PDA

View Full Version : Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

katwrimos
19-06-2011, 12:36
Βρε νουμερο, βρε τουμπατσερο, γραφω κανει την φιλανθρωπη σε αντιδιαστολη με τη Γαλλια κι εσυ καταλαβαινεις οτι δεν καιγεται το μουνι της για δικο μας αρμεγμα?

Χαβοκ, γράφεις οτι είναι φιλάνθρωπη επειδή ξεφορτώθηκε τα ομόλογα. Σου γράφω οτι δεν τίθεται θεμα ξεφορτώματος ομολόγων. Σου δείχνω γιατί. Αν δεν ήσουν καθυστερημενη θα ελεγες απλώς "ουπς! Λαθος!". Αλλα αφού είσαι στόκος προτιμάς να φάσκεις και να αντιφασκεις. 'Η καιγεται το μουνί της για αυτά που θα χασει αν βαρεσουμε κανόνι, ή ξεφορτώθηκε τα ομόλογα και κάνει τη φιλάνθρωπη. Δεν γινονται και τα δύο.

Sotos_The_Tequiler
19-06-2011, 12:39
σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα....

katwrimos
19-06-2011, 14:02
Paul Krugman: (http://krugman.blogs.nytimes.com/2011/06/19/kicking-the-eurocan/)

The reaction of European leaders and institutions to the Greek crisis is a sight to behold. Essentially, it boils down to the fact that default would be very inconvenient, both as a practical matter and in terms of prestige. Therefore default must not be considered a possibility, even though it has long been obvious that non-default is not an option.

So will they kick the can down the road once again? I don’t know. What I do know is that the costs of this strategy of delay are themselves badly misunderstood.

I keep seeing statements along the lines that delaying a full resolution of the Greek situation is costing hundreds of billions of euros, because estimates of the size of the needed financial rescue fund keep going up. But such calculations totally miss the point. The European Stabilization Fund isn’t a transfer program; it’s a credit line designed to provide liquidity to get past a temporary cash squeeze. Since that’s not the actual problem, the size of the fund is a measure of European delusion, not a bailout cost.

Nor is Greece like a Texas thrift in the 1980s, using deposit insurance plus deregulation to make ever bigger gambles, and thereby blowing up the eventual cost of the bailout.

So what are the real costs of kicking the can down the road? I’d say that you want to think of it two ways: the costs to Europe as a whole, including Greece, and the costs to Europe ex-Greece.

For Europe including Greece, the costs of delay are the real costs to the Greek economy: delaying a realistic resolution of the debt problem means extending the period of high unemployment and depressed output. Add up the cumulating Greek output gap, and there’s one estimate of the true cost of delay.

For Europe ex-Greece, the costs of delay are whatever that delay does to reduce the amount that Greece will eventually pay its creditor. I think there’s a good case to be made that at this point demands for even more austerity are counterproductive, even in terms of creditors’ interests: the Greek economy is suffering long-term damage, the Greek political scene is being radicalized, and the chances of Greece just telling its creditors to take a hike while it devalues the new drachma are rising.

In any case, what you have to ask now is what Europe is waiting for. Why will six months more of credit lines and suffering make the situation any better?

Eulogy
19-06-2011, 20:29
http://1.bp.blogspot.com/-kIK5vKxOQJk/TfW2qBvWuPI/AAAAAAAAMWs/8Sfvk7_H3EQ/s320/12syntagma3.jpg

ontws to 74 epese...

metamelia3
19-06-2011, 22:21
Την ίδια στιγμή οι ''αγανακτισμένοι'' της Σπάρτης έχουν προγραμματίσει να ξεκινήσουν σήμερα με τα πόδια από το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη με τερματισμό την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης.

metamelia3
19-06-2011, 22:23
ακουω εν τω μεταξυ την συνελευση του συνταγματος. ενα ειναι το συμπερασμα:
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

λολ εντιτ: "την μερα ψηφισης του νομοσχεδ... εεεεε του μεσοπροθεσμου"

metamelia3
19-06-2011, 22:47
ακουω κοντα κανα μισαωρο την συνελευση λοιπον. δεν εχω ξανακανει τοσα πολλα φεησπαλμ σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα.

Drumsick
19-06-2011, 23:43
Το πιο επικό ήταν το "έκκληση προς όλους να φέρνουν φωτογραφικές και βιντεοκάμερες στις διαδηλώσεις. Έχουν πιάσει τα ματ τον φίλο σας και τον δέρνουν?? Τραβήξτε φωτογραφίες!!!"

Νταξ, μπουρδελάκι ως επί το πλείστον οι συνελεύσεις, αλλά που και που ακούγονται και δυο ωραία πράγματα.

Phoebus
20-06-2011, 00:33
http://1.bp.blogspot.com/-kIK5vKxOQJk/TfW2qBvWuPI/AAAAAAAAMWs/8Sfvk7_H3EQ/s320/12syntagma3.jpg

ontws to 74 epese...

Βρες σύνθημα που να ριμάρει με το 74. Εξυπνάκια.

nekrobutcher
20-06-2011, 02:00
http://www.youtube.com/watch?v=i_6KMqxUEFE&feature=player_embedded

αξιόπουστα?

ikonoklast
20-06-2011, 02:31
Το πιο επικό ήταν το "έκκληση προς όλους να φέρνουν φωτογραφικές και βιντεοκάμερες στις διαδηλώσεις. Έχουν πιάσει τα ματ τον φίλο σας και τον δέρνουν?? Τραβήξτε φωτογραφίες!!!"

Τρία σκηνικά στο πολύ πρόχειρο μόνο με Δελτάδες και μόνο σε γκόμενες και εκτός πορείας:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1306948
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=380745
http://tvxs.gr/node/70932

Δεν ξέρω αν φαντάζεσαι ότι αν σου τύχει όποιος βρίσκεται κοντά σου θα αρχίσει τους δελτάδες με γυμνές γροθιές για να σε σώσει αλλά και στα τρία περιστατικά οι άνθρωποι ψάχνουν/έψαχναν υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί νομικά ή με οποιονδήποτε τρόπο. Το ίδιο και στην περίπτωση του Καυκά και σε πάρα πολλές ακόμα, έχει λογική αυτό που λένε.

neil_perry
20-06-2011, 03:15
Σωστο αυτο που λεει ο ικονοκλαστ.Προχθες στην πορεια ,οταν σκασαν στην Αμαλιας οι δελταδες ,ο κοσμος τους αρχισε στο βρισιδι και οταν αφησαν τις μηχανες και εκαναν τις καγκουριες τους μια χαρα σταθηκε ο κοσμος και αρχισε να τους πεταει οτι ειχε μπροστα του.Ειναι φανερο πλεον οτι ,μετα τα τοσα περιστατικα και βιντεο που υπαρχουν για αυτα τα σιχαματα,ο κοσμος θα τους περνει στο κυνηγι οπου τους βλεπει .Δυστηχως για τα ματ ,ακομα ακους κοσμο να λεει "οχι μην τα βριζετε τα παιδια,οχι μην τα προκαλειτε,οχι μην τα φοκονετε ".

Shirime
20-06-2011, 03:17
Ο άνθρωπος που ακριβώς ένα χρόνο πριν, σε αυτό το thread (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24237-Camping-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-26-6) quoteαρε αυτό:

Σκοπός του «Κινήματος Για Την Ελεύθερη Κατασκήνωση» είναι να διδάξουμε ο ένας τον άλλον την Αγάπη, τον Σεβασμό και την Προστασία της Φύσης και να υπερασπιστούμε την απόλυτη Ελευθερία της διαβίωσης στην απέραντη αγκαλιά της Γης και του Ουρανού. Θα ταξιδέψουμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, τους φίλους μας και τους εραστές μας παντού, θα ζήσουμε ελεύθεροι όπου εμείς επιλέξουμε, θα προστατέψουμε τα δάση και τις παραλίες με τα γυμνά κορμιά μας…

τώρα ποστάρει "μπουρδελάκι ως επί το πλείστον οι συνελεύσεις" και τέτοια υπεράνω.

Να ζήσεις βλακεία και χρόνια πολλά :hippy:

ikonoklast
20-06-2011, 03:28
Χμ. Κάποιοι απο μας είμαστε κνίτες και δεν έχουμε αλλάξει απόψεις τα τελευταία εκατό χρόνια αλλά ρε Shirime, δύο πράγματα: καταρχήν το οτι κουοτάρεις τις μπαρούφες για το ελεύθερο καμπινγκ δε σημαίνει ότι της έγραψες εσύ. Και δεύτερο και πιο σημαντικό το ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ μιλάει πολιτικά, κατεβαίνει στο δρόμο, συμμετέχει σε διαδικασίες τους τελευταίους δύο μήνες δεν το διανοείσαι. Για να μην πω τον τελευταίο χρόνο, για να μην πω απο τον δεκέμβρη του 8, για να μην πω από το 06. Αυτό γιατί να είναι κακό; Προτιμούσες δηλαδή να μιλάνε όλοι για μπάλα, αμοργό, γιουροβίζιον εσαεί; Ο Φώτης Βαλάτος είναι στο αβαταρ;

Drumsick
20-06-2011, 06:50
Ρε μαλάκες σχολίασα το πόσο άκυρο ακούστηκε, αστειεύτηκα, πως το λένε. Προφανώς καταλαβαίνω την αναγκαιότητα να καταγράφονται αυτά τα πράγματα και την επόμενη θα πάρω οπωσδήποτε βιντεοκάμερα.

shirime: όλη δική σου, μάτια μου :moutza:

edit: εντωμεταξύ αυτό περί συνελεύσεων το είπα ακριβώς για να μην φανώ υπεράνω, όπως ο κάλκης.. Άδικη ζωή.

