PDA

View Full Version : Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

ikonoklast
10-05-2011, 22:05
Το κονσεπτ ειναι ότι σε κάθε πανελλαδική απεργία υπάρχει και κάτι να παίζουν τα κανάλια, ήταν η μαρφιν, ήταν τα «παλικάρια της ΔΙΑΣ» και τώρα αυτό. ΤΥΧΑΙΟ;

freak brother
10-05-2011, 23:05
στην μαρφιν απο τι θυμαμαι δεν υπηρχαν νεκροι (συμφωνα με το indymedia παντα) απλα ηταν προπαγανδα για να μην ασχοληθει ο κοσμος με την πορεια . Φανταζομαι οτι μπορει να ισχυει και το ιδιο με τον 44 χρονο... Οι πουτανας γιοι δολοφονοι θα ανεβασουν σιγα σιγα την ακροδεξια στην Αθηνα σε διψηφιο νουμερο στις εκλογες. Παλια τους φασιστες η πλειοψηφια του κοσμου τους εκραζε και τους θεωρουσε μιασματα , σιγα σιγα μ'αυτα και μ'αυτα θα τους θεωρουν τους σωτηρες της γειτονιας τους.

rat_poison
11-05-2011, 02:48
Το κονσεπτ ειναι ότι σε κάθε πανελλαδική απεργία υπάρχει και κάτι να παίζουν τα κανάλια, ήταν η μαρφιν, ήταν τα «παλικάρια της ΔΙΑΣ» και τώρα αυτό. ΤΥΧΑΙΟ;
αν εννοείς ότι είναι σκηνοθετημένο το επεισόδιο δε νομίζω
αλλά επειδή είσαι έξυπνο παιδί και μάλλον εννοείς ότι τα κανάλια πάντα θα βρίσκουν κάτι να παίζουν για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και να τον συντηρητικοποιούν (ανεξαρτήτως συγκυρίας) τότε μαζί σου!

ikonoklast
11-05-2011, 03:01
Ε, ναι το δεύτερο. Αν και στο ζήτημα προβοκάτσια, ειδικά για τη μαρφιν όπως και για «κοινούς εγκληματίες» που γαζώνουν μπάτσους με καλασνικοφ στο κέντρο της αθήνας, είμαι ανοιχτός σε όποιο συνωμοσιολογικό σενάριο.

Όπως και να 'χει το ζητούμενο είναι ο εκφασισμός και ο κοινωνικός αυτοματισμός. Είναι στα πρόθυρα εμφύλιων συρράξεων αυτό που μυρίζει σιγά-σιγά στην Αθήνα (και στην περιφέρεια) και παρότι το λέγαμε από παλιά, τώρα είναι και φοβίσιμο:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1288417

stam and the witches
11-05-2011, 03:50
Σε λίγο θα μας πεις ότι οι δίδυμοι πύργοι...

Δεν ξέρω αν έχουμε καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει, το κέντρο της Αθήνας έχει πόλεμο καιρό τώρα, αλλά μάλλον κοιτάμε το δέντρο (χρυσή αυγή και φρικιά) και όχι το δάσος.

Σύμφωνοι για την απεργία αύριο. Εσύ πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός; Λες "παιδιά μην αποπροσανατολίζεστε, αύριο έχει απεργία"; Λες "αγορίνες η η απεργία μας θα λύσει το μεταναστευτικό γιατί είναι ταξικό στη βάση του όπως και η απεργία"; Λες "Το πρόβλημα είναι σοβαρό αλλά σε αυτή τη φάση προέχει η απεργία, από μεθαύριο θα το δούμε κι αυτό";

Και για να κλείσω, 2 εκατομμύρια ψυχές χωρίς υπόσταση, νομική και μη, δικαιώματα, ανέσεις και και όλα τα συνεπακόλουθα είναι λίγο σημαντικότερα νομίζω από την αυριανή απεργία, ειδικά σε αυτή τη συγκυρία.

stam and the witches
11-05-2011, 03:52
Εν τω μεταξύ πραγματικά θέλω να δω ποιος θεός θα πάει για τις απογραφές στον Άγιο Παντελεήμονα.

rage for order
11-05-2011, 04:13
δεν είδα μαζικό αυθόρμητο πογκρόμ στο κέντρο. είδα τις κλασσικές ομάδες κρούσης της ΧΑ. τώρα αν εσύ βάζεις το χέρι σου στην φωτιά ότι δεν είναι παρακρατικοί ή δεν λειτουργούν βάση κάποιου σκοτεινού σχεδίου, πάσο.

πιστεύω ότι λέει "αγορίνες η η απεργία μας θα λύσει το μεταναστευτικό γιατί είναι ταξικό στη βάση του όπως και η απεργία" γιατί είναι τόσο απλό.

stam and the witches
11-05-2011, 04:27
Χμ μάλλον το πόλεμος ήταν άστοχη λέξη. Ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει, είμαι σίγουρος. Το θέμα είναι, ότι και οι 100 ακροδεξιοί που θα βγούνε παγανιά με τις μαχαίρες δεν παύουν να συνιστούν ένα κοινωνικό φαινόμενο, γιατί είναι η αιχμή του δόρατος ενός μίσους που έχει νομιμοποιηθεί στο ακέραιο σε μία κοινωνία, πλέον. Ποκγρόμ, πεσίματα και δολοφονίες δε θα βγούνε να κάνουνε οι οικογενειάρχες.

Η απεργία στην Ελλάδα θα λύσει ένα αρχίδι, κάποια στιγμή να βγούμε από το μικρόκοσμό μας και να δούμε ότι 1ον) υπάρχει κόσμος που δε θα συγκινηθεί από τις ταξικές μας αναλυσάρες <=> (διαλεκτική συνεπαγωγάρα) ίσως κάτι να λέμε λάθος, 2ον) οι απεργίες στην Ελλάδα περιέχουν συν τοις άλλοις τέτοια μικροαστική παράνοια που δεν πρόκειται να αγγίξει στη βάση του το μεταναστευτικό στον αιώνα τον άπαντα.

ikonoklast
11-05-2011, 04:45
Καθόλου δε λέω αυτό, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στο «μεταναστευτικό». Ούτε στην απεργία. Καμία απεργία δεν μπορεί να λύσει από μόνη της το οτιδήποτε, πέρα από συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως το ασφαλιστικό γιαννίτση - που και πάλι είναι ειδική συζήτηση. Η μαζικότητα όμως μιας απεργίας και συνεπακόλουθα η δυναμική της είναι πολύ σοβαρό όπλο απέναντι σε μια κοινωνία που κατακερματίζεται, χάνει τη μπάλα, καλλιεργεί τα φασιστικά αντανακλαστικά της. Δεν είναι τυχαίο ότι τα φασιστάκια όσο και να θέλουν να αποκτήσουν λόγο ύπαρξης στο εργατικό κίνημα δεν τα καταφέρνουν και γιατί τους έχουν όλοι γραμμένους και γιατί είναι ανήμποροι να αρθρώσουν οτιδήποτε αξιοπρεπές πολιτικά για τα μέτρα και την κρίση. Βρίσκουν πάτημα λοιπόν σε υπαρκτά ή μη σκηνικά «εγκληματικότητας» για να συσπειρώσουν τον κόσμο τους. Εκεί που παίζεται το παιχνίδι είναι φυσικά να ενωθεί η τάξη (και εννοώ και τους μετανάστες μέσα σε αυτή προφανώς) αλλά αυτό δεν γίνεται σε μια απεργία στην κατάσταση που είμαστε, περνάει μέσα από εκατό παράλληλες διεργασίες και αγώνες όπως η απεργία πείνας (ότι και να σήμαινει από μόνη της - χάσαμε/κερδίσαμε). Δεν έχουμε πόλεμο στο κέντρο, έχουμε όμως μυρωδιά πολέμου παντού και το να αποπροσανατολίζει το οτιδήποτε -και το πως γιγαντώνεται από τα μέσα- από μια πανελλαδική απεργία είναι τουλάχιστον εγκληματικό σε αυτή τη συγκυρία, σαφέστερο δε γίνεται.

FIXXXER
11-05-2011, 09:51
Ασχετο, απλα εδω ταιριαζει μαλλον, συνεχιστε μετα απο αυτο:

http://pitsirikos.net/2011/05/στην-αθήνα-πια-δεν-έχουμε-ζωή/

Η είδηση της δολοφονίας ενός 44χρονου άνδρα από τρεις άγνωστους στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο, συγκλόνισε τους πάντες.

Αυτός ο άνδρας που δολοφονήθηκε χτες στην Αθήνα ήταν ένας από εμάς. Δεν ήταν αστυνομικός που κυνηγούσε κακοποιούς, δεν οπλοφορούσε, δεν δολοφονήθηκε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών – στη θέση του θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε πολίτης αυτής της χώρας.

Ίσως, αυτός είναι ο λόγος που τα στομάχια όλων σφίχτηκαν στο άκουσμα αυτής της δολοφονίας. Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του να ετοιμάζεται να μεταφέρει γεμάτος χαρά τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Αυτό που δεν μπορεί να διανοηθεί είναι πως –αντί για τη νέα ζωή- θα συναντήσει τον δικό του θάνατο. Είναι τρελό αυτό.

Τη φράση «θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του» δεν την ακούς πολύ εύκολα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Υπάρχει μια γενική πεποίθηση πως τα κακά συμβαίνουν μόνο στους άλλους – ποτέ σε εμάς.

Φίλοι και γνωστοί χάνουν τις δουλειές τους, χρεοκοπούν, κάποιοι οδηγούνται στην αυτοκτονία, πολλοί περισσότεροι στην εξαθλίωση αλλά κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως θα βρεθεί στη θέση αυτών των ανθρώπων.

Αυτό που δεν πέτυχαν οι ζωές των ανθρώπων που καταστρέφονται, μάλλον το πέτυχε η δολοφονία του άτυχου 44χρονου. Αν και δυσκολευόμαστε να αισθανθούμε πως θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση όσων έχασαν τα πάντα, συνειδητοποιήσαμε πως θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση αυτού του άνδρα που δολοφονήθηκε.

Εκατομμύρια Έλληνες μπήκαν χτες στη θέση αυτού του άνδρα. Τελικά, δεν κατάφερε να μας κάνει κοινωνία η αλληλεγγύη αλλά ίσως μας αναγκάσει να γίνουμε πάλι κοινωνία η βία.

Βέβαια, θα πρέπει πρώτα να την κατανοήσουμε – τη βία, την εγκληματικότητα και τα αίτιά τους. Οι κραυγές, τα ουρλιαχτά και οι κατάρες δεν βοηθούν καθόλου. Επίσης, η απάντηση στη βία δεν μπορεί να είναι η βία. Ούτε, βέβαια, αρκεί να καταδικάζεις τη βία – εκτός αν είσαι χαζοχαρούμενος και μικρονοϊκός.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και έχω ζήσει σχεδόν όλη τη ζωή μου εδώ. Η Αθήνα ήταν μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις του κόσμου και η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με τη χαμηλότερη εγκληματικότητα.

Κάνοντας για χρόνια μια δουλειά που είχε σχέση με τον τουρισμό, ερχόμουν καθημερινά σε επαφή με πολλούς τουρίστες. Σχεδόν όλοι εντυπωσιάζονταν με το πόσο ασφαλές ήταν να κυκλοφορείς στην Αθήνα.

Δεν θα ξεχάσω πόσες φορές άκουσα από κάποιον Αμερικανό να λέει με έκπληξη «είδα μια γυναίκα να κυκλοφορεί μόνη της στο δρόμο στις 3 το πρωί». «Ε και;» του έλεγα αδιάφορα και μέσα μου χαιρόμουν γιατί καταλάβαινα πως μπορεί εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες να μην χτίσαμε Παρθενώνες αλλά η δική μας Ακρόπολη ήταν η κοινωνική γαλήνη.

Δεν είναι λίγο πράγμα η γαλήνη – «Η πολυτέλεια των φτωχών είναι λίγη γαλήνη» (Νομίζω πως η φράση είναι από το «Λεωφορείον ο Πόθος» του Τένεσι Ουίλιαμς.)

Αυτή η Αθήνα, όμως, δεν υπάρχει πια – αυτή η Ελλάδα δεν υπάρχει πια. Και τώρα;

Ταπεινή μου γνώμη είναι –και το έχω γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν- πως θα πρέπει να ακούσουμε επιτέλους τους εγκληματολόγους και τους κοινωνιολόγους. Είτε το θέλουμε, είτε όχι, υπάρχουν επιστήμες σε αυτόν τον κόσμο και οι επιστήμονες ξέρουν πολύ καλύτερα από εμένα και από εσάς το αντικείμενό τους. Αυτοί ξέρουν τα αίτια και τους τρόπους για τη λύση του προβλήματος. Θέλει κάποιος να ακούσει;

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί η βία και η εγκληματικότητα να αντιμετωπίζονται με όρους καφενείου ή τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων – αν και μάλλον αυτά τα δυο είναι πια το ίδιο.

Δεν είναι δυνατόν να μιλάνε για την εγκληματικότητα άνθρωποι οι οποίοι έχουν σωματοφύλακες και δεν κυκλοφορούν ποτέ χωρίς φρουρά στους δρόμους της Αθήνας.

Οι τηλεδημοσιογράφοι παίζουν εδώ και χρόνια τους φτωχούληδες που πλήττονται από τα μέτρα της κυβέρνησης και δεν έχουν χρήματα να βάλουν πετρέλαιο – πάει πολύ να παίζουν και τους ανυπεράσπιστους πολίτες που κινδυνεύουν σε δρόμους στους οποίους δεν έχουν περπατήσει ποτέ. Οι πανεπιστήμονες τηλεδημοσιογράφοι είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία.

Θα κλείσω το κείμενο με τον ίδιο τρόπο που είχα κλείσει ένα άλλο κείμενο ένα χρόνο πριν, αμέσως μετά την επίθεση στο υποκατάστημα της Marfin: «…αυτή η χώρα έχει καλούς κοινωνιολόγους και εγκληματολόγους – ας καθίσουν ένα βράδυ οι καλύτεροι απ’ αυτούς σε ένα στούντιο (μόνοι τους), κι ας μας πουν πού οφείλεται όλο αυτό το μίσος που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Αν είναι να σκοτωθούμε μεταξύ μας, να ξέρουμε τουλάχιστον το γιατί».

(Ο τίτλος του κειμένου -«Στην Αθήνα πια δεν έχουμε ζωή»- είναι μια φράση που είπα χτες το απόγευμα σε μια φίλη μου, ενώ περπατούσαμε στο κέντρο της Αθήνας. Δεν βγήκε από το μυαλό μου αλλά από το στομάχι μου – και το στομάχι μου δεν πέφτει ποτέ έξω.)

Xstroyer
11-05-2011, 10:24
Πουτάνα έχει γίνει η Αθήνα, μια φορά το μήνα που έρχομαι για καμιά δουλειά ή συναυλία αισθάνομαι οτι βρίσκομαι στη Ταγκανίκα (οχι οτι σε άλλες πόλεις είναι καλύτερα, αλλά όσο και να το κάνεις ο υπερπληθυσμός και το μέγεθος - οχι υπονούμενα - κάνει τη διαφορά)

Όσο για τις απεργίες, σκατά. Τίποτα δεν γίνεται, κανένα αποτέλεσμα. Η μοναδική απεργία που "συγκλόνισε" τον Έλληνα ήταν αυτή η προηγούμενη που είχαν κλείσει μέχρι και οι καφετέριες για 3-4 ώρες. Κυκλοφορούσαν όλοι στους δρόμους σαν χαμένοι...
Θέλεις απεργία; Κλείστε για μια εβδομάδα καφετέριες, περίπτερα και φαγάδικα. θα καταρεύσουν τα πάντα. Χωρίς καφέ, τσιγάρο και πιτόγυρο. Άλλωστε, τέτοιοι είμαστε, μαμ, κακά και νάνι.

Υπεύθυνα.

katwrimos
11-05-2011, 13:47
Paul Krugman:

Kudos to Mark Weisbrot for saying the unsayable, and making a case for Greek exit from the euro.

I agree with a lot of what he says, but am still not ready to counsel that step, for a couple of reasons. First, while I agree that Argentina is the right parallel, it’s an imperfect parallel: although Argentina had a supposedly irreversible peg, it still had peso notes in circulation, so the mechanics of exit from the peg were much easier than exiting the euro would be. And the mechanics matter a lot; they could make all the difference between a brief period of shock and an extended financial breakdown.

Second, Greece, as a relatively poor country with a history of shaky governance, has a lot to gain from being a citizen in good standing of the European project — concrete things like aid from cohesion funds, hard-to-quantity but probably important things like the stabilizing effect, economically and politically, of being part of a grand democratic alliance. A euro exit could do much more damage to Greece in the long run that Argentina faced from its devaluation.

That said, Weisbrot is right in saying that the program for Greece is not working; it’s not even close to working. At the very least there must be a debt restructuring that actually reduces the debt burden rather than simply stretching it out. And the longer this situation remains unresolved, the less hope I have that Greece will be able to stay in the euro, even if it wants to

asimoulis
11-05-2011, 14:12
Greece, as a relatively poor country with a history of shaky governance, has a lot to gain from being a citizen in good standing of the European project — concrete things like aid from cohesion funds, hard-to-quantity but probably important things like the stabilizing effect, economically and politically, of being part of a grand democratic alliance.

being part of a grand democratic alliance.

grand democratic alliance.

12 stars circle your brow
11-05-2011, 14:29
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/05/blog-post_11.html

Art In Haste
11-05-2011, 14:30
Paul Krugman is married to Robin Wells, his second wife, a yoga instructor and academic economist who has collaborated on textbooks with Krugman.

Άντε να τον πάρεις στα σοβαρά μετά.

rage for order
11-05-2011, 14:53
Καθόλου δε λέω αυτό, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στο «μεταναστευτικό». Ούτε στην απεργία. Καμία απεργία δεν μπορεί να λύσει από μόνη της το οτιδήποτε, πέρα από συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως το ασφαλιστικό γιαννίτση - που και πάλι είναι ειδική συζήτηση. Η μαζικότητα όμως μιας απεργίας και συνεπακόλουθα η δυναμική της είναι πολύ σοβαρό όπλο απέναντι σε μια κοινωνία που κατακερματίζεται, χάνει τη μπάλα, καλλιεργεί τα φασιστικά αντανακλαστικά της. Δεν είναι τυχαίο ότι τα φασιστάκια όσο και να θέλουν να αποκτήσουν λόγο ύπαρξης στο εργατικό κίνημα δεν τα καταφέρνουν και γιατί τους έχουν όλοι γραμμένους και γιατί είναι ανήμποροι να αρθρώσουν οτιδήποτε αξιοπρεπές πολιτικά για τα μέτρα και την κρίση. Βρίσκουν πάτημα λοιπόν σε υπαρκτά ή μη σκηνικά «εγκληματικότητας» για να συσπειρώσουν τον κόσμο τους. Εκεί που παίζεται το παιχνίδι είναι φυσικά να ενωθεί η τάξη (και εννοώ και τους μετανάστες μέσα σε αυτή προφανώς) αλλά αυτό δεν γίνεται σε μια απεργία στην κατάσταση που είμαστε, περνάει μέσα από εκατό παράλληλες διεργασίες και αγώνες όπως η απεργία πείνας (ότι και να σήμαινει από μόνη της - χάσαμε/κερδίσαμε). Δεν έχουμε πόλεμο στο κέντρο, έχουμε όμως μυρωδιά πολέμου παντού και το να αποπροσανατολίζει το οτιδήποτε -και το πως γιγαντώνεται από τα μέσα- από μια πανελλαδική απεργία είναι τουλάχιστον εγκληματικό σε αυτή τη συγκυρία, σαφέστερο δε γίνεται.

