View Full Version : Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.
rat_poison
09-10-2012, 22:03
θα συμφωνήσω με τον ικόνοκλαστ στο θέμα των πορειών
μας έχει φάει ο ελιτισμός και η τζάμπα κουλτούρα και απομονωνόμαστε κοινωνικά. δε διαφωνώ καθόλου ότι δεν είναι η προσωπικά άνγκελα μέρκελ του χοστ και της χέρλιντ το πρόβλημα, αλλά η καπιταλιστική σχέση και οργάνωση στην παραγωγή, στην κοινωνία παντού. παρόλα αυτά είναι ο άνθρωπος-σύμβολο της σκληρότερης επίθεσης σε οτιδήποτε συλλογικό και κοινωνικό. είναι η πολιτική ηγέτης στην αιχμή του δόρατος ενός παγκόσμιου καπιταλιστικού πειράματος για το πόσα μπορεί να καταπιέσεις και να εξαθλιώσεις ένα λαό για να ξεχειλώσεις τα κέρδη σου και να ατσαλώσεις την εξουσία σου εκμηδενίζοντάς τον οικονομικά, ελέγχοντας την πληροφόρησή του, εφαρμόζοντας άγρια καταστολή και εκτρέφοντας το αυγό του φιδιού - το φασισμό.
κι όλα αυτά δεν εφαρμόζονται σε κανέναν πλανήτη κάπου μακριά και τα βλέπουμε με το κυάλι, αλλά εφαρμόζονται εδώ. και εξ αφορμής της αφίξεως αυτής της προσωπικότητας, έχεις την πιο ολοκληρωτική απαγόρευση στο πεδίο του δρόμου
και λέτε να κάτσουμε μέσα γιατί η μέρκελ είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία
μα και ο όγκος είναι το σύμπτωμα του καρκίνου, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πας για εγχείριση.
έδιτ: δε θεωρείτε ότι μία ενδεχόμενη ήττα των κατασταλτικών μέτρων θα ήταν πανίσχυρη χαστούκα στην καλογυαλισμένη μιντιακή τους εικόνα;
Phantom Duck
09-10-2012, 22:04
ο όγκος είναι ο καρκίνος
rat_poison
09-10-2012, 22:10
δεν ήξερα πώς να το πω, εννοώ αυτό με τη μετάλλαξη στο ογκοκατασταλτικό και το ογκογονίδιο που στην ουσία είναι η αιτία του όγκου
ο καρκίνος δεν είναι όλη η ασθένεια από την αιτία ως το αποτέλεσμα;
δεν έχω ιδέα από τέτοια, ρωτάω
Phantom Duck
09-10-2012, 22:13
ο καρκίνος είναι ο κακοήθης όγκος αλλά ας μη συνεχίσουμε την κουβέντα γιατί θα με ρωτήσουν αν με πήραν στην ιατρική και πόσες φάπες έχω φάει από νοσηλευτή.
καλα το πηγαινατε με την κοντρα FLAC vs MP3...
stam and the witches
09-10-2012, 22:50
Βύντρα τι να πεις, ο μαζικός αγώνας των εαακ έχει και τις θυσίες του. Η γυναικεία συντροφιά είναι μια από αυτές. Ίσως το πιο πικρό ποτήρι.
Αρκετά αστείο να το ακούς αυτό από άνθρωπο του οποίου η επιθετικότητα φωνάζει "είμαι σεξουαλικά διαταραγμένος".
Agoraphobic_S.I.
09-10-2012, 22:54
O stam and the witches "ακούει" στο ίντερνετ, άρα "βλέπει" και επιθετικότητες να "φωνάζουν" και κάνει και ψυχανάλυση. Και καλά φροϋδική, my ass.
Μεικτή κόσμου σε νοημοσύνη αυτό το er. Σχεδόν galacticos.
stam and the witches
09-10-2012, 22:57
Μίλησε ο άνθρωπος που έχει δείρει όλο το ίντερνετ.
ikonoklast
09-10-2012, 23:09
Όχι όλο. Το μισό του έχει κάνει συντροφιά.
Agoraphobic_S.I.
09-10-2012, 23:11
Έτσι είναι.
http://www.youtube.com/watch?v=ay3rjE6xPGE
tsimpouklano
09-10-2012, 23:51
θα συμφωνήσω με τον ικόνοκλαστ στο θέμα των πορειών
μας έχει φάει ο ελιτισμός και η τζάμπα κουλτούρα και απομονωνόμαστε κοινωνικά. δε διαφωνώ καθόλου ότι δεν είναι η προσωπικά άνγκελα μέρκελ του χοστ και της χέρλιντ το πρόβλημα, αλλά η καπιταλιστική σχέση και οργάνωση στην παραγωγή, στην κοινωνία παντού. παρόλα αυτά είναι ο άνθρωπος-σύμβολο της σκληρότερης επίθεσης σε οτιδήποτε συλλογικό και κοινωνικό. είναι η πολιτική ηγέτης στην αιχμή του δόρατος ενός παγκόσμιου καπιταλιστικού πειράματος για το πόσα μπορεί να καταπιέσεις και να εξαθλιώσεις ένα λαό για να ξεχειλώσεις τα κέρδη σου και να ατσαλώσεις την εξουσία σου εκμηδενίζοντάς τον οικονομικά, ελέγχοντας την πληροφόρησή του, εφαρμόζοντας άγρια καταστολή και εκτρέφοντας το αυγό του φιδιού - το φασισμό.
κι όλα αυτά δεν εφαρμόζονται σε κανέναν πλανήτη κάπου μακριά και τα βλέπουμε με το κυάλι, αλλά εφαρμόζονται εδώ. και εξ αφορμής της αφίξεως αυτής της προσωπικότητας, έχεις την πιο ολοκληρωτική απαγόρευση στο πεδίο του δρόμου
και λέτε να κάτσουμε μέσα γιατί η μέρκελ είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία
μα και ο όγκος είναι το σύμπτωμα του καρκίνου, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πας για εγχείριση.
έδιτ: δε θεωρείτε ότι μία ενδεχόμενη ήττα των κατασταλτικών μέτρων θα ήταν πανίσχυρη χαστούκα στην καλογυαλισμένη μιντιακή τους εικόνα;
Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτά που λες ρατ. Δεν συμφωνώ όμως στη βάση που το βλέπει πολύς κόσμος "α, η μέρκελ στην ελλάδα; ας βγούμε στους δρόμους", τη στιγμή μάλιστα, που οι μηχανισμοί της (και της κάθε μέρκελ που κάνει ό,τι γουστάρει) εφαρμόζονται εδώ και 2,5 χρόνια εντονότατα, και μηδενιστικά για τη τσέπη εργαζομένων και συνταξιούχων και προοδευτικά καταστρέφοντας υγεία, παιδεία, ασφάλιση και κατασταλτικά σε πορείες - οτιδήποτε άλλο δρα και χτίζει δομές απέναντι στους κρατούντες και τα αφεντικά.
Αν η αντίσταση -στο δρόμο, σε χώρους εργασίας κλπ- ήταν γενικευμένη, να καταλάβω μία όξυνση με την άφιξη της μέρκελ στην αθήνα, καθώς θα σήμαινε και πράγματα άλλα πέρα των συναντήσεων με σαμαρα και υπουργούς. Αλλά αν είναι να κατεβαίνουμε στο δρόμο, όταν έρχονται αυτοί που κινούν τα νήματα, τι να πω, δε μου λέει κάτι, θα νιώθει ότι έκανε ο καθένας το χρέος του και άντε την επόμενη πίσω στην εκμετάλλευση.
(μου θυμίζει αγώνες ποδοσφαίρου που παίζεις με κάτι κέρκυρες, λεβαδειακούς και πανθρακικούς και σε σφάζει ο διαιτητής, αλλά τη διαιτησία θα τη θυμηθείς όταν θα σε σφάξει με το γαύρο)
Αισθάνομαι κοινωνικοπολιτικά "τυχερή" που βρίσκομαι στο εδώ και το τώρα.
Που είναι το θέμα; "Εμείς vs. Merkel" ή ο ευρωπαϊκός Νότος;
και δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην κατεβαίνω στους δρόμους
Μας τρώει ο εγωκεντρισμός
[κι εσείς κάνετε σα προεφηβικά αγοράκια, τσατίζομαι]
rat_poison
10-10-2012, 00:12
ρε τσιμπούκλανο, πρώτη φορά απογοητεύεσαι από τα κίνητρα, τις πρακτικές και τον οπορτουνισμό του πολύ κόσμου;
κι αν υπάρχει έλλειμα στην αντίδραση του πολύ κόσμου φταίνε πολλά:
η ολοκληρωτική τους νίκη σε επικοινωνιακό και κατασταλτικό επίπεδο
τα κατά παράδοση συντηρητικά χαρακτηριστικά (ορισμένες φορές κατάλοιπα από πριν τον 20 αιώνα) της ελληνικής κοινωνίας που ποτέ δεν απεμπόλησε πραγματικά
το άμεσο βιοτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι και μας κάνει ανίκανους να διαθέσουμε ακόμα και ένα απόγευμα για κίνημα
η απουσία σοβαρής αριστερής ή α/α παρέμβασης στους χώρους εργασίας, οργανωμένης από τα κάτω με αυτοδιαχειριστικά χαρακτηριστικά και όχι καθοδηγούμενης από Παναγόπουλους, Παπαρήγες, Μελισσαρόπουλους και λοιπούς σιχαμένους που βαυκαλίζονται ότι θα γίνουν Ούγκο Τσάβες.
καλωσήρθες στην πραγματικότητα, αυτά έχουν συζητηθεί πολλές φορές και από πολλούς δε νομίζω να μην τα βλέπεις κι εσύ
για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, βασιλεύει όλη αυτή η βλακεία στον πολύ τον κόσμο (ως άμεσο παράδειγμα για το το μυαλό του μέσου "ενεργού πολίτη": δεν ξέρω αν είχες πάει στις συνελεύσεις τον αγανακτισμένων στη θεσ/νίκη, αλλά μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις λαϊκού γκρουπ θέραπι ορισμένες φορές)
Τα αποτελέσματά της τα βλέπεις: σπασμωδικές και επετειακές απεργίες/πορείες, απραξία, αυτοπεποίθιση στα τάρταρα, μαλθακότητα κι από μαλλί ψιλοπράγματα
(συνειρμική αντίθεση με τα παραπάνω ΦΩΤΟΠΟΥΛΑΡΑ ΒΙΒΑ ΠΑΣΚΕ ΓΕΝΟΠ)
όλα αυτά πώς καθιστούν μαλακία το να βγεις να διαδηλώσεις σήμερα όμως;
Μπορεί να σου το θέτουν σε ένα αποκαρδιωτικό πλαίσιο για το πόσο πιθανό είναι να έχουν κάποιο ευρύτερο αντίκτυπο. Μπορεί να σε βάζουν σε σκέψεις και ροπές προς το σεχταρισμό, τον ατομισμό ή το μηδενισμό.
Αν όμως κουνήσεις το κεφάλι σου και δεις ότι δεν υπάρχεις μόνο εσύ, η οργανωσούλα/γκρούπα/σχήμα/συνελευσούλα/καταληψούλα σου αλλά από πίσω υπάρχει μία ολόκληρη κοινωνία, τότε κάθε φορά που υπάρχει αφορμή για συλλογικό αγώνα, θα πρέπει να είσαι εκεί.
Phantom Duck
10-10-2012, 00:36
Αν η αντίσταση -στο δρόμο, σε χώρους εργασίας κλπ- ήταν γενικευμένη, να καταλάβω μία όξυνση με την άφιξη της μέρκελ στην αθήνα, καθώς θα σήμαινε και πράγματα άλλα πέρα των συναντήσεων με σαμαρα και υπουργούς. Αλλά αν είναι να κατεβαίνουμε στο δρόμο, όταν έρχονται αυτοί που κινούν τα νήματα, τι να πω, δε μου λέει κάτι, θα νιώθει ότι έκανε ο καθένας το χρέος του και άντε την επόμενη πίσω στην εκμετάλλευση.
(μου θυμίζει αγώνες ποδοσφαίρου που παίζεις με κάτι κέρκυρες, λεβαδειακούς και πανθρακικούς και σε σφάζει ο διαιτητής, αλλά τη διαιτησία θα τη θυμηθείς όταν θα σε σφάξει με το γαύρο)
δεν καταλαβαίνω σε τι διαφέρουν αυτά που λες από μια απεργία, εκτός αν η κήρυξή της από τη γσεε είναι γενικευμένη αντίσταση. εκεί δεν κατεβαίνεις;
metamelia3
10-10-2012, 00:45
ΛΥΣΣΣΑΧΤΕ ΤΣΣΑΟΥΣΣΕΣΣ
μια απορια απο εναν αγραμματο μαμελουκο επαρχιωτη χωριατη χοιροβοσκο κλπ κλπ
πραγματικα...
εχετε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ επαφη με την πραγματικοτητα?
Phantom Duck
10-10-2012, 01:06
chill, καμιά φορά συζητάμε και για πιο μαλακίες από τη χρυσή αυγή και τους μισθούς μας σαν καλοί κουλτουροφοιτητές, μπορούμε να κρύβουμε μέσα μας και τον γιδοβοσκό και τον μαέβιους παχατουρίδη.
Agoraphobic_S.I.
10-10-2012, 01:07
μια απορια απο εναν αγραμματο μαμελουκο επαρχιωτη χωριατη χοιροβοσκο κλπ κλπ
πραγματικα...
εχετε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ επαφη με την πραγματικοτητα?
Όχι, αλλά εσύ έχεις σίγουρα επαφή με τα διπλανά πρόβατα.
Phantom Duck
10-10-2012, 01:09
http://4.bp.blogspot.com/_TojTXBoaMa0/TICxzmRzxsI/AAAAAAAAPRo/kFM-0v6SMcE/s400/seferlis1.JPG
metamelia3
10-10-2012, 01:11
Λοιπόν, για να δώσω και την σοβαρή πολιτική απάντηση, εμένα το συμβολικό του να κατέβεις στον δρόμο για τη Μέρκελ δεν μου λέει κάτι. Γιατί βρίσκω πολύ πιό ισχυρή τη Μέρκελ ως σύμβολο της εξήγησης περί ξένων κεφαλαίων που εισέβαλαν στην Ελλάδα (η οποία δίνει λάβες σε πολιτικές αντιμετωπίσεις τύπου Καζάκη και Σπίθας στην καλύτερη, Χρυσής Αυγής και Καμμένου στη χειρότερη) η οποία, πέρα απ' όλα τα ρατσιστοπατριωτικοεθνικιστικά, στην πιο κρίσιμη στιγμή της όλης ιστορίας βοηθά στο να συνεχίσουν να απαξιώνονται συνδικαλιστικές και άλλες αγωνιστικές δράσεις που φτάνουν σε κρίσιμο σημείο.
