PDA

View Full Version : Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

animae
13-02-2012, 04:42
δηλαδή αυτοί που τα σπάνε και καίνε δεν είναι κοινωνία; τι είναι βάρβαροι καβαφικοί εξωγήινοι; ή μήπως πιστεύετε πως ό,τι μπαχαλο γίνεται ή είναι ασφαλίτικη προβοκάτσια ή έργο ανεγκέφαλων αναρχοφαντασμένων χουλιγκάνων;
ειδικά σε αυτές τις μέρες όταν από το δεκέμβρη και μετά έχει δημιουργηθεί πλήθος αναπαραστάσεων, με αποκορύφωμα τον Ιούνη και τα σημερινά, πώς είναι δυνατόν να το υποστηρίζεις κάτι τέτοιο;
εκτός αν φταίει ο σύριζα, ο τσίπρας κι ο στρατούλης...

Είναι φυσικά, απλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό κομμάτι. Όταν τον Ιούνιο υπήρχαν 100 χιλιάδες ατομα και γινόντουσαν μπάχαλα από 1-2 χιλιάδες δεν το λες και αντιπροσωπευση της ελληνικής κοινωνίας αυτό. Εκτός αν δεχτούμε και την βουλή ότι αντιπροσωπεύει την ελληνική κοινωνια, τότε πάω πάσο.
Δεν είναι ότι δεν *θέλω* να δεχτώ ότι η ελληνική κοινωνία έχει πάει προς τέτοιες μορφές πάλεις, απλά δεν πιστεύω προς το παρόν ότι χαρακτηρίζεται από κάτι τέτοιο. Ο κόσμος ακόμα δεν έχει πάει προς τα εκεί, αλλά αν συνεχίσουν έτσι, τότε πιστεύω πως θα πάει.

rat_poison
13-02-2012, 04:46
άρα δε διαφωνούμε πουθενά (ούτε κεραία όμως) πέρα από τη στάση μας στο χαρακτηρισμό "υπέροχος"

που για μένα είναι υπέροχο γιατί είναι δείγμα ότι πάμε προς τα κει, και ε, πώς να τ κάνουμε, νομίζω ότι είναι και η μόνη λύση που μας μένει πριν την απόλυτη εξαθλίωση

κι εν τέλει αν δεν υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλιακές δράσεις πώς θα πάρει χαμπάρι ο απλός ο κόσμος ότι μπορεί κι αυτός με τέτοιους απλούς τρόπους. ή θα ξυπνήσουμε όλοι μαζί μια μέρα και πουτάνα όλα;

animae
13-02-2012, 04:48
Tα μαρσμέλοους ξέχασες :!:

Shirime
13-02-2012, 04:53
φτιάξτε και κανένα storyboard βρε παιδιά όμως να επικοινωνείτε και πιο εύκολα, να λύσετε και το αισθητικό

BURNIN AMBITION
13-02-2012, 05:00
εχω να πω μονο οτι μετα απο τοσο μαυρη νυχτα, το σιγνατιουρ με τον κατη του σιραιμ με εκανε και χαμογελασα. μαιστα

menumission
13-02-2012, 05:04
αντε γαμησου κι εσυ κι ο γειτονας σου.
μη γίνομαι γραφική αλλά
"Nam tua res agitur, paries cum proximus ardet." που σημαίνει "Σε αφορά άμεσα όταν καίγεται το σπίτι του γείτονά σου" (Horatius, Epistulae)
ρατ ποιζον "αχρηστο ζωο" πιπερι στην πυρινη γλωσσα κι οταν γινει σταχτη το καθεστως φλεγομενο ως τα θεμελια φτιαξε μας μια ελαιογραφια να την κρεμασουμε πανω απ'τα τζάκια

menumission
13-02-2012, 05:08
και δε νομιζω να εννόησες το καθεστως νεποτισμου, θεία (ως παραφθορα του αγια οχι νυχτα) φωτιά (http://en.wikipedia.org/wiki/Holy_Fire) κ.τ.λ.π.
κατα τ'αλλα η καυστικοτητα σε ολο της το μεγαλειωδες εργο υπερανω ολων οχι να το αποτυπωσουμε καρε καρε σαν κινηματογραφικη κοπια αλλα το μνημειωδες αντεπιχειρημα περι καταστορφης υλικης ιδιοκτησιας απλα σε στελνει αδιαβαστο
ε καλκι για πες μας αρχισε τα δικα σου τωρα να μην καταλαβαινουμε τιποτα

rat_poison
13-02-2012, 05:09
σταυρούλα ο χαρακτηρισμός είναι γενικός, εξού και ο πληθυντικός

μόνη σου εντάχθηκες στην κατηγορία. κοινώς όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται

βέβαια αφού έκανε κι η μύγα κώλο έχεσε τον κόσμο όλο

συμπερασματικά, δε μας χέζεις κι εσύ κι γρύλλος σου

menumission
13-02-2012, 05:15
εσυ να μας χεσεις ταξικε εχθρε και βαλε φωτια στο σπιτι σου μ'ολα τα αστικα κονφορ του τωρα

00i00
13-02-2012, 05:16
και καπως ετσι...μετα και την επιδρομη του ρινομινωταυθρωπου και της σταυρουλας αλλο ενα θεμα εκλεισε....αυριο παλι

rat_poison
13-02-2012, 05:20
στο σχέδιό μου για την καταστροφή κάθε ανθρώπινου δημιουργήματος πρώτα έχω να κάψω τη βιβλιοθήκη που δουλεύεις και τις πραγματείες των αστών καθηγητών και μετά το σπίτι μου, έχει εκλαιράκια της μαμάς, κρίμα είναι να πάνε χαμένα

stam and the witches
13-02-2012, 05:20
που για μένα είναι υπέροχο γιατί είναι δείγμα ότι πάμε προς τα κει, και ε, πώς να τ κάνουμε, νομίζω ότι είναι και η μόνη λύση που μας μένει πριν την απόλυτη εξαθλίωση

Λάθος, είναι υπέροχο επειδή είστε μονίμως αυτοκαταργούμενοι και νάρκισσοι θιασώτες της εικόνας, και όχι συγκεκριμένα της φωτογραφίας, αλλά αυτής της γαμημένης νοηματοδότησης σε φθηνά σύμβολα (καμμένα συντρίμια του καπιταλισμού ΓΙΕΑ - λες και η καινούργια κοινωνία που θες να παραλάβεις θα είναι μία καμμένη γη) και μέσα (έγινε τώρα η επιθετικότητα και αντικείμενο συζήτησης). Η κοινωνία δεν έχει ανάγκη τέτοιες μαλακίες ούτε για να αλλάξει ούτε για να προχωρήσει.

menumission
13-02-2012, 05:30
τύφλα να 'χει ο Tσε Γκεβάρα :moutza:

rat_poison
13-02-2012, 05:34
ε θα τα περάσουμε τότε μια όμορφη γιρλάντα όλα: τράπεζες, υπουργεία, μπατσομέγαρα, τα γραφεία της ντόρας... κάνει πιο φαντεζί ως εικόνα, αν νομίζεις ότι κάπως έτσι θα είναι η κοινωνία που "θα παραλάβουμε" (λολ) τότε οκέι

είσαι χαζός; δλδ μου λες ότι έχουν κατεβεί άνθρωποι στο δρόμο κατά χιλιάδες που βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται, έχουν ανάψει φωτιές σε δεν ξέρω κι εγώ πόσα κτήρια κι εσύ νομίζεις ότι αναζητάμε τη συμβολική νοηματοδοοσία και δεν-ξερω-γω-τι-άλλο.

τα πράγματα είναι απλά, η γενικευμένη οργή του κόσμου ίσως και να αρχίζει και ξεσπά και βλέπουμε αρκετά σημάδια για αυτό. κι αν συμβαίνει αυτό είναι εξαιρετικό. Γιατί αν ζήσουμε μέρες που η οργή αυτή θα ξεσπάσει στα αλήθεια, η εικόνα μιας φλεγόμενης κακογουστιάς θα φαντάζει φωτογραφία της οικογένειας χωραφά

για να τ θέσω και με ένα τσιτάτο, πόλη που καίγεται λουλούδι που ανθίζει

menumission
13-02-2012, 05:50
έξοχα

αν δεν μπορείτε να καταλάβετε το συμβολισμό ενός φλεγόμενου κτιρίου - μνημείου της αστικής αθήνας ούτε για τη ζωή της άλλης δεν είστε, σβήστε τα επεισόδια τραβάτε να δείτε κάνα "είναι στιγμές" κι αυτό με το ζόρι, ή στριμάρετε τον μπραφ ξερωγώ γιατί μέχρι εκεί κόβει.

και με το πανω ποστ σε σενα απαντησα

rat_poison
13-02-2012, 05:53
το γεγονός ότι παρατηρούμε το σύμβολο δεν του δίνει και περισσότερη σημασία από αυτήν που έχει όμως, ε;

asimoulis
13-02-2012, 05:55
καλά τόσο πολύ σας ενόχλησαν μερικά καμμένα κτήρια;

εδώ οι άλλοι ψήφισαν συνθήκη φάση ελλάδα 19ος αιώνας τότε που δεν ήξερε να διαβάζει κανείς, σε λίγο θα δώσουν πίσω τα δωδεκάνησα.

χάνω κάτι, υπερβάλλω τι;

stam and the witches
13-02-2012, 05:56
Δε μπορώ να ανοίξω πολιτική κουβέντα με όρους όπως "φλεγόμενη κακογουστιά", αν δε μπορείς να καταλάβεις το λάθος την ιεράρχηση τι να πω εγώ. Αν ο συμβολισμός σου αρέσει επειδή σου θυμίζει επανάσταση το δέχομαι, δυστυχώς έχω μία υποψία ότι μόνο ο συμβολισμός είναι που σε τραβάει, αλλά οκ. Δεν είναι καν το θέμα μας σήμερα.

rat_poison
13-02-2012, 05:58
μάλλον νομίζει πολύς κόσμος ότι νταξ, κακά τα μέτρα, αλλά αν βγούμε όλοι μαζί και τους το ζητήσουμε ευγενικά θα τα πάρουν πίσω

κι αν δεν τα πάρουν πίσω τότε έχουν να φάνε ένα μαύρο στις εκλογές... θα τους δείξουμε εμείς!

σταμ:
απλά εξήγησέ μου το εξής: από το στάδιο της μικροαστικής αποχαύνωσης μέχρι το "ένοπλος αγώνας, επαναστασάρα, τα μέσα παραγωγής στα χέρια μας" που ονειρεύεσαι, δε θα μεσολαβήσουν 1-2 καμένα κτήρια; έτσι φίλλερ κατάσταση, για να βγάλουμε τη σαιζόν, μην πάμε κατευθείαν στο κλιφχάνγκερ, μετά τι θα δείχνουμε.

stam and the witches
13-02-2012, 06:12
Μπα δε διαφωνώ σε αυτό. Στην οκτωβριανή επανάσταση στρίβαν τσιγάρα με βιβλία της βιβλιοθήκης της Μόσχας πχ. Αλλά δεν ήρθε ο αυτόνομος της εποχής να ποστάρει σε ένα φόρουμ "κοίτα ένα στριμμένο λογοτεχνικό θησαυρό - η επανάσταση είναι δίπλα". Η εμμονή με το συμβολισμό, όπως την εκλαμβάνω εγώ έστω από τέτοιες κουβέντες, είναι αυτή που μου δίνει την εντύπωση που σου ανέφερα, ότι δηλαδή ασχολείται κόσμος μόνο με αυτήν. Αυτά από μένα, ηλίθιο θέμα εξ'αρχής, καληνύχτα.

menumission
13-02-2012, 06:22
και ισως το "υπεροχα" ηταν συμβολιστικης φυσεως αναφορα στο υπερ + οχι της βουλευτικης ψηφοφοριας

FIXXXER
13-02-2012, 07:18
υπεροχο.
γιατί;
συνοπτικα:
α) ωραιοτατη φωτογραφια
β) ως antartist εχω να δηλωσω οτι χαιρομαι παρα πολυ οταν βλεπω να καταστρεφονται κτηρια που θεωρουνται ιερα λογω της "πολιτιστικης" τους αξιας
γ) χαιρομαι που καταστραφηκε η γιαφκα των νυχτων πρεμιερας
Εισαι βλακας.

καλά τόσο πολύ σας ενόχλησαν μερικά καμμένα κτήρια;
εδώ οι άλλοι ψήφισαν συνθήκη φάση ελλάδα 19ος αιώνας τότε που δεν ήξερε να διαβάζει κανείς, σε λίγο θα δώσουν πίσω τα δωδεκάνησα.
χάνω κάτι, υπερβάλλω τι;

Ναι χανεις. Δε μας ενοχλησαν τα καμμενα κτιρια. Συγκεκριμενα εκανα σημερα ποστ στο φεησμπουκ σε φιλο μου, επειδη αντι να εστιασει στο ζοφερο μελλον της Ελλαδας και στην εμετικη υπερψηφιση του καταδικαστικου μνημονιου, σχολιασε για την ιστορια του Αττικου και ποσο μαλακες ειναι αυτοι που το καινε. Το ενα θεμα ειναι ασχετο με το αλλο, και οποιος μεσα στον ολο χαμο σχολιαζει "υπεροχο" κατι τετοιο, το μονο που κανει ειναι να μας θυμιζει λιγο ακομα γιατι εχουμε φτασει στο σημειο που εχουμε φτασει. Γινεται ρε μλκ της καριολας, αλλαζουν τα παντα για τους παντες γυρω μας και το κρατος μαραζωνει, και ο αλλος πεταγεται και λεει "υπεροχο" ρε μλκ. Και δικαιολογει και αυτο το ποστ, επειδη τωρα οι Νυχτες Πρεμιερας θα γινονται αλλου και επειδη, ενταξει μωρε, ηταν ωραια φωτογραφια. Απογοητευση μονο.

attila
13-02-2012, 07:23
αφου το ειπε η αλεκα ρε μαγκες οτι στην πραγματικη επανασταση δε θα σπασει ουτε μισο τζαμι

asimoulis
13-02-2012, 07:56
κάπως έτσι είναι τα πράματα φίξξξερ, αλλά δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης. ακόμα και τα παιδιά που τα κάψανε δεν νομίζω να χαίρονται ιδιαίτερα ίσα ίσα είμαι σίγουρος ότι νιώθουν ατέλειωτη οργή και απογοήτευση για αυτά που βλέπουν και ακούν γύρω τους. οι περισσότεροι από μας δεν θα το κάνανε αλλά δεν είμαστε κι όλοι το ίδιο. από κει και πέρα στο ER είμαστε υπάρχει μια ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ ο (κάθε) κάλκι θέλει να βγάλει τον (κάθε) στάμ από την τρύπα του κλπ κλπ.

επίσης θα ήθελα να εξηγήσω γιατί τα χθεσινοβραδινά μπάχαλα δεν είναι τόσο προβληματικά όσο του καλοκαιριού

ο λόγος είναι απλός. στο μεσοπρόθεσμο ήταν πιο κοντά η νίκη. μπορούσες να τη μυρίσεις, ήξερες ότι πιθανότατα δεν θα την είχες διότι το ΠΑΣΟΚ θα συσπείρωνε 150+ αλλά και πάλι είχε ενδιαφέρον. οπότε πάνω σε αυτό και με παρακαταθήκη το κίνημα των αγανακτισμένων είχε βρεθεί μια φόρμουλα ότι μαζευόμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι και "μπλοκάρουμε" τη βουλή. το ωραίο ήταν ότι φαινόταν να δουλεύει μάλιστα μια μέρα είχε μαζευτεί τόσος κόσμος το πρωί που είχαμε στη βουλή καμμιά 30ριά βουλευτές (τραμπουκισμοί κλπ) + παπανδρέου + τον αρχηγό της ΕΥΠ -μάλλον τα είχαν χαμένα. μέχρι να σκάσουν το μεσημέρι οι κουκούλες και να γαμήσουν τη φάση μια τακτική που φανέρωνε αγκύλωση και απουσία ανάλυσης.

τα χθεσινά είναι διαφορετική ιστορία. η αθήνα είχε καεί από τα "αποδυτήρια" για τον ίδιο λόγο που το νομοσχέδιο είχε ψηφιστεί από τα "αποδυτήρια". δηλαδή η εικόνα που έχω από δω θυμίζει δεκέμβρη. και η εμπειρία μου από τον δεκέμβρη μου λέει ότι σε τέτοιες φάσεις δεν υπάρχουν κανόνες απλά ο κόσμος αντιδρά σαν πληγωμένο ζώο.

γενικά η αναρχία είναι σαν ένα χαλασμένο ρολόι. δυο φορές τη μέρα δείχνει τη σωστή ώρα.

Aleister
13-02-2012, 10:13
Παντως γενικα αυτα που εγιναν εχθες δεν συμβαινουν ουτε σε χωρες που διοικουνται απο δικτατορες. Οποιος ψηφισε κατα διεγραφη.

Φανταστειτε τι θα χε γινει αν ο Ομπαμα πχ διεγραφε οποιον βουλευτη διαφωνουσε με εκεινον.

της πουτανας θα χε γινει.

και εδω απλα εγιναν τα κλασσικα επεισοδια και πηγαν σημερα ολοι στις δουλειες τους κανονικα.