Mitsmann
20-06-2011, 09:16
ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ
ΤΟ ΣΕΒΕΝΤΗ ΤΟ ΦΟΡ
ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ
ΤΑΙΝΙΑ ΣΠΛΑΤΤΕΡ ΓΚΟΡ.

there.

KoiliaSamprela
20-06-2011, 11:27
ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ
ΤΟ ΣΕΒΕΝΤΗ ΤΟ ΦΟΡ
ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ
ΤΑΙΝΙΑ ΣΠΛΑΤΤΕΡ ΓΚΟΡ.

there.

ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΥΤΌ

metamelia3
20-06-2011, 11:31
για να μην φανώ υπεράνω, όπως ο κάλκης..
λοιπον, εδω δεν ξερω γιατι αλλα ειναι ενα σημειο στο οποιο με παρεξηγουν ολοι. δεν ειμαι καθολου υπερανω του συνταγματος και δεν απαιτω απο καποιον να εχει διαβασει ολον τον μαρξ για να ακουσω αυτα που λεει. ουτε ειμαι τοσο αυστηρος σε καποια πιο "αθωα" φαντασιακα καταλοιπα εθνικιστικων σημασιων. ουτε ειμαι αυστηρος αν η κρατιστικη θεση καποιου ειναι διαπραγματευσιμη. υπαρχουν μορφες που αυτα πανε προς τον μικροαστικο φασισμο και μορφες που αυτα πανε προς το ξεπερασμα τους.

το προβλημα μου εμενα ειναι το εξης απλο: ειναι δυσκολο να μιλησεις μπροστα σε τοσο κοσμο αν δεν το εχεις ξανακανει ποτε. κι εγω που εχω βρεθει καμποσες φορες σε μεγαλες συνελευσεις, μονο μια φορα εχω καταφερει να μιλησω μπροστα σε πολυ κοσμο και ειχα πιει ενα μπουκαλι τσιπουρο. τις υπολοιπες σκυβω το κεφαλι και απλα ακουω. με φοβιζουν τα πληθη και δεν ειμαι ο μονος.

αλλα μου ειναι υπερβολικα ευκολο να μιλησω οταν οι καταστασεις δεν εχουν συγκεκριμενες ανταγωνιστικες απαιτησεις, οταν δημιουργουνται αυθορμητα. δεν ειμαι ο τυπος που θα μεινει σιωπηλος σε μια παρεα 20 ατομων π.χ. ετσι και στο συνταγμα: η αυθορμητη γλωσσα που θα μπορουσε να αναπτυχθει, η πολιτικη ζυμωση που θα μπορουσε να γινει, η νεα πολιτικη φιγουρα που θα μπορουσε να αναδυθει αποκλειεται και στην θεση της βλεπουμε απλα ενα "περαστε κοσμε" βημα συνθηματολογιας και καμια διαθεση απο κανεναν που κραταει το μικροφωνο να κανει διαλογο. το πρωτο πραγμα που εγινε στην "αμεση δημοκρατια" (αληθεια, πώς πηρε τοση επισημοτητα ο ορος?) ηταν να παρουσιαστει ο κινδυνος της ρητορειας. πιανει το μικροφωνο η αριστερατζα, δημιουργει το λεξιλογιο, το πλαισιο, καταλαμβανει τον χρονο και για μια ακομα φορα δολοφονει πολιτικα ενα μαζικο εγχειρημα. οπως παντα.

τελος παντων δεν ειμαι υπερανω του συνταγματος
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Sotos_The_Tequiler
20-06-2011, 18:04
[...] το πρωτο πραγμα που εγινε στην "αμεση δημοκρατια" (αληθεια, πώς πηρε τοση επισημοτητα ο ορος?) ηταν να παρουσιαστει ο κινδυνος της ρητορειας. πιανει το μικροφωνο η αριστερατζα, δημιουργει το λεξιλογιο, το πλαισιο, καταλαμβανει τον χρονο και για μια ακομα φορα δολοφονει πολιτικα ενα μαζικο εγχειρημα. οπως παντα. [...][/size]

Εγώ λέω να συμφωνήσω σε μεγάλο ποσοστό σε όλο το ποστ. Αλλά θα ήθελα να μάθω και τι προτείνεις.
Δεν έχω παρακολουθήσει τις συζητήσεις και τις ομιλίες στο σύνταγμα ως τώρα αλλά αν βγουν 5-10 άτομα με αυθόρμητη γλώσσα όπως λές και μιλήσουν δε θα φανεί η διαφορά από την αριστεράτζα που λες ώστε να μπορέσει ο ακροατής να έχει και ένα μέτρο σύγκρισης ή κι ένα πάτημα ώστε να εκτιμήσει περίσσοτερο τον μεν από τον δε.

HAVOC
20-06-2011, 18:15
http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/geoffrey-beattie-why-greeks-make-a-drama-out-of-a-crisis-2299703.html
Aναμάσημα μηντιακής προπαγάνδας και 1ο σχόλιο από Kia Mistilis να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Sotos_The_Tequiler
20-06-2011, 19:00
συνέντευξη Richard Wolff
http://craftyreporting.wordpress.com/2011/04/14/h-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-dr-richard-wolf-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7/

metamelia3
20-06-2011, 19:06
[...] το πρωτο πραγμα που εγινε στην "αμεση δημοκρατια" (αληθεια, πώς πηρε τοση επισημοτητα ο ορος?) ηταν να παρουσιαστει ο κινδυνος της ρητορειας. πιανει το μικροφωνο η αριστερατζα, δημιουργει το λεξιλογιο, το πλαισιο, καταλαμβανει τον χρονο και για μια ακομα φορα δολοφονει πολιτικα ενα μαζικο εγχειρημα. οπως παντα. [...][/size]

Εγώ λέω να συμφωνήσω σε μεγάλο ποσοστό σε όλο το ποστ. Αλλά θα ήθελα να μάθω και τι προτείνεις.
Δεν έχω παρακολουθήσει τις συζητήσεις και τις ομιλίες στο σύνταγμα ως τώρα αλλά αν βγουν 5-10 άτομα με αυθόρμητη γλώσσα όπως λές και μιλήσουν δε θα φανεί η διαφορά από την αριστεράτζα που λες ώστε να μπορέσει ο ακροατής να έχει και ένα μέτρο σύγκρισης ή κι ένα πάτημα ώστε να εκτιμήσει περίσσοτερο τον μεν από τον δε.
κοιτα, ειναι πρακτικο το ζητημα. μιλαμε για εναν περιορισμενο χρονο συνελευσης. αν καταλαμβανει μια προϋπαρχουσα ομογενοποιημενη πτυχη (η αριστερα εν προκειμενω) το μεγαλυτερο μερος του 4ωρου, ακομα και οι εσωτερικες διακοπες για να μιλησει καποιος αλλος βρισκονται ισοπεδωμενες χωρις βαρυτητα και συνοχη. η μονη λυση που θα μπορουσα να σκεφτω θα ειχε να κανει με το φιλοτιμο των αριστερων αλλα εδω λολαρουμε. το φιλοτιμο των αριστερων ειναι ενα τελειως οξυμωρο σχημα.

δεν υπαρχει λυση. απλα ο κοσμος θα βαρεθει να τους ακουει, θα σπασει και για εκατομμυριοστη φορα στην ιστορια, η αριστερα θα εχει σκοτωσει αλλο ενα οριζοντιο μαζικο κινηματικο εγχειρημα.

ikonoklast
20-06-2011, 19:12
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες «ο κόσμος». Εννοείς τους -κατά τους μητροπολιτάνους- άθλιους, απολίτικους, συνυπεύθυνους στο έγκλημα της μεταπολίτευσης, νοικοκυραίους;
Αυτούς που έβριζες προκλητικά πριν, χμ, δύο βδομάδες;

metamelia3
20-06-2011, 19:13
ναι, αυτους.

εντιτ: και χθες τους εβριζα δια στοματος μαλβινας (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?7712-Apospasmata-Thread&p=1113621&viewfull=1#post1113621)

HAVOC
20-06-2011, 19:17
http://www.boston.com/bigpicture/2011/06/greece_still_in_crisis.html
Επικο φωτογραφικο υλικο.
Απο την αλλη, μεγαλη σκατιλα η χρηση της λεξης riot. Unrest πουλακια μου. Oταν θα εχουμε riot θα σας φωναξουμε.

