Log in

View Full Version : Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

katwrimos
17-01-2011, 02:55
λολ, το είχα φανταστεί ότι κάποια λογική έχει, έχει πλάκα πάντως που ένα "α;" απαντήθηκε με την παραπάνω παράγραφο, με σάλτσες περί χαζομάρας κλπ. Όταν λέμε για μισθό κατώριμε εννοούμε αυτό που παίρνεις κάθε μήνα, όχι αυτό που παίρνεις σε ένα χρόνο ή σε μια δεκαετία. Αλλά εντάξει, σε καταλαβαίνω, εσείς στο εξωτερικό κρατάτε τα έθιμά σας αλλά η πουτάνα η γλώσσα ξεχνιέται εύκολα

Λολ, γιατί, οταν έμενα ελλάδα μιλούσα καλύτερα ελληνικά νομίζεις?

Candiru
21-01-2011, 13:56
τα ερωτικά βοηθήματα είναι σαν τα οικονομικά μέτρα. Πρέπει να τα δεις από κοντά, να τα μελετήσεις, αλλιώς η εφαρμογή τους μπορεί να σε πονέσει"

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=4817

Shirime
28-01-2011, 17:20
http://www.youtube.com/watch?v=dxVTW8zC5AQ

VirusXI
29-01-2011, 17:27
http://www.youtube.com/watch?v=dxVTW8zC5AQ

vIo85czn9Zc

http://www.retromaniax.gr/resources/ep.jpg

Dythor
08-02-2011, 16:07
Διασκεδάζουμε τρελά. (www.youtube.com/watch?v=SlF-URQfuoA&feature=player_embedded)

(μετά το 2:30)

metamelia3
08-02-2011, 19:36
http://www.notquitewrong.com/rosscottinc/comics/2010-12-15-postmodernunion.gif

Candiru
08-02-2011, 19:55
Διασκεδάζουμε τρελά. (www.youtube.com/watch?v=SlF-URQfuoA&feature=player_embedded)

από το 3 και μετά: ΣΥΡΙΖΑ! ΣΥΡΙΖΑ!

ikonoklast
08-02-2011, 20:27

από το 3 και μετά: ΣΥΡΙΖΑ! ΣΥΡΙΖΑ!

Σε φάση φωνάζουν "ΜΠΑ ΓΟΥ ΔΟ"!

Καθαρά επιχειρησιακά πάντως οι τύποι φαίνονται πραγματικά έτοιμοι για όλα.

3:32 Επίθεση αυτοκτονίας απο αγαναχτισμένο συριζαίο στα 30 μέτρα από το μπλοκ του ο οποίος κραδαίνει ξυλάκι παγωτό. Κρίσιμη απειλή, γι' αυτό μάλλον ο κλοιός σπάει και τελικά ο επικίνδυνος ειρηνιστής κινείται απολύτως προβλεπόμενα και χώνεται μέσα δια να συλληφθεί.

3:40 Η διμοιρία προσεγγίζει τους διαδηλωτές με χρήση ΔΥΟ ΣΚΥΛΩΝ. Πολύ αποτελεσματικό μέσο σε περίπτωση που οι ταραξίες είναι μέλη φιλοζωϊκών οργανώσεων ή αναγνώστες του κυνηγεσία-κυνοφιλία (νομίζω άκουσα στο βίντεο να φωνάζουν «φύση-κυνήγι-ψάρεμα-παράδοση»).

3:50 Οι άρτια εκπαιδευμένοι σκυλοι βαριούνται και φεύγουν. Η διμοιρία προσεγγίζει κι άλλο τους ταραξίες οι οποίοι κινούνται πιο απειλητικά από ποτέ. Συγκεντρώνονται κραδαίνοντας δίμετρα καδρόνια και.. σπρώχνουν τις ασπίδες! Ευτυχώς το γάβγισμα των σκύλων εκ των όπισθεν τελικά τους απωθεί.

4:20 Ειδικό συνεργείο του δήμου αναλαμβάνει να ανοίξει τα οδοφράγματα από ολοσχερώς καμμένη ιδιωτική περιουσία και να τα απομακρύνει στην άκρη του δρόμου. Ειδικά σχεδιασμένη κίνηση για επιχειρησιακά πεδία όπως η οδός στουρνάρη.

4:40 Οχήματα με αύρες νερού μουλιάζουν τον τόπο για ένα καλό σφουγγάρισμα.

freak brother
08-02-2011, 20:34
εμεις γιατι δεν καναμε τετοιες παπαριες? μια φορα μονο στην φρουρα με ειχε βαλει ενα χοντρος ταγματαρχης να κανω οτι επιτιθεμαι σε εναν σκοπο κανοντας πως κραταω μαχαιρι.. και επεσε το γελιο της αρκουδας .

attila
09-02-2011, 11:09
βασικα οταν επεμβει ο στρατος θα εχει οπλα

ikonoklast
09-02-2011, 13:12
http://www.youtube.com/watch?v=KhBec1_Z3bE

Τα θέλει ο κώλος τους στην Κερατέα και θα κλάψει καμιά μανούλα όπου να 'ναι μου φαίνεται.

animae
09-02-2011, 13:24
Εκπληκτική κίνηση τακτικής να κάτσουν γύρω από ένα βενζινάδικο ενώ τους ρίχνουν μολοτωφ.

rage for order
09-02-2011, 13:28
Τα θέλει ο κώλος τους στην Κερατέα και θα κλάψει καμιά μανούλα όπου να 'ναι μου φαίνεται.

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/asfalitisoplo4.jpg

ikonoklast
09-02-2011, 13:34
Αυτά τα είδα χθες βράδυ και λέγανε ότι ήταν ασφαλίτης. Είναι κάτοικος;

Dragonlord
09-02-2011, 13:45
ε φαντάζομαι αν ήταν κάτοικος δεν θα τον ανέβαζαν στο blog

rage for order
09-02-2011, 13:47
Αυτά τα είδα χθες βράδυ και λέγανε ότι ήταν ασφαλίτης. Είναι κάτοικος;

ασφαλίτης λένε ότι είναι. υπάρχει και βίντεο λένε από την φάση που το έχουν τα κανάλια.

δεν κατάλαβα ότι εννοούσες ότι θα κλάψει μανούλα μπάτσου. βασικά θα γίνει και αυτό αλλά πιο πιθανό είναι να κλάψει πρώτα μανούλα ανθρώπου δυστυχώς.

KoiliaSamprela
09-02-2011, 14:33
Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

http://4.bp.blogspot.com/_CAF3JbcppO8/TTQeYjhfxvI/AAAAAAAAAno/cRv5jSRW14c/s400/pasok_adv_1.jpg

bbq
09-02-2011, 20:10
το έδειξε το ΣΤΑΡ τελικά

http://www.youtube.com/watch?v=5QUiCmX0Q_c

Drumsick
10-02-2011, 01:36
Καρκίνο στα παιδιά τους.

nekrobutcher
10-02-2011, 01:45
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_2_09/02/2011_1294407

θα κλάψω

scarecrow
10-02-2011, 01:47
Ποιός τον γαμεί και αυτόν....

nekrobutcher
10-02-2011, 01:59
ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ (κατά την ταπεινή μου άποψη) αλλά έλεος με τον κάθε γραβατωμένο παπάρα που το παίζει υπασπιστής της μεσσαίας τάξης (λες και όλοι αυτοί στην Κερατέα δεν ανήκουν στη μεσσαία τάξη είναι "χουλιγκάνοι")....και κάτι άλλο, πήρε το μάτι μου ότι απαγόρεψαν την κυκλοφορία στις Σέρρες..εδώ όλοι κοιμούνται βασικά όχι μόνο η "μεσσαία τάξη"

scarecrow
10-02-2011, 02:03
Σόρι ρε κοπελιά αλλά τι περίμενες να πει ο Παπαχελάς?Δηλαδή έλεος...

nekrobutcher
10-02-2011, 02:07
και λίγο φιλότιμο δε βλάπτει από τον παπαχελά και τους ομοίους του ..απλά ρε παιδί μου μην υποτιμάς και τη νοημοσύνη μας

SKOUPIDIA
10-02-2011, 02:51
και κάτι άλλο, πήρε το μάτι μου ότι απαγόρεψαν την κυκλοφορία στις Σέρρες..εδώ όλοι κοιμούνται βασικά όχι μόνο η "μεσσαία τάξη"

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=249764

freak brother
10-02-2011, 02:58
πιο στρατιωτικος νομος μου φαινεται ο "αγροτικος νομος" που με το ετσι θελω κλεινουν τους δρομους για τους παντες και τους ανοιγουν οποτε αυτοι γουσταρουν γιατι ετσι τους καβλωσε. Οτι μαλακια κανει το κρατος την πληρωνει ο πολιτης σε αυτη την χωρα , κατεβειτε Αθηνα και κλειστε το παρκινγκ της βουλης την 3 σεπτεμβριου το μαξιμου πεταξτε γιαουρτια χυστε τενεκεδες λαδια γαλατα μολοτοφ , σκοτωστε πολιτικους καντε κατι που να επηρεάζει τουλαχιστον αυτους που σας αδικησαν :p στην τελικη δειχτε τα ποσοστα που ψηφισαν κκε συριζα και αριστερα κομματα στας σερρας και αντε γαμηθειτε πια , εσεις τους ψηφιζετε.

http://kathrefti.blogspot.com/2009/06/blog-post_07.html

KoiliaSamprela
10-02-2011, 10:01
Καρκίνο στα παιδιά τους.

σταμάτα να λες μαλακίες

ikonoklast
10-02-2011, 13:08
Τι μαλακία είπε; Φαντάσου να μας γεμίζουν και παιδιά αυτά τα σκουπίδια.

Προεπαναστατικά πρέπει να γίνει ένας ΧΥΤΑ για μπάτσους.

enitharmon
10-02-2011, 13:33
αν το λες σοβαρα και δεν τρολαρεις (και δε βαριομουνα να ψαξω) θα σου εβρισκα ποστ που λες απο ποτε τα παιδια είναι υπευθυνα για τις μαλακιες των γονιων τους (συγκεκριμενα αφορουσε την Αλεκα και την κόρη της που πάει στο αμερικάνικο κολλέγιο)

ikonoklast
10-02-2011, 13:36
Σε πίνκαρα αλλά σοβαρέψου!

attila
10-02-2011, 13:36
Τι μαλακία είπε; Φαντάσου να μας γεμίζουν και παιδιά αυτά τα σκουπίδια.

Προεπαναστατικά πρέπει να γίνει ένας ΧΥΤΑ για μπάτσους.

και για δημοσιογραφους

freak brother
10-02-2011, 14:49
ας μου εξηγησει καποιος απο αυτους που με μουτζωσαν σε τι εχω αδικο παρακαλω , ευχαριστω. Γλυφω κατουρημενς ποδιες ψηφιζω πασοκ να μπω με συμβαση στο δημοσιο και οταν τελειωνει η συμβαση την βλεπω επαναστατης ποπολαρος και βγαινω και κατηγορω αυτους που πριν εγλυφα!! Και αυτο ειναι σωστο!! γιατι αντιδρω στο βαθυ κρατος και στην πολιτικη της ευρωπαικης ενωσης ειμαι μετανοησαντας.. στις επομενες εκλογες ομως ψηφιζω νδ γιατι μου πε ο μπαρμπας μου οτι θα ξαναπαρω την δουλεια...

Drumsick
10-02-2011, 17:03
Καρκίνο στα παιδιά τους.

σταμάτα να λες μαλακίες

Μ'αρέσει που θίγεστε, λες και υπάρχει έστω μηδαμινή περίπτωση να πιάσει τόπο η κατάρα μου.
Ας είναι όμως, πολλαπλούς καρκίνους στους ίδιους. Αν και δε μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσαν τέτοια εμετικα στρατόκαυλα φασιστάκια να αναθρέφουν κάτι ακίνδυνο για την κοινωνία.

freak brother
10-02-2011, 17:12
ε καλα δεν ειναι και λιγα παιδια που την εχουν κανει γιατι εχουν απαλευτους γονεις φασισταρια.

katwrimos
10-02-2011, 18:28
ε καλα δεν ειναι και λιγα παιδια που την εχουν κανει γιατι εχουν απαλευτους γονεις φασισταρια.

δεν πινκάρω για να μην με πούνε γκευ αλλα ο φρικ βασικα εχει δίκιο, τι να λέμε τωρα... ΟΚ, οι μπάτσοι είναι φασίστες και δικαια τσαντίζεται ο κοσμος με τις μαλακίες τους αλλα αυτο δεν δικαιολογεί να ξεσπάς σε κάποιον που δεν φταίει τιποτα με το να κλείνεις δρόμους κλπ...

ikonoklast
10-02-2011, 18:34
Έλα να σου πω κατώριμε, έχετε ΧΥΤΑ στη Σουηδία;

katwrimos
10-02-2011, 18:40
Έλα να σου πω κατώριμε, έχετε ΧΥΤΑ στη Σουηδία;

εχμ, οχι αλλα αυτό γινεται γιατι εχουμε αρκετά λεφτα για σοβαρά συστήματα διαχείρησης αποριμάτων και ο λόγος που τα έχουμε είναι γιατι πληρώνουμε φόρους και σκάμε 10 χρόνια φυλακή στους μεγαλοφοροφυγάδες και 2 στους απλούς φοροφυγάδες.

Αλλα το παράδειγμα της κερατέας είναι ατυχές γιατι αποτι βλέπω στο βιντεο δεν κλεισανε κανα δρόμο οι διαδηλωτές, διαμαρτύρονταν απλώς για το ΧΥΤΑ και τις συλλήψεις, το οποίο είναι δικαίωμά τους και δεν ενοχλεί κανεναν, οπότε δεν συγκρίνεται με τα τσιράκια της αλέκας που κλείνουνε το δρόμο λες και φταίει ο φορτηγατζής...

Phantom Duck
10-02-2011, 19:07
Αλλα το παράδειγμα της κερατέας είναι ατυχές γιατι αποτι βλέπω στο βιντεο δεν κλεισανε κανα δρόμο οι διαδηλωτές, διαμαρτύρονταν απλώς για το ΧΥΤΑ και τις συλλήψεις, το οποίο είναι δικαίωμά τους και δεν ενοχλεί κανεναν, οπότε δεν συγκρίνεται με τα τσιράκια της αλέκας που κλείνουνε το δρόμο λες και φταίει ο φορτηγατζής...

απλα κλείσανε τη λαυρίου και διέλυσαν τα μηχανήματα του εργολάβου =D

freak brother
10-02-2011, 20:27
ποιος θα μου απαντησει γιατι ειναι κουλ οι αγροτες νεοδημοκρατες να κλεινουν τους δρομους και η αντιστοιχοι μπατσοι οχι? Αφου τις τρωω που τις τρωω να ξερω και γιατι :P

ikonoklast
10-02-2011, 20:52
Ε, δεν είναι το θέμα ποιός κλείνει σωστότερα το δρόμο, το θέμα είναι ότι οι φτωχοί αγρότες όντως δε την παλεύουν και έχουν λόγο που φωνάζουν (ανεξάρτητα του πως φωνάζουν) και με το να κάνεις απαγόρευση συναθροίσεων (λολ) δεν λύνεις κανένα πρόβλημα ποτέ και πουθενά.

freak brother
10-02-2011, 20:57
δεν διαφωνω σε αυτο , αυτονοητο ειναι , εγω διαβασα οτι απαγορευσαν τα τρακτερ να μετακινηθουν οχι τις συναρθροισεις .για αυτο το γραψα .

metamelia3
10-02-2011, 22:12
ποιος ψηνεται να πελεκυσουμε τον παπαχελα;

nekrobutcher
10-02-2011, 22:30
δεν διαφωνω σε αυτο , αυτονοητο ειναι , εγω διαβασα οτι απαγορευσαν τα τρακτερ να μετακινηθουν οχι τις συναρθροισεις .για αυτο το γραψα .

αφού το λέει καθαρά στην ενετ ότι απαγορεύεται συνάθροιση-πορεία -απόπειρα συνάθροισης....και γιατί είναι λογικό να απαγορευτεί η διέλευση των τρακτερ? εγώ θα θελα να ρίξω μια περατζάδα!

metamelia3
10-02-2011, 22:31
και δυο κοτρωνια.

Tyler_Durden
11-02-2011, 01:09
http://news247.gr/ellada/astynomikos_me_nazistika_symvola_sto_kranos.775040.html

katwrimos
11-02-2011, 05:52

απλα κλείσανε τη λαυρίου και διέλυσαν τα μηχανήματα του εργολάβου =D

Ε? Ε τότε κρεμάλα στους μπάτσους και κάτεργα στους διαδηλωτές είναι η σωστή λύση νομίζω. Λες και φταίει ο εργολάβος η οι εργάτες που θα απολύσει μεχρι να παραλάβει καινούρια μηχανήματα απο την CATERPILLAR (οι εξαγωγές που λέγαμε) για το ΧΥΤΑ....

Βασικα, τώρα που το σκεφτομαι, όλοι εσείς οι ικονοκλαστς που τα σπάτε, βαλτε το καλά στο μυαλό σας: ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ALLEGIANCE!! Γενικώς έχετε κάθε δίκιο να σπάτε καποια πράγματα γιατι η ελλάδα είναι όντως χωρα που γαμάει οποιον μπορεί, με κάθε τρόπο, απο κάθε τρύπα. Τωρα απο εκει και περα, ακόμα κι αν συμφωνούμε σε αυτό, δεν σημαίνει οτι αυτομάτως παίρνετε το ελεύθερο να σπάτε ότι βρείτε. Rule of the thumb: περιπολικο? το σπάμε! Μηχάνημα εργολάβου? ΔΕΝ το σπάμε εκτος αν είμαστε beyond reasonable doubt σίγουροι οτι το αξίζει!