αηδια και αισχος.

freak brother
13-02-2012, 10:41
http://www.youtube.com/watch?v=lb7WUsDb8Lw

metamelia3
13-02-2012, 11:06
Εν τω μεταξυ γελαω γενικως. εκτος των οσων ειπε ο ασημουλης με τα οποια συμφωνω 100%, ουσιαστικα ο φιξξξερ και υποθετω και αρκετα αλλοι εδω με θεωρουν ενα νεο ειδος Νερωνα που υποστηριζει οτι η πολιτικη απο τα κατω μετριεται σε βαθμους Κελσιου ή Φαρενάιτ. Ε σε καμια περιπτωση ομως. Προτεραιοτητα δινω στους αγωνες στις γειτονιες, στο πεδιο της ανεργιας και στους χωρους εργασιας και αυτο το υποστηριζω οσο τιποτα. Το ζητημα ειναι οτι αμα γυρισεις να κοιταξεις στο μικροσκοπιο τι συμβαινει σε ολα αυτα τα πεδια, π.χ.: Η Κουνεβα ηταν συνδικαλιστρια και της εριξαν οξυ στο προσωπο, ο δασοφυλακας που ηταν να υπογραψει αρνητικα για το προτζεκτ των ανεμογεννητριων στην Κρητη εξαφανιστηκε νυχτα αφηνοντας πισω γυναικα και δυο παιδια, οι μπατσοι σε συνδυασμο με ρουφιανους γειτονες πετανε ολοκληρες οικογενειες στον δρομο στον Ταυρο επειδη καταλαβανε σπιτια αφου οι γονεις εμειναν ανεργοι και δεν ειχαν πια λεφτα να πληρωσουν νοικι, μεταναστες δολοφονουνται μπροστα στα παιδια τους, σπιτια μενουν χωρις ρευμα, η δικηγορος του μπομπολα συστηνει σε 55 χρονων γυναικα να παει να ζησει με τους γονεις της, ενας συναδελφος της συνδικαλιστης επαθε εμφραγμα απο την πιεση που δεχοταν απο τα αφεντικα και πεθανε στον χωρο δουλειας, κανεις δεν πληρωνεται απο πουθενα και το αφεντικο εξαφανιζεται με τα φραγκα μετα απο κανα χρονο τζαμπα εργασιας, το πλανο των 270 ευρω για φαρμακευτικη περιθαλψη σημαινει για καρκινοπαθεις οτι δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο απ'το να πεθανουν και πολλα αλλα.
Αν αντιστοιχησεις προσωπα σε γεγονοτα, το μονο που μπορει να σε κανει να μην σαλταρεις ειναι η παρηγορια οτι μια μεγαλη μεριδα του κοσμου δεν θεωρει τιποτα ιερο σ'αυτο το συστημα, οπου η λεξη "συστημα" ειναι πραγματικα ιδανικη, ολα συνδεονται μεταξυ τους με σκοπο να εντεινουν την υποβαθμιση των κατωτερων στρωματων.

Δεν ξερω σε τι ειδους μεσοαστικη ευδαιμονια ζειτε, εγω ασχολουμαι με την πολιτικη, στηριζω τους αγωνες των γειτονιων, ειμαι αλληλεγγυος στους αγωνες στους χωρους εργασιας και βλεπω ποια ειναι η πραγματικοτητα των ανθρωπων. Αν τα παραπανω, που δεν ειναι παρα ελαχιστα σε σχεση με το τι συμβαινει καθε μερα, δεν τα θεωρειτε ικανα να εξαγριωσουν τον κοσμο και αν πιστευετε οτι ενα συστημα που πραττει τα παραπανω θα σας δωσει το κλειδι στο χερι ειστε μακρια νυχτωμενοι.

Γκουλαγκ
13-02-2012, 11:30
εξαιρετικό ποστ κάλκι, αλλά να κάνω κι εγώ το κομμάτι μου:

είναι εντυπωσιακό με πόση ακρίβεια, κάθε φορά, όλοι οι υπερασπιστές του υπάρχοντος θα ξεσηκωθούν μπροστά σε κάποια καταστροφή "περιουσίας", θα ξεχάσουν μνημόνια, μισθούς, συντάξεις, φασίστες, νεκρούς αλέξηδες. Επιστρέφετε όλοι σε "στιγμιαία βαρβαρότητα" όπως θα έλεγε και ο τσαρλυ.
Στο θέμα του αν η "κοινωνία" κάνει τα μπάχαλα, η απάντηση είναι σίγουρα όχι, η ταξική κοινωνία είναι αυτή που χτυπιέται από αυτά και σίγουρα αυτή που τα αποδοκιμάζει. Γι' αυτό άλλωστε είναι στόχος μας η καταστροφή αυτής της κοινωνίας. Για να προλάβω κάθε έξυπνο αριστε-ρούλη που θα πεταχτεί, όχι, αυτό δε θα επιτευχθεί με "μπάχαλα", αλλά είναι κι αυτά μια βασική στιγμή της (ακόμα λανθάνουσας) αρνητικότητας_από_τα_κάτω. Όπως είναι και η στάση πληρωμών, η παραβατικότητα στα μμμ, οι καταλήψεις στέγης.
Έχουμε και μεις λόγο στη διαμόρφωση του αστικού τοπίου ρε γαμιόληδες.

εντιτ: μμμ ήθελα να πω ε.

freak brother
13-02-2012, 12:01
παντως ξερω κοσμο με μαγαζια στο κεντρο που παρακαλαγε ¨να το καψουν το μπουρδελο" . ;)

ikonoklast
13-02-2012, 12:03
Νιώθω μαλάκας που σπαταλάω την ώρα του ωραίου καφέ μου για να απαντήσω εδώ.

Κάλκι, κανείς δε διαφωνεί όταν προσπαθείς να φανείς «πολιτικός», διάσταση που καταργείς αυτόματα από μόνος σου κάθε φορά που κάνεις το ίδιο «προκλητικό», εντελώς παιδαριώδες σχόλιο σχετικά με την «αισθητική της φθοράς» της «υλικής περιουσίας» (ουτε καν προυντονισμός, μάλλον βούδας). Κάθε φορά δηλαδή που βιάζεσαι, έρχεσαι τροχάδην σπίτι για να προλάβεις να γράψεις «Υπέροχο» κάτω απο τη φωτογραφία με τη φωτιά του ιστορικότερου κινηματογράφου της Αθήνας (για τον οποίο το μόνο πράγμα που γνωρίζεις είναι οι Νύχτες Πρεμιέρας, όπως είπες). Με τον ίδιο τρόπο που βιάστηκε ο μόστος να το σχολιάσει, και φυσικά τα κανάλια. Μη και δε στραφεί η κουβέντα εκεί που πρέπει, στη μόνιμη επωδό περί «ειρηνοποιών» και «εξεγερμένων» δηλαδή, στην αιώνια «κουβέντα» περί εμπρησμών, στην κατάργηση όχι μόνο της πολιτικής αλλά και της στοιχειώδους συνείδησης. Γιατί από όλα όσα συνέβησαν χθες το σημαντικό είναι να νοηματοδοτηθεί διαφορετικά από ότι είναι ένα αδιάφορο τυχαίο κάψιμο, αδιάφορο και στην αντικειμενική σημασία του αλλά και γιατί συντελείται από μια αισχρή μειοψηφία (μέσα στην οποία δεν είστε καν εσείς). Αυτό είναι τόσο αλήθεια και τόσο ντεμπόρ που γελάω:

Λάθος, είναι υπέροχο επειδή είστε μονίμως αυτοκαταργούμενοι και νάρκισσοι θιασώτες της εικόνας, και όχι συγκεκριμένα της φωτογραφίας, αλλά αυτής της γαμημένης νοηματοδότησης σε φθηνά σύμβολα (καμμένα συντρίμια του καπιταλισμού ΓΙΕΑ - λες και η καινούργια κοινωνία που θες να παραλάβεις θα είναι μία καμμένη γη) και μέσα (έγινε τώρα η επιθετικότητα και αντικείμενο συζήτησης). Η κοινωνία δεν έχει ανάγκη τέτοιες μαλακίες ούτε για να αλλάξει ούτε για να προχωρήσει.

Γκουλαγκ
13-02-2012, 12:21
Αυτό που λέτε για τη φετιχοποίηση της εικόνας ισχύει εν μερει, και ξέρετε πως σίγουρα δεν ισχύει για τον καλκι (αν όχι και για εμένα). Πολύ απλά γιατί ένα φλεγόμενο κτίριο μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα σπίτι μέχρι μια τράπεζα ή ένα υπουργείο. Σίγουρα υπάρχουν πολλά άτομα που καυλώνουν στη θέα των (κάθε) φλεγόμενων κτιρίων, μόνο και μόνο επειδή, λόγω εξαρτημένων αντανακλαστικών, τα έχουν συνδέσει με επαναστάσεις και εξεγέρσεις. Για παράδειγμα με το δεκέμβρη, που είναι και πρόσφατος (ναι, είναι κι ας μην του φαίνεται). Εγώ πάλι θα μείνω στην πολιτική διάσταση του θέματος: το ότι υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που χθες αμφισβήτησαν το ιερό και όσιο της ιδιοκτησίας και της βίαιης επιβολής των πολεοδομικών προτύπων στη μητρόπολη, είναι για μένα θετικό, γιατί αποτελεί μέρος των προταγμάτων μου. Η συνοπτική διάλυση της πατριωτικής πανήγυρης μπροστά στο γνωστό μπουρδέλο είναι άλλο ένα θετικό του χθες. Η βίαιη σύγκρουση με όψεις του υπάρχοντος είναι απόδειξη μιας κάποιας υγείας, είναι σαν το πολύ κρύο: τσούζει, αλλά πρώτα απ' όλα είναι καθαρή ατμόσφαιρα.

Ναι, η αρνητικότητα που εκφράσθηκε χθες πιθανότατα δεν είναι συνειδητή. Αλλά σε αυτό διαφέρουμε με κάθε είδους καθοδηγητές: πιστεύουμε και στο ένστικτο. Άλλες φορές μας προδίδει, άλλες το προδίδουμε.

Weiss
13-02-2012, 12:24
Ισχύει ότι για χθες το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία είναι το τι κάηκε - και το λέω εγώ που και το '08 στενοχωριόμουν με τα καμμένα και την καταστροφή στο κέντρο - και αυτή η συζήτηση μου φαίνεται τελείως ανούσια.

Για το ποιος φταίει γι'αυτά που κάηκαν, για μένα ξεκάθαρα φταίνε οι αστυνομικοί & μόνο που έδιωχναν τον κόσμο από το Σύνταγμα από τις 5. Δική τους η απόφαση, ή τη Βουλή θα προστάτευαν, ή το κέντρο, πήραν τις διαταγές τους & έκαναν αυτό που έπρεπε.

Τον Ιούνιο εδώ θα είμαστε, όταν θα χρειαστούν και άλλα μέτρα (και πάλι οι Αλαφούζοι θα καταφέρουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και πάλι οι ήρωες αστυνομικοί θα συνοδεύουν τα πυροσβεστικά και πάλι δε θα βγει άκρη).

Γκουλαγκ
13-02-2012, 13:00
κάτι τέτοια με κάνουν περήφανο:

http://news247.gr/newspapers/Afternoon/eleftheros_typos/article1639551.ece/BINARY/w600/0023.jpg

MaX Payne
13-02-2012, 13:11
Εγώ πάλι θα μείνω στην πολιτική διάσταση του θέματος: το ότι υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που χθες αμφισβήτησαν το ιερό και όσιο της ιδιοκτησίας και της βίαιης επιβολής των πολεοδομικών προτύπων στη μητρόπολη, είναι για μένα θετικό, γιατί αποτελεί μέρος των προταγμάτων μου. Η συνοπτική διάλυση της πατριωτικής πανήγυρης μπροστά στο γνωστό μπουρδέλο είναι άλλο ένα θετικό του χθες. Η βίαιη σύγκρουση με όψεις του υπάρχοντος είναι απόδειξη μιας κάποιας υγείας, είναι σαν το πολύ κρύο: τσούζει, αλλά πρώτα απ' όλα είναι καθαρή ατμόσφαιρα.

Ναι, η αρνητικότητα που εκφράσθηκε χθες πιθανότατα δεν είναι συνειδητή. Αλλά σε αυτό διαφέρουμε με κάθε είδους καθοδηγητές: πιστεύουμε και στο ένστικτο. Άλλες φορές μας προδίδει, άλλες το προδίδουμε.

φουλ παπαριες

Leech
13-02-2012, 14:04
http://www.tumblr.com/photo/1280/geopolakias/17526043185/1/tumblr_lzb5sf95pe1roljwn

http://www.infowars.net/articles/august2007/220807Provocateurs_SPP.htm

:thumbsup:

freak brother
13-02-2012, 14:11
μετα απο τοσο ξυλο τοσα δακρυγονα και τοσες πορειες υπαρχουν ακομα ηλιθιοι που δεν ξερουν πως ειναι τα ενδοξα ελληνικα ματ.. και ποσταρουν αυτη την φωτο στα φεισμπουκ.

stam and the witches
13-02-2012, 15:02

http://3.bp.blogspot.com/-PT-Xp7VLuwY/TgCAyDzjcYI/AAAAAAAAAPU/2u3Ncz1bmmg/s1600/sad+wom%253Ban.jpg

Ον τοπικ, ο Αλαφούζος και το σκυλολόι του θα γραφούν στην ιστορία ως ΠΡΟΔΟΤΑΙ, και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ως έμμισθος των Γερμανών. Όλα τα μέσα έχουνε μαλακισμένη στάση, αλλά αυτό το πράγμα με τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή δεν έχει ξαναϋπάρξει.

Ntanny
13-02-2012, 15:58
http://www.tumblr.com/photo/1280/geopolakias/17526043185/1/tumblr_lzb5sf95pe1roljwn

Καναδός είσαι?

εντιτ: με πρόλαβε ο Λιτς

Atropos
13-02-2012, 16:10
On the soles of their boots are yellow triangles, exactly the same as on the boots of a police officer kneeling beside the men. Λέει το άρθρο.

Σόρυ δηλαδή, αλλά vibram σόλες δεν έχουν ξαναδεί; Δεν παίρνω θέση πως και τι και δεν ξέρω γω, αλλά vibram σόλες ρε.

atom_smasher
13-02-2012, 16:50
Εντάξει κάηκε ξεκολλήστε. Είχε αρκετό κόσμο κάτω; Δεν έχω ακούσει εκτιμήσεις.

VidnaObmana
13-02-2012, 16:55

full.

poweruser
13-02-2012, 17:12
http://www.youtube.com/watch?v=ZuFohEkt6EI&feature=player_embedded#!

12 stars circle your brow
13-02-2012, 17:34
σχετικά με το αττικόν (http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=128952138)

BibleBlackBird
13-02-2012, 17:36

είναι εντυπωσιακό με πόση ακρίβεια, κάθε φορά, όλοι οι υπερασπιστές του υπάρχοντος θα ξεσηκωθούν μπροστά σε κάποια καταστροφή "περιουσίας", θα ξεχάσουν μνημόνια, μισθούς, συντάξεις, φασίστες, νεκρούς αλέξηδες. Επιστρέφετε όλοι σε "στιγμιαία βαρβαρότητα" όπως θα έλεγε και ο τσαρλυ.
Στο θέμα του αν η "κοινωνία" κάνει τα μπάχαλα, η απάντηση είναι σίγουρα όχι, η ταξική κοινωνία είναι αυτή που χτυπιέται από αυτά και σίγουρα αυτή που τα αποδοκιμάζει. Γι' αυτό άλλωστε είναι στόχος μας η καταστροφή αυτής της κοινωνίας. Για να προλάβω κάθε έξυπνο αριστε-ρούλη που θα πεταχτεί, όχι, αυτό δε θα επιτευχθεί με "μπάχαλα", αλλά είναι κι αυτά μια βασική στιγμή της (ακόμα λανθάνουσας) αρνητικότητας_από_τα_κάτω. Όπως είναι και η στάση πληρωμών, η παραβατικότητα στα μμμ, οι καταλήψεις στέγης.

Το παραδοξο σ'αυτα που λετε εσυ και ο καλκι ειναι οτι δεν εχετε καμια ιεραρχηση στην δραση, η χ,ψ συνειδηση που μπορει να εχετε περιοριζεται σε ενα 'ενστικτο' οπως λες το οποιο βαζει στην ιδια μοιρα τη σταση πληρωμων, τη παραβατικοτητα στα μμμ κλπ. (λολ) και ζητηματα οπως την αποδεσμευση απο την Ε.Ε. και το ευρω ή την διαγραφη του χρεους δεν την σκεφτεστε ΚΑΝ.

Απο την αλλη εχεις και τον καλκι ο οποιος περιοριζει το σκεπτικο του στους αγωνες των γειτονιων και στους αγωνες στους χωρους εργασιας, η κλασικη 'αποκεντρωτικη' ρηση η οποια εκφραζει την μικροαστικη εξεγερση και δεν κοιταει το συμφερον της εργατικης ταξης σε συνολο ή εν πασει περιπτωσει την χωρα. Ε και αφιερωνετε τοσο χρονο συζητωντας το ποσο δικιο εχετε που νιωθετε δεος ενω καιγεται ενα κτηριο το οποιο ειναι εκτος απο δογματικο, εγωιστικο και φιλοτομαρισμος, ισχυροποιειτε τους αστικους μηχανισμους που θελουν να πληττουν καθε οργανωμενο αγωνα.

Στην τελικη καλο θα'ταν να καταλαβετε τις διαφορες υλισμου και ιδεαλισμου.

BibleBlackBird
13-02-2012, 17:46
την τσοκλη την εκραζε μεχρι και ο καραφλας με το μοντελο στο σκαι τα μεσημερια

γελαω

Γκουλαγκ
13-02-2012, 19:11

Το παραδοξο σ'αυτα που λετε εσυ και ο καλκι ειναι οτι δεν εχετε καμια ιεραρχηση στην δραση
Έχω μείνει μαλάκας, επιτέλους γίνομαι κατανοητός από ΕΝΑ αριστερό μυαλό σ' αυτό το φόρουμ.
Αποδίδω τα εύσημα. Τα άλλα δεν τα σχολιάζω, αναλυσάρα του 1910 στην καλύτερη.

έντιτ: κι αυτή κακοχωνεμένη.

atom_smasher
13-02-2012, 19:26

full.

κανα νουμερο παιζει; καμια συγκριση με τις προηγουμενες φορες; περισσοτερο λιγοτερο; καντο λιγο πιο λιανα.αυτο μονο πες μου. τελος.

poweruser
13-02-2012, 19:38
Η Κατσέλη έχει χαρτιά λέει. (http://www.sosto-lathos.gr/?p=12439)

BibleBlackBird
13-02-2012, 19:55

Το παραδοξο σ'αυτα που λετε εσυ και ο καλκι ειναι οτι δεν εχετε καμια ιεραρχηση στην δραση
Έχω μείνει μαλάκας, επιτέλους γίνομαι κατανοητός από ΕΝΑ αριστερό μυαλό σ' αυτό το φόρουμ.
Αποδίδω τα εύσημα. Τα άλλα δεν τα σχολιάζω, αναλυσάρα του 1910 στην καλύτερη.

έντιτ: κι αυτή κακοχωνεμένη.