υπέθεσα ότι δεν ανέφερε την απεργία απλά σαν τέτοια αλλά σαν μέρος γενικότερου αγώνα με σκοπό να αναφερθεί στον αγώνα αυτό. κατά τα άλλα έχεις δίκιο σχεδόν σε όλα.

katwrimos
11-05-2011, 15:54
Paul Krugman is married to Robin Wells, his second wife, a yoga instructor and academic economist who has collaborated on textbooks with Krugman.

Άντε να τον πάρεις στα σοβαρά μετά.

Είσαι βλάκακος γιατι το εκονομικζ των κρουγκμαν-γουελσ είναι χαλαρά το καλυτερο τεξτμπουκ για αρχαριους και η γκομενα τον παντρεύτηκε ΠΡΙΝ παρει το νομπελ και γίνει διάσημος. Δηλαδή έλεος παλιοκαργιόλη, οι ακαδημαικοί οικονομολόγοι εργάζονται σε ενα περιβάλλον με ελάχιστα άτομα αντίστοιχης ηλικίας, αμα σταματήσουμε να καμακώνουμε γκομενάκια εντός πανεπιστημίου, να τον κόψουμε εντελώς για να τελειώνουμε.

Και ναι γαμώ! Ο τύπος ελυσε ενα πρόβλημα που απασχολούσε την επιστήμη του επι 150 χρόνια, πήρε νομπέλ, έχει το νο1 μπλογκ απο όλους τους οικονομικούς σχολιαστές, αλλα όχι, επειδή παντρεύτηκε συνάδελφό του δεν τον παίρνουμε σοβαρά. Μα είσαι καθυστερημένος ορ γουάτ?

Art In Haste
11-05-2011, 16:08
Μάλλον εσύ είσαι καθυστερημένος και καλύτερα να προσέχεις πως μιλάς γιατί από ότι φαίνεται εκτός από Ελληνικά και με τα Αγγλικά έχεις πρόβλημα. Όσο για το χιούμορ σου, ακόμα το ψάχνουμε.

katwrimos
11-05-2011, 17:06
Μάλλον εσύ είσαι καθυστερημένος και καλύτερα να προσέχεις πως μιλάς γιατί από ότι φαίνεται εκτός από Ελληνικά και με τα Αγγλικά έχεις πρόβλημα. Όσο για το χιούμορ σου, ακόμα το ψάχνουμε.

Πρώτον μάθε να κάνεις σωστό τρόλινγκ. Οσον αφορά το οτι είμαι καθυστερημένος, υπάρχουν αρκετά στοιχεία για το αντίθετο. Υποθέτω οτι αυτό που θες να πείς είναι οτι είμαι διαβολικός υπάλληλος των Σολτγουτερ εκόνομιστσ?

Δευτερον δεν κάνω πουθενά χιούμορ, ενοώ πολύ σοβαρά οτι το να κρίνεις τον -μαζί με τον στιγκλιτσ- καλύτερο εν ζωή οικονομολόγο με βάση τη γυναίκα του είναι τεκμήριο καθυστέρησης.

Art In Haste
11-05-2011, 17:18
Μάλλον η έλλειψη γυναικών στο τμήμα σου έχει επηρεάσει την όρασή σου. Επειδή από ότι βλέπω δεν...... δεν τον έκρινα για την επιλογή της γυναίκας του και το χιούμορ είχε να κάνει με το άλλο επάγγελμα της και το πως συνδυάζονται τα δύο. Αν δεν το καταλάβες και τώρα μπορώ να σου κάνω και γράφημα.

katwrimos
11-05-2011, 18:37
Μάλλον η έλλειψη γυναικών στο τμήμα σου έχει επηρεάσει την όρασή σου. Επειδή από ότι βλέπω δεν...... δεν τον έκρινα για την επιλογή της γυναίκας του και το χιούμορ είχε να κάνει με το άλλο επάγγελμα της και το πως συνδυάζονται τα δύο. Αν δεν το καταλάβες και τώρα μπορώ να σου κάνω και γράφημα.

Δεν υπάρχει τίποτα στο άλλο επάγκελμα της γκομενας που να σχετίζεται με το αν μπορείς να εμπιστευτείς τα γραφόμενα του κρούγκμαν ή όχι. Πιστεύεις οτι το δευτερο επάγγελμα της αποτελεί βάση για το αν μπορείς να εμπιστευτείς τα γραφόμενα του κρούγκμαν η όχι. Είσαι καθυστερημένος.

Γενικότερα, διαβάζεις ενα κείμενο για κάποιον που δε γνορίζεις. Τσεκάρεις γουικιπιντια και δεν σου μένει το νομπέλ, δεν σου μένει το μπλογκ, δεν σου μένει το ακαδημαικό έργο, δεν σου μένει το συγγραφικό έργο. Σου μένει οτι η γυναίκα του ηταν γιογκα ινστράκτορ. Είσαι καθυστερημένος.

Και ναι, δεν έχουμε πολλές γκόμενες στο τμήμα μου, οπότε θα επιθυμούσα να μπορώ να πηδιέμαι με την κόρη του αλκοολικού σκουπιδιάρη χωρίς να μου λένε διάφοροι καθυστερημένοι οτι το τι κουμάσι είναι η γκόμενά μου επηρεάζει το αν είμαι έγγυρος ή όχι.

mourning apocalypse
11-05-2011, 18:48
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=308450&cid=4

Πορεία κηδεία,ταφόπλακα ουσιαστικά για οποιαδήποτε υποψία σκέψης για οτιδήποτε καλό πάνε να την κάνουν μόνοι τους οι μπάτσοι σημείο αναφοράς.
Για τους οποίους μετά και τα σημερινά έχω αρχίσει να βλέπω με διαφορετικό μάτι ένα ποστ της Χ για καρκίνους και τέτοια.Ούτε βρέφος.

Επίσης ,κατώριμε στα παπάρια μας.

ikonoklast
11-05-2011, 18:49

Δεν υπάρχει τίποτα στο άλλο επάγκελμα της γκομενας που να σχετίζεται με το αν μπορείς να εμπιστευτείς τα γραφόμενα του κρούγκμαν ή όχι. Πιστεύεις οτι το δευτερο επάγγελμα της αποτελεί βάση για το αν μπορείς να εμπιστευτείς τα γραφόμενα του κρούγκμαν η όχι. Είσαι καθυστερημένος.

Γενικότερα, διαβάζεις ενα κείμενο για κάποιον που δε γνορίζεις. Τσεκάρεις γουικιπιντια και δεν σου μένει το νομπέλ, δεν σου μένει το μπλογκ, δεν σου μένει το ακαδημαικό έργο, δεν σου μένει το συγγραφικό έργο. Σου μένει οτι η γυναίκα του ηταν γιογκα ινστράκτορ. Είσαι καθυστερημένος.

Και ναι, δεν έχουμε πολλές γκόμενες στο τμήμα μου, οπότε θα επιθυμούσα να μπορώ να πηδιέμαι με την κόρη του αλκοολικού σκουπιδιάρη χωρίς να μου λένε διάφοροι καθυστερημένοι οτι το τι κουμάσι είναι η γκόμενά μου επηρεάζει το αν είμαι έγγυρος ή όχι.

Εγώ λιώνω σαν κοριτσάκι όταν ο κατώριμος ποστάρει έτσι πάντως.

Helm
11-05-2011, 19:10
ο Art in Haste δεν είναι καθυστερημένος προφανώς αλλά ναι, έχει δίκιο ο κατώριμος. Χεστήκαμε και σουβλάκια να διπλώνει η γυναίκα του. Και σαν αστείο δηλαδη τι εννοεί, ότι επειδή η άλλη σφίγγει κώλο δεν ξέρει από οικονομία;

Art In Haste
11-05-2011, 19:36
Με ορθογραφικά λάθη εννοείς;

Τεσπά, πολύ ασχοληθήκα. Το παιδί ντεν καταλαβαίνεις. Απλά έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ, δε θα το κάνουμε θέμα, που το κάναμε δηλαδή.

Α, και τα κόμπλεξ σου αλλού σε παρακαλώ. Δε με ξέρεις, δε σε ξέρω, και ναι μπορεί να μην παρακολουθώ τα Νόμπελ, ούτε τα Όσκαρ, ούτε τα Γκράμμυ, αλλά βιβλία του συγκεκριμένου έχω διαβάσει, θέλωντας και μη, και πιθανότατα πολύ πριν τον γνωρίσεις εσύ.

H.
11-05-2011, 19:49
Αρτ, ένα ατυχέστατο ποστ έκανες, ξεπέρνα το..

Dythor
11-05-2011, 22:15
Διάβασε φίλος στο buzz ότι το ΡΙΚ είπε ότι ο τύπος είναι κλινικά νεκρός. Εντελώς αμφισβητούμενο εννοείται αλλά θα 'ρθει η μέρα.

freak brother
11-05-2011, 22:18
ναι και το ονομα του εχει βγει 30 χρονος μελος του ΝΑΡ.

http://www.narnet.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=479&Itemid=1

freak brother
11-05-2011, 22:32
αμα ειναι καθηγητρια γιογκα προφανως σκαμπαζει φουλ απο οικονομια , αφου εκμεταλευεται πλουσιους βλακες για να βγαζει φραγκα πλασαροντας τους παπατζες.

carheart
11-05-2011, 22:51
celyhv_P79Y

τέτοια φάση

ikonoklast
11-05-2011, 22:52
Ιατρικό ανακοινωθέν http://soundcloud.com/frantzisp/iatriko-anakoin-11-5

rage for order
11-05-2011, 23:03
ναι και το ονομα του εχει βγει 30 χρονος μελος του ΝΑΡ.

http://www.narnet.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=479&Itemid=1

δει είναι ναρίτης.

celyhv_P79Y

τέτοια φάση

απλά ΨΟΦΟ. καλό κακό δε με νοιάζει.

freak brother
11-05-2011, 23:37
πεφτει επισης ξυλο στο γενικο νικαιας ... δειραν τους 3 μπατσους που πηγαν για ανακριση..

freak brother
11-05-2011, 23:46
Εξαγριωμένοι διαδηλωτές –όπως με ακρίβεια πληροφορείται το Crimes on air- εισέβαλαν πριν από λίγο στο γραφείο του Διοικητή του νοσοκομείου της Νίκαιας και ξυλοκόπησαν αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο για να λάβουν καταθέσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το μέλος του ΝΑΡ Ιωάννης Καυκάς. Όπως πληροφορούμαστε γρονθοκοπήθηκε ο Ταξίαρχος Δημήτριος Σοφιός ... που είναι Γ’ Υποδιοικητής της Ασφάλειας Αττικής και ο οποίος παρίστατο στην έρευνα, ως ανώτατος αξιωματικός. Τραυματίστηκαν επίσης ένας Αστυνόμος και ένας Αρχιφύλακας. Στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου μπούκαραν ογδόντα περίπου μέλη του ΣΥΝ ενώ η επίθεση στους προανακριτικούς υπαλλήλους έγινε παρουσία του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Ηρώ Διώτη, βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι διαδηλωτές μάλιστα βιντεοσκοπούσαν και το επεισόδιο με κινητά τηλέφωνα. Αξίζει να σημειωθεί πως έκπληκτη παρακολουθούσε όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια της και η εισαγγελέας κ. Μαραγκάκη που ήταν παρών στο επεισόδιο.

παντου λενε οτι ηταν του ΝΑΡ παντως.

Griffith
11-05-2011, 23:48
νοτ.
στο παραπάνω ποστ περιέχονται τρελές μούφες.

freak brother
11-05-2011, 23:49
δεν αμφιβαλω.

rage for order
12-05-2011, 00:00
το ίδιο blog λέει:

"Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Χρήστος Παπουτσής αφού επ’ ουδενί δεν θέλει να βρεθεί στη θέση του προκατόχου του Παυλόπουλου και να ζήσει επί των ημερών του το κάψιμο της Αθήνας όπως έγινε με τα «Δεκεμβριανά». Έτσι – όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Crimes on air- από τις επόμενες ώρες αναχωρούν από την περιφέρεια για την Αθήνα δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ. Σε πρώτη φάση έχουν ζητηθεί ενισχύσεις από τις πιο κοντινές περιοχές στην πρωτεύουσα όπως η Πάτρα, η Κόρινθος, η Θήβα, και η Χαλκίδα. Όλοι στο επιτελείο φοβούνται τα χειρότερα αν επιδεινωθεί η ήδη βεβαρημένη υγεία του Ιωάννη Καυκά που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις χτυπήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό των ΜΑΤ."

rage for order
12-05-2011, 00:22
oY78k1sIgJ8

nekrobutcher
12-05-2011, 01:13
http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5879

πυροσβεστήρας?

ikonoklast
12-05-2011, 01:16
Μην αναπαράγετε ό,τι μαλακία γράφεται σε μπλογκς. Υπάρχει δημοσιογράφος που το ρωτάει αυτό στην συνέντευξη τύπου που έδωσα παραπάνω και απαντάει ο άνθρωπος.

rage for order
12-05-2011, 01:39
http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5879

πυροσβεστήρας?

Το νοσηλευτικό προσωπικό ζητεί να σταματήσει η απεργία των δημοσιογράφων για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση...
λολ

rat_poison
12-05-2011, 03:05
To ΗΑΡ έχει ανταπόκριση από πορεία στην αΘήνα;

Εδώ θεσσαλονίκη τα πράγματα στην πρωινή προγραμματισμένη πορεία ήταν πολύ χαλαρά, περίπατος στην πόλη με όλους τους πιθανούς καιρούς (μόνο που δε χιόνισε)
Το απόγευμα δεν ήμουν, έμαθα για ξύλο και τρέξιμο, όπως εδώ και πολύ καιρό στη θεσσαλονίκη κάθε φορά που πάει να γίνει πορεία αναρχικών, ή χωρίς την παρουσία της ΓΣΕΕ.

Μουνιά δημοσιογράφοι απεργήστε δουλεύοντας αν θέλετε να δείξετε αλληλεγγύη, η σιωπή σας είναι χειρότερη από το ξύλο των μπάτσων.

Phantom Duck
12-05-2011, 03:24
τα πιο πολλά ηλεκτρονικά μέσα πάντως "σπάσαν" και ποστάρουν πληροφορίες μόνο για τον χτυπημένο.

η πορεία γενικά ήταν η πιο ήρεμη απεργιακή που θυμάμαι απο πέρσι, ακόμα και το ντου των μπάτσων έγινε πολύ στοχευμένα σε πολύ μικρό πλάτος της πορείας κι ενώ οι υπόλοιποι σχεδόν διαλυόμασταν ομόνοια. το μόνο που ακούγαμε μπροστά ήταν μερικές κρότου-λάμψης και έναν μέτριο καπνό. τελείως αψυχολόγητο το ντου των μπάτσων, δεν καταλαβαίνω γιατί προτίμησαν να σπάσουν μια τυπική πορεία με το γνωστό απρόβλεπτο αποτέλεσμα από το να την αφήσουν να ψοφήσει. τώρα αυτός που αγωνιά πιο πολύ για τη ζωή του τραυματία είναι ο παπουτσής. το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τύπος είναι διασωληνωμένος στην εντατική (φαντάζομαι σε καταστολή) και αύριο-μεθαύριο θα αρχίσει να φαίνεται αν θα γλυτώσει (πιστεύω πως ναι). αυτά για ντου σε μπάτσους στο νοσοκομείο είναι αστειότητες, μπαινόβγαιναν ασφαλίστες ασταμάτητα για καταθέσεις από άλλους τραυματίες και πέσαν μερικά ουρλιαχτά από τους συγκεντρωμένους. η όλη φάση θα έχει πολύ ψωμί, ίδωμεν.

freak brother
12-05-2011, 03:51
01.42: Συνέβη πριν από λίγα λεπτά στα Κάτω Πατήσια. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του planet-greece, τις οποίες σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, Έλληνες πιθανότατα ακροδεξιοί, έσφαξαν με μαχαίρι, στη μέση του δρόμου έναν άνδρα, υπήκοο Πακιστάν, προφανώς ως αντίποινα για τη δολοφονία του 44χρονου στην Γ’ Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα της Τρίτης. Η δολοφονία συνέβη περίπου στις 12.30, στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλλάρη και Κωνσταντινίδου, στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο δράστες, φορώντας μαύρες μπλούζες – φούτερ με κουκούλες (τις οποίες φορούσαν στα κεφάλια τους) επιτέθηκαν στον άτυχο άνδρα κι αφού κάτι του είπαν φωναχτά, αμέσως μετά του κάρφωσαν τουλάχιστον μία φορά το μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα ο άνδρας να σωριαστεί αιμόφυρτος.

ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ: Είναι οι πρώτες πληροφορίες, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλλαξη. Ωστόσο, στα υπ’ όψιν του planet-greece υπάρχουν τουλάχιστον 2 μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που κάνουν λόγο για Έλληνες δράστες, πιθανότατα ακροδεξιούς. Νεότερα σε λίγο.

Σχόλιο tsantiri: Εάν αληθεύει η πληροφόρηση του planet greece εμείς μόνο μια φράση θα πούμε: Μας μυρίζει ΧΟΝΤΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ με σκοπό να προκαλέσει φυλετικές συγκρούσεις που θα αποπροσανατολίσουν την Κοινή Γνώμη από τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στη διαδήλωση της Τετάρτης στην Αθήνα. Συνιστούμε στο δημοκρατικό ελληνικό λαό ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και να απομονώσει τους προβοκάτορες του ακροδεξιού παρακράτους.

02.07: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από planet greece: Νεκρός Πακιστανός από ακροδεξιούς
Αυτή τη στιγμή, στο σημείο της δολοφονίας του άτυχου Πακιστανού βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ο 30χρονος μικροκαμωμένος άνδρας κείτεται νεκρός και οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο σε ακτίνα 50 μέτρων, μέχρι να σπεύσει ο ιατροδικαστής. Στην αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύει το planet-greece βλέπετε το σημείο της δολοφονίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, αυτόπτες μάρτυρες, ισχυρίζονται ότι οι δύο δράστες σίγουρα ήταν Έλληνες ακροδεξιοί. Τον έσφαξαν πάνω στο καπό αυτοκινήτου, το οποίο μάλιστα έχει κάνει βαθούλωμα από τη βιαιότητα της δολοφονικής πράξης.

2.31: ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ PLANET GREECE: Κόκκινος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.
Αυτή τη στιγμή, με αφορμή την άγρια δολοφονία του Πακιστανού στα Κάτω Πατήσια, οι αστυνομικοί έχουν λάβει εντολές από το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα όσοι είναι σκοπιές ή πεζές περιπολίες. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece, μέχρι να επιβεβαιωθούν πλήρως οι αναφορές αυτοπτών μαρτύρων ότι η δολοφονία είναι κατά πάσα πιθανότητα έργο ακροδεξιών, οι αστυνομικοί έχουν λάβει εντολή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού εξετάζουν ακόμη και το σενάριο προβοκάτσιας! Όπως και να’χει, ωστόσο, μιλάμε για δεύτερη αθώα ψυχή που βάφει τον δρόμο με αίμα, μέσα σε λίγες ώρες.
Και η κατάσταση στο κέντρο κρέμεται χωρίς δόση υπερβολής από μία κλωστή.