Υπάρχει μία γενική αναταραχή η οποία διαστρεβλώνεται μέσα απ' όλη αυτή την θολή "επαναστατικότητα". Δείτε για παράδειγμα το πως η ΧΑ χρησιμοποίησε όλη την κουλτούρα του "μαζευόμαστε απ' τα κάτω" των αγανακτισμένων (παρ'ότι είναι ντιπ μαλάκας κι εκτός τόπου και χρόνου όποιος ισχυρίζεται ότι το μόνο που έκαναν ήταν να δώσουν λαβή στην ΧΑ). Δείτε για παράδειγμα την ομιλία του Φωτόπουλου στη ΓΣΕΕ (http://www.youtube.com/watch?v=siCybU0Vh_Q), όπου αφού έχει γίνει ο κακός χαμός, εγκαλεί εμμέσως πλην σαφώς την διοίκηση της ΓΣΕΕ ως ξεπουλημένους εργατοπατέρες, καλεί σε απεργία διαρκείας και δέχεται επευφημίες. Δείτε την ανάπαυση μεγάλου μέρους του κινηματικού κόσμου γύρω απ' την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, ξεχνώντας ότι το μόνο που μπορεί να κάνει ένα κόμμα σε μία συγκεκριμένη στιγμή είναι να ασκήσει πίεση στην κυβερνητική στρατηγική. Όλα αυτά τα πράγματα ή θα αρχίσουν να θεσπίζουν πιο σαφείς δομές και διαδικασίες ή θα συνεχίσουν να εντάσσονται στα διάφορα στρατόπεδα του σήμερα, απ' τα ξοφλημένα κόμματα και κομματίδια της Αριστεράς μέχρι την ΧΑ. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε περάσει προ πολλού το στάδιο που μπορούσαμε να δώσουμε λαβή σε ψευδείς υπερ-επαναστατικές νοοτροπίες ως προς την κατάσταση. Και νομίζω ότι αυτό είναι επικίνδυνο να αφεθεί στα χέρια κάθε λογής ιδεολόγων. Οι μόνοι που μπορούν να ασκήσουν αυτή την προπαγάνδα είναι τα εγχειρήματα αγώνα διαδίδοντας τις εμπειρίες απ' τους αγώνες τους.
Όσο για το θέμα της καταστολής νομίζω το βλέπουμε λάθος. Πριν λίγες μέρες, άοπλοι ναυτεργάτες μπαχάλεψαν το ΓΕΕΘΑ και τη ΓΑΔΑ. Αντίστοιχα, στου Ζωγράφου έκαναν τα κωλογούρουνα ντου στην προσυγκέντρωση για τη Γενική Απεργία και μάζεψαν όποιον βρήκαν μπροστά τους, εκθέτοντάς τους παραδειγματικά στο σάιτ της αστυνομίας. Το ίδιο που ξανάγινε στις 12 Φλεβάρη, την τελευταία φορά που σημειώθηκε γενική ένταση. Και σήμερα, ακόμα, οι εργαζόμενοι του Ντινάν σούταραν ένα κάρο πράματα στο αμάξι της Μέρκελ ενώ τυπικά ίσχυε αποκλεισμός της διαδρομής. Ναι, έχει αυξηθεί η καταστολή αλλά μόνο και μόνο επειδή έχουν αυξηθεί οι αντιδράσεις. Προτιμώ μία στάση που λέει "στ' αρχίδια μου τα διατάγματά σας, όταν θέλω να βγω για διαδήλωση θα το κάνω", παρά αυτή την υστερία.
chill, καμιά φορά συζητάμε και για πιο μαλακίες από τη χρυσή αυγή και τους μισθούς μας σαν καλοί κουλτουροφοιτητές, μπορούμε να κρύβουμε μέσα μας και τον γιδοβοσκό και τον μαέβιους παχατουρίδη.
σεβαστικο αλλα...σημερα μωρε?
γενικα γαμω την σκατιλα σας...κανενας δεν νοιαζεται για το ποιος ειναι πιο μαγκας ΣΚΑΤΟΓΙΔΑ του ηλεους, περισσοτερη ενεργεια και φαια ουσια σπαταλατε στο να βγαλετε την μπουτσα σας μεγαλυτερη παρα για τους φασιστες...και καπως ετσι φτασαμε να παρελαζουν τα απολειφαδεια στα σερρας και να βαραν κσμο
σκατα στα μουτρα σας...νεα παιδια γκαυλαδερα
ΣΚΑΤΑ
Agoraphobic_S.I.
10-10-2012, 01:17
μηνμην εσύ έφαγες καμία ή έχασκες στον δίπλα καφενέ;
επίσης πάρε πρέφα ρε βλάκα ότι δεν είναι εξυπνάδα να μιλάς σαν κωλόγερος, ήμαρτον.
Phantom Duck
10-10-2012, 01:22
ξεκόλλα και μην κράζεις γιατί κάνεις ακριβώς το ίδιο. ανάμεσα στα πολύ όμορφα ποστ ξεχέσματος υπάρχουν και μερικά για ΣΗΜΕΡΑ όπως το αποπάνω του κάλκι.
από το οποίο βέβαια δεν κατάλαβα σε τι πορεία μπορεί να κατεβαίνει ο αγνός αγωνιστής, αφού όπου και να πάει θα έχει χρυσαυγίτες, εργατοπατέρες, νοικοκυραίους και αριστερούς. βέβαια όταν το σύνταγμα γαμούσε ήταν επειδή έδιωχνε τα κόμματα της αριστεράς, τώρα γέννησε τη χρυσή αυγή. να 'χαμε να λέγαμε.
metamelia3
10-10-2012, 01:26
Δεν τα βάζω με τους αριστερούς σ' αυτό, άλλο λέω. Ότι η προσέγγιση "έλα στο κόμμα" ή "έλα στην οργάνωση" ή "έλα να σου πω τα συνθήματά σου" ή "έλα στο γκίνη να λέμε για τους βαρκάρηδες της σαλονίκης" είναι χρεοκοπημένη με βάση την συγκυρία.
Εγώ έχω πει ξανά ποιές είναι οι μόνο διαδικασίες που θεωρώ ότι μπορούν να πάρουν ενεργό ρόλο στην παρούσα φάση: σωματεία βάσης, λαϊκές συνελεύσεις, ανοιχτές συνελεύσεις σχολών και δικτυώσεις επιτροπών αγώνα σε εργασιακούς χώρους.
metamelia3
10-10-2012, 01:27
Όσο για το Σύνταγμα είναι μεγάλη συζήτηση για τον καταστροφικό ρόλο της Αριστεράς σ' αυτό, αλλά δεν νομίζω πως είναι της παρούσης εδώ που έχουμε φτάσει.
metamelia3
10-10-2012, 01:30
Να, για να φανταστείς, ξαναδιαβάζοντας το μεγάλο ποστ μου παραπάνω συνειδητοποίησα ότι έχουμε φτάσει σε μία εποχή που ένα ΦΡΙΚΙΟ εγκαλεί την Αριστερά για υπερ-επαναστατικότητα.
Phantom Duck
10-10-2012, 01:33
Δεν τα βάζω με τους αριστερούς σ' αυτό, άλλο λέω. Ότι η προσέγγιση "έλα στο κόμμα" ή "έλα στην οργάνωση" ή "έλα να σου πω τα συνθήματά σου" ή "έλα στο γκίνη να λέμε για τους βαρκάρηδες της σαλονίκης" είναι χρεοκοπημένη με βάση την συγκυρία.
Εγώ έχω πει ξανά ποιές είναι οι μόνο διαδικασίες που θεωρώ ότι μπορούν να πάρουν ενεργό ρόλο στην παρούσα φάση: σωματεία βάσης, λαϊκές συνελεύσεις, ανοιχτές συνελεύσεις σχολών και δικτυώσεις επιτροπών αγώνα σε εργασιακούς χώρους.
τα οποία δε θα κατεβαίνουν σε κεντρική πορεία επειδή αν μαζευτούμε πολλοί θα έρθουν και υποταγμένοι; και καταλήγουν μάλιστα να είναι και σωματεία βάσης της αναρχίας και του ναρ, λαϊκή συνέλευση που είναι 30 θερσίτες και επιτροπή αγώνα με την αρεν και το μλ. ούτε θα κάνουμε κοινό μπλοκ με το επαμ ούτε θα κάτσουμε στη σχολή και το γραφείο επειδή φοβόμαστε μήπως μας μπερδέψουν.
επίσης επαναλαμβάνω πως όσα λέτε ισχύουν και για μια οποιαδήποτε κινητοποίηση και όχι μόνο για τη μέρκελ (που είχε όντως χειρότερο image από μια απεργία λ.χ.), δεν καταλαβαίνω το κόλλημα. και οι απεργίες για το σαμαρά και τα ενίοτε μέτρα γίνονται θεωρητικά, όχι ενάντια στα παγκόσμια αφεντικά.
Agoraphobic_S.I.
10-10-2012, 01:43
Καλκι, σε κάτι παραστρατημένα παιδιά όπως εσένα και τους δικούς σου, πραγματικά μου έρχεται να πω "έλα στην οργάνωση" και, κυρίως, "έλα να σου πω τα συνθήματά σου". Ή, τουλάχιστον, "έλα να σου δώσω κανα εντυπάκι σε καλύτερη τιμή".
metamelia3
10-10-2012, 01:49
τα οποία δε θα κατεβαίνουν σε κεντρική πορεία επειδή αν μαζευτούμε πολλοί θα έρθουν και υποταγμένοι; και καταλήγουν μάλιστα να είναι και σωματεία βάσης της αναρχίας και του ναρ, λαϊκή συνέλευση που είναι 30 θερσίτες και επιτροπή αγώνα με την αρεν και το μλ. ούτε θα κάνουμε κοινό μπλοκ με το επαμ ούτε θα κάτσουμε στη σχολή και το γραφείο επειδή φοβόμαστε μήπως μας μπερδέψουν.
Τι λες μωρέ μαλάκα τώρα, αυτό είπα εγώ; Αντίθετα, αυτό που φαίνεται στην παρούσα φάση είναι ότι όποιος εμμένει στην ιδεολογία, γίνεται επικίνδυνος. Το θέμα είναι πολύ απλό: δεν είναι να πεις πια "είναι μαλάκας ο καζάκης, έλα σ' εμένα, εγώ είμαι καλύτερος". Είναι ότι αναπόφευκτα, είσαι ο χ, έχεις βρεθεί σε μία χέσε μέσα κατάσταση, ο καζάκης κι ο κάθε καζάκης σου πετάει φούμαρα περί εθνικής ανεξαρτησίας, ενώ με τα παιδιά παραδίπλα πάτε στον εργασιακό σου χώρο και στην επιθεώρηση εργασίας, τραμπουκίζετε το αφεντικό και σε επαναπροσλαμβάνει/σου δίνει τα χρωστούμενα ή ό,τι άλλο. Σου έχει κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα, έρχονται κάποιοι και στο επανασυνδέουν και πάτε και στη ΔΕΗ για παρέμβαση να τα κάνετε γης μαδιάμ να σπάσει ο τσαμπουκάς τους. Ακριβώς το αντίθετο απ' αυτό που λες υποστηρίζω. Ότι η στρατηγική της όλης υπόθεσης πρέπει να βασίζεται στο να βελτιωθούν αυτές οι δομές και όχι στις ιδεολογίες, τα αριστερά κόμματα και τις αναρχικές γκρούπες. Απλά για να το κάνεις αυτό θέλει την κατάλληλη νοοτροπία που δεν είναι ούτε "έχω δίκιο κι αν σ' αρέσει υποταγμένε" ούτε να λες ό,τι μαλακία να'ναι προκειμένου να μαζέψεις όποιον να'ναι υπό όποιους όρους να'ναι.
επίσης επαναλαμβάνω πως όσα λέτε ισχύουν και για μια οποιαδήποτε κινητοποίηση και όχι μόνο για τη μέρκελ (που είχε όντως χειρότερο image από μια απεργία λ.χ.), δεν καταλαβαίνω το κόλλημα. και οι απεργίες για το σαμαρά και τα ενίοτε μέτρα γίνονται θεωρητικά, όχι ενάντια στα παγκόσμια αφεντικά.
Όχι, γιατί εδώ υπάρχει μία ιδιαιτερότητα. Η μπάντα του αντιμνημονιακού μετώπου με την ρητορεία κατά των ξένων κεφαλαίων έχει μεταθέσει το πρόβλημα στην Μέρκελ (βλ. Καμμένος: "Η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ θα πρέπει να συνοδευτεί πρώτα από όλα από την ελληνική σημαία που πρέπει να έχουμε όλοι στα μπαλκόνια μας για να της δηλώσουμε ότι η Ελλάδα είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος και δεν διαπραγματεύεται την εθνική της κυριαρχία, δεν υπόκειται σε εντολές τραπεζιτών"). Και σ' αυτήν την κατάσταση δεν υπάρχει πραγματικό πεδίο παρέμβασης να πεις "παιδιά αράχτε, το θέμα δεν είναι εκεί".
metamelia3
10-10-2012, 01:50
"έλα στην οργάνωση"
Ευχαρίστως, αλλά ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ;
metamelia3
10-10-2012, 02:01
Επίσης (έχω πεθάνει στα τριπλά ποστ), δέχομαι πρόθυμα το εντυπάκι στην καλύτερη τιμή.
Agoraphobic_S.I.
10-10-2012, 02:36
"έλα στην οργάνωση"
Ευχαρίστως, αλλά ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ;
Αυτό είναι ατάκα τύπου "σε βάλανε στη νκα;", το ξέρεις, ε;
Εντυπάκι δεν έχει, μόνο γλυφιτζούρι.
metamelia3
10-10-2012, 03:02
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
freak brother
10-10-2012, 03:05
εγω λεω η αρχη να γινει με τους γονεις-συγγενεις και φιλους που ψηφιζαν πασοκονδ ολα αυτα τα χρονια με κατηχηση και αμα δεν καταλαβουν με την πουτσα που χουν φαει σε μισθους συνταξεις ανεργεια ξυλο της αρκουδας και μετα το παμε πιο συλλογικά .
metamelia3
10-10-2012, 03:43
Ένας Σούν Τζού ανάμεσά μας.
otan prin kati termina(l)
kapoios xristis elege
oti o giannis kalkis de mporei
xwris to ntempor tou
eixe adiko
alla eixe dikio
*ekpnoi megalou poihtou*
^^ na ekdo8ei.
ps ema8e kai katanoise kai to sun tzu o pandiavasmenos. stin epomeni skini 8a mas dior8wnei kai ton von klausewitz
ikonoklast
10-10-2012, 08:34
Γιατί δε σηκώνει το τηλέφωνο ο κύριος κάλκης.
my_troubled_Mind
10-10-2012, 11:01
δεν ξέρω αν παίρνει ανάλυση το αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να κατεβεί κόσμος χτες. μόνο και μόνο το ότι σου απαγορεύουν τη συνάθροιση λες και έχουμε χούντα,φτάνει για να
κάνεις πουτάνα τα πάντα. /απολιτικ κρετίνος
MaX Payne
10-10-2012, 12:26
καλα στη χουντα απαγορευοταν γενικως η συναθροιση δεν φτασαμε ακομα εκει
εγω λεω η αρχη να γινει με τους γονεις-συγγενεις και φιλους που ψηφιζαν πασοκονδ ολα αυτα τα χρονια με κατηχηση και αμα δεν καταλαβουν με την πουτσα που χουν φαει σε μισθους συνταξεις ανεργεια ξυλο της αρκουδας και μετα το παμε πιο συλλογικά .