ουγκ.

bbq
13-02-2012, 21:06
Ομάδες κουκουλοφόρων κατάφεραν χθες να μετατρέψουν το κέντρο της Αθήνας σε πεδίο μάχης. Έσπασαν, έκαψαν και κατέστρεψαν καταστήματα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής δήλωσε πως η πρωτεύουσα παραδόθηκε στις φλόγες μέσω ενός καλά οργανωμένου σχεδίου από τις ομάδες των ταραξιών.
Από χθες κυκλοφόρησαν στον Τύπο πολλές φωτογραφίες από τα επεισόδια και σε κάποιες από αυτές ξεχωρίζει η φιγούρα ενός κουκουλοφόρου που κρατά μία μοβ ομπρέλα. Μάλιστα την έχει ανοιχτή και την κρατά ψηλά σαν να θέλει να δηλώσει τη θέση του στους ταραξίες και να τους κατευθύνει στα σημεία που θα πρέπει θα να επιτεθούν με πέτρες, μάρμαρα και βόμβες μολότοφ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους» ο άγνωστος άντρας φαίνεται πως είναι ο «συντονιστής των κουκουλοφόρων». Φορά μάσκα για να προστατεύεται από τα χημικά ενώ κρατά ψηλά το χέρι του, προκειμένου να γίνεται ορατός από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, καθώς δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να συμβεί. Ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται πουθενά να προβαίνει σε βανδαλισμούς και οι «αρμοδιότητές του» μοιάζουν απολύτως διακριτές από των υπολοίπων.
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/koukouloforos-omprela-660.jpg
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/koukouloforos-omprela-1.jpg
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/koukouloforos-omprel-2.jpg
http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/article1640609.ece/ALTERNATES/w620h270/mnimonio130212.jpg

13-02-2012, 22:14
Αφού τα είπαμε όλα

http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2012/01/Photo%20Caption%202.13.jpg

BURNIN AMBITION
13-02-2012, 22:34
Η Κατσέλη έχει χαρτιά λέει. (http://www.sosto-lathos.gr/?p=12439)exei na pesei koukoulwmaaaa
ase pou twra, to kako egine. starxidia tous ta mounopana

pixies
13-02-2012, 23:16
απο χτες το απογευμα τα ειχε πει, πριν ψηφιστει οτιδηποτε.

katwrimos
14-02-2012, 00:42
...[Τ]ο πλανο των 270 ευρω για φαρμακευτικη περιθαλψη σημαινει για καρκινοπαθεις οτι δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο απ'το να πεθανουν και πολλα αλλα.

[...]

Δεν ξερω σε τι ειδους μεσοαστικη ευδαιμονια ζειτε, εγω ασχολουμαι με την πολιτικη, στηριζω τους αγωνες των γειτονιων, ειμαι αλληλεγγυος στους αγωνες στους χωρους εργασιας και βλεπω ποια ειναι η πραγματικοτητα των ανθρωπων. Αν τα παραπανω, που δεν ειναι παρα ελαχιστα σε σχεση με το τι συμβαινει καθε μερα, δεν τα θεωρειτε ικανα να εξαγριωσουν τον κοσμο και αν πιστευετε οτι ενα συστημα που πραττει τα παραπανω θα σας δωσει το κλειδι στο χερι ειστε μακρια νυχτωμενοι.

Δηλαδή αν ο καρκινοπαθής αποτινάξει τα δεσμά του καπιταλισμού θα έρθουν η Φαιζερ και η Μερκ και θα του δώσουν τα φάρμακα τσάμπα?

Κατάλαβε οτι ο κόσμος δεν είναι εξαγριωμένος με το "σύστημα" γενικώς και αορίστως. Με τον γείτονά του που είναι φοροφυγάς ειναι εξαγριωμένος, με τον γιατρό του ΕΣΥ που του ζήτησε 25 χιλιάρικα φακελάκι, με τον εφοριακό που του ζητάει μιζα για να του βγάλει άδεια για να ανοίξει ψιλικατζίδικο, με τον βουλευτή της επαρχίας του που διόρισε τα ξαδέρφια του λιμενοφύλακες στη Λάρισα κλπ κλπ. Δηλαδη η μισή κοινωνία είναι οργισμένη με την άλλη μισή. Και επειδή στην Ελλάδα ο εμφύλιος είναι πρόσφατος σχετικά, κανείς νορμαλ άνθρωπος δεν πρόκειται να βγεί και να κάψει τον γείτονά του, όσο διεφθαρμένος και αν ήταν και όση οργη και να έχει μέσα του.

Επίσης, τι σκατα επιλογή νομίζεις οτι έχει ο φτωχός καρκινοπαθής απο το παράδειμά σου? Να βγεί και να σφάζει αυτούς που ευθύνονται για το κόστος της θεραπείας του ελπίζοντας οτι μετα μια νεράιδα θα του δώσει τα φάρμακα γιατι αντιστάθηκε στον καπιταλισμό?

δλδ πώς το'χετε στο νου σας ότι ανατρέπονται τα καθεστώτα, ψήνοντας marshmellows γύρω απ' τη φωτιά και τραγουδώντας κουμπαγιά μαλορντ κουμπαγιά;
ή μήπως αυτό που συμβαίνει δεν είναι η (μπορεί και κύκνεια ή απέλπιδα) προσπάθεια της κοινωνίας για την ανατροπή της κοινοβουλευτικής και οικονομικής χούντας που έχει εμφυτευθεί από την ελίτ του καπιταλισμού;

Οπως ανέφερα παραπάνω η κοινωνία δεν έχει καμία όρεξη για ανατροπή του καπιταλισμού, θα το δεις στις εκλογές. Αν ο κόσμος ήθελε να ανατρέψει το σύστημα και ξερογώ ο στρατός απαγόρευε τις εκλογές θα είχες κάθε δικαιωμα να κάψεις οσο θέλεις και ο ίδιος κοσμος που θα βγάλει Σαμαρά πρωθυπουργο θα σου έλεγε μπράβο. Αλλα επειδή ο κόσμος δεν εχει καμία όρεξη για επανάσταση, οποιος καίει και δολοφονεί για μένα πρέπει να χωθεί φυλακή στα ίδια κελιά με αυτά που θα έπρεπε να χώνουν τους μπάτσους που σκοτώνουν μετανάστες.

Esteban
14-02-2012, 00:57
ερχεται και η σειρα σου τραπεζιτη

00i00
14-02-2012, 01:01
οποιος καίει και δολοφονεί για μένα πρέπει να χωθεί φυλακή στα ίδια κελιά με αυτά που θα έπρεπε να χώνουν τους μπάτσους που σκοτώνουν μετανάστες.

ε ναι...μα τα λεει θαυμασια

00i00
14-02-2012, 01:12
http://www.youtube.com/watch?v=h6i7jw3UKek

ΓΑΜΗΣΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

katwrimos
14-02-2012, 01:14
οποιος καίει και δολοφονεί για μένα πρέπει να χωθεί φυλακή στα ίδια κελιά με αυτά που θα έπρεπε να χώνουν τους μπάτσους που σκοτώνουν μετανάστες.

ε ναι...μα τα λεει θαυμασια

τι να κάνουμε, δεν έτυχε να γεννηθούμε όλοι τέρατα νοημοσύνης όπως εσύ.

ερχεται και η σειρα σου τραπεζιτη

πρόσεξε, σου σκίστηκε το καλτσόν!!

00i00
14-02-2012, 01:34
ψαχνω το προσφατο ποστ σου οτι η ανεργια στην ελλαδα ΘΑ φτασει το 20% για να δειξω ποσο πιο τερας ευφυιας εισαι απο ΟΛΟΥΣ εμας εδω στην ελλαδα

ΚΡΙ ΚΡΙ απο την σουηδια

rat_poison
14-02-2012, 01:38
έχω κέφια απόψε

ενώ τώρα ο φτωχός καρκινοπαθής έχει πολυπληθές εξειδικευμένο ιατρικό τημ και υπερσύγχρονα φάρμακα, μηχανήματα και τεχνικές στη διάθεσή του, οπότε γιατί να τα ρισκάρει όλα αυτά ε;

τι ελ; ντι αρ

κατώριμε περιγράφεις τη μικροαστική σαπίλα που ίσχυε εδώ και πολλά χρόνια. το μίσος και η ζήλεια για τον διπλανό μας και το βόλεμα των ημετέρων υπήρχε από πολύ παλιότερα: θα έλεγα από πάντα στην κοινωνία όχι μόνο την ελληνική αλλά και παντού - τελοσπάντων παντού στο βαθμό που το κάθε μέρος ζει με τον τρόπο του σύγχρονου δυτικού καπιταλισμού. αυτό που ξεχωρίζει τη μια απ' την άλλη είναι οι καταβολές και οι συγκυρίες. για να το εξειδικεύσουμε, ας πούμε πως στην ελλάδα το φίλημα κατουρημένης ποδιάς για να πάρουν το παιδί μας γενίτσαρο (οι καταβολές) μετασχηματίστηκε σιγά σιγά σε γλύψιμο στον αντιδήμαρχο για να μας πάρουν εθελοντές στο φεστιβάλ θεσσαλονίκης για να το παίζουμε μούρη στα ντεμέκ κουλτουρέ γκομενάκια της συμπρωτεύουσας (οι εκάστοτε συγκυρίες). φυσικά παρατηρούμε και όλα τα ενδιάμεσα στάδια ραγιαδισμού, ηθελημένης και περιχαροούς δουλοπρέπειας δηλαδή, στην εξουσία που χαρακτηρίζει κάθε μικροαστικό μόρφωμα, πολύ συχνά και λούμπεν στοιχεία. (ό,τι κι αν σημαίνουν οι λέξεις λούμπεν, μικροαστός και προλετάριος στις μέρες μας και στην κοινωνία μας)

καθώς καμία κοινωνική ομάδα δεν είναι άμωμη και όλες έχουν πατήσει λίγο πολύ επί πτωμάτων στον αέναο αγώνα των σκατών να επιπλεύσουν σε μία πολύ στενή για αυτά χέστρα, όλοι έχουμε παραδείγματα (ο καθένας από τη δικιά του εγωιστική - ατομιστική_με_την_κακή_έννοια) σκοπιά: ο δημόσιος υπάλληλος κράζει τον άχρηστο και αγράμματο προϊστάμενό του, ο ιδιωτικός υπάλληλος κράζει τα λεωφορεία που απεργούν και δεν μπορεί να πάει στη δουλειά του και απολύεται, το μικροαφεντικό στο τοστάδικο κράζει το βρωμιάρη τεμπελχανά που έκανε το λάθος να προσλάβει και του κάνει κάθε βράδυ τη βιτρίνα πουτάνα με αποτέλεσμα να μην πατάει άνθρωπος, ο αγρότης κράζει το βενζινά, ο βενζινάς το φούρναρη και ούτω καθ' εξής. γενικά αυτό όπως φαντάζομαι κι ελπίζω να ξέρεις ονομάζεται κοινωνικός αυτοματισμός

τι είναι λοιπόν ο κοινωνικός αυτοματισμός;
είναι η τάση των κοινωνικών ομάδων να κατηγορούν η μία την άλλη για τα δεινά τους, εν συντομία το όλοι εναντίον όλων.

και ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΗ

να το ξαναπώ για να δώσω περισσότερη έμφαση

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΗ

Είναι συμπεριφορά που υποθάλπτεται και καλλιεργείται συστηματικά και συστημικά, από τα μέσα και τα λογής λογής αφεντικά

ο μετανάστης μας παίρνει τις δουλειές
ο δημόσιος υπάλληλος τα ξύνει
ο εργάτης παίρνει πολλά λεφτά και φεύγουν οι δουλειές έξω
ο απεργός μας κάνει τη ζωή δύσκολη, η πιπεριά γαμήθηκε, το λεμόνι επήρε να χαλάσει

όλα αυτά είναι προπαγάνδα που λέγεται χρόνια κι έχει ριζωθεί στο μυαλό του κοσμάκη στέρεα. τόσο στέρεα που και να την αντιληφθείς πάλι δεν μπορεί να αποτινάξεις όλα της τα κατάλοιπα απ' τη σκέψη σου

και όντως όσο βαθαίνει η κρίση βλέπουμε κομμάτια της κοινωνίας να συσπειρώνονται πίσω από ιδεολογικούς φορείς αυτών των ιδεών: στη γερμανία τα οικονομικά προβλήματα της μεσοπολεμικής απομόνωσης οδήγησαν στον ναζισμό, εδώ βλέπουμε τη Χ.Α. και το Λα.Ο.Σ., στη Γαλλία είναι χρόνια που ο Λεπέν είναι υπολογίσιμη δύναμη (αν κ τρου, όχι τόσο τα τελευταία χρόνια) και στην Ιταλία υπάρχει η Λέγκα του Βορρά.

οι άνθρωποι που σκέφτονται έτσι με τον τρόπο που περιγράφεις, που έχουν φάει τον παπά του συστήματος για το τι τους έχει γαμήσει το βιοτικό επίπεδο με τρόπο τόσο καθηλωτικό έχουν στραφεί προς τα κει, ή στην καλύτερη έχουν μείνει παγιδευμένοι στην τραμπάλα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, αφού η μνήμη χρυσόψαρου που τους χαρίζει απλόχερα ο κόσμος των μίντια και η εξουθενωτική καθημερινότητα δεν τους φτάνει και για παραπάνω σκέψη και ανάλυση

είναι όμως αυτά τα στοιχεία αυτοί που κατεβαίνουν στο δρόμο, που δυναμικά απαιτούν μια καλύτερη ζωή, που οργανώνονται σε συνελεύσεις στη γειτονιά και στο χώρο εργασίας, που απεργούν για μήνες;

στο δρόμο, πέρα από περιθωριοποιημένες μειοψηφίες που ζουν στα όρια της γραφικότητας, όχι. (βέβαια δεν είναι ακίνδυνες αυτές οι ομάδες, αλλά ας μην αναλύσουμε αυτό καλύτερα)

οι περισσότεροι όμως από αυτούς που αγωνίζονται (μην πω όλοι γιατί κανείς δε γεννιέται αγωνιζόμενος) ήταν. και μέσα στις χίλιες αντιφάσεις που έχει η κάθε ατομικότητα και συλλογικότητα, μπορεί και να παραμένουν αποχαυνωμένοι και νυχτωμένοι σε κάποια ζητήματα και να 'ναι ριζοσπάστες και συνειδητοποιημένοι σε άλλα

αλλά, διάολε, σίγουρα η οργή του άνεργου, του νεόπτωχου, του νεοάστεγου, του μετανάστη, του απεργού, του κόσμου που τελικά αντιδρά, οργανώνεται και παίρνει τη ζωή του στα χέρια του δεν περιορίζεται σ' αυτή τη μίζερη φτήνια, σ' αυτή τη φτηνή μιζέρια του κοινωνικού αυτοματισμού που περιγράφεις

Art In Haste
14-02-2012, 02:05
...στη Γαλλία είναι χρόνια που ο Λεπέν είναι υπολογίσιμη δύναμη (αν κ τρου, όχι τόσο τα τελευταία χρόνια)...

Rat φίλε μου δε θέλω να σου το χαλάσω αλλά...

Opinion polls showed the party's popularity increase under Marine Le Pen, and in the 2011 cantonal elections the party won 15% of the overall vote (up from 4.5% in 2008 ). However, due to the French electoral system, the party only won 2 of the 2,026 seats up for election.

For the upcoming 2012 presidential election, opinion polls have shown Marine Le Pen as a serious challenger, with a few polls even suggesting that she could win the first round of the election.

metamelia3
14-02-2012, 02:20
βασικα θα ειμαι ειλικρινης, σημερα βαριεμαι να απαντησω σε human trash της ταξης bibleblackbird και ανυπαρκτους κρετινους τυπου κατωριμος. παρ'οτι θα ειμαι ειλικρινης, ο κατωριμος μου φαινεται απλα μια ασχετη κομπλεξαρα που προσπαθει να περασει μαθηματα σε πανεπιστημιο για να αποδειξει οτι δεν ειναι ηλιθιος - που ειναι, αλλα το αλλο το σκουληκι ευχαριστως το γαμουσα την μανα.

katwrimos
14-02-2012, 02:30
βασικα θα ειμαι ειλικρινης, σημερα βαριεμαι να απαντησω σε human trash της ταξης bibleblackbird και ανυπαρκτους κρετινους τυπου κατωριμος. παρ'οτι θα ειμαι ειλικρινης, ο κατωριμος μου φαινεται απλα μια ασχετη κομπλεξαρα που προσπαθει να περασει μαθηματα σε πανεπιστημιο για να αποδειξει οτι δεν ειναι ηλιθιος - που ειναι, αλλα το αλλο το σκουληκι ευχαριστως το γαμουσα την μανα.

Αγαπητέ, μαθήματα στο πανεπιστήμιο περνάω και τα δικά σου αμα λάχει, αλλα απάντηση στο ερώτημά μου δεν εδωσες, αφου είμαι ηλίθιος/ασχετος/κομπλεξικός μπορείς ανετα να με βάλεις στη θέση μου (εκτός βέβαια αν είσαι ακόμα πιο ηλίθιος/ασχετος/κομπλεξικος απο εμένα).

Ρατ πόιζον τι να απαντήσω? Απο το ποστ σου φαίνεται οτι καταλαβαίνεις πλήρως τους λόγους που δεν πρόκειται να γίνει κάποιου είδους οκτωβριανή επανάσταση στην Ελλάδα και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κανουμε 500 ποστ για πράγματα δευτερεύουσας σημασιας τη στιγμή που ακομα περιμένω την πρόταση του Καλκι για το πως θα παρει φαρμακα ο καρκινοπαθης του παραδείγματος του.

rat_poison
14-02-2012, 02:38
ποια-φάρμακα-ρε-μαλάκα για τους καρκινοπαθείς και πρασινάλογα τι μας λες τώρα, αυτό είναι το πρόβλημα;

για να σου το πω κι αλλιώς, σύνταξη νεκρής (από καρκίνο) γιατρού μητέρας φίλου που πάει σε καρκινοπαθή πατέρα, γιο και κόρη (φίλους μου) περικόπτεται κατά ένα γκαζίλιον τα εκατό. δηλαδή ποια αντικαρκινικά θα μας τρελάνεις.