HAVOC
20-06-2011, 19:22
συνέντευξη Richard Wolff
http://craftyreporting.wordpress.com/2011/04/14/h-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-dr-richard-wolf-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7/

Kαι
http://redesigning-the-foot.blogspot.com/2011/06/blindness-and-deafness-to-modest.html?spref=tw

freak brother
20-06-2011, 19:25
δεν κανετε ενα παρτ -μια ακομα εξαιρετικη εποχη LINKS -

HAVOC
20-06-2011, 19:37
Ε δες κανα μιτσιχωστα αμα μας βαριεσαι τοτε.

freak brother
20-06-2011, 19:44
παει να γινει ενα ντημπειτ και πεταγονται 800 λινκζ για το τι γραφουν οι Αγγλαρες τι γραφουν οι Αμερικανοι , οτι οι ταδε πλουσιοι κανουν μυτηνγκ να μας πιουν το αιμα στο χιλτον και διαφορα που μπορουσαν να μπουν σε ενα δικο τους θρεντ για αυτους που τους ενδιαφερει να μαθουν τι ειπε η ταδε αγλλικογερμανικη εφημεριδα και τι απαντησαν απο κατω η αναγνωστες τους . Εγω θελω να δω τι λενε ο Ικονοκλαστ με τον Καλκι για την αμεσοδημοκρατια πχ. Και οχι ο ταδε αγνωστος που δεν ξερω , αυτα τα βρισκω και στο γκουγκλ . Και γω ποσταρω λινκζ δεν λεω θα μας βολεψει ολουνους.

μια μεθοδοs προπαγανδας ειναι να μπουκωσεις τον κοσμο πληροφοριες παντως . TMI = no info at all :p

HAVOC
20-06-2011, 19:49
http://img683.imageshack.us/img683/7240/20110625eup501.jpg (http://img683.imageshack.us/i/20110625eup501.jpg/)
Mπενι σεζ τστστστστστστσ.

Dragonlord
20-06-2011, 20:52
κοιτα, ειναι πρακτικο το ζητημα. μιλαμε για εναν περιορισμενο χρονο συνελευσης. αν καταλαμβανει μια προϋπαρχουσα ομογενοποιημενη πτυχη (η αριστερα εν προκειμενω) το μεγαλυτερο μερος του 4ωρου, ακομα και οι εσωτερικες διακοπες για να μιλησει καποιος αλλος βρισκονται ισοπεδωμενες χωρις βαρυτητα και συνοχη. η μονη λυση που θα μπορουσα να σκεφτω θα ειχε να κανει με το φιλοτιμο των αριστερων αλλα εδω λολαρουμε. το φιλοτιμο των αριστερων ειναι ενα τελειως οξυμωρο σχημα.

δεν υπαρχει λυση. απλα ο κοσμος θα βαρεθει να τους ακουει, θα σπασει και για εκατομμυριοστη φορα στην ιστορια, η αριστερα θα εχει σκοτωσει αλλο ενα οριζοντιο μαζικο κινηματικο εγχειρημα.

Εμένα μου τη σπάει όλο αυτό το "να μιλήσουμε απλά" και "όχι στον ξύλινο λόγο" γιατί μου φαίνεται ότι ο νέος ξύλινος λόγος στις πλατείες είναι ο "κουλ, όπως μιλάμε μεταξύ μας" λόγος που επιβάλλεται να χρησιμοποιείται. Κανα δυο φορές εδώ έχω πετάξει επίτηδες λέξεις τύπου καπιταλισμός και ταξική πάλη για το τρολλάρισμα, επειδή βγάζουν μπιμπίκια μόλις τα ακούν.

metamelia3
20-06-2011, 21:27
πουθενα δεν ειπα να μιλησουμε απλα. οσο πιο βαθια η αναλυση τοσο καλυτερα. και ουτε εχω κανα επικοινωνιακο φετιχ: οποιος ειναι αρκετα εξυπνος ας καταλαβει, οι αλλοι στ' αρχιδια μου.

το ζητημα ειναι οτι το προκατ λεξιλογιο της αριστερας δεν εχει να κανει απλα με την χρηση της γλωσσας, ουτε ειμαι αντιθετος στο να εκφερεται. στο να καταλαμβανει τοσο μεγαλο και συμπαγες μερος του χρονου ειναι που με βρισκει αντιθετο. ειναι ενας μηχανισμος λογου, αναλυτικος και κανονιστικος με τον τροπο του. δεν ειναι οι συγκεκριμενες λεξεις που με ενοχλουν. ειναι οτι μαζι τους ερχεται και μια ολοκληρη εννοιακη χαρτογραφηση που λειτουργει αποκλειοντας την δημοσιοποιηση ετερων χαρτογραφησεων. και απ'την στιγμη που εχει εναν στρατο να τον εκφερει δινει οχι συνθετικη, ουτε καν ανταγωνιστικη, αλλα εξουσιαστικα μονοθεματικη χροια στην συνελευση.

συν το γεγονος οτι ναι μεν αυτο το μαρξιστικο λεξιλογιο κουβαλαει εναμιση αιωνα εννοιολογησης του αλλα ειναι γελοιο οταν οριοθετει απλοϊκα επιχειρηματα.

ikonoklast
20-06-2011, 21:42
χαχαχαχα κλαίω με το «προκάτ λεξιλόγιο της αριστεράς». Πάρε το μικρόφωνο και ρίξε «εννοιακή χαρτογράφηση» «έτερες εννοιακές χαρτογραφήσες» «αναλυτικός, κανονιστικός μηχανισμός λόγου» «εξουσιαστικά μονοθεματική χροιά». Οριοθέτησέ τους!

metamelia3
20-06-2011, 21:47
ελα, σχιζοφρενικο (http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Oedipus#Schizoanalytic_slogans) ειναι αυτο, οχι προκατ.

και η αληθεια ειναι πως σε μια συνελευση δεν θα κανεις μετα-αναλυση της συνελευσης! μπουφο!

ikonoklast
20-06-2011, 21:49
Γιατί; Ό,τι γουστάρω θα κάνω.

metamelia3
20-06-2011, 21:53
εσυ ναι. κι εγω. αλλα η επιθυμια σου κωδικοποιείται στην μετα-αναλυση (αρα στην απαγορευση της απαγορευσης της) εκει που η δικη μου θεμελιωνεται στην πρωταρχικη απαγορευση της μετα-αναλυσης. αλλα στην τελικη τι ειμαι εσυ και τι εισαι εγω, τρολολολολολολο.

metamelia3
20-06-2011, 21:54
εδω θα ομολογησω οτι το αποπανω ποστ ειναι τυχαια συρραφη λεξεων.

HAVOC
20-06-2011, 21:55
Freakbro, νταξ, χορτασες τωρα?

menumission
20-06-2011, 22:35
δεν το ξερα μεχρι τωρα πως οποιος δε σκαμπαζει απο όρους εξεζητημενης επιτηδειοτητος ουτως ωστε να μη βρισκει ακαταληπτο τον επικοινωνιακο σου κωδικα (codex) δεν ειναι αρκετα εξυπνος (δυστροφος τω cortex), σ'ευχαριστω για την πληροφορια καλκι ιδιοφυία (genius)

Phantom Duck
20-06-2011, 23:17
χάβοκ πάρε τον πούλο από το θρεντ κοπελάρα μου, άμα θέλουμε λινξ και google images μπαίνουμε τρομπακτικό.

κάλκι, δεν υπάρχει μισό πράγμα από αυτά που κατηγορείς την "αριστερά" που να μην κάνει η "αναρχία", και για να λέμε του στραβού το δίκιο, αφίσα οποιασδήποτε συλλογικότητας tu xoru που να διαβάζεται από μη μέλος της ακαδημίας αθηνών δεν υπάρχει.

απλά η διαφορά είναι ότι ο ένας πάει στη συνέλευση κι ο άλλος όχι γιατί ι) δε γουστάρει τους ατενίστας του συντάγματος και ιι) έχει εκατόν οκτακόσες δικές του συνελεύσεις χρόνια τώρα, γιατί να πάει σε μία με ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ; σε εκλιπαρώ, μην επικαλεστείς τον αθώο ουδέτερο "κόσμο" που βαριέται τα αριστερά λογύδρια και την ξύλινη γλώσσα, μισό σου ποστ στο πόλιτιξ θα έστελνε αυτόν τον κόσμο στη δημοκρατική συμμαχία.

Dragonlord
21-06-2011, 00:17
πουθενα δεν ειπα να μιλησουμε απλα. οσο πιο βαθια η αναλυση τοσο καλυτερα. και ουτε εχω κανα επικοινωνιακο φετιχ: οποιος ειναι αρκετα εξυπνος ας καταλαβει, οι αλλοι στ' αρχιδια μου.

το ζητημα ειναι οτι το προκατ λεξιλογιο της αριστερας δεν εχει να κανει απλα με την χρηση της γλωσσας, ουτε ειμαι αντιθετος στο να εκφερεται. στο να καταλαμβανει τοσο μεγαλο και συμπαγες μερος του χρονου ειναι που με βρισκει αντιθετο. ειναι ενας μηχανισμος λογου, αναλυτικος και κανονιστικος με τον τροπο του. δεν ειναι οι συγκεκριμενες λεξεις που με ενοχλουν. ειναι οτι μαζι τους ερχεται και μια ολοκληρη εννοιακη χαρτογραφηση που λειτουργει αποκλειοντας την δημοσιοποιηση ετερων χαρτογραφησεων. και απ'την στιγμη που εχει εναν στρατο να τον εκφερει δινει οχι συνθετικη, ουτε καν ανταγωνιστικη, αλλα εξουσιαστικα μονοθεματικη χροια στην συνελευση.