το δραμα ειναι οτι και να ψηφισεις κατι εκτος πασοκνδ παλι πουτσα θαχει
σας πειθει κανεις απο τους υπολοιπους οτι ειναι ικανος να κυβερνησει και να μην τα κανει πουτανα?
φανταζεστε κυβερνηση συριζα με αντιπολιτευση ΧΑ :touched: μουρλια θα περασουμε
12 stars circle your brow
10-10-2012, 13:36
Max Payne συγχαρητήρια, είσαι ο μεγαλύτερος βλάκας του πολιτικς επισήμως.
MaX Payne
10-10-2012, 13:44
για ξηγα γιατι
διαφωνεις οτι θαχει πουτσα οτι και να γινει?
Όχι, αλλά θα μπορούσαν, αν είχαν όρεξη, να χειρίζονται τέτοια θέματα ασφαλείας πολύ καλύτερα. Παραδείγματος χάριν, θα μπορούσαν να είχαν συνεννοηθεί τις προηγούμενες μέρες με ΓΣΕΕ/ΠΑΜΕ/κλπ για να κανονίσουν σε ποιους χώρους θα επιτρέπονται τα συλλαλητήρια χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα με τις μετακινήσεις της Μέρκελ, αντί να βγάζουν ανακοινώσεις του στυλ "σήμερα διατάσσουμε ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις". Είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι αυτή η αυταρχική συμπεριφορά αποσκοπεί στην καταστολή των διαδηλώσεων.
metamelia3
10-10-2012, 14:20
Α, παρεξήγηση ήταν δηλαδή.
asimoulis
10-10-2012, 14:20
Να αποδείξει κάποιος αυτό που λέει ο MaX ότι με σύριζα και με οποιονδήποτε άλλο η κατάσταση δεν θα είναι η ίδια.
Μιλάμε για μέσα στο ευρώ πάντα.
Επίσης δεν έχω πρόβλημα να πάρω εγώ τον τίτλο του μεγαλύτερου βλάκα του πόλιτιξ αν το αποδείξεις.
metamelia3
10-10-2012, 14:25
Δεν ξέρω, ίσως οι μετανάστες και οι αριστεροί για αρχή να προσέξουν κάποια διαφορά.
MaX Payne
10-10-2012, 14:53
το θεμα ειναι οταν παρεις την καρεκλα και σφιξουν τα γαλατα και πρεπει να κυβερνησεις αναγκαστικα εκει το γυρνανε ολοι
ειδαμε και κουβελη και τι λεγανε οι σαμαραδες πριν αναλαβουνε
Όχι, αλλά θα μπορούσαν, αν είχαν όρεξη, να χειρίζονται τέτοια θέματα ασφαλείας πολύ καλύτερα. Παραδείγματος χάριν, θα μπορούσαν να είχαν συνεννοηθεί τις προηγούμενες μέρες με ΓΣΕΕ/ΠΑΜΕ/κλπ για να κανονίσουν σε ποιους χώρους θα επιτρέπονται τα συλλαλητήρια χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα με τις μετακινήσεις της Μέρκελ, αντί να βγάζουν ανακοινώσεις του στυλ "σήμερα διατάσσουμε ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις". Είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι αυτή η αυταρχική συμπεριφορά αποσκοπεί στην καταστολή των διαδηλώσεων.
διαδηλωσεις γενικα εγιναν και ΓΣΕΕ/ΠΑΜΕ
δεν υπερασπιστηκα την αστυνομια και πως το χειριστηκε επικοινωνιακα, για την ευκολια που το λεμε χουντα ηταν το σχολιο
η μερκελ ηρθε κοκκινο πανι
asimoulis
10-10-2012, 14:59
Δεν ξέρω, ίσως οι μετανάστες και οι αριστεροί για αρχή να προσέξουν κάποια διαφορά.
Αυτά τα έχουμε ξαναπεί.
Σε αυτό που γράφεις εδράζεται η γραμμή "σύριζα χωρίς αυταπάτες".
Kingdom Gone
10-10-2012, 17:48
Αυτά τα έχουμε ξαναπεί.
Σε αυτό που γράφεις εδράζεται η γραμμή "σύριζα χωρίς αυταπάτες".
Οξύμωρο (αλλιώς λεγόμενο και αντίφαση).
asimoulis
10-10-2012, 17:53
Τέλεια.
Άρα ο σύριζα είναι το ίδιο με τους άλλους. Δεν θα τα χαλάσουμε για τον εκδημοκρατισμό των μηχανισμών που περιμένει ο κάλκι
ikonoklast
10-10-2012, 18:01
Το πλέον αστείο με τους "αναρχο""αυτονομο"σύριζα είναι ότι ακόμα και στον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν λαφαζάνηδες κλπ που μιλάνε ανοιχτά για έξοδο απο την ευρωζώνη.
Πιο δεξιά και απο ΣΥΡΙΖΑ η αναρχία..............................
Kingdom Gone
10-10-2012, 18:08
Τέλεια.
Άρα ο σύριζα είναι το ίδιο με τους άλλους. Δεν θα τα χαλάσουμε για τον εκδημοκρατισμό των μηχανισμών που περιμένει ο κάλκι
Δεν είπα ότι είναι το ίδιο με τους άλλους Είπα ότι όσοι ακροαριστερά/αναρχία που ψηφίζουν σύριζα ξέρω καλύπτουν τις δεκάδες αντιφάσεις που έχει ο λόγος του και το πρόγραμμα του λέγοντας πως το πραγματικό του πρόγραμμα είναι πολύ ριζοσπαστικότερο αλλά δεν το εκφράζει ανοιχτά για να μη φοβηθούν οι νοικοκυραίοι. Αλλά αυτοί το οσμίζονται γιατί είναι γατόνια. Αν αυτό δεν είναι αυταπάτη και "παίρνω τις φαντασιώσεις μου για πραγματικότητα" τότε τι είναι δηλαδή;
asimoulis
10-10-2012, 18:43
Δεν διαφωνούμε κύριε Γκαν. Μιλάμε για ψήφο στο σύριζα χωρίς αυτές τις αυταπάτες (πέρι τάχα μου ριζοσπαστικού προγράμματος), με μόνο περιεχόμενο το ας το πούμε η φαντασία στην εξουσία κάποιες αλλαγές στο εποικοδόμημα να κατέβει η εικόνα του χριστούλη από τις σχολικές αίθουσες, τα ματ να ρίχνουνε το μισό δακρυγόνο και το ένα τρίτο του ξύλου, να συλληφθεί κάνας μαχαιροβγάλτης χρυσαυγίτης να πάρει ο πάοκ το πρωτάθλημα και τέτοια. Υπάρχει αυτό.
Θα μου πεις αηδίες για χορτάτους. Ε, αηδίες για χορτάτους.
metamelia3
10-10-2012, 18:48
Να πω ότι δεν υποστηρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που εννοούσα είναι ότι σίγουρα οι ρατσιστικές πολιτικές και η καταστολή του κινήματος που βλέπουμε απ' τον Σαμαρά, για μία τετραετία τουλάχιστον, δεν θα υπήρχαν. Οκ, κατά τ' άλλα τα ξέρουμε, διαγραφή της αριστερής πτέρυγας και τα μυαλά στο μπλέντερ, πασοκ 2. Τώρα, ΕΕ-όχι-ΕΕ, στ' αρχίδια μου να πω την αλήθεια. Λύση απ' τα πάνω δεν παίζει πια. Η μία έχει χρεοκοπία, η άλλη έχει ευρω-εξαθλίωση τον κατώτερων στρωμάτων. Ούτως ή άλλως θα πεινάω. Στ' αρχίδια μου λοιπόν.
Αυτό σημαίνει "σύριζα χωρίς αυταπάτες".
Μελαγχολικός Χοντρούλης
10-10-2012, 19:09
Δεν ηξερα που να το βαλω
Θλιβερο ειναι, αλλα μαλλον η καλυτερη επιχειρηματολογια χρυσαυγιτη (προφανώς ανορθόγραφη) στα δυσκολα ερωτήματα
ναι βρε μαλακα
αν το παρουμε ετσι ολοι ειμαστε αφρικανοι
απο την αφρικη ειμαστε ολοι
ομως Ελληνα με Ινδο η Αιγυπτιο δεν μπερδευεις εκτος αν εισαι κομμουνιστης...
ακου εκει ρε... δες τις τοιχογραφιες πριν 4 χιλιαδες χρονια... που οι ανθρωποι κοιμοντουσαν κατω απο τον ηλιο
ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟΣ ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΣ
ειμασταν σκουροδερμοι αλλα μαθε να χρησιμοποιεις να σωστα επιχειρηματα
αμα γουσταρεις να εισαι ανατολητης τρβα παρε τουρκικη ιθαγενεια
Art In Haste
10-10-2012, 19:17
Καλά έκανες για να ξεφύγουμε λίγο...σε άλλα νέα...
Ελλάδα: Χρυσωρυχείο της Ευρώπης έως το 2016 (http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/ellada_o_megaluteros_paragwgos_xrysou_sthn_eyrwph_ews_to_2016.1963695.html)
Θάνος Τζήμερος
10-10-2012, 19:38
Να πω ότι δεν υποστηρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που εννοούσα είναι ότι σίγουρα οι ρατσιστικές πολιτικές και η καταστολή του κινήματος που βλέπουμε απ' τον Σαμαρά, για μία τετραετία τουλάχιστον, δεν θα υπήρχαν. Οκ, κατά τ' άλλα τα ξέρουμε, διαγραφή της αριστερής πτέρυγας και τα μυαλά στο μπλέντερ, πασοκ 2. Τώρα, ΕΕ-όχι-ΕΕ, στ' αρχίδια μου να πω την αλήθεια. Λύση απ' τα πάνω δεν παίζει πια. Η μία έχει χρεοκοπία, η άλλη έχει ευρω-εξαθλίωση τον κατώτερων στρωμάτων. Ούτως ή άλλως θα πεινάω. Στ' αρχίδια μου λοιπόν.
Να βρεις καμμιά δουλειά κοπρόσκυλο, περιμένεις μια ζωή να σε συντηρεί ο πατέρας σου.
VidnaObmana
10-10-2012, 19:46
Να βρεις καμμιά δουλειά κοπρόσκυλο, περιμένεις μια ζωή να σε συντηρεί ο πατέρας σου.
Μπορειτε να μας βρειτε εσεις καμμια δουλεια κυριε Θανο ?
Kingdom Gone
10-10-2012, 21:13
Δεν διαφωνούμε κύριε Γκαν. Μιλάμε για ψήφο στο σύριζα χωρίς αυτές τις αυταπάτες (πέρι τάχα μου ριζοσπαστικού προγράμματος), με μόνο περιεχόμενο το ας το πούμε η φαντασία στην εξουσία κάποιες αλλαγές στο εποικοδόμημα να κατέβει η εικόνα του χριστούλη από τις σχολικές αίθουσες, τα ματ να ρίχνουνε το μισό δακρυγόνο και το ένα τρίτο του ξύλου, να συλληφθεί κάνας μαχαιροβγάλτης χρυσαυγίτης να πάρει ο πάοκ το πρωτάθλημα και τέτοια. Υπάρχει αυτό.
Θα μου πεις αηδίες για χορτάτους. Ε, αηδίες για χορτάτους.
Να με σχωράτε αλλά μου φαίνεται ότι, ενώ η κρίση όλο εντείνεται, ο διακρατικός ανταγωνισμός έχει πλέον έχει αρχίσει να παίρνει ανοιχτά πολεμικό χαρακτήρα, στην Ελλάδα έχουμε καθαρή επανεμφάνιση της εμφυλιακής δεξιάς, εμείς περιμένουμε μαζί με τον σύριζα να πέσει η κυβέρνηση για να την αντικαταστήσει (γιατί αυτό περιμένει) και να μαζέψει την αστυνομία και την χ.α. Λες και δε βλέπουμε ότι η στάση και των δύο είναι μέρος μιας συνολικής στρατηγικής, ούτε ότι αυτή την στρατηγική θα την πάνε ως το τέλος γιατί πολύ απλά το κίνημα αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο και τα διακυβεύματα πολύ μεγάλα, λες και δεν το έχουν ξανακάνει. Γι' αυτό λέω για αυταπάτες, γιατί κάνουμε λες και δεν βλέπουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο ή κρυφοελπίζουμε ότι θα τον αντιμετωπίσουν οι καιροσκόποι του σύριζα. Και εντάξει, οι συριζαίοι βρίσκουν και τα λένε, πουλάνε στα δεξιά τους σοβαρή εναλλακτική και κάθαρση και στα αριστερά τους διαγραφή χρέους και κρατικοποίηση τραπεζών, τι άλλο θα κάνανε δηλαδή. Εμείς γιατί αγοράζουμε;
freak brother
10-10-2012, 21:40
Αλέξης Τσίπρας: Ύψιστο καθήκον ο Στρατός
"Απαράδεκτες οι μειώσεις μισθών των επαγγελματικών οπλιτών - θέλουμε να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης πολιτείας και ενόπλων δυνάμεων."
VidnaObmana
11-10-2012, 00:10
http://vimeo.com/50932308
Agoraphobic_S.I.
11-10-2012, 21:04
Αλέξης Τσίπρας: Ύψιστο καθήκον ο Στρατός
"Απαράδεκτες οι μειώσεις μισθών των επαγγελματικών οπλιτών - θέλουμε να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης πολιτείας και ενόπλων δυνάμεων."
Ο τύπος δε στηρίζει καν όσους αριστερούς έχουν μείνει στο σύριζα. Ξέρω ας πούμε πολλούς που είναι αντιρρησίες ή έχουν πάρει τρελόχαρτο. Αρνητές καθήκοντος οι σύντροφοι;!
freak brother
11-10-2012, 21:13
αντιρρησιες ειναι μονο 6 στην Ελλαδα τα τελευταια 6 χρονια οπως ειδαμε στα στατς σε αλλο θρεντ... Οποτε μιλας για αριστερους που στησαν θεατρικες παραστασεις στο 414 στρατιωτικο ψυχιατρειο!! :p
ikonoklast
11-10-2012, 21:22
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/991_10151241932476690_1928852666_n.jpg
http://www.left.gr/article.php?id=9629
metamelia3
11-10-2012, 21:28
Οι αντιρρησίες προφανώς και θα είναι 6. Ευτυχώς δηλαδή, είναι η απολύτως ηλίθια επιλογή. Ούτε είναι πολιτικός αγώνας όπως η ολική άρνηση, ούτε Ι5 να καθαρίσεις.
Απ' την άλλη μην λέμε μαλακίες, γιατι το 2008 υπήρχαν 16733 ανυπότακτοι εντός ελλάδος και 17161 που έφυγαν για το εξωτερικό. Όχι λοιπόν, δεν είναι 6 γραφικοί αριστεροί, είναι 35000 άτομα.