δλδ με βασικό στα 585 ευρώ (χαχα γελάμε ποιος θα παίρνει τόσα) και με τα εργατικά "δικαιώματα" όπως έχουν διαμορφωθεί, λες να σκέφτεται κανείς τα αντικαρκινικά;

μάλλον το άμα θα πάρει αυτή τη βδομάδα φέτα από την καλή ή τη μάρκα του σουπερμάρκετ αναρωτιέται

katwrimos
14-02-2012, 02:38
ψαχνω το προσφατο ποστ σου οτι η ανεργια στην ελλαδα ΘΑ φτασει το 20% για να δειξω ποσο πιο τερας ευφυιας εισαι απο ΟΛΟΥΣ εμας εδω στην ελλαδα

ΚΡΙ ΚΡΙ απο την σουηδια

μηνμην, δεν θα το βρείς γιατι δεν υπάρχει. Μαλλον εννοείς αυτο (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?26175-%CE%9D%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E&p=1149284&viewfull=1#post1149284)?

00i00
14-02-2012, 02:42
οχι...και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το οτι εκανες ορθογραφικο στο μινμιν...δηλαδη οκ...

σε ειχε απαντησει ο καλκις τοτε
γενικα ηταν ενα δειγμα οτι ομιλας εχοντας πληρη γνωση (λολ) της καταστασεως

BibleBlackBird
14-02-2012, 06:23

ελα ρε πουστη μου. Πως θα γινουμε φιλοι εκτος ηαρ τωρα;; το σκεφτηκες αυτο; εισαι αναισθητος ωρες ωρες:!: eleoc ρε kalkara!

Parasight
14-02-2012, 12:01
tHLKgDI6yV8

spread the word και όλα αυτά

Art In Haste
14-02-2012, 14:03
Ένα χωριό στην Ισπανία γύρισε στην πεσέτα. Υπολογιζούν πως υπάρχουν 1.7 δις ευρώ σε πεσέτες ακόμα στην Ισπανία.

Πηγή (http://news247.gr/kosmos/news/h_ispania_gyrizei_sthn_peseta.1641265.html)

Dr.Gonzo
14-02-2012, 14:18
https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQKnmeDvJXFgOVZd3lELqoHXMHjdB_R0OgbmK2Kx1D1wv9VWnl2KAhttps://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcS9k1NKhvnIHawg5_NRzsA-MEbz1R6nsTcmQKOXM06WK38gZIRahttps://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRc2IDoKNQHlzfveCoiLGMIou8Y8TjhqnDHGvq6en1k2fvGOTpF
https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRhVykbALgzEGFRg7HiThHQtsrM4drwWnSNMePji9aoREWhn-KblAhttps://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSlKqO_V5FJmkzQ3K7FvJxD8iG0P8qdxcmgRpPX4MNuhzHAMyDcSAhttps://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRgfS8rRQww2F_kLPwdKQV0eLay81ail68-0mX1RvtX3bJRVcrFhttps://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTfdkOKx656PwhB00JLmkPXu-zPm4PqueJzbUGnCOvDkdfJO5JvsQhttps://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQmSqtOgsoB5fymfrzGi6FUg2fhVZYg6K5eZFQBpT0aHriCXpWjhttps://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRfAtpuZZyjbSzvdpbTC7wegd9d6QhKzBGx6OadiskEg09QYbGu

Sotos_The_Tequiler
14-02-2012, 18:45
O CEO του "Business Insider":
DEAR EUROPE: Pull Your Heads Out Of The Sand And Take A Look At Greece
http://www.businessinsider.com/dear-europe-pull-your-heads-out-of-the-sand-and-take-a-look-at-greece-2012-2

Henry Blodget:

Henry Blodget is co-founder, CEO and Editor-In Chief of Business Insider.

A former top-ranked Wall Street analyst, Henry is also the host of Yahoo Daily Ticker, a Yahoo Finance video show viewed by several million people a month. He is often a guest on CNN, MSNBC, NPR, and other networks. He has contributed to The Atlantic, Slate, Newsweek International, The New York Times, Fortune, New York, the Financial Times, and other publications. He is the author of The Wall Street Self-Defense Manual: A Consumer's Guide to Investing.

Prior to founding Business Insider, Henry was a top-ranked Wall Street Internet analyst. He was later keelhauled by then-Attorney General Eliot Spitzer over conflicts of interest between research and banking and booted out of the industry.

Henry went to Yale. He was born and raised in New York.

Disclosure: Henry is an investor in Business Insider. He owns options and/or shares in Yahoo, eBay, Baidu, Amazon, Spark Networks, Microsoft, Bank of America, Gartner Group, Time Warner, and other companies, along with various equity and bond index funds. He does not trade frequently.

Read more: http://www.businessinsider.com/author/henry-blodget#ixzz1mN5tiNPz

Shirime
14-02-2012, 23:24
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1376069

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1378651

Κάψαμε το τζιπ με αριθμό ΖΥΑ γιατί ήταν προκλητικό, το κάψαμε έτσι προκλητικά και παραδειγματικά.

ΡΙΧ'ΤΟ ΗΛΙΑ, ΗΛΙΑ ΡΙΧ'ΤΟΟΟ

http://www.youtube.com/watch?v=B5Gl8GHSr5Y

tsimpouklano
15-02-2012, 00:28
Ας πούμε δηλαδή τώρα ότι τυχαία το ΖΥΑ ήταν παρκαρισμένο στο συγκεκριμένο σημείο ε;

enitharmon
15-02-2012, 00:34
όσες γερμανικές εφημερίδες διάβασα σήμερα έλεγαν αυτό που πόσταρε ο σοτος. Το χαιλαιτ βέβαια ήταν το εξης:

[απολογισμός Δευτερα πρωι] "στις πολυτελής καφετέριες κοντά στο Σύνταγμα κάθονται οι πλούσιοι και πίνουν τον πρωινό τους καφέ. Τρεις σαραντάρηδες άντρες κάθονται στο Zonar's καπνίζοντας πούρα. "Πώς σας φάνηκε η πορεία;" "Δεν υπήρξε καμιά πορεία", λενε, "μόνο μερικοί εκατοντάδες κουκουλοφόροι. Δε λεει κάτι αυτό". "Και το μνημονιο;" "Είναι απαραίτητο. Θα κάνει καλό στη χώρα".

GG*
15-02-2012, 00:49
ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

http://kourkouti.sport24.gr/wp-content/uploads/2012/02/kourkouti-olympiakos-valverde-mirallas-ibagaza-theodwridis-sm.jpg

ikonoklast
15-02-2012, 02:07
Τα πάντα όλα, ούτε ούτε και κοιτάξτε αυτοί, τελειώσατε κύριε, εγώ είμαι Ο γιατρός.

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=443539

Shirime
15-02-2012, 02:36

σκέφτομαι να το διαβάζει ο Μιτσικώστας και ψοφάω

mourning apocalypse
15-02-2012, 04:38
Τα πάντα όλα, ούτε ούτε και κοιτάξτε αυτοί, τελειώσατε κύριε, εγώ είμαι Ο γιατρός.

:touched:
To μάθημα βέλτσου στις 10 δεκέμβρη του 08 έχει μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη.

metamelia3
15-02-2012, 10:52
τι ελεγε στις 10 δεκεμβρη του 08;

Aleister
15-02-2012, 11:23
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/384450_293227920700192_1892489177_n.jpg

enitharmon
15-02-2012, 14:34
Έχεις παρατηρήσει διαφορετική αντιμετώπιση απέναντι σου σε σχέση με προηγούμενα χρόνια?
να με αντιμετωπίζουν όπως οι ελληνες τους αλβανους τη δεκαετια '90; οχι, μην ανησυχεις

enitharmon
15-02-2012, 19:29
η berliner zeitung ειναι απ' τις πιο σοβαρες και αντικειμενικες που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμή, οπότε λογικό να διάβασε τέτοια χαζομάρα εκεί πέρα. Άμα οι συγγενείς σου μπερδεύουν berliner zeitung με berliner kurier να το προσέξουν και να διαβλασουν καμιά εφημερίδα παραπάνω.
Γενικά ισχύει ότι ο άλλος σε αντιμετωπίζει τόσο χάλια όσο του επιτρέπεις (παγκόσμιος κανόνας της δυτικής κουλτούρας αυτό). Αν ο γερμανός σου λέει τις παραπάνω παπαριές και η αξιοπρέπειά σου σου επιτρέπει να σκύβεις απλά το κεφάλι και να μη λες τίποτα, καλά να πάθουν. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να απαντήσεις στις παραπάνω αυθάδειες, χωρίς να χρειαστεί να αναφερθείς σε ναζί, εβραίους, κοιτίδα της δημοκρατίας/πολιτισμού και κακό καπιταλισμό, που ο καθένας συντάσει την απάντησή του ανάλογα με το χαρακτήρα του.
Συμπτώσεις δεν είναι, αλλά όπως λέω και πάνω, μια φορά θα σου πει μαλακία ο άλλος. Μετά θα τον βάλεις στη θέση του

H.
15-02-2012, 19:32
Βασικά του λες ότι ο ίδιος και ο κάθε ομοεθνής του πρέπει πριν την κάθε υπόδειξη που κάνει σε αλλοεθνείς να ζητάει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ πρώτα ένα συγγνώμη για τα δεινά που έχει προκαλέσει σε όλη την ανθρωπότητα ιστορικά το κράτος του και είσαι οκ.

freak brother
15-02-2012, 19:34
ρωτα τους γιατι η Γερμανια δεν εχει πυρηνικα! η πες τους οτι σου αρεσουν πολυ τα ww2 shooters !

Phantom Duck
15-02-2012, 19:38
Βασικά του λες ότι ο ίδιος και ο κάθε ομοεθνής του πρέπει πριν την κάθε υπόδειξη που κάνει σε αλλοεθνείς να ζητάει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ πρώτα ένα συγγνώμη για τα δεινά που έχει προκαλέσει σε όλη την ανθρωπότητα ιστορικά το κράτος του και είσαι οκ.

πρέπει πριν κάνει υπόδειξη σε κάποιον άνθρωπο για την εθνικότητά του, να σκέφτεται τι έχει κάνει ή θα κάνει και η δικιά του. και να καταλαβαίνει ότι ο ρατσισμός και το να χαρακτηρίζεις άτομα από μια ιδιότητα που δε διάλεξαν, είναι κάτι καθυστερημένο, να το βουλώνουν και να κερνάνε τον μαύρο έλληνα εβραίο με τα σχιστά μάτια που λέει κιφσαμοτ μια μπύρα.

enitharmon
15-02-2012, 19:58
δεν τους εβγαλα μαλακες γενικά, μόνο αν δεν απαντάνε. Το ανησυχητικό σημείο είναι να τα λένε βερολινέζοι αυτά, αν είναι καθίκια νότιοι δε μου κάνει εντύπωση. και ό,τι είπε ο φαντομ

Reject
15-02-2012, 20:04
eni, οι Νότιοι( π.χ Μόναχο) δεν σας κράζουν ακόμα και εσάς?
Τελευταία φορά που ήμουν Βερολίνο (πέρσυ), συνάντησα αλληλεγγύη, η οποία όμως άγγιζε τα όρια της λύπησης.

katwrimos
15-02-2012, 20:11
Στη σουηδία παντως μια φορά πηγε να κάνει μια ειρωνική νύξη ενας γερμανός συνάδελφος και εισέπραξε αντιμετώπιση "τι μαλακας ειναι τουτος εδω" απο τους σουηδούς χωρίς να χρειαστεί να πω λέξη. Γενικώς, οπως λέει και η ενι υπαρχουν αρκετοί μαλάκες προς Βαρβαρία μεριά, αλλα στον πολιτισμένο κόσμο για κάθε ενα μαλάκα που θα σου πουλήσει ειρωνία υπάρχουν 5 που θα σου πουν οτι γουστάρουν την Ελλάδα και οτι αισθάνονται πολύ ασχημα με την αντιμετώπιση που δείχνουν οι πολιτικοί τους για τη χώρα.

enitharmon
15-02-2012, 20:43
rejekt, "εμείς" είμαστε οι βερολινεζοι; Οι Βαυαροί κράζουν όσους δεν είναι βαυαροί και δεν ψηφίζουν χριστιανοσοσιαλιστές, κανείς δε νοιάζεται, το ότι διάφοροι δυτικοί πα να κάνουν το βερολίνο γερμανία, αυτό καίει. Για τη λύπηση που λες ισχύει, γενικά υπάρχει και το "δε φταίτε σε τίποτα, ο καπιταλισμός φταίει" κλπ κλπ, πάνε στο άλλο άκρο.

Κατώριμε, η γερμανία ποτέ δεν ήταν πολιτισμένη χώρα σε αυτό τον τομέα, πρώτα φταίνε οι άλλοι και είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον, οπότε αντίδραση σαν των σουηδών δεν περιμένω.

πολποτ, αν ο θείος είναι μηχανικός στο Βερολίνο, είναι απ'τους τυχερούς, ρίξε καμια ίνφο μπας και βρω κι εγώ τίποτα εδώ και δε χρειαστεί να ξενιτευτώ για πάντα στο νότο. Γενικά, το πραγματικό πρόσωπο των γερμανών τώρα φαίνεται. Να μη στεναχωριέται ο θείος, καλύτερα να καταλάβει τώρα, παρά να τους θεωρεί καλούς συναδέλφους και τέτοια.

Sotos_The_Tequiler
15-02-2012, 21:46
ρε ό,τι και να λένε κατά βάθος θα γούσταραν πολύ να έχουν ένα οικοπεδάκι κι ένα εξοχικό στην Ελλάδα με 300 μέρες ήλιο το χρόνο έστω κι αν είμαστε το μπουρδέλο που λένε ότι είμαστε (είμαστε),
κι όπως πάει το πράμα σύντομα θα τους είναι πολύ εύκολο να το αποκτήσουν :P http://www.michanikos-online.gr/news.php?aID=2158#.Tzt5W_UkwrQ.facebook

tsimpouklano
16-02-2012, 02:10
Αφού τα 'τρωγες στα μπουζούκια ρε μαλάκα.

mourning apocalypse
16-02-2012, 02:26
Σήμερα είχαμε και αυτό:
http://1.bp.blogspot.com/-m4wpa3Ek19U/TzwH3RWE2pI/AAAAAAAAAAc/K9SXfGBlRx0/s1600/IEleutherotypia-Ergazomenoi.jpg
Το ξεφύλλησα με ενδιαφέρον ομολογώ.

nekrobutcher
16-02-2012, 03:02
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=122430&catid=3

τι γινεται ρε πουστη μου?? οκ υποτίθεται οτι οι περιορισμοί δε θα αφορούν τις μεγάλες πορείες ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και λοιπές αλλά αμα γίνει η αρχή χέσε μέσα

Kingdom Gone
16-02-2012, 04:25
Εκτός κλίματος λίγο (πέρασε ήδη, μετά από 3 μέρες μόνο, η μόδα του να γράφεις για καμμένα νεοκλασσικά) αλλά αξίζει το παρακάτω, ειδικά μόλις συνειδητοποιήσει κανείς με ποιο άλλο πυρπολημένο κτίριο μοιράζεται οικοδομικό τετράγωνο το Αττικόν:

http://beimnaechstenmalwirdallesbesser.wordpress.com/2012/02/15/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-marfin/

freak brother
16-02-2012, 12:14
http://news247.gr/oikonomia/agora/aykshseis_-_fwtia_sta_eisithria_twn_meswn_metaforas.1653750.html

Αυξήσεις - φωτιά στα εισιτήρια των μέσων μεταφοράς

Drumsick
16-02-2012, 12:22
Φωτιά στο μουνί της μάνας τους.

freak brother
16-02-2012, 12:27
αμα ειχαν το εισητηριο 50 λεπτα αλλα και ελεγκτες οπως παντου... πιο πολλα λεφτα θα βγαζαν , γαμω το μουνι που τους πεταγε (sic)

Mitsmann
16-02-2012, 13:01
Γι αυτο και η λυση, γνωστη.

BURNIN AMBITION
16-02-2012, 14:00
http://denplirono.wordpress.com/2011/03/05/%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83/ (http://news247.gr/oikonomia/agora/aykshseis_-_fwtia_sta_eisithria_twn_meswn_metaforas.1653750.html)

Katsaloupardos
16-02-2012, 14:01
Εγώ είμαι φλώρος και πάω στο 80% του παντού με τα πόδια.
ΜΜΜ πρέπει να παίρνει κανείς μόνο εάν η αποσταση με τα πόδια είναι πάνω από μία ώρα.
Γλιτώνω και το γυμναστήριο.
Και παίρνω τη δόση νέφους μου, αυτό το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη στην όμορφη μας μεγαλούπολη, αυτή την πανδαισία όρασης και όσφρησης που συνοδεύεται από κορναρίσματα, μαρσαρίσματα, τρύπιες εξατμίσεις και γαμωσταυρίδια. Σύντροφοι, ότι κι αν γίνει, όπως κι αν πάει η κατάσταση, αυτό το νέφος θα ναι δικό τους και δικό μας.
τι πόδια μας λες,η φάση είναι ποδήλατο

tsimpouklano
16-02-2012, 14:08

τι γινεται ρε πουστη μου?? οκ υποτίθεται οτι οι περιορισμοί δε θα αφορούν τις μεγάλες πορείες ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και λοιπές αλλά αμα γίνει η αρχή χέσε μέσα
:moutza: :moutza:

Ο μαλάκας ο καμίνης είχε κάνει τέτοιες εισηγήσεις, καθώς οι πορείες "πλήττουν" τον τουρισμό στην πρωτεύουσα καθιστώντας την "μη ευρωπαϊκή". Λογικά, σε ανάλογο μήκος κύμματος και η απόφαση για ξήλωμα των παγκακιών (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=108644&catid=3) στο κέντρο της Αθήνας. Θανατάκι γαμώσπιτε.

Art In Haste
16-02-2012, 14:15
"Εδώ εγώ δεν μπορώ να ζήσω με 4000 ευρώ... Θα ζήσει κάποιος με 400;"

pixies
16-02-2012, 14:24
εγω ειμαι φαν του δωστο στον επομενο! Περιμενω παντα εξω απτο σταθμο να φτασει κανα τρενο και ή μου δινει καποιος το εισητηριο ή βρίσκω κάποιο φρεσκοχτυπημενο πανω σε κανα πεζούλι ή μηχανημα ακυρωσης και μου φτιαχνει τη μερα!
Για τους χεστηδες να ξερετε οτι μονο αν στο δωσει ο αλλος χερι με χερι μπορει να σας την πουν οτι απαγορευεται και αρχιδιες. Αν το ακουμπησει καπου ειναι σα να πεταει σκουπιδι κ αν το μαζεψετε ειναι σα ναστε ρακοσυλλεκτες αλλα καθολα νομιμοι!