συν το γεγονος οτι ναι μεν αυτο το μαρξιστικο λεξιλογιο κουβαλαει εναμιση αιωνα εννοιολογησης του αλλα ειναι γελοιο οταν οριοθετει απλοϊκα επιχειρηματα.
hmou, από την άλλη μιλάμε για μια αμεσοδημοκρατική διαδικασία όπου το τι λεξιλόγιο θα χρησιμοποιείται και για πόση ώρα έχει να κάνει με τη σύνθεση της συνέλευσης. Το τι είδους λεξιλόγιο και τι "εννοιακή χαρτογράφηση" χρησιμοποιεί ο καθένας είναι γούστο του, καπέλο του (pun!). Το ότι κάτι τέτοιο αποκλείει τη "δημοσιοποιηση ετερων χαρτογραφησεων" είναι μια αυθαίρετη και αστήρικτη θέση. Πάρε το μικρόφωνο και χαρτογράφησε όπως θες! Άμα δεν υπάρχετε αρκετοί που να χαρτογραφείτε εννοιακά αλλιώτικα από τους αριστεροί, τότε δε σας φταίνε οι αριστεροί. Στην κόρινθο πάντως είναι μάλλον το αντίθετο, εδώ πχ κάποιος έλεγε για "αυτό το πράμα που μας κάνει να ανταγωνιζόμαστε, δηλαδή να αγωνιζόμαστε αντίθετα στον αγώνα του άλλου, που πρέπει να αλλάξει" γιατί αν έλεγε "να ξεπεράσουμε τον καπιταλισμό" θα χρησιμοποιούσε "ξύλινο λόγο".

Sotos_The_Tequiler
21-06-2011, 23:31
μόνο και να βλεπε η πλατεία αυτή τη στιγμή τι γινεται στη Βουλη...

Atropos
21-06-2011, 23:40
μόνο και να βλεπε η πλατεία αυτή τη στιγμή τι γινεται στη Βουλη...

Άστα να πάνε, τσίρκο. Εδώ ο κόσμος καίγεται και μιλάνε για το '74

metamelia3
22-06-2011, 10:03
καραλολισμος:
στην λαϊκη συνελευση περιστεριου ο συριζα δηλωσε οτι "Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ!"
και αποχωρησε.

σε αλλα νεα, αγαπητες μου αριστερατζες
δειτε τι καλα που τα λενε τα συντροφια σας (http://apoleia.blogspot.com/2011/06/15.html)

ikonoklast
22-06-2011, 10:18
καραλολισμος:
στην λαϊκη συνελευση περιστεριου ο συριζα δηλωσε οτι "Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ!"
και αποχωρησε.
επιβεβαιωμένο; τηλ;

metamelia3
22-06-2011, 10:39
απο μεσα στα λεω βρε χαζουλη, τι με περασες!

(γελασα και σε πινκαρα)

Sotos_The_Tequiler
25-06-2011, 01:04
χαμένα τα χουν;
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231114999 (Παίρνουν πίσω αναδρομικά το φόρο-μπόνους των αποδείξεων)
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231115004 (Αναδίπλωση της κυβέρνησης για την επιστροφή του φορο-μπόνους των αποδείξεων)

poweruser
25-06-2011, 02:45
χαμένα τα χουν;

Άργησες να το καταλάβεις. :P
Προσπαθούν να βάλουν τάξη. Απο τη μία να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι,αλλά ταυτόχρονα να δείξουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο.
Ή παπάς παπάς,ή ζευγάς ζευγάς λέγανε στο χωριό μου...

H.
25-06-2011, 18:33
Με τη θέσπιση επιστροφής φόρου από τις αποδείξεις πάντως δεν προσπαθούν να "δείξουν κοινωνικό πρόσωπο" αλλά να δώσουν κίνητρο για συλλογή και τέσπα "ενεργοποίηση της συνείδησης". Το οποίο προφανώς, όπως και άλλα πολλά στη συνέχεια, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να εφαρμόζονται γιατί δεν υπάρχει σάλιο.

Μην ανησυχείτε, ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

KoiliaSamprela
26-06-2011, 12:35
μελετώντας τα στημένα ανακάλυψα αυτό

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός νόμιμων παρακολουθήσεων των διαδικτυακών σταθμών και συνομιλιών ατόμων που θεωρούνται εχθρικά προς την κοινωνία και την εθνική ασφάλεια αποτελεί συμβατική υποχρέωση της χώρας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελούν ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο για τις δικαστικές αρχές.

καλή φάση .... εχθρέ της κοινωνίας ΤΡΕΜΕ (http://www.imdb.com/title/tt1279972/) ... btw με αυτήν την λογική παρακολουθείτε το τηλέφωνο του GAP?

poweruser
26-06-2011, 16:24
Οπότε δηλαδή και η αρχή ελευθερίας του λόγου και προστασίας προσωπικών δεδομένων έχουν πάει ήδη περίπατο... Καλά πάμε.

Beyond Within
26-06-2011, 16:46
Μα και αυτοί τελείως μαλάκες, δεν τους έχει πει κανένας για το skype?
Smartphone --> skype --> κρυπτογράφηση

problem ευρωπαϊκή ένωση?
http://wizard.gamebanana.com/img/ico/sprays/spray_trollface_copy.png

KoiliaSamprela
26-06-2011, 17:49
Μα και αυτοί τελείως μαλάκες, δεν τους έχει πει κανένας για το skype?
Smartphone --> skype --> κρυπτογράφηση

problem ευρωπαϊκή ένωση?
http://wizard.gamebanana.com/img/ico/sprays/spray_trollface_copy.png
αν δεις το wire θα καταλάβεις πολλά

metamelia3
26-06-2011, 18:01
ρε. μας χτυπαν απο παντου ρε. ξερεις τι ειναι ο πολεμος ρε; κομμενα κεφαλια, λιωμενα κρανια.

ή καπως ετσι.

Candiru
27-06-2011, 12:52
για το θέμα των αποδείξεων σε συνδυασμό με το τεκμήριο διαβίωσης και την υπόθεση της έμμεσης κατάργησης του αφορολόγητου:

είναι ένας εκβιασμός προς τον πολίτη, είτε έχει είτε όχι χρήματα και δουλειά, να καταβάλει φόρο είτε έμμεσα μέσω του ΦΠΑ (καταναλώνοντας) είτε άμεσα εφόσον με τις αποδείξεις δεν καλύπτει το τεκμήριο διαβίωσης. Αν μάλιστα δεν έχεις αποδείξεις πχ είσαι άνεργος και δεν καταναλώνεις πολύ, τότε αν έχεις δικό σου σπίτι πληρώνεις φόρο μέχρι και 1000 ευρώ!!! Εκτός αν τα πλήρωσες αυτά όλη τη χρονιά σταδιακά μέσω του ΦΠΑ, οπότε και θα πρέπει να μαζέψεις ανάλογο αριθμό αποδείξεων.

Εχουν στο νου τους την ανέχεια που θα χτυπάει όλο και πιο πολλά κοινωνικά στρώματα και τους φορους που θα χάνουν λόγω αυξημένης ανεργίας και χαμηλής κατανάλωσης.

Ολα τα άλλα περι χτυπήματος της φοροδιαφυγής, κλπ έιναι μαλακίες, αφού οι πιο πολλοί κόβουν αποδείξεις, ειδικά αυτές οι οποίες περνούν (πχ σουπερμαρκετ, ηλεκτρικά έιδη, κλπ)

H.
27-06-2011, 15:30
Ένας Καντιρού φουλ της μαλακίας όπως τον ξέρουμε.

Καντιρού όταν είσαι άνεργος, κοινώς δεν έχεις εισόδημα, ή τεσπά το εισόδημά σου είναι κάτω από 6.000 δεν χρειάζεσαι ούτε ένα ευρώ σε αποδείξεις, αν επίσης έχεις ένα σπίτι και πάλι δεν χρειάζεσαι ούτε ένα ευρώ αποδείξεων καθώς είναι πρώτη κατοικία και φορολογικά είναι σα να μην υπάρχει. Ε αν έχεις πάνω από ένα σπίτι, τότε σόρρυ, χρειάζεσαι αποδείξεις, πράγμα εντελώς λογικό.

Τα περί εκβιασμού προς πολίτη και ξύσταρχίδιασου κλασσική μπουρδολογία, ΦΠΑ και άμεση φορολόγηση υπάρχουν από απαρχής της ανθρωπότητας σε οποιαδήποτε κοινωνία θέλει να αποκαλείται κράτος.