Harbinger of Death
11-10-2012, 22:21
Δε φεύγεις από Ελλάδα μόνο για να μην πας στρατό, ε. Οι 17000 δεν είπαν "χμ, έρχεται η θητεία, μπορώ να πάρω τρελόχαρτο, να γίνω ολικός αρνητής, ή να φύγω από τη χώρα".
Οπότε 16739 άτομα.
metamelia3
11-10-2012, 22:25
Μαλακίες. Είναι πόσοι και πόσοι που απ' το να πάνε στρατό, φεύγουν να πάνε για δουλειά, μένουν 3 χρονάκια, παίρνουν υπηκοότητα εκεί και γλιτώνουν όλη τη μαλακία με τον στρατό.
Harbinger of Death
11-10-2012, 22:32
Δεν παίρνεις υπηκοότητα σε 3 χρόνια. Και ο ελληνικός στρατός για να σε αναγνωρίσει ως μόνιμο κάτοικο εξωτερικού και να σε απαλλάξει, θέλει τουλάχιστον 7.
Απλά αυτό που θέλω να πω είναι πως το να φύγεις να πας για δουλειά στο εξωτερικό είναι μια απόφαση που εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, δεν είναι απλά απάντηση στη θητεία. Δεν μπορείς να την εξετάσεις μόνο από τη σκοπιά* της θητείας.
* γκετ ιτ; ε; ε; :D
freak brother
11-10-2012, 22:35
σε ποια χωρα περνεις σε 3 χρονια υπηκοοτητα ? και δεν το ρωταω ειρωνικα , στην Αγγλια απο τι θυμαμαι επρεπε να ζεις εκει νομιζω 10 χρονια η κατι τετοιο.
asimoulis
12-10-2012, 14:44
http://i.imgur.com/0jUG2.jpg
Να θυμήσουμε ότι τα εμπορικά ελλείματα οδηγούν σε δανεισμό και περισσότερο χρέος (οι χώρες με πλεονάσματα δανείζουν στις χώρες με ελλείμματα) και ότι το εμπορικό έλλειμμα (ή πλεόνασμα) είναι συντελεστής του ΑΕΠ.
Οπότε όχι το μνημόνιο δεν οφηγεί στη χρεωκοπία. Στην εξαθλίωση ναι. Στη χρεωκοπία όχι. Όχι πως έχουμε συριζαίους εδώ μέσα...
Γιατί δε σηκώνει το τηλέφωνο ο κύριος κάλκης.
πολυ κριμα να μιλας ως αμεσα θιγομενος, δεν περιμενα τετοια χαμηλοτητα απο σενα τωρα.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
13-10-2012, 09:34
Οχι
Ξεχνας το απλό πράγμα που έγινε με την ανακύκλωση πλεονασματων μετα τον Β' παγκόσμιο. μπορεί σε κάποια στιγμή οι πλεονασματικες οικονομιες να γίνουν ελλειματικες και τοτε τους παιρνει η μπαλα ολους. η ευρωζώνη τώρα, μετατρέπεται σε ελλειματική νομισματικη ένωση οπότε φαινεται σιγα σιγα το σενάριο να θέλουν να δανειζουν οι χωρες τυπου φινλανδια/ γερμανια κτλ και να μη μπορουν. χωρια που ποτέ δεν ειχαμε καποιον ικανο μηχανισμο ανακύκλωσης στην ευρωζώνη ε, ολη στηθηκε για να γαμιεται σταδιακα η περιφέρεια.
και το δευτερο που λες είναι φεηλ αφου η ελλάδα τυπικα πτώχευσε το μαρτιο του 2012 (με σταση πληρωμων στα παντα εκτος απο μισθους και συνταξεις) και εχει κυρηξει σταση πληρωμων στους εντός της χώρας ιδιώτες εδώ και κατι χρόνια. εντος του μνημονιου πάλι, διογκωσε το χρεος της, διόγκωσε την ύφεση και καταφερε να κανει μια στα χαρτιά πτωχευμενη χώρα (με μη διαχειρισιμο χρέος δλδ) να χρωστα ακόμη περισσότερα που ειναι μαλλον και το πιο τρομακτικο
οποτε αυτό που θες να πεις οτι εντος του μνημονιου δυσκολα θα κοπουν οι μισθοί/συντάξεις -εφόσον μας δανείζουν για να πληρώνουμε τις οφειλες μας και οτι προκυψει- και οχι οτι δεν οδηγουμαστε στην χρεοκωπια. δεν εχουν καμμια σχέση ολ'αυτα με τον συριζα εντωμεταξυ
Θάνος Τζήμερος
13-10-2012, 10:04
Αν δεν επιθυμείς μνημόνιο, να βρεις δουλειά και να παράγεις. Μήπως θέλεις να φέρεις και τον σοσιαλισμό με δύο ένσημα σκατόφλωρε;
Αν δεν επιθυμείς μνημόνιο, να βρεις δουλειά και να παράγεις. Μήπως θέλεις να φέρεις και τον σοσιαλισμό με δύο ένσημα σκατόφλωρε;
wpatiegine, vgika EGO o malakas me ta gkriklis edo pera???
http://www.youtube.com/watch?v=vZYbEL06lEU
η δημοκρατια οπως την εννοαται, μην αμφιβαλλετε οτι θαρθει η ωρα της.
σας ξαναδαμε.
)βασικαααααααααα ναουμεεεεεε μονο ο ντραγκονλορντ τη σωζ τη φασ εαζζζζζαααααααααα)
asimoulis
13-10-2012, 12:54
Οχι
Ξεχνας το απλό πράγμα που έγινε με την ανακύκλωση πλεονασματων μετα τον Β' παγκόσμιο. μπορεί σε κάποια στιγμή οι πλεονασματικες οικονομιες να γίνουν ελλειματικες και τοτε τους παιρνει η μπαλα ολους.
Εδώ σου λέω ότι η ελλάδα σβήνει τα ελλείματα της και κάνει θετικό το εμπορικό ισοζύγιο το 2013 κι εσύ μου λες για πλεονασματικές οικονομίες που θα γίνουν ελλειματικές; Αν μειωθούν τα πλεονάσματα του βορρά επειδή έχουμε κόψει εμείς μαχαίρι τις εισαγωγές σταρχίδια μου θα πρεπε να το περιμένουν και είναι καλο γιαυτούς δηλαδή τι στο πούτσο περιμένανε να χρωστάμε 1 τρις να βαρέσουμε στάση πληρωμών προς τα έξω και να μείνουν με τα πλεονάσματα στο χέρι και μια τρύπα στους ισολογισμούς τους από δω ως το βόρειο σέλας;;;
η ευρωζώνη τώρα, μετατρέπεται σε ελλειματική νομισματικη ένωση οπότε φαινεται σιγα σιγα το σενάριο να θέλουν να δανειζουν οι χωρες τυπου φινλανδια/ γερμανια κτλ και να μη μπορουν.
Βρες μου ποιες (βόρειες) χώρες θα γίνουν ελλειματικές το 2013 π.χ. το αμφισβητώ. Η μείωση στα πλεονάσματα τους είναι φυσιολογικότατη και ΥΓΙΗΣ στα πλαίσια του συστήματος. Είναι αντανάκλαση των ελλειμάτων του Νότου που μειώνονται δραστικά.
χωρια που ποτέ δεν ειχαμε καποιον ικανο μηχανισμο ανακύκλωσης στην ευρωζώνη ε, ολη στηθηκε για να γαμιεται σταδιακα η περιφέρεια.
Τι μηχανισμό ανακύκλωσης μωρέ η ανυπαρξία τέτοιων παρεμβατισμών σημασιοδοτεί την νομισματική ένωση.
και το δευτερο που λες είναι φεηλ αφου η ελλάδα τυπικα πτώχευσε το μαρτιο του 2012 (με σταση πληρωμων στα παντα εκτος απο μισθους και συνταξεις) και εχει κυρηξει σταση πληρωμων στους εντός της χώρας ιδιώτες εδώ και κατι χρόνια. εντος του μνημονιου πάλι, διογκωσε το χρεος της, διόγκωσε την ύφεση και καταφερε να κανει μια στα χαρτιά πτωχευμενη χώρα (με μη διαχειρισιμο χρέος δλδ) να χρωστα ακόμη περισσότερα που ειναι μαλλον και το πιο τρομακτικο
Διαφωνώ κατά το ήμισυ. Η εσωτερική στάση πληρωμών που καταρχήν δεν είναι καθολική, είναι πλήρως ελεγχόμενη και αποσκοπεί στο να κρατά τη χώρα σε λειτουργία δίνοντας της χρονικά περιθώρια για την εκταμίευση της δόσης η οποία θα φέρει τις πολυπόθητες πληρωμές και μία κάποια ρευστότητα στις τράπεζες ώστε να ρυθμιστούν μη εξυπηρετούμενα χρέη και να συνεχιστεί η πίστωση σε άπειρες υγιείς και ίσως εξαγωγικές επιχειρήσεις. Η ύφεση δεν με νοιάζει μία. Εκτός ότι το εμπορικό ισοζύγιο είναι συντελεστής του ΑΕΠ και το σπρώχνει προς τα πάνω σταρχίδια μου αδερφέ για τις εισαγωγικές επιχείρησεις που κλείσανε και σταρχίδια κάθε σοβαρού ανθρώπου.
Κοινώς δεν είναι η ύφεση αφύσικη, αφύσικη και πλασματική ήταν η ανάπτυξη τα τελευταία 10 και δεν ξέρω γω πόσα χρόνια. Ναι ξέρω αυξάνει το ποσοστό χρέος/αεπ επειδή μειώνεται ο παρονομαστής αλλά με πρωτογενή πλεονάσματα το χρέος είναι διαχειρίσιμο γιατί οι ξένοι ανακυκλώνουν τα δάνεια τους.
οποτε αυτό που θες να πεις οτι εντος του μνημονιου δυσκολα θα κοπουν οι μισθοί/συντάξεις -εφόσον μας δανείζουν για να πληρώνουμε τις οφειλες μας και οτι προκυψει- και οχι οτι δεν οδηγουμαστε στην χρεοκωπια.
Το αντίθετο είπα, τα μνημόνια εξαθλιώνουν και τώρα λέω ότι θα κατέβουν κι άλλα μέτρα εν καιρώ μη βγάζεις από το μυαλό σου. Αλλά στάση πληρωμών στους δανειστές δύσκολα. Εκτός αν συμβούν συνταρακτικά πράματα όπως το να ανέβει τρελά το πετρέλαιο και δεν ξέρω γω τι μαύροι κύκνοι μπορούν να προκύψουν σε αυτόν τον τρελό τρελό κόσμο.
δεν εχουν καμμια σχέση ολ'αυτα με τον συριζα εντωμεταξυ
Ο σύριζα επαναλαμβάνει συνεχώς ότι το μνημόνιο οδηγεί στη χρεοκοπία και προφανώς εννοούν την άτακτη και αυτό εκτός ότι είναι σούπερ ψέμα λόγω επειδή αυτά που είπα στο προηγούμενο ποστ, έχει και συμφέρον από το να σκάσει η βόμβα στα χέρια του σαμαρά, γιατί θα κυβερνήσει το fallout. Επικίνδυνοι. Οι μεν με νεοφιλελεύθερες απάνθρωπες στρατηγικές λιτότητας που όμως έχουν σχέδιο εξόδου οι άλλοι τυχοδιώκτες του κερατά. Το επαναλαμβάνω. Οι μόνες legit στρατηγικές που υπάρχουν σήμερα είναι ή με την Μεγάλη Καπετάνιο Άνγκελα Μέρκελ ή με τα Ταξικά Σωματεία. Τα άλλα είναι λαικιστές και φασίστες.
Για να χεις να σκέφτεσαι. Δώσε βάρος στο by definition.
http://i.imgur.com/ohQc5.jpg
Και επίσης όλα αυτά με μπόλικη αγάπη και πινκς.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
13-10-2012, 16:21
κοιτα ασημουλη δεν κατανοησες το ποστ μου σωστά.
η παρατηρηση σου βασιζεται στην προβλεψη οτι οι πλεονασματικες οικονομιες δεν θα γινουν ελλειματικες βραχυπρόθεσμα (2013). επίσης εσυ εγραψες πρωτος για ανακύκλωση πλεονασματων, το λες καθαρα βασικα : ''οι χώρες με πλεονάσματα δανείζουν στις χώρες με ελλείμματα''. μετά γραφεις οτι λογω ελλειψης τετοιου μηχανισμου εχουμε τη νομισματικη ενωση. τελικα τι ισχύει γιατι με μπερδεψες; εχουμε ή δεν έχουμε; θα μας δανεισουν οι πλεονασματικες ή εχουμε ευρω γιατι δεν μας δανειζαν;
στη συνέχεια κανεις μια απλη παρατήρηση οτι δεν πτωχευουμε με μνημονιο το οποιο ειναι και αυθαιρετο αλλά και πολύ γενικό και προφανως στοχοποιει κακοπροαιρετα τον συριζα για τους λογους σου που δεν με αφορουν γιατι δεν ειμαι συριζα και γενικα δεν θα μπορουσα και να ηθελα γιατι ουτε ο συριζα ειναι συριζα
τα οσα εγραψες τα βασιζεις σε μια εικασια που στην οικονομικη επιστημη ειναι το ιδιο πιθανη με το να πεις ''η ελλάδα θα ρολαρει με τα νεα μετρα''
σου γραφω οτι η ευρωζωνη παει να γινει ελλειματικη και μου ρωτας για συγκεκριμένες χωρες οταν το στοιχειο μου προκυπτει απ'την πτωση του αεπ της και οχι των επιμερους κρατων
οποτε ειτε διαλυεις την ευρωζωνη οσο οι πλεονασματικες χωρες ειναι πλεονασματικες, είτε βουλιαζουν ολοι μαζι με αυτες τις πολιτικες, τόσο απλο, τόσο ξεκάθαρο και την πτωτικη πορεια την βλεπεις για να το πεις.
συν τις αλλοις με το ευθραυστο οικονομικο συστημα, το τελευταιο πράγμα που μπορεις να εγγυηθεις ειναι οτι μια χώρα θα ειναι πάντα αναπτυξιακή. και εκει εχω την δευτερη ενσταση οπως εξηγησα. μετράμε δυο εικασίες.
στο τελευταιο σκελος τώρα
Διαφωνώ κατά το ήμισυ. Η εσωτερική στάση πληρωμών που καταρχήν δεν είναι καθολική, είναι πλήρως ελεγχόμενη και αποσκοπεί στο να κρατά τη χώρα σε λειτουργία δίνοντας της χρονικά περιθώρια για την εκταμίευση της δόσης η οποία θα φέρει τις πολυπόθητες πληρωμές και μία κάποια ρευστότητα στις τράπεζες ώστε να ρυθμιστούν μη εξυπηρετούμενα χρέη και να συνεχιστεί η πίστωση σε άπειρες υγιείς και ίσως εξαγωγικές επιχειρήσεις. Η ύφεση δεν με νοιάζει μία. Εκτός ότι το εμπορικό ισοζύγιο είναι συντελεστής του ΑΕΠ και το σπρώχνει προς τα πάνω σταρχίδια μου αδερφέ για τις εισαγωγικές επιχείρησεις που κλείσανε και σταρχίδια κάθε σοβαρού ανθρώπου.