δεν ξερω αν αληθευει...

rage for order
12-05-2011, 04:34
άλλα ηλεκτρονικά πχ ζούγκλα λένε για τραυματισμό με μαχαίρι και τίποτα άλλο.

12-05-2011, 10:32
για ποιά προβοκάτσια και απομόνωση αυτής λένε; δεν θα θάψουμε μαζί φασίστες και μπάτσους;

Agoraphobic_S.I.
12-05-2011, 12:56
Να δούμε αν, τώρα που χτυπήθηκε "δικός τους", τα αριστερά ζώα θα πάψουν την νεκρολογία και τις πορείες κηδείες και θα καταλάβουν ότι μαίνεται πόλεμος. Αλλιώς, πείτε μας πότε κερνάει κόλυβα το ναρ.

εντιτ: ηλίθιο ζώο που μουντζώνεις, έχεις κάτι να πεις ή είσαι ο κλασσικός μάγκας πίσω απ' την οθόνη;

2ο έντιτ, πάρτε κειμενάρα του θερσίτη (https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1288737) που γαμάει τη λενινίστρια μάνα σας.

ikonoklast
12-05-2011, 13:08
Βούλωσε το ρε καραγκιοζάκι.

Για τον νεκρό μετανάστη: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=274445

Ο πρόεδρος ΕΙΝΑΠ: http://www.youtube.com/watch?v=5Tc7EOdiYGo

Agoraphobic_S.I.
12-05-2011, 13:09
Ικονοκλαστ, περνα μια απ τα προπύλαια ρε.

Dythor
12-05-2011, 13:14
Να δούμε αν, τώρα που χτυπήθηκε "δικός τους", τα αριστερά ζώα θα πάψουν την νεκρολογία και τις πορείες κηδείες και θα καταλάβουν ότι μαίνεται πόλεμος. Αλλιώς, πείτε μας πότε κερνάει κόλυβα το ναρ.

εντιτ: ηλίθιο ζώο που μουντζώνεις, έχεις κάτι να πεις ή είσαι ο κλασσικός μάγκας πίσω απ' την οθόνη;

2ο έντιτ, πάρτε κειμενάρα του θερσίτη (https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1288737) που γαμάει τη λενινίστρια μάνα σας.

Σκάσε γαμώ τη μάνα σου.

τα πιο πολλά ηλεκτρονικά μέσα πάντως "σπάσαν" και ποστάρουν πληροφορίες μόνο για τον χτυπημένο.

η πορεία γενικά ήταν η πιο ήρεμη απεργιακή που θυμάμαι απο πέρσι, ακόμα και το ντου των μπάτσων έγινε πολύ στοχευμένα σε πολύ μικρό πλάτος της πορείας κι ενώ οι υπόλοιποι σχεδόν διαλυόμασταν ομόνοια. το μόνο που ακούγαμε μπροστά ήταν μερικές κρότου-λάμψης και έναν μέτριο καπνό. τελείως αψυχολόγητο το ντου των μπάτσων, δεν καταλαβαίνω γιατί προτίμησαν να σπάσουν μια τυπική πορεία με το γνωστό απρόβλεπτο αποτέλεσμα από το να την αφήσουν να ψοφήσει.

Αυτό βασικά.

dreamweapon
12-05-2011, 13:22
λολ, μάλλον από άλλον θερσίτη κατάλαβες εσύ. ρίξε μια ματιά στο λινκ στο τέλος του άρθρου, και θα δεις πως πρόκειται για έναν τύπο που ασχολείται με την "την Εκκοσμίκευση, τον Ανθρωπισμό, τις Επιστήμες,
την αποβυζαντινοποίηση - απομεσαιωνοποίηση τής Ελληνικής κοινωνίας"..

Ace
12-05-2011, 13:44
Το κείμενο είναι κατάπτυστο, αν ήμουν στη ΣΟ του ιντυμιντια το χα κόψει άνετα.

Agoraphobic_S.I.
12-05-2011, 13:51
πόσο, μα πόσο χαζοί είστε. χαίρομαι που ανοίγετε τα λινκς!

dreamweapon
12-05-2011, 14:13
...

το κείμενο του θερσίτη (https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1289361) πάντως είναι καλύτερο νομίζω

KoiliaSamprela
12-05-2011, 14:23
απορίας άξιο γιατί δεν την πέφτουν οι "τόσο αγανακτισμένο" στα στέκια που όντως υπάρχει έγκλημα, και να το παίξουν τιμωροί του εγκλήματος και δικαστές ντρέντ, αλλά προτιμούν τον κάθε ταλαίπωρο μελαψό των 180 ευρώ μηνιάτικο, που σε κοιτάει στον δρόμο με τρόμο.

δεν περιμένω απάντηση, ρητορική είναι η ερώτηση

stam and the witches
12-05-2011, 14:33
Ικονοκλαστ, περνα μια απ τα προπύλαια ρε.

http://www.pics.skynetwork.co.uk/images/valentines/easyTiger.gif

ikonoklast
12-05-2011, 14:36
Dreamweapon, δεν είναι πικαντ αυτό όμως!

Agoraphobic, κάποια στιγμή θα το ξεπεράσεις το κομπλεξάκι σου, μέχρι τότε σταμάτα να σκοτίζεις αρχίδια με κάθε ευκαιρία. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι ο τύπος στο κειμενέτο σου πρέπει μάλλον ευαγγελίζεται τον Πόλο. Η φράση «Μια Αριστερά» επαναλαμβάνεται δέκα (10) φορές μέσα στο κείμενο, πάρα πολύ αισιόδοξο το βρίσκω. Τα Προπύλαια είναι σα να λέμε Κάραβελ; Θα με δείρεις με την συμμορία σου, δε το πιασα.

freak brother
12-05-2011, 14:43
μαλακες εδω ο αγκοραφομπικ ειναι τοσο τρου που μπορει να ξεκινησει επανασταση με το χαρτζηλικι του μπαμπα του και ενα τοσιμπα λαπτοπτ (νοτιου κορεας) με τον οτενετ isp του και αντι να του λετε μπραβο τον κραζετε..

atom_smasher
12-05-2011, 15:26

ειμαι ο κλασικος μαγκας πισω απο την οθονη. εσυ τι εισαι ακριβως;

Harbinger of Death
12-05-2011, 16:19
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=309015&cid=4

nekrobutcher
12-05-2011, 21:06
του κώλου (τα εννιάμερα)

scarecrow
12-05-2011, 21:07
Διαθεσιμότητα δεν πάει να πει ότι μετά από ένα μήνα πχ επιστρέφει στην θέση του ή κάνω λάθος?
Σιγά τα αυγά δηλαδή.

εντιτ-χα με πρόλαβαν

KoiliaSamprela
12-05-2011, 21:07
Διαθεσιμότητα δεν πάει να πει ότι μετά από ένα μήνα πχ επιστρέφει στην θέση του ή κάνω λάθος?
Σιγά τα αυγά δηλαδή.

αυτό

Phantom Duck
12-05-2011, 23:37

δεν είναι δικός μας ρε κρετίνε, και δε νοιάζει κανέναν "τι είναι", μόνο εσένα. πόλεμος μαινόταν και πριν σκοτωθεί πιτσιρικάς στα εξάρχεια / σακατευτεί 30χρονος στις 11/5 (αλλουνού του βγάλαν το σπλήνα btw), απλά ζωάκια σαν κι εσένα χρειάζονται ένα ΣΚΛΗΡΟ μπαγουδο έναυσμα για να παίξουν μπάλα στα ταξικά προπύλαια.

Ο πρόεδρος ΕΙΝΑΠ: http://www.youtube.com/watch?v=5Tc7EOdiYGo

δεν είναι πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, αλλά αυτός είναι όντως ναρίτης (too many jokes) και χειρούργησε τον τραυματία.

ikonoklast
13-05-2011, 10:55
17 μετανάστες στο νοσοκομείο με μαχαιριές, ροπαλιές, σπασμένα πόδια. Έσεται ήμαρ, συνέλληνες.

Harbinger of Death
13-05-2011, 11:16
http://www.contra.gr/Life/News/322712.html

Τι φταίνε αυτοί, να την πληρώνουν για τους υπόλοιπους.

KoiliaSamprela
13-05-2011, 11:27
17 μετανάστες στο νοσοκομείο με μαχαιριές, ροπαλιές, σπασμένα πόδια. Έσεται ήμαρ, συνέλληνες.

47 προσαγωγές 1 σύλληψη

η σύλληψη ήταν μετανάστη

ikonoklast
13-05-2011, 11:31
Ναι, να σου πω, μην αρχίζετε τώρα οι αριστεριστές τα που είναι το κράτος - δε κάνει συλλήψεις. Όταν οι σύντροφοι σου καίνε την αθήνα, σπάνε τα μαγαζιά του κοσμάκη δεν είδα εγώ συλλήψεις.

KoiliaSamprela
13-05-2011, 11:34
Ναι, να σου πω, μην αρχίζετε τώρα οι αριστεριστές τα που είναι το κράτος - δε κάνει συλλήψεις. Όταν οι σύντροφοι σου καίνε την αθήνα, σπάνε τα μαγαζιά του κοσμάκη δεν είδα εγώ συλλήψεις.

πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα ?
νομίζω ότι δεν αναφέρομαι στις συλλήψεις , αλλά στην συνεργασία ...

asimoulis
14-05-2011, 13:42

ψέμα;

scarecrow
14-05-2011, 13:53

Γιατί ως γνωστόν για το κράτος είναι το ίδιο να μαχαιρώνεις κόσμο και να σπας τράπεζες.

stam and the witches
14-05-2011, 21:51
Τι λέει με τους Επιστήμονες στα Εξάρχεια; Κι άλλα θύματα πολέμου; Αυτοί έπρεπε να χαν απεργήσει ή κάτι;

Γενικά, μήπως έχει ανοίξει ζήτημα φρικιών και δεν το πολυσυζητάμε;

ikonoklast
14-05-2011, 22:46
Καταφανής προβοκάτσια.

kollaps
15-05-2011, 03:32
Καταφανέστατη προβοκάτσια και το ανησυχητικό είναι οτι υπάρχουν τύποι που είναι πρόθυμοι να την υπερασπιστούν και τη δικαιολογήσουν αν αποδειχθεί οτι προήλθε από το α/α χώρο. Τι να μας πει μωρέ κι ένας 47χρονος καμμένος μπροστά στις ανάγκες της ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ. Στο indymedia π.χ. ακόμα το συζητούν τι στάση θα κρατήσουν (lol). (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1291078) Όπως και με τη Σέχτα ή τη Marfin, είτε είναι εντεταλμένοι προβοκάτορες είτε χρήσιμοι ηλίθιοι λίγη σημασία έχει, είναι εχθροί του κινήματος.

rat_poison
15-05-2011, 10:36
το θέμα είναι ότι αυτό δεν το καταλαβαίνουν όλοι οι αναρχικοί
άτομα που δεν μπορούν να υπολογίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους και που δεν καταλαβαίνουν ότι με τη λαϊκή αγορά παίζουν στην ίδια ομάδα δεν είναι για το δρόμο, ας κάνουν μια πανκ μπάντα ή ας πάνε σε κάνα κικ-μποξ να ξεγκαβλώσουν.
καμία ανοχή στη βλακεία

Παρ' όλα αυτά κι εγώ θεωρώ την προβοκάτσια πολύ πιθανό σενάριο, αλλά ας μη βαφτίζουμε προβοκάτσια ό,τι δε μας βολεύει

KoiliaSamprela
15-05-2011, 11:20
περισσότερο μαλακισμένη ενέργεια παρά προβοκάτσια.
δεν υπολόγισαν τι θα μπορούσε να πάει στραβά, και γύρισε μπουμερανγκ.

Griffith
15-05-2011, 13:00
υπάρχουν επίσης κάποιες υπόνοιες ότι δεν ήταν αλφάλφα τα παιδιά.

asimoulis
15-05-2011, 14:19
Όπως και με τη Σέχτα ή τη Marfin, είτε είναι εντεταλμένοι προβοκάτορες είτε χρήσιμοι ηλίθιοι λίγη σημασία έχει, είναι εχθροί του κινήματος.

αρχίδια εχθροί του κινήματος, τους βλέπεις σε πορείες εκατομμύρια χρόνια τώρα να κάνουν ότι προβοκάτσια τους καυλώσει και να μην τους κουνιέται κανείς. όλοι έχουν το μερίδιο της ευθύνης τους όλοι τους ανεχόμαστε όταν το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα σπάσουν και θα ρημάξουν, γιατί βέβαια, αυτοί είναι πάντα πιο θυμωμένοι από σένα.

προβοκάτσια και μαλακίες, οι άνθρωποι (όχι μόνο οι αναρχικοί sorry) μπορούν να γίνουν όσο ηλίθιοι απαιτούν οι περιστάσεις (και το αντίθετο ίσως).

ikonoklast
15-05-2011, 17:55
ας μη βαφτίζουμε προβοκάτσια ό,τι δε μας βολεύει

Ναι, γιατί έχω πρεμούρα εγώ να μην αμαυρωθεί η εικόνα του αναρχικού χώρου.

http://www.antiracismfascism.org/index.php?option=com_content&view=article&id=279:---------------16--2-----------&catid=38:press-releases-announcements&Itemid=150

katwrimos
15-05-2011, 21:00

Οπως επισης και οτι τα δαγκωσε ο μπαμπουρας.

atom_smasher
16-05-2011, 17:16

Οπως επισης και οτι τα δαγκωσε ο μπαμπουρας.

Καποιος συγκεκριμενος ή απλα ενας;

Mostos
16-05-2011, 22:54
o σάββας πούμπουρας

ikonoklast
17-05-2011, 12:04
http://www.youtube.com/watch?v=ymCgV6ke798

Εξαιρετική εποχή.

Kingdom Gone
17-05-2011, 12:13
http://www.youtube.com/watch?v=ymCgV6ke798

Εξαιρετική εποχή.

http://www.youtube.com/watch?v=ZNh00YhNOR8

ikonoklast
17-05-2011, 12:17
πω. :|

Diva Plavalaguna
17-05-2011, 12:31
|0| to 50-50
tou seferlee ta spaei

katwrimos
17-05-2011, 14:29
Dominique Strauss-Kahn, the head of the International Monetary Fund, was denied bail on Monday after being formally charged in New York court over an alleged sexual assault on a maid at a hotel in the city.

The prominent French politician, who has considering running in next year’s presidential race in his home country, arrived at the Rikers Island prison complex Monday evening and is to remain there until a hearing on Friday. A judge at the Manhattan criminal court decided against releasing him on bail.

ετσι, για να βλεπουν μερικοί τι σημαίνει ισονομία.

Στην ευρώπη δεν θα πηγαινε ποτε φυλακή, ούτε για μια ώρα - με εξαίρεση Σκανδιναβια και Αγγλία ίσως.

ikonoklast
17-05-2011, 15:29
Στην αμερική έχουν ισονομία δηλαδή.

atom_smasher
17-05-2011, 15:47
Ρε κατωριμε μην δουλευομαστε και μεταξυ μας. Ισονομια δεν υπαρχει, ποσο μαλλον στην Αμερικη.

katwrimos
17-05-2011, 15:59
Στην αμερική έχουν ισονομία δηλαδή.

Ρε κατωριμε μην δουλευομαστε και μεταξυ μας. Ισονομια δεν υπαρχει, ποσο μαλλον στην Αμερικη.

Χμ. Όχι γενικά. Προφανως αμα είσαι πχ μαυρος οι πιθανότητες να στη χαρίσει ενας απο τους ενορκους αν είσαι ενοχος ειναι μικρες, ενω να σε χωσει μεσα αμα είσαι αθώος ειναι μεγάλες.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο στην οποία να εισαι πλούσιος και ισχυρός όταν παρανομείς να σε τσιμπάνε ετσι απλά και σε χώνουν στο κελί με τους μαύρους νταβατζήδες περιμενοντας τη δίκη. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στην οποία να παρανομείς και ο εισαγγελεάς να λεεί σταρχιδια μου που εισαι ο στρος-καν και αν το μόνο στοιχειο που εχω εναντίον σου ειναι η καταθεση μιας καμαριερας, εγω θα σε αντιμετωπίσω όπως αντιμετωπίζω τον κάθε πολίτη, γιατι δω είναι αμερική και αμα πας να βιάσεις σταρχίδια μας ποιος είσαι.

Στην ευρώπη, σκεψου απλώς ενα όνομα: ΠΟΛΑΝΣΚΙ (και μαζί όλα τα ζώα που τον υπερασπίστηκαν). Γιαυτό όσοι εχουμε λογική βγάζουμε το καπελο στον Ανκλ σαμ και τον ευχαριστούμε που (αν δεν τρελαθεί κανας ενορκος και των αθωώσει) θα προσφερει ηθική ικανοποίηση σε όποια ευρωπεα γκόμενα βιάστηκε και δεν τόλμησε να το καταγκείλει γιατι "ποιος να πιστεψει εμενα και οχι τον διευθυντη", προσφεροντας το γαλλικό κολαράκι του στρος καν στον (πιθανότατα) δίμετρο μαυρο συγκάτοικο στο κελί.

Οτι θα ήθελε το 95% των ελλήνων να πάθει η τροικα, θα το πάθει τουλάχιστον ο στροσ-καν, χάρη στον ανκλ σαμ. Γι αυτό σημερα ακόμα και οι καθυστερημενοι λενε φχαριστώ και γκαντ μπλες αμερικα!

atom_smasher
17-05-2011, 16:03
. Γι αυτό σημερα ακόμα και οι καθυστερημενοι λενε φχαριστώ και γκαντ μπλες αμερικα!

Προτιμω να κατηχηθω στο Κομμα παρα να πω κατι τετοιο.

katwrimos
17-05-2011, 16:10
. Γι αυτό σημερα ακόμα και οι καθυστερημενοι λενε φχαριστώ και γκαντ μπλες αμερικα!

και το κόμμα το ΄41 γκαντ μπλες αμερικα ελεγε!

Α, και μιλάμε για το ίδιο κόμμα που είχε τον παιδόφιλο βιαστή μπερια ως νο2 και τον (οχι πεδόφιλο) βιαστή στάλιν ώς νο1 επι 20 χρόνια?

atom_smasher
17-05-2011, 17:11

και το κόμμα το ΄41 γκαντ μπλες αμερικα ελεγε!

Α, και μιλάμε για το ίδιο κόμμα που είχε τον παιδόφιλο βιαστή μπερια ως νο2 και τον (οχι πεδόφιλο) βιαστή στάλιν ώς νο1 επι 20 χρόνια?

Να κατηχηθω στο κομμα ειπα, οχι να απολογηθω για το κομμα.