Όσον αφορά τους αγρότες, να ψοφήσουν. Τι θα πει μικροαγρότης? Η γη του 70% των αγροτών αξίζει περισσότερο απο τα λεφτά του κατώριμου και τα λεφτά του κατώριμου βγήκαν με 12ωρα δουλειάς, 11.5 μηνες το χρόνο και οχι κλέβοντας επιδοτήσεις της ΕΕ και εκβιάζοντας το δημοσιο, ΟΚ? Οπότε ο κατώριμος δεν καταλαβαίνει γιατί ο ίδιος θεωρείται κακός καπιταλιστής και οι αγρότες καλά παιδια! Α και πούστε ικόνοκλαστς, το οτι οι αγρότες μπορούν να ψοφήσουν το πίστευα ακόμα και όταν ήμουν 16 χρονών, υπερασπιστής του Χρούστσωφ και φαν του επιστημονικού κομουνισμού, που νόμιζε οτι όλα όσα είπε ο μαρξ ηταν σωστά και για κανένα λογο ο μαρξ η ο λενιν δεν παίζει να έχουν κάνει λάθος. Οπότε αν πεταχτεί κανείς να με πει υποκριτή απλώς έχει χάσει τη μπάλα.

Dragonlord
11-02-2011, 08:36
Βασικα, τώρα που το σκεφτομαι, όλοι εσείς οι ικονοκλαστς που τα σπάτε, βαλτε το καλά στο μυαλό σας: ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ALLEGIANCE!!
ikonoklasts, fret not!!
gvqxEAtBbFs

katwrimos
11-02-2011, 13:11
Βασικα, τώρα που το σκεφτομαι, όλοι εσείς οι ικονοκλαστς που τα σπάτε, βαλτε το καλά στο μυαλό σας: ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ALLEGIANCE!!
ikonoklasts, fret not!!
gvqxEAtBbFs

παιζει να είμαι ο μονος που προτιμά τον παλιό τους τραγουδιστή. Βασικά νομίζω οτι ο καν τους κατέστρεψε, αλλα το φορθ λεγκασι είναι πολυ πολυ καλός δίσκος. Αμα τον τραγουδούσε ο παλιός παίζει να τον θεωρούσα μεσα στους τοπ 10 παουερ μεταλς δισκους εβερ.

00i00
11-02-2011, 13:32
Όσον αφορά τους αγρότες, να ψοφήσουν. Τι θα πει μικροαγρότης? Η γη του 70% των αγροτών αξίζει περισσότερο απο τα λεφτά του κατώριμου και τα λεφτά του κατώριμου βγήκαν με 12ωρα δουλειάς, 11.5 μηνες το χρόνο και οχι κλέβοντας επιδοτήσεις της ΕΕ και εκβιάζοντας το δημοσιο, ΟΚ? Οπότε ο κατώριμος δεν καταλαβαίνει γιατί ο ίδιος θεωρείται κακός καπιταλιστής και οι αγρότες καλά παιδια! Α και πούστε ικόνοκλαστς, το οτι οι αγρότες μπορούν να ψοφήσουν το πίστευα ακόμα και όταν ήμουν 16 χρονών, υπερασπιστής του Χρούστσωφ και φαν του επιστημονικού κομουνισμού, που νόμιζε οτι όλα όσα είπε ο μαρξ ηταν σωστά και για κανένα λογο ο μαρξ η ο λενιν δεν παίζει να έχουν κάνει λάθος. Οπότε αν πεταχτεί κανείς να με πει υποκριτή απλώς έχει χάσει τη μπάλα.

οι παλιοπουσταραδες...ολοι εχουν παρει μερσεντες
το λενε και στις ειδησεις

καλα τα λες αδερφε...συνεχισε

Dragonlord
11-02-2011, 14:05
παιζει να είμαι ο μονος που προτιμά τον παλιό τους τραγουδιστή. Βασικά νομίζω οτι ο καν τους κατέστρεψε, αλλα το φορθ λεγκασι είναι πολυ πολυ καλός δίσκος. Αμα τον τραγουδούσε ο παλιός παίζει να τον θεωρούσα μεσα στους τοπ 10 παουερ μεταλς δισκους εβερ.

πρώτη και τελευταία φορά που σε πινκάρω
ο καν είναι για conception.-

katwrimos
11-02-2011, 14:41
οι παλιοπουσταραδες...ολοι εχουν παρει μερσεντες
το λενε και στις ειδησεις

καλα τα λες αδερφε...συνεχισε

δεν λέω οτι έχουν πάρει μερσεντές. Λέω οτι άτομα με γη που αξίζει όσο οι μισθοί ενος εργάτη για μια δεκαετία δεν θεωρούνται φτωχοί. Το να ζητάνε απο εσένα να εγγυηθείς το εισόδημά τους είναι καραγκιοζιά, γιατι στην ουσία ζητάνε απο το κράτος να πάρει τα λεφτά ενός μισθωτού και να τα δώσει σε αυτούς. Ναι, το κράτος πρέπει να παίρνει φόρους και να δίνει λεφτά στους ανέργους και τους αρρώστους, αλλα όχι σε κάποιον που έχει ακίνητη περιουσία. Το αν η ακίνητη περιουσία δεν αρκεί για να πάρει μερσεντές, σταρχίδια μου, αν δεν αρκεί για να φάει τοτε ΟΚ, ας πάρει οσα παίρνει ένας άνεργος. Μπορείς να μου αναφέρεις εστω και έναν λόγο γιατι θα πρέπει να πάρουν εστω και ενα ευρώ παραπάνω?

Και αυτά τα γράφω στα πλαίσια μιας συζήτησης σε μια λογική χωρα που δεν διανοείται κάποιος να παίρνει το τρακτέρ και να μπλοκάρει το δρόμο γιατι το κράτος αρνείται να του μοιράσει τα λεφτά που προορίζονται για αυτούς που έχουν ανάγκη, ναι? Αν το κάνει αυτό γινεται αυτομάτως κάθαρμα και το κράτος έχει κάθε δικαίωμα να στείλει τα ματ για να ανοίξουν το δρόμο. Γιαυτό το λόγο υπάρχει το κράτος γαμώ το κέρατό μου, για να προστατεύει τα δικαιώματα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος να κινείται ελεύθερα σε όλη τη χώρα.

12 stars circle your brow
11-02-2011, 14:48
κλασικα μπερδευεις τον αγροτη με τον ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΑ.

katwrimos
11-02-2011, 14:57
κλασικα μπερδευεις τον αγροτη με τον ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΑ.

σου είπα, αν η γη που του ανοίκει είναι πολύ μικρής αξίας ας πάρει όσα και ένας άνεργος. Για ποιό λογο δικαιούται έστω και ενα ευρώ παραπάνω?

freak brother
11-02-2011, 15:04
ουτως η αλλως τους μεταναστες νομιζω ολοι τους εχουν και δουλευουν χωρις χαρτια και με μισθους μπαγκλαντες... και τις επιδοτησεις τις τρωνε βοηθωντας μεταναστριες απο τον ανατολικο μπλοκ να ορθοποδήσουν!!! Δεν εχω ιδεα αν αυτοι ειναι η πλειοψηφια , τουλαχιστον στο χωριο μου αυτο κανουν και οσοι αγροτες (καμια 50 αρα που γνωρισα στον στρατο) για αυτα περιφανευονταν!! Ειδικα οι Λαρσαιοι και οι Κρητικοι.Σιγουρα υπαρχουν φτωχοι αγροτες δεν διαφωνω και σιγουρα το κρατος τους γαμαει τοιουτοτροπως αλλα αυτοι δεν νομιζω να ειναι η πλειοψηφια αυτων που βγαινουν με τα τρακτερια και κλεινουν τους δρομους .

enitharmon
11-02-2011, 15:12
έχω καλύτερο (το χω ξαναγραψει), δουλεια όλη τη σεζόν και μετά καταγγελία στο αλλοδαπών

KoiliaSamprela
11-02-2011, 15:14
ουτως η αλλως τους μεταναστες νομιζω ολοι τους εχουν και δουλευουν χωρις χαρτια και με μισθους μπαγκλαντες... και τις επιδοτησεις τις τρωνε βοηθωντας μεταναστριες απο τον ανατολικο μπλοκ να ορθοποδήσουν!!! Δεν εχω ιδεα αν αυτοι ειναι η πλειοψηφια , τουλαχιστον στο χωριο μου αυτο κανουν και οσοι αγροτες (καμια 50 αρα που γνωρισα στον στρατο) για αυτα περιφανευονταν!! Ειδικα οι Λαρσαιοι και οι Κρητικοι.Σιγουρα υπαρχουν φτωχοι αγροτες δεν διαφωνω και σιγουρα το κρατος τους γαμαει τοιουτοτροπως αλλα αυτοι δεν νομιζω να ειναι η πλειοψηφια αυτων που βγαινουν με τα τρακτερια και κλεινουν τους δρομους .

πάνε λίγο πιο βόρεια να δεις γλύκα .... έχεις πιάσει ευνοούμενες περιοχές

00i00
11-02-2011, 15:15
katwrime ο αγροτης που πουλαει το προιον του σε εξεφτελιστικη τιμη στο κρατος και μετα το βλεπει σε εξωφρενικη τιμη στην αγορα δεν πρεπει να διεκδικησει καπως το δικιο του?

σημερα εχει δικη στην σερρες,κατασχεσαν τρακτερ 7 αγροτων,επειδη πιναν φραπεδες στον προμαχωνα και ναι ειχαν κλεισει τον δρομο...ας μη γαμησουν μια μερα οι σερραιοι τις βουλγαρες
το τρακτερι σε περιπτωση που δεν το ξερεις,ειναι ενα γεωργικο εργαλειο για να βγαλουν το οποιο προιον θα βγαλουν και μετα θα το πουλησουν στην ξεφτιλα...γαμησι και στα καπακια κι αλλο γαμησι λοιπον...και σαν να μην τους εφταναν ολα αυτα,εχουν και τους αγνωμονες που οτι ξερουν για αυτους ειναι απο τα μεσα και τους νομιζουν για μεγαλοτσιφλικαδες με 37 τρακτερια και 435 ΝΕΓΡΟΥΣ να τραγουδανε τα μπλουζ μαζευοντας το βαμβακι

δεν ξερω ποσα βγαζει ο κατωριμος και ο καθε κατωριμος δουλευοντας 26 ωρες και 9 μερες την εβδομαδα...αλλα ξερω οτι εχω δυο γειτονες που εν ετη 2011 πηγαινουν στο χωραφι τους με το ΚΑΡΟ
εγω για τοσο φτωχο δε σε κοβω παντως

αυτα και παω να χεσω

freak brother
11-02-2011, 15:21

πάνε λίγο πιο βόρεια να δεις γλύκα .... έχεις πιάσει ευνοούμενες περιοχές

το χωριο μου ειναι στην Μυτιληνη και εχει ελιες , η ελια επειδη οι μαλακες οι δικοι μου δεν την προωθουν οπως οι Ιταλοι και την πουλαν στα τενεκεδια και οχι σε γαματα γυαλινα μπουκαλακια με ωραια λογκο παροτι ειναι καλυτερη ποιοτiκα μακραν απο το Ισπανικο και Ιταλικο λαδι το πουλαν 2 ευρο το λιτρο ξερεις γιατι? γιατι τα λεφτα απο τις επιδοτησεις δεν πηγαν εκει που επρεπε να πανε... θα μου πεις αυτοι φταινε η το κρατος που τους τα μοιραζε με τις επιδοτησεις χωρις να κοιταζει που πανε? ε ολοι μαζι... αντι να κοιταζαν τον ανταγωνισμο και πως θα ανταγωνιστει το προιον τους το ξενο κοιταζαν να χτιζουν σπιταρωνες και να παιρνουν νεα αγροτικα...

chris_boss
11-02-2011, 17:06
Μετά τη δημόσια δαπάνη για την κηδεία του Έβερτ, έρχεται το νέο ποσό για τις αποκρατικοποιήσεις για να γουστάρουμε εξαιρετική εποχή.

atom_smasher
11-02-2011, 17:31
Κατωριμε αν και γουσταρω τρελα τη crimson gloriλα των πρωιμων καμελοτ με τον ερχομο του Καν ανεβηκαν 210 επιπεδα ειδικα στον πρωτο δισκο με αυτον. Μετα οκ, δεν τρελαινομαι, αν και πουλανε τρελλα. Κατα τ αλλα φαινομενα παθογενειας στον αγροτικο χωρο υπαρχουν, αλλα μην ισοπεδωνουμε ολους τους αγροτες και ολες τις περιοχες. Και αυτο με το λαδι ειμαστε μαλακες φιλε. 1 λιτρο 8-9 ευρω εχει εδω στο ομορφο γυαλινο μπουκαλακι του και μεις πουλαμε στον τενεκε ξερω γω σε ξεφτιλα τιμη.

katwrimos
11-02-2011, 21:25
katwrime ο αγροτης που πουλαει το προιον του σε εξεφτελιστικη τιμη στο κρατος και μετα το βλεπει σε εξωφρενικη τιμη στην αγορα δεν πρεπει να διεκδικησει καπως το δικιο του?

Πρώτον δεν πάει να διεκδικήσει το δίκιο του, να επιβάλει τη γνόμη του πάει. Και δεν έχει δίκιο, ο λόγος που πουλάει το προιόν του σε εξευτελιστική τιμή είναι οτι αγρότες στην αργεντινή παράγουν καλύτερα και φτηνότερα προιόντα, οπότε γιατί εγω να αγοράσω απο τον έλληνα πληρώνοντας παραπάνω απο οσα δίνω στον αργεντινο? Του το χρωστάω επειδή είμαστε ομόαιμοι?

σημερα εχει δικη στην σερρες,κατασχεσαν τρακτερ 7 αγροτων,επειδη πιναν φραπεδες στον προμαχωνα και ναι ειχαν κλεισει τον δρομο...ας μη γαμησουν μια μερα οι σερραιοι τις βουλγαρες

καλά τους κάνουνε. Ξύλο και κάτεργα.

το τρακτερι σε περιπτωση που δεν το ξερεις,ειναι ενα γεωργικο εργαλειο για να βγαλουν το οποιο προιον θα βγαλουν και μετα θα το πουλησουν στην ξεφτιλα...γαμησι και στα καπακια κι αλλο γαμησι λοιπον...και σαν να μην τους εφταναν ολα αυτα,εχουν και τους αγνωμονες που οτι ξερουν για αυτους ειναι απο τα μεσα και τους νομιζουν για μεγαλοτσιφλικαδες με 37 τρακτερια και 435 ΝΕΓΡΟΥΣ να τραγουδανε τα μπλουζ μαζευοντας το βαμβακι

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΟΡΑΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ?

δεν ξερω ποσα βγαζει ο κατωριμος και ο καθε κατωριμος δουλευοντας 26 ωρες και 9 μερες την εβδομαδα...αλλα ξερω οτι εχω δυο γειτονες που εν ετη 2011 πηγαινουν στο χωραφι τους με το ΚΑΡΟ
εγω για τοσο φτωχο δε σε κοβω παντως

φτωχός δεν είμαι καθόλου, ούτε προσποιήθηκα ποτέ οτι είμαι. Απλώς λέω οτι δεν εβγαλα τα λεφτά μου εκβιάζοντας το κράτος για να τα πάρει απο τους μισθωτούς και να μου τα δώσει γιατι αμα δεν το κάνει θα πάρω το τρακτέρ και θα κλείσω το δρόμο, ναι?

00i00
11-02-2011, 22:06
οχι ρε...τι να χρωστας στον ελληνα κοροιδο εισαι?
αφου βρηκες την ακρη και απολαμβανεις φετα (γνησα ΑΑ,οχι τελεμε) απο τις παμπες...ελαιολαδο απο την ευλογημενη γη της Σαχαλινης...μπασμαδες απο τους προποδες του Κιλιμαντζαρου...

σιγα μην σπαταλησεις κανα σεντσι για τα λιμοταγαρα μας

ο αγροτης δεν θελει να παρει περισσοτερα φραγκα απο εναν ανεργο...ουτε απο εναν κατωριμο
θελει να πληρωνεται την αξια του προιοντος του και οχι αντιθετως να μειωνεται χρονο με τον χρονο...ειναι τοοοσο παραλογο γαμω την παναγιτσα μου???
να στο πω και επιστημονικα:η αρνιθα του Τακου εβγαλε 6 αυγα...θελει να πληρωθει για 6,οχι για 4

πως σκατα εκβιαζει αυτον που του ΧΡΩΣΤΑΑΑΕΙ ρε?

και τι σκατα...εσυ λες οτι ξεχασες εκει πανω τα ελληνικα σου,αλλα την πραγματικοτητα της ελληνικης επαρχιας την ξερεις χαρτι και παλαμαρι (ορθογραφικο) βλεπω

katwrimos
11-02-2011, 23:23
θελει να πληρωνεται την αξια του προιοντος του και οχι αντιθετως να μειωνεται χρονο με τον χρονο...ειναι τοοοσο παραλογο γαμω την παναγιτσα μου???
να στο πω και επιστημονικα:η αρνιθα του Τακου εβγαλε 6 αυγα...θελει να πληρωθει για 6,οχι για 4

ΟΚ, ξεκινάω απο εδώ που συμφωνούμε και σου δίνω ένα απλό μοντέλο για να μου πείς που κάνω λάθος.
1. Τα έσοδα ενός αγρότη είναι λοιπον R=Q*P, οπου Q η ποσότητα των αυγών και P η τιμή τους.
2. Ο αγρότης υποθέτουμε οτι παράγει σταθερά 6 αυγά ανα χρόνο. Τα πουλάει για 1 ευρώ και έχει εισόδημα 6 ευρώ
3. Το επόμενο έτος οι αργεντίνοι παράγουν αβγά και τα πουλάνε για 0.66 ευρω. Ο αγρότης για να συναγονιστεί είναι αναγκασμένος να ρίξει την τιμή στα 0.66 ευρώ.
4. Το είσόδημά του μειώνεται στα 4 ευρώ, οπότε γιατι 6*0.66 = 4.

Οπότε διαφωνούμε στο ποιά είναι η σωστή τιμή, ναι? Υπάρχουν δυο τρόποι να λύσουμε το πρόβλημα:
1. Η Κυβέρνηση αποφασίζει οτι η δίκαιη τιμή είναι 1 ευρώ, βουτάει 2 ευρώ απο ένα μισθωτό και τα δίνει στον αγρότη ΛΕΣ ΕΣΥ
2. Οι καταναλωτές αποφασίζουν οτι τα αυγά αργεντινής και ελλάδας έχουν ίδια ποιότητα και δεν υπάρχει λόγος να δινουν πιο πολλά λεφτά στον έλληνα αγρότη αποτι στον αργεντινο ΛΕΩ ΕΓΩ.

Κατάλαβα καλά τη διαφωνία μας?