Κοινώς δεν είναι η ύφεση αφύσικη, αφύσικη και πλασματική ήταν η ανάπτυξη τα τελευταία 10 και δεν ξέρω γω πόσα χρόνια. Ναι ξέρω αυξάνει το ποσοστό χρέος/αεπ επειδή μειώνεται ο παρονομαστής αλλά με πρωτογενή πλεονάσματα το χρέος είναι διαχειρίσιμο γιατί οι ξένοι ανακυκλώνουν τα δάνεια τους.
άσχετα πράγματα παλι.
χωρια που γραφεις για απειρες υγιεις και εξαγωγικες επιχειρήσεις οταν δεν μου δινεις κανενα στοιχειο για την τριτη και τελευταια εικασια. εγώ το στοιχειο που εχω ειναι οριακή επάρκεια στην αγροτικη παραγωγη (που σημαινει λιγότερες εξαγωγές) και μισο εκατομμυριο επιχειρησεις λουκετο απ'την αρχη της κρισης με πραγματικη υφεση (δε ξερω απο που προκυπτει οτι ειναι φυσικο φαινομενο τετοιο οικονομικο κραχ) που μετρα 1 εκ ανεργους στον ιδιωτικο τομεα.
και επειδη στροφαρεις για να αποφυγουμε το σημαντικο που λεει εντος μνημονιου δεν χρεωκοπουμε απαντω οτι προφανως και χρεωκοπουμε και εντος και εκτος. αλλα δεν εξαρταται σχεδον καθολου απο εμας
ανταποδιδω την αγαπη προφανως
θανο τζημερο παραγω εισαγωγες
asimoulis
13-10-2012, 18:24
Ίσα ίσα σιχαίνομαι να αποφεύγω τα σημαντικά. Εντός μνημονίου δεν χρεοκοπούμε λόγω πιθανότατου πρωτογενούς πλεονάσματος (με αυτήν την προοπτική δεν μπορώ να βρω λόγο να μη μας δανείζουν όσο τα χρειαζόμαστε). Η ελληνική οικονομία μειώνεται σε μέγεθος αλλά δείχνει σημάδια ανάκαμψης (στρώσιμο εμπορικού ισοζυγίου). H ευρωζώνη είναι πλεονασματική*. Πολλά εξαρτώνται και από εμάς είμαστε στην αιχμή του προβλήματος.
Το πρόβλημα μου με τον σύριζα είναι ότι υποσχόμενος κάτι άλλο και κάνοντας στην τελική κάτι άλλο θα φέρει απογοήτευση+άνοδο φασιστών (ήδη το έκανε ο σαμαράς λέγοντας ισοδύναμα, φοροκυνηγητό και κάνει τα ίδια τώρα). Δεν διάκειμαι εχθρικά απέναντι στην αριστερά και συγνώμη αν φάνηκε έτσι, δεν μπορώ να ανεχτώ τις μεγάλες υποσχέσεις σε μια τέτοια φάση. Δεν πιστεύω ότι τα εργασιακά δικαιώματα και απολαβές στηρίζονται σε καλές προθέσεις αλλά σε δυνατές οικονομίες οποιαδήποτε κι αν είναι η φύση τους. Η διαδικασία ανασυγκρότησης είτε με καπιταλιστικό είτε με άλλο τρόπο θα είναι επίπονη.
Προβληματισμοί τουλάχιστον ευπρόσδεκτοι.
EDIT: αρκετές διορθώσεις
*http://i.imgur.com/uA5pp.jpg
freak brother
13-10-2012, 19:38
προεδρε , εχει αρχισει και μυριζει ανεργιλα εδω μεσα..
Μελαγχολικός Χοντρούλης
13-10-2012, 23:43
Συμφωνα με την ιδια την eurostat, τη στιγμή που μιλαμε, είμαστε σε υφεσιακό έτος (http://epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm/table.do?tab=table&init=1&plugin=1&language=en&pcode=tec00115) και ''περιμενουμε'' ισοσκελισμο εσοδων-εξοδων για του χρόνου. ολ'αυτα για την ευρωζώνη. με μπερδεψε λιγο το γκραφ που δινεις με αυτο που βρηκα εγώ.
δεκτη η κριτικη, αλλά για τον συριζα μιλαμε τωρα που σε τελικη ανάλυση τα όσα φαίνεται να εχει υποσχεθει (αναδιανομη πλουτου, πιεση στην ευρωζωνη για υιοθετηση αναπτυξιακων μετρων και οχι λιτοτητας, παραμονη στο ευρώ όσο περισσότερο γίνεται) είναι ολα πράγματα που λιγο πολυ ειναι εφικτα στα πλαισια του καπιταλιστικου συστηματος. οι πιο χαρντκορ σου λενε οτι θα παμε στα αφεντικα με το κομμα και θα τους πουμε, φερε το εργοστασιο βδέλλα. με τον συλλογισμο σου, αν αποτυχει το δευτερο η χρυση αυγη παει για 98%
μακαρι να ειναι οπως τα λες παντως αν και διατηρω την εντυπωση οτι το 80% των ποστ σου ειναι παραπλανητικο τρολλαρισμα
asimoulis
14-10-2012, 00:14
Το δικό μου είναι εμπορικό ισοζύγιο (και είναι αθροιστικά συντελεστής του ΑΕΠ).
Η πάταξη της φοροδιαφυγής είναι ένας πυλώνας της αναδιανομής και είναι εσωτερική υπόθεση. Όσο μπορεί να την κάνει ο σύριζα μπορεί οποιοσδήποτε χωρίς κουμπαριές. Είναι πρωτίστως πολιτικό και δευτερευόντως τεχνικό ή τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ. Τα αναπτυξιακά μέτρα του σύριζα είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και ο μόνος τρόπος να γίνει κεντρικά (ευρωπαικά) είναι να... κινηθούν όλοι στο μήκος κύματος του σύριζα κάτι πολύ μακρινό λόγω της neolib θεμελίωσης του εγχειρήματος. Βέβαια τώρα φαίνονται τα αδιέξοδα και γιαυτό οι μηχανισμοί στήριξης και αυτά είναι πολιτικές αποφάσεις που παρακάμπτουν τις παλιές αγκυλώσεις. Αλλά όχι τόσο όσο θα θελε η ευρωπαική αριστερά γιατί η κυρίαρχη άποψη είναι ανταγωνιστικότητα δια της υποτίμησης της εργασίας. Οπότε για να το κάνεις μόνος σου πρέπει να κόψεις δραχμές. Οι δραχμές θα είναι υποτιμημένες και η αγοραστική δύναμη θα πέσει ΕΞΙΣΟΥ. Δεν μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να παίρνουν καλά λεφτά από legitimate δουλειές απλά και μόνο επειδή η πολιτική σου ταυτότητα γράφει αριστερός.
Πως να το κάνουμε, το αλλάζω την ευρώπη από μέσα δεν σημαίνει την επόμενη που βγαίνω κυβέρνηση καταργώ το μνημόνιο άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Έχει πέσει η κίνηση στο πόλιτιξ λόγω excessive τρολαρίσματος από όλες τις μπάντες και ίσως πρέπει να σπάει που και που.
δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει στην Πάτρα αυτές τις μέρες... μιλάμε για τρομερή σαπίλα.
MjWOBHElQug
θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε. οι τέσσερις αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας λόγω ψευδομαρτυριών από μέλη της Χ.Α..
(Τουλάχιστον) ένας από αυτούς μόλις είχε τελειώσει από τη δουλειά του όταν προσήχθει. αλλά δεν έχει σημασία αν έχουν άλλοθι, στον εισαγγελέα καταθέτει μόνο ο μάρτυρας κατηγορίας κι αν κρίνει ο ανακριτής ότι πρέπει να προφυλακιστεί μέχρι τη δίκη, μπορεί να είναι έως και 18 μήνες.
Αύριο λοιπόν,
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314285_10151134803428579_522004531_n.jpg?dl=1
ion_storm
15-10-2012, 01:12
Μερική τύφλωση Ελληνο-αιγύπτιου από ρατσιστική επίθεση
Αθήνα
Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον οι βίαιες ρατσιστικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας. Το βράδυ της Παρασκευής ένας 21χρονος Έλληνας έπεσε θύμα ομάδας ακροδεξιών, που του επιτέθηκαν με αλυσίδες, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι. Από την επίθεση υπέστη μερική τύφλωση στο αριστερό του μάτι. Η επίθεση σημειώθηκε στις 21:30 στην πλατεία Αττικής και παρά το γεγονός ότι υπήρχε κόσμος στο σημείο, κανείς δεν παρενέβη.
Σύμφωνα με την καταγγελία που καταγράφεται στην ιστοσελίδα της εκστρατείας «Και 1 θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ο 21χρονος βρισκόταν μέσα σε τρόλεϊ και γύρω στις 21:30 κατέβηκε στη στάση απέναντι από την πλατεία Αττικής.
Ήταν ο μόνος απ' όσους αποβιβάστηκαν που έμοιαζε με αλλοδαπός, λόγω της αιγυπτιακής του καταγωγής. Στη στάση βρίσκονταν 3-4 μαυροντυμένοι άντρες, μαζί με σκυλιά, οι οποίοι μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν.
Ο 21χρονος φώναζε ότι είναι Έλληνας, αλλά η ομάδα των ακροδεξιών τον χτύπησε ανελέητα με αλυσίδες στο κεφάλι επί περίπου πέντε λεπτά.
Σύμφωνα με την καταγγελία, μια γυναίκα που κατέβηκε μαζί του από το τρόλεϊ είπε: «Δεν μπορώ να σε βοηθήσω· περίμενε να έρθει η αστυνομία». «Κρίμα γι' αυτά που γίνονται» έλεγαν από μακριά άλλοι περαστικοί, σύμφωνα με την καταγγελία.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231217638
δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει στην Πάτρα αυτές τις μέρες... μιλάμε για τρομερή σαπίλα.
MjWOBHElQug
θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε. οι τέσσερις αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας λόγω ψευδομαρτυριών από μέλη της Χ.Α..
(Τουλάχιστον) ένας από αυτούς μόλις είχε τελειώσει από τη δουλειά του όταν προσήχθει. αλλά δεν έχει σημασία αν έχουν άλλοθι, στον εισαγγελέα καταθέτει μόνο ο μάρτυρας κατηγορίας κι αν κρίνει ο ανακριτής ότι πρέπει να προφυλακιστεί μέχρι τη δίκη, μπορεί να είναι έως και 18 μήνες.
Αύριο λοιπόν,
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314285_10151134803428579_522004531_n.jpg?dl=1
Οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση να παρουσιάζονται μία φορά το μήνα στο τμήμα). Ο ανήλικος περνάει από ανακριτή το απόγευμα.
S8h2kjz4x8I
Μελαγχολικός Χοντρούλης
16-10-2012, 12:37
Ll8qmdu2PAw&feature=plcp
16-10-2012, 12:52
κλαίω, ο μικρός αδερφός του τσέκου.
MaX Payne
16-10-2012, 14:17
.
MaX Payne
16-10-2012, 14:18
το δραμα του κωστακη
ρεπορταζ
Γιατί (ξε)πουλάει ο Καραμανλής (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=479408)
http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/9B064A84E9D2CC39F896E34BBD728A4C.jpg
Είναι προφανές ότι η πώληση αυτού του ακινήτου, με το οποίο είναι συναισθηματικά δεμένος ο κ. Καραμανλής, αποφασίστηκε για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, γιατί από τα υπόλοιπα περιουσιακά του στοιχεία δεν μπορεί πια να εξασφαλίσει το ετήσιο εισόδημα που του αρκεί για να καλύψει τις υποχρεώσεις του. Και δεύτερον, γιατί εκτιμήθηκε ότι σε περίοδο τέτοιας κρίσης είναι το μοναδικό που μπορεί να διασφαλίσει ένα αξιοπρεπές τίμημα, λόγω της προνομιούχου θέσης του.
Αυτό που δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι ότι η πρόσφατη κρίση έχει δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα ακόμη και στον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος έχει μια ικανοποιητική οικονομική επιφάνεια. Δεν είναι γνωστό ότι ο κ. Καραμανλής είναι ένας από τους πολλούς Ελληνες που είχαν επενδύσει τις αποταμιεύσεις τους σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και υπέστη κι εκείνος το θεαματικό «κούρεμα» που τον οδήγησε να χάσει περίπου 300.000 ευρώ μέσα σε έναν χρόνο
Σύμφωνα με τη δήλωση «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή για το 2009, ο κ. Καραμανλής εκποίησε ομόλογα της ΕΤΒΑ αντί 602.114,65 ευρώ και αγόρασε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου αντί 300.261,37 ευρώ. Είναι ίσως κι αυτή μια ένδειξη ότι, ως τη στιγμή που ηττήθηκε στις εκλογές, δεν είχε και ο ίδιος αντιληφθεί τη δραματική κατάσταση της οικονομίας και την έκρηξη του δημοσίου χρέους.
Μα είναι δυνατόν να μην τα βγάζει πέρα ένας πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος είναι ακόμη βουλευτής και εργάζεται και η σύζυγός του;» θα αναρωτηθεί δικαίως κανείς.
Σύμφωνα με την τελευταία δήλωση «πόθεν έσχες» του κ. Καραμανλή στη Βουλή, το 2009 εισέπραξε ως βουλευτική αποζημίωση 108.609,17 ευρώ, η οποία από τότε έχει περιοριστεί περίπου κατά 35%. Είναι προφανές ότι με τις αποδοχές αυτές μπορεί δύσκολα να συντηρήσει πολιτικό γραφείο και ταυτόχρονα οικογένεια οποιοσδήποτε βουλευτής, είτε είναι πρώην πρωθυπουργός είτε έχει εκλεγεί για πρώτη φορά και δεν έχει άλλους πόρους.
λεει ολα αυτα εχει κυλησει ενα δακρυ για το τι τραβαει ο κωστακης και μετα αραδιαζει περιουσια :touched:
Σύμφωνα πάντα με τη δήλωση του κ. Καραμανλή, η σύζυγός του κυρία Νατάσα Παζαΐτη δήλωσε το 2009 εισόδημα 24.161,82 ευρώ. Το 2009 ο πρώην Πρωθυπουργός αγόρασε το νέο του γραφείο, εμβαδού 133 τ.μ., δίπλα από την αμερικανική πρεσβεία, το οποίο εξοφλεί ακόμη καθώς αποκτήθηκε με δάνειο.