Phantom Duck
27-06-2011, 17:37
Καντιρού όταν είσαι άνεργος, κοινώς δεν έχεις εισόδημα, ή τεσπά το εισόδημά σου είναι κάτω από 6.000 δεν χρειάζεσαι ούτε ένα ευρώ σε αποδείξεις, αν επίσης έχεις ένα σπίτι και πάλι δεν χρειάζεσαι ούτε ένα ευρώ αποδείξεων καθώς είναι πρώτη κατοικία και φορολογικά είναι σα να μην υπάρχει. Ε αν έχεις πάνω από ένα σπίτι, τότε σόρρυ, χρειάζεσαι αποδείξεις, πράγμα εντελώς λογικό.

ε σόρι κιόλας αλλά πού πας χωρίς αποδείξεις ρε αδερφέ άμα έχεις μισθό 500€;;; σίγουρα κλέβεις σε φόρους για να δηλώνεις τόσα λίγα...

H.
27-06-2011, 19:49
Μόνο που αναφέρθηκα σε ΑΝΕΡΓΟΥΣ, καθώς σε υποαμοιβόμενους συμφωνώ με ότι λες, ή τέσπα υπονοείς με τη συνήθη πρακτική της ειρωνίας σου.

Dragonlord
27-06-2011, 21:56
Έχει ρίξει κανείς διανυκτέρευση σύνταγμα; Το σκέφτομαι για χύμα με σλιπινμπάγκ τρίτη προς τετάρτη, ψήνεται κανείς; Θα ξυπνήσω λέτε με καμιά κατσαρίδα στο στόμα;

KLAPSE
27-06-2011, 22:01
GIATI THA KOIMHTHEIS?

Amnesiac.
27-06-2011, 22:43
Έχει ρίξει κανείς διανυκτέρευση σύνταγμα; Το σκέφτομαι για χύμα με σλιπινμπάγκ τρίτη προς τετάρτη, ψήνεται κανείς; Θα ξυπνήσω λέτε με καμιά κατσαρίδα στο στόμα;

Πες μου ένα λόγο γιατί να το κάνεις αυτό.

Έλα σπίτι μου. Μπορεί να βρω και ένα πιάτο φαΐ.

Dragonlord
27-06-2011, 22:49
Ε γιατί εντάξει κι εγώ υποστηρίζω λίγο... νεοχιπισμό.....

5w4s1Ls2fyw

Phantom Duck
28-06-2011, 01:16
Μόνο που αναφέρθηκα σε ΑΝΕΡΓΟΥΣ, καθώς σε υποαμοιβόμενους συμφωνώ με ότι λες, ή τέσπα υπονοείς με τη συνήθη πρακτική της ειρωνίας σου.

αυτό που η συνήθης πρακτική της ειρωνίας μου υπονόησε είναι ότι τα 6000€ είναι εξαιρετικά ευτελές εισόδημα για να αντιμετωπίζεται ως όριο βολέματος.

H.
28-06-2011, 01:28
Στο οποίο διαφωνεί ποιος ακριβώς?

Reject
29-06-2011, 18:06
mSEosnf9CtQ

http://i.ytimg.com/vi/uk2P2TGBibw/0.jpg

Shirime
29-06-2011, 18:14
στο mediafire

http://i51.tinypic.com/2ywz6z8.jpg

πω ρε κάτι βλακείες

Sotos_The_Tequiler
29-06-2011, 18:18
τα παιδιά στον 98fm με τηλέφωνα από την πλατεία λένε ότι μπάτσοι σπάσαν σκηνές και τα ιατρεία πάνω στην πλατεία ρε,
πλαστικές σφαίρες, ντου με χημικά ακόμα και μέσα στο σταθμό του μετρό και άλλα τέτοια όμορφα...

Milton
29-06-2011, 20:08
http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2011/6/29/1309344888148/Greek-communist-party-mem-007.jpg

http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2011/6/29/1309360049796/A-policeman-makes-a-tradi-024.jpg

sofi-k
29-06-2011, 20:16
http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2011/6/29/1309360049796/A-policeman-makes-a-tradi-024.jpg

http://news.youropia.gr/post.php?id=38570

Kaserinos
29-06-2011, 20:51
http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/E61BE487336410983778FE3E749CE8FE.jpg
http://estb.msn.com/i/19/625E49AE3D1F24F7AEA3B33444569F.jpg

KoiliaSamprela
29-06-2011, 21:01
ατάκα της συντρόφισσας Λιάνας Κανέλη μετά το γιαβούρτι που έφαγε στον κόσμο που της έλεγα να βγει από το αμάξι, "γιατί θέλετε να το τραβήξετε αυτό? για τα google και αυτά?"

scarecrow
29-06-2011, 21:01
http://estb.msn.com/i/B7/298B771C550DA79EB71DAEFD76280.jpg
credits-menumission

pixies
29-06-2011, 21:47
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/268559_2212187385764_1279918124_2656332_6884616_n.jpg

Harbinger of Death
29-06-2011, 21:57

http://news.youropia.gr/post.php?id=38570

Άντε, βαράτε τώρα πάλι, βαράτε"

HAVOC
29-06-2011, 22:02
http://img217.imageshack.us/img217/9463/theoulis.jpg (http://img217.imageshack.us/i/theoulis.jpg/)

12 stars circle your brow
29-06-2011, 22:07
όμορφο, αλλά βρωμάει φωτοσοπ

HAVOC
29-06-2011, 22:08
http://img845.imageshack.us/img845/6123/vict.jpg (http://img845.imageshack.us/i/vict.jpg/)

29-06-2011, 22:48
το σημερινό δελτίο τύπου από την πλατεία

“Δεν μας τρομάζετε…Μας ξεσηκώνετε
Καταγγέλλουμε το οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος από την κυβέρνηση που έχει μπει σε εφαρμογή τις τελευταίες δύο μέρες. Σήμερα το όργιο βίας και καταστολής κορυφώθηκε με αδικαιολόγητες και απρόκλητες επιθέσεις με κάθε μέσο σε ειρηνικούς διαδηλωτές, πνίγοντας την πλατεία Συντάγματος στα χημικά, τραυματίζοντας πάνω από 500 διαδηλωτές και με πογκρόμ που επεκτάθηκαν σε όλους τους γύρω δρόμους από την Πλάκα μέχρι το Μοναστηράκι με ομάδες Δίας, Δέλτα και ΜΑΤ να κυνηγάνε χιλιάδες διαδηλωτές μέχρι και μέσα σε καφέ, μανάβικα και εστιατόρια.
Καθιστούμε την κυβέρνηση υπόλογη για την σημερινή βάρβαρη επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, δείγμα της «ατσάλινης δημοκρατίας» του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και της τρόϊκα. Την καθιστούμε την μοναδική υπεύθυνη για ότι συμβεί από εδώ και πέρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και την καλούμε να αποσύρει άμεσα τις δυνάμεις καταστολής και τρομοκρατίας.
Για τη ζωή μας όμως είμαστε υπεύθυνοι εμείς! Εμείς οι χιλιάδες κόσμου που ακόμα βρισκόμαστε στους δρόμους, που ακόμα αντιστεκόμαστε, που συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Εμείς που δεν θα αφήσουμε κανέναν να διαλύσει την πραγματική δημοκρατία και ελευθερία όπως τις αναγεννάμε κάθε μέρα, εδώ και 36 μέρες σε όλες τις πλατείες της χώρας.
Όλοι αύριο, στις 6.00 στην πλατεία Συντάγματος. Συνεχίζουμε.
Δεν θα φύγουμε αν δεν φύγουν.
Είναι 155 είμαστε εκατομμύρια.”

Sotos_The_Tequiler
29-06-2011, 23:07

αυτό όμως;
http://i.imgur.com/1aI74.jpg

HAVOC
29-06-2011, 23:12
http://img101.imageshack.us/img101/2380/webgreece29rb61292261cl.jpg (http://img101.imageshack.us/i/webgreece29rb61292261cl.jpg/)

http://img707.imageshack.us/img707/103/webgreece29rb21292258cl.jpg (http://img707.imageshack.us/i/webgreece29rb21292258cl.jpg/)

http://img28.imageshack.us/img28/6374/pict14.jpg (http://img28.imageshack.us/i/pict14.jpg/)

Daffy
29-06-2011, 23:19
http://cdnmo.coveritlive.com/media/image/201106/php8DmDCXprotester.jpg

Caffrey
30-06-2011, 01:40
Δε ξέρω πως να κάνω εμπέντ, αλλα να:

http://www.youtube.com/watch?v=_Tu2uiV1lps

nekrobutcher
30-06-2011, 01:54
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/268559_2212187385764_1279918124_2656332_6884616_n.jpg

αυτη η φοτο ειναι παλαιοτερη απο το 2007 παιζει απο παρνηθα

Daffy
30-06-2011, 02:33
απόσπασμα από τη Ομιλία Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου πριν την ψηφοφορία..

Πως θα ξημέρωνε η επόμενη μέρα; Με την απειλή της αγαπημένης προς τον αγαπημένο της, ότι αν δεν ξαναγυρίσει κοντά της θα αυτοκτονήσει! Ξέρετε πόσες νέες κοπέλες έχουν οδηγηθεί κατά λάθος στο θάνατο, επειδή ο αγαπημένος δεν άκουσε, δεν κατάλαβε, ήταν εγκλωβισμένος σε άλλα συναισθηματικά διλήμματα;"

:touched:

KoiliaSamprela
30-06-2011, 07:49
απόσπασμα από τη Ομιλία Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου πριν την ψηφοφορία..