Οπότε πρέπει να μου εξηγήσεις γιατι πρέπει ο έλληνας αγρότης να πάρει καλύτερη τιμή απο το προιόν του. Είναι ανώτερη ρατσα απο τον αργεντινο ξερογώ?

00i00
11-02-2011, 23:49
κραταω αυτο

Οπότε πρέπει να μου εξηγήσεις γιατι πρέπει ο έλληνας αγρότης να πάρει καλύτερη τιμή απο το προιόν του. Είναι ανώτερη ρατσα απο τον αργεντινο ξερογώ?

...και δεχομαι ντροπιασμενος οτι ο ελληνας αγροτης ειναι ΚΛΕΦΤΗΣ,ενας αισχρος κερδοσκοπος ο οποιος...στασου στασου...
μα ο ελληνας ζει στην ελλαδα και ο αργεντινος στην αργεντινη...γουαταφακ ρε δικε μου?

εχουμε και λεμε λοιπον...επειδη ο κινεζος ξερωγω σου πουλαει ενα σακι ρυζι στην τιμη του 0.00041 ευρω και σου δινει και δωρο τις δυο σφιχτες θυγατερες του για καυτες βραδιες
τοτε εγω πρεπει να φερθω εξυπνα και σωστα...να σου πουλησω το ιδιο σακι ρυζι στην τιμη του 0.0εις το απειρον41 και να σου δωσω ολο μου το σοι και παρθενοραμενο κιολας

ρε φιλε τι καθεσαι εκει πανω...ελα ελλαδα να σωσεις την κατασταση

Phantom Duck
12-02-2011, 00:35
το ίδιο κόστος ζωής και παραγωγής έχει η Ελλάδα και η Αργεντινή ρε κρετίνε;

και κάπως έτσι γινόμαστε όλοι πεντάχρονα αραπάκια σε γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο για να αγοράζει Ο ΚΑΤΩΡΙΜΟΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ.

katwrimos
12-02-2011, 04:13
το ίδιο κόστος ζωής και παραγωγής έχει η Ελλάδα και η Αργεντινή ρε κρετίνε;

και κάπως έτσι γινόμαστε όλοι πεντάχρονα αραπάκια σε γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο για να αγοράζει Ο ΚΑΤΩΡΙΜΟΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ.

πρώτον σκασε γιατι εσυ έχεις κάποιες ελπίδες να μην καταλήξεις εντελως καθυστερημένος. Λες να μην έχει περάσει απο το μυαλό μου το κόστος παραγωγής και ζωής? Το θεμα δεν είναι αν ζει ο αγρότης καλα, το θεμα είναι αν το κράτος έχει 100 ευρώ, γιατί να τα δώσει στον αγρότη? Επειδή εχει τρακτερ και μπλοκάρει το δρόμο? Υπαρχουν πολύ πιο ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Και ο πληθωρισμός γαμάει ΑΥΤΕΣ πιο πολύ. Οπότε βάλε τις εξυπνάδες στον κώλο σου και σκεψου λίγο πριν ποστάρεις.

Δηλαδή τα λεφτά που δίνει το κράτος στον αγρότη δεν τα παιρνει απο έναν υπάλληλο? Δηλαδη μαζί σου, να μη γινουμε αραπάκια, αλλα εξηγήστε μου πλιζ, αν το κρατος είναι να μου πάρει Χ ευρω σε φόρους γιατί να τα δωσει σε εναν αγρότη που κουτσά στραβά τη βγάζει και όχι σε εναν ανεργο που παίρνει 400 ευρω?

Ξηγάτε παρακαλω εσείς που τα ξέρετε.

KoiliaSamprela
12-02-2011, 10:37
το κακό είναι ότι δεν τα δίνει πουθενά.

katwrimos
12-02-2011, 12:08
το κακό είναι ότι δεν τα δίνει πουθενά.

κάνεις μεγάλο λάθος. Μπορεί στους ανέργους να μή δίνει, στους αγρότες όμως δίνει μια χαρά (που νομίζετε οτι πηγαίνουν τα λεφτά που πληρώνουμε στην ΕΕ? Και είναι πολλά λεφτα!!), στους παπάδες δίνει μια χαρά και στη ζιμενς δίνει μια χαρα! Γιαυτό περιμένο κάποιον να μου εξηγήσει ΑΝ το κράτος βρει μερικά ευρώ παραπάνω γιατί να τα δώσει σε αγρότες η σε κάποιον άνεργο??

enitharmon
12-02-2011, 13:17
οταν στο σουπερ μαρκετ βλεπετε ελληνικο αυγο 1€ και το αργεντινικο 0,66€ ποιο αγοραζετε;

Dragonlord
12-02-2011, 13:35
αν δεν είναι τρελή η διαφορά το ελληνικό

rudie
12-02-2011, 15:58
εχουμε και λεμε λοιπον...επειδη ο κινεζος ξερωγω σου πουλαει ενα σακι ρυζι στην τιμη του 0.00041 ευρω και σου δινει και δωρο τις δυο σφιχτες θυγατερες του για καυτες βραδιες
τοτε εγω πρεπει να φερθω εξυπνα και σωστα...να σου πουλησω το ιδιο σακι ρυζι στην τιμη του 0.0εις το απειρον41 και να σου δωσω ολο μου το σοι και παρθενοραμενο κιολας

valte to sto post of the day auto mia.

Phoebus
12-02-2011, 19:46
Καταλαβαίνετε πως όλα τα αυγά είναι από Αργεντινή, έτσι; Και απλά βάζουν διαφορετικές τιμές για να προσεγγίσουν τα πορτοφόλια κάθε τάξης. Σιγά μη πάρει η λαίδη από Εκάλη το αυγό που κάνει 0.66! Θα πάρει αυτό που κάνει 2 (γιατί, φυσικά, είναι καλύτερο). Επειδή κάνει 2 ευρώ.

ikonoklast
12-02-2011, 20:06
Καταλαβαίνετε πως όλα τα αυγά είναι από Αργεντινή, έτσι;

Και στα επιστημονικοτοπικς τέτοιες παπαριές λες;

Phoebus
12-02-2011, 20:21
ΛΟΛ. Τέσπα, επειδή είσαι κομπλεξικός και καθυστερημένος ταυτόχρονα μερικές φορές, ας αφήσουμε το θέμα "κατανάλωση" στην άκρη γιατί νομίζουμε πως αν καταναλώνουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ξαφνικά η οικονομία του έθνους θα πάει μπροστά. Οι τιμές στις πραγματικές αγορές διαμορφώνονται με πολύ πολύπλοκο τρόπο, με μερική γνώση του συστήματος, τόσο τοπικά όσο και χρονικά ασχέτως του τι λένε μερικοί οικονομολόγοι. Βαριέμαι να σου εξηγήσω γιατί αυτό που σου είπα ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, αν όχι για αυγά (ή αν σε ενοχλεί η λέξη "όλα" τότε για τα περισσότερα αυγά που υπάρχουν στην αγορά) για κάθε άλλο προϊόν, ειδικά αν προέρχεται από βαριά βιομηχανία (που αναγκαστικά εισάγεται). Βαριέμαι επίσης να σου εξηγήσω γιατί η BMW βγάζει προϊόντα που ενώ κάνουν την ίδια δουλειά (σε πάνε από το σημείο Α στο σημείο Β) και ενώ καλύπτουν τα ίδια standards ασφάλειας έχουν διαφορετική τιμή. Ξέρω ότι είσαι αρκετά έξυπνος να καταλάβεις, οπότε χαρακτηρισμούς τύπου "λες παπαριές" να τους βάλεις στο κώλο σου.

ikonoklast
12-02-2011, 20:32
Δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο γιατί υπάρχουν αυγά ελληνικής παραγωγής απο ελληνικές μονάδες και εσύ εξακολουθείς να λες παπαριές. Επίσης μόλις χρησιμοποίησες 154 λέξεις χωρίς να πεις τίποτα.

Dragonlord
12-02-2011, 20:35
Καταλαβαίνετε πως όλα τα αυγά είναι από Αργεντινή, έτσι;

Είναι αλήθεια, κάτω στην κορινθία στα συσκευαστήρια βάζουν τις κότες να γεννήσουν για ξεκάρφωμα, μετά πάνε και τα αδειάζουν στη χωματερή και τα αντικαθιστούν με αργεντίνικα!
Και δε νομίζω ότι "καταναλώνοντας ελληνικά προϊόντα θα πάει καλά η εθνική οικονομία", αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτοί που δουλεύουν στα ελληνικά συσκευαστήρια ίσως και να έχουν και αύριο δουλειά. Αλλά αν δεν είναι έτσι πες για να το κόψω!

Drumsick
12-02-2011, 21:05
Επίσης μόλις χρησιμοποίησες 154 λέξεις χωρίς να πεις τίποτα.

Μπαίνω στον πειρασμό να κάτσω να μετρήσω λέξεις.

Phoebus
12-02-2011, 21:07
Όχι συνέχισε, απλά τα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με τη κατανάλωση αλλά με τη παραγωγή - αντί να εισάγουμε προϊόντα θα έπρεπε να προσπαθούμε να τα φτιάξουμε εδώ (αν γίνεται και έχουμε τις πρώτες ύλες), να μεταφέρουμε τις μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα και να αποκτήσουμε δουλειές εδώ αντί να χρειάζεται να μεταναστεύσουμε κτλ. BTW βγάλτε το παλούκι από το κώλο σας, γίνεστε κουραστικοί.

ikonoklast
12-02-2011, 21:07
@Drumsick https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/word-count-plus/

Drumsick
12-02-2011, 21:15
λολ.. Χρησιμοποιώ chrome όμως.

ikonoklast
12-02-2011, 21:16
Κι εγώ... Με το μάτι της μέτρησα...

rat_poison
12-02-2011, 23:12
copy > paste to text editor > word count > ??? > profit

Kaserinos
13-02-2011, 03:26
Αποψε κατα τις 11 παρα που ειχαμε βγει βολτα με φιλους ειδαμε ασυνηθιστη κινητικοτητα στο κεντρο της Λαρισας.
Περνανε αρον-αρον μπροστα μας 4-5 μπατσομηχανοβιοι και στο καπακι θυμηθηκαμε οτι λιγα τετραγωνα παραπερα λιγες ωρες νωριτερα ειχε αυτο :

http://ellinokratein.gr/drastiriotites%202011/07.02.html

Η πορεια ηταν σε εξελιξη στην οδο Παπαναστασιου συνεπικουρουμενη απο διμοιρια.
Ηλικιες 50+ με θειτσες, φιλευθερους γεροντες και παπαδαριο φορτωμενοι με κερια, λαμπαδες, μανουαλια.
Απο κοντα τυποι απο Χ.Α. με σημαιες και κουκουλες.
Η σημαια γενικα σε πολλες παραλλαγες..με αετο, με αστερι Βεργινας κ.α.

Μεσα στην γενικοτερη διαμαρτυρια κατα της καρτας του πολιτη και του διεθνους σιωνισμου, συνθηματα γηπεδικου τυπου "Δεν θα γινεις Ελληνας ποτε..Αλβανε Αλβανε", "Εξω οι ξενοι απο την Ελλαδα" και λοιπες κλισαδουρες ακουστηκαν ενω η πορεια εφορμουσε με κεντρικο πανο "Ορθοδοξια Πολεμομενη Νικα".

Φιναλε στην κεντρικη πλατεια με αποφωνηση του προεδρου με peak το "ειμαστε υπο την προστασια αγγελων που μας βλεπουν απο τον ουρανο".

Αυτα (μεσες-ακρες).

attila
14-02-2011, 05:02
γελαει ο κοσμος.

Dythor
14-02-2011, 16:13
αν δεν είναι τρελή η διαφορά το ελληνικό

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕ-ΛΑΙΝΟΜΑΙ

freak brother
14-02-2011, 16:19
γιατι η αριστερα δεν ειναι κατα της παγκοσμοιοποιησης ? οπως και η ακροδεξια? :p Προιον παγκοσμοιοποιησης δεν ειναι να αγοραζουμε παμφτηνα αγροτικα προιοντα απο την αιθιοποια οταν οι ιδιοι οι αιθιοπες δεν εχουν να φανε και τα αγοραζουν πανακριβα για τα δικα τους στανταρντς για να τα αγοραζουν οι ευρωπαιοι τσαμπα? >:p

Dythor
14-02-2011, 16:20
Γιατί αν δεν είσαι με την παγκοσμιοποίηση και τον φιλελευθερισμό, είσαι πατριώτης! Wat.

Dragonlord
14-02-2011, 18:12
Γιατί αν πού και πού προτιμάς να στηρίξεις τοπικές επιχειρήσεις, είσαι πατριώτης! Wat.

dopefiend
15-02-2011, 17:23
Το πρώτο αθώο θύμα από την εισβολή των ΜΑΤ στην Κερατέα

Ένα μικρό αγγελούδι που δεν πρόλαβε καν να δει το φως του Αττικού ήλιου έφυγε από κοντά μας μια ημέρα μετά την βάρβαρη εισβολή των ΜΑΤ στην πόλη της Κερατέας.
Μια νεαρή μητέρα η οποία κυοφορούσε το τρίτο της παιδάκι υπέστη ισχυρό σοκ όταν αλλόφρονες αστυνομικοί των ΜΑΤ έφτασαν κάτω από το διαμέρισμά της και με πρωτοφανή αγριότητα άρχισαν να εκτοξεύουν χημικά προς κάθε κατεύθυνση χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.
Από τις φωνές και τους δυνατούς κρότους των χειροβομβίδων κρότου – λάμψης τα δύο μικρά παιδάκια της οικογένειας τρομοκρατήθηκαν και ανήμπορα να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα και τα αέρια πιπεριού, έπεσαν σχεδόν λιπόθυμα στο πάτωμα.
Η νεαρή μητέρα τους όταν τα είδε να σωριάζονται μπροστά της υπέστη ισχυρό νευρικό κλονισμό με αποτέλεσμα να διαταραχθεί ανεπανόρθωτα η κύηση του εμβρύου και λίγες ώρες μετά απέβαλε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να κρατήσουν το έμβρυο στη ζωή.
Ένα αθώο αγγελούδι που έφυγε τόσο αναπάντεχα και άδικα από κοντά μας θύμα της βαρβαρότητας μιας πολιτείας που δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στην υλοποίηση ενός περιβαλλοντικού εγκλήματος με σκοτεινούς χρηματοδότες και ανοιχτά γραμμάτια ξεπουλημένων πολιτικών.
Οι γονείς του εμβρύου προβληματίζονται πλέον πολύ σοβαρά να καταθέσουν μήνυση για ανθρωποκτονία κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ που διέπραξαν αυτό το απεχθές έγκλημα. Όποια απόφαση κι αν πάρουν τελικά οι δύο χαροκαμένοι γονείς, να γνωρίζουν απλά ότι όλη η πόλη της Κερατέας και όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Λαυρεωτικής θα είναι μαζί τους, συμπαραστάτες.
Κουράγιο φίλοι μας.

http://lavreotiki.com/archives/760

katwrimos
15-02-2011, 21:14
Οι μπάτσοι είναι γουρούνια και γιαυτό πρέπει να φυλάμε την καραμπινα του παππού στο ντουλάπι, αλλα η αποβολή ενός έμβριου δεν είναι το ίδιο με έναν φόνο, γιαυτό οι εκτρώσεις είναι νομιμες.

Phantom Duck
15-02-2011, 21:23
http://i.ytimg.com/vi/nsqsMFuo6P0/0.jpg

nekrobutcher
15-02-2011, 23:55
σωστά διότι "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό"

Phoebus
16-02-2011, 03:35
Τα αυτονόητα. (http://blogs.wsj.com/brussels/2011/02/14/busting-north-south-stereotypes/)

freak brother
16-02-2011, 05:03
ουτε στην Ελλαδα ουτε στην Ιρλανδια ουτε στην Πορτογαλια υπαρχει βαρια βιομηχανια. Αμα 10 γερμανοι εργατες βγαζουν σε 20 ωρες ενα αμαξι που κανει 20.000 ευρο και το εξαγουν , δεν μπα να δουλευω εγω 4324 ωρες στο Ικα ... τι να λεει?

attila
16-02-2011, 08:51
ο γερμανος που δουλευει σε βιολογικο καθαρισμο και ασχολειται με ΣΚΑΤΑ τι μισθο πρεπει να παιρνει?

atom_smasher
16-02-2011, 16:54
ε λογικα παιρνει κανα 2000

Dragonlord
16-02-2011, 17:10
λογικό, οι γερμανοί είναι πιο παραγωγικοί οπότε φαντάσου τι σκατό θα παράγουν

katwrimos
16-02-2011, 23:31
ουτε στην Ελλαδα ουτε στην Ιρλανδια ουτε στην Πορτογαλια υπαρχει βαρια βιομηχανια. Αμα 10 γερμανοι εργατες βγαζουν σε 20 ωρες ενα αμαξι που κανει 20.000 ευρο και το εξαγουν , δεν μπα να δουλευω εγω 4324 ωρες στο Ικα ... τι να λεει?

Δεν είναι ανάγκη να φτιάξεις αυτοκίνητα. Οτιδίποτε έχει ζήτηση για το εξωτερικό σου κάνει. ΠΧ φάρμακα, apps για αιΦον, software, κλπ κλπ.

Dragonlord
16-02-2011, 23:45
http://23flevari.wordpress.com/
φτιάχνουμε blogs!

metamelia3
17-02-2011, 01:13
τι σουρρεαλα ειναι παλι αυτη;

dopefiend
19-02-2011, 18:01
http://vimeo.com/19953528

metamelia3
20-02-2011, 17:34
Ταυτόχρονα, ο υπουργός Επικρατείας Χ. Παμπούκης επανειλημμένα επεσήμανε στη Βουλή ότι η διαδικασία αποκρατικοποιήσεων με συνοπτικές διαδικασίες (fast track) θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο για την καταγραφή και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.
- μετρησες την δημοσια περιουσια;
- ναι
- πως ρε θηριο;
- την μηδενισα!

Dragonlord
20-02-2011, 19:37
Το "θα γιατρευτείτε στο δρόμο" που λέει στο τέλος η κερατιώτισσα είναι μεγάλη αλήθεια.