Ταυτόχρονα η οικογένεια Καραμανλή κατέχει ακόμη:
Δύο διαμερίσματα, 70 και 41 τ.μ., και ένα πάρκινγκ 9 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη, δύο αγροτεμάχια στην Κύθνο, 4.070 και 4.100 τ.μ., δύο διαμερίσματα (20 και 55 τ.μ.) και μία αποθήκη (15 τ.μ.) στην Αθήνα, δύο διαμερίσματα (222 και 20 τ.μ.) και μία αποθήκη (15 τ.μ.) στη Φιλοθέη, οικία (275 τ.μ.) με αποθήκη (29 τ.μ.) στη Ραφήνα, όπου και διαμένει, και έχει μεταβιβάσει στα παιδιά του οικία και αποθήκη (63 και 83 τ.μ. αντιστοίχως) και αγροτεμάχιο 2.000 τ.μ. στην Πρώτη Σερρών.
Ακόμη δηλώνει ο ίδιος οικία και κατάστημα στη Μύκονο, η δε σύζυγός του έχει στην ιδιοκτησία της το 50% αγροτεμαχίου και οικοπέδου στα Τρίκαλα, συνολικού εμβαδού 3.300 τ.μ.
Το 2009 είχε συνολικές καταθέσεις 774.766 ευρώ και 167.935 δολαρίων, σε 13 τραπεζικούς λογαριασμούς από κοινού - στους περισσότερους - με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Η σύζυγός του είχε καταθέσεις σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, συνολικού ύψους 87.000 ευρώ.
Η οικογένεια κατέχει ένα τζιπ 1.800 κ.εκ., καθώς και ένα φουσκωτό σκάφος αναψυχής από κοινού με τη γυναίκα του, χωρητικότητας οκτώ ατόμων.
asimoulis
18-10-2012, 03:57
http://www.spitoskylo.gr/wp-content/uploads/2012/06/kopelouzos.jpg
overdriven
18-10-2012, 15:27
https://twimg0-a.akamaihd.net/profile_images/2284829394/wlp3sny0fd8bzmpbj5l0.jpeg
Gregory Farmakis @gregoryfarmakis
Ερημιά στο Facebook σήμερα. Είναι ημέρα απεργίας στο Δημόσιο
Gregory Farmakis
"Είμαι αντιπρόεδρος του φιλελεύθερου think tank «Φόρουμ για την Ελλάδα»....."
Λίγο νερό Γρηγόρη μου, μην κάψεις κανένα κύτταρο από την πολύ σκέψη....
Μελαγχολικός Χοντρούλης
18-10-2012, 16:17
ταπώνω τον γκρεγκ
ποστάρω απο εταιρικό
freak brother
18-10-2012, 22:00
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/554179_10151208063299759_1759961000_n.jpg
metamelia3
18-10-2012, 22:59
Τι έγινε τώρα; Ποιοί είναι αυτοί;
atom_smasher
19-10-2012, 01:25
να κανω μια αφελη ερώτηση. ειναι αληθεια οτι στην επίσκεψη της μερκελ δεν εγιναν επεισοδια και τα παιδια του αντεξουσιαστικού ηταν ιδιαίτερα ησυχα ή τους ειχαν μαντρωσει και δεν μπορουσαν να πλησιασουν; πειτε μου λιγο τι συνεβει. πχδεν καλυφθηκαν απο τα μμε τα επεισοδια οπως συνηθως; εχει καποιος εικονα;
Aleister
19-10-2012, 03:06
της πουτανας εγινε
απλα την πηγαν βολτα απο αλλο δρομο
metamelia3
19-10-2012, 10:21
να κανω μια αφελη ερώτηση. ειναι αληθεια οτι στην επίσκεψη της μερκελ δεν εγιναν επεισοδια και τα παιδια του αντεξουσιαστικού ηταν ιδιαίτερα ησυχα ή τους ειχαν μαντρωσει και δεν μπορουσαν να πλησιασουν; πειτε μου λιγο τι συνεβει. πχδεν καλυφθηκαν απο τα μμε τα επεισοδια οπως συνηθως; εχει καποιος εικονα;
Τα παιδιά του αντιεξουσιαστικού ως επί το πλείστον δεν κατέβηκαν. Ο λόγος είναι πάνω-κάτω αυτά που έλεγα κι εγώ πριν μερικές σελίδες.
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/554179_10151208063299759_1759961000_n.jpg
7b8zxBWW3ik
atom_smasher
19-10-2012, 11:21
Τα παιδιά του αντιεξουσιαστικού ως επί το πλείστον δεν κατέβηκαν. Ο λόγος είναι πάνω-κάτω αυτά που έλεγα κι εγώ πριν μερικές σελίδες.
μηπως μπορεις να βρεις τι εγραφες να το δω και γω; δεν το βρισκω. Ο αλειστερ λεει αλλα παντως.
metamelia3
19-10-2012, 11:41
Εδώ είσαι http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?23523-%CE%9C%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE&p=1201129&viewfull=1#post1201129
Πρώτη παράγραφος
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/581034_488201661214119_943148098_n.jpg
Αυτή τη βδομάδα ο Δένδιας έδωσε ρέστα...
Δένδιας: Νομικά εναντίον της Guardian για τα βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ (http://tvxs.gr/news/ellada/dendias-nomika-enantion-tis-guardian-gia-ta-basanistiria-sti-gada)
Ν.Δένδιας: Λίγοι αστυνομικοί διάκεινται φιλικά στη Χρυσή Αυγή (http://tvxs.gr/news/ellada/ndendias-ligoi-astynomikoi-diakeintai-filika-sti-xrysi-aygi)
Μελαγχολικός Χοντρούλης
21-10-2012, 15:18
dyWCcGJUsyA&feature=g-u-u
εκμηδενισμός παγκαλου σε ενα δεκαπεντάλεπτο (ταπες με στυλ)
Κυρία Μαριάννα
23-10-2012, 08:12
ο βασίλης λεβέντης στη νέα δημοκρατία (http://www.kamarinia.gr/article/item/177483-o-vasiles-levedes-ste-nea-demokratia)
μας τρολλάρει η προεδράρα?! :-|
23-10-2012, 12:25
τα καμαρίνια σε τρολλάρουν, ο κύριος λεβέντης είναι ακέραιος χαρακτήρας.
VidnaObmana
23-10-2012, 22:27
Σε διενέργεια διαγωνισμού προϋπολογισθείσας δαπάνης 2.300.100€ προχώρησε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την αγορά δυο οχημάτων "X-ray VAN".
Σύμφωνα με τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές τα οχήματα θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα ανίχνευσης όπλων, ναρκωτικών, εκρηκτικών, προϊόντων καπνού, οινοπνευματωδών ουσιών, καύσιμων υλών, λαθρεπιβατών και ζώων, εκπέμποντας αρκετή ακτινοβολία προκειμένου να διαπερνιούνται 6mm μεταλλικής επιφάνειας, σταθερών ή κινούμενων "στόχων", χωρίς τη συνεργασία των επιβαινόντων.
Πέραν της παράφορης παραβίασης της ιδιωτικότητας, Το εργαλείο αυτό χρησιμοποιεί ακτίνες Χ, που ως γνωστών είναι επιβλαβείς για την υγεία κυρίως εγκύων και παιδιών που θα είναι ανέφικτο να προβλεφθεί πως επιβαίνουν ενός πιθανού "στόχου".
http://omniatv.com/blog/2461
asimoulis
24-10-2012, 11:53
Χθεσινή δημοσκόπηση της Marc. Είχανε πάει πολύ καλά τον Ιούνη εκτός από το ότι είχανε δώσει λιγότερο στη ΧΑ και περισσότερο στο ΚΚΕ.
Με αναγωγή και αφαίρεση, στην παρένθεση Ιούνιος.
ΣΥΡΙΖΑ 28,8% (26,9%)
Νέα Δημοκρατία 26,4% (29,7%)
Χρυσή Αυγή 11,8% (6,9%)
ΠΑΣΟΚ 7,5%% (12,3%)
Ανεξάρτητοι Ελληνες 6,9% (7,5%)
Δημοκρατική Αριστερά 6,1% (6, 3%)
ΚΚΕ 5,9% (4,5%)
Αλλα κόμματα 6,6% (6%)
Θάνος Τζήμερος
24-10-2012, 20:44
ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ 28,8
ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ 26,4
ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ 11,8
ΠΑΣΟΚ 7,5
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΧΟΝΤΡΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ 6,9
ΝΕΟΧΙΠΠΗΔΕΣ 6,1
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ 5,9
ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ 5,0
ΛΟΓΙΚΗ 1,6
ViPeRMaN
25-10-2012, 21:50
Ολη η Αληθεια για τους Ταλιμπαν!
http://www.prisonplanet.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7/217-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD
Μελαγχολικός Χοντρούλης
26-10-2012, 11:58
TWQ1e208KHc&feature=plcp
τρομερά ενδιαφέρουσα συζήτηση που ριχνει φως στη στρόφη πολιτικής σκέψης του άδωνις.
ο καισαριος είναι αυτός που αρθρογραφεί στο capital.gr και κατέβαινε με την Ντορα στις εκλογές.
_WSRV15NpcU&feature=relmfu
overdriven
26-10-2012, 20:29
Στο μεταξυ ο Βαξεβανης αυριο κυκλοφορει εκτακτο τευχος με μυστικο θεμα. Αφησε ομως να εννοηθει οτι θα περιεχει τη Λιστα Λαγκαρντ
KoiliaSamprela
26-10-2012, 21:42
2.5 γιούρο , γιατί νοιάζεται !
freak brother
26-10-2012, 21:45
Στο μεταξυ ο Βαξεβανης αυριο κυκλοφορει εκτακτο τευχος με μυστικο θεμα. Αφησε ομως να εννοηθει οτι θα περιεχει τη Λιστα Λαγκαρντ
foverh mystikothta
http://www.youtube.com/watch?v=QoaqQBAgziY&feature=share
overdriven
26-10-2012, 21:48
foverh mystikothta
http://www.youtube.com/watch?v=QoaqQBAgziY&feature=share
To prwi pou eida to dhmosieuma etsi elege pantws kai oti de mporei na to apokalypsei. Sth synexeia to dhlwse kanonika
freak brother
26-10-2012, 21:52
kala etsi to pa na to paixw exypnakias , twra molis to eida pou to postaran :P extize hype ;)
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=232655
οικτιρω ικονοκλαστς και καλκι και λοιπους...δεν ηξερα που αλλου να το βανω...οι ενδιαφερομενοι (ενας ξερει) να μην απαντησουν
οχι αλλη τροφη
metamelia3
28-10-2012, 15:46
ε... τι;;;
γιατί μας οικτίρει αυτός;
ikonoklast
28-10-2012, 20:34
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/530849_424760534240090_178934019_n.jpg
Βασικά τα ερωτήματα είναι τα ίδια με το 1932. Απλώς οι μεταμοντέρνοι τόσο καιρό προσπαθούσαν να θολώσουν τα νερά.
Aleister
28-10-2012, 23:43
Μ'αρεσει που παραπονιεται οτι δεν ειναι φασιστας μαζι με τους αλλους και γραφει "ΑΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ"
τραγελαφικο μαλακα
asimoulis
29-10-2012, 00:30
http://www.agriniopress.gr/koinonia/15165-xrysiavgi-parelasi-synthimata
Είσαι αγράμματος και απο ιστορία δεν σκαμπαζεις πράμα
Ποιός πολέμησε τους ιταλούς φασίστες στα αλβανικά βουνά το 40?
Οι αριστεροι που είπαν δεν πάνε (ΚΚΕ-Απόφαση ολομέλειας) γιατί υπήρχε το σύμφωνο Ριτενχοφτ-Μολότωφ?Ή ο Εθνικός στρατός και όλοι όσοι ΔΕΝ ήταν κουμμουνιστάς δηλαδή αριστεροι?
Έλεος πια η προπαγάνδα σας!!!!!!
KoiliaSamprela
29-10-2012, 14:58
Έκοψαν τον Αρβανίτη από την ΝΕΤ ...
Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης του τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ από αύριο και μέχρι νεωτέρας οι παρουσιαστές της "ΠΡΩΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ", Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη "κόβονται" από την εκπομπή.
Ο λόγος ήταν ο παρακάτω διάλογος μεταξύ των δύο παρουσιαστών:
Μ. Κατσίμη. …Και βγήκαν και τα ιατροδικαστικά πορίσματα για τους 15 που συνελήφθησαν και έγραφε η Guardian και
που ήθελε ο κ. Δένδιας να κάνει στην Guardian μήνυση
Κ. Αρβανίτης. Δεν έκανε μήνυση;
Μ. Κατσίμη. Δεν έκανε γιατί τα πορίσματα δείχνουν ότι όντως είναι κακούργημα.
Κ. Αρβανίτης. Και θα παραιτηθεί τώρα;
Μ. Κατσίμη. Δε νομίζω ότι θα παραιτηθεί. Πάντως ήταν περίεργο το ότι ο κ. Δένδιας είπε – σαν να ήξερε τα πορίσματα, που αυτό κανονικά δε γίνεται - που από τη μία έιναι καλό ότι δεν τα ήξερε τα πορίσματα, αλλά από την άλλη πώς πας και το λες αυτό;
Κ. Αρβανίτης. Και τώρα τι θα γίνει; Θα πει συγνώμη;
Μ. Κατσίμη. Δεν ξέρω….
Κ. Αρβανίτης. Πω πω δύσκολα για τον κ. Δένδια. Και είναι και κοντοχωριανός σου, είναι από την Κέρκυρα.
Μ. Κατσίμη. Και είναι και σοβαρός άνθρωπος έχω να πω.
φαντασια στην εξουσια με θελατε...
http://www.youtube.com/watch?v=hd8qJM9hp20
Μελαγχολικός Χοντρούλης
29-10-2012, 21:57
kIKgFzsV92g&feature=player_embedded#!
αστυνομικοί ψεκάζουν τον εαυτό τους και μετά απομακρύνονται από το σημείο
ΛΟΛ
http://www.dailymotion.com/video/xuoxqn_yyyyyyyyyyyyy-yyyy-yyyyyyyyyy-yy-yyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyyyy_news
μπραβο ρε ενιθαρμον...ΑκσιΑ
ikonoklast
29-10-2012, 22:33
Δεν είναι η ενιθαρμον, η Ματούλα Ζαμάνη είναι. (ο θανάσης παπακωνσταντίνου έπαιζε δίπλα και φυγανε όλοι μαζί για πέσιμο στο GAP, λολ).
τι μαλακας εισαι...ηθελα να την στοχοποιησω
ikonoklast
29-10-2012, 22:36
Ε, στοχοποιούμε Ματούλα, καλύτερο είναι...
πω ρε...
τα πραματα ειναι οντως πολυ σκατα την ελλαδα σας
http://www.youtube.com/watch?v=pYlS2Rk8vO8
freak brother
29-10-2012, 22:46
:vomit: eixa kairo na to valw auto to emo
metamelia3
30-10-2012, 13:13
Χέστε μας με τη Ματούλα.