Shirime
16-02-2012, 14:44

Ο μαλάκας ο καμίνης είχε κάνει τέτοιες εισηγήσεις, καθώς οι πορείες "πλήττουν" τον τουρισμό στην πρωτεύουσα καθιστώντας την "μη ευρωπαϊκή". Λογικά, σε ανάλογο μήκος κύμματος και η απόφαση για ξήλωμα των παγκακιών (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=108644&catid=3) στο κέντρο της Αθήνας. Θανατάκι γαμώσπιτε.

13 Ιανουαρίου 2012 - Κατάργηση των διαδηλώσεων στο κέντρο ζητά η Ντ. Μπακογιάννη (http://tvxs.gr/news/ellada/katargisi-ton-diadiloseon-sto-kentro-zita-i-nt-mpakogianni)

25 Μαΐου 2011 - Το ίδιο ήθελε κι ο Σαββόπουλος (http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=7006)

12 Μαΐου 2011 - Κι ο Ριβέλλης το ίδιο (http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=6749)

Η κοινωνία η ίδια! (η μισή τέλος πάντων)

http://i43.tinypic.com/23wrvdi.jpg

Dythor
16-02-2012, 15:21
Εκτός κλίματος λίγο (πέρασε ήδη, μετά από 3 μέρες μόνο, η μόδα του να γράφεις για καμμένα νεοκλασσικά) αλλά αξίζει το παρακάτω, ειδικά μόλις συνειδητοποιήσει κανείς με ποιο άλλο πυρπολημένο κτίριο μοιράζεται οικοδομικό τετράγωνο το Αττικόν:

http://beimnaechstenmalwirdallesbesser.wordpress.com/2012/02/15/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-marfin/

Το πώς το να γράφεις τέτοια κείμενα προκαλεί ένα αποτέλεσμα που αντιβαίνει ευθέως στις παραγράφους 1 και 2 δεν το σχολίασε κανείς βέβαια, δε γαμιέται, μεταμοντέρνα εξυπνάδα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι.

nekrobutcher
16-02-2012, 16:23

ρε ο καθενας μπορει να εισηγειται οτι γουσταρει..αλλο αυτο και αλλο νομος του κρατους και ακολουθες κυρωσεις

freak brother
16-02-2012, 19:30
Απόστολος Γκλέτσος: "Μπορεί να έχω να κάνω σεξ και ένα χρόνο"

poweruser
16-02-2012, 19:48
Απόστολος Γκλέτσος: "Μπορεί να έχω να κάνω σεξ και ένα χρόνο"

Tο ER politics που θέλουμε.

Sotos_The_Tequiler
16-02-2012, 21:10
156 εκατ. ευρά το χρόνο λέει τούτο το άρθρο κοστίζουν τα ενοίκια των υπουργείων. Τελικά μόνο με το κάψιμο δεν κάνεις τίποτα, θέλει και ξενοίκιασμα το μπουρδέλο!

http://news247.gr/ellada/politiki/sta_156_ekat_eyrw_ta_enoikia_twn_ypoyrgeiwn_ethsiws.1654066.html?utm_source=news_hp&utm_medium=latestnews&utm_campaign=news247Widget

edit
άρθρο από guardian:

Now we see capitalism at its most triumphant. Greek police beat Greek people in order to impose the will of the banks and hedge funds.

When we casually use a term like "bailout", it is important to remember that it is not people who are being bailed out, or at least not the Greek people. The bailout will not save a single Greek life. The opposite is the case. What is being "bailed out" is the global financial system, including the banks, hedge funds and pension funds of the other EU member states, and it is the Greek people who are being ordered to pay – in money, time, physical pain, hopelessness and missed educational opportunities. The relatively neutral, even stoic, term "austerity", is a gross insult to the Greek people. This is not austerity; at best it is callousness.

Όλο το άρθρο εδώ:

Capitalism is triumphant as EU states sacrifice the Greek people in a desperate attempt to appease the gods of speculation

The behaviour of the EU states towards Greece is inexplicable in the terms in which the EU defines itself. It is, first and foremost, a failure of solidarity.

The "austerity package", as the newspapers like to call it, seeks to impose on Greece terms that no people can accept. Even now the schools are running out of books. There were 40% cuts in the public health budget in 2010 – I can't find the present figure. Greece's EU "partners" are demanding a 32% cut in the minimum wage for those under 25, a 22% cut for the over 25s. Already unemployment for 15-24-year-olds is 48% – it will have risen considerably since then. Overall unemployment has increased to over 20%. The sacking of public sector workers will add to it. The recession predicted to follow the imposition of the package will cause unbearable levels of unemployment at every level.

In addition the "package" demands cuts to pensions and public service pay, wholesale privatisation of state assets – a fire-sale, since the global market is close to rock bottom – and cuts to public services including health, social welfare and education. The whole to be supervised by people other than the Greeks. An entire disciplinary and punishment system.

When we casually use a term like "bailout", it is important to remember that it is not people who are being bailed out, or at least not the Greek people. The bailout will not save a single Greek life. The opposite is the case. What is being "bailed out" is the global financial system, including the banks, hedge funds and pension funds of the other EU member states, and it is the Greek people who are being ordered to pay – in money, time, physical pain, hopelessness and missed educational opportunities. The relatively neutral, even stoic, term "austerity", is a gross insult to the Greek people. This is not austerity; at best it is callousness.

On top of this callousness, we must remember that the strategy itself is nonsense. Every intelligent observer is agreed that cuts do not produce growth. The highest rate of growth in the EU at present is in Poland where massive public investment is driving the economy. GDP is declining or barely moving among the "austerity" nations, including the UK.

In essence, this crisis is a failure of the EU states to show solidarity in the face of an onslaught from the financial markets. At first glance this seems to be a very simple fight. In one corner you have nation states, which have the wellbeing of their citizens as their raison d'être; in the other you have global capitalism as represented by the financial markets, which has the wealth of a tiny few as its raison d'être. But the nation state has, for a considerable time, identified itself with those same markets. States have agreed to see themselves as economies rather than societies. More recently we have been led to believe that the market alone can provide everything the citizen needs and much more efficiently than the structures that the citizens normally rely on and which they have, over generations, erected as protections against the revenge of the market.

This is the triumph of capitalism, that it has persuaded the world that capitalism is the world.

It has led to the undoing of 200 years of struggle between ordinary people and the super-rich. Trade unions didn't appear overnight, they were a response to exploitation. Their defeat has led to the ubiquity of precarious, and now free, labour. Workers are not protected in their workplace by capitalists, they are protected by the laws won by struggle against the capitalist. A sweatshop in China is a direct assault not just on the rights of the Chinese worker but on those of workers in, for example, the UK. Socialist internationalism and solidarity were conceived as a way of defeating that ploy. Old people do not die in the streets not because charity has saved them but because 200 years of struggle has brought us the old age pension and public health. The privatisation of those services is a return to the 19th century. None of this public good would have been won if people had identified with the super-rich of 1812. Now that we have been brought to such an identification, we stand to lose them all over again.

Now we see capitalism at its most triumphant. Greek police beat Greek people in order to impose the will of the banks and hedge funds. The EU member states, including Ireland, are the middleman, the quislings of capital. Rather than reach out a hand of solidarity, we say, "better them than us". As if the global markets will choose to pass on Ireland once Greece has been destroyed. Solidarity is not just compassion for one's fellow man; it is also materialist self-interest. One for all and all for one. We stand or fall together. There is strength in unity.

Instead we have decided to sacrifice the Greek people to the market in the hope that our sacrifice will appease the gods of speculation. We condemn them to misery and poverty to keep Standard & Poor's off our backs. But we have miscalculated. Firstly, the communist left currently stands at 42% in the polls, Pasok at 8%. Pasok (the leading party in government) will vanish and a combination of real leftwing parties will win the next election. They will not bend the knee and put their necks on our block.

It seems to me now that Greece will withdraw from the euro and default on its debt. Who knows what will happen to it then, but it can hardly be much worse than what we want from them, and at least it will be something of their own choosing. The speculators will then take a little time to consider which of the other economies to bet on. Perhaps then the Irish government will regret its lack of solidarity. Whatever happens, our behaviour and that of our EU compatriots has been shameful.

από δω: http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/feb/14/europe-betraying-greece?cat=commentisfree&type=article

freak brother
16-02-2012, 21:13
και τα κτιρια που ανοικουν στο δημοσιο , μενουν ξενοικιαστα...

katwrimos
16-02-2012, 21:43
Σοβαρευτείτε!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1TmhVGzgunY#!

rat_poison
16-02-2012, 21:49
πάντως δεν είναι και πολύ πιο ηλίθιος από τα ποστ σου

tsimpouklano
16-02-2012, 21:57

ρε ο καθενας μπορει να εισηγειται οτι γουσταρει..αλλο αυτο και αλλο νομος του κρατους και ακολουθες κυρωσεις

Προφανώς και ό,τι θέλει μπορεί να εισηγείται ο καθένας, αλλά αν ο άλλος είναι δήμαρχος Αθηνών, ε πιστεύω πως κάπως περισσότερο βαραίνει η γνώμη του. Σου λέω, μην ξεχνάς το γεγονός με τα ξηλωμένα παγκάκια. Όπως και να 'χει πάντως, πρόκειται για ένα πέρα για πέρα φασιστικό μέτρο, που αν εφαρμοσθεί, ας είμαστε έτοιμοι για υπέρμπολες συλλήψεις, άπειρο ξύλο, και γενικά η τωρινή κατάσταση στις πορείες θα φαντάζει κυριακάτικη βόλτα στο πάρκο.

edit: post shrime
σηχαμένοι άνθρωποι οι επώνυμοι, ενώ δεν πιστεύω πως είναι αργά ο καιρός που αυτό το 54% θα παρακαλά να δει κόσμο και φωτιά στο δρόμο.

katwrimos
17-02-2012, 01:11
πάντως δεν είναι και πολύ πιο ηλίθιος από τα ποστ σου

δεδομένου οτι είναι ο οικονομικός συντάκτης του ρόιτερς και κάτοχος του δεύτερου δημοφιλέστερου οικονομικου μπλογκ μετα τον κρούγκμαν, προφανώς οχι.

Phoebus
17-02-2012, 01:26
http://www.playboy.com/magazine/playboy-interview-paul-krugman

Έγκυρη ενημέρωση για τα οικονομικά όταν θέλω απλά να βαρέσω μια μαλακία. Να γιατί πιάνουμε πάτο.

H.
17-02-2012, 01:27
Χοχοχ, πάρτε λίγο για να χτυπήσουμε τα κεφαλάκια μας.

sFtFf2QuT4c

Και μετά απ'όλα αυτά το ψήφισε.

nekrobutcher
17-02-2012, 03:01
@tsimpouklano

η αποψη του ειναι "βαρύνουσα" όταν εξυπηρετεί την κυβέρνηση ..σιγα το ειδικό βάρος του μαλάκα αν ήταν έτσι θα νομοθετούσαν οι δήμαρχοι..βέβαια αυτός πρέπει να έχει αποτρελαθεί τελείως διάβασα κάπου ότι ήθελε την ημέρα των επεισοδίων να είναι στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να συντονίζει και αυτός. και σορρυ αλλα γιατι άκουσαν οι απο πάνω αυτη τη συγκεκριμμένη "εισηγηση" ? για τα υπόλοιπα γνωστά προβλήματα του κέντρου τίποτα??

tsimpouklano
17-02-2012, 03:21
Ο λόγος που ανέφερα τον καμίνη είναι γιατί μου 'ρθε στο μυαλό συνειρμικά η φάση με τους άστεγους και τα παγκάκια. Φυσικά, η ίδια αποψάρα έχει ακουστεί και από ΤΟΣΟΥΣ άλλους παπάρες, που δεν μπορείς να πεις οφείλεται στον έναν ή στον άλλο. Όπως και να 'χει, ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο. Επόμενο βήμα, η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη δύση του ηλίου.

Ρε γαμώ το θεό μου τι σκατά κάνουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;

Kingdom Gone
17-02-2012, 05:22
Ρε γαμώ το θεό μου τι σκατά κάνουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;

Συνεχίζουμε να περπατάμε:

http://www.youtube.com/watch?v=KuohOqhOTUk

metamelia1
17-02-2012, 05:33
:o

katwrimos
17-02-2012, 13:22
http://crookedtimber.org/2012/02/16/so-what-would-your-plan-for-greece-be/

enitharmon
17-02-2012, 13:24
Γεωργιάδης, Βορίδης προσχωρούν στη Νέα Δημοκρατία

Katsaloupardos
17-02-2012, 13:28

πέφτω από τα σύννεφα

Kaserinos
17-02-2012, 13:52
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/407543_1878910869366_1739122292_898350_933720852_n.jpg

phthoggon
17-02-2012, 13:54

http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ellada/mhpws-o-adwnis-gewrgiadhs-einai-telika-pio-sympathhs-ap-oso-pisteuame.1655285.html

:') μία ωραία εποχή όντως.

Kaserinos
17-02-2012, 14:17
Με όπλα έκλεψαν το Μουσείο Ολυμπίας - Παραίτηση Γερουλάνου (http://www.tovima.gr/society/article/?aid=444131)

ikonoklast
17-02-2012, 14:27

http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ellada/mhpws-o-adwnis-gewrgiadhs-einai-telika-pio-sympathhs-ap-oso-pisteuame.1655285.html

Αδιανόητο πληρωμένο άρθρο. Να ρε παιδί μου, κλείνει το MAX και το COSMO.gr και ο Ηλίας Αναστασιάδης βρίσκεται απολυμένος και ζητά τα δεδουλευμένα του.
Είμαστε μαζί του; Όχι, στην πηγάδα.

rat_poison
17-02-2012, 14:34
όταν μιλάς έτσι επαναστατικά κάτι σκιρτάει μέσα μου
http://1.bp.blogspot.com/_gjYMdEwDXpw/TMXvEh9kZyI/AAAAAAAAAj4/N3eNnN2RXmw/s1600/meligalas.+xilioi+kaloi+xorane+skata.jpg

17-02-2012, 14:37

Ωραία, γνωστά πράγματα κτλ, αλλά ας αντιληφθούμε λίγο τι συμβαίνει. Ο πρόεδρος ενός κόμματος, έλεγε για πολλούς μήνες όχι σε νέα μέτρα, τελικά τελευταία στιγμή αποφάσισε να παρέμβει σωτήρια (όχι σωτηρία ντε!) για την χώρα και να ψηφίσει ναι, διέγραψε καμιά ντουζίνα+ δικούς του βουλευτές επειδή ψήφισαν αυτό που έλεγε τόσο καιρό κι αποφάσισε να πάρει 2 που ψήφισαν ναι (σε αντίθεση με την γραμμή του κόμματος τους) από ένα ακροδεξιό κόμμα το οποίο αποφάσισε να κάνει την κλασική του κωλοτούμπα για να λαϊκίσει όσο προλαβαίνει πριν τις εκλογές (ηδη έκραζαν την κυβέρνηση που στήριζαν τον τελευταίο καιρο). Μιλάμε για το απόγειο της πολιτικής ξεφτίλας και υποκρισίας του μορφώματος που ονομάζουν κοινοβουλευτική δημοκρατία (αλλά οι διαγραφές στην αντίθετη γνώμη, διαγραφές). Φυσικά υπάρχουν δεκάδες παρόμοιας ηλιθιότητας και θεατρινισμού παραδείγματα σαν κι αυτό να σχολιάσουμε. Το πιο θλιβερό είναι οτι τον Απρίλη, πάλι τα ίδια σκατά θα τρώμε.

ikonoklast
17-02-2012, 14:38
rat_poison, καλό είναι που το βλέπεις έτσι γιατί θα είστε συγκάτοικοι εκεί. :)

Nasum
17-02-2012, 14:38

Αδιανόητο πληρωμένο άρθρο. Να ρε παιδί μου, κλείνει το MAX και το COSMO.gr και ο Ηλίας Αναστασιάδης βρίσκεται απολυμένος και ζητά τα δεδουλευμένα του.
Είμαστε μαζί του; Όχι, στην πηγάδα.

Ήρθε και η συνεργασία με το ΛΑΟΣ και η μάλλον ατυχής ταύτισή του με την ακροδεξιά και ο Άδωνις "κέρδισε" την ταμπέλα του γραφικού (στην καλύτερη) και του επικίνδυνου ακροδεξιού (στη χειρότερη).

mAbufZIJ7Yo

rat_poison
17-02-2012, 14:40
τζάμπα τα χοντρά μπουφάν για σαχαλίνη
είχα μεγάλα όνειρα

Skouras
17-02-2012, 14:47
Πολύ βολικά έκατσαν τα πράγματα για τους επικίνδυνους ακροδεξιούς Βορίδη και Γεωργιάδη.... Πολύ πολύ βολικά σε σημείο παρεξηγήσεως...

Γκουλαγκ
17-02-2012, 14:48
Θα πέσει γέλιο όταν θα κράζουν το Βορίδη επειδή, σαν υπουργός, δε βόλεψε "γαλάζια παιδιά" αλλά καραφλά....

Kingdom Gone
17-02-2012, 15:31

Ξεκαθαρίζω ότι δεν βρίσκομαι nowhere near στις πολιτικές του πεποιθήσεις

σταμάτησα να διαβάζω εδώ.

enitharmon
17-02-2012, 15:59
τότε έχασες αυτο

Απόδειξη της (ακραίας) αντιπάθειας στο πρόσωπό του είναι οι ούτε-ο-ίδιος-δεν-θυμάται-πόσες φορές που του έχουν κάψει το βιβλιοπωλείο.

κι αυτό

Ήρθε και η συνεργασία με το ΛΑΟΣ και η μάλλον ατυχής ταύτισή του με την ακροδεξιά και ο Άδωνις "κέρδισε" την ταμπέλα του γραφικού (στην καλύτερη) και του επικίνδυνου ακροδεξιού (στη χειρότερη). Ειλικρινά, ακόμη ψάχνω ένα παραλήρημα (αγαπημένη του συνήθεια) που να συνιστούσε ξενοφοβικό κόλαφο

tsimpouklano
17-02-2012, 16:08

To how-to το ίδιο από άδωνι και βορίδη προς καρατζαφέρη.

Sotos_The_Tequiler
17-02-2012, 17:37
Το πιο θλιβερό είναι οτι τον Απρίλη, πάλι τα ίδια σκατά θα τρώμε.