HAVOC
17-05-2011, 18:15
Ελαφρα αλλαγη κλιματος.
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=401177

Diva Plavalaguna
18-05-2011, 02:13
«Αφού δεν μπορούν να μας δώσουν τα απαιτούμενα χρήματα για τη βασική λειτουργία του πανεπιστημίου, ας μας δώσουν τη θεσμική ελευθερία ώστε με τις δικές μας παρεμβάσεις να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητά του»
....

ikonoklast
18-05-2011, 04:45
Πάρτε ένα χαριτωμένο: http://www.lifo.gr/blogs/bitsandpieces/24774

Και ακούστε καλά αυτόν τον ήχο: http://wp.me/p1pa1c-a0K

Inadequate
18-05-2011, 05:10
ακούστε καλά αυτόν τον ήχο: http://wp.me/p1pa1c-a0K

...
παντα ειχα την απορια αν οι ζηταδες ειναι τα πιο φασιστοειδη ή απλως λογω εργαλειου βγαζουν τη μαγκια που οι αλλοι κρυβουν

attila
18-05-2011, 06:25
http://www.youtube.com/watch?v=PoIa8Pv8fWE

Krux
18-05-2011, 09:59

μεγάλο

freak brother
18-05-2011, 15:33
τα αστρα το ειπανε..

http://www.youtube.com/watch?v=gRVHW7i4YQI

enitharmon
18-05-2011, 16:11
Γωνία Καλλιδρομίου και Χ. Τρικούπη, υπάρχει ένα παλιό και γνωστό καφενείο «Η Μουριά» που χρόνια τώρα, κυρίως τα Σάββατα, μαζεύει κόσμο υποτίθεται με άποψη, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Εγώ συχνά πυκνά κατεβαίνω εκεί, γιατί επιπλέον μπροστά στη «Μουριά»και σε όλο το μήκος της Καλλιδρομίου, γίνεται και μια απ’ τις καλύτερες και μεγαλύτερες Λαϊκές με μπόλικη πραμάτια και πολύ κόσμο, κι εμένα κάτι τέτοια να πω τη μαύρη μου αλήθεια μ’ αρέσουνε. Έτσι, λοιπόν, αυτό το Σάββατο αποφάσισα να κατέβω.
Ήταν περίπου 12.30, όταν ανεβαίνοντας τη Χ. Τρικούπη και βρισκόμενος στο ύψος του πεζόδρομου της Μεθώνης, κάπου 50 μέτρα πριν την Καλλιδρομίου, ακούω μια τρομερή έκρηξη, με φλόγες, καπνό και φωνές. Πλησιάζοντας, βλέπω μια μηχανή πεσμένη στορείθρο του πεζοδρομίου μπροστά στο καφενείο, λαμπαδιασμένη, κι η φωτιά από την έκρηξη να κατευθύνεται προς τους γωνιακούς ανθοπώλες, καίγοντας ανθρώπους και τέντες.
Χώθηκα γρήγορα μες στο καφενείο, όπου από μιαν άκρη κοίταζα έντρομος τον απέναντι ψαρά και τον κρεοπώλη, να προσπαθούν με ντενεκέδες γεμάτους νερό, να σώσουν τους ανθρώπους που καίγονταν, ενώ κάποιοι άλλοι με λάστιχα «πότιζαν»τη μηχανή που εξακολουθούσε να καπνίζει, (με το σωληνάκι της βενζίνης τραβηγμένο!) και τις τέντες, που φλεγόμενες είχαν πέσει πάνω στο σωρό απ’ τα καμένα γλαστράκια και λουλούδια.
Ένα νοσοκομειακό ήρθε «κελαηδώντας», έβαλαν μέσα μια γυναίκα που θα έπρεπε να ‘ταν η ανθοπώλης της γωνίας, κι έναν άντρα, αλλά αυτόν σε κατάσταση τραγική. Τους πήρε και τους δυο κι έφυγε. Από κοντά έφυγε κι η Πυροσβεστική. Οι κουκουλοφόροι προ πολλού είχαν πετάξει τις κουκούλες στον πεζόδρομο της Μεθώνης κι είχαν εξαφανιστεί. Κι ενώ η υπόλοιπη Λαϊκή στο βάθος ξανάβρισκε το ρυθμό της, με τα ΜΑΤ ακίνητα – αυτοί δε φύγανε – στραμμένα προς τα ντουβάρια των σπιτιών, όπως κάνουν και στα γήπεδα που κοιτάνε τις κερκίδες, μια νέα λάμψη ήρθε να φωτίσει το παράξενο αυτό τοπίο αλλά αυτή τη φορά ήταν «η φλόγα της Ελληνικής λεβεντιάς». Η αφύπνιση του Νεοέλληνα.
Ούτε αλλοδαποί ούτε μετανάστες. Έλληνες ήταν. Γνήσιοι Αθηναίοι πολίτες, που άρχισαν δειλά – δειλά να προχωράνε κάνοντας κύκλο γύρω απ’ το σωρό με τα πεταμένα γλαστράκια και τα μισοκαμένα λουλούδια της γυναίκας που ‘φυγε με τ’ ασθενοφόρο. Κοίταζαν γύρω αν τους βλέπουν, κοιτιόντουσαν και μεταξύ τους κάνοντας νοήματα του στυλ «…πάρε εσύ πρώτος!… Όχι, εσύ καλύτερα…!» κι άρχισαν δήθεν αδιάφορα να πλησιάζουν, άλλοι διαλέγοντας τα καλά κι άλλοι κλωτσώντας και παραμερίζοντας τα καμένα, μέχρι που στο τέλος φεύγανε και ξανάρχονταν απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα, φέρνοντας ολόκληρα καφάσια που τα γέμιζαν και τα ξαναγέμιζαν με γλαστράκια και λουλούδια, σαν τα όρνια που ορμάνε από ψηλά ν’ αρπάξουν ό,τι προλάβουν ν’ αρπάξουν απ’ το ψοφίμι.
Με ποιόν να είμαι;…«Αυτό το μεσημέρι, παρέμεινα εις τα όρη».

http://www.aixmi.gr/index.php/h-gynaika-kaigotan-oi-ellhnares-thn-klevan/

Mostos
18-05-2011, 23:08
ας πω κι εγω μπας και βοηθήσει κανείς. Σήμερα μου έκλεψαν την τσάντα της δουλειας απο το αμάξι. μέσα είχα ταυτότητα δίπλωμα κλπ. δεν έχω διαβατήριο, πετάω το σάββατο. απο την αστυνομία μου έδωσαν μόνο ενα χαρτί που γράφει ενα πρωτόκολλο. πως πετάω;

Art In Haste
18-05-2011, 23:34
Μπορείς να ζητήσεις ένα χαρτί που να σου επιτρέπει να πετάξεις μέχρι να εκδοθεί νέα ταυτότητα/διαβατήριο. Δε γνωρίζω που πρέπει να απευθυνθείς στην Ελλάδα, μάλλον αστυνομία. Εμένα μου είχε συμβεί στο εξωτερικό και μίλησα με Πρεσβεία.

Tonosalata
18-05-2011, 23:39
Σε μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή ο μόστος νοιάζεται για το πως θα πάει εξωτερικό και οι νεοέλληνες κλέβουν γλαστράκια από τον καμένο πάγκο.

Mostos
18-05-2011, 23:42
βασικά εσωτερικό και κατα δεύτερον συνηθισμένα τα βουνά απο τα χιόνια!!!

ikonoklast
18-05-2011, 23:44
Μπορεί να θέλει να μεταναστεύσει.

εδιτ: χμ, μαλακία νόμιζα ήμασταν στο άλλο θρεντ. Όλα τα θρεντς στο πολιτιξ τελευταία είναι πάνω-κάτω το ίδιο πράγμα ή εντύπωση μου είναι;

Art In Haste
18-05-2011, 23:45
Αν είναι για εσωτερικό τότε ίσως να μπορείς και με το δίπλωμα οδήγησης. Αν δε στο κλέψαν και αυτό.

Art In Haste
19-05-2011, 04:30
http://www.trust.org/alertnet/multimedia/pictures/detail.dot?mediaInode=f5f4454c-b08c-4152-9bb2-ea2cc0272297

kas
19-05-2011, 13:29

a piga se ena party enos paidiou se afti tin polikatoikia.eksairetiki thea.eixe kai kanapedakia me solwmo.

Dragonlord
19-05-2011, 14:57
Στις πόσες φορές λέτε να μάθει ο μόστος να μην αφήνει πράματα στο αμάξι; Αν δεν κάνω λάθος με αυτήν είμαστε στις 5.

stam and the witches
19-05-2011, 15:01

Δάκρυσα από την τελειότητα. Απίστευτο.

HAVOC
19-05-2011, 19:41
Ειδαμε τις ομορφιες που τσ'ειπανε στην Ισπανια?

Mostos
19-05-2011, 21:10
Στις πόσες φορές λέτε να μάθει ο μόστος να μην αφήνει πράματα στο αμάξι; Αν δεν κάνω λάθος με αυτήν είμαστε στις 5.

πραγματικά λόγω της δουλειάς με το αμάξι-γραφείο, δεν πολυαφήνω αν και δύσκολο. εκτός απο στιγμιαία ανόητα λάθη. και να.

metamelia3
19-05-2011, 21:43
κοιταμε το νο.3 μπεστ σελλερ αυτην την στιγμη (http://www.protoporia.gr/)

HAVOC
19-05-2011, 21:45
Κοιταμε εδω
http://www.soltv.tv/soltv/
Απευθείας από την Πουέρτα δελ Σολ

Shirime
19-05-2011, 22:04
http://www.youtube.com/watch?v=gRVHW7i4YQI

mourning apocalypse
19-05-2011, 22:12
κοιταμε το νο.3 μπεστ σελλερ αυτην την στιγμη (http://www.protoporia.gr/)

έσσεται ήμαρ

HAVOC
20-05-2011, 02:07
http://www.elpais.com/fotogaleria/Protesta/Movimiento/elpgal/20110517elpepunac_3/Zes/33

No nos falta dinero, nos sobran ladrones ρε μουνια!

bbq
20-05-2011, 11:14
http://www.elpais.com/fotogaleria/Protesta/Movimiento/elpgal/20110517elpepunac_3/Zes/33

και καλά έχουν εμπνευστεί από τους αγώνες στην Ελλάδα (!!!) αλλά δε βλέπω κουκούλες, καδρόνια, ψεκασμούς, μολότωφ, ανοιγμένα κεφάλια, μάλλον μαλακίες μας λένε τα ισπανάκια και δε νιώθουν από αγώνες

attila
20-05-2011, 12:53
πικετες,καθιστικες διαμαρτυριες,ελεγχος των στοιχειων οσων πανε στην πλατεια,ενα ωραιοτατο υπαιθριο καρναβαλι.και οταν οι μπατσοι πανε να τους μαζεψουν καθονται και τους κοιτανε.

KoiliaSamprela
20-05-2011, 13:33
βασικά έβλεπα στιγμιότυπα και δεν μπόρεσα να διακρίνω ένα πάθος, μια αγωνία.
άλλες χώρες άλλη αντίληψη, δεν θέλω να τους κρίνω, μπορεί εκεί να πιάνει αυτό και κάποιος με τσίπα να τσιμπήσει το μήνυμα

HAVOC
20-05-2011, 13:41
A ειναι θεμα παθους.....Καταλαβα.

KoiliaSamprela
20-05-2011, 13:45
A ειναι θεμα παθους.....Καταλαβα.

όχι για πες.
γιατί στο χωριό μου όταν φωνάζεις για το δίκιο σου και την ζωή σου δεν κάνεις σαν να έχεις κουμπώσει και είσαι σε rave party

HAVOC
20-05-2011, 13:50
Ξερεις δε με απασχολει το styling και η ελξη στο δραμα του καθενος.
Πιο πολυ μου αρεσει που εχουν μαζευτει και συνεχιζουν να μαζευονται.

Καθαρα ενημερωτικα http://img84.imageshack.us/img84/6681/democraciarealya.jpg (http://img84.imageshack.us/i/democraciarealya.jpg/)

KoiliaSamprela
20-05-2011, 13:52
τώρα είναι σειρά μου να πω "α για styling κατάλαβες εσύ, εντάξει"

ubu
20-05-2011, 14:02

Τον χιππισμό στο αίμα τους έχουν σ' αυτή τη χώρα ρε φίλε.

HAVOC
20-05-2011, 14:03

Ρε φιλε καντο οπως στα χωριο σου. Αντε αρκετα μας τα ζαλισες.

HAVOC
20-05-2011, 14:38
Moυτζωνετε σαν τα παιδακια, αλλα δεν μας ειπατε. Καταφερατε κατι ανωτερο με το δικο σας στυλακι?

20-05-2011, 14:41
:skase:

:spoiler:

αυτό. :malaka:

HAVOC
20-05-2011, 14:42
Η αληθεια ποναει ατομαρες.
Και πινκ στον αποπανω για τη γραφικοτητα.

KoiliaSamprela
20-05-2011, 14:45

Ρε φιλε καντο οπως στα χωριο σου. Αντε αρκετα μας ΤΙΣ ζαλισες.

δεν σε μούτζωσα, μαγείρευα , και επίσης ηρέμησε, στην εξοχή είσαι.

σου έφτιαξα και το τυπογραφικό

Firestorm2
20-05-2011, 14:45
ακριβως οπως τα λεει η χαβοκ.

καλο το να εισαι ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ και να μουτζωνεις οσους λενε την ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
ας γινουμε ομως λιγο ρεαλιστες, no?

ubu
20-05-2011, 14:47
Μπράβο firestorm! Είσαι φοβερό τρολλ!

20-05-2011, 14:48
... εσύ δεν έχεις πανελλήνιες ν'ασχοληθείς;

rage for order
20-05-2011, 14:48
επειδή δεν έχω καταλάβει τι γίνεται εκεί και η στήριξη της χάβοκ μου βάζει ιδέες, μπορεί κάποιος να μου πει πάνω κάτω τι παίζει και να δώσει και κανά λινκ από σοβαρό σάιτ και όχι τον alpha του καντιρού ή την el pais; καλύτερο στο άλλο thread.

HAVOC
20-05-2011, 14:49

Γουσταρω αλληλεγγυη.
Σωστα το εγραψα. Εχουν αρχισει να μου φυτρωνουν με τις αηδιες που βλεπω.

Τωρα πρεπει να νιωσω ασχημα για το εξοχη?
Η εσυ να κλαψεις για το χαλι στο οποιο ζουμε οπουδηποτε?

Και για το ποσο γελαει ο κοσμος μαζι σας και ουτε να σας φτυσει?

KoiliaSamprela
20-05-2011, 14:52

Γουσταρω αλληλεγγυη.
Σωστα το εγραψα. Εχουν αρχισει να μου φυτρωνουν με τις αηδιες που βλεπω.

Τωρα πρεπει να νιωσω ασχημα για το εξοχη?
Η εσυ να κλαψεις για το χαλι στο οποιο ζουμε οπουδηποτε?

Και για το ποσο γελαει ο κοσμος μαζι σας και ουτε να σας φτυσει?

για την εξοχή είναι για να ζηλέψω εγώ, τώρα για το ότι γελάει ο κόσμος ΜΑΖΙ ΜΑΣ, θα με ενδιέφερε να μάθω ποιοι είμαστε εμείς ... αλλά τελικά δεν με νοιάζει
κάνεις λες και σου θίξαμε τον γκόμενο, με μια συνεχόμενη επιθετικότητα , οπότε παίξε μόνη σου.

HAVOC
20-05-2011, 14:54
επειδή δεν έχω καταλάβει τι γίνεται εκεί και η στήριξη της χάβοκ μου βάζει ιδέες, μπορεί κάποιος να μου πει πάνω κάτω τι παίζει και να δώσει και κανά λινκ από σοβαρό σάιτ και όχι τον alpha του καντιρού ή την el pais; καλύτερο στο άλλο thread.

Με εχει πιασει νευρικο. Πρακτορας Χαβοκ κιετς.
Αντε, πατε να σας διαβασουν και τα λεμε αργοτερα. Ciao.

20-05-2011, 14:58
Δεν είχα παρακολουθήσει στενά Havoc μέχρι τώρα, εξηγούνται πολλά πράγματα.

stam and the witches
20-05-2011, 15:17
- Πόσες γυναίκες με περίοδο χρειάζονται για να βιδώσουν μία λάμπα;
- 2
- Γιατί 2;
- Γιατί ΕΤΣΙ!!!

Kaserinos
20-05-2011, 15:20
- Πόσες γυναίκες με περίοδο χρειάζονται για να βιδώσουν μία λάμπα;
- 2
- Γιατί 2;
- Γιατί ΕΤΣΙ!!!

Εννοειται οτι αυτο ειναι ακομα πιο αστειο live.

Phantom Duck
20-05-2011, 17:24

Ρε φιλε καντο οπως στα χωριο σου. Αντε αρκετα μας τα ζαλισες.

http://3.bp.blogspot.com/_yraJ99h1Ohk/S72ZVGAbxWI/AAAAAAAABV8/2mskYvIajBY/s1600/poreia.jpg

σοβαρή ερώτηση, ποια είναι η πιο κοντινή σχέση που είχες ποτέ με κίνημα διαμαρτυρίας; καμια φωτογραφία από γυμνή παράσταση διαμαρτυρίας της PETA;

HAVOC
20-05-2011, 17:42
Στ'αρχιδια σου τι κανω εγω.
Εσυ που λυσσας, που κομματοσκυλιζεσαι, εχεις καταφερει κατι?
Σε πηρε κανενας στα σοβαρα? Θα σε βγαλει κυβερνηση? Γιατι μαλλον γι'αυτο σκας.

Με την ευκαιρια.
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/05/20/democracia-real-ya-atenas/ Για οποιον ενδιαφερεται για γενικες πληροφοριες.

Phantom Duck
20-05-2011, 17:54
ενώ οι ισπανοί καθιστές έχουν ανεβοκατεβάσει έξι πρωθυπουργούς. στην ταχρίρ ακόμα καθαρίζουν πτώματα και έρχεσαι εσύ και οι φίλοι σου στο facebook να σαλπίσουν την επανάσταση με ζωντανή ενημέρωση μέσω blackberry.

αυτό που θέλω να πω είναι, κάνε λίγο κράτει και άσε τους σχολιασμούς στα κινήματα του εξωτερικού σε όσους έχουν κατέβει ποτέ σε μισή πορεία στο χωριό τους χωρίς γαμημένες ειρωνίες, γιατί η αντίστοιχη havoc (σπουδαγμένη στην αντίστοιχη αγγλία), στο αντίστοιχο αρχιτεκτονικό γραφείο της στην αντίστοιχη Λάρισα της Ισπανίας, αυτή τη στιγμή σίγουρα γκρινιάζει που της έχουν κλείσει την πλατεία και αναφωνεί "καλά έτσι θα αλλάξετε τον κόσμο, ταλαιπωρώντας τον κόσμο που κλείνετε κάθε μέρα το κέντρο και πέφτει η αγορά; rofl πάρτε το χαμπάρι ρε παιδάκια, αυτό που θέλει είναι να μπούμε στη βουλή και έξω οι μαροκινοί".

HAVOC
20-05-2011, 17:56
Eτσι θελεις να πιστευεις.
Κομματοσκυλακι.