Πως θα ξημέρωνε η επόμενη μέρα; Με την απειλή της αγαπημένης προς τον αγαπημένο της, ότι αν δεν ξαναγυρίσει κοντά της θα αυτοκτονήσει! Ξέρετε πόσες νέες κοπέλες έχουν οδηγηθεί κατά λάθος στο θάνατο, επειδή ο αγαπημένος δεν άκουσε, δεν κατάλαβε, ήταν εγκλωβισμένος σε άλλα συναισθηματικά διλήμματα;"

δεν το άκουσα , αλλά εφόσον είπε έτσι πρέπει να γράψει και κανένα άρλεκιν με katwrimikes αμπελοφιλοσοφίες, να το μεταφράσουμε σε 19 γλώσσες και να λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα!

Griffith
30-06-2011, 11:19
http://www.youtube.com/watch?v=DLc-JsCVg4U

chris_boss
30-06-2011, 14:06
ο παπουτσής λέει εξωφρενικά πράγματα αυτή τη στιγμή στη βουλή. μεταξύ άλλων ότι "οι αγανακτισμένοι" ήταν οργανωμένο σχέδιο που δοκιμάστηκε στην κερατέα.

freak brother
30-06-2011, 14:07
"ανθρωποι της διανοησης μας λεγαν να αδειασουμε την πλατεια" ειπε οτι οι μπαχαλακηδες οργανωσαν στην κερατεα σχεδιο δρασης που εφαρμοσαν χτες . Αυτο καταλαβα εγω.

chris_boss
30-06-2011, 14:18
επίσης κάλεσε τα κανάλια να δείχνουν συνέχεια το βίντεο της επίθεσης στον αθανασιάδη, ώστε τον αναγνωρίσει ο κόσμος. κάλεσμα σε ρουφιάνους από το βήμα της βουλής, κάθε μέρα και μια νέα έκπληξη.

Kaserinos
30-06-2011, 14:24
Ο Παπουτσης δεν ειναι μονο ξετσιπωτος αλλα και "τα χανω, τρελανω" στην σχεση του με τα media..

Καλά, για τον Παπουτσή δεν μιλά­με. Αυτός έψαχνε ανάμεσά τους συνομιλητές και «συμμάχους» για να... αποκαταστήσει τη διασαλευμένη τάξη στον Άγιο Παντελεήμονα. Στις 9 Φεβρουαρίου 2011 μας είπε το εξής αμίμητο: «Προσπαθούμε να έρ­θουμε σε επαφή με τη Χρυσή Αυγή και με άλλες ομάδες που υπάρχουν εκεί, ώστε να μην προβαίνουν σε βι­αιότητες. Περιττό να σας πω ότι δεν έχουμε βρει ευήκοα ώτα»!

Βέβαια ήταν ο ίδιος που τρεις μή­νες αργότερα, στις 13 Μαΐου, απο­φαινόταν για το εμφανές δημοκρα­τικό έλλειμμα στην αστυνομία, για ν’ ανακαλέσει και να επανέλθει μέσα σ’ ένα ρεσιτάλ παλινωδιών.

neil_perry
30-06-2011, 14:47
Τσιπρας :"Ο Τριμης δεν ειναι κουκουλοφορος αλλα ειναι με το ενα χερι στο γυψο απο την αστυν.βια".
Αδωνις :"Ο αρχηγος τους ειναι"

:touched::touched:

regularpaul
30-06-2011, 14:50
MOAR POLICE
http://vgaloupis.blogspot.com/2011/06/blog-post_6640.html

Phantom Duck
30-06-2011, 15:09
Για την αποπνικτική ατμόσφαιρα της Τετάρτης δήλωσε ότι σε μεγάλο βαθμό αυτή δημιουργήθηκε από καπνογόνα διαδηλωτών και όχι από δακρυγόνα της αστυνομίας.

«Εύκολα ένα εξασκημένο μάτι διακρίνει τα καπνογόνα από τα δακρυγόνα της αστυνομίας» είπε.

εύκολα

Atropos
30-06-2011, 15:18
Πιάσαμε τόσο πάτο, που μας κάνει κήρυγμα ο (όπου φυσάει ο άνεμος) Τράγκας.
Ο γλοιώδης Τράγκας της Χώρας.

electra
30-06-2011, 15:31

δεινη ρητορικη ικανοτητα βενι
:touched::touched::touched::touched:

ikonoklast
30-06-2011, 15:34
Πιάσαμε τόσο πάτο, που μας κάνει κύρηγμα ο (όπου φυσάει ο άνεμος) Τράγκας.
Ο γλοιώδης Τράγκας της Χώρας.

Αυτό το πρώτο πληθυντικό είναι λίγο σχιζο. Όταν ο Τράγκας την πέφτει στους μπάτσους εσύ αισθάνεσαι ότι «σου κάνουν κήρυγμα»;

BibleBlackBird
30-06-2011, 15:51
προσεξε κανεις τα ψιλα γραμματα στις καινουργιες σαλτσες του βενιζελου στον εφαρμοστικο;

Shirime
30-06-2011, 15:52
ναι, μες στα συντηρητικά, λήγουν το '50

(χοχο-χαβαλές, κάνε ένα quote να δούμε σε τι αναφέρεσαι μεσιε)

BibleBlackBird
30-06-2011, 16:00
δεν παιζει να βρω κατι, τωρα τα ειπε μολις. Γενικα οσον αφορα το αφορολογητο με βαση τα ποσα παιδια εχεις. Καπως στοχευμενο μου φανηκε. Αν βρω κατι θα ποσταρω.

attila
30-06-2011, 16:07
ετυχε να δω την ομιλια παπουτση στη βουλη.
η φραση που την εκφραζει ειναι 'τρικυμια εν κρανιω'.
κατα τ'αλλα μονο εμετος.

KoiliaSamprela
30-06-2011, 16:16
Για την αποπνικτική ατμόσφαιρα της Τετάρτης δήλωσε ότι σε μεγάλο βαθμό αυτή δημιουργήθηκε από καπνογόνα διαδηλωτών και όχι από δακρυγόνα της αστυνομίας.

«Εύκολα ένα εξασκημένο μάτι διακρίνει τα καπνογόνα από τα δακρυγόνα της αστυνομίας» είπε.

εύκολα

ή είναι τόσο ηλίθιος -που είναι- και κάποιος του το πασσαρε σαν λογικό επιχείρημα και το έφαγε , (που και πάλι δεν στέκι σαν πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ να μην βρέθηκε ποτέ σε σκηνικό με δακρυγόνα) ή απλά είναι τόσο στ 'αρχίδια του που απλά άνοιξε το στόμα είπε μια μπαρούφα και τέρμα.

ikonoklast
30-06-2011, 16:28
Περίμενα -έτσι κι αλλιώς- τα καλύτερα αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. ΘΕΟΣ σημερινός μανδραβέλης.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_147_30/06/2011_447636

rudie
30-06-2011, 16:52
Χθες, 155 βουλευτές ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη του έθνους να επιβιώσει. Δεν κρύφτηκαν πίσω από τα εύκολα «όχι» ούτε τα περίτεχνα «παρών». Δεν άφησαν άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, κομίζοντας σχέδια αλλοτινά για έξοδο από την κρίση. Δεν κιότεψαν από τις ιαχές του πλήθους, ούτε τις δημαγωγίες των σωτήρων.

Δεν ήταν εύκολο αυτό που έκαναν. Προπηλακιζόμενοι στους δρόμους, με τραμπούκους να καραδοκούν ακόμη και στις κοινωνικές τους εκδηλώσεις, υβριζόμενοι και αναθεματισμένοι σήκωσαν τον σταυρό για να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη χώρα. Απέναντί τους είχαν πλήθη που φωνασκούσαν για ελικόπτερα

exei kati apo to epiko megaleio tou prasoula.

http://3.bp.blogspot.com/_KCuHoU9QBUU/SM_Sa6EWfcI/AAAAAAAAE9A/dKO_XRomq3Q/s400/1111.jpg

30-06-2011, 17:00
Η κατακλείδα είναι όλα τα λεφτά

Ηπιαν το πικρό ποτήρι για να μην χρεοκοπήσουμε όλοι.

ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΗΓΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΚΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ.

Dragonlord
30-06-2011, 19:20
http://img217.imageshack.us/img217/9463/theoulis.jpg (http://img217.imageshack.us/i/theoulis.jpg/)

παίζει και βιντεάκι με το παππούδι

regularpaul
30-06-2011, 19:22
το χουμε δει υποθετω
αλλά να το ξαναδουμε αφού διαβάσουμε το τοπ κομμεντ :?