Εννοείς για τις υποτιθέμενες εκλογές που λένε ότι θα κάνουν τον Απρίλη;
Εγώ γιατί έχω μια αίσθηση ότι αυτή η κυβέρνηση θα πάει έτσι για πολύ ακόμα;

edit: εμετικό το άρθρο του cosmo.gr για το Γεωργιάδη, όσο και ο ίδιος

Shadowking
17-02-2012, 23:04
5b8TBnbNoUo

ντισκας.

Tispanagias tamatia
17-02-2012, 23:24
κάνανε κίνηση δίσκος_αλλαγής_πλεύσης_και_αποκατάστασης_βλάβης_έχω_αλλάξει_πρέπει_να_το_καταλάβεις.

παραδόξως δε με εκπλήσσει καθόλου.

00i00
17-02-2012, 23:27
ελα παιδια ολα οκ...
η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. (http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/305198/kai-to-onoma-autou-patrida/) θα σωσει την παρτιδα

Marillion
17-02-2012, 23:32
ο οποιος ψωμιαδης για οποιον εχει κ αμφιβολιες ειναι ακομα ο περιφερειαρχης μας. ολη η νομαρχια θεσ/νικης και τα καναλια μοκο βεβαια

Shadowking
17-02-2012, 23:48
κάνανε κίνηση δίσκος_αλλαγής_πλεύσης_και_αποκατάστασης_βλάβης_έχω_αλλάξει_πρέπει_να_το_καταλάβεις.

παραδόξως δε με εκπλήσσει καθόλου.

δεν μιλάω τόσο για τους χρυσαυγίτες, οι οποίοι πλάκα πλάκα από τον χώρο της δεξιάς αν εξαιρέσεις πιθανό κόμμα Καμμένου και τον νομάρχη της Καρδιάς μας τώρα, ήταν οι μόνοι αντιμνημονιακοί, για την χαλυβουργία έβγαλε μια ανακοίνωση η ΧΑ μαγνησίας που αφορούσε τα του εργοστασίου του Βόλου που ήταν υπέρ του Μάνεση και κεντρικά το μαζέψανε νομίζω.

Μιλάω για το ότι στην ηρωική απεργία των 110+ ημερών κτλ δεν θα έπρεπε να περνάνε απέξω από την πύλη, όχι να έχουν και λόγο και να τους χειροκροτάει ο πρόεδρος του σωματείου. Λίγη τσίπα διάολε.

H.
18-02-2012, 00:21
ο οποιος ψωμιαδης για οποιον εχει κ αμφιβολιες ειναι ακομα ο περιφερειαρχης μας.

Όχι.

Κατά τα άλλα, απολαυστικός Χάρρυ Κλυνν:

https://www.facebook.com/photo.php?v=3175418221047

Γκουλαγκ
18-02-2012, 01:34
5b8TBnbNoUo

ντισκας.
πόσο πιο σκατά αυτή η εποχή πια.

Aleister
18-02-2012, 10:48
http://youtu.be/L7GsCUInPgM

mourning apocalypse
18-02-2012, 12:08
5b8TBnbNoUo

ντισκας.

Nα τα βλέπουν οι τρεχαλάκηδες του χώρου αυτά με τη μαλακία τόσα χρόνια του "όπου γάμος και χαρά".
Πάρε και πάρτυ αλλυλεγγύης,πάρε και μοτοπορείες,πάρε και ταξιδάκια ασπρόπυργο για καλή πρωτοχρονιά μετά τις φυλακές.
Πάρτε τ αρχίδια μου τώρα:touched:

Marillion
18-02-2012, 12:13
ο οποιος ψωμιαδης για οποιον εχει κ αμφιβολιες ειναι ακομα ο περιφερειαρχης μας.

Όχι.

Κατά τα άλλα, απολαυστικός Χάρρυ Κλυνν:

https://www.facebook.com/photo.php?v=3175418221047

κι ομως. Μια βολτα στην περιφερεια θα σε πεισει

freak brother
18-02-2012, 13:08
5b8TBnbNoUo

ντισκας.

Nα τα βλέπουν οι τρεχαλάκηδες του χώρου αυτά με τη μαλακία τόσα χρόνια του "όπου γάμος και χαρά".
Πάρε και πάρτυ αλλυλεγγύης,πάρε και μοτοπορείες,πάρε και ταξιδάκια ασπρόπυργο για καλή πρωτοχρονιά μετά τις φυλακές.
Πάρτε τ αρχίδια μου τώρα:touched:

ε κατι παρομοιο με το επαναστατικο χωριο της Κερατεας..

freak brother
18-02-2012, 13:10
Πως κρίνετε την ανάρτηση φωτογραφιών των κατηγορουμένων για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής και την αναζήτηση πληροφοριών από τους πολίτες στην ηλεκτρονική σελίδα της Αστυνομίας;
76.57% Επιβεβλημένη ενέργεια (2768 ψήφοι)
15.99% Απαράδεκτη ενέργεια (578 ψήφοι)
4.04% Αδιάφορη ενέργεια (146 ψήφοι)
3.4% Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (123 ψήφοι)

Γκουλαγκ
18-02-2012, 14:36
μετά φταίμε εμείς που βρίζουμε...

The Good Son
18-02-2012, 14:40
Δεν ξέρω εάν ποσταρίστηκε

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150590884634350

enitharmon
18-02-2012, 15:55
5b8TBnbNoUo

ντισκας.
τρόφιμα με αυτοκόλλητο χρυση αυγη πάνω ρε :touched:

μαθαίνουν επιτέλους τι πα να πει και πώς λειτουργει ο εθνικοσοσιαλισμός. το κυνήγημα σκούρων είναι σο λαστ γιαρ

freak brother
18-02-2012, 21:16
αυτοκολλητακια απο τι εχω δει στην τιβι βαζουμε και μεις στις τροφες-νερο που στελνουμε σε αφγανισταν ιρακ κλπ ;) α ρε γκεμπελς.

rat_poison
18-02-2012, 22:05
παίζει τπτ με το indymedia, δεν μπορώ να μπω όλη μέρα

enitharmon
18-02-2012, 22:20
κάνουν "εργα συντήρησης" στο μετσόβειο (εκεί δεν είναι ο σερβερ; ), το διάβασα κάπου σήμερα, άμα ξαναβρω το λινκ θα ποσταρω

enitharmon
19-02-2012, 01:22
http://news247.gr/ellada/eidiseis/antisyntagmatarxhs_gia_to_mnhmonio_kai_toys_dynastes.1657144.html

http://www.newsbomb.gr//bloggers/giorgos-hristoforidis/fytilies/story/113908/d-kazakis-i-astynomia-na-syllavei-ton-prothypoyrgo

BibleBlackBird
19-02-2012, 01:31
http://news247.gr/ellada/eidiseis/antisyntagmatarxhs_gia_to_mnhmonio_kai_toys_dynastes.1657144.html

http://www.newsbomb.gr//bloggers/giorgos-hristoforidis/fytilies/story/113908/d-kazakis-i-astynomia-na-syllavei-ton-prothypoyrgo

πραξικοπημα τυπου antinews και καζακης ο ατατουρκ της ελλαδας.

Deggial
19-02-2012, 11:49
Η ανακοινωση της Συλλογικοτητας

Με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Παρασκευής, 17/2, η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου αναγγέλλει διακοπές ηλεκτροδότησης σε κτήρια για «λόγους συντήρησης»! Βρήκαν έτσι τον τρόπο να φιμώσουν το athens.indymedia.org, κόβοντάς του το ρεύμα. Δεν είναι μακριά, άλλωστε, οι ηλεκτρονικές επιθέσεις στον σέρβερ την περασμένη Κυριακή, 12/2, κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα.

Είναι ηλίθιοι ή αυτό είναι χιουμοριστικό; Έχουμε πράγματι διακοπές της ηλεκτροδότησης, σταδιακά ανά κτήριο, για λόγους συντήρησης. Πριν 2 βδομάδες είχε προγραμματισμένη διακοπή στο παλαιό κτήριο ΣΗΜΜΥ και τρέχαμε Κυριακάτικα να ξανασηκώσουμε τους servers του εργαστηρίου.

Επίσης, σπουδαία "φίμωση" αν μια τυχαία Κυριακή θα πέσει το Indymedia για μερικές ώρες... την παλεύουν καθόλου; Αν ήθελαν πράγματι να φιμώσουν το indymedia, έστω και για μια μέρα, γιατί να μην το κάνουν την προηγούμενη βδομάδα που θα είχε και κάποιο νόημα;

Κυρία Μαριάννα
19-02-2012, 12:00
βέβαια αν το συνδυάσεις με την κυριακή κ την σημερινή που θα έχει συγκεντρώσεις όλη μέρα στο κέντρο δεν είναι κ εντελώς ανέκδοτο η ιστορία. εκτός κ αν ήταν προγραμματισμένη κάνα μήνα οπότε μιλάμε για μελλοντικές σφαίρες κλπ.

Deggial
19-02-2012, 12:06
βέβαια αν το συνδυάσεις με την κυριακή κ την σημερινή που θα έχει συγκεντρώσεις όλη μέρα στο κέντρο δεν είναι κ εντελώς ανέκδοτο η ιστορία. εκτός κ αν ήταν προγραμματισμένη κάνα μήνα οπότε μιλάμε για μελλοντικές σφαίρες κλπ.

Όπως είπα, γίνονται εδώ και καιρό προγραμματισμένες διακοπές.

Χμμμ... εκτός αν όλες οι προηγούμενες στα άλλα κτήρια ήταν για κάλυψη. Clever bastards!

bbq
19-02-2012, 22:58
Το Βήμα δε μας απογοητεύει ποτέ (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=444494)
στις «πέντε ομάδες των αναρχικών στην Αττική» δάκρυσα λίγο

tsimpouklano
20-02-2012, 00:17
Τα μέλη της έχουν έρθει πολλές φορές σε αντοιχτή σύγκρουση με τους «φασίστες», όπως αποκαλούν τα μέλη των ακροδεξιών οργανώσεων, ενώ συνεργάζονται και με μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων.

vosinakis
20-02-2012, 04:47
αν postareis απο βημα, ενας ειναι ο γιγαντας της ρουφιανιας. (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=444493&wordsinarticle=)

+ credit για την ''ειδηση'' στο τελος του αρθρου

metamelia3
20-02-2012, 12:40
αν postareis απο βημα, ενας ειναι ο γιγαντας της ρουφιανιας. (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=444493&wordsinarticle=)

+ credit για την ''ειδηση'' στο τελος του αρθρου
εγκυρη δημοσιογραφια. τα σεβη μου.

ποιος παταει μεσολογγιου πια;

Γκουλαγκ
20-02-2012, 12:45
ξέρω γω; μάλλον τίποτα πορτοφολάδες και βιαστές.

freak brother
20-02-2012, 15:41
«Πράγματι, ήμουν ως νέος ένας ακτιβιστής της Δεξιάς. Και εκείνες οι εποχές είχαν φασαρίες και σε μερικές από εκείνες τις φασαρίες έχω συμμετάσχει» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης μιλώντας στον Βήμα 99,5.

Ερωτηθείς γιατί δεν έχει κάνει αυτοκριτική, σημείωσε ότι «η δημόσια αυτοκριτική είναι ίδιον της Αριστεράς. Εμείς τις αυτοκριτικές μας, οι δεξιοί, τις κάνουμε ή με τον εξομολόγο ή με τον εαυτό μας».

Σε ερώτηση περί πολιτικής μετάλλαξής του, ο κ. Βορίδης είπε: «Αν εννοείτε ότι υποκρίνομαι, γιατί στη πραγματικότητα υπάρχει ένα κακό τέρας μέσα μου, το οποίο περιμένω τη κατάλληλη στιγμή να το βγάλω, να εμφανιστεί, να το αποκαλύψω, θα σας πω ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον, ο οποίος είναι εκτεθειμένος, να υποκρίνεται τόσο πολύ και τόσο καλά, σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

stam and the witches
20-02-2012, 15:52
Deggial είσαι μεταπτυχιακός σε κάποιο εργαστήριο;

Kingdom Gone
20-02-2012, 16:03
Deggial είσαι μεταπτυχιακός σε κάποιο εργαστήριο;

Deggial, μην πεις ναι, θα σου ζητήσει να τον περάσεις!

stam and the witches
20-02-2012, 16:25
Ακριβώς αυτό βασικά.

Daffy
20-02-2012, 21:10
http://www.alterthess.gr/content/dimar-nai-se-mnimonio-periorismo-diadiloseon-oxi-stin-aristera

vosinakis
20-02-2012, 21:25
οι κακοηθιες περι συνεργασιας κρατους με την εφημεριδα το 'βημα' συνεχιζονται (http://imf-fuck-off.blogspot.com/2012/02/blog-post_20.html)

εντζοι ;-)

metamelia3
20-02-2012, 21:29
καθε ποστ σ' αυτο το θρεντ μου σκατιαζει λιγο περισσοτερο την ψυχουλα.

ikonoklast
21-02-2012, 13:08
Ανακοίνωση ΔΣ Χαλυβουργών (http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=21/2/2012&id=13922&pageNo=17&direction=1)
Σχόλιο «Ρ» (http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6706767)

Γκουλαγκ
21-02-2012, 13:19
είναι το ίδιο λινκ και στα 2.

ikonoklast
21-02-2012, 13:25
edit

Shadowking
21-02-2012, 13:28
Αλλά τούτη τη φορά στην προβοκάτσια που έστησε η «Χρυσή Αυγή» πήραν μέρος το «Ξεκίνημα», αλλά και κάποιες αυτοαποκαλούμενες αριστερές δυνάμεις, όπως ΣΥΡΙΖΑ, το ΣΕΚ, συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και άλλοι, που δε χάνουν ευκαιρία για να δείξουν τον άθλιο αντιΚΚΕ και αντιΠΑΜΕ ρόλο πιστεύοντας πως θα υπονομεύσουν το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, ρίχνοντας νερό στο μύλο της εργοδοσίας. Τους περιμένει η χλεύη των εργατών...

πως και πως το περίμενα.

edit: και η ανακοίνωση του ΣΕΚ:

Ανακοίνωση της Κινησης “Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή” (http://www.antiracismfascism.org/)
Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής δεν είναι συμπαραστάτες των χαλυβουργών, είναι πέμπτη φάλαγγα του Μάνεση
Η «επίσκεψη» των νεοναζί μαχαιροβγαλτών της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Χαλυβουργία είναι μια πρόκληση σε βάρος του εργατικού κινήματος και του κινήματος αλληλεγγύης που δίνει τη μάχη ενάντια στα κλεισίματα και τις απολύσεις για να μην περάσουν οι εκβιασμοί των βιομηχάνων.Οι ομογάλακτοι του Χίτλερ που έστειλαν στα κρεματόρια εκατομμύρια εβραίους, τσιγγάνους, κομμουνιστές, συνδικαλιστές και ανάπηρους, οι νοσταλγοί του Μεταξά και της χούντας του Παπαδόπουλου που ματοκύλισε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, οι φίλοι του Καλαμπόκα που δολοφόνησαν το Νίκο Τεμπονέρα στη Πάτρα δεν είναι συμπαραστάτες των εργατικών αγώνων αλλά πέμπτη φάλαγγα του κεφαλαίου για την συντριβή των συνδικάτων. Είναι απόγονοι των δολοφόνων του Γρηγόρη Λαμπράκη, των βασανιστών στις εξορίες της Γυάρου και της Μακρονήσου. Στην μεταπολίτευση ο φύρερ τους έβαζε βόμβες σε σινεμά! Στο βωμό καμιάς σκοπιμότητας δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτά τα ορφανά της Γκεστάπο και των δοσίλογων της ναζιστικής κατοχής που χέρι-χέρι με τους ναζί πυρπόλησαν τα Καλάβρυτα, το Κομμένο, το Χορτιάτη και δεκάδες άλλες μαρτυρικές πόλεις και χωριά, ενώ έστηναν τους αντιστασιακούς στις μάντρες της Κοκκινιάς και της Καισαριανής.

Είναι τα ίδια απεργοσπαστικά καθάρματα που στήριξαν το Μάνεση στην επίθεση κατά των απεργών χαλυβουργών και του Συνδικάτου Μετάλλου στο εργοστάσιο του Μάνεση στο Βόλο. Είναι οι ίδιοι που με τις μεγαλύτερες συκοφαντικές χυδαιότητες στράφηκαν κατά του σωματείου και στην απόφαση του να κηρύξει απεργία διαρκείας λέγοντας ότι την κάνουν οι εξασφαλισμένοι υπάλληλοι της Αθήνας και ότι η απεργία οδηγεί στο κλείσιμο της βιομηχανίας.
Είναι οι ίδιοι που με τους φίλους του στο συνδικάτο της ΕΘΕΛ έστησαν τη προβοκάτσια κατά της μεγαλειώδους Γενικής Απεργίας στις 29 Ιούνη 2011, επιτέθηκαν κατά των απεργών και φυγαδεύτηκαν από τη Αστυνομία μέσα στη Βουλή! Είναι οι ίδιοι που επιτίθενται σε αριστερούς αγωνιστές στις γειτονιές.
Είναι οι ίδιοι, που στέλνουν τους τραμπούκους ρατσιστές με τα σκυλιά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με την κάλυψη της ΕΛΑΣ να επιτίθενται κατά κάθε μετανάστη. Το ρατσιστικό δηλητήριο είναι η πολιτική των καπιταλιστών και των κυβερνήσεων της ΕΕ για να διασπάσουν την εργατική τάξη και να αποπροσανατολίσουν την οργή από τα μέτρα του Μνημόνιου που σπέρνουν τη φτώχεια, την ανεργία, διαλύουν την Υγεία και τη Παιδεία και υποβαθμίζουν την ζωή στις γειτονιές μας. Για μας οι μετανάστες είναι κομμάτι της ενωμένης εργατικής τάξης που μαζί παλεύουμε ενάντια στην άγρια εκμετάλλευση των αφεντικών, μαζί βρισκόμαστε στις απεργίες και τις διαδηλώσεις. Αντίθετα, οι φασίστες οργανώνουν πογκρόμ στις γειτονιές και ρατσιστικές επιθέσεις.
Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι επικίνδυνοι για τις ελευθερίες όλων μας. Δεν έχουν καμία θέση ούτε στα συνδικάτα, ούτε στους συλλόγους, ούτε στους Δήμους, ούτε στη Βουλή αυτοί που θέλουν την ωμή δικτατορία, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την εξόντωση των αριστερών, των κομμουνιστών, των συνδικαλιστών και των μεταναστών. Αν αυτοί δυναμώσουν όλοι οι άλλοι εξαφανίζονται, αυτή είναι η εμπειρία της ανόδου του Χίτλερ και για αυτό πρέπει να πούμε:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Συνεχίζουμε αταλάντευτα στο πλευρό των χαλυβουργών μέχρι τη νίκη, μέχρι να πάρει πίσω ο Μάνεσης τις απολύσεις και τις περικοπές. Μετά τις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια κατά της νέας δανειακής σύμβασης ο παρατεταμένος απεργιακός αγώνας διαρκείας είναι μονόδρομος. Η κοινή δράση με την έμπνευση των χαλυβουργών είναι η διέξοδος! Για να ανατρέψουμε τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου και να ανοίξει ο δρόμος για την εργατική απάντηση στη κρίση. Είναι ώρα τα συνδικάτα να στηρίξουν δυναμικά τη κλιμάκωση των αγώνων μέχρι τη νίκη!
Να δώσουμε μαζί την μάχη συνεχίζοντας και κλιμακώνοντας από τις απεργίες μέχρι τα αντιφασιστικά και αντιρατσιστικά συλλαλητήρια.
Όλοι και όλες στο μεγάλο αντιναζιστικό συλλαλητήριο στις 17 Μάρτη στα Προπύλαια και τη πορεία στον Άγιο Παντελεήμονα! Να κλείσουμε το δρόμο στους φασίστες, να ανοίξουμε το δρόμο στη εργατική ενότητα!