20-05-2011, 17:58
έχει πλάκα που συφιλιάζεσαι επειδή έχει δίκιο

HAVOC
20-05-2011, 18:02
Δεν συφυλιαζομαι.
Εβαλα απο την αρχη ενα λινκ. Οπως κανετε ολοι σας ενημερωτικα για καθε λογης πορειες, κινησεις, καταστασεις.
Και απο κει και μετα, ολοι οι αυτοχρισμενοι προτυπα-διαδηλωτες κ επαναστατες του κωλου παθατε ντελιριο με τους Ισπανους, με μενα που το ανεφερα, με τον τροπο εκδηλωσης αλλων ανθρωπων κτλ κτλ.
Ε, κριμα τα παιδια, δεν ειναι παμε, δεν ειναι συν, δεν ειναι αναρχες, δεν φοραν κουκουλες, δεν το κανουν με τον καθιερωμενο greek way, δεν συμβουλευτηκαν τις ομαδες δρασης σας για να κανουν κατι.
Πατατε καθολου?

20-05-2011, 18:03
Στο ντελίριο που αναφέρεσαι είναι η απορία του σαμπρέλα που σχολίασε απλά ότι δεν είδε αγωνιστικό πάθος πέρα από μια ξερή συγκέντρωση;

καλή φάση.

HAVOC
20-05-2011, 18:09
Ενταξει, πειτε μας εσεις μεγαλοι αγωνιστες πως πρεπει να νιωσουμε, να διαμαρτυρηθουμε, να δουλεψουμε, να οργανωθουμε, να ζησουμε.
Γιατι αυτο βγαζετε.
Και ακομη και για θεματα που δικαιως διαμαρτυρεστε, και θιγουν ολους μας, στην τελικη σας προταση και υστερια και κρυφο-ενοχικο-εξουσιαστικη αγαπη δεν διαφερετε σε τιποτα απο τους "δικτατορες" που καταδικαζετε. Και εξου και η μεγαλη σας απηχηση και επιτυχια ολα αυτα τα χρονια.
Αντε γεια.

ubu
20-05-2011, 18:20
Για πάντα μούτζες.

ikonoklast
20-05-2011, 18:20
^^ Γαβ, γαβ. Κομματοσκυλάκι!

Επειδή τελευταία ασχολούμαι με τον τουήτερ (@prakasrel ελάτε να κάνουμε παρέα!) έχει τύχει να παρακολουθήσω όλη τη φάση λόγω αφου ο κύριος οργανωτικός φορέας των χαπενινγκς είναι το νετ, μπορείτε να παρακολουθήσετε για παράδειγμα το χαρακτηριστικό hashtag #spanishrevolution (http://twitter.com/#!/search/%23spanishrevolution)

http://www.boingboing.net/2011/05/17/300559476.jpg
Έλεγα λοιπόν η όλη κατάσταση είναι μαζικότατη αλλά εδώ που τα λέμε είναι λίγο χύμα και απολίτικη, δεν έχει σαφείς διεκδικήσεις πέρα από την πτώση του δικού τους δικομματισμού και το «democracia real ya» ακούγεται λίγο παιδικό αν δε το κάνεις λιανά. Είναι κάπως σαν εκείνες τις «αυθόρμητες» και «ακομμάτιστες» διαδηλώσεις που δοκίμαζαν σε κάποια φάση οι έλληνες μπλόγκερς, του στυλ: «κατεβαίνουμε όλοι μαζί στο σύνταγμα φορώντας άσπρα!!». Παρ΄όλα αυτά φαινονται καλά παιδιά και έχει αρκετό ενδιαφέρον το που θα πάει το πράμα.

Phantom Duck
20-05-2011, 18:21
χαφωκάρα, εγώ πάντως δεν ξεκίνησα κανένα flame, και ρώτησα ακριβώς αυτό: πότε διαμαρτυρήθηκες, για να έχεις και εικόνα για το τι γίνεται στην ελλάδα- πόσο μάλλον στη γαμημένη ισπανία.

για δική σου πληροφόρηση, επειδή link ποστάρεις μόνο από την πουέρτα ντελ σολ αλλά όχι τα προπύλαια, τελευταία φορά που πορεία σταμάτησε στο σύνταγμα χωρίς μπάχαλα και κουκούλες, όταν ο παπουτσής -> αττικάρχης -> αρχηγός των ματ -> ματατζής βαρέθηκαν, έπεσε το πρώτο χημικό, η πρώτη γκλομπιά, μπήκε στην εντατική ο πρώτος ημίνεκρος διαδηλωτής. γι' αυτό στην ελλάδα δεν έχουμε κασκόλ, τύμπανα, χρώματα και "KATV TA KOMMATA I EKSOUSIA STA POLLS TOU TOUITER", αλλά μάσκες, καδρόνια, μπαγουδο, μάχες και κανάλια που αφιερώνουν μισή ώρα στο σπασμένο τζάμι και δέκα δευτερόλεπτα στους εκατό χιλιάδες.

οι ισπανοί που είναι στο δρόμο βέβαια μάλλον τα ξέρουν αυτά και το δεκέμβρη του '08, το μάη του '10, στα φοιτητικά, χαιρετούσαν την eksegermeni ellada. εσύ από την άλλη, μιλάς για μπάχαλα αλλά όχι όταν γίνονται στα γαλλικά προάστια ή τη βόρεια αφρική, μιλάς για νεολαία που δεν καταφέρνει τίποτα και δεν έχει αιτήματα και δε γίνεται κυβέρνηση αλλά όχι όταν οι φοιτητές της γαλλίας ρίχνουν το CPE ή οι ιταλοί μαθητές γαμάνε νομοσχέδια, μιλάς για κομματόσκυλα και απεργίες αλλά όχι όταν οι γάλλοι κλείνουν το σύμπαν ή οι γερμανοί κόβουν τις συγκοινωνίες για μέρες.

τράβα μια παχιά να ξεχαρμανιάσεις ρε ρεντίκολο.

HAVOC
20-05-2011, 18:21
Νταξ. Αλλος τις τρωει στο ερ, και αλλος στη ζωη. Φορτωστε. Αγαπημενα θερια:)
Αυτο ηταν για τον ubu.

Ενδιαμεσως γραψατε οι υπολοιποι και μου τα εβγαλε μετα.

Φαντομ, το πως διαμαρτυρεται κανεις, το πως δρα και το πως αντιδρα στις αδικιες ποικιλλει.
Το οτι δεν σε επιασα απο το χερακι να πλακωθουμε ανεξελεγκτα δε σημαινει πως αυτο που κανεις εσυ ειναι καλυτερο.

Και συγγνωμη που δεν εκανα πληρη ειδησεογραφικη καλυψη ωστε να ειστε ολοι ευχαριστημενοι. Τα παραπονα σας στα αφεντικα σας.

ubu
20-05-2011, 18:27

Επίσης, δώσε βάση (http://lmgtfy.com/?q=%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85+16).

rudie
20-05-2011, 18:28
http://www.eroi.com/fresh/files/2008/12/bunny-thread-relevant-to-my-interests.jpg

HAVOC
20-05-2011, 18:31

Επίσης, δώσε βάση (http://lmgtfy.com/?q=%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85+16).

Κλαπ. Κλαπ. Δωσε βαση. Οσο τρεχαμε για το δεντρο χασαμε το δασος.

Beyond Within
20-05-2011, 18:34
Θα μας πει κάποιος τελικά τι σκατά είναι η πραγματική δημοκρατία; Διάβασα το μανιφέστο τους στο σαϊτ τους και πέρα από γραφικότητες δεν λέει τίποτα.

ubu
20-05-2011, 18:47

Τι σημαίνει αυτό; Ρώτησες αν έχουν καταφέρει κάτι τα κομματόσκυλα. Παγκοσμίως από τον 19ο αιώνα κι έπειτα οι οργανωμένες μαζικές διεκδικήσεις μέσω των παραδοαιακών μορφών πάλης έχουν πετύχει πολλά πράγματα. Και αυτοί κομματόσκυλα θα ήταν για την εκάστοτε Χάβοκ, όπως είπε και ο Φαντομ Ντακ. Εγώ απλά ανέφερα ένα πολυ κοντινό, τόσο χρονικά όσο και γεωγραφικά, παράδειγμα στο οποίο μάλιστα τόσο το συγκεκριμένο κομματόσκυλο στο οποίο απεύθυνες την ερώτηση όσο και άλλα κομματόσκυλα από αυτό εδώ το φόρουμ συμμετείχαν ενεργά. Εκτός αν πιστεύεις ότι το κίνημα ανατροπης της αναθεώρησης του αρ. 16 ήταν αυθόρμητο και δεν υπήρξε ένας ικανό αριθμός κομματόσκυλων που κινητοποίησε τον κόσμο μέσα στις σχολές.

freak brother
20-05-2011, 18:48
Νταξ. Αλλος τις τρωει στο ερ, και αλλος στη ζωη. Φορτωστε. Αγαπημενα θερια:)
Αυτο ηταν για τον ubu.

Ενδιαμεσως γραψατε οι υπολοιποι και μου τα εβγαλε μετα.

Φαντομ, το πως διαμαρτυρεται κανεις, το πως δρα και το πως αντιδρα στις αδικιες ποικιλλει.
Το οτι δεν σε επιασα απο το χερακι να πλακωθουμε ανεξελεγκτα δε σημαινει πως αυτο που κανεις εσυ ειναι καλυτερο.

Και συγγνωμη που δεν εκανα πληρη ειδησεογραφικη καλυψη ωστε να ειστε ολοι ευχαριστημενοι. Τα παραπονα σας στα αφεντικα σας.

αλλος τις τρωει και στα δυο να ουμε..

stam and the witches
20-05-2011, 18:48
HAVOC ΗΡΕΜΗΣΕ!!!

Griffith
20-05-2011, 18:50
ωχ μωρέ χάβοκ κι εσύ τώρα επιμένεις.
το κίνημα γενικά σε κάθε χώρα μετριέται από το τι τους φέρνουν και πως αυτοί αντιδρούν, το ότι η ισπανία είναι γενικά νυσταλέα κινηματικά από τότε που έληξε ο εμφύλιος τους γνωστό είναι.
και παρότι η ελλάδα είναι όντως μπανανία μου τη σπάει να μειώνουνε τα πάντα με αυτό το σκατένιο "στην ευρώπη είναι αλλέως" στυλάκι, εδώ τουλάχιστον είχες ένα 16, ένα δεκέμβρη, ένα κατιτίς, εκεί τι;
να πει κανείς για τη γαλλία ξερωγώ που είναι πράγματι ευρώπη (λολ) που βέβαια τα κάνουνε γυαλιά καρφιά χειρότερα από τους έλληνες άμα τσατιστούν να καταλάβω, σιγά τώρα με τους αγροκαλλιεργητές από την ανδαλουσία , κοιμούνται όρθιοι ενώ είναι γνωστό ότι δεν είναι και το βασίλειο των ουρανών ακριβώς με 25+% ανεργία και 40+% για τους νέους ειδικά εδώ και 20 χρόνια.με έναν ισπανό που μίλαγα μάλιστα το πάσχα αυτό έλεγε, προς ενίσχυση των λεγόμενων του τον λέγανε μάλιστα μπόρχα.
επίσης επίσης παρότι κομματόσκυλα επειδή πιστεύουμε ότι πρέπει να ενωθούν οι προλετάριοι όλων των χωρών στηρίζουμε ΚΑΙ την ισπανική φάση απλά έχει αποδειχθεί ότι θέλει και λίγο γράσο στα μανίκια και σχέδιο πολιτικό (και μπουκάλι και στουπί κτλ) εκτός από, ακριβώς, φάση.

Ace
20-05-2011, 18:58
.. σιγά τώρα με τους αγροκαλλιεργητές από την ανδαλουσία , ...

χαχαχαχαχαχα

HAVOC
20-05-2011, 19:00

Τι σημαίνει αυτό; Ρώτησες αν έχουν καταφέρει κάτι τα κομματόσκυλα. Παγκοσμίως από τον 19ο αιώνα κι έπειτα οι οργανωμένες μαζικές διεκδικήσεις μέσω των παραδοαιακών μορφών πάλης έχουν πετύχει πολλά πράγματα. Και αυτοί κομματόσκυλα θα ήταν για την εκάστοτε Χάβοκ, όπως είπε και ο Φαντομ Ντακ. Εγώ απλά ανέφερα ένα πολυ κοντινό, τόσο χρονικά όσο και γεωγραφικά, παράδειγμα στο οποίο μάλιστα τόσο το συγκεκριμένο κομματόσκυλο στο οποίο απεύθυνες την ερώτηση όσο και άλλα κομματόσκυλα από αυτό εδώ το φόρουμ συμμετείχαν ενεργά. Εκτός αν πιστεύεις ότι το κίνημα ανατροπης του αρ. 16 ήταν αυθόρμητο και δεν υπήρξε ένας ικανό αριθμός κομματόσκυλων που κινητοποίησε τον κόσμο μέσα στις σχολές.

Τι σχεση εχετε εσεις με τους ανθρωπους που τα καναν πραγματικα πουτανα στην ιστορικη τους συγκυρια, θα μας τρελανεις?

Τι κατορθωμα ειναι ενα αρ.16 για σας που κοπτεστε για τα αδερφια μας σε ολη τη γη, οταν στα πανεπιστημια μας οι καθηγητες σας καθονται πισω απο πορτες ασφαλειας στα ιδιαιτερα διαμερισματα τους, κανουν ο,τι τους καπνισει, οι πηγες ειναι πλεον μηδαμινες και απαρχαιομενες στην πλειοψηφια τους, και το κορυφαιο, κομματικες νεολαιες (που δεν εχετε παρει χρονο ποσο βαθια φασιστικος ορος ειναι και ποσο σας προσβαλλει) ξερνανε τις μαλακιες τους. Πιο ασυλο? Ασυλο κανονικο ειναι τα πανεπιστημια μας. Να τα χαιρομαστε.
Και ασε, τα ειδα το κομματοσκυλακια πως κανανε για να με εχουν επιτηρητρια μολις μυριστηκαν υποψηφια για διδακτορικο. Απο καθε παραταξη (για να μην μεινετε παραπονεμενοι) Να μου λειπει.
Ποτε τα κανατε πουτανα γι'αυτα? Ποτε στην προσωπικη σας φοιτητικη πορεια φερατε αντισταση? Υποστηκατε το κοστος?

Στη δουλεια σας? Η δεν δουλεψαμε ακομα? Στην οικογενεια σας? Η ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι και μας τρωνε το επιδομα?

Ασε καλο μου παιδι. Αστο, δεν πειθεις.

HAVOC
20-05-2011, 19:03
.. σιγά τώρα με τους αγροκαλλιεργητές από την ανδαλουσία , ...

χαχαχαχαχαχα

Αυτο τα σπασε.
Με την ευκαιρια δεν ειπα πουθενα ειναι καλυτεροι.
Αλλα οχι και ποσο γαμαουα ειμαστε εμεις ε?
Παρακολουθω με ενδιαφερον τη φαση. Πες γιατι δεν ειναι κατι στο οποιο ειμαστε συνηθισμενοι. Δες το κι ετσι.
Σσσσσ εθιξα τους ερ-τες αγωνιστες ομως. Ντροπη μου.

Phantom Duck
20-05-2011, 19:09
Και ασε, τα ειδα το κομματοσκυλακια πως κανανε για να με εχουν επιτηρητρια μολις μυριστηκαν υποψηφια για διδακτορικο. Απο καθε παραταξη (για να μην μεινετε παραπονεμενοι) Να μου λειπει.
Ποτε τα κανατε πουτανα γι'αυτα? Ποτε στην προσωπικη σας φοιτητικη πορεια φερατε αντισταση? Υποστηκατε το κοστος?

πεθαίνω.

φοιτητές θέλουν ελαστική επιτήρηση, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙ

χάβοκ, σε λίγο θα σε γλεντάει και ο tsonos με αυτά που γράφεις, εντούτοις θα ρωτήσω: τι εννοείς "οι πηγες ειναι πλεον μηδαμινες και απαρχαιομενες στην πλειοψηφια τους";

HAVOC
20-05-2011, 19:14
Εννοω τα βιβλια, τις ηλεκτρονικες πηγες, τα παντως ειδους συγγραματα που μας προσφερει η πανακριβη δωρεαν παιδεια μας.

Και μπορεις να γελας οσο χαζοχαρουμενα θες με το θεμα, η πραγματικοτητα σου(μας) ομως ειναι θλιβερη. Και σε αυτο εθελοτυφλεις. Και οπως σε κοβω, στεκεσαι και εναντια στο ο,τιδηποτε μπορει να σου προτεινει καποιος, ακριβως επειδη δεν ταμπουρωθηκε στην ομαδα απο την οποια στην ουσια περιμενες ετοιμο το φαι σου.

Phantom Duck
20-05-2011, 19:16
από υπάλληλος του κόκκαλη υπάλληλος του χάγιου

η πανάκριβη δωρεάν παιδεία μας btw δεν παίρνει ούτε το 3% του ΑΕΠ και γι' αυτό δε φταίνε ούτε τα κομματόσκυλα που σουτάρουν στο άσυλο ούτε οι καθηγητές που (όντως) τα τρώνε. κατέβα στην πλατεία κεφαλοτυριού τι σκατά έχετε εκεί πέρα μέχρι να δώσουν λεφτά για βιβλία και linux!

Dragonlord
20-05-2011, 19:23
Λοιπόν πέρα από τη χάβοκ που οκ γελάει ο κόσμος, εδώ λέμε ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ χωρίς καθόλου τύψεις, το όλο πράμα στην Ισπανία έχει ενδιαφέρον. Το ότι έχει δωθεί βάρος στην ειρηνική χροιά είναι για μένα πολύ έξυπνη κίνηση και είναι κάτι που λέω εδώ και καιρό ότι πρέπει να γίνει για το "μένουμε σύνταγμα". Είναι βασική παράμετρος για τη μαζικότητα οποιουδήποτε παρόμοιου κινήματος (και εκεί φαίνεται εκ του αποτελέσματος). Είναι πανεύκολο να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη όταν βλέπουν να πέφτουν μολότοφ κλπ γιατί οι περισσότεροι θα μπερδευτούν και θα σκέφτονται "ποιος το άρχισε" και τελικά θα γίνει κάτι που δεν πολυαφορά την κοινωνία (ή έτσι τους φαίνεται). Και ναι, εδώ έχουμε πολύ πιο βίαιη αστυνομία και ναι, στις 23/2 που μείναμε εντελώς ειρηνικά μας πήραν στο κυνήγι με τα γκλομπς (την τελευταία φορά φάγαμε μόνο σπρώξιμο με τις ασπίδες και κλωτσιές), αλλά εδώ έχει τεράστια ευθύνη η οργανωμένη αριστερά. Έπρεπε ήδη να έχει στηρίξει το "μένουμε σύνταγμα" και να προπαγανδίσει τον ειρηνικό του χαρακτήρα για να κατέβει ο κόσμος. Ας μας πλάκωναν. Να είχαμε ραντεβού την επόμενη μέρα. Δε θα μπορούσαν ούτε τα ΜΜΕ ούτε η αστυνομία να κουκουλώσουν για πολύ τη συνεχιζόμενη βίαιη καταστολή μιας ειρηνικής διαμαρτυρίας. Και εκεί θα είχες ξεκάθαρα το λαό με το μέρος σου, χωρίς μα και μου. Και ναι, οι ισπανοί κατεβαίνουν με αφελές πλαίσιο - και σε αυτό θα μπορούσε η αριστερά να βοηθήσει, αν δεν ήταν στην κοσμάρα της - αλλά κάτι θα μείνει στις συνειδήσεις του κόσμου από όλο αυτό πιστεύω. Υπάρχει επεξεργασμένο πολιτικό πλαίσιο, η "πραγματική δημοκρατία" θα μπορούσε να είναι η άμεση δημοκρατία της Πάρεκον πχ, αλλά η αριστερά στην ελλάδα έχει κολλήσει στη δικτατορία του προλεταριάτου και δεν τα καταλαβαίνει τα ζητήματα της δημοκρατίας (παράδειγμα η αποτυχία δημοκρατικής συγκρότησης του σύριζα και η δυστυχώς κατά πάσα πιθανότητα παρόμοια πορεία της ανταρσύα σύντομα). Από την άλλη, ενώ η αριστερά έχει λάθος πολιτικό φόκους, οι α/α έχουν πρόβλημα στο να κάνουν πολιτικό φόκους γενικότερα. Το αποτέλεσμα είναι, αντί να πρωτοστατούν οι πολιτικοποιημένοι σε αυτά τα κινήματα και να βάζουν απλούς αλλά ουσιαστικούς στόχους, να αφήνονται οι πρωτοβουλίες σε κάθε λογής ατενίστας που νομίζουν ότι είναι σοβαρό αίτημα το "θέλω να με ακούν οι πολιτικοί!". Από μία άποψη πάντως είμαι αισιόδοξος. Όταν περνούν τη θηλεία στο λαιμό της κοινωνίας, αυτή βρίσκει το δρόμο. Θα ξεδιαλύνουν και τα πολιτικά αιτήματα, αν όχι τώρα, σε δύο, σε πέντε χρόνια. Ο Δεκέμβρης, η Ισπανία μάς λένε ένα πράγμα: η επανάσταση μπορεί να είναι στην επόμενη γωνία. Ο καπιταλισμός, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάποια στιγμή θα πάρει ταρχίδια μας. Το είπε και η Λίτσα Πατέρα.