X5vYgF7oa60

2:08 τυπάκος με κόκκινο φοσφοριζέ πάει και κάτι συνεννοείται με ματατζή. 2:14 χωρίς να τον έχει αγγίξει κανένας βάζει τα χέρια στο κεφάλι και κυλιέται στο πάτωμα. 2:17 έρχεται και ένας άλλος ματατζής να του δώσει τη “χαριστική βολή” βαρόντας με το γκλομπ τον αέρα. Ολοι εξαγριώνονται φυσικά εναντίων των μπάτσων και φωνάζουν “αλήτη”, η παράσταση ήταν επιτυχής, το μνημόνιο έφυγε από το μυαλό των θεατών και προτεραιότητα έχει και πάλι να πεθάνουν οι μπάτσοιγουρούνιαδολοφόνοι.

ikonoklast
30-06-2011, 19:29
Μου έκανε και μένα εντύπωση αυτός ο τύπος στο συγκεκριμένο βίντεο και μάλιστα το πήγα αρκετές φορές πίσω/μπρος για να δω αν διακρίνεται γιατί πέφτει κάτω αλλά δεν είδα τίποτα. Όπως και να 'χει τώρα, μέσα σε ένα όργιο καταστολής και βιαιότητας δύο ημερών, δεν είναι σοβαρό να στέκεται κάποιος σε 8 δευτερόλεπτα για να «αποκαλύψει» παιχνίδια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και συνωμοσίες.

Sotos_The_Tequiler
30-06-2011, 19:30
μπορεί να είναι κι έτσι αλλά εμένα μου φαίνεται να τρώει πέτρα στο κεφάλι στ'αλήθεια, δείτε το σε μικρή όθονη κι όχι fullscreen. Τέλος πάντων λίγη σημασία έχει. Κόκκινο γιλέκο γιατί φοράει; Μήπως είναι γιατρός ή μπα;

rudie
30-06-2011, 19:31
to sprwksidi pou trwei kapoia stigmh kai paei na fygei stis skales pantws fainetai pragmatikotato.

KLAPSE
30-06-2011, 19:36
Petra efage re. Kathetai k grafei o allos istories gia agrious kai einai k gavadi.

Diva Plavalaguna
30-06-2011, 19:37
ναι το εχουμε δει και το ξαναειδαμε και τωρα.
η ιδια πετρα που τον πετυχαινει κατακεφαλα παραμενει...

regularpaul
30-06-2011, 19:38
δεν αντιλέγω, κι ούτε το γενικεύω
απλά προσωπικά μπερδεύομαι πολύ από τέτοια περιστατικά
(ως προς τον ποιον έχω δίπλα μου κάθε φορά)

α στον ικονοκλαστ απαντησα, ποτε προλαβατε ολοι να γραψετε ρε ταχυρρυθμοι?
οκ, αν ειναι οπως το λετε, ξεμπερδευομαι λιγο :D

Drumsick
30-06-2011, 21:51
http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_5679f2s.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_5729fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_5689fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_5666fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_5845fs-1.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_5810fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_5814fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_5773fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_5772fs-1.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_5761fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_5789fs.jpg

metamelia3
30-06-2011, 22:13
οταν γινει η επανασταση, περιλαβετε βενιζελους, παπανδρεου, πρετεντερηδες, τραγκες, τριανταφυλλοπουλος κι οποιον αλλον θελετε. ο μανδραβελης ειναι δικος μου ομως. ειναι το προσωπικο μου αχτι. ειναι αυτος που θα νιωσω υπεροχα αν κοπανησω μεχρι θανατου.

Sotos_The_Tequiler
30-06-2011, 22:26
The anti-Greece campaign of the international media
http://roarmag.org/2011/06/greek-debt-crisis-international-media/

enitharmon
30-06-2011, 22:27
θα πεθάνει ως μαρτυρας για το καλό της πατριδας και της κοινωνιας

metamelia3
30-06-2011, 22:33
συμφωνουμε.

εν τω μεταξυ το υψιστο σημαδι της υπερτατης παρακμης ηταν οταν επεσε κειμενο του ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ ΣΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ~!!~~!~!~!~!~!~! ΨΟΦΟΣ!~ !~!~~!~! ΨΟΦΟΣ~!~!~! ΨΟΦΟΣ!~!~~!~!~!

Dragonlord
30-06-2011, 22:56
Κόκκινο γιλέκο γιατί φοράει; Μήπως είναι γιατρός ή μπα;

εργαζόμενος μετρό

Agoraphobic_S.I.
01-07-2011, 11:33
Όσοι μαλάκες κατεβήκατε, το ξέρετε ότι κάνατε τεράστια ζημιά στον τουρισμό μας, έτσι;

chris_boss
01-07-2011, 11:39
Υπάρχει σχέδιο. Πρώτα ξεκίνησαν οι Αιγύπτιοι και οι υπόλοιποι της Β. Αφρικής. Μετά εμείς, ενώ έχουμε μιλήσει με Ισπανούς, Πορτογάλους και Ιταλούς να ακολουθήσουν. Στο τέλος οι μαλάκες οι Ευρωπαίοι θα μας στείλουν τα λεφτά που θα ξόδευαν στις διακοπές, εμείς δε θα κουραστούμε με το σερβιτοριλίκι κι αυτοί θα κάνουν μπανάκια στα κολυμβητήρια τους. Ποιοι είναι οι μαλάκες;

Drumsick
01-07-2011, 13:12
Tι γνωρίζουμε γι'αυτό?

http://www.clv.gr/
http://www.clv.gr/index.php/ideas

Shirime
01-07-2011, 13:22
με μια ματιά:
λέγεται "κύκλος των χαμένων αξιών", το απαρτίζουν στελέχη επιχειρήσεων, υποστηρίζουν πως για την κρίση φταίει η "έλλειψη management" και ζητάνε κατάργηση του Δημοσίου και αναβάθμιση του δημοκρατικού πολιτεύματος, τι άλλο θες.

Drumsick
01-07-2011, 13:34
Ξέρω να διαβάζω.
Ρωτάω γιατί συνήθως τα ΤΣΑΚΑΛΙΑ του ηαρ, γνωρίζουν κάτι παραπάνω σ'αυτά τα θέματα. Αν δε γνωρίζουν, ας πουν καμιά άποψη. Εκ πρώτης όψεως, εμένα μου φαίνονται ενδιαφέροντα (αν και ουτοπικά) αυτά που λένε.

Shirime
01-07-2011, 13:37
χμμμ...

stam and the witches
01-07-2011, 13:44
συμφωνουμε.

εν τω μεταξυ το υψιστο σημαδι της υπερτατης παρακμης ηταν οταν επεσε κειμενο του ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ ΣΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ~!!~~!~!~!~!~!~! ΨΟΦΟΣ!~ !~!~~!~! ΨΟΦΟΣ~!~!~! ΨΟΦΟΣ!~!~~!~!~!

Νομίζω εκεί που ο Πάσχων ξεπέρασε τον εαυτό του ήταν όταν έβριζε την επετειακή πορεία για το Γρηγορόπουλο με επιχείρημα "πού ήταν όλοι οι αριστεροί όταν ανατινάχτηκε το αφγανάκι;"

Συμπαθούμε όμως γιατί είναι ελαφρώς τελειωμένος αλκοολικός.

Deggial
01-07-2011, 14:14
Ξέρω να διαβάζω.
Ρωτάω γιατί συνήθως τα ΤΣΑΚΑΛΙΑ του ηαρ, γνωρίζουν κάτι παραπάνω σ'αυτά τα θέματα. Αν δε γνωρίζουν, ας πουν καμιά άποψη. Εκ πρώτης όψεως, εμένα μου φαίνονται ενδιαφέροντα (αν και ουτοπικά) αυτά που λένε.

Συγγνώμη, αλλά τι στο καλό βρήκες ενδιαφέρον; Αναφέρουν τόσο γενικόλογες αρχές (ελευθερία-δικαιοσύνη-αλληλεγύη-κλπ) που είναι δύσκολο να διαφωνήσει ο οποιοσδήποτε μαζί τους, τις αναφέρει και οποιαδήποτε άλλη πολιτική παράταξη και δεν αναφέρουν πουθενά τίποτε με κάποια πραγματική ουσία.

Drumsick
01-07-2011, 14:22
Βρήκα ενδιαφέρουσες τις αναφορές σε ριζική αλλαγή του συστήματος κατά βάση, αλλά και τα υπόλοιπα χίπικα που λέει, τη λογική κερδίζω-κερδίζεις, την κατεύθυνση προς το γενικό καλό κτλ.
Κατά τ'άλλα, ξέρω γω ρε παλικάρια μέχρι πέρυσι "απολιτίκ μαλάκω" ήμουν και προσπαθώ να την ψάξω τη φάση, μη βαράτε αν λέω ή ρωτάω και καμιά μαλακία.

HAVOC
02-07-2011, 01:24
http://img813.imageshack.us/img813/4599/screenshot269.jpg (http://img813.imageshack.us/i/screenshot269.jpg/)

Shadowking
02-07-2011, 13:27
ευτυχώς και κάποια καλά νέα:

http://tvxs.gr/node/88403

Kaserinos
02-07-2011, 14:02
ευτυχώς και κάποια καλά νέα:

http://tvxs.gr/node/88403

Καϊλή: «Είμαι θυμωμένη και αγανακτισμένη. Θα κανω γυμνη φωτογραφηση.»