Dythor
21-02-2011, 19:00
ovGoTdM5BLs

=')

dopefiend
21-02-2011, 21:53
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/keratea13jhqdwc.jpg

metamelia3
21-02-2011, 23:17
Μ.Γ.Δ. = :?:

rudie
21-02-2011, 23:26
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/keratea13jhqdwc.jpg

...
album oi! polloi den einai auto?

edit: nato (http://www.wayango.com/oi-polloi-to-resist-is-our-duty-when-injustice-is-law-album/)

metamelia3
22-02-2011, 00:15
οκ, Μπατσοι Γουρουνια Δολοφονοι. γιατι δεν μπορω να το καταλαβω ποτε στις παραλλαγες του; και με το ΜΠΑ ΓΟΥ ΔΟ το ιδιο επαθα

Djerdjelesh
22-02-2011, 01:22
http://nemesis-shop.biz/catalog/images/OLETHRIO%20RIGMA%20-%20Cops,%20pigs,%20killers.jpg

nekrobutcher
22-02-2011, 02:42
http://www.youtube.com/watch?v=w8d9r1rOz6o

βρε τα κορίτσιααα!

Phoebus
22-02-2011, 03:02
Φοβερή διαμαρτυρία και αξίζει προσοχής.

nekrobutcher
22-02-2011, 03:12
η γιουχα στο γιώργο είναι πάντα καλοδεχούμενη

atom_smasher
22-02-2011, 04:19
Τον λυπαμαι τον τζορτζ ωρες ωρες. Ειναι δυσκολο να σαι πρΩθυπουργος χωρις να το θες, να κανεις πραγματα που δεν τα θες και να σε βριζει και ενας λαος που δεν τον θες.

dreamweapon
22-02-2011, 04:31
Τον λυπαμαι τον τζορτζ ωρες ωρες. Ειναι δυσκολο να σαι προθυπουργος χωρις να το θες, να κανεις πραγματα που δεν τα θες και να σε βριζει και ενας λαος που δεν τον θες.

ναι, κακοπερνάει.

Dragonlord
22-02-2011, 09:20
Αλληλεγγύη.

Dythor
22-02-2011, 16:00
http://www.youtube.com/watch?v=w8d9r1rOz6o

βρε τα κορίτσιααα!

Χαχαχαχαχ τι κάνει ο άλλος από δίπλα.

enitharmon
22-02-2011, 16:49
πριν γίνουν παρεξηγήσεις, δεν είμαι καμία από τις 8 Ελληνίδες που αναφέρονται. Το κείμενο το έγραψε κάποιος που κάνει διδακτορικό στο Βερολίνο και εστάλθη μέσω της λίστας που έχουμε

Την περασμένη Πέμπτη κυκλοφόρησε η είδηση ότι θα έρθει ο Παπανδρέου να μιλήσει με θέμα: Addressing the Financial Crisis. An Opportunity for Europe. Το Σάββατο το απόγευμα συναντήθηκαν οκτώ ελληνίδες (ή ελληνικής καταγωγής) φοιτήτριες, μέλη της παλιάς Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Βερολίνου του 2008 (που θυμίζω δεν είχε καμία κομματική ταυτότητα). Συζήτησαν για μορφές ενδεχόμενης δράσης - έκφρασης δυσαρέσκειας και κατέληξαν στα εξής:
- να τυπώσουν φυλλάδιο, το οποίο θα αναλάμβαναν οι δύο να μοιράζουν έξω από τον χώρο του πανεπιστημίου
- να βγάλουν τρεις διαφορετικές αφίσες και να τις κολλήσουν στις εισόδους και τους διαδρόμους που οδηγούν στην αίθουσα
- να φτιάξουν τρία πανό και να τα σηκώσουν ανά δύο στην διάρκεια της ομιλίας.
Σήμερα το πρωί συναντήθηκαν ξανά για τα πανό και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Τα πανό έγραφαν (στα γερμανικά) τα εξής:
- Παπανδρέου: 20 χρόνια στην εξουσία. Αυτός που προκάλεσε την κρίση, τώρα θα μας σώσει απ' αυτήν
- Η κρίση ως ευκαιρία (ήταν ο τίτλος της ομιλίας του): μείωση της φορολογίας κερδών από 24 σε 20% και κατάργηση των συμβάσεων
- Ανεργία νέων: Τυνισία 30% - Ελλάδα 30%. Η εξέγερση έρχεται

Εγώ προσωπικά δεν συμμετείχα στις συναντήσεις. Πρόθεσή μας ήταν να μην εμπλακώ στην δράση τους, αλλά να προσπαθήσω να πάρω τον λόγο, αν στο τέλος ο Παπανδρέου δεχόταν ερωτήσεις. Φυσικά είχαμε την βεβαιότητα ότι θα δραστηριοποιηθούν κι άλλες ομάδες του Βερολίνου.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση η αστυνομία έκανε δειγματοληπτικούς ελέγχους σε τσάντες νέων που βρίσκονταν στο βάθος της αίθουσας. Όταν μπήκε ο Παπανδρέου, το μισό ακροατήριο χειροκροτούσε όρθιο. Δίπλα μου είχα κάτι γεροντάκια, έτοιμα να λιποθυμήσουν από την συγκίνηση που θα ακούσουν τον ηγέτη - κι ας μην καταλάβαιναν γρι αγγλικά.

Ο Παπανδρέου ξεκίνησε μιλώντας για την Δημοκρατία - αυτό ήταν τελικά το βασικό θέμα της ομιλίας του και μάλιστα στην αρχή έκανε αναφορά στην χούντα, η οποία, όπως είπε, περιόρισε την δημοκρατία με την πρόφαση ότι έτσι την έσωζε (την δημοκρατία) από τον κίνδυνο του κομμουνισμού. Περίπου δέκα λεπτά μετά την έναρξη της ομιλίας του, κι ενώ έλεγε κάποιο από τα γνωστά ψεύδη για το πώς η κυβέρνησή του εμβαθύνει την έννοια της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, από το βάθος της αίθουσας ακούστηκε στα ελληνικά ένα "ψεύτη!" και αμέσως πετάχτηκε μια ομάδα 5-6 ατόμων (αγνώστων σε μας) που σήκωσε ένα πανό και άρχισε να φωνάζει συνθήματα. Η αντίδραση ήταν ακαριαία, Έλληνες μπράβοι έπεσαν πάνω στους "ταραξίες" και τους μπουζούριασαν. Εδώ πρέπει να πω ότι δεν μου είναι ξεκάθαρη η ταυτότητα αυτών που αποκαλώ μπράβους, υποθέτω ότι ήταν η φρουρά του Παπανδρέου. Όπως τους τραβούσαν λοιπόν έξω από την αίθουσα, ένας από αυτούς (γερμανός) φώναξε malaka και fuck you, γεγονός που πλήγωσε βαθύτατα τα γεροντάκια κι εξόργισε τα κομματόσκυλα του ΠαΣοΚ. Αυτοί που πολύ βίαια απομακρύνθηκαν από την αίθουσα χτύπησαν δυο-τρεις φορές δυνατά την πόρτα, φώναξαν απ' έξω μερικά συνθήματα και σταμάτησαν. Μέσα σε λίγα λεπτά η κατάσταση ηρέμησε πλήρως και η ομιλία συνεχίστηκε.

Περίπου δέκα λεπτά μετά, σηκώθηκαν τα κορίτσια της δικιάς μας ομάδας. Οι δυο πρώτες άνοιξαν το πανό τους και το κρατούσαν στην μέση της αίθουσας εντελώς σιωπηλές. Μόλις τους πήραν είδηση, μέλη του ΠαΣοΚ έπεσαν πάνω τους και τους τράβηξαν το πανό βίαια. Οι μπράβοι έσπευσαν πάλι και απωθούσαν τις κοπέλες, ενώ άλλες δύο προσπάθησαν να ανοίξουν το δικό τους πανό, χωρίς επιτυχία. Τα υπόλοιπα (κατά κανόνα γηραιά) μέλη του ΠαΣοΚ που βρίσκονταν στην αίθουσα εξοργίστηκαν με την ασέβεια των νέων στο πρόσωπο του ηγέτη (οι περισσότεροι είχαν σηκωθοί όρθιοι) και επιτέθηκαν λεκτικά στις τέσσερις φοιτήτριες, οι οποίες με την σειρά τους άρχισαν να φωνάζουν κι αυτές συνθήματα. Πάνω στην αναμπουμπούλα οι τελευταίες δύο κατάφεραν να ανοίξουν το δικό τους πανό, ενώ εγώ ασυναίσθητα διέσχισα απαρατήρητος την αίθουσα και βρέθηκα σε απόσταση δύο μέτρων από τον Παπανδρέου. Τον ρώτησα αν έτσι αντιλαμβάνεται την δημοκρατία κι αν εγκρίνει την βίαιη αντίδραση των μπράβων του (τότε δεν είχα ακόμα συνειδητοποιήσει ότι δρούσαν και απλά μέλη του κόμματος) απέναντι σε μια ειρηνική διαμαρτυρία. Ο Παπανδρέου με ρώτησε αν εκπροσωπώ τους διαμαρτυρόμενους, του απάντησα αρνητικά και σ' αυτό το σημείο πρότεινε από το μικρόφωνο να βγει κάποιος εκπρόσωπος και να ανέβει στο πάνελ, όμως μέσα στην αίθουσα επικρατούσε τέτοιος πανικός που κανείς δεν μπορούσε να τον ακούσει. Κινήθηκα πάλι προς τα πίσω, να πω στα κορίτσια ότι ζητάει εκπρόσωπο και όταν επιστρέφαμε με μία από αυτές προς το βήμα, με ακινητοποίησε ένας μπράβος πιάνοντάς με από τους καρπούς (μου ήταν αδύνατο να κουνηθώ έστω κι ένα χιλιοστό), ενώ ΠαΣοΚοι μας έφραξαν τον δρόμο. Τους φώναζα ότι είναι η εκπρόσωπος που ζήτησε ο Παπανδρέου, του φώναζα κι εκείνου, αλλά με άκουγε χωρίς να αντιδρά. Τελικά ξανάρχισαν να μας σμπρώχνουν βίαια, με απείλησαν ότι θα μου πάρουν την φωτογραφική (όλη αυτήν την ώρα τους φωτογράφιζα) και ότι θα με δείρουν (!), εγώ γαντζώθηκα σε μια καρέκλα και την ώρα που πετούσαν τις κοπέλες έξω από την αίθουσα, ο Παπανδρέου ξανάρχισε την έκκληση για εκπρόσωπο.

Λίγα λεπτά μετά με πλησίασε μια κοπέλα από την διοργάνωση της εκδήλωσης και με ρώτησε αν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους αυτών που έφυγαν. Απάντησα αρνητικά και της είπα ότι δεν έφυγαν, αλλά τους πέταξαν έξω. Της είπα να ανοίξει την πόρτα και να τους μιλήσει. Βγήκε πράγματι έξω και ξαναγύρισε λέγοντάς μου ότι οι άλλοι είχαν φύγει (στην πραγματικότητα η αστυνομία τους έβγαλε από το κτίριο). Μου ζήτησε να βγω έξω να μιλήσουμε και μου εγγυήθηκε ότι θα μπορέσω να ξαναμπώ.

Έξω από την αίθουσα με περίμενε ο κοσμήτορας της σχολής. Μου ζήτησε συγνώμη και τον ρώτησα ποιοι ήταν αυτοί που απομάκρυναν τους φοιητητές από τον χώρο του πανεπιστημίου. Μου απάντησε "η αστυνομία" και όταν του είπα ότι μιλούσαν ελληνικά, παραδέχτηκε ότι ήταν ελληνική αστυνομία, αλλά ότι στην αίθουσα βρίσκονταν και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Με ρώτησε πολύ ευγενικά αν θα μπορούσα να μείνω μέχρι το τέλος και να πάρω τον λόγο, να θέσω μία ερώτηση στον Παπανδρέου και του εξήγησα ότι γι' αυτόν τον λόγο βρέθηκα εκεί. Στην συνέχεια με συνόδευσαν στην θέση μου. Εν τω μεταξύ ο Παπανδρέου συνέχιζε να μιλάει για την Δημοκρατία κι εγώ να δέχομαι τις επιθέσεις των γύρω μου για την αναίδεια της γενιάς μας…

Το πιο σουρεαλιστικό στοιχείο της εκδήλωσής ήταν ότι μέχρι το τέλος στεκόντουσαν όρθιοι, στην μέση και το βάθος του διαδρόμου, δυο μπράβοι που επέβλεπαν την τήρηση της τάξης σε μια ομιλία με θέμα την δημοκρατία (βλ. λινκ στο τέλος).

Πράγματι ο κοσμήτορας, ο οποίος συντόνιζε τις ερωτήσεις, μου έδωσε τον λόγο κι έθεσα την εξής ερώτηση (συγχωρέστε τα αγγλικά μου):
I'm afraid, that the question that I have prepared will sound silly. So allow me to ask the question and then add a sort comment.
Government proceedings in Greece are becoming less and less democratic. You were elected one and a half year ago with a program completely different to what you apply, your members of the Parliament are not free to vote at will, Parliament itself does not need to approve Minister's of Finance decisions, Justice cannot touch members of the ruling political parties. Is this your personal vision for the future of Europe?
Well, you spoke too much about democracy today. It is obvious that your environment does not understand democracy in the same way. Do you approve this violent reaction to the non violent demonstrating students? Are you interested in listening to the voice of the new generation and the opposition, or all you want is the applause of your party members?

Απάντησε και στα δυο σκέλη. Στο δεύτερο είπε ότι η αντίδραση για την αντίδραση δεν βγάζει πουθενά και ότι θα ήθελε να καθίσουμε να συζητήσουμε. Κι αυτός, είπε, αν ήταν νέος, θα ήθελε να διαδηλώσει, αλλά αυτό δεν έχει νόημα. Να πάμε με τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας, να συζητήσουμε [sic].
Για το πρώτο σκέλος είπε ότι η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε επειδή δεν λειτουργούσε δημοκρατικά. Επειδή οι πολίτες δεν έλεγχαν τους πολιτικούς. Και κατέληξε - ναι, δεν κάνω πλάκα - ότι στο σημείο που βρέθηκε η χώρα ήταν απαραίτητο να κάνουμε ένα βήμα πίσω στην Δημοκρατία μας, για να την διαφυλάξουμε και να μπορέσουμε στο μέλλον να την εμβαθύνουμε. Κι έτσι, ο ανεκδιήγητος, κατάφερε να επιστρέψει εκεί απ' όπου άρχισε: στον Παπαδόπουλο.

enitharmon
22-02-2011, 16:50
Τον λόγο πήραν συνολικά δώδεκα ακροατές, όλοι δημοσιογράφοι ξένων εντύπων, εκτός από έναν γερμανό φοιτητή και μια ελληνίδα ΠαΣοΚα, η οποία ρώτησε γιατί η κυβέρνηση επέλεξε τον δύσκολο δρόμο να περικόψει τα εισοδήματα των μισθωτών, αντί να φορολογήσει τις τράπεζες. Ο Παπανδρέου απάντησε ότι το κάνανε υπολογίζοντας τις συνέπειες που θα είχε κάθε κίνηση. Αν είχαν επιτεθεί στο κεφάλαιο, είπε, θα χάναμε για πάντα την αξιοπιστία μας στις αγορές, ενώ όλοι οι καταθέτες θα απέσυραν τα χρήματά τους από τις τράπεζες, οδηγώντας τες σε πτώχευση. Ομολόγησε δηλαδή ξετσίπωτα ότι η απόφαση να πλήξει τους μικρομεσαίους ήταν συνειδητή επιλογή.

Απ' όσο ξέρω, κανένας Έλληνας δημοσιογράφος (από τους πολλούς που συνόδευαν τον πρωθυπουργό, μεταξύ των οποίων και ο Χασαπόπουλος) δεν ενδιαφέρθηκε να μας μιλήσει, σε αντίθεση με ξένους συναδέλφους τους. Μας άκουσαν με προσοχή δημοσιογράφοι της Deutsche Welle, των London Financial Times και άλλων εντύπων. Η είδηση έπαιξε αμέσως στην Ελλάδα, φυσικά διαστρεβλωμένη. Στην αρχή τα ελληνικά μέσα μιλούσαν για μία ομάδα νεαρών αναρχικών που επιτέθηκε φραστηκά στον Παπανδρέου και με βίαιο τρόπο διέκοψε την ομιλία του. Αργότερα το άλλαξαν σε "προσπάθησε να διακόψει", ενώ τελικά κάποια μέσα μίλησαν για δύο διακριτές ομάδες και άλλαξαν το "αναρχικών" σε "φοιτητών".

Για όλα τα παραπάνω έχουμε - ευτυχώς - ντοκουμέντα. Μεγάλο μέρος της εκδήλωσης το βιντεοσκοπήσαμε ή το μαγνητοφωνήσαμε. Μέρος από το υλικό έχει ήδη ανέβει στο ίντερνετ και σύντομα θα ανεβούν και τα υπόλοιπα.

Kaserinos
22-02-2011, 17:19
πριν γίνουν παρεξηγήσεις, δεν είμαι καμία από τις 8 Ελληνίδες που αναφέρονται.

Και εκει που πηγαινα να ρωτησω εν τω μεταξυ...

Dragonlord
23-02-2011, 16:22
Ρε κατεβειτε συνταγμα λεμε

Dragonlord
23-02-2011, 16:57
Λοιπον σε καποια φαση ειχαμε μαζευτει πανω απο πεντε χιλιαδες, τωρα ειμαστε λιγοτεροι αλλα κραταμε την πλατεια. Χρειαζομαστε κοσμο! Εχουμε παραγγειλει μικροφωνικη,μπορει να στηθει λαιβ για να κρατησουμε την καταληψη. Που κ που πεφτουν δακρυγονα, φερτε μασκα.