HAVOC
20-05-2011, 19:28
Βρε γκαφαλι, με κανεις να επαναλαμβανομαι. Γω κανω ο,τι κανω. Και παιρνω και πανω μου το οποιο κοστος των επιλογων μου, δεν εχω "πατερουληδες".
Δε βγηκα πουθενα να πω ποσο γαματη ειμαι και φτου στ'υπολοιπ' που δεν ειστε σαν κι εμενα. Ουτε χαζοχαιρομαι επειδη εκανα την οποιαδηποτε κινηση και ποσο γαμησα wow, οταν ο κοσμος γυρω μου καιγεται.

Οι καθηγητες τρωνε, και γενικως το κομματι διαφθορα, δεν ειναι καθολου λιγο. Πες οτι αυριο σου χρηματοδοτουσα τη σχολη σου. Θα απολαμβανες εσυ ομορφη φοιτητικη ζωη-α?!!
Στην τελικη, θελω να σου πω, οτι καλως κανατε τελοσπαντων, ο,τι κανατε, αλλα ηταν σαν να ψεκαζεις με γκλειντ το βοθρο. Οποτε μην κανεις και κυρηγμα για το ποσο επιτυχημενοι εσυ η η συλλογικη σου δραση ηταν. Αρχιδια ηταν. Παραδεξου το και τραβα παρακατω. Μικρη μου αυθεντια.

P.S. Στο κομματι του αντιτουριστικης αριστερης διαθεσης συμφωνω με τον αποπανω, αρκει να πλυνει κι αυτος κανα πιατο.

Dragonlord
20-05-2011, 19:33
Χάβοκ, θυμίζεις σαραντάρα παρθένα που μόλις ανακάλυψε το γιουπόρν και τώρα κάνει κριτική στις φίλες της ότι δεν ξέρουν να γαμιούνται. Ε, ΓΑΜΗΣΟΥ πρώτα και κάνε μετά και κριτική και ό,τι θες!~

HAVOC
20-05-2011, 19:37
Ειστε παλαβιαρες οι φιλες μου, και μου αρεσει που ειστε ρομαντικες. Συνεχιστε. Μην σας κοβω τον οιστρο.

ikonoklast
20-05-2011, 19:39
XABOK, με την Ισπανία τι σε ενθουσιάζει τόσο δηλάδη;

rudie
20-05-2011, 19:41
to double anal, isws.

The Good Son
20-05-2011, 19:43
Μια χαρά τα λέει η Χάβοκ, ας ποστάρει και καμμιά πικ της όμως.

HAVOC
20-05-2011, 19:48
@ikonoklast Δεν ενθουσιαζομαι κατ'αρχην.
Το ανεφερα και πριν. Μου αρεσει η μαζικοτητα που δειχνει να παιρνει το πραγμα.
Δεν τους χαρακτηρισα αποτελεσματικους, σουπερ-ντουπερ η ο,τιδηποτε ανωτερο.
Δεν ξερουμε πως θα κορυφωθει η φαση. Παρακολουθουμε εξελιξεις, οποιος γουσταρει συμμετεχει κιολας, δεν βιασαμε κανεναν να παρει μερος, ουτε ειμαι εγω κανα κινημα να θιγομαι.

Εχετε λοιπον την ομαδικη/κομματικη σας δραση. Και παλευετε, και αγωνιζεσθε οπως λετε. Και οκ, πες εγω κανω λαθος για το ποσο μεγαλα ηταν τα μεχρι στιγμης κατορθωματα σας.
Το οτι δεν σας ακολουθει (εδω και πολυ καιρο) η μαζα δεν σας λεει κατι? Η εισθε και σε αυτο τοσο υπερανω?
Σε αυτο το σημειο συμφωνω με καποια πραγματα που εγραψε ο ντραγκον.

(Και γελαω ακομη με το επικο, μαγκες, πειτε μου τι παιζει, στηριζει η χαβοκ, παγιδα ειναι. Χαβοκ ινσεπτιον. Ε, με εχει πιασει νευρικο.)

ikonoklast
20-05-2011, 21:34
Βασικά κοίτα, το πραγματικό πρόβλημα με εσάς τους ανύπαρκτους το περιέγραψε πολύ καλά ο Φαντομ πιο πριν. Υπάρχει ένα στρώμα καναπεδάκηδων, μορφωμένων, σχετικά ενημέρων και ως ένα κάποιο βαθμό πολιτικά ευαίσθητων ανθρώπω στην ελλάδα που κατά κανόνα έχει μπλογκ και τουητερ για να γράφει τέτοια ή θα σου παρουσιάσει του βαθύτατους προβληματισμούς του σε ένα φόρουμ στο ιντερνετς ή στο failbook. Το στρώμα αυτό περαν της παραδοσιακής γκρίνιας («δε γίνεται τίποτα») έχει και ένα καταπληκτικό σύνδρομο του Χωριάτη και ζηλεύει παράφορα τα τεκταινόμενα οπουδήποτε αλλού, μακριά απο δω. Ακόμα και αν -αντικειμενικότατα- δεν υπάρχει τίποτα το ουσιαστικότερο για να ζηλέψει κάποιος. Να ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα:

http://i.imgur.com/tdXaF.png

Ναι ΜΑΛΑΚΑ, γιατί όταν εδώ γίνεται της καριόλας κάθε δίμηνο εκεί περιορίζονται να πίνουν τις τζίβες τους.

HAVOC
20-05-2011, 21:50
E, κοιτα, τωρα, να με μπερδευεις με αυτους τους ενοχικους υποτιμαει τη δικη σου νοημοσυνη.

Και το λεω για τελευταια φορα. Το οτι λες ειμαι με το ταδε κομμα, με τον ταδε συνδικαλιστικο φορεα, με την ταδε νεολαια, δεν σε ταυτιζει με ομορφα και γενναια πραγματα, ουτε σε κανει καλυτερο απο τον οποιοδηποτε "ποταπο" στον οποιο απευθυνεσαι, ζει τη ζωη του οσο πιο αξιοπρεπως μπορει, χρειαζεσαι το ιδιο με τους ομοιδεατες σου, και δεν εχεις καταφερει να πεισεις. Αυτοι οι ανυπαρκτοι ανθρωποι οπως τους χαρακτηριζεις σε απαξιωνουν και η πραγματικοτητα σου(ουχι η χαβοκ) στο υπενθυμιζει με επωδυνο τροπο.

Και αν ποτε η οργη μας κορυφωθει σε πραγματικη μαζικη συσπειρωση θα ειναι απο την εξαθλιωση και οχι απο τις φανφαρες για τα κατορθωματα σας και την απραξια των υπολοιπων.

Κι εκει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι, για το ποιος θα πεισει εκ νεου οτι μπορει να αναλαβει εξουσια, προγραμματισμο,μελλον. (για ολους αυτο, δεν αναφερομαι σε σενα συγκεκριμενα).

Dragonlord
20-05-2011, 22:11
http://eagainst.com/articles/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B7%CF%82/

freak brother
20-05-2011, 23:25
εγω λατρευω τα ισπανικα.

stam and the witches
21-05-2011, 00:15
Πάντως η παιδεία στην Ελλάδα είναι για τα πανηγύρια και δε χρειάζεται καμία Χάβοκ να μας το πει. Άσχετο αλλά ήθελα να πω κι εγώ τη μαλακία μου...

Dragonlord
21-05-2011, 09:20
Επίσης για ισπανία: http://pitsirikos.net/2011/05/%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%B7/

Deggial
21-05-2011, 09:32
Βασικά κοίτα, το πραγματικό πρόβλημα με εσάς τους ανύπαρκτους το περιέγραψε πολύ καλά ο Φαντομ πιο πριν. Υπάρχει ένα στρώμα καναπεδάκηδων, μορφωμένων, σχετικά ενημέρων και ως ένα κάποιο βαθμό πολιτικά ευαίσθητων ανθρώπω στην ελλάδα που κατά κανόνα έχει μπλογκ και τουητερ για να γράφει τέτοια ή θα σου παρουσιάσει του βαθύτατους προβληματισμούς του σε ένα φόρουμ στο ιντερνετς ή στο failbook.

Ευτυχώς υπάρχετε και εσείς που κατεβαίνετε στους δρόμους και ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Το είχα ξαναπεί, οι αγώνες δεν είναι για να κοιτάζεστε στον καθρέφτη και να λέτε πόσο γαμάτοι αγωνιστές είστε, είναι για να έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Κι είναι αστείο να εκθειάζετε αυτές τις εντελώς εκφυλισμένες μορφές διαμαρτυρίας στην Ελλάδα (αν όχι για άλλο λόγο, τουλάχιστον λόγω όγκου. Αν κάθε Τετάρτη έχει πορεία, γιατί να την πάρει κανείς στα σοβαρά;), όπου στην καλύτερη απλώς εμποδίζουν το κυβερνητικό έργο και διαιωνίζουν τα προβλήματα της χώρας εφόσον δεν προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις.

Griffith
21-05-2011, 13:32
θα γίνω γραφικός αλλά μέσα στα χρόνια που θα χτυπήσουμε απόλυτο πάτο υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι οι διαδηλώσεις:

- δεν τις παίρνουν στα σοβαρά (μόνο τις δέρνουν στα σοβαρά)
- παρεμποδίζουν το κυβερνητικό ΕΡΓΟ (λολ)
- διαιωνίζουν τα προβλήματα της χώρας (!!!)
- δεν έχουν πολιτική λογική που να προτείνει εναλλακτικές λύσεις

ρε μην απαντάτε σαν να ήταν το 2006 και να θέλατε να κάνετε μάθημα και εξεταστική και μετά μπάνια και μουντιάλ, σκεφτείτε ίσως σαν να είναι το 2011 και να έχουμε μπροστά 20 χρόνια μνημόνιο.

ikonoklast
21-05-2011, 13:36
Welcome to 2006. Είναι τελείως γελοίο και προκλητικό να μιλάει ο οποιοσδήποτε για το τι «κατάφερε» κάποιος άλλος σε μια χώρα όπου 300 μετανάστες πρέπει να κοντέψουν να πεθάνουν για να διεκδικήσουν το αυτονόητο και όπου σε εκατοντάδες παραδείγματα αγώνων όπως πχ στην Κερατέα πρέπει να γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ για ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ από ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της περιοχής για να κερδηθεί κάτι το πολύ ελάχιστο. Δεν υπάρχει «εναλλακτικός» και «εκφυλισμένος» τρόπος διεκδίκησης αλλά ακόμα κι αν υπήρχε όσοι προσπαθούν να αντιπαραβάλουν το «τουητερ» και το «μπλογκινγκ» απέναντι στο «δρόμο» δεν έχουν καταλάβει ούτε οι ίδιοι τι ακριβώς θέλουν να πουν, είναι και αυτό αφηρημένη απόρροια της βλαχοχωριατιάς τους με την «τεχνολογία» και τα «νέα μέσα».

Θυμίζω επίσης ότι στην πολύ συγκεκριμένη Ελλάδα όσο θυμάμαι εγώ έχουν δοκιμαστεί ΟΛΑ τα πιθανά και απίθανα μέσα «εναλλακτικής διεκδικήσης», λουλούδια στους μπάτσους, καθιστικές διαμαρτυρίες στο σύνταγμα (ποιός θυμάται πως έληξε η τελευταία :touched:), μαυροντυμένοι και ασπροντυμένοι ή και μη ντυμένοι από την «πρωτοβουλία μπλογκς ενάντια στα κόμματα», ταμπουρλοφορείς, χορευτές, θεατρίνοι, ξυλοπόδαροι, κατσικοπόδαροι όλοι αμφισβητίες του «παραδοσιακού» και του «εκφυλισμένου» ήταν τυχεροί αν δεν τους ρημάξαν στο ξύλο οι μπάτσοι στην καλύτερη απλώς δεν πέτυχαν τίποτα με το πανηγύρι τους.

ps. btw Deggial, πες του αδερφού σου ότι ΕΓΩ και η ΟΜΑΔΑ μου τον διώξαμε από τον Όμιλο επαναστατικής θεωρίας.

HAVOC
21-05-2011, 15:45
Γελαω.
Ειδα που τελικα η ισπανικη αριστερα ξινομουνισε, αλλα δεν σας ειδε δωσει καθαρη γραμμη εδω, αδιαβαστοι κι εσεις, αδιαβαστη κι εγω. Απορησα με τετοια λυσσα.
Βλεπω σημερα εσκασε και το bot της πασοκαρας.
Να στε καλα. Happy rapture day.

Kaserinos
21-05-2011, 20:35
This is a REAL politician named Toyama Koichi that ran for the Prefectual governer of Tokyo "County". Every politician is given equal airtime in Japan to explain their platform, and the TV stations can not edit it and are therefore not responsible for its content. This guy is INSANE! The best part is, over 15,000 people VOTED FOR HIM!!!
And they say there is no hope for politics...

http://www.youtube.com/watch?v=pOuumGX-6uc

HAVOC
21-05-2011, 20:48
annihilate everything that exists!

Kaserinos
23-05-2011, 13:36
Επίθεση δέχτηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου γνωστός μάνατζερ και δύο ηθοποιοί. Πρόκειται για τον μάνταζερ Ηλία Πανταζόπουλοκαι τον ηθοποιό Αλέκο Συσσοβίτη, ενώ τα στοιχεία της τρίτης ηθοποιού δεν έγιναν γνωστά.

Ο Ηλίας Πανταζόπουλος και ο Αλέκος Συσσοβίτης, όπως κατήγγειλαν, στην Αστυνομία έζησαν μια απίστευτη νύχτα θρίλερ καθώς κινδύνεψε η ζωή τους από την αναίτια επίθεση που δέχτηκαν στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρείς τους μόλις έφυγαν από γνωστό μπαρ στην οδό Αθηνάς, βρέθηκαν αντιμέτωποι με έξι αλλοδαπούς.

Όπως κατήγγειλαν λίγο αργότερα στο Αστυνομική Τμήμα Ομονοίας τους απείλησαν με σπασμένο μπουκάλι, και προσπάθησαν να τραυματίσουν τον Ηλία Πανταζόπουλο στην κοιλιά και στο λαιμό.

Φεύγοντας οι αλλοδαποί άρπαξαν την τσάντα της ηθοποιού που βρισκόταν στην παρέα.

stam and the witches
23-05-2011, 14:08
Ειδα που τελικα η ισπανικη αριστερα ξινομουνισε, αλλα δεν σας ειδε δωσει καθαρη γραμμη εδω, αδιαβαστοι κι εσεις, αδιαβαστη κι εγω.

Εύγε, τρομερή ατάκα.

HAVOC
23-05-2011, 14:27
Σου χω καλυτερη του Χρυσοχοϊδη: Ειπε πρεπει να γινει αποσοβιετοποιηση του κρατους. (Αβε συντροφε απο το τυροκολχοζ!)
Αλλα χωρις σπικαζ για τα εκλογικα αποτελεσματα Ισπανιας απο lifo-συντακτη ικονοκλαστ δεν εχει χαβα.

Εdit: Παρε για να μην αναστατωνεσαι Δευτεριατικα.
http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=29010&pid=7&CategoryID=

ikonoklast
23-05-2011, 15:49
Ειδα που τελικα η ισπανικη αριστερα ξινομουνισε, αλλα δεν σας ειδε δωσει καθαρη γραμμη εδω, αδιαβαστοι κι εσεις, αδιαβαστη κι εγω.

Εύγε, τρομερή ατάκα.

Γιατί είναι τρομερή ατάκα, χάνω κάτι;

HAVOC, γιατί θέλουμε σπικάζ; Έχασε το παθόκ και βγήκε ο θαμαράθ, λοιπόν;

stam and the witches
23-05-2011, 15:59
Ειρωνικά το λέω. Εδώ και 800 ποστ η Χάβοκ σολάρει με ακατάπαυστες βλαχιές, λίγο ποιητικές, λίγο μπινελίκι, λίγο "είμαι αντράκι" αλλά ουσία μηδέν.

HAVOC
23-05-2011, 17:09
Σε αντιθεση φυσικα με εσας που το πουτσιλικι και η ρητορια ξεχυλιζουν απο τα μπατζακια σας.

Ικονοκλαστ εντελως ντεκαβλε. Με απογοητευεις.

stam and the witches
23-05-2011, 18:02
Πουτσιλίκι που ξεχειλίζει από τα μπατζάκια λοιπόν. Σα να μη διάβασες καν τι είπα πιο πάνω.

freak brother
24-05-2011, 11:36
ακουσα στον σκαι οτι οι Ισπανοι εχουν συνθημα "καντε ησυχία να μη ξυπνησουν οι Ελληνες"...

Daffy
24-05-2011, 11:48
ακουσα στον σκαι οτι οι Ισπανοι εχουν συνθημα "καντε ησυχία να μη ξυπνησουν οι Ελληνες"...
gelao.as sinexisoun tin epikindinotati gia to sistima epanastasara tous kanontas astamatita varkada sto retiro :thumbsup:

freak brother
24-05-2011, 14:30
πω στο φεισμπουκ οσοι απολιτικ γνωστοι εχω που δεν εχουν δει πορεια ουτε απο την τελεοραση εχουν αφηνιασει με το ποσο γαματοι ειναι οι ισπανοι και κανουν αττεντ σε μια μαλακια αντιστοιχη που οργανωσε καποιος στο συνταγμα... που εννοειται οτι δεν θα παει κανεις τους. καβλα. επανασταση

katwrimos
24-05-2011, 15:16
Υπάρχει ένα στρώμα καναπεδάκηδων, μορφωμένων, σχετικά ενημέρων και ως ένα κάποιο βαθμό πολιτικά ευαίσθητων ανθρώπω στην ελλάδα που κατά κανόνα έχει μπλογκ και τουητερ για να γράφει τέτοια

Γιαυτό ο κατώριμος δεν εχει τουητερ και χρησιμοποιεί το μπλόγκ του αποκλειστικά για να γράφει πόσο γτπ ειναι τα πειπερς των τσεκάγο σκουλ εκονομιστς!