Λοιπόν, η Σάμος είναι ένα νησί 32760 κατοίκων. Χθές έφυγε ένα πλοίο για Πειραιά, το οποίο ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Από σήμερα, η Σάμος δεν έχει πια πλοία, ούτε από, ούτε προς.
carheart
30-10-2012, 13:36
`~samatoula~~**3#<3
tamagothi
30-10-2012, 13:48
Λοιπόν, η Σάμος είναι ένα νησί 32760 κατοίκων. Χθές έφυγε ένα πλοίο για Πειραιά, το οποίο ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Από σήμερα, η Σάμος δεν έχει πια πλοία, ούτε από, ούτε προς.
έλα μωρέ, θα τα βρούν με την επιδότηση, θα βάλουν ακόμα χειρότερο καράβι, κάτι θα γίνει.
στην ικαρία δεν ανησυχούν καθόλου πάντως.
(για το "ιεράπετρα" λέμε, ε; δεν έχει κι η ΝΕΛ από σάμο για πειραιά; )
metamelia3
30-10-2012, 13:49
Νοουπ, κανένα πια, ούτε Ιεράπετρα, ούτε Νήσος Μύκονος, ούτε αυτό της ΝΕΛ
asimoulis
30-10-2012, 13:51
Τι λες μπρε, και πως θα σας φέρουν φαί;
tamagothi
30-10-2012, 13:56
της ΝΕΛ το βλέπω προγραμματισμένο, δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι.
πάντως για να μην έχει κάνει κατάληψη το ΠΑΜΕ σ' όλους τους όρμους της ικαρίας μάλλον μπλόφα θα 'ναι.
Kingdom Gone
30-10-2012, 13:58
Από Τετάρτη το ίδιο συμβαίνει και στην Κάλυμνο.
KoiliaSamprela
30-10-2012, 15:25
είσαι απ εκεί ?
enitharmon
30-10-2012, 15:30
θα με μουτζωνα αν μπορουσα, αλλα απο οταν ειδα ποστ ικονοκλαστ προσπαθω να βρω που εφαγε ο παπανδρεου
α, κι ο παπακωσταντινου ηταν την πεμπτη
enitharmon
30-10-2012, 18:12
βρηκα πού ήταν, λήγει ο συναγερμός
και κοντέβω να βαλω τα κλάμματα από τη συγκίνηση (όλο αναρωτιόμουν ποιοι είναι ακόμα οι ψηφοφόροι) http://do.pasok.gr/berolino/?page_id=114
ikonoklast
30-10-2012, 18:49
θα με μουτζωνα αν μπορουσα, αλλα απο οταν ειδα ποστ ικονοκλαστ προσπαθω να βρω που εφαγε ο παπανδρεου
Δίπλα στο b-flat.
chris_boss
30-10-2012, 20:50
φυσική λα;
:cold:
http://www.dailymotion.com/video/xupo3g_yyy-yyyyyy-yyyyyyyyyy_people
αυτηνα την ειπαν να κλασει και χεστηκε
Drumsick
30-10-2012, 21:14
Χέστε μας με τη Ματούλα.
Πες την ιστορία. Τι ακριβώς συμβαίνει? Πως θα πάω να μαζεψω ελιες?!
Kingdom Gone
30-10-2012, 21:15
είσαι απ εκεί ?
Όχι, ούτε έχω πάει, έχω γνωστό που μένει εκεί και μου το είπε.
ikonoklast
30-10-2012, 21:31
φυσική λα;
:cold:
κι όμως!
freak brother
01-11-2012, 22:16
πω ρε...
τα πραματα ειναι οντως πολυ σκατα την ελλαδα σας
http://www.youtube.com/watch?v=pYlS2Rk8vO8
http://www.lifo.gr/now/etc/18539
γενικα... (http://www5.zippyshare.com/v/17086000/file.html)
geologiko_karoto
04-11-2012, 16:35
Από τους εφοπλιστές 80 εκατ. ευρώ, από τους ανάπηρους 82 εκατ. ευρώ!
http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7120085
ikonoklast
04-11-2012, 17:11
Η ΟΕΝΓΕ αποφασίζει να κηρύξει απεργία τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη
5,6,7 Νοεμβρίου και προτείνει στις Ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού
τομέα, στην ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
των για όλες τις ημέρες συζήτησης στη Βουλή των μέτρων και του
προϋπολογισμού. Όταν σφαγιάζονται μισθοί και συντάξεις, διαλύεται ο
ασφαλιστικός μας φορέας και η άσκηση του επαγγέλματός μας γίνεται
προβληματική έως αδύνατη η τριήμερη κινητοποίηση είναι η ελάχιστη
αντίδραση του κλάδου μας σε συμπόρευση με όλους τους πολίτες της χώρας
που θα βγουν στους δρόμους και τις πλατείες διαμαρτυρόμενοι. Τις ημέρες
της απεργίας καλούμε τις Ενώσεις να ορίσουν απεργιακές επιτροπές και να
περιφρουρήσουν την κινητοποίηση.
Tispanagias tamatia
04-11-2012, 19:01
Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας "κατά του ρατσισμού έναντι των Ελλήνων μέσα στην ίδια τους την πατρίδα". Το κάλεσμα είναι για την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, στις 18:30, στην πλατεία Ελευθερίας
«Oι αριστερίστικες ψευτοδημοκρατικές δήθεν αντιεξουσιαστικές σέχτες/ συμμορίες/ κόμματα αποτελούν τα καλοδουλεμένα γρανάζια και τα επιδοτούμενα εκτροφεία της νεοταξικής πολυπολιτισμικής βαρβαρότητας, με μόνο σκοπό -σπέρνοντας το διαλυτικό διχασμό, το μίσος και το αίμα στην ελληνική κοινωνία- να διαλυθεί και να ισοπεδωθεί ολοκληρωτικά η Ελλάς, ο Εθνικός Πολιτισμός, η Εθνική Ιστορία και η Ορθοδοξία» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.
Μάλιστα στην αφίσα τους έχουν βάλει ναζιστικά σύμβολα στα ελληνικά κόμματα της αεριστεράς ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΙΑ
http://3.bp.blogspot.com/-Htt2h8-vrjA/UJFzN3-uuYI/AAAAAAAAArc/lDbOaXbpX1w/s400/373040_170643573075456_1772137404_n.jpg
. (http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=75141:antiratsistiki-sugkentrosh-apo-akrodeksious-sthn-kabala-foto&catid=1:latest-news&Itemid=50)
metamelia3
05-11-2012, 13:59
Μπα.
Παρεάκι είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους σίστες (http://www.xekinima.org/arthra/view/article/synergasia-me-tin-akrodeksia-barytato-atopima-tis-para/)
tsimpouklano
05-11-2012, 14:06
Μπορεί να μη ξέραν τα παιδιά.
Phantom Duck
05-11-2012, 18:56
ε ναι, δεν το έψαξαν (http://www.easitis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=171%3A2012-11-05-09-03-00&catid=36%3Aanakoinoseis) όσο εσείς.
Agoraphobic_S.I.
05-11-2012, 21:34
Κάλκι και λοιποί άπλυτοι, διακρίνω στη συμπεριφορά σας μια μικρή δόση αντιπάθειας προς τα διάφορα μικρά ΚΚΕ.
Γιατί;
Πόσο κάνει 10 συν 7
05-11-2012, 21:52
Aγαμήσου και συ!
metamelia3
05-11-2012, 22:16
Αγκοραφόμπικ στα μικρά ΚΚΕ εννοούμε και το μαγαζάκι σας;
Agoraphobic_S.I.
06-11-2012, 01:18
Εγώ για να την μπω στους άλλους το είπα, αλλά το κόμπλεξ του πολιτικά ορφανού δεν κρύβεται με τίποτα, απ' ότι φαίνεται.
metamelia3
06-11-2012, 01:34
Δεν είμαστε πολιτικά ορφανοί, μας πληρώνει ο αλαβάνος για να προβοκάρουμε στις διαδελώσεις!
metamelia3
06-11-2012, 01:34
Ωπα, κάτσε, λάθος χρονιά.
o agoraphobic apo poio magazaki einai?
Agoraphobic_S.I.
06-11-2012, 01:48
Απ' τον Μπακάκο.
Κάλκι πες και ότι τσάμπα σε πληρώνει ο αλέκος, αφού δεν κατεβαίνεις σε διαδηλώσεις.
Αυτοί στο Ξεκίνημα από τον πολύ αντισταλινισμό έχουν αρχίσει να μοιάζουν στο Ριζοσπάστη (http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7123777&publDate=3/11/2012).
Phantom Duck
06-11-2012, 03:27
είναι αξιολάτρευτοι, ξεκινάνε με λινκ ενάντια στην ανταρσύα και καταλήγουν να τις παίζουν μεταξύ τους.
VidnaObmana
06-11-2012, 03:46
Αγοραφοβικ, το σχολιο σου για πολιτικα ορφανα ηταν κωμικοτραγικο
Agoraphobic_S.I.
06-11-2012, 17:01
σε πήρανε τα σκάγια βύντρα μου;
δεν πειράζει, πάρε ένα μπούμπλε και θα είσαι κομπλέ. :smile:
VidnaObmana
06-11-2012, 17:05
Α ρε αναρχικοι του κωλου
stam and the witches
06-11-2012, 17:05
Πω.
Α ρε αναρχικοι του κωλου
http://pooool.info/wp-content/uploads/2011/12/WyattNiehaus_HeaderImage.png
σε πιό πεθαμένη πορεία δεν έχω πάει ούτε στην επαρχία
Πόσο κάνει 10 συν 7
06-11-2012, 21:49
Πήγαινε γράψε το review σου στο indymedia τότε και μην ξεχάσεις να βάλεις και βαθμολογία στο ISDB (Internet Strike Database).
geologiko_karoto
06-11-2012, 23:07
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yGBfGaOqbgQ
Μελαγχολικός Χοντρούλης
07-11-2012, 17:22
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/549047_530357426991553_912994237_n.jpg
θα τον έλεγα καταστροφολόγο, αλλά λέει πως είναι λογικός
Κι εντάξει, οι ελάχιστα σκεπτόμενοι πολίτες γνωρίζουν ότι είναι χαζός. Ο ίδιος δεν έχει την παραμικρή αίσθηση ρε πούστη μου ότι ενσαρκώνει τον ρόλο της κλασικής πολιτικής φιγούρας που θέλει να κρεμάσει ο μέσος πολίτης με κάτι τέτοιους γελοιοδέστατους λαϊκισμούς?
Απαλλάσσεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος από την κακουργηματική κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες».
Επειδή τα καταφέρνεις και γαμάς τη Ντόρα, και εγώ θα στη χάριζα ρε μεγάλε, χαλάλι σου, ήρωα.
KoiliaSamprela
07-11-2012, 21:21
Απαλλάσσεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος από την κακουργηματική κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες».
Επειδή τα καταφέρνεις και γαμάς τη Ντόρα, και εγώ θα στη χάριζα ρε μεγάλε, χαλάλι σου, ήρωα.
παίζει πάντα και η κατάρα του πεθερού ...
metamelia3
07-11-2012, 23:06
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Βενιζέλος.
"Αυτα δεν ειναι αποτελεσματα διανοητικης διαδικασιας τυπου Βιτγκενσταϊν"
Αυτά που λέει ο Μπένυ, επειδή βλέπω Βουλή εδώ και ώρα..... πόσο σίχαμα μπορεί να είσαι και ξεφτίλας για να τα λες, πόσο;
Άσχετο--->Κοιλίτσα ευχήσου μου καλή επιτυχία για τις επόμενες κρίσιμες μέρες, ξέρεις.
Πόσο κάνει 10 συν 7
07-11-2012, 23:30
Γαμώ τη βρόχα μου, μούλιασε ο κώλος μας
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/404981_440418229347872_95848814_n.jpg
Πιθανόν σημερινή
Ass Cobra
08-11-2012, 01:37
Ελπιζω παντως να ηταν το ποδηλατο σου αυτο.
Σήκω Ανδρέα για να δεις, ο Μπένυ μένει με δυο-τρεις...
metamelia3
08-11-2012, 05:49
https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/athens_riot_015.jpeg
tsimpouklano
08-11-2012, 13:30
Κάτσε να δεις πως το λένε, α ναι, προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Harbinger of Death
08-11-2012, 15:15
https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/athens_riot_015.jpeg
Μα δε βλέπουν ότι η φωτιά είναι μπροστά τους; Που σημαδεύουν;!
νεος ανεμος ελπιδας...
http://www.enikos.gr/data/photos/b8df37ae6e5077d28c01b62c620297af.JPG
Sotos_The_Tequiler
09-11-2012, 18:44
απηύδησαν οι Βούλγαροι:
"Το Ελληνικό όνειρο των δύο βουλγαρικών χωριών". Η γαλλική εφημερίδα "Le Figaro" με εκτενές ρεπορτάζ της, κάνει λόγο για την επιθυμία των κατοίκων του Tsrantcha και του Brashten για "προσάρτηση στην Ελλάδα". Οι ίδιοι δηλώνουν πως θέλουν να... αλλάξουν κράτος γιατί δεν αντέχουν άλλο τη διαφθορά της Βουλγαρίας!
Τα δύο μικρά Βουλγαρικά χωριά των 600 και 800 κατοίκων, που βρίσκονται στο βάθος της οροσειράς της Ροδόπης που χωρίζει τις δύο χώρες, ζήτησαν εγγράφως να "διοικούνται είτε από τη Δράμα είτε από την Καβάλα".
"'Έχουμε χάσει κάθε ελπίδα στη Βουλγαρία" αναφέρουν στο σχετικό σημείωμα με τις υπογραφές των κατοίκων. Αυτό επαναλαμβάνει και ο "ειδικός απεσταλμένος" τους στον Έλληνα πρέσβη.
Ο λόγος αυτής της δυσαρέσκειας έχει να κάνει με τους τίτλους ιδιοκτησίας οι οποίοι χάθηκαν στα χρόνια του κομμουνισμού. Έκτοτε οι χωρικοί μάταια προσπαθούν να αποδείξουν πως η γη που οργώνουν για πολλές γενιές είναι δική τους.
"Στην Ελλάδα σέβονται αυτούς που δουλεύουν τη γη. Εδώ είναι το βασίλειο της απάτης και της διαφθοράς" υποστηρίζει η Ιλέν Ντολάπτσιεβ, δημόσιος υπάλληλος του χωριού Tsrantcha.
Να σημειωθεί ότι πολλά χωριά στη Νότια Βουλγαρία κατοικούνται από Σαρακατσάνους που διατηρούν ακόμα την Ελληνική συνείδηση.
Πηγή: Le Figaro (http://www.lefigaro.fr/international/2012/11/06/01003-20121106ARTFIG00433-le-reve-grec-de-deux-villages-bulgares.php)
Αναδημοσίευση από news247:
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/duo_voylgarika_xwria_theloyn_na_entaxthoun_sthn_ellada.2003272.html
Kingdom Gone
10-11-2012, 06:08
Μεγάλη τοποθέτηση συνολικά, στο κλείσιμο χειροκροτάμε όρθιοι.
http://www.youtube.com/watch?v=z52PKhsje-E
σοβαρα τωρα...ΛΕΒΕΝΤΑΡΟς
αλλα ρε Παφιλη καρδιαμ...