Dythor
23-02-2011, 18:59
Αυτή τη στιγμή Σύνταγμα είναι λιγότεροι από 500 και μικροφωνική δεν υπάρχει περίπτωση να στηθεί, Ντράγκονλορντ παράγγειλε σουβλάκια.

dopefiend
23-02-2011, 19:02
http://estb.msn.com/i/87/E66242E592DCC752385C9B54A11B5.jpg
http://estb.msn.com/i/C1/126512EEC73E87A378B488ABC174F.jpg
http://estb.msn.com/i/21/57213747DC6D9A15C78BD564BA2718.jpg
http://estb.msn.com/i/97/955EBF3534EFC62868515EB931D84.jpg
http://estb.msn.com/i/6D/926E71B7C179D03B9314A5EC69.jpg

http://news.gr.msn.com/world/gallery.aspx?cp-documentid=156217517&page=1

Dythor
23-02-2011, 19:41
Της καριόλας έγινε τελικά, τους χτύπησαν και τους έδιωξαν. Ντράγκονλορντ ζεις;

freak brother
23-02-2011, 19:46
ποσο κοσμο ειχε περιπου? στο bbc λεει 30.000 ατομα , εμενα μου φανηκαν πανω απο 100.000

Dythor
23-02-2011, 19:54
Καμία σχέση με 5/5 ή 15/12, ούτε κοντά στους μισούς. Κάτι γραφικοί στο ίντυ λέγανε κλασσικά για 300.000, λολ, και μετά το σπάσιμο πού πήγανε ρε παιδιά.

The Good Son
23-02-2011, 20:02
Ο dragonlord ποστάρει από κινητό;

Leech
23-02-2011, 20:05

GthZEd35xwI

00.07 :dfinger:

Dythor
23-02-2011, 20:14
Ειδικά η δεύτερη που πέφτει είναι μεγάλη καφρίλα.

Mostos
23-02-2011, 20:18
Αστυνομικοί συλλαμβάνουν στο Σύνταγμα έναν διαδηλωτή ο οποίος έχει επάνω του ένα τσεκούρι, ένα τόξο και 2 βέλη!

http://www.google.gr/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.bighunter.it/Portals/0/Cacciatori%2520nella%2520storia/Eric-Adams.jpg&sa=X&ei=a0FlTc_tL4HrgQfLqYDGBg&ved=0CAQQ8wc&usg=AFQjCNHuPWsfqaFrndvMjn7-1mZPMXDAaQ

freak brother
23-02-2011, 20:21
Αστυνομικοί συλλαμβάνουν στο Σύνταγμα έναν διαδηλωτή ο οποίος έχει επάνω του ένα τσεκούρι, ένα τόξο και 2 βέλη!

http://www.google.gr/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.bighunter.it/Portals/0/Cacciatori%2520nella%2520storia/Eric-Adams.jpg&sa=X&ei=a0FlTc_tL4HrgQfLqYDGBg&ved=0CAQQ8wc&usg=AFQjCNHuPWsfqaFrndvMjn7-1mZPMXDAaQ

http://4.bp.blogspot.com/_L9A0z4J9OuI/SUGJ_VZ3_PI/AAAAAAAAAFQ/0JEdsoym7T8/s400/20080902133531725.jpg

freak brother
23-02-2011, 20:25
το zougla.gr εχει κανονικα δημοσιογραφους και live καμερα απο το συνταγμα , και στα διαλειματα βαζει μουσικη , μετα απο ενα ελληνικο κλαψομουνιαρικο κανει αλλαγη με children of the grave... οτι να ναι οι απεργοσπαστες.

Dythor
23-02-2011, 21:00
Ο dragonlord ποστάρει από κινητό;

etairiko pisi <(^_^)>

Dragonlord
23-02-2011, 21:19
http://dosepasa.wordpress.com/2011/02/23/%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-2322011/
ναι από κινητό έμπαινα πριν

ikonoklast
23-02-2011, 21:22
Η φάση που σας διώχνουν:

http://qik.com/video/37779026

Dythor
23-02-2011, 21:27
Πότες θα κάμη ξαστεριά, όπως τραγουδούσαμε και τότε στο ΡΕΞ.

Beyond Within
23-02-2011, 21:28
ΚΑΥΛΑ
http://i.imgur.com/2OsGh.jpg

Dythor
23-02-2011, 21:31
Τι καύλα μωρέ μαλάκες, θα το παίζουν που θα το παίζουν μέρα-νύχτα στις ειδήσεις, πρέπει να μας τιγκάρετε κι εδώ με τις μαλακίες σας;

metamelia3
23-02-2011, 21:32
τσσσσ, τα σπασε η φοτο.

κατα τ'αλλα απελπισια, το συστημα κερδισε.

Dythor
23-02-2011, 21:34
Φτάνει που το απειλήσαμε όμως Κάλκι εε~!

metamelia3
23-02-2011, 21:39
να πω την αληθεια, ναι, φτανει. δεν ειναι μικρο πραμα η καθαρη συνειδηση (πραγμα που να πω την αληθεια εγω δεν εχω καθως δεν ημουν εκει, ειμαι σαμο)

freak brother
23-02-2011, 21:44
ΚΑΥΛΑ
http://i.imgur.com/2OsGh.jpg

http://www.greatnewmovies.com/wp-content/uploads/ghost-rider-superhero.jpg

scarecrow
23-02-2011, 21:56
GthZEd35xwI

00:24-00:27 ναι μωρή αεκάρα :dfinger:

enitharmon
23-02-2011, 22:21
όταν νιώθετε καύλα βλέποντας μπάτσο να καίγεται, είστε το ίδιο γουρούνια με αυτούς κι αν σας δινόταν η εξουσία, το ίδιο κομπλεξικά αρχίδια θα γινόσασταν. Συγχαρητήρια :thumbsup:

Dragonlord
23-02-2011, 22:22
σε κάποια φάση φώναζαν κάπου μακριά "θα γίνει του καΐρου, θα γίνει της ταχρίρ" και άκουσα "θα γίνει του μαΐου, θα γίνει της μαρφίν" και είχα ένα lolwat moment.

enitharmon
23-02-2011, 22:27
ντραγκο, σοβαρα, στο ειπα και μσν, αν όσοι φωνάζουνε για κάιρο και ταχρίρ πιστεύουν ότι η ελλάδα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη, έχουν σοβαρά προβλήματα πολιτικής κατανόησης. Όχι ότι εγώ την έχω και ΞΕΡΩ, αλλά ας επικεντρωθούμε στα δικά μας και να μη φωνάζουμε οτινανε πραματα

Beyond Within
23-02-2011, 22:28
όταν νιώθετε καύλα βλέποντας μπάτσο να καίγεται, είστε το ίδιο γουρούνια με αυτούς κι αν σας δινόταν η εξουσία, το ίδιο κομπλεξικά αρχίδια θα γινόσασταν. Συγχαρητήρια :thumbsup:
Γι'αυτό και δεν θέλουμε εξουσία. Ευχαριστούμε.

Phantom Duck
23-02-2011, 22:31

ΚΑΛΕ ΑΠΡΟΚΛΗΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΜΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/e66242e592dcc752385c9b54a11b5akzdzh.jpg

enitharmon
23-02-2011, 22:32
για το κομπλεξικά αρχίδια ούτε λόγος. Νιώσε ΓΑΜΑΤΟΣ

φαντομ, έκανες μαλακισμένο σχόλιο. Λέμε ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, το να μην καυλωνεις βλεποντας κάποιον να καίγεται (έστω και γουρούνι) δε σε κάνει Πρετεντερη. Μη γίνεσαι κρετινος

sod1013
23-02-2011, 22:33
και στην αμερικη μια χαρα ειναι ετσι ενυ?

Phantom Duck
23-02-2011, 22:45

φαντομ, έκανες μαλακισμένο σχόλιο. Λέμε ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, το να μην καυλωνεις βλεποντας κάποιον να καίγεται (έστω και γουρούνι) δε σε κάνει Πρετεντερη. Μη γίνεσαι κρετινος

είμαι από τους πιο μετριοπαθείς σε ό,τι έχει να κάνει με μπάτσους. δε γουστάρω τα μπάχαλα. χαίρομαι όμως με όλη μου την ψυχή όταν παθαίνουν σοβαρή σωματική βλάβη ΟΛΑ τα μέλη των ΜΑΤ και ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ. έχουν επιλέξει ένα επάγγελμα που έχει ως σκοπό το ξύλο για τρεις κι εξήντα. δεν είναι ούτε τροχαία ούτε ειδικός φρουρός ούτε γραφιάς, ούτε καν μπλε ΥΜΕΤ, και από τις δεκάδες πορείες/συγκεντρώσεις που τους έχω αντιμετωπίσει, έχω δει μόνο χυδαιότητα και δυσφήμηση του ανθρώπου, έχω φάει και τις μάπες μου κι έξι τόνους χημικά γι' αυτό. η εκδίκηση δεν προσφέρει κάτι, αλλά γουστάρω, ειδικά όταν αυτό γίνεται δευτερόλεπτα αφότου έχουν εφορμήσει με μηχανές πάνω σε διαδηλωτές (όπως και σε κάθε πορεία).

δεν είπα εγώ ότι είναι Πρετεντέρης όποιος δεν καυλώνει. εσύ είπες ότι όσοι χαίρονται είναι γουρούνια.

Dythor
23-02-2011, 22:47
Γουίν. (http://crimesonair.blogspot.com/2011/02/blog-post_9253.html)

nekrobutcher
23-02-2011, 22:53
από τις λίγες φορές που συμφωνώ κατά κάποιο τρόπο με enitharmon...δύο πιόνια στο ίδιο παιχνίδι είναι! να δω αύριο στην τηλεόραση που θα μας τα κάνουνε ζέπελιν με τα επεισοδια..τόσος κόσμος έκανε απεργία και βγήκε στο δρόμο, με αιτήματα που χτυπάνε κόκκινο στην κοινωνία σήμερα και εγώ θα πρέπει να ασχοληθώ με τον καμμένο μπάτσο και το ψεκασμένο "αναρχικό" ρε ουστ απο κει περα μια ζωη τα ίδια μαλάκες

freak brother
23-02-2011, 22:54
οχι οτι αλλαζει τπτ , αλλα αυτος που την εφαγε δεν ηταν αυτος που χτυπησε τον τυπα .

enitharmon
23-02-2011, 22:54

είμαι από τους πιο μετριοπαθείς σε ό,τι έχει να κάνει με μπάτσους. δε γουστάρω τα μπάχαλα. χαίρομαι όμως με όλη μου την ψυχή όταν παθαίνουν σοβαρή σωματική βλάβη ΟΛΑ τα μέλη των ΜΑΤ και ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ. έχουν επιλέξει ένα επάγγελμα που έχει ως σκοπό το ξύλο για τρεις κι εξήντα. δεν είναι ούτε τροχαία ούτε ειδικός φρουρός ούτε γραφιάς, ούτε καν μπλε ΥΜΕΤ, και από τις δεκάδες πορείες/συγκεντρώσεις που τους έχω αντιμετωπίσει, έχω δει μόνο χυδαιότητα και δυσφήμηση του ανθρώπου, έχω φάει και τις μάπες μου κι έξι τόνους χημικά γι' αυτό. η εκδίκηση δεν προσφέρει κάτι, αλλά γουστάρω, ειδικά όταν αυτό γίνεται δευτερόλεπτα αφότου έχουν εφορμήσει με μηχανές πάνω σε διαδηλωτές (όπως και σε κάθε πορεία).

δεν είπα εγώ ότι είναι Πρετεντέρης όποιος δεν καυλώνει. εσύ είπες ότι όσοι χαίρονται είναι γουρούνια.
ωραία, το αλλάζω σε "γινεστε"
με βρίσκεις εντελώς σύμφωνη με τα παραπάνω, και δε λέω να λουφάζουν οι διαδηλωτές για "να μην προκαλούν", αλλά το "καβλα" σε κάνει το ίδιο υπάνθρωπο με αυτούς. Αυτά. Τα ίδια λέμε πάλι

ikonoklast
23-02-2011, 23:02

Κουιζ: Τι συναισθήματα σου προκαλεί το βίντεο αυτό στα 2:50-3:10 και γενικά;

http://www.youtube.com/watch?v=KhBec1_Z3bE

rage for order
23-02-2011, 23:08
βασικά πρέπει να του μείνει μόνιμο σημάδι στο πρόσωπο, να τον βλέπουν στον δρόμο και να λένε να ο ΔΕΛΤΑΣ.

enitharmon
23-02-2011, 23:18
αηδία

δε λυπάμαι έναν χτυπημένο μπάτσο, γιατί είναι αυτό που περιέγραψε ο φαντομ, τσαμπουκάς και ξεφτίλα σε γεροντάκια και κοριτσάκια για τρειςκιεξηντα (και τους καλύτερους μισθούς να είχαν, πάλι ξεφτιλα)
Αλλά επίσης αηδία για όποιον πέφτει στο επίπεδό τους. Είναι ζώα, δεν πρόκειται να συνετιστούν με μολότωφ στα μούτρα (ούτε με τριαντάφυλλα, δεν εννοώ αυτό)

μην ασχολείστε τόσο μαζί μου, αλλά με ενοχλεί γενικά κάποιος να χαίρεται με "τον πόνο του άλλου" και μπάτσος να είναι. Κάφτον, αλλά μην καυλώνεις. Δε θα γίνω σαν κι αυτους

regularpaul
23-02-2011, 23:40
Κάφτον, αλλά μην καυλώνεις.

υλικο για sig, tag, mottos κλπ

sod1013
23-02-2011, 23:42
μεγαλη η διαφορα του δεν τον λυπαμαι με το <καυλωνω> τι να σου πω.

enitharmon
23-02-2011, 23:47
έχει τεράστια, κι αν δεν την καταλαβαινεις, ακομα μια πιο εξαιρετική εποχή

Phantom Duck
23-02-2011, 23:50
από τις λίγες φορές που συμφωνώ κατά κάποιο τρόπο με enitharmon...δύο πιόνια στο ίδιο παιχνίδι είναι! να δω αύριο στην τηλεόραση που θα μας τα κάνουνε ζέπελιν με τα επεισοδια..τόσος κόσμος έκανε απεργία και βγήκε στο δρόμο, με αιτήματα που χτυπάνε κόκκινο στην κοινωνία σήμερα και εγώ θα πρέπει να ασχοληθώ με τον καμμένο μπάτσο και το ψεκασμένο "αναρχικό" ρε ουστ απο κει περα μια ζωη τα ίδια μαλάκες

σε αυτό συμφωνώ 100% πάντως, έχουμε εκατό λήψεις του φωκωμένου και δεν υπάρχει μισή άποψη της πορείας για να δούμε και πόση ήταν στην τελική.

rat_poison
23-02-2011, 23:53
ένι πόσο καιρό έχεις να βρεθείς σε συγκρουσιακή κατάσταση;

τη στιγμή που πέφτουν τα χημικά, βλέπεις το αναίτιο ξύλο, τις προκλήσεις, το κλείσιμο του δρόμου, ένστολοι κρατικοί και α(συ)στολοι παρακρατικοί σου κάνουν κορδόνι, Π, Γάμα, Γάματα με κεφαλαία γράμματα, ζεις το τρέξιμο, τον πανικό, "αλυσίδες ρε μουνιά", ΜΑΤάδες φωνάζουν "κι άλλος Αλέξης", δελτάδες, διάδες, υμετάδες, μπλε, πράσινοι κόκκινοι αστακοί, αύρες, γκλομπ, κλούβες, ένα τουρλουμπούκι, μπαχαλοι να χτυπούν με σχεδόν προβοκατόρικη ηλιθιότητα και έλλειψη στόχευσης ή ευθύνης για τα ανοχύρωτα μέλη της πορείας, βουλευτάδες, παρατρεχάμενοι κομματισμένοι αριστερόβλακες, ο κακός χαμός, ένας βήχας, κλαις, τσούζεις και πονάνε τα χέρια σου από της γκλομπιές: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΒΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΠΑΤΣΟ;

Φταις εσύ που ήρθες σ' αυτό το ζωώδη πόλεμο στο δρόμο;

Έχει λογική να μην αντεπιτεθείς στα κομμάτια της κοινωνίας που λαμβάνουν εντολή να δείρουν, να καταστείλουν και να πετάξουν καρκινογόνα χημικά γιατί θα πάρουν 1000 ως 1500 ευρώ το μήνα και το κάνουν με χαρά και απανθρωπιά;

Έχει λογική να νιώσεις ενοχή την ώρα που μάχεσαι για τη σωματική σου ακεραιότητα (βραχυπρόθεσμα) και για την αξιοπρέπειά σου (μακροπρόθεσμα)

Έχει λογική να μη χαίρεσαι μόνο και μόνο γιατί αυτό το καθίκι είναι στο ίδιο βιολογικό είδος με σένα; Ένα καθίκι που σε έδειρε, σου πέταξε χημικό, σε κλώτσησε, πήγε να σε πατήσει με τη μηχανή και θέλει να σε συλλάβει για να σου καταστρέψει τη ζωή! Πώς να μην είναι προσωπικό; Είναι βλακεία να κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας και λέμε δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί τους όταν όλες τους οι ενέργεις είναι εναντίον μας και σαν σύνολο και σαν πρόσωπο.

asimoulis
23-02-2011, 23:59
Κάφτον, αλλά μην καυλώνεις.

metamelia3
24-02-2011, 00:02
βρε δεν πα να πνιγειτε λεω εγω; κριμα που δεν τον εκανε σταχτες τον καριολη.

Phoebus
24-02-2011, 00:18

GthZEd35xwI

00.07 :dfinger:

Ο ορισμός του BOOM HEADSHOT!

Ace
24-02-2011, 00:27
http://cdn-www.i-am-bored.com/media/greeceprotestbomb1.jpg

Dythor
24-02-2011, 00:32
http://i.imgur.com/bGsKJ.jpg

Phantom Duck
24-02-2011, 00:51
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/183840_203377886344977_100000183004730_908382_1903383_n.jpghttp://images.wikia.com/lotr/images/b/b3/Legolas1.jpg

KoiliaSamprela
24-02-2011, 01:20
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/183840_203377886344977_100000183004730_908382_1903383_n.jpghttp://images.wikia.com/lotr/images/b/b3/Legolas1.jpg

μαλακίες φίλε, αν ήθελε να το παίξει έλφ , τι ήθελε το τσεκούρι? "μπερδεμένος και 100% εκτός λόρ

atom_smasher
24-02-2011, 01:58
Η φωτογραφια σαν φωτογραφια του καιομενου Δια ειναι εντυπωσιακη. Απο κει και περα, πιο πολυ συμφωνω με την ενι, παρ οτι ενα σκιρτημα στα ακροδαχτυλα το νιωσα φευγαλεα. αναλογιστηκα στην συνεχεια ομως πως ο συγκεκριμενος οπως και καθε αντιστοιχος αποτελουν πιονια. Και οσο μουνοπανο και φασιστας ή πουλημενος να ναι, παραμενει πιονι. Και μαλιστα πιονι το οποιο εχει πουληθει για 1000, 1500 ευρω και εχει ξεχασει την ταξικη του συνειδηση. Τραγικο ακομα πιο πολυ.

rat_poison
24-02-2011, 02:00
Υπάρχουν πολλοί αξιοπρεπείς τρόποι να εκπορνευτείς για να βγάλεις τα προς το ζην

Η ντροπή δεν είναι δουλειά

Φαγητό, στέγη, χρήματα, κοινωνικότητα, ιδιωτικότητα όλα μπορούν και να πουληθούν ή να σου τα πάρουν με τη βία.