Dragonlord
24-05-2011, 16:37
http://www.facebook.com/event.php?eid=216395095051438
http://www.facebook.com/event.php?eid=206334352736094
http://www.facebook.com/event.php?eid=211318218901137

~ladykiller~
24-05-2011, 16:42
aganaktismenoi twra pia k dipla sto spiti sas

mourning apocalypse
24-05-2011, 16:48
Θα κάνω εμετούλη.

scarecrow
24-05-2011, 17:03
Αγανακτισμένοι στο Λεθκό Πύργο (http://www.facebook.com/event.php?eid=164072570323086)

Daffy
24-05-2011, 17:08
SOt C NotiaMeria
ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΡΑ.......ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΡΑ!!!!!!!!

https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-snc4/187147_611577614_445924_n.jpg

Dragonlord
24-05-2011, 17:26
‎"Πρέπει ο κόσμος να κινητοποιηθεί. Όλοι μαζί, κομβόι, οι οπαδοί του Ηρακλή να είμαστε αύριο στην Αθήνα. Αυτή πρέπει να είναι μία μικρή επανάσταση, που μπορεί να ανάψει τη σπίθα για γενικότερες επαναστάσεις, γιατί δεν υπάρχει βρωμιά μόνο στο ποδόσφαιρο. ....Σάββας Κωφίδης

:touched:

Dythor
24-05-2011, 18:24
Τι σημαίνει ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (επικίνδυνη λέξη) ΤΑΔΕ χωρίς ιδεολογία; Αλήθεια, τι στον πούτσο σημαίνει. Πώς αυτοί διαδηλώνουν ενάντια στην κρίση; Δηλαδή τι, είπαν να βγουν στο δρόμο να σκίσουν τα φουστάνια τους ή να πουν κάτι; Αν θέλουν να πουν όντως κάτι (να προτάξουν κάποια άρνηση ή ξέρωγωτί) πώς γίνεται να μην έχουν κάτι να αντιπροτείνουν, το οποίο προφανώς προϋποθέτει κάποια ιδεολογία/σκεπτικό για το ποιά είναι η φάση, ξέρεις οκέι όχι μέτρα αλλά τι, πού, ποιός, πώς, τι θα γίνει αύριο, μετά το λύκειο τι, προς τα ποιά κατεύθυνση θα φύγουμε αφότου πούμε όχι στα μέτρα τελοσπάντω.

Ή ΜΗΠΩΣ η φάση είναι κανονικότητα και όλα όπως πριν που ήτανε καλά με τον αντρέα το ογδονταένα, το οποίο και προφανώς είναι ιδεολογία, προφανώς δίνει κατεύθυνση, προφανώς στηρίζεται από συγκεκριμένα κόμματα και προφανώς είναι από μόνο του συμμετοχή σε συλλογικές διαδικασίες απλά μπίτι ηλίθιες ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΤΕΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ;

mourning apocalypse
24-05-2011, 19:07
http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=3314

asasasasdaadadadadasasada

Δεν ξέρω πώς εννοείς εσύ, ή αυτοί που υποτίθεται ότι γελούν μαζί μου τις ύβρεις, αλλά εμένα εάν κάποιος μιλάει συνεχώς για το στήθος της γυναίκας μου και το πώς αυνανίζεται αυτός και οι φίλοι του με αυτά, μάλλον για βρισιά και προσβολή μου φαίνεται.

Ford Prefect
24-05-2011, 19:11
Χωρίς καμία απολύτως διάθεση υπεράσπισης της φάσης (το μόνο σίγουρο, πιο καναπέ σε κάτι τέτοια από μένα πεθαίνεις), δεν κατάλαβα γιατί τόσος θυμός. Εμένα μου βρωμάει χάπενινγκ η φάση και "οι έλληνες το κάνουν καλύτερα από τους ισπανούς" αλλά από την άλλη σιγά την κοινή ιδεολογία που είχαν και οι άλλες μαζικότατες πορείες. Μπορεί έτσι να θέλετε κάποιοι να πιστεύετε αλλά η κοινή ιδεολογία που μαζεύει δεκάδες χιλιάδες κόσμου είναι "δεν γουστάρω αυτό που συμβαίνει γύρω μου", χωρίς καθόλου απαραίτητα να υπάρχει αντιπρόταση ή συμφωνία με τις αντιπροτάσεις που έχουν οι οργανωμένοι βετεράνοι των πορειών. Φαντάζομαι άλλωστε το κλάσικ αίτημα "να μπούνε φυλακή κάποιοι" είναι γενικώς αποδεκτό. Αν δηλαδή υπήρχε αυτό ως κεντρικό αίτημα, η σύναξη θα αποκτούσε το πολυπόθητο νόημα;

Το ότι έχει μαζική ανταπόκριση πάντως το πράμα λέει (εκτός από την Φάση/Χάπενινγκ που διαβάζω με τα κυνικά αντανακλαστικά μου εγώ) ότι προτιμάνε το ακομματικό του πράγματος. Σε δυο μέρες βλέπω 8,500 να λένε ότι θα κατέβουν Αθήνα και 9,700 Θεσσαλονίκη, εντυπωσιακά νούμερα για τόσο γρήγορα που λογικά μεταφράζονται σε παραπάνω.
Εν πάσει περιπτώσει, αν μαζέψει όντως χιλιάδες κόσμου όπως δηλώνουν στο facebook ότι θα πάνε, μαζικό ΚΑΤΙ είναι και κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί το πράγμα από κοντά, δεν είμαστε πολιτισμένη χώρα σαν τους Ισπανούς που πανηγυρίζει ο Πούτα Ρεάλ στην εξέδρα των Μπαρτσελονίστας. Ούτε ξέρει κανείς τι θα βγει αυθόρμητα εκεί. Μπορεί να μείνει ένα Ατενίστας χάπενινγκ με χίπικες προεκτάσεις και τα αρχίδια μου κουνιούνται, μπορεί να εξελιχθεί σε πεδίο μάχης, με την αστυνομία ή εμφύλιος ανάμεσα σε θερμόαιμους. Μπορεί να γίνει ότι γίνεται στην Ισπανία και να βγαίνουν αιτήματα μέσω επιτόπου συνελεύσεων.

Όπως και να έχει, μου κάνει τρομερή εντύπωση το φτύσιμο συγκεκριμένα αυτής της φάσης. Στην τελική να πάνε οι χαρισματικοί των διαφόρων ιδεολογιών, να ανέβουν πάνω στο καφάσι και να βγάλουν πύρινους λόγους με αιτήματα που θα πείσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Ορεξάτο φαίνεται για αλλαγή.

Raven Lord
24-05-2011, 19:40
το πιο αηδιαστικό σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι η διαμάχη για το ποιος θα ηγηθεί του κινήματος και η αυτόματη απαξίωση αν κάτι το ξεκινήσει "άλλος".

Dythor
24-05-2011, 19:54
Μπερδεύεσαι, αυτό που λες είναι ΚΚΕ αγαπημένε. Το θέμα εδώ δεν είναι ποιός, ποτέ δεν ήταν, το θέμα είναι πώς.

Raven Lord
24-05-2011, 19:59
γενικά μιλάω, όχι για τη συγκεκριμένη περίπτωση. και δεν το κάνει μόνο το ΚΚΕ αυτό.

Raven Lord
24-05-2011, 20:03
το θέμα είναι πώς.

το θέμα είναι πώς θα ξεριζώσεις από την κοινωνία χιλιάδες χρόνια εξέλιξης με κανόνες του ζωικού βασιλείου.

Amnesiac.
24-05-2011, 20:06
Τι σημαίνει ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (επικίνδυνη λέξη) ΤΑΔΕ χωρίς ιδεολογία; Αλήθεια, τι στον πούτσο σημαίνει. Πώς αυτοί διαδηλώνουν ενάντια στην κρίση; Δηλαδή τι, είπαν να βγουν στο δρόμο να σκίσουν τα φουστάνια τους ή να πουν κάτι; Αν θέλουν να πουν όντως κάτι (να προτάξουν κάποια άρνηση ή ξέρωγωτί) πώς γίνεται να μην έχουν κάτι να αντιπροτείνουν, το οποίο προφανώς προϋποθέτει κάποια ιδεολογία/σκεπτικό για το ποιά είναι η φάση, ξέρεις οκέι όχι μέτρα αλλά τι, πού, ποιός, πώς, τι θα γίνει αύριο, μετά το λύκειο τι, προς τα ποιά κατεύθυνση θα φύγουμε αφότου πούμε όχι στα μέτρα τελοσπάντω.

Ή ΜΗΠΩΣ η φάση είναι κανονικότητα και όλα όπως πριν που ήτανε καλά με τον αντρέα το ογδονταένα, το οποίο και προφανώς είναι ιδεολογία, προφανώς δίνει κατεύθυνση, προφανώς στηρίζεται από συγκεκριμένα κόμματα και προφανώς είναι από μόνο του συμμετοχή σε συλλογικές διαδικασίες απλά μπίτι ηλίθιες ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΤΕΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ;

Έλα, δεν είναι δύσκολο, είναι σαν να σου λέει κάποιος ότι το πάρτυ του δεν έχει dress code και εσύ να αναρωτιέσαι αν πρέπει να πας γυμνός.

Όχι ιδεολογία φαντάζομαι σημαίνει "ανεξαρτήτου ιδεολογίας", όλοι μαζί πιασμένοι χέρι χέρι, απέναντι στον κοινό εχθρό, τον Τελικό Κακό, καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Δεδομένου ότι ο περισσότερος κόσμος απλά τα έχει πάρει, χωρίς να έχει κάποια ξεκάθαρη εναλλακτική στο μυαλό του και χωρίς να εμπιστεύεται κάποια συγκεκριμένη παράταξη ή έστω Ιδέα, δεν αποκλείεται να πετύχει η φάση.

Το τι θα πετύχει συζητιέται, φαντάζομαι σκοπός είναι μια αόριστη έκφραση δυσαρέσκειας για αρχή.

freak brother
24-05-2011, 20:14
αγκαλιασμενοι ακροδεξιοι και αριστεροι συζηταν σε παρεονια για το μεταναστευτικό και αφεντικα με τους εργατες τους για το πως θα κοπουν οι μισθοι τους αλλα με συναινεση γυρνώντας ενα τσιγαρακι και ξεχνώντας τα παλια ... !!! ωραια θα ειναι αυριο να μαζευτουμε να πατε! η φαση θα ειναι ΤΖΑΜΑΟΥΑ!

Amnesiac.
24-05-2011, 20:19
Οφφτόπικ, αλλά παίζει να είναι κλειστό το Public την ώρα της διαδήλωσης;

ikonoklast
24-05-2011, 21:18
Με αυτό το «κάντε ησυχία μην ξυπνήσουν οι έλληνες» έχουν πάθει κοκομπλόκο όλοι και μ' αυτά και μ' αυτά χτίζεται hype. Κυριολεκτικά αυτό μας έλειπε.

ΠΟΛΛ: τι είναι πιο απολίτικο, η πιάτσα δελ ψολ ή ο ελληνικός δεκέμβρης; Στείλτε GREEKREVOLT στο έψι εννέα τριάντα έψι.

Amnesiac.
24-05-2011, 21:25
Ψηθείτε εσείς που είστε μέσα στα πράγματα και ξέρετε να οργανώνετε καταστάσεις να κανονιστεί και wet t-shirt contest σε κάποια μελλοντική πορεία, να δείτε πώς πέφτει η κυβέρνηση. Και τα μπλουζάκια να γράφουν "οι ισπανίδες είναι άβυζες" ξέρωγω.

Helm
24-05-2011, 21:28
άμα δεν έχω ιδεολογία δεν ξέρω τι κάνω! άμα έχω όμως είμαι κομπλέ.

Ghoul
24-05-2011, 21:28
http://www.youtube.com/watch?v=jji6OLNOdV0

ανατριχίλα.

H.
24-05-2011, 21:33
Εγώ ξέρω (παρόλο που δεν θα συμμετάσχω λόγω οπαδικών υποχρεώσεων) ότι γίνεται μια κίνηση εκτός των πλαισίων οργανωμένων κομμάτων και συνδικαλιστικών φορέων και έπεσε η κάθε χειραφετημένη αριστερή ικονοκλάστισα να την φάει. Μπε καλά μου προβατάκια, μπε.

HAVOC
24-05-2011, 21:36
Ολοι ΜΠΑΟΚ.

ikonoklast
24-05-2011, 21:37
Εγώ ξέρω (παρόλο που δεν θα συμμετάσχω λόγω οπαδικών υποχρεώσεων) ότι γίνεται μια κίνηση εκτός των πλαισίων οργανωμένων κομμάτων και συνδικαλιστικών φορέων και έπεσε η κάθε χειραφετημένη αριστερή ικονοκλάστισα να την φάει. Μπε καλά μου προβατάκια, μπε.

Μερικές φορές όταν κάνεις τέτοια ποστ αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να σου κάνω BOLD την παρένθεση για τις «οπαδικές υποχρεώσεις» και το μπε καλά μου προβατάκια, μπας και τα ξαναδιαβάσεις και πεις «ρε μαλάκα τι γράφω ο άνθρωπος, πόσο θεός μπορεί να είμαι;».

HAVOC
24-05-2011, 21:39
άμα δεν έχω ιδεολογία δεν ξέρω τι κάνω! άμα έχω όμως είμαι κομπλέ.

http://www.youtube.com/watch?v=P9lRHj9Lak8

ubu
24-05-2011, 21:39

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι σημαίνει χειραφέτηση;

HAVOC
24-05-2011, 21:48
http://www.scribd.com/doc/45660755/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%91%CE%BDo%CF%87%CF%8D%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7-%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BE%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%94%CE%B5%CE%BA%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B7-2008

H.
24-05-2011, 21:56
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ δεν έχει να κάνει με την εκ του πονηρού χειραφέτηση. Προς ικόνοκλαστς και τη γκόμενά του αυτό.

ubu
24-05-2011, 22:03
Α, γιατί η γκόμενα του ικόνοχλατς νόμιζε ότι ήθελες να πεις καθοδηγούμενος ή ποδηγετούμενος αλλά είπες χειραφετημένος επειδή είσαι αγράμματος, αν και Απόφοιτος Πολυτεχνείου.

Σε άλλα νέα,

εκ του πονηρού χειραφέτηση.

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι σημαίνει χειραφέτηση;

ikonoklast
24-05-2011, 22:10
Χειραφέτηση αλλά εκ του πονηρού. Αληθινή δημοκρατία. Το Νόημα των λέξεων.

Dragonlord
24-05-2011, 22:12
μπορεί να αφήνει το χέρι για να πιάσει τιποτάλλο

HAVOC
24-05-2011, 22:15
Βασικα οι ολοι μπαοκ ειναι μεσα σε ολη την τρελα τους ειλικρινεις. Ξερουν για τι πραγμα μιλανε. Αντιλαμβανονται και αποδεχονται την ιεραρχια, την εξουσια, το παιχνιδι δυναμης σε ολα τα επιπεδα μεσα στο "συστημα" που στηριζουν.
Καφριλικι γενικης αποδοχης.

Το δικο σας προβλημα ειναι πως παρουσιαζεστε ως οι προστατες της δημοκρατιας, των κατατρεγμενων, ενω ξερετε καλα πως ζητατε εξουσια.
Το αυτο και για τους περισσοτερους που συνδεονται στενα με κομματικες δρασεις.

Και εξακολουθειτε να μην καταλαβαινετε πως στην παρουσα δεν εμπνεει κανεις εμπιστοσυνη για να αναλαβει ξεκαθαρισμα του τοπιου. Οι συνηθεις υποπτοι ειναι βουτηγμενοι καργα στη διαφθορα/διαπλοκη τους, οι δικοι σας (οι στα γουστα) σιγονταρουν και ολα τα αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση, κι εσεις που υποτιθεται εχετε μια αλφα ιδεολογια τρεχετε απο πισω τους και θελετε οι υπολοιποι να πιστεψουν οτι θα φερετε με την Λιτσα Πατερα το τελος του καπιταλισμου.

(edit: προσθεσα τη λεξη διαπλοκη)

KoiliaSamprela
24-05-2011, 22:36
οι Ισπανοί εκδικούνται το βρώμικο 2004

IPwblKjm2lo
ΠΟΥΤΣΑ ΡΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ

VirusXI
25-05-2011, 00:45
καλά, τρέξαν όλοι όπως πάντα να γελοιοποιήσουν όπως όπως το οτιδήποτε.
εγώ που είμαι ακομματίκ/ανεντακτίκ, όχι απολιτίκ όπως συνηθίζετε να τα μπουρδουκλώνετε, το ψήνω - εσείς περιμέντε τη γραμμή απ'τους κουλ.

βέβαια αν μπανίσω κομματικά ή άλλα σημαιάκια κ πανό, έφυγα σε δευτερόλεπτα.

ikonoklast
25-05-2011, 00:51
εγώ που είμαι ακομματίκ/ανεντακτίκ, όχι απολιτίκ όπως συνηθίζετε να τα μπουρδουκλώνετε,

Ρε παιδί μου, στ' αρχίδια μας τα κόμματα και οι οργανώσεις για λίγο. Είναι τόσο παράλογο να ρωτάς «τι θα διεκδικήσουμε δηλαδή για το χρέος;», «τι γίνεται με το μνημόνιο;», «τι στάση κρατάμε σε ΕΕ/ΔΝΤ;», «εγώ που στη γειτονιά μου πλακώνω τους μετανάστες μπορώ να έρθω μαζί σας σαν ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ;». Απολίτικο σημαίνει να μην υπάρχουν απαντήσεις, υπάρχουν;

HAVOC
25-05-2011, 01:04
καλά, τρέξαν όλοι όπως πάντα να γελοιοποιήσουν όπως όπως το οτιδήποτε.
εγώ που είμαι ακομματίκ/ανεντακτίκ, όχι απολιτίκ όπως συνηθίζετε να τα μπουρδουκλώνετε, το ψήνω - εσείς περιμέντε τη γραμμή απ'τους κουλ.

βέβαια αν μπανίσω κομματικά ή άλλα σημαιάκια κ πανό, έφυγα σε δευτερόλεπτα.

http://img16.imageshack.us/img16/3629/mpou.jpg (http://img16.imageshack.us/i/mpou.jpg/)

ikonoklast
25-05-2011, 01:09
Απάντα στα αποπάνω μωρή.

Ford Prefect
25-05-2011, 01:10
Η ερώτηση μου θυμίζει αυτόν τον διάλογο: 1:15 με 1:50 ξερωγω. Στο ρόλο της Μαρίας οι αγανακτισμένοι και στο ρόλο του Δημήτρη οι κυβερνώντες. Ξεχειλωμένο το παράδειγμα αλλά κάπως έτσι πάει:

http://www.youtube.com/watch?v=eAdisI09-d0

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.
Και ευελπιστούμε να κάνει κάτι. Κάτι.