Γκουλαγκ
21-02-2012, 13:45
btw στην ανακοίνωση του σωματείου αλλά και στο άρθρο του ριζοσπάστη, προσπαθούν μεν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, αλλά αναφέρουν τη χρυσή αυγή λες και είναι οποιαδήποτε πολιτική κίνηση. Ούτε καν λόγος για φασίστες, νεοναζί ή "ακροδεξιούς".

BibleBlackBird
21-02-2012, 14:17
Το ΣΕΚ πως και δεν εκανε καταγγελια για το 'σεξιστικο' κκε. Παντου κολλαει.

Dythor
21-02-2012, 15:38
"Σεξιστικό" το ΚΚΕ, "φασίστες" οι ακροδεξιοί, "ακροδεξιός" ο Άδωνις, της μοδός τα εισαγωγικά τελευταία!

metamelia3
21-02-2012, 17:17
ε, "τελευταία"!

asimoulis
21-02-2012, 18:31
Ανακοίνωση ΔΣ Χαλυβουργών (http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=21/2/2012&id=13922&pageNo=17&direction=1)
Σχόλιο «Ρ» (http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6706767)

από τότε που βγήκαν οι καταγγελίες χάθηκε το φιλότιμο.

Phantom Duck
21-02-2012, 18:41
εν τω μεταξύ τέσσερις μήνες απεργία, γενικές συνελεύσεις, και τις αποφάσεις για τις ανακοινώσεις τις παίρνει το ΔΣ.

ubu
21-02-2012, 23:03
http://parallhlografos.files.wordpress.com/2012/02/onoff_pea_2012_02_attackagainstmigrant_d_0011.jpg
http://parallhlografos.files.wordpress.com/2012/02/onoff_pea_2012_02_attackagainstmigrant_d_0021.jpg

Ρατσιστική επίθεση στην Ελλάδα: 3 τραυματίες, 2 εξαφανισθέντες (http://parallhlografos.wordpress.com/2012/02/21/%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-3-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC/)

GG*
22-02-2012, 00:28
το εμπεδωσαμε

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?9343-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD/page99

ubu
22-02-2012, 00:35
Δεν το είδα, να με συγχωράς.

22-02-2012, 03:23
Δεν ήξερα που να το βάλω, δεύτερο χακ!

http://www.ministryofjustice.gr/

rottenside
22-02-2012, 12:37
Η ΕΛ.ΑΣ στη σελιδα της δημοσιευσε κ αλλες φωτογραφιες και βιντεο προς ρουφιανια και συμμορφωση. σε λιγο θα βγαλουν κ περιοδικο τωρα που κλεινουν τα μπουρδελα του κωστοπουλου.

freak brother
22-02-2012, 12:46
πεφτω απο τα σύννεφα !

Sotos_The_Tequiler
22-02-2012, 18:33
μήπως άργησε λίγο να αναρωτηθεί;
http://www.allthatsleft.co.uk/2012/02/are-we-entering-a-new-age-of-feudalism/

rottenside
22-02-2012, 21:28
http://www.on-news.gr/2012/02/120.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+on-news%2FZLSY+%28On-News%29&utm_content=FaceBook

δινουμε βαση στο "Οι Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου, παρασύροντας τούς βουλευτές τους να υπερψηφίσουν το «κούρεμα» του χρέους και τα επαχθή μέτρα που το συνοδεύουν, διέπραξαν έγκλημα κατά του λαού και της χώρας."
και γελαμε δυνατα με το παρασυροντας.

tsimpouklano
23-02-2012, 03:59
Γιατί, μια χαρά είναι γραμμένο.

metamelia3
23-02-2012, 04:03
ψοφαω με το "γαπσαμαδημου"

Shadowking
23-02-2012, 11:48
http://www.alterthess.gr/content/ayrio-anakoinonei-neo-komma-o-kammenos

Παράλληλα διαρροές από το περιβάλλον του Πάνου Καμμένου κάνουν λόγο για επαφές με το Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα γράψει και τον ύμνο του νέου κόμματος.
:touched::touched:

freak brother
23-02-2012, 12:19
τα πραγματα μπαίνουν σε μια σειρα

metamelia3
23-02-2012, 13:08
στοιχημα οτι θα λεγεται "ιμια"

Sotos_The_Tequiler
23-02-2012, 13:41
τα πραγματα μπαίνουν σε μια σειρα

για πείτε τι παίζει με δαύτους, δεν το χει πιάσει το μάτι μου ακόμα

freak brother
23-02-2012, 13:52
γιατι ξερουν αυτοι? κατι εθνικιστικοαπελευθερωτικολαικογραφικο μετωπο συνταξιουχων υπεργηρων επαναστατων.

Mitsmann
24-02-2012, 02:11
Greece is collapsing, Iranians are getting aggressive & Rome is in disarray. Welcome back to 490 BC.

αγνωστου τουιττερ.

Art In Haste
24-02-2012, 03:28
Με την ημερομηνία το γαμάει λίγο αλλά κατά τα άλλα ωραίος!

24-02-2012, 13:14
http://www.alterthess.gr/content/ayrio-anakoinonei-neo-komma-o-kammenos

Παράλληλα διαρροές από το περιβάλλον του Πάνου Καμμένου κάνουν λόγο για επαφές με το Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα γράψει και τον ύμνο του νέου κόμματος.
:touched::touched:

http://tvxs.gr/news/ellada/kinima-aneksartitoi-ellines-anakoinose-o-panos-kammenos

http://vatopaidi.files.wordpress.com/2009/05/panagia-mana-olon.jpg

freak brother
24-02-2012, 13:18
με την βοηθεια του Χριστου

ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

rottenside
24-02-2012, 13:45
κριμα ρε πουστη να μην εχω μια εικονα, να δω κ εγω την παναγια να κλαιει δακρυα .
Ο Πανος (αντε κ ο χριστος) ειναι η αληθεια.

ikonoklast
24-02-2012, 23:45
H πρόταση Σαμαρά: «Είναι στο DNA του έλληνα ο αντι-ρατσισμός» (http://www.ajc.org/site/apps/nlnet/content2.aspx?c=ijITI2PHKoG&b=2818289&ct=11635123&notoc=1) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λογικό forkbomb. Πραγματικά δυσκολεύομαι να το τοποθετήσω σε τοπ10 τρολλοατάκας όχι μόνο στη τριετία, στη 70ετία μη σου πω.

Μακάρι να γίνει πρωθυπουργός (και) αυτός ο άνθρωπος.

rage for order
25-02-2012, 00:07
It is deep in the ideological DNA of the Greek society and, of course, Nea Dimokratia, to categorically oppose racism in all its forms

rat_poison
25-02-2012, 00:12
α εντάξει, άμα είναι ideological DNA είναι λιγότερο μαλακία το quote

rage for order
25-02-2012, 00:12
ναι, είναι λιγότερο μαλακία.

enitharmon
25-02-2012, 01:28
ιδεολογικό dna λοιπον

metamelia3
25-02-2012, 09:45
“Today, there are hundreds of families in Greece, taking pride for rescuing Greek Jews during the Nazi occupation of our country. I know well since my family is one of them. And this tradition of pride is shared by people from all walks of life and of all political affiliations.”
ψηθηκα για βοριδη να κυνηγαει τον σαμαρα με τσεκουρι στην βουλη.

tsimpouklano
25-02-2012, 17:38
Κυκλοφόρησε και το 2ο απεργιακό φύλλο των Εργαζομένων:

http://2.bp.blogspot.com/-qvS39J1oFOA/T0gCPo2vM_I/AAAAAAAAANQ/N5nsd1f5aBg/s1600/Ergazomenoi_1H.jpg

metamelia3
25-02-2012, 20:52
λεει "φωτια και τσεκουρι στα ειδικα μισθολογια"; στηριζω.

GG*
26-02-2012, 00:37
λιγο αργα την ειδαν επαναστατες στην ελευθεροτυπια
οταν ηταν τσουτσεκια του καθε μαλακα και εγραφαν
τις παπαριες τους ολα ηταν μελι γαλα
και συνεντευξη μικρουτσικου πρωην πασοκουπουργου
που προτιμα αθλιο τελος γιατι αμα πεσει κανενα κανονι δεν θα εχει να φαει....
ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ

ikonoklast
26-02-2012, 14:32
Είσαι μαλάκας, μια χαρά είναι το φύλλο.

Ο (πάντα) κομπλεξικός φωτόπουλος τους την πέφτει εδώ (http://www.inclusivedemocracy.org/fotopoulos/greek/grE/gre2012/2012_02_22.html) και παραδόξως εξηγεί γιατί είναι μαλακία αυτό που λες για «τσουτσέκια» που την είδαν «επαναστάτες».

poweruser
26-02-2012, 18:40
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ! (http://www.todaynews.gr/dorean-pedia-telos/)

Phantom Duck
26-02-2012, 18:49
Είσαι μαλάκας, μια χαρά είναι το φύλλο.

Ο (πάντα) κομπλεξικός φωτόπουλος τους την πέφτει εδώ (http://www.inclusivedemocracy.org/fotopoulos/greek/grE/gre2012/2012_02_22.html) και παραδόξως εξηγεί γιατί είναι μαλακία αυτό που λες για «τσουτσέκια» που την είδαν «επαναστάτες».

τι γράφει μωρέ πάλι ο περιεκτικός βλάκας

«ξεχνώντας» βέβαια ότι η ανωνυμία ήταν γι’ αυτούς αναγκαίο όπλο προστασίας από την εξουσία, ενώ σήμερα χρησιμοποιείται κατά κόρον στο διαδίκτυο, (με την προστασία μάλιστα και της προοδευτικής…Αμερικάνικης νομοθεσίας

μέσα στην επικαιρότητα είναι ο θείος, η ανωνυμία στο διαδίκτυο όπλο του καπιταλισμού.

Γκουλαγκ
26-02-2012, 19:44
παρηκμασμένος, σιχαμένος, ανεκδιήγητος Βανεγκέμ. (https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1381458)

ikonoklast
26-02-2012, 21:32
παρηκμασμένος, σιχαμένος, ανεκδιήγητος Βανεγκέμ. (https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1381458)

Κλασσικός μαζιώτης - κλασσική αναρχοπασοκ προσέγγιση. Ενάντια σε τρόικα-κεφάλαιο-κράτος. Γελάει ο κόσμος.

Γκουλαγκ
27-02-2012, 13:59
Ναι, πού είναι το πρόβλημα; Στο ότι κράζω έναν αναρχοπατριώτη και έναν πρώην καταστασιακό, νυν παπαγάλο του εναλλακτισμού;
Ικονοκλαστ άμα σε ψήνει τράβα κι εδώ (https://athens.indymedia.org/calendar/uploads/________-a1f4ss.jpg) ρε. (α όχι, εκεί θα έχει φρικιά)

metamelia3
27-02-2012, 14:25
σταματηστε να σφαζεστε για μαλακιες. οσο μακρια κι απ'τις αποψεις σας κι αν ηταν ο φουντας, δεν νομιζω να μπορειτε να ειστε τοσο κτηνη ωστε να απαξιωσετε το οτι τον σκοτωσαν. ουτε εγω θα παω δηλαδη αλλα οκ να πουμε.

απ'την αλλη θα ηθελα να παω εδω:

Με την βοήθεια του DLN διοργανώνουμε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 19.00 συνάντηση στη Νομική (Αίθουσα 3, είσοδος από οδό Σίνα).
απ'την πρωτοβουλια για την απελευθερωση του ψηφιακου αρχειου της ερτ.

Γκουλαγκ
27-02-2012, 14:28
Καθόλου δεν απαξιώνω το φούντα ρε μλκ, την αποθέωση των ένοπλων πρωτοποριών θέλω να ξεχέζω σε κάθε ευκαιρία.
Τι είναι το DLN;

zolitas
27-02-2012, 15:02
http://dln.gr/wp-content/themes/smooth/images/dln.png (http://dln.gr/)

Sotos_The_Tequiler
27-02-2012, 15:17
άρχισε το γλέντι...

Le Parisien: H Γαλλική αεροπορική εταιρεία Air Méditerranée προτείνει σε απολυμένους ελληνικούς μισθούς!

Εδώ και καιρό ο κόσμος φωνάζει ότι η ελληνική κρίση δεν αποτελεί απλώς ένα ελληνικό πρόβλημα και ήδη τα πρώτα δείγματα των όσων σχεδιάζουν οι ευρωπαίοι ηγέτες άρχισαν να γίνονται ορατά...

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η γαλλική Air Mediterranee απολύει υπαλλήλους της, πιλότους και αεροσυνοδούς, και τους προτείνει επαναπρόσληψη στην θυγατρική της στην Ελλάδα με... ελληνικό μισθό, αν και θα εξακολουθήσουν να πραγματοποιούν τα ίδια δρομολόγια στη Γαλλία! Δηλαδή ουσιαστικά θα εργάζονται στη Γαλλία, με μισθό ελληνικό και ιδιαίτερα μειωμένο...

Οι αποδοχές έτσι ενός πιλότου από 6,000 ευρώ θα μειωθούν σε 3,700 ευρώ, ενώ των αεροσυνοδών των οποίων ο βασικός μισθός είναι γύρω στα 1,300 θα φτάσει τα 900 ευρώ !!!

Δηλαδή μειώσεις 30% περίπου!

Η είδηση φυσικά είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τα σχέδια των Ευρωπαίων και ήδη έχει ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις στη Γαλλία...

http://www.mediagate.gr

και το Γαλλικό άρθρο:

Air Méditerranée propose des reclassements en Grèce aux salariés licenciés
http://www.leparisien.fr/flash-actualite-economie/air-mediterranee-propose-des-reclassements-en-grece-aux-salaries-licencies-25-02-2012-1877858.php

katwrimos
28-02-2012, 02:12
It's a feature, not a bug. 6000 είναι τρελός (βασικός) μισθός για έναν πιλότο, αμα είναι με 3 χρόνια εκπαίδευση να καθαρίζεις 6000 βασικό + 2-3 χιλιάρικα απο μπόνους, ε τοτε οι γιατροί με 9 χρόνια εκπαίδευση ποσα δις θα έπρεπε να παίρνουν?

Για τις αεροσυνοδές είναι όντως πολύ κάφρικη μείωση αλλα δεν βλέπω γιατι μια γκομενα που το μονο που κανει είναι να μου φερνει τα σκατα που έχουν για φαι να πληρώνεται παραπάνω απο το βασικό μισθο, ναι τα οράρια είναι κάφρικα αλλα για αυτά παίζουν έξτρα αποζημειώσεις και μπόνους, ο βασικός μισθος μια χαρά μου ακούγεται για ατομο που κανει μια δουλεια για την οποια δεν απαιτείται κανενος είδους μορφωση, εκπαίδευση η εμπειρία. Δηλαδή τι παραπάνω έχει η αεροσυνοδός απο τη σερβιτόρα που μου δίνει το μπερκγερ στα μακντοναλντς στη Λιλ?

BURNIN AMBITION
28-02-2012, 02:28
It's a feature, not a bug. 6000 είναι τρελός (βασικός) μισθός για έναν πιλότο, αμα είναι με 3 χρόνια εκπαίδευση να καθαρίζεις 6000 βασικό + 2-3 χιλιάρικα απο μπόνους, ε τοτε οι γιατροί με 9 χρόνια εκπαίδευση ποσα δις θα έπρεπε να παίρνουν?