το 81 που θυμαμαι εδω ψηνατε σουβλακια, σημαιες και σουβλακια
και μετα απο λιγα χρονια το 84 στο παρκο του φωκα παλι σουβλακια
και μετα το 87 παλι σουβλακια
μετα απο τοσα σουβλακια ακομα 5%?
τι σκατα τα σουβλακια πιο νοστιμα ειναι απο τα αυγα
KoiliaSamprela
10-11-2012, 09:58
απ όσο είδα ζωντανά ο Παφίλης μια χαρά τα είπε ως προς τον ειρμό την ένταση και τους συμβολισμούς.
Θεωρώ ότι έναν ουδέτερο ψηφοφόρο τον κέρδιζε , και λογικά πάει για διάδοχος.
Το κακό σε αυτήν την συνεδρίαση είναι ότι μια χαρά εμφάνιση έκανε και ο Βορίδης τον οποίο τον βλέπω το πολύ σε 15 χρόνια πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Εδώ να πω ότι τα σχόλιά μου δε έχουν να κάνουν με την ουσία τον λόγον τους, αλλά ως εμφάνιση.
Phantom Duck
10-11-2012, 16:31
είναι όντως οι δύο μεγαλύτεροι ρήτορες της βουλής (πολύ καλή και η σακοράφα επί ανεξαρτησίας, δεν έχω ακούσει πρόσφατα). δεν ξέρω αν πάει για διάδοχος ο παφίλης, αλλά ο βορίδης σίγουρα κάποια μέρα θα είναι η ηγέτης της δεξιάς στην ελλάδα. πρόκειται για εξαιρετικά ευφυή τύπο, σε κάθε τοποθέτησή του δε λέει την παραμικρή μαλακία. λέει εσείς οι αριστεροί λέτε αυτά (τα λέει σωστά), εμείς είμαστε με αυτά όμως (ΕΕ, να μη φεύγουν οι επιχειρηματίες, να βγάζουν λεφτά τα πανεπιστήμια) άρα ας ψηφίσει η βουλή να δούμε πώς θα πάμε το πράγμα.
Πόσο κάνει 10 συν 7
10-11-2012, 16:51
Πάντως οι καλύτεροι ρήτορες του ΚΚ είναι τα αφανείς μέλη και στελέχη του. Τα υπόλοιπα περί διαδοχολογίας και εκλογο-ποσοστολογίας είναι για να ασχολούνται οι πασόκοι και οι ναρίτες.
http://www.youtube.com/watch?v=6gUNzMZG_No&feature=g-user-u
VidnaObmana
10-11-2012, 17:18
Τα αφανή θέλεις να πεις...
ουγκ
Art In Haste
10-11-2012, 17:20
Έχει ξεφύγει η κατάσταση πάντως...
http://www.youtube.com/watch?v=d3WCcxq8VjY&feature=player_embedded
Phantom Duck
10-11-2012, 17:28
δεν ξέρω τι είναι τα αφανείς στελέχη του ΚΚΕ και αν ο σαμπρέλας είναι πασόκος, αλλά ούτε καλός ρήτορας είναι ο σιφωνιός ούτε πείθεις κανέναν ότι γουστάρεις τη "λαϊκή γλώσσα των εργατών" πού ή θα έκραζες σε άλλο θρεντ ότι αφήνουν τη χρυση αυγή να μιλήσει στη χαλυβουργία ή με άνεση θα σε ξυλοφόρτωναν αν πλησίαζες την περιφρούρησή τους.
Έχει ξεφύγει η κατάσταση πάντως...
http://www.youtube.com/watch?v=d3WCcxq8VjY&feature=player_embedded
:touched:
Kingdom Gone
10-11-2012, 18:01
Πόσο κάνει 10 συν 7, κουκουες είσαι;
εντιτ: χωρίς παρεξήγηση.
Πόσο κάνει 10 συν 7
10-11-2012, 19:53
Phantom Duck δεν κράζω που άφησαν να μιλήσει η ΧΑ, ούτε επειδή ξυλοφορτώνουν τα "παιδιά". Ο σιφωνιός είναι καλός ρήτορας, γιατί τον έχω δει να μιλάει στην συνέλευση του σωματείο του και να σπέρνει τον ενθουσιασμό και την αφοβία στους συναδέλφους χωρίς συναισθηματισμούς που ίσως μπορεί να επικαλεστεί κάποιος. Μάλλον έχεις μπλεχτεί, εγώ δεν φοβάμαι τον εργατισμό σαν ο διάολος το λιβάνι, άλλοι στάζουν χολή για τους εργαζόμενους για φοβία και σκύψιμο του κεφαλιού σε αντίθεση με την επαναστατική νεολαία που δείχνει τον δρόμο μέσα από την εξέγερση του '08 και φωτίζει τον δρόμο, σωστά;
ikonoklast
10-11-2012, 20:01
Πόσο κάνει 1910 συν 7, λοιπόν.
Πόσο κάνει 10 συν 7
10-11-2012, 20:07
Κάτι είπες τώρα ρε τεράστιε ikonoklast.
ikonoklast
10-11-2012, 20:24
Γιατί; Γαμάτο ήταν.
Πόσο κάνει 10 συν 7
10-11-2012, 20:30
Nα πω και εγώ ένα τέτοιο εύθυμο.
Πόσο κάνει 90 συν 4;
ikonoklast
10-11-2012, 20:35
94!
...λοιπόν;
ικονοκλαστ περι αβαταρ κλπ'''
σε τι βαθιμο σατανισιμου εχεις φτασει?
ikonoklast
11-11-2012, 02:34
23,1%.
(ΚΑΠΑ Research)
geologiko_karoto
12-11-2012, 02:11
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_B5iIUPbJRQ
31:05
asimoulis
12-11-2012, 04:17
Ενα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή
για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή
Θέλει νεκροί χιλιάδες να `ναι στους τροχούς
Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους.
Πολ Τόμσεν
Μελαγχολικός Χοντρούλης
12-11-2012, 08:52
στό ίδιο ύφος...
χθες περνώντας από σπόντα από ένα προποτζίδικο άκουσα την αψυχολόγητη μεν υπερατάκα δε:
''Η πεθερά μου ψήφισε ΝΔ άρα πως θα μπορούσα να μην ψηφίζω ΚΚΕ''
Eίμαι..εκτός τόπικ αν γράψω για τον φύρερ που ανάγνωσε έως και Τσόμσκυ ("αριστερό κι Εβραϊκών ριζών" όπως επεξήγησε) για να πείσει πως η οικονομία υπερισχύει της πολιτικής και για την κυριαρχία του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου;
Αναφέροντας στο τέλος πως είναι μεν "έλληνες εθνικιστές..αντικαπιταλιστές..αντιμαρξιστές.." αλλά και γιατί "φοβάται το σύστημα την Χ.Α. μιας και δεν έχουν τεθωρακισμένες μεραρχίες"; Το πάνε για μελλοντική στήριξη σε ΝουΔου μήπως;
Όσο για τον Καμμένο η στροφή του στο τί λέει ο Obama,τί γράφουν οι NY Financial Times κι η ανακάλυψη του..κομμουνισμού,απλά δείχνουν πως έχει πειστεί πως πρέπει να δείξει πως προορίζεται για καλός σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ...
Για Τσίπρα,μπορώ να πω ότι υποτίμησε την "μικροπολιτική", καθότι η νούλα σε αυτά Σαμαράς νόμισε πως είναι σε Πανσπουδαστικό Συνέδριο με τη ΔΑΠ και μας έσπασε τα ούμπαλα.Μπράβο του όμως που έχει και σύμβουλα τον τέως Πανελλαδικάριο Χρ.Λαζαρίδη για να διαβάζει έως και Λένιν...Ο Τσίπρας έπρεπε να πάρει το λόγο επί του προσωπικού και να μην τον αφήσει να πάρει τις εντυπώσεις.
αν ο σαμαρας βρισκοταν οντως σε πανσπουδαστικο συνεδριο θα ειχε φυγει με τις κλωτσιες παρεα με τη δαπ
Προφανώς, όπως το 1997...
Μόνο που εννοούσα πως νόμιζε πως μίλαγε σε συνέδρους της Δεξιάς και μάλιστα είχε το θράσος να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και για "αμφιθέατρο"...
υ.γ. προς τί όμως η ασχολία με μια ατάκα από όσα έχω γράψει κι οι επακόλουθες μούντζες, αντί ενασχόλησης με την ουσία;
κοντραρει σε iq και ρητορικη ανατολακη
L9ZTbqPvFbk
Μελαγχολικός Χοντρούλης
12-11-2012, 20:11
εξαιρετικη ατακα για χρυσαυγιτη
http://s15.postimage.org/tltnyktd7/image.jpg
Στάση χθες και σήμερα, κατάληψη από αύριο.
http://www.youtube.com/watch?v=RMogxy-VF8k
χιλιαεννιακοσαογδονταενα
metamelia3
17-11-2012, 12:23
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ΠΑΝΤΑ βρέχει στις 17 Νοέμβρη;
Sotos_The_Tequiler
17-11-2012, 12:29
εδώ dala sun έχει θείο
metamelia3
17-11-2012, 12:50
Εκεί δεν είστε ΕΛΛΑΔΑ.
Sotos_The_Tequiler
17-11-2012, 12:58
δυστυχώς είμαστε
metamelia3
17-11-2012, 13:14
Πίνκαρα.
mourning apocalypse
17-11-2012, 13:28
http://www.skai.gr/news/greece/article/217377/odigos-tis-ethel-htupise-me-taser-mathites/
KoiliaSamprela
17-11-2012, 13:29
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ΠΑΝΤΑ βρέχει στις 17 Νοέμβρη;
κλαίει η Δημοκρατία
http://www.cosmo.gr/Entertainment/Tileorasi/Seires_Ekpobes/article1432057.ece/ALTERNATES/w460/mixalonakou.jpg
ikonoklast
17-11-2012, 13:33
^ Δε σε έχω ξαναπινκάρει τόσο δυνατά.
Shadowking
18-11-2012, 12:02
2oZnM2plzL8
NU38dNjhkE0
Tispanagias tamatia
18-11-2012, 15:54
Το σαλόνι σου παραμένει απόρθητο ακόμη ε?
Το σαλόνι μου δεν έχει καμία σχέση με ένα μάτσο μαλάκες που κάθε χρόνο μπαίνουν όχι για να διαδηλώσουν αλλά για να τα κάνουν πουταναολα και να τα σπάσουν επειδή έτσι (χαλώντας και οποιαδήποτε συμβολικότητα του ιδρύματος και της επετείου). Εκτός αν ζω σε άλλη πόλη και κάθε χρόνο τέτοια εποχή κοιτάω σε άλλο αριστοτέλειο πανεπιστήμιο. Πούτσα και ξύλο.
metamelia3
18-11-2012, 19:00
Θα ερθει κι η σειρα σου.
Έχουμε κουραστεί από τις απειλές σου φλωράκι του πληκτρολογίου.
VidnaObmana
18-11-2012, 19:12
Ναι και?
Τι και βρε στοκε? Κερια και λιβανια
Λες και ξερεις τι ηταν αυτοι που συλληφθηκαν
Tispanagias tamatia
18-11-2012, 19:15
Το σαλόνι μου δεν έχει καμία σχέση με ένα μάτσο μαλάκες που κάθε χρόνο μπαίνουν όχι για να διαδηλώσουν αλλά για να τα κάνουν πουταναολα και να τα σπάσουν επειδή έτσι (χαλώντας και οποιαδήποτε συμβολικότητα του ιδρύματος και της επετείου). Εκτός αν ζω σε άλλη πόλη και κάθε χρόνο τέτοια εποχή κοιτάω σε άλλο αριστοτέλειο πανεπιστήμιο. Πούτσα και ξύλο.
Έτσι ακριβώς. Προφανώς η μόνη σου επαφή είναι να ΚΟΙΤάΣ, άντε και κανένα ιγκνορ σε χρυσαυγά.
Για πες για τη συμβολικότητα του ιδρύματος και της επετείου.
tsimpouklano
18-11-2012, 19:15
Μαλάκα H. είσαι τέρμα καθυστερημένος και μιλάς χωρίς να ξέρεις τίποτα, γιατί πολύ απλά δεν έχεις σηκωθεί ποτέ μα ποτέ από τον καναπεδάκο σου για να βρεθείς σε τέτοια μέρη.
Είσαι σίγουρος τσιμπούκλανε?
tsimpouklano
18-11-2012, 19:39
Όχι, μπορεί να ήσουν κουκουλωμένος.
Δεν έχεις ιδέα παλικαράκι μου.
ikonoklast
18-11-2012, 19:58
ΠΑΣΠίτης πρόεδρος συλλόγου σε ΤΕΙ.
VidnaObmana
18-11-2012, 20:03
λολ ποσο ξεφτιλας πια
Ικόνοκλαστ, εκτός του ότι you are so 2006, η επιχειρηματολογία σου σε κάθε θέμα που αντιτίθεμαι σπάει κόκκαλα. Πες και κάτι καινούργιο (και αληθινό) ρε παλίκαρε. Κάνω κι εγώ άμα είναι μια επίθεση επί προσωπικού και καθάρισα.
ikonoklast
19-11-2012, 01:16
http://www.iefimerida.gr/news/77054/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%80-%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE
Κυρία Μαριάννα
19-11-2012, 09:40
το θέμα είναι να τη βρούμε να την ρωτήσουμε αν βγήκαν οι λεκέδες και στους πόσους βαθμούς χωρίς να καταστραφεί το ύφασμα.
carheart
19-11-2012, 18:25
ελεγές ηφασημάς εχεικάνει κοιλιά (http://www.vyron-polydoras.gr/)
VidnaObmana
20-11-2012, 01:57
http://www.left.gr/article.php?id=13848
metamelia3
20-11-2012, 02:35
Αυτη τη Δασκαλοπουλου πολυ την παω γενικως.
metamelia3
20-11-2012, 02:44
«Η στιγμή που ο Λαζόπουλος με σκάφη, σπίτια σε Λονδίνο/Ν.Υ., εκατομμύρια €, με κατηγορεί για το ρολόι μου, με ξεπερνά» (http://www.lifo.gr/now/digital-life/19347)
http://i.imgur.com/dXGaT.jpg
Drumsick
20-11-2012, 03:05
Αccuses of, χαζούλη.
metamelia3
20-11-2012, 03:35
"με κατηγορει οτι το ρολοϊ μου" δηλαδη;
Drumsick
20-11-2012, 03:42
Aαααααα, τα παράπονά σου στην αγγλική γραμματική. "Of having and expensive watch" θα ήταν μάλλον το σωστότερο, αφού χρειάζεσαι και ένα ρήμα μετά το of.
enitharmon
20-11-2012, 11:09
σωστη γραμματικη, τι κλαιν (τονος στο τι για σωστο νοημα)
tsimpouklano
20-11-2012, 17:59
"Έφυγε" ο Χρόνης Μίσσιος.. http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231222820
Συγγραφέας λέει.................
(το βαλα εδώ γιατί general δεν πάει με την καμία)