Μόνο η αξιοπρέπεια πουλιέται και χαρίζεται αλλά δεν ληστεύεται.

geologiko_karoto
24-02-2011, 02:06
http://img819.imageshack.us/img819/6218/pig2a.jpg

http://img402.imageshack.us/img402/5895/pigqt.jpg

atom_smasher
24-02-2011, 03:37
Υπάρχουν πολλοί αξιοπρεπείς τρόποι να εκπορνευτείς για να βγάλεις τα προς το ζην

Η ντροπή δεν είναι δουλειά

Φαγητό, στέγη, χρήματα, κοινωνικότητα, ιδιωτικότητα όλα μπορούν και να πουληθούν ή να σου τα πάρουν με τη βία.

Μόνο η αξιοπρέπεια πουλιέται και χαρίζεται αλλά δεν ληστεύεται.

Ενταξει λεμε, στην κλιμακα εκπορνευσης ειναι χαμηλα να γινεις μπατσος. Αν και σε μεγαλα τμηματα του πληθυσμου αυτης της χωρας δεν ειναι καθολου ετσι. Σιγουρη δουλεια, ασφαλιση, χαλαρη αρκετα αν βολευτεις. Καριερουλα και τα τυχερα σου και σιγουρα στα 20 μισθος και ολο και θα καλοπαντρευτεις. Σε συνθηκες αβεβαιοτητας που ζουμε, φανταζει αρκετα πιο σιγουρη. Αυτο για την αξιοπρεπεια δεν το καταλαβαινω φιλος. Προσφερει στο συστημα την εργασια του και το στηριζει μεσω αυτου και λαμβανει την αντιστοιχη αμοιβη, λεμε τωρα. Ρωτα και τις πουτανες με το ζορι αν δεν τους εκλεψαν την αξιοπρεπεια οταν τις αναγκασαν στην πορνεια.

rat_poison
24-02-2011, 03:41
Προσωπικά δε θεωρώ αναξιοπρεπή κάποιον που κάνει από εξαναγκασμό.

Η επιλογή του να δέρνεις τον κόσμο είναι δική σου όμως

atom_smasher
24-02-2011, 04:40
αν της εκλεψαν την αξιοπρεπεια. Οχι αναξιοπρεπη. Μου φαινεται εχει διαφορα.
δεν δερνουν ολοι. Και οσοι δερνουν ειναι δικια τους επιλογη; εκτος αν μιλαμε για αυτους που το γουσταρουν μονο.

Esteban
24-02-2011, 05:39
http://oi55.tinypic.com/2lmxf1g.jpg

:touched:

dreamweapon
24-02-2011, 05:59
omoiotites aka swsies
me
blast from the past
http://www.fightersgeneration.com/characters3/souledge.jpg

Harbinger of Death
24-02-2011, 06:37
Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να πεις ότι έχεις κάτι προσωπικό με τον καθένα τους.

Ναι, μπορεί να μην έχω βρεθεί σε συγκρουσιακή κατάσταση ποτέ, και ναι, λογικά αν βρισκόμουν θα ένιωθα κι εγώ έτσι επιτόπου, αλλά επίσης κάποια στιγμή θα το έβλεπα ψύχραιμα και η γνώμη μου δεν αλλάζει: ο κάθε αστυνομικός είναι ένα πιόνι του συνολικού μηχανισμού, υποκινείται από την εκπαίδευση και τις εντολές του. Μπορεί να έχει επιλέξει να δέρνει, αλλά τη δυνατότητα του τη δίνει ο κρατικός μηχανισμός που τον οπλίζει και τον ενθαρρύνει να το κάνει. Δεν πρόκειται να χαρώ για πόνο αστυνομικού.

Επίσης δε λέω ότι δεν έχουν προσωπική ευθύνη, αλλά δεν έχει νόημα να αισθάνεσαι έτσι απέναντι στον καθένα τους προσωπικά, αλλά στο θεσμό, και απέναντι σε όσους παρατυπούν. Πρακτικά μπορεί να είναι όλοι, αλλά ακόμα κι έτσι αυτό δε σημαίνει ότι τους αξίζει πόνος και θάνατος, αυτό σημαίνει ότι τους αξίζει απομάκρυνση από τους δρόμους, τιμωρία και καθαίρεση από το αξίωμά τους. Το οποίο θα πραγματοποιούταν αυτόματα εάν η πολιτική του κράτους έδινε έμφαση όντως στην προστασία του πολίτη και του δημοσίου συμφέροντος κι όχι στην καταστολή και την κατάπνιξη αντίστασης και αντιφρονούντων.

dreamweapon
24-02-2011, 07:04
βρεθείτε και σε καμιά συγκρουσιακή κατάσταση βρε παιδιά
τζάμπα είναι

rat_poison
24-02-2011, 12:37
Μα πόσα σκαλοπάτια υπάρχουν που μπορεί να πει "αγαμηθείτε ρε σύστημα, εγώ δεν είμαι τέτχοιος"

1.) Πάει στη σχολή και του προπαγανδίζουν τις μύριες όσες μαλακιάρες. Κι αντί να πει "όχι ρε μαλάκες δεν είναι αυτός ο ρόλος μας αγαμηθείτε", κάθεται και τ' ακούει.

2.) Διορίζεται και διαλέγει να πάει στα ΜΑΤ (ή παρόμοια καφροϋπηρεσία όπως ασφάλεια, ΥΜΕΤ, ΟΠΚΕ, αντιτρομοκρατική, ΥΑΤ, Ζ, κτλ). Δε γίνεται τροχονόμος, δε γίνεται γραφιάς, δε γίνεται ο κλασσικός μπάτσος που θα πιάσει το δολοφόνο και το βιαστή, αλλά διαλέγει να κάνει κάτι τέτοιο για τα επιδόματα, τα εκτός έδρας, τα γκατζετάκια, τη γκάβλα του να δέρνεις άπλυτους.

3.) Ξαναπερνάει την ειδική εκπαίδευση και ακούει χειρότερες μαλακίες και μαθαίνει πώς και πότε να δέρνει, να πετάει χημικό. Δε λέει πάλι "μα τι χημικά ρε μαλάκες, άντε γαμηθείτε, αυτά είναι καρκινογόνα, δε θα ρισκάρω την υγεία μου και την υγεία ανθρώπων άγνωστων σε μένα για πάρτη σας"

4.) Ακούει ιστορίες από τους συναδέλφους του για το πώς γάμησαν τον έναν άπλυτο ή τον άλλο, πώς γύρισαν ανάποδα τα γκλοπ, πώς έδειξαν τα αρχίδια τους στις αξύριστες κνίτισσες, πώς τους μαντρώσανε και τους φορτώσανε καδρόνια, μολότοφ και σφυριά στις τσάντες και δε λέει "άντε γαμηθείτε, κατασκευάζετε ενόχους και χαίρεστε με την καταπίεση και τη βία, εγώ δεν είμαι τέτοιος"

5.) Βρίσκεται σε πραγματικές συνθήκες και ακούει από τον ασύρματος "παιδιά γαμήστε τους". Βλέπει μπροστά του τον άγνωστο άνθρωπο και επιλέγει να σηκώσει το χέρι και να βαρέσει. Και επειδή έχει περάσει τόσα στάδια που θα μπορούσε να το σταματήσει αλλά δεν το έκανε πάει να πει ή ότι ήταν τέτοιος απ' την αρχή ή ότι έγινε στην πορεία. Και δέρνει, Και ψεκάζει, και φορτώνει με "αποδεικτικά στοιχεία", και τραυματίζει, και και και. Κι αν δεν αποκτηνώθηκε στην πορεία με το που σηκώσει γκλομπ και χτυπήσει κεφάλι, με το που ψεκάσει και δει αυτό το τρομακτικό τσούρμο που τον κάνει να χέζεται πάνω του να γίνεται φύλλο και φτερό στα χέρια του, με το που κατασκευάσει τον πρώτο του ένοχο, θα γίνει. Κι αν δεν έχει αποκτηνωθεί κατά βάθος και το κάνει με πλήρη επίγνωση για να επιβιώσει είναι ακόμα χειρότερος, γιατί έχει διαλέγει τον εύκολο δρόμο εις βάρος σου αντί να γίνει εργάτης, ή να ξεστραβωθεί να διαβάσει και μια φορά στη ζωή του και να βγάλει κάνα ΙΕΚ.

rat_poison
24-02-2011, 12:43
Και σόρι για το διπλοποστ, αλλά ήθελα το πόιντ που ήθελα να κάνω δεν το έκανα

Το σύστημα απαρτίζεται από ανθρώπους. Αυτοί διαλέγουν να το κάνουν έτσι πως είναι. Κι όσοι νιώθουν και δεν κάνουν τίποτα είναι συνένοχοι. Κι όσοι ανοίγουν το στόμα τους παίρνουν δυσμενείς μεταθέσεις και το ράβουν. (ή αυτό τουλάχιστον έκαναν σε ένα παλιό μου συμμαθητή)

Harbinger of Death
24-02-2011, 12:55
Κανείς δεν είπε ότι δεν είναι μαλάκες. Μάλλον απλά έχουμε διαφορετική ιδέα για το τι πρέπει να κάνεις τους καθυστέρες σε μια κοινωνία. Δεν ξέρω, ίσως επειδή δεν έχει βράσει το αίμα μου στις πορείες και τα μπάχαλα, να το νιώθω πιο αποστασιοποιημένα.

ikonoklast
24-02-2011, 13:25
Εντάξει όλα αυτά ας πούμε. Δεν έχετε βαρεθεί ωστόσο αυτόν τον μεθοδικό «ανθρωπισμό» που επαναλαμβάνεται κάθε μα κάθε φορά σε παρόμοια περιστατικά. Το μη μου άπτου αν κάποιος καγχάσει που ψόφησε ο χριστόδουλος, το πόσο γουρούνι είναι κάποιος που φέρεται κυνικά όταν δολοφονούν τον γκιόλβα, το πόσο κρυφός δολερός εξουσιαστής είσαι όταν το φχαριστηθείς λίγο που τσιγαρίστηκε ο δελτάς, που τις αρπάξανε λίγο οι πληρωμένοι δολοφόνοι. Το ίδιο πράγμα εκατό φορές. Δεν είναι ανθρωπισμός, ούτε ευαισθησία να προσπαθείς εναγωνίως να κρατάς τα μπόσικα όταν γίνονται φρικαλεότητες στους δρόμους, κάθε βδομάδα πλέον, με οξυμένη ένταση. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και δεν είναι απαραίτητο να είσαι μαχητής των δρόμων για να το καταλάβεις. Και ακόμα περισσότερο να καταλάβεις ότι ναι, υπάρχει πάντα ένας μιθριδατισμός στη βία και στην αντι-βια μέσα σε όλα αυτά αλλά είσαι ογδόντα φορές πιο αναίσθητος και κυνικός όταν στέκεσαι μόνο στο πόσο «νηφάλιος» οφείλει να είναι κάποιος απέναντι σε μια οργανωμένη συμμορία που πληρώνεται για να καθαρίζει για πάρτη εργολάβων, βιομήχανων, χουντικών κυβερνήσεων που κυκλοφορεί οπλισμένη και μπουκάρει σε σπίτια, τρομοκρατεί, πυροβολεί στο ψαχνό, δολοφονεί. Ξοδέψτε λίγη από τη νηφαλιότητά σας για να καταλάβετε το τι συμβαίνει γύρω σας καλύτερα.

dreamweapon
24-02-2011, 13:47
Το σύστημα απαρτίζεται από ανθρώπους.
marx not happy bout dat

http://img53.imageshack.us/img53/497/87769203.jpg

enitharmon
24-02-2011, 13:51
το καγχασμα και η ειρωνια για χριστοδουλο/σπαθαρη/ραντομ αγαπημενο του λαου που πεθανε δεν είναι το ίδιο με αυτό που συζητάμε τώρα.
το ίδιο νηφάλιος είναι και χρήστης του φορουμ που ποσταρει και σχολιάζει μετά. Η τρομοκρατία από την οργανωμένη συμμορία όπως τη λες δεν εκπλησσει, γιατι αυτό την αφήνουνε να κάνει. Εσύ μετά, επειδή δεν είσαι σαν κι αυτούς, κι έχεις μυαλό, μπορείς να σκεφτείς αν υπάρχουν όρια και ποτε ξεπερνιούνται

ikonoklast
24-02-2011, 14:08
Η τρομοκρατία από την οργανωμένη συμμορία όπως τη λες δεν εκπλησσει, γιατι αυτό την αφήνουνε να κάνει.

Δεν μιλάμε για εκπλήξεις ρε enitharmon, για οργή σε τέτοιο βαθμό που γίνεται μίσος μιλάμε.

Dythor
24-02-2011, 15:00
Μα πόσα σκαλοπάτια υπάρχουν που μπορεί να πει "αγαμηθείτε ρε σύστημα, εγώ δεν είμαι τέτχοιος"

1.) Πάει στη σχολή και του προπαγανδίζουν τις μύριες όσες μαλακιάρες. Κι αντί να πει "όχι ρε μαλάκες δεν είναι αυτός ο ρόλος μας αγαμηθείτε", κάθεται και τ' ακούει.

κτλπ

Πόσα βήματα περνάει ένας μπάχαλος για να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι οριακά προβοκατόρικο ξεκάβλωμα και μια ΒΛΑΚΕΙΑ εν γένει;

carheart
24-02-2011, 15:05
σε άλλα νέα

http://1.bp.blogspot.com/-pHHNvwtgFII/TWU56kw19pI/AAAAAAAAAMY/6n3rB7ZBFms/s1600/Ghost-Rider-WRONG-.jpg

rat_poison
24-02-2011, 15:11
Πόσα βήματα περνάει ένας μπάχαλος για να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι οριακά προβοκατόρικο ξεκάβλωμα και μια ΒΛΑΚΕΙΑ εν γένει;

Κανένα. Είναι άμεση απόρροια εγγενούς βλακείας.

Dythor
24-02-2011, 15:13
Ε και αναλογικά στον άλλον άμεση απόρροια αμορφωσιάς, καμίας ευκαιρίας απόκτησης κριτικής σκέψης και ψευδαίσθησης ότι επιτελεί κοινωνικό λειτούργημα (κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι υπάρχει όντως πάρα πολύς κόσμος που βλέπει το μπάτσο ως προστάτη του πολίτη).

Harbinger of Death
24-02-2011, 15:16
Σε κάποιες περιπτώσεις είναι, μη λέμε μαλακίες. Δε λέω για τον ΜΑΤά, αλλά δεν κάθονται όλη μέρα όλοι να τριγυρίζουν στις γειτονιές να βρουν ποιον να δείρουν και να τραμπουκίσουν.

Phantom Duck
24-02-2011, 15:23
παιδιά χθες ήταν στο κέντρο της αθήνας 100.000 αναρχικοί και μπάτσοι και ρίχναν μολότοφ και δακρυγόνα.

regularpaul
24-02-2011, 15:37
ικονοκλαστ εχεις μπει στην μπουκα των Ε (http://www.youtube.com/watch?v=VYjUinlBh78)

sod1013
24-02-2011, 15:41
προστατης του πολιτη.που οι μισοι φυλανε στοχους κ οι αλλοι μισοι ψαχνουν να τραμπουκισουν κανενα μεταναστη.
εντιτ:ποσους μπατσους εχουμε στην ελλαδα?δεν μπορω να βρω.σε μια προκυρηξη ειχα διαβασει 12000 αλλα μου φαινονται λιγοι,εκτος αν εννοουν τους μπλε με τα οπλα.

sabbattack
24-02-2011, 18:01
Εντάξει όλα αυτά ας πούμε. Δεν έχετε βαρεθεί ωστόσο αυτόν τον μεθοδικό «ανθρωπισμό» που επαναλαμβάνεται κάθε μα κάθε φορά σε παρόμοια περιστατικά. Το μη μου άπτου αν κάποιος καγχάσει που ψόφησε ο χριστόδουλος, το πόσο γουρούνι είναι κάποιος που φέρεται κυνικά όταν δολοφονούν τον γκιόλβα, το πόσο κρυφός δολερός εξουσιαστής είσαι όταν το φχαριστηθείς λίγο που τσιγαρίστηκε ο δελτάς, που τις αρπάξανε λίγο οι πληρωμένοι δολοφόνοι. Το ίδιο πράγμα εκατό φορές. Δεν είναι ανθρωπισμός, ούτε ευαισθησία να προσπαθείς εναγωνίως να κρατάς τα μπόσικα όταν γίνονται φρικαλεότητες στους δρόμους, κάθε βδομάδα πλέον, με οξυμένη ένταση. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και δεν είναι απαραίτητο να είσαι μαχητής των δρόμων για να το καταλάβεις. Και ακόμα περισσότερο να καταλάβεις ότι ναι, υπάρχει πάντα ένας μιθριδατισμός στη βία και στην αντι-βια μέσα σε όλα αυτά αλλά είσαι ογδόντα φορές πιο αναίσθητος και κυνικός όταν στέκεσαι μόνο στο πόσο «νηφάλιος» οφείλει να είναι κάποιος απέναντι σε μια οργανωμένη συμμορία που πληρώνεται για να καθαρίζει για πάρτη εργολάβων, βιομήχανων, χουντικών κυβερνήσεων που κυκλοφορεί οπλισμένη και μπουκάρει σε σπίτια, τρομοκρατεί, πυροβολεί στο ψαχνό, δολοφονεί. Ξοδέψτε λίγη από τη νηφαλιότητά σας για να καταλάβετε το τι συμβαίνει γύρω σας καλύτερα.