Για τις αεροσυνοδές είναι όντως πολύ κάφρικη μείωση αλλα δεν βλέπω γιατι μια γκομενα που το μονο που κανει είναι να μου φερνει τα σκατα που έχουν για φαι να πληρώνεται παραπάνω απο το βασικό μισθο, ναι τα οράρια είναι κάφρικα αλλα για αυτά παίζουν έξτρα αποζημειώσεις και μπόνους, ο βασικός μισθος μια χαρά μου ακούγεται για ατομο που κανει μια δουλεια για την οποια δεν απαιτείται κανενος είδους μορφωση, εκπαίδευση η εμπειρία. Δηλαδή τι παραπάνω έχει η αεροσυνοδός απο τη σερβιτόρα που μου δίνει το μπερκγερ στα μακντοναλντς στη Λιλ?re file eisai xazos i to paizeis? ηή προσπαθεις να μανιπιουλαρεις το μεσο ιαριτη να ενστερνιστει τις μαλακιες σου και να εξαγει το συμπερασμα που θελεις?
σα τη τηλεοραση κανεις
ειναι το ιδιο ρε παπαρα να πετας και το ιδιο να εισαι μεσα στο καταστημα να ουμε? εχεις πετυχει ποτε αερολανο σε κακοκαιρια να σου φυγει καθολου το σκατο? και μη παμε την κουβεντα στο" τα αεροπλανα ειναι το πιο ασφαλες μεσο, και λοιπες παπαριες. μια στο εκατομμθριο να γινει μαλακια τη γαμησες. δηλαδη τυαξιδευουν ξερω γω 200 φορες το χρονο , ειναι το ιδιο με το να δουλευουν 200 μερες στα γκουντις? τι θα παθουν θα πεσει ταριφας μεσα και θα τις φαει? λεος. αλλα τι σου απανταω...ολο το ιαρ στη λεει για τις γενικοτερες αποψεις σου και εσυ το ρημαδι το μυαλο σου να το ανοιξεις να σκεφτεις κατι διαφορετικο, δεν...

katwrimos
28-02-2012, 11:56

Για τις αεροσυνοδές είναι όντως πολύ κάφρικη μείωση αλλα δεν βλέπω γιατι μια γκομενα που το μονο που κανει είναι να μου φερνει τα σκατα που έχουν για φαι να πληρώνεται παραπάνω απο το βασικό μισθο, ναι τα οράρια είναι κάφρικα αλλα για αυτά παίζουν έξτρα αποζημειώσεις και μπόνους, ο βασικός μισθος μια χαρά μου ακούγεται για ατομο που κανει μια δουλεια για την οποια δεν απαιτείται κανενος είδους μορφωση, εκπαίδευση η εμπειρία. Δηλαδή τι παραπάνω έχει η αεροσυνοδός απο τη σερβιτόρα που μου δίνει το μπερκγερ στα μακντοναλντς στη Λιλ?re file eisai xazos i to paizeis? ηή προσπαθεις να μανιπιουλαρεις το μεσο ιαριτη να ενστερνιστει τις μαλακιες σου και να εξαγει το συμπερασμα που θελεις?
σα τη τηλεοραση κανεις
ειναι το ιδιο ρε παπαρα να πετας και το ιδιο να εισαι μεσα στο καταστημα να ουμε? εχεις πετυχει ποτε αερολανο σε κακοκαιρια να σου φυγει καθολου το σκατο? και μη παμε την κουβεντα στο" τα αεροπλανα ειναι το πιο ασφαλες μεσο, και λοιπες παπαριες. μια στο εκατομμθριο να γινει μαλακια τη γαμησες. δηλαδη τυαξιδευουν ξερω γω 200 φορες το χρονο , ειναι το ιδιο με το να δουλευουν 200 μερες στα γκουντις? τι θα παθουν θα πεσει ταριφας μεσα και θα τις φαει? λεος. αλλα τι σου απανταω...ολο το ιαρ στη λεει για τις γενικοτερες αποψεις σου και εσυ το ρημαδι το μυαλο σου να το ανοιξεις να σκεφτεις κατι διαφορετικο, δεν...

κοιτα, επειδή εσύ συγκεκριμένα είσαι καθυστερημένος, αν ποτέ γινεις αεροσυνοδός στην SAS θα πω στο αφεντικό σου να σου κόψει εξτρα μπονους γιατι αμα κατσει η μια στο εκατομύριο τη γάμησες. Για τον μη καθυστερημένο κόσμο, δεν νομίζω οτι υπάρχει τέτοια δικιολογία, η εργασια στα μακντοναλντς είναι απείρως πιο ανθυγειινή αρα οι εκεί σερβιτόρες πρέπει να ανταμείβονται παραπάνω. Και ναι εχω πεσει και σε χιονοθύελα με το αεροπλάνο και συνέχιζα να διαβάζω το βιβλίο μου, αν και παραδέχομαι οτι μπηκα στον πειρασμό να πω στον τυπο που καθόταν δίπλα μου και ειχε χεστεί πανω του κατι σε στυλ "ασε φιλε, τη βαψαμε, ελπιζω να εχεις κανει διαθήκη κλπ κλπ".

Οσο για το αν γράφω για να ενστερνιστεί ο μεσος ιαρίτης τις μαλακίες μου, προφανώς, γι αυτό γράφω, αλλα οκ, αμα θες για σενα μπορώ να κανω μια εξαίρεση και αντι να προσπαθώ να σε πεισω να χώνω μπινελίκια χωρις σκέψη, να απαντάς εσυ, να ξαναβρίζω κι εγώ κλπ.

enitharmon
28-02-2012, 14:26
πως σε ανέχονται στη σουηδία πες μου. εκτος κι αν εκει το παίζεις σοσιαλιστης.

η αεροσυνοδός είναι αυτή που θα φροντίσει να επικρατήσει ηρεμία οταν γίνει η μαλακία, θα βοηθήσει κόσμο και τέτοια. αν αμοίβεται όσο αυτή στα μακντοναλτς, τότε θα πάνε να γίνουν αεροσυνοδοί άτομα τα οποία μόνο μακντοναλντ θα μπορούσαν να δουλεύουν (από τον τρόπο αντίδρασης). Τους πιλότους μου τους θέλω καλοπληρωμένους για να υπάρχουν 1000 υποψήφιοι κι απ'αυτους να επιλέγονται οι 10 καλύτεροι.
Κι όπως επιχειρηματολογείς, πώς δικαιολογείς τα μπονους και τους μισθούς των CEO; Με τη λογική σου, είναι απλά καλοπληρωμένοι head of department

Γκουλαγκ
28-02-2012, 14:42
Βλαμμένε κατώριμε, νεοφιλελεύθερε της πουτσάρας, πες μας, έχεις έστω μια ελπίδα τις παπαριές που μας λες εδώ να τις λες και κάπου που τις χρειάζονται; Προσβλέπεις στο να γίνεις Παπαδήμος ρε παιδάκι μου; Αν όχι, βγάλε το σκασμό, έχεις και άποψη για τους μισθούς τρομάρα σου.

Reject
28-02-2012, 15:03
κατώριμε, εκτός από ντιντής, κοκός και λέλος, είσαι και τετράβλακας.
Ηλίθιε, η πίεση που δέχεται ένας πιλοτος, και μία αεροσυνοδός με χιλιάδες ώρες πτήσης, και το πόσο η φύση αυτής της δουλειάς επιβαρύνει την υγεία τους, δικαιολογεί και τους μισθούς τους.
Εδώ εσύ ρε βλάκα ταξιδεύεις μία φορά στο τόσο για να πας το χαρτοφυλάκιο κάποιου βλαχομπρούκλη σαν καλό σκυλί, και είσαι μισή μέρα ζαλισμένος.

Atropos
28-02-2012, 15:09
Προβλήματα σε αυχένα και μέση, συχνοί τραυματισμοί. Έχεις σηκωθεί ποτέ την ώρα που βουτάει το α/φος να πάρεις τη μέση σου παραμάσχαλα; Ξέρεις πόσες γυναίκες χαπακώνονται για να κάνουν παιδιά; Κάτι που λέγεται κοσμική ακτινοβολία σου λέει κάτι;
Δεν τα ξέρεις όλα ρε παλήκαρε .

Εντιτ.
Στην Αμερική μετά από κάποια ιπτάμενα χρόνια ( δε θυμάμαι πόσα) δε σε παίρνουν για ένορκο σε δικαστήριο. Κάτι θα ξέρουν.

Rwxamhs
28-02-2012, 15:13
Προβλήματα σε αυχένα και μέση, συχνοί τραυματισμοί. Έχεις σηκωθεί ποτέ την ώρα που βουτάει το α/φος να πάρεις τη μέση σου παραμάσχαλα; Ξέρεις πόσες γυναίκες χαπακώνονται για να κάνουν παιδιά; Κάτι που λέγεται κοσμική ακτινοβολία σου λέει κάτι;
Δεν τα ξέρεις όλα ρε παλήκαρε .

Εντιτ.
Στην Αμερική μετά από κάποια ιπτάμενα χρόνια ( δε θυμάμαι πόσα) δε σε παίρνουν για ένορκο σε δικαστήριο. Κάτι θα ξέρουν.

Λες για εκει που ακομα συζητανε αν μας εκανε ο Θεος η η εξελιξη; Αυτη την Αμερικη δε λες;

BURNIN AMBITION
28-02-2012, 15:25
εν τω μεταξυ το μονο που κανει ειναι να δινει τη μουτζα του σε οσους τον βριζουν. εχει πλακα. ολοι εχουν 5 πινκ μια μουτζα, 6 πινκ μια μουτζα 10 πινκ μια μουτζα. χαχαχαχ
πραγματικα δεν εχει καν νοημα να σου απαντησω

Rwxamhs
28-02-2012, 15:42
εν τω μεταξυ το μονο που κανει ειναι να δινει τη μουτζα του σε οσους τον βριζουν. εχει πλακα. ολοι εχουν 5 πινκ μια μουτζα, 6 πινκ μια μουτζα 10 πινκ μια μουτζα. χαχαχαχ
πραγματικα δεν εχει καν νοημα να σου απαντησω

:facepalm:

Shadowking
28-02-2012, 15:55
αν αμοίβεται όσο αυτή στα μακντοναλτς, τότε θα πάνε να γίνουν αεροσυνοδοί άτομα τα οποία μόνο μακντοναλντ θα μπορούσαν να δουλεύουν (από τον τρόπο αντίδρασης).

Eκτός από τις ηλι8ιότητες του κατώριμου, το παραπάνω είναι τεράστια γελοιότητα. Αντε δούλεψε (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) 10ωράκι στα Μακντόλαντς να εξυπηρετείς 100 ενήλικες βερσιον αυτουνού το 10λεπτο
http://cache.gawker.com/assets/images/7/2010/06/fat-kits-eating-mcdonalds.jpg
όρθιος για δεν ξέρω και γω πόσες ώρες και να πρέπει να είσαι με το χαμόγελο και την ευγένεια να στάζει από τα αυτιά και πες μου μετά αν μπορεί να το κάνει ο καθένας και κατά πόσον δεν μαθαίνεις να δουλεύεις under stress. Ή σε γυράδικο το καλοκαίρι με 45βαθμούς έξω, πλάι στους γύρους να χει 60 και να κολλάς πιτόγυρα με την ταχύτητα του φωτός.

Shadowking
28-02-2012, 16:00
http://goodysresistance.blogspot.com/2011/12/goodys.htmlhttp://goodysresistance.blogspot.com/2011/12/goodys.htmlhttp://goodysresistance.blogspot.com/2011/12/goodys.html

Kάπως έτσι.

Phantom Duck
28-02-2012, 18:02
Ξέρεις πόσες γυναίκες χαπακώνονται για να κάνουν παιδιά; Κάτι που λέγεται κοσμική ακτινοβολία σου λέει κάτι;

ήρθα κι εγώ να δουλέψω τις ηλιθιότητες του κατώριμου αλλά είδα αυτό και κόμπασα, δυνατός ανταγωνισμός.

enitharmon
28-02-2012, 18:17
αν αμοίβεται όσο αυτή στα μακντοναλτς, τότε θα πάνε να γίνουν αεροσυνοδοί άτομα τα οποία μόνο μακντοναλντ θα μπορούσαν να δουλεύουν (από τον τρόπο αντίδρασης).

Eκτός από τις ηλι8ιότητες του κατώριμου, το παραπάνω είναι τεράστια γελοιότητα. Αντε δούλεψε (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) 10ωράκι στα Μακντόλαντς να εξυπηρετείς 100 ενήλικες βερσιον αυτουνού το 10λεπτο
http://cache.gawker.com/assets/images/7/2010/06/fat-kits-eating-mcdonalds.jpg
όρθιος για δεν ξέρω και γω πόσες ώρες και να πρέπει να είσαι με το χαμόγελο και την ευγένεια να στάζει από τα αυτιά και πες μου μετά αν μπορεί να το κάνει ο καθένας και κατά πόσον δεν μαθαίνεις να δουλεύεις under stress. Ή σε γυράδικο το καλοκαίρι με 45βαθμούς έξω, πλάι στους γύρους να χει 60 και να κολλάς πιτόγυρα με την ταχύτητα του φωτός.
σε αυτά τα μέρη (είπα γω οτι είναι εύκολη δουλεια; ) στη χειρότερη τα παρατάς και σηκώνεσαι και φεύγεις επιτόπου. όταν πέσει η μάσκα οξυγόνου στο αεροπλάνο αν το μόνο που κάνεις ως αεροσυνοδός είναι να τσιρίζεις, είσαι λάθος για τη δουλειά. δε συζητάμε ποια δουλειά είναι δυσκολότερη, αλλά γιατί η μια πληρώνεται καλύτερα απ'την άλλη.

Sotos_The_Tequiler
28-02-2012, 18:43
Εγώ το πόσταρα γιατί απλά είδα το πόσο γρήγορα έτρεξε μια εταιρεία να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που επικρατεί εδώ. Έδιωξε υπαλλήλους με ψηλούς γαλλικούς μισθούς και τους τάζει επαναπρόσληψη υπό το Ελληνικό δίκαιο με ντόπιους μισθούς αλλά αυτοί θα συνεχίζουν να ζουν στη Γαλλία. Το αν τα 3000€ είναι λίγα ή πολλά για έναν πιλότο δεν το εξετάζω καν. Εγώ βλέπω την πρακτική που ακολουθείται και πως όλοι πέφτουν σαν τα κοράκια με την πρώτη ευκαιρία. Για τους συγκεκριμένους πιλότους το άρθρο λέει ότι θα ζουν Γαλλία και θα πληρώνονται με μισθό Ελλάδας, το βλέπεις πολύ ηθικό εσύ αυτό φίλτατε κατώριμε;

stam and the witches
29-02-2012, 14:59
Τελικά ο βουλευτής με το ένα εκατομμύριο ευρώ έξω ήταν η Ντόρα. Θεωρώ τυχερό όποιος είδε χτες το Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο δελτίο Mega, το οποίο με το καλησπέρα έστησε μίνι-δίκη και καταδίκασε τον εισαγγελέα της υπόθεσης για ανακρίβειες, αναξιοπιστία και τοποθέτηση βόμβας στα θεμέλια του πολιτικού συστήματος. Οι Λαμπράκηδες όταν στριμώχνονται είναι ιδιαίτερα απολαυστικοί.

Kaserinos
29-02-2012, 15:12
χεχ.
χρονια η υποστηριξη-σημαντρο της Ντορας απο το Mega. καμια εκπληξη.
ψες ομως και γαμω.

inb4
ενα καλογυμνασμενο συγκροτημα.

enitharmon
29-02-2012, 16:15
χμ, από τα ελάχιστα πράματα που ξέρω από μετοχές (κι ο κατωριμος προφανώς θα διορθώσει), για να αγοράσεις μετοχές στο εξωτερικό πρέπει να έχεις λογαριασμό τραπέζης στη χώρα στο χρηματιστηριο της οποιας θες να αγορασεις. Οπότε γιατί τα χρήματα απο την αμερική να πρεπει να περάσουν μέσω ελληνικής τράπεζας και να πάνε μετά αγγλία;

Impure
29-02-2012, 18:57
http://www.taxheaven.gr/laws/circular/index/circular/13479

εδω ειμαστε 3 € αντε βαρια 4 € ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

enitharmon
29-02-2012, 20:05
μεροκάματο είναι ημερομίσθιο, ωρομίσθια είναι αυτα

ubu
29-02-2012, 21:27
Παραβιάζουμε το Σύνταγμα για να το υπερασπιστούμε (http://parallhlografos.wordpress.com/2012/02/28/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80/).

Aleister
29-02-2012, 21:49
τι αλλο περιμενουμε ν' ακουσουμε ρε πουστη μου

ποσο θρασος πια γαμω την παναγια

katwrimos
29-02-2012, 22:29
Επειδή δεν εχω χρονο για πολλά, η δουλειά στα μικι ντις ειναι ΠΟΛΥ χειρότερη απο της αεροσυνοδού απο αποψη ψυχικής και σωματικής υγείας, ΦΑΚΤ.

οποιος διαφωνεί είναι απλά καθυστερημένος.

Caffrey
29-02-2012, 23:39
Ακόμα κιαν αυτό ήσαν αλήθεια ρε μααααν, κρίνεις το πόσα αξίζει να παίρνει μια αεροσυνοδός βασει του πόσα παίρνει η σερβιτόρα που είπες? Η οποία δουλεύει ανειδίκευτη και έτοιμη για εκμετάλευση απο μια πολυεθνική? Ε σκάσε πια βρε εμετέ!

Impure
01-03-2012, 00:18
Ενι , ηταν τετοια η συγχιση μου που δεν προσεξα και σκεφτομουν τα περιεργα που λεει ο πατερας μου εδω και μηνες πως θα φτασουμε στα τρια ευρω μεροκαματο. Οπως και να χει μιλαμε για μικτα και και εξευτελιστικα ποσα πλεον. Και περιμενουμε και δευτερη μειωση

freak brother
01-03-2012, 00:34
να τονισω οτι αυτα ειναι για 8 ωρο ε.. που πλεον οσο παει και σπανιζει.

katwrimos
01-03-2012, 01:28
Η McDonnalds είναι σταθερά στις λίστες με τους χειρότερους εργοδότες παγκοσμίως, αλλα πριν ποστάρω ορίτζιναλ πηγές για το θέμα θα σας αφήσω να με κράξετε λιγο ακομα, έτσι, για να έχει πιο πολυ πλάκα οταν θα σας αποδείξω την καθυστέρησή σας με στοιχεία.

Ακόμα κιαν αυτό ήσαν αλήθεια ρε μααααν, κρίνεις το πόσα αξίζει να παίρνει μια αεροσυνοδός βασει του πόσα παίρνει η σερβιτόρα που είπες? Η οποία δουλεύει ανειδίκευτη και έτοιμη για εκμετάλευση απο μια πολυεθνική? Ε σκάσε πια βρε εμετέ!

Περιέργως, αυτή ηταν η μονη μη καθυστερημένη κοχίρεντ διαφωνία που γράφτηκε. Αλλα νταξ, αφου δεν σαρέσει η σύγγριση με τα μακντόναλντς, φίλη μου Γαλλίδα στο τελευταίο έτος της νοσηλευτικής που κανει την πρακτική της ως νοσοκόμα παίρνει 1050. Και όχι, δεν θα συγγρίνω την αεροσυνοδό με μισθό αρχιτεκτόνισας, θα τον συγγρίνω με αντίστοιχης εκπαίδευσης δουλειές. Α και ξέχασα να πω οτι η νοσοκόμα και ΑΠΕΙΡΩΣ μεγαλύτερη πίεση έχει και δεν πληρώνεται έξτρα για τα κουλά ωράρια, ενώ στις αεροσυνοδούς παίζουν μπονους κλπ.

enitharmon
01-03-2012, 02:19
για μισθους μανατζερ και CEO θα πεις πως τους δικαιλογεις;