Harbinger of Death
25-05-2011, 01:15
Περισσότερο σα να φωνάζει το πρόβατο στο λύκο "ΠΑΝΕ ΦΑΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Τ' ΑΚΟΥΣ; ΠΑΝΕ ΦΑΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ". Με αντίστοιχο ύφος.

Φαντάζεσαι πως θα καγχάσει ο λύκος.

HAVOC
25-05-2011, 01:18
Απάντα στα αποπάνω μωρή.

Διεκδικουμε ενα απεραντο φρενοκομειο.
Ελα οπως εισαι. Μας κανεις. Ολο και καποια θα βρεθει και για σενα.

ikonoklast
25-05-2011, 01:24
Ford Prefect, πρέπει να είναι το ποστ σου που πινκάρω με περισσότερο πάθος (εντάξει πέρα από αυτά με τις μεταλ ιστορίες). Πραγματικά, αυτή η ταινία και το συγκεκριμένο απόσπασμα πιάνει στο 110% (το 10% αθροίζεται στο σουρεαλ) την σύγχρονη ελληνική μικροαστική παράνοια. Αυτό το «κάνε κάτι - δε ξέρω τι, πέτα στη θάλασσα μήπως μεταλάβει». Υπάρχει ένα βίντεο που βαριέμαι να ψάξω, είχε ποσταριστεί και εδώ, με έναν δυστυχή άνθρωπο πριν κάνα μήνα που κυκλοφορούσε στην αθήνα με μια ντουντούκα και ούρλιαζε ακριβώς αυτό το πράγμα: «ξυπνάτε έλληνες, κάντε κάτι». Δεν το λέω με κακό τρόπο, αλλά έτσι ακριβώς είναι το πράγμα με τους «αγανακτισμένους».

HAVOC, ρωτάω πολύ σοβαρά, καταλαβαίνεις ότι ακούγεσαι γελοία να βρίζεις όλους εμάς όταν δεν λες 5-6 απλά λογάκια για 4 πολύ απλές ερωτήσεις.

VirusXI
25-05-2011, 01:25
εγώ που είμαι ακομματίκ/ανεντακτίκ, όχι απολιτίκ όπως συνηθίζετε να τα μπουρδουκλώνετε,

Ρε παιδί μου, στ' αρχίδια μας τα κόμματα και οι οργανώσεις για λίγο. Είναι τόσο παράλογο να ρωτάς «τι θα διεκδικήσουμε δηλαδή για το χρέος;», «τι γίνεται με το μνημόνιο;», «τι στάση κρατάμε σε ΕΕ/ΔΝΤ;», «εγώ που στη γειτονιά μου πλακώνω τους μετανάστες μπορώ να έρθω μαζί σας σαν ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ;». Απολίτικο σημαίνει να μην υπάρχουν απαντήσεις, υπάρχουν;

υπάρχει και η οπσιόν να συμφωνείς με πολλές - ok, όχι πολύ διαφορετικές και σίγουρα όχι αντίθετες - προτάσεις/απόψεις/μεθόδους κι όχι με γραμμές. ας δείξουν πρώτα τη δύναμή τους οι αγανακτισμένοι, χωρίς εισαγωγικά, στους πούστηδες που με ένα δελτίο των 8 μπερδεύουν τις 'γραμμές' και ας γίνουν οι εναλλακτικές λύσεις γνωστές έπειτα.
συζητάγαμε στο άλλο thread για το debtocracy και την επιτροπή λογιστικού ελέγχου και καθόλου περιέργως συμφωνούσαμε. ε επειδή δεν έχει γίνει και πολύ γνωστό τελικά πέραν των κλικών και με 32579 υπογραφές δε πας πουθενά, νομίζω πως με άλλο τρόπο θα γίνουν γνωστές οι εναλλακτικές και δε θα πολεμηθούν απ'το κάθε στρατευμένο βλακοδιανοούμενο της απέναντι κλίκας.
το να μην υπάρχουν ταμπέλες, διακριτικά, οργανωτικά κεφάλια και θερμόαιμοι τραμπούκοι νομίζω θα'ναι θετικό for a change.
oh wait, χωρίς ταμπέλες-διακριτικά-οργανωτικακεφάλια: πολύ ελευθεριακό ακούγεται!

ikonoklast
25-05-2011, 01:44
Καταρχήν το να πολεμηθούν είναι αναμενόμενο και σε μερικές περιπτώσεις και επιθυμητό. Στο άλλο θρεντ συμφωνούσαμε γιατί είχαμε να κάνουμε με ένα συγκεκριμένο πράγμα, το πως αντιμετωπίζουμε το χρέος, τι λέμε γι' αυτό και να συσταθεί επιτροπή λογιστικού ελέγχου. Το ίδιο το Debtocracy αναφερόταν σε συγκεκριμένα πράγματα και παρουσίαζε μια εναλλακτική δυνατότητα, την διαγραφή του χρέους. Είναι γραμμή αυτό; Ναι, είναι. Είναι κακό που είναι γραμμή; Όχι, γιατί είναι ένα πλαίσιο διεκδίκησης στο οποίο μπορείς να καλέσεις τον κόσμο να παλέψει χωρίς να απαγορεύει αυτό τις πολλές διαφορετικές αντιλήψεις προτάσεις/απόψεις/μεθόδους. «Γραμμή» σημαίνει κοινή στόχευση για κάτι, δε σημαίνει απαραίτητα κομματικά γραφεία που κατασκευάζουν τα πάντα.

Στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πέρα από την πλάκα, δεν λέει κανείς «όχι, μην πάτε», αν παρουσιάσει μια δυναμική που δεν είχε παρουσιαστεί τόσο καιρό από εδώ κι απο κει, θα είναι πολύ καλό. Και μπορεί πράγματι να αρχίσει να κατευθύνεται προς τα κάπου όλο αυτό. Εμείς στις ψωραλέες οργανώσεις αυτό το «κάπου» το έχουμε πολύ συγκεκριμένο, μπορεί και να είμαστε μαλάκες σου λέω εγώ και να μην καταλαβαίνουμε πεντακόσια άλλα πράγματα. Αλλά όταν ο άλλος ρωτάει απλά πράγματα, δώσε του μερικές απλές απαντήσεις να συνεννοηθούμε στα βασικά ή αμα δε συμφωνούμε να πλακωθούμε και τότε έλα να μου πεις «αντε γαμήσου εσύ και τα κομματικά σου μαγαζάκια». Μη βρίζουμε στο έτσι, ερήμην.

εδιτ: Το «ελευθεριακό« btw, ακούγεται ωραίο και σένιο και στ' αρχίδια μας οι μπάτσοι και οι κάμερες αλλά άλλο το «χύμα - οτινάναι» κι άλλο το διαμορφώνω γραμμή από τα κάτω χωρίς πολιτικά αφεντικά. Και ξέρω ότι θα σου ακουστεί αστείο αλλά στο δεύτερο δεν υπάρχει κάποιος από εμάς που να διαφωνεί.

VirusXI
25-05-2011, 02:14
όταν λέω γραμμή, και συ κι όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ. το νόημα που βγάζει η χρήση μιας λέξης είναι συγκεκριμένο και δεν χρειάζεται να παίζουμε με την έννοια της γενικά. το ότι δεν βρίσκουν δρόμο προς το ευρύτερο λαό οι όποιες συγκεκριμένες λύσεις/προτάσεις έχει να κάνει με λάθος μεθόδους και στο ότι σκοντάφτει στον όποιο πόλεμο απ'τους απέναντι και κυρίως στο φίλτρο του συστήματος. αν δεν υπάρχουν απέναντι και δείξουν όλοι απλά πως είναι αγανακτισμένοι με το σύστημα χωρίς να σκοντάψει στα ίδια και στα ίδια ίσως καταφέρουν να ανοίξουν το δρόμο για να διαμορφωθούν γραμμές (με την κανονική έννοια αυτή τη φορά) όπως λες.

Στην τελική απ'αυτά που λες μου μένει πάλι - όπως τα έλεγα αναλογικά και στον Kingdom Gone - το "ΑΝ παρουσιάσει μια δυναμική που δεν είχε παρουσιαστεί τόσο καιρό από εδώ κι απο κει, θα είναι πολύ καλό."

"αλλά εμένα στ'αρχίδια μου θα'μαι στις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ψωραλέες οργανώσεις" θα συμπλήρωνα εγώ.

πάντως μπορεί να παρουσιαστεί κανα κομματικό σημαιάκι όπως είπα κ να νιώθω οφφσάηντ που το υποστηρίζω τόση ώρα, αλλά ας είμεθα αισιόδοξοι.

φάντομ: δεν πολυέχουν εδώ που τα λέμε. =)

freak brother
25-05-2011, 02:20
αμα δεις ποιοι εχουν κανει αττεντ , θα εχει οση δυναμικη εχει μια καφεδια σε γλυφαδιωτικη καφετερεια με λιγο χιπστερισμο και ισπανιλα.

nekrobutcher
25-05-2011, 02:25
ρε παιδιά δε ξέρω αλλά μου στειλε πρόσκληση στο fb για το σκηνικό, φίλη η οποία ουδέποτε ασχολήθηκε με συγκεντρώσεις, απεργίες κλπ κλπ..μάλιστα είχε πει το θεϊκό ότι εφόσων εσύ θα κάνεις αγωγή κατά του κράτους για να διεκδικήσεις τα δεδουλευμένα που σου χρωστάνε κοιτάς την πάρτη σου και όχι το κοινό καλό και της χώρας!! (αυτό το γράφω για να δείτε περι τινος πρόκεται το άτομο)

ikonoklast
25-05-2011, 02:27
Στην τελική απ'αυτά που λες μου μένει πάλι - όπως τα έλεγα αναλογικά και στον Kingdom Gone - το "ΑΝ παρουσιάσει μια δυναμική που δεν είχε παρουσιαστεί τόσο καιρό από εδώ κι απο κει, θα είναι πολύ καλό."

"αλλά εμένα στ'αρχίδια μου θα'μαι στις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ψωραλέες οργανώσεις" θα συμπλήρωνα εγώ.

Μα οι ίδιες αυτές οι πρωτοβουλίες είναι που πετάνε αυτόματα έξω τις οργανωμένες δυνάμεις. Για να στηρίξω την πρωτοβουλία πρέπει να γίνω johnny mnemonic, να ξεχάσω ό,τι ήξερα, να θολώσω ό,τι πιστεύω, να κάνω attending στο FB και να έρθω στο σύνταγμα με άσπρο μπλουζάκι; Ή θέλεις μέτωπο με όλους και με τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ μέσα ή θέλεις «ανοιχτό μέτωπο χωρίς κόμματα» το οποίο btw, μιας και το θίγουμε, δείχνουν να αγαπάνε πάρα πολύ διάφοροι «εθνικής αποχρώσεως» αγανακτισμένοι που δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν μαζί με τα «κόμματα», το κάλεσμα απέκλειε επίσης τους συνδικαλιστές (λες και είναι έγκλημα να συμμετέχεις στο σωματείο σου) και στην τελική-τελική να απευθύνεται μόνο στους έλληνες - τι δουλειά έχουν οι μετανάστες.

freak brother
25-05-2011, 02:34
ρε παιδιά δε ξέρω αλλά μου στειλε πρόσκληση στο fb για το σκηνικό, φίλη η οποία ουδέποτε ασχολήθηκε με συγκεντρώσεις, απεργίες κλπ κλπ..μάλιστα είχε πει το θεϊκό ότι εφόσων εσύ θα κάνεις αγωγή κατά του κράτους για να διεκδικήσεις τα δεδουλευμένα που σου χρωστάνε κοιτάς την πάρτη σου και όχι το κοινό καλό και της χώρας!! (αυτό το γράφω για να δείτε περι τινος πρόκεται το άτομο)

εγω εχω συμμαθητή με βιομηχανια στον Βολο που ειναι αγανακτησμενος μου λεγε πριν απο κανα τριμηνο που δεν τον αφηνει το κρατος να απολυσει οσους θελει για να παρει φτηνοτερους και οτι φταιει το κωλο παμε για ολα τα δεινα.. και ολοι οσοι εχουν κανει αττεντ δεν ξερουν καν οτι γινονται πορειες... και το πιο πολιτικο που γραφουν ειναι κατι τυπου "δεν προλαβε να στρος καν"..

nekrobutcher
25-05-2011, 02:37
ναι το πιστεύω...!(ρε γαμώτο με ξενέρωσε το μήνυμα ...διάβασα και για άσπρα μπλουζάκια...αλλά από την άλλη ξεφτίλα να μην πας, εδώ έχουμε κατέβει σε τόσα και τόσα)

VirusXI
25-05-2011, 02:49
στα παπάρια μας ποιοι το προβάλλουν και ποιοι κάνουν attend. είδε τζερτζελέ το τρομακ-εμετικό και άρχισε να το αναπαράγει, και; ο μέσος έλληνας έγινε ξαφνικά "πατριώτης" (γιατί όπως και να το κάνουμε είναι η πιο εύκολη οδός), αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον αποκλείσεις απ'το κάτι άλλο;

πετάνε αυτόματα έξω τις οργανωμένες δυνάμεις λες ikonoklast, και ίσως καλά κάνουν. αφού το να κατέβεις με οργανωμένες δυνάμεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να σε πολεμάνε οι άλλες οργανωμένες δυνάμεις και το αποτέλεσμα είναι ΠΑΝΤΑ ένα τίποτα. επίσης, τεσπα, δε βλέπω να αποκλείουν κανένα, βλέπω να αποκλείονται τα διακριτικά. και πραγματικά δε βρίσκω πουθενά κάτι αρνητικό σε αυτό.

Helm
25-05-2011, 02:57
Παρατάχθικα διπλά σε φασιστάκι και δεν το είχα καταλάβει, πάω να κάψω τα ρούχα μου/βάλω τα κλάματα στην μπανιέρα κτλ

Ζήτημα είναι ότι ο κόσμος που αντιδρά θετικά σε μια τέτοια κίνηση άλλα όχι σε μια κομματική φάση είναι αυτός ο οποίος έχει χάσει κάθε πίστη (η πίστη δεν είναι κάτι το οποίο ελέγχεται λογικά, μόνο κάτι το οποίο νιώθεται) στην ευρύτερη έννοια της πολιτικής ιδεολογίας. Η πίστη δεν επιδιορθώνεται με ντιμπειτ "και άμα υπήρχε έστω ένας θεός;". Χρειάζεται συγκίνηση. Οι ιστορικές συγκυρίες είναι χρήσιμες επειδή αυτή η μαζικότητά τους εμπνέει, δεν καταλαβαινόμαστε και τελείως με τον δίπλα (ούτε καν τον εαυτό μας) αλλά πάσχουμε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, θα βγάλουμε άκρη. Ο καπιταλισμός μας έχει μάθει να μην ελπίζουμε, να μην έχουμε καμία 'παράλογη' (=που να μην μπορεί να αποδομιθεί σε καταναλωτικές διευθετήσεις) πίστη. Είμαστε προϊόντα της κατανάλωσης προϊόντων. Είναι ζητούμενο για αυτόν τον κόσμο λοιπόν, να ΜΗΝ μπορεί να ερμηνευθεί με ιδεολογικά μετρά η δράση του επειδή νιώθει ότι η ιδεολογία είναι πράγμα όχι πια καν πουλημένο, αλλά ξοφλημένο. Κανείς δεν αγοράζει.

Με ανάλογο τρόπο αντιδρούν πχ τα αριστερόνια όταν λέγεται η λέξη 'ηθική'. Κάνουν σαράντα κωλοτούμπες για να προσπεράσουν το ότι υπάρχει ηθικό κέντρο στην κομμουνιστική ή αναρχική προσέγγιση επειδή η σημειολογία της λέξης είναι στο μυαλό της για χρεοκοπημένους μπαμπάδες χριστιανούλιδες.

Ανεξάρτητα από το αν είναι αυτές οι έννοιες όντως ξοφλημένες (για τώρα ή για τα καλά), με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εννοήσετε καλλίτερα τέτοιες πρωτοβουλίες. Είναι ζήτημα ελπίδας. Σε τι ορολογία διατίθενται να εναποθέτουν ελπίδα χωρίς να νιώθουν πασέ. Δεν θα στηριχτούν στον όρο 'μαρξισμός' ακόμα και αν μια περίοδος μαρξιστικής διακυβέρνησης στον τόπο θα ήταν θεωρητικά υπέρ και αυτών στο τέρμα. Το ζήτημα είναι επικοινωνιακό, λοιπόν. Όσο οι μικρές αριστερές παρατάξεις έχουν την συναισθηματική ευφυΐα internet troll όταν μιλάνε με αποιδεολογικοποιημένη νεολαία, με καύλα περισσή πρωτίστως να δείξουν πόσο πιο έξυπνες είναι από τις παραδίπλα δεν θα βγει κάτι από εκεί.

Εκεί ακμάζει ο φασίστας που ούτε την έννοια ιδεολογία ούτε την έννοια ηθική φοβάται και αραδιάζει λαϊκιστικές 'αυταπόδεικτες' βερσιόν που πουλάνε ακομα, δεν φοβούνται τον βλάκα, τον αγαπάνε. Αμα δεν αγαπήσετε τον βλάκα και εσείς, αν δεν τον κλέψετε από τον φασίστα, τον πούλο. Αριστοκρατική αριστερά εκλεπτυσμένη και με στανταρντς πφφφφ

freak brother
25-05-2011, 03:17
στα παπάρια μας ποιοι το προβάλλουν και ποιοι κάνουν attend. είδε τζερτζελέ το τρομακ-εμετικό και άρχισε να το αναπαράγει, και; ο μέσος έλληνας έγινε ξαφνικά "πατριώτης" (γιατί όπως και να το κάνουμε είναι η πιο εύκολη οδός), αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον αποκλείσεις απ'το κάτι άλλο;

πετάνε αυτόματα έξω τις οργανωμένες δυνάμεις λες ikonoklast, και ίσως καλά κάνουν. αφού το να κατέβεις με οργανωμένες δυνάμεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να σε πολεμάνε οι άλλες οργανωμένες δυνάμεις και το αποτέλεσμα είναι ΠΑΝΤΑ ένα τίποτα. επίσης, τεσπα, δε βλέπω να αποκλείουν κανένα, βλέπω να αποκλείονται τα διακριτικά. και πραγματικά δε βρίσκω πουθενά κάτι αρνητικό σε αυτό.

εγω νομιζω οτι η βαρυτητα μιας μορφης αντιδρασης εχει να κανει και με το ποιοι την προμοταρουν (το ιδιο το καθεστως) και ποιοι συμμετεχουν (αυτοι που το στηριζουν με το να ψηφιζουν τα κομματα εξουσιας η να ειναι καναπεδακιδες τοσο καιρο για τον αλφα βητα λογο) .

attila
25-05-2011, 03:57
ειναι διαφορετικο μια συγκεντρωση-καρναβαλι με κιθαρες και μουτζες ανα 10λεπτο προς τη βουλη απο μια διαδηλωση που σπαζονται τραπεζες και καιγονται περιπολικα.
στην πρωτη περιπτωση τους κλανεις τ'αρχιδια στη δευτερη σου κλανουν τα δικα σου