και μετά βρίζατε εμένα που είπα για το σπαθάρη. καλά σας τα λέει ο ικόνοκλαςτ εδώ

nekrobutcher
24-02-2011, 19:00
ερώτηση-πραγματικά δε γνωρίζω- υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην επιλέγει να γίνει ματατζής και να του το επιβάλλει η υπηρεσία?

sabbattack
24-02-2011, 19:32
ναι. σε περιπτώσεις (αγώνες, πορείες) που χρειάζονται έξτρα κόσμο, φορτώνουν και "πάγκο" που συνήθως ξεχωρίζουν καθώς έχουν μισή πανοπλία (λολ).

freak brother
24-02-2011, 22:13
σε άλλα νέα

http://1.bp.blogspot.com/-pHHNvwtgFII/TWU56kw19pI/AAAAAAAAAMY/6n3rB7ZBFms/s1600/Ghost-Rider-WRONG-.jpg

με προλαβανεεεεεεεεε χαχαχαχα αυτο ακριβως πηγαινα να κανω.

enitharmon
25-02-2011, 15:06
Αθήνα, 24-2-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ THΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι εικόνες βίας με συνεχή θύματα αστυνομικούς κάνουν σχεδόν καθημερινά το γύρο του κόσμου ως επικαιρότητα και παράλληλα ως προβληματισμός για την εικόνα των Ελλήνων Αστυνομικών, οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν παντελώς εγκαταλειφθεί από την πολιτεία.
...Ταυτόχρονα στην περιοχή της Λαυρεωτικής κάθε βράδυ ζούμε «την κόλαση του Δάντη» με αποτέλεσμα να έχουμε τραυματίες αστυνομικούς, βανδαλισμούς, πυρπολήσεις κρατικών οχημάτων και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Σαστίζει όλος ο κόσμος από ένα καιόμενο αστυνομικό αλλά και από την απόλυτη σιγή των αρμοδίων.
Η κυβέρνηση παραμένει απλός θεατής «υποθέτοντας» ότι η λαϊκή κατακραυγή και οι αντιδράσεις για το όποιο ζήτημα θα καταλαγιάσουν και θα αρκεστούν στο σύνηθες μέσο εκτόνωσης «το σάκο του μποξ» που λέγεται αστυνομικός.
Η αστυνομική ηγεσία κάνει καθημερινά το σταυρό της, έως ότου τουλάχιστον περάσουν οι ετήσιες κρίσεις, για την αποφυγή ακραίου συμβάντος που μπορεί να αποφέρει θύμα από την πλευρά των διαδηλωτών.
Ο απλός αστυνομικός που κάθε μέρα λοιδορείται, δέρνεται, καίγεται και που κρατά την οικογένεια του σε ένα διαρκές άγχος για το πότε θα γυρίσει σπίτι, πώς θα γυρίσει και αν θα γυρίσει, λέει ως εδώ!!!

Οι «κροκοδείλιες δηλώσεις», το «ναι μεν αλλά» και «το χτύπημα στην πλάτη» φτάνουν!!!
Κύριοι μας εγκαταλείψατε σε σημείο ώστε σε λίγο θα πληρώνουμε από την τσέπη μας τα καύσιμα των περιπολικών, τις μεταγωγές, τα αναλώσιμα των γραφείων, τις υπηρεσιακές μετακινήσεις, τις επισκευές των οχημάτων και πολλά άλλα!!!
Αναγκαστικά οδηγούμαστε στο να εγκαταλείψουμε την κοινωνική αστυνόμευση και ασχολούμαστε με την προστασία και φύλαξη της «ελίτ του τόπου» ενώ παράλληλα έχουμε «τεθεί» απέναντι σε κάθε κοινωνική ομάδα, χρησιμοποιούμενοι ως μέσο εκτόνωσης.
Η Ένωσή μας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες περεταίρω ανάδειξης όλων των παραπάνω, με κινήσεις ουσίας και με συγκεκριμένες ενέργειες που ίσως ενοχλήσουν, αλλά θα συγκλίνουν όμως στον Έλληνα Αστυνομικό ο οποίος είναι εργαζόμενος, με οικογένεια με δικαιώματα και υποχρεώσεις και δεν είναι δυνατόν να ξεκινά από το σπίτι του για τη δουλειά και να μην ξέρει πως και αν θα επιστρέψει!!!

Για το Δ.Σ.
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΙΚΕΤΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ

http://forkeratea.blogspot.com/2011/02/blog-post_2244.html#ixzz1ExxOsb1j

Dythor
25-02-2011, 15:17
παιδιά χθες ήταν στο κέντρο της αθήνας 100.000 αναρχικοί και μπάτσοι και ρίχναν μολότοφ και δακρυγόνα.

Αρκετά κάτω από 100.000 πάντως, μη σου πω οι μισοί.

nekrobutcher
27-02-2011, 18:27
http://http://www.insideinfo.gr/article/9068/o-pagalos-vreke-suriza-kai-sto-parisi

Candiru
27-02-2011, 20:58
http://pinnokio.blogspot.com/2011/02/cnn.html

ο καψαλισμένος μπάτσος αποδεδειγμένα ήταν σε επιχείρηση διεμβόλισης διαδηλωτών, αλλά έπεσε!!

Candiru
27-02-2011, 21:00
Αθήνα, 24-2-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ THΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι εικόνες βίας με συνεχή θύματα αστυνομικούς κάνουν σχεδόν καθημερινά το γύρο του κόσμου ως επικαιρότητα και παράλληλα ως προβληματισμός για την εικόνα των Ελλήνων Αστυνομικών, οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν παντελώς εγκαταλειφθεί από την πολιτεία.
...Ταυτόχρονα στην περιοχή της Λαυρεωτικής κάθε βράδυ ζούμε «την κόλαση του Δάντη» με αποτέλεσμα να έχουμε τραυματίες αστυνομικούς, βανδαλισμούς, πυρπολήσεις κρατικών οχημάτων και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Σαστίζει όλος ο κόσμος από ένα καιόμενο αστυνομικό αλλά και από την απόλυτη σιγή των αρμοδίων.
Η κυβέρνηση παραμένει απλός θεατής «υποθέτοντας» ότι η λαϊκή κατακραυγή και οι αντιδράσεις για το όποιο ζήτημα θα καταλαγιάσουν και θα αρκεστούν στο σύνηθες μέσο εκτόνωσης «το σάκο του μποξ» που λέγεται αστυνομικός.
Η αστυνομική ηγεσία κάνει καθημερινά το σταυρό της, έως ότου τουλάχιστον περάσουν οι ετήσιες κρίσεις, για την αποφυγή ακραίου συμβάντος που μπορεί να αποφέρει θύμα από την πλευρά των διαδηλωτών.
Ο απλός αστυνομικός που κάθε μέρα λοιδορείται, δέρνεται, καίγεται και που κρατά την οικογένεια του σε ένα διαρκές άγχος για το πότε θα γυρίσει σπίτι, πώς θα γυρίσει και αν θα γυρίσει, λέει ως εδώ!!!

Οι «κροκοδείλιες δηλώσεις», το «ναι μεν αλλά» και «το χτύπημα στην πλάτη» φτάνουν!!!
Κύριοι μας εγκαταλείψατε σε σημείο ώστε σε λίγο θα πληρώνουμε από την τσέπη μας τα καύσιμα των περιπολικών, τις μεταγωγές, τα αναλώσιμα των γραφείων, τις υπηρεσιακές μετακινήσεις, τις επισκευές των οχημάτων και πολλά άλλα!!!
Αναγκαστικά οδηγούμαστε στο να εγκαταλείψουμε την κοινωνική αστυνόμευση και ασχολούμαστε με την προστασία και φύλαξη της «ελίτ του τόπου» ενώ παράλληλα έχουμε «τεθεί» απέναντι σε κάθε κοινωνική ομάδα, χρησιμοποιούμενοι ως μέσο εκτόνωσης.
Η Ένωσή μας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες περεταίρω ανάδειξης όλων των παραπάνω, με κινήσεις ουσίας και με συγκεκριμένες ενέργειες που ίσως ενοχλήσουν, αλλά θα συγκλίνουν όμως στον Έλληνα Αστυνομικό ο οποίος είναι εργαζόμενος, με οικογένεια με δικαιώματα και υποχρεώσεις και δεν είναι δυνατόν να ξεκινά από το σπίτι του για τη δουλειά και να μην ξέρει πως και αν θα επιστρέψει!!!

Για το Δ.Σ.
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΙΚΕΤΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ

http://forkeratea.blogspot.com/2011/02/blog-post_2244.html#ixzz1ExxOsb1j

EPIC FAIL (http://jungle-report.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html)

freak brother
27-02-2011, 21:06

ο καψαλισμένος μπάτσος αποδεδειγμένα ήταν σε επιχείρηση διεμβόλισης διαδηλωτών, αλλά έπεσε!!

το οτι φορανε αλλο κρανος και εχουν αλλη μηχανη δεν προβληματιζει ε? θα μου πεις πινοκιο το λενε το μπλογκ.

The Good Son
27-02-2011, 21:16

το οτι φορανε αλλο κρανος και εχουν αλλη μηχανη δεν προβληματιζει ε? θα μου πεις πινοκιο το λενε το μπλογκ.

Εκτός του οτι ολοφάνερα κατεβαίνουν ως μια ομάδα, αν παρατηρήσεις ο φλεγόμενος αστυνομικός στην αρχή επιβαίνει με έναν άλλο με επίσης μαύρο κράνος.

regularpaul
27-02-2011, 21:21
δεν λεει στο λινκ οτι ο διεμβολιστης με τον καιομενο ειναι το ιδιο προσωπο
οτι ειχαν την ιδια προθεση (διεμβολισμου) λεει

freak brother
27-02-2011, 21:22
καλα εγω δεν αντιλεγω οτι μπορει να ειχε αυτη την προθεση , χεστηκα κιολας , αλλα δεν ηταν αυτος γιατι ημουν εκει :p

Hellblazer
27-02-2011, 22:37
http://www.youtube.com/watch?v=bKWPpqExGWY&feature=player_embedded

freak brother
27-02-2011, 23:08
φωναζουν κατι χαζογκομενιτσες ... πηγαιντε ρε και σκαστε του κανα μπουκετιδι στα μουτρα , καθεστε και τον κοιτατε τον χοντρομπινε.

attila
28-02-2011, 17:13
την επομενη φορα που θα βρεθειτε-τυχαια παντα-σε διαδηλωση και δειτε μπατσους και δακρυγονα να ερχονται κατα πανω σας απαντηστε πετωντας λουλουδια.
ηθος και πολιτισμος πανω απ'ολα

freak brother
28-02-2011, 17:14
καλα ειτε πετρες ειτε μολοτοφ το ιδιο αποτελεσμα θα χει , απλα θα ειναι πιο θεαματικο!

Agoraphobic_S.I.
28-02-2011, 18:23
φωναζουν κατι χαζογκομενιτσες ... πηγαιντε ρε και σκαστε του κανα μπουκετιδι στα μουτρα , καθεστε και τον κοιτατε τον χοντρομπινε.

Γιατί δεν τον γουστάρεις εσύ τον πάγκαλο είπαμε;

freak brother
28-02-2011, 19:19
μαλλον γιατι ζει παρασιτικα εις βαρος του κοσμακη.

pitchfork
28-02-2011, 20:45
Του ίδιου κοσμάκη που τον ψήφισε ή άλλου?

freak brother
28-02-2011, 21:00

ολονονε.

Kaserinos
01-03-2011, 00:37
την επομενη φορα που θα βρεθειτε-τυχαια παντα-σε διαδηλωση και δειτε μπατσους και δακρυγονα να ερχονται κατα πανω σας απαντηστε πετωντας λουλουδια...

...μαζί με τις γλάστρες.

katwrimos
01-03-2011, 02:29

ολονονε.

ναι όμως δεν καταλαβαίνω γιατι μισείς τον πάγκαλο πιο πολύ απο τις χιλιάδες κόσμου που έφαγε λεφτά μαζί του? Για μένα ο πάγκαλος δεν είναι τόσο κακός, γιατι αυτός μπορούσε να φάει πολύ περισσότερα απο όσα έφαγε -με βάση τις θέσεις που είχε στις κυβερνήσεις του πασόκ θα μπορούσε να είχε κάνει άνετα περιουσία λαλιώτη, να αποσυρόταν σιωπηλά και να απολάμβανε τη λεία- ενώ οι υπόλοιπες χιλιάδες εργολάβων, φοροφυγάδων, παπάδων φαγαν οτι περισσότερο θα μπορούσαν να φάνε, κυριολεκτικά.

Δηλαδή πως να στο πώ, αν μισείς τον πάγκαλο που ετρωγε ξώφαλτσα μερικά τυχερά χωρίς να φτιάξει όμως προκλητική περιουσία, ενώ ΑΝΕΤΑ είχε την ευκερία, τοτε τι πρέπει να κάνεις πχ σε αυτόν που χτίζει αυθέρετο που είνα ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ και ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ μπορεί και παράλληλα κλέβει και την εφορια ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ Ο ΛΑΔΩΜΕΝΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ. Νομίζω οτι ο δεύτερος αξίζει να σαπίσει τουλάχιστον τα διπλάσια χρόνια απο τον πάγκαλο στην φυλακή, δεν ειναι έτσι?

Και θυμήσου οτι σαν τον δευτερο υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ. Τελικά, όσο κι αν αντιπαθεί κανείς τον πάγκαλο, νομίζω οτι ο λόγος που τον βρίζει τόσος κόσμος έχει να κάνει με το οτι έτσουξε πολύ, μα ΠΟΛΥ κοσμο το "μαζί τα φάγαμε" -γιατι πολύς ηταν ο κόσμος που τα έφαγε μαζί του. Τελικά, οραίες αδερφούλες είστε οι νεοέλληνες. Τα βάζετε με κάποιον που εφαγε μικρά πράματα επειδή μεσα στο φαγοπότι σας λέει και καμία ξόφαλτση αλήθεια, αλλα τύπους σαν το Λαλιώτη και τους Παπάδες στο βατοπαίδι που φάγαν τα υπερδεκαπλάσια και αποσυρθήκαν με ήσυχα πηδηματάκια τους ξεχνάτε. Και επηδή στις οραίες αδελφούλες σαν τους νεοέλληνες αξίζει ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΚΑΝΓΚΜΠΑΝΓΚ, φάτε τωρα ενα 5ο μνημόνιο για να στρώσετε. Που θα βγείτε κι απο πάνω απατεωνίσκοι. ΑΜ ΔΕ

Ενοείται οτι απο τα αποπάνω μπινελίκια εξαιρούνται όσοι δεν έχουν φάει ποτέ τίποτα και δεν έχουν απολαύσει λεφτά που έφαγε κάποιος άλλος.

Harbinger of Death
01-03-2011, 02:54
Παλαιοέλληνα, εσύ. Που εξέτασες τον καθένα από όσους τα φάγανε μαζί με τον Πάγκαλο και είδες ότι έφαγαν συγκριτικά περισσότερα από όσα ο Πάγκαλος. Από τα χέρια του οποίου προφανώς περνάνε περισσότερα λεφτά από ότι σε δέκα απατεωνίσκους μαζί. Α και επίσης ο Πάγκαλος επέτρεψε το φάγωμα σε ένα σωρό κόσμο, δεν το έκαναν μόνοι τους. Οπότε, χμ, μήπως επωμίζεται και κάποια από αυτά που έφαγαν αυτοί, λόγω ανοχής και συνενοχής; Λέω.

rat_poison
01-03-2011, 04:33
εγώ πάντως δεν τα έφαγα μαζί με τον πάγκαλο και δεν ξέρω και κανέναν προσωπικά που να έφαγε. φαντάζομαι όμως για να δηλώσει κάτι τέτοιο κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, ή βλέπει το περιβάλλον του να τα τρώει και νομίζει ότι όλος ο κόσμος έτσι βγάζει λεφτά.

εν συντομία αγαμήσου πάγκαλε, και ποιος σε σηκώνει γιατί έρχονται...

ikonoklast
01-03-2011, 04:41
Και θυμήσου οτι σαν τον δευτερο υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ. Τελικά, όσο κι αν αντιπαθεί κανείς τον πάγκαλο, νομίζω οτι ο λόγος που τον βρίζει τόσος κόσμος έχει να κάνει με το οτι έτσουξε πολύ, μα ΠΟΛΥ κοσμο το "μαζί τα φάγαμε" -γιατι πολύς ηταν ο κόσμος που τα έφαγε μαζί του. Τελικά, οραίες αδερφούλες είστε οι νεοέλληνες. Τα βάζετε με κάποιον που εφαγε μικρά πράματα επειδή μεσα στο φαγοπότι σας λέει και καμία ξόφαλτση αλήθεια, αλλα τύπους σαν το Λαλιώτη και τους Παπάδες στο βατοπαίδι που φάγαν τα υπερδεκαπλάσια και αποσυρθήκαν με ήσυχα πηδηματάκια τους ξεχνάτε. Και επηδή στις οραίες αδελφούλες σαν τους νεοέλληνες αξίζει ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΚΑΝΓΚΜΠΑΝΓΚ, φάτε τωρα ενα 5ο μνημόνιο για να στρώσετε. Που θα βγείτε κι απο πάνω απατεωνίσκοι. ΑΜ ΔΕ

Αυτά όλα δεν είναι ψέμματα. Υπάρχει ένα στρώμα μικρομεγαλοαστών που έτυχε μιας ευημερίας στις καλές μέρες του ΠΑΣΟΚ (και ενίοτε και μετά) λόγω στρατηγικών γλειψιμάτων, επαφών και πελατειακών σχέσεων κάθε είδους. Δεν είναι μόνο το δημόσιο φυσικά, μιλάμε για μια πληθώρα θέσεων από εφοριακούς μέχρι προέδρους φεστιβαλ. Το χειρότερο δε είναι ότι με αυτά τα χρήματα αυτό το στρώμα αποφάσισε να σπουδάσει τα κωλόπαιδα του οικονομίες στη σουηδία, φιλοσοφίες στη γαλλία και διοίκηση επιχειρήσεων στο κονεκτικατ. Ούτως ώστε να επανδρώσουν με την αμάθεια, την βλακεία και το θράσος τους τα think tanks ενός συστήματος που πεθαίνει κι από το οποίο το μόνο που θα προλάβουν να αρπάξουν οι ίδιοι είναι καμιά φαλτσέτα απο χέρι πεινασμένου μετανάστη σε κάνα φανάρι. Καλή τύχη, κατώριμε.

metamelia3
01-03-2011, 14:05
Για μένα ο πάγκαλος δεν είναι τόσο κακός, γιατι αυτός μπορούσε να φάει πολύ περισσότερα απο όσα έφαγε
λολαρα καπως.

ικονοκλαστ, φιλοσοφια στην αγγλια.

casshern
01-03-2011, 14:17
Ιστορία της Τέχνης σε λέω.-

dreamweapon
01-03-2011, 15:36
- ενώ οι υπόλοιπες χιλιάδες εργολάβων, φοροφυγάδων, παπάδων φαγαν οτι περισσότερο θα μπορούσαν να φάνε, κυριολεκτικά.
..τους οποίους τους λατρεύουμε! γι' αυτό άλλωστε πηγαίνουμε μαζί τους για ΠΕΗΝΤΜΠΩΛ, κάνουμε χεντμπάγκινγκ σε 90s μεταλλικά πάρτυ, περνάμε ξένοιαστα τις frydaze μας μετά τη δουλειά ποστάροντας PIX OF OURSELVES!@!!!@!~ και ΧΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΤΩΡΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ) ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.

sabbattack
01-03-2011, 18:55
esy tinos fake eisai re?

nekrobutcher
01-03-2011, 20:11
δηλ το θέμα σου κατώριμε είναι ότι ο πάγκαλος δεν έφαγε όσα θα έπρεπε να φάει ??? και όπως έχω ξαναπεί κάτι κουμάσια σα τον πάγκαλο φτιάξανε την κουλτούρα της αρπαχτής (ο κύριος αυτός δεν έχει διορίσει την κόρη του δις στο δημόσιο? )και ο άλλος ρωτάει "αφού το κάνει ο τάδε, μαλάκας είμαι εγώ να πάω με το σταυρό στο χέρι?" . Όλοι οι πολιτικοί διαιώνιζαν την κατάσταση αυτή απο τα πολιτικά τους γραφεία - σουπερ μαρκετ...μη τα λέμε 100 φορές.

freak brother
01-03-2011, 22:11
την επομενη φορα που θα βρεθειτε-τυχαια παντα-σε διαδηλωση και δειτε μπατσους και δακρυγονα να ερχονται κατα πανω σας απαντηστε πετωντας λουλουδια.
ηθος και πολιτισμος πανω απ'ολα

αυτη η μεθοδος ?

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=387211

katwrimos
02-03-2011, 00:48
Αυτά όλα δεν είναι ψέμματα. Υπάρχει ένα στρώμα μικρομεγαλοαστών που έτυχε μιας ευημερίας στις καλές μέρες του ΠΑΣΟΚ (και ενίοτε και μετά) λόγω στρατηγικών γλειψιμάτων, επαφών και πελατειακών σχέσεων κάθε είδους. Δεν είναι μόνο το δημόσιο φυσικά, μιλάμε για μια πληθώρα θέσεων από εφοριακούς μέχρι προέδρους φεστιβαλ. Το χειρότερο δε είναι ότι με αυτά τα χρήματα αυτό το στρώμα αποφάσισε να σπουδάσει τα κωλόπαιδα του οικονομίες στη σουηδία, φιλοσοφίες στη γαλλία και διοίκηση επιχειρήσεων στο κονεκτικατ. Ούτως ώστε να επανδρώσουν με την αμάθεια, την βλακεία και το θράσος τους τα think tanks ενός συστήματος που πεθαίνει κι από το οποίο το μόνο που θα προλάβουν να αρπάξουν οι ίδιοι είναι καμιά φαλτσέτα απο χέρι πεινασμένου μετανάστη σε κάνα φανάρι. Καλή τύχη, κατώριμε.

Εχμ, εδω που τα λέμε, τα σόγια στην ελλάδα γαμάνε με σπουδές στο εξωτερικό η χωρίς. Η σουηδία ειναι ατυχές παράδειγμα γιατι οι σπουδές είναι δωρεάν οπότε οι περισσότεροι έλληνες φοιτητές δεν έχουν αστικό μπακγκραουντ, αλλα ναι, βασικα σε αγγλία και ΗΠΑ που χαλαρά αγοράζεις ενα πτυχείο απο κορυφαίο πανεπιστήμιο, ο τυπικός έλληνας φοιτητής - ιδίως οικονομικών η ΔΟΕ - είναι σκουλίκι απο τα λίγα και πραγματικά ανάξιος της μόρφωσης που του παρέχεται. Φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις - ο Ανδρέας πχ σπούδασε με το σπαθί του - αλλα οι περισσότεροι είναι σαν το σαμαρά και χειρότεροι.

Βασικα το ποιντ μου σχετικά με τον πάγκαλο ηταν οτι τον θεωρώ λιγότερο επιβλαβή απο τα παραπάνω παράσιτα και οτι ο λόγος που τον βρίζετε είναι οτι σας λέει που και που καμια ξόφαλτση αλήθεια.

Και όχι, δεν λέω οτι είναι καλός, λεω οτι προτιμάτε να βρίσετε αυτόν που έφαγε λιγότερο επειδή σας τσούζουν αυτά που λέει, παρα αυτούς που πραγματικά πλουτίσαν και κάναν την ελλάδα μπουρδέλο. Γι αυτό είστε αδερφές που αξίζουν και το τελευταίο χιλιοστό της ΠΟΥΤΣΑΣ του δου νου του.

H.
02-03-2011, 01:15
.Όλοι οι πολιτικοί διαιώνιζαν την κατάσταση αυτή απο τα πολιτικά τους γραφεία - σουπερ μαρκετ...μη τα λέμε 100 φορές.

Στα οποία γραφεία - σούπερ μάρκετ πελάτες ήταν ποιοι? Οι πολίτες χοχοχοχο.

freak brother
02-03-2011, 01:21
.Όλοι οι πολιτικοί διαιώνιζαν την κατάσταση αυτή απο τα πολιτικά τους γραφεία - σουπερ μαρκετ...μη τα λέμε 100 φορές.

και γιατι δεν τους διωχναν να τους πουν να πα να γαμηθουν?

Phantom Duck
02-03-2011, 01:25

...είπε ο πασόκος.

H.
02-03-2011, 01:35

και γιατι δεν τους διωχναν να τους πουν να πα να γαμηθουν?

Όπα φίλος, όλοι οι άμεμπτοι αδέκαστοι ιππότες εδώ πέρα μαζευτήκαμε. Να σε δω εσένα να σου τάζουν σακιά με χρήματα για να μην κάνεις πρακτικά τίποτα και να λες ΟΧΙ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΙΜΙΟΣ.

Η σαπίλα σ' αυτά τα θέματα έχει δύο όψεις, μας αρέσει δε μας αρέσει, sorry.

freak brother
02-03-2011, 01:55
εγω μπορει να μην ειμαι αμεμπτος αλλα δεν ειμαι και βουλευτης να ταζω ευνομια και κοινωνικη ισοτητα . Η μικροπολιτικη απο την πολιτικη εχει μεγαλη διαφορα .Εφοσων δεν ειναι αξιοι ,να τους γαμησει ο κοσμος ακομα και αν τους ψήφισε γιατι μπορει το κομματοσκυλο βραχυπροθεσμα να ειχε καποιος όφελος αλλα μακροπροθεσμα οι λιγοι θα ειναι αυτοι που με το λιγο τυρακι που του ριξαν θα του παρουν οτι εχει και δεν εχει . Τα προφανη δλδ λεω για να μη διαβαζω παπαριες.

dopefiend
02-03-2011, 03:07
στην ίδια σελίδα ρε φίξξξερ.

ikonoklast
02-03-2011, 03:15
Στη χοντρη σας καραπουτσακλαρα αυτο?

http://cosmo.gr/News/Hellas/312240.html

Δεν ειδα κανενα καπνογονο να αναβει εδω μεσα ουτε γιορταστικη ατμοσφαιρα και νομιζα πως διαβαζα παλιο αρθρο, αλλα τελικα εγινε οντως σημερα.
Εκτος κι αν ειμαι οφφ τοπικ, ισως δεν πηγαινει στην εξαιρετικη εποχη αυτη η ειδηση, μηπως ανηκει στο μεταναστων?

Καταρχήν ποιοί «μετανάστες» ρε καραγκιόζη, ένα αυτό.

Έπειτα, μέλη μιας συμμορίας πυροβολούν και σκοτώνουν μέλη μιας άλλης. Εσύ συγκινήθηκες δηλαδή και ήρθες να πουλήσεις ειρωνία;

freak brother
02-03-2011, 03:28
Στη χοντρη σας καραπουτσακλαρα αυτο?

http://cosmo.gr/News/Hellas/312240.html

Δεν ειδα κανενα καπνογονο να αναβει εδω μεσα ουτε γιορταστικη ατμοσφαιρα και νομιζα πως διαβαζα παλιο αρθρο, αλλα τελικα εγινε οντως σημερα.
Εκτος κι αν ειμαι οφφ τοπικ, ισως δεν πηγαινει στην εξαιρετικη εποχη αυτη η ειδηση, μηπως ανηκει στο μεταναστων?
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?23523-%CE%9C%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE.&p=1083876&viewfull=1#post1083876

ikonoklast
02-03-2011, 03:38
Εντάξει, ασχολήθηκες εσύ. Για κάνε μια ανάπτυξη στο θέμα λοιπόν. Τι σχετικά με τους νεκρούς μπάτσους;

Phoebus
02-03-2011, 11:35

Εχμ, εδω που τα λέμε, τα σόγια στην ελλάδα γαμάνε με σπουδές στο εξωτερικό η χωρίς. Η σουηδία ειναι ατυχές παράδειγμα γιατι οι σπουδές είναι δωρεάν οπότε οι περισσότεροι έλληνες φοιτητές δεν έχουν αστικό μπακγκραουντ, αλλα ναι, βασικα σε αγγλία και ΗΠΑ που χαλαρά αγοράζεις ενα πτυχείο απο κορυφαίο πανεπιστήμιο, ο τυπικός έλληνας φοιτητής - ιδίως οικονομικών η ΔΟΕ - είναι σκουλίκι απο τα λίγα και πραγματικά ανάξιος της μόρφωσης που του παρέχεται. Φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις - ο Ανδρέας πχ σπούδασε με το σπαθί του - αλλα οι περισσότεροι είναι σαν το σαμαρά και χειρότεροι.

Βασικα το ποιντ μου σχετικά με τον πάγκαλο ηταν οτι τον θεωρώ λιγότερο επιβλαβή απο τα παραπάνω παράσιτα και οτι ο λόγος που τον βρίζετε είναι οτι σας λέει που και που καμια ξόφαλτση αλήθεια.

Και όχι, δεν λέω οτι είναι καλός, λεω οτι προτιμάτε να βρίσετε αυτόν που έφαγε λιγότερο επειδή σας τσούζουν αυτά που λέει, παρα αυτούς που πραγματικά πλουτίσαν και κάναν την ελλάδα μπουρδέλο. Γι αυτό είστε αδερφές που αξίζουν και το τελευταίο χιλιοστό της ΠΟΥΤΣΑΣ του δου νου του.

Σε γενικές γραμμές ο Πάγκαλος θα έλεγα πως είναι επικίνδυνος. Δεν είναι το "μαζί τα φάγαμε" που ενοχλεί καθώς η αλήθεια είναι πως έχουμε έναν κρατικό μηχανισμό που ταΐζει 20-30 επιχειρηματίες των οποίων οι επιχειρήσεις απασχολούν πολύ κόσμο. Όμως επειδή ο Πάγκαλος συγκεκριμένα έχει γίνει και παλιότερα τόπικ, ο λόγος του δεν είναι λόγος πολιτικού που διαχειρίζεται μια χώρα που περνάει μια οικονομική κρίση. Η συνεχής φανφαρολογία έχει ενοχλήσει και όταν παλιότερα, πριν τη κρίση, θεωρούσαμε τέτοιες πολιτικές γλώσσες "εκκεντρικές" και του χαβαλέ και γελούσαμε και τις θεωρούσαμε μια ΚΟΝΤΡΑ στο κατεστημένο τύπου "να ένας που τα λέει χύμα!", ΤΩΡΑ ενοχλούν γιατί τεστάρουν πλέον τα όρια της δημοκρατίας. Ο λόγος δηλαδή που ο Πάγκαλος και_ο_κάθε_Πάγκαλος είναι επικίνδυνος είναι πως με αυτά που λέει οδηγεί τον κόσμο στην άλλη άκρη του πολιτικού φάσματος, και έχουμε γεμίσει με φασιστοειδή τύπου cybernaut, που είναι το πραγματικά επικίνδυνο προϊόν αυτής της κατάστασης. Και το θλιβερό στην όλη υπόθεση είναι πως οι αριστερές δυνάμεις σ'αυτό το τόπο προσπαθούν να φτιάξουν "πατριωτικά" επιχειρήματα αντί να μιλήσουν για τη κοινωνική πολιτική αυτού του κράτους (που είναι ανύπαρκτη), και φοβούνται για την "εθνική μας ακεραιότητα". Δε ξέρω για σας αλλά εμένα αυτή η επιχειρηματολογία δε με συγκινεί καθόλου, μάλλον με αναγουλιάζει.

ikonoklast
02-03-2011, 13:08
το θλιβερό στην όλη υπόθεση είναι πως οι αριστερές δυνάμεις σ'αυτό το τόπο προσπαθούν να φτιάξουν "πατριωτικά" επιχειρήματα

Αλήθεια;

Raven Lord
02-03-2011, 14:12
Τι σχετικά με τους νεκρούς μπάτσους;

ο φίξξξξερ λέει ότι αν ήταν οι θύτες θα τους είχαμε σταυρώσει και θα είχαμε αγιοποιήσει τα θύματα.

dopefiend
02-03-2011, 14:31
δηλαδή αν οι ληστές περιπτέρου με το καλάσνικοφ σκοτώνονταν απ'τους δίας θα είχαμε αγιοποιήσει τους μεν και σταυρώσει τους δε. πότε έγινε αυτό ας πούμε;

(τι καθόμαστε και συζητάμε)

dreamweapon
02-03-2011, 14:57
Τι σχετικά με τους νεκρούς μπάτσους;

ο φίξξξξερ λέει ότι αν ήταν οι θύτες θα τους είχαμε σταυρώσει και θα είχαμε αγιοποιήσει τα θύματα.

dejavu

tags: korkon...shshagfsfafdahsjdfjffua6rd451465726-------------./..

ikonoklast
02-03-2011, 15:02
O φίξξξερ είναι τόσο ΦΛΩΡΟΣ που έσβησε τα ποστ του μόλις του την έπεσαν. 'ΡΚΕΤΑ ΕΙΠΑ!

dopefiend
02-03-2011, 15:11
για να γλυτώσει τις μούζες ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ.

άλλα μας έλεγε χθες στο τσατ.

Phoebus
02-03-2011, 16:04
το θλιβερό στην όλη υπόθεση είναι πως οι αριστερές δυνάμεις σ'αυτό το τόπο προσπαθούν να φτιάξουν "πατριωτικά" επιχειρήματα

Αλήθεια;

Ναι ρε παπάρα, αλήθεια. Μιλάω για την αριστερά στο κοινοβούλιο, κανείς δε νοιάστηκε για την εξωβουλευτική αριστερά του 0.5%. Βέβαια για σένα όλοι μπορεί να φαντάζουν δεξιοί και ηλίθιοι εκεί μέσα και ίσως να'χεις δίκιο. Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα έχει πάρει μια κλειστή στροφή προς τα δεξιά επειδή ο κόσμος νιώθει ότι η εθνική του ταυτότητα και κυριαρχία απειλείται. Έχω δει τραγικές εκφάνσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας από τον απλό κοσμάκη το τελευταίο χρόνο λόγω της κρίσης, και εξίσου τραγικά "πατριωτικά" σκιρτίματα από εκείνους που θα χαρακτηρίζαμε αριστερούς (ΚΚΕδες κυρίως αλλά και από άτομα από την δήθεν αριστερή μεριά του ΠΑΣΟΚ - αν υπάρχει ακόμα κάτι τέτοιο). Ελπίζω να έχω ακόμα το δικαίωμα να εκφράζω άποψη με βάση τις εμπειρίες μου, έτσι;

ikonoklast
02-03-2011, 16:09
Όχι, απλώς συμπεραίνω ότι όταν αναφέρεσαι στις «αριστερές δυνάμεις σε αυτόν τον τόπο» αναφέρεσαι αποκλειστικά στο ΚΚΕ. Ξαναδιάβασε την πρόταση που έγραψες παραπάνω λοιπόν και σκέψου πόσο έγκυρος είσαι, σκεπτικιστή τύπε.

Phoebus
02-03-2011, 16:28
Ναι σόρρυ που δε λαμβάνω υπόψιν όσους είναι εκτός βουλής, με έβαλες στη θέση μου.

ikonoklast
02-03-2011, 16:33
A, εννοείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοκρατική Αριστερά δεν υπάρχουν. Εντάξει, μαζί σου.

edit: και inb4 καμία απάντηση για να εμπεδωθεί η λεκτική και νοηματική παράνοια.

Phoebus
02-03-2011, 17:06
Τι περιμένεις να σου απαντήσω; Ότι έβγαλες λάθος συμπέρασμα πως για μένα η αριστερά απαρτίζεται μόνο απο το ΚΚΕ; Τι να σου πω...

ikonoklast
02-03-2011, 17:20
Βασικά, σου είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να πεις απλά: «Εντάξει, το παίρνω πίσω, ΔΕΝ μιλάω για το σύνολο των αριστερών δυνάμεων σε αυτόν τον τόπο γιατί υπάρχει και Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα κουβελοειδή και ας πούμε οι πράσινοι αλλά και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά που οι συντριπτικά περισσότεροι δεν έχουν σχέση με τον σταλινικό εθνικισμό του ΚΚΕ και μάλιστα μερικοί από αυτούς εν μέσω κρίσης ασχολούνται πιο πολύ με την απεργία πείνας των 300 μεταναστών παρά με όλα τα υπόλοιπα.» Μου τη βιδώνει άπειρα όταν καραγκιόζηδες σα και σένα που το παίζουν ορθολογιστές, άθεοι, θετικιστές, σκεπτικιστές, μεγα-επιστημολόγοι δεν μπορούν να σταυρώσουν έναν στοιχειώδη γαμημένο συλλογισμό ή να παραδεχτούν ότι είπαν μια καραγκιοζιά.

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.