Αυτα ειναι τα ΚΑΛΑ νεα.

animae
02-07-2011, 14:20
Έχει και ακόμα καλύτερα νέα (http://www.tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/900000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%87-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%AE)

rudie
02-07-2011, 17:58
http://img813.imageshack.us/img813/4599/screenshot269.jpg (http://img813.imageshack.us/i/screenshot269.jpg/)

dinoume vasi stis doc martens.

HAVOC
02-07-2011, 18:32
http://voliotaki.blogspot.com/2011/07/blog-post_5266.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Voliotaki+%28Voliotaki%29
Αναγνωσμα για τις δυσκολες ωρες των δυσκοιλιων.

ikonoklast
03-07-2011, 05:05
ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ (http://www.evakaili.gr/index.php/component/content/article/286-2011-06-30-08-59-19)

poweruser
03-07-2011, 06:01
ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ (http://www.evakaili.gr/index.php/component/content/article/286-2011-06-30-08-59-19)

Το μουνί της Καϊλή. :moutza:

metamelia3
04-07-2011, 11:44
Συμμετέχω. Αλλά δεν γκαρίζω κιόλας. Διότι δεν είμαι χθεσινός. Δεν είμαι 16άρης, που μού φορέσανε ένα άδικο σύστημα. Είμαι μέρος του παλιού κόσμου και μάλιστα από τους προνομιούχους: δούλεψα σε ‘’πουλημένους’’ εκδότες και ψήφισα επι δεκαετίες ‘’διεφθαρμένους’’ πολιτικούς,. Έχω την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να μη το ξεχνάω, επειδή με συνεπήρε ένα θούριο.
http://www.lifo.gr/team/tsagar/25648

διαυγεια ή λαϊκισμος;

εντιτ: κι αλλο ενδιαφερον σημειο τσαγκαρουσιανου

Λυπάμαι που το επαναλαμβάνω, αλλά όλη η αγριάδα και τα σπασμένα πεζοδρόμια και τα δακρυσμένα μάτια εναντίον του διεφθαρμένου κράτους μού φαίνονται τζάμπα και βερεσέ, όσο δεν φυλακίζονται οι πρωταίτιοι του πλιάτσικου. Ένας φίλος από την Αργεντινή που ξεχειμωνιάζει στην Κύπρο μού έλεγε τις προάλλες ότι του φαίνεται εξωφρενικό πώς το παρακάμπτουν αυτό έτσι ελαφρά οι Έλληνες: ''Στην Αργεντινή οι υπεύθυνοι βρίσκονται στη φυλακή και κάθε λίγο και λιγάκι η τηλεόραση δείχνει σκηνές από την ζωή τους εκεί μέσα, τις γυναίκες τους στο επισκεπτήριο κλπ. Εδώ είναι σαν την κλοπή να την έκανε ένα playmobil, όχι συγκεκριμένα, διαβόητα πρόσωπα, με συγκεκριμένο lifestyle και συγκεκριμένη διέυθυνση.''
http://www.lifo.gr/team/tsagar/25568

προσωπικα αυτο μου φαινεται ελπιδοφορο: ειναι σαν να υπαρχει μια αντιληψη στο συλλογικο ασυνειδητο (αντιληψη στο ασυνειδητο... τελος παντων) οτι το συστημα αυτο ειναι εγγενως λαθος. καλο, ε; οχι; καλο ειναι, πως!

2ο εντιτ: ρε, αυτος εχει αρχισει να σοβαρευει (http://www.lifo.gr/team/tsagar/25547)

redeemer
04-07-2011, 11:56
http://news247.gr/ellada/politiki/an_pshfiseis_oxi_tha_se_vroyn_se_xantaki.1168472.html

geologiko_karoto
04-07-2011, 13:23
Έφαγαν τα ψάρια απο την πιατέλα του Πάγκαλου επειδή "μαζί τα φάγανε" (http://thebest.gr/news/index/viewStory/77232)

KoiliaSamprela
04-07-2011, 13:49
Έφαγαν τα ψάρια απο την πιατέλα του Πάγκαλου επειδή "μαζί τα φάγανε" (http://thebest.gr/news/index/viewStory/77232)

πέρα από το δίκαιο της πράξης νομίζω ότι πρόκειται περί αρβύλας (χόαξ στα ξένα)

KoiliaSamprela
04-07-2011, 13:50
http://news247.gr/ellada/politiki/an_pshfiseis_oxi_tha_se_vroyn_se_xantaki.1168472.html

είναι τραγικό ένας τέτοιος άνθρωπος να είναι "εκλεγμένος" από τον λαό για να τον εκπροσωπεί

Dythor
04-07-2011, 17:10
http://www.youtube.com/watch?v=DLc-JsCVg4U

Λοιπόν τελικά το μπαμ-μπαμ του τράγκα στο ράδιο δεν είναι πλέιμπακ, χτυπάει όντως το χέρι στο τραπέζι. Πεθαίνω.

ikonoklast
04-07-2011, 17:21
Ε, νταξει ποιό λαό, βουλευτής Κοζάνης λέει. Αν δεις το τι σκουπιδαριό στέλνει η περιφέρεια από βουλευτές κάτι παπακωνσταντίνου, γιαννάκου, παπουτσήδες φαίνονται Τσόρτσιλ μπροστά τους. Επίσης για να λέμε τις αλήθειες και στην Ελλάδα όπως και παντού για τα αυτοδύναμα ποσοστά του δικομματισμού οι σκατόβλαχοι φταίνε, τα αστικά κέντρα ναι μεν εκλέγουν αλλά η διαφορά από τα πανελλαδικά ποσοστά συχνά είναι τεράστια.

Εξαίρεση φυσικά η Θεσσαλονίκη η οποία έτσι κι αλλιώς εκλέγει νομάρχη το Ζορρό τόσα χρόνια. Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί οι κάτοικοι της είναι όλοι κάτι κασίδηδες σαν τον Η. Συμπέρασμα: Άμεσα εκλογές με απλή αναλογική με ψηφοφόρους ΜΟΝΟ από περιφέρεια αττικής (για να μην πω Α/Β Αθήνας) να δούμε Πέτρο Κωνσταντίνου και Μιχαλολιάκο στη Βουλή να γίνει Μπιλμπάο.

rat_poison
04-07-2011, 17:38
εμείς οι βόρειοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για το φασισταριό που εκλέγεται κάθε φορά

ντροπή μας.

metamelia3
04-07-2011, 17:47
ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΨΗΦΟ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ TOUT DE SUITE!~

rat_poison
04-07-2011, 17:58
δε διαφωνώ σ' αυτό κάλκιε, στο ότι ντρέπομαι που ζω σε μία (πιο) έντονα φασιστική κοινωνία αναφερόμουν περισσότερο

metamelia3
04-07-2011, 18:12
ΜΩΡ' TOUT DE SUITE ΛΕΩ~!

Shadowking
04-07-2011, 18:40
Ε, νταξει ποιό λαό, βουλευτής Κοζάνης λέει. Αν δεις το τι σκουπιδαριό στέλνει η περιφέρεια από βουλευτές κάτι παπακωνσταντίνου, γιαννάκου, παπουτσήδες φαίνονται Τσόρτσιλ μπροστά τους. Επίσης για να λέμε τις αλήθειες και στην Ελλάδα όπως και παντού για τα αυτοδύναμα ποσοστά του δικομματισμού οι σκατόβλαχοι φταίνε, τα αστικά κέντρα ναι μεν εκλέγουν αλλά η διαφορά από τα πανελλαδικά ποσοστά συχνά είναι τεράστια.

Εξαίρεση φυσικά η Θεσσαλονίκη η οποία έτσι κι αλλιώς εκλέγει νομάρχη το Ζορρό τόσα χρόνια. Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί οι κάτοικοι της είναι όλοι κάτι κασίδηδες σαν τον Η. Συμπέρασμα: Άμεσα εκλογές με απλή αναλογική με ψηφοφόρους ΜΟΝΟ από περιφέρεια αττικής (για να μην πω Α/Β Αθήνας) να δούμε Πέτρο Κωνσταντίνου και Μιχαλολιάκο στη Βουλή να γίνει Μπιλμπάο.

Ο καλύτερος όλων, ενας από τους σταρ των ημερών, είναι αυτός (http://www.lamiastar.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10114:2011-06-29-18-59-30&catid=53:2010-03-15-14-07-36&Itemid=82) πάντως.

ikonoklast
04-07-2011, 18:42
Αυτόν είχα στο μυαλό μου με τα παραπάνω :!: Βουλευτής ΛΑΜΙΑΣ.

Art In Haste
04-07-2011, 19:29

Ψέμα στο Ψέμα! (http://www.cosmo.gr/News/Hellas/331901.html)

Γελάω με επίπεδο ανακοίνωσης.

adam
04-07-2011, 20:26
Ξερεί κανείς αν όντως απελευθερώθηκε εντελώς στα αβαβά η άδεια ταξί;

H.
04-07-2011, 20:41
Ναι απελευθερώθηκε αλλά γιατί στα αβαβά? Δεν προβλεπόταν εξ' αρχής?

ikonoklast
04-07-2011, 20:45
Ρε μαλάκα Η., γίνε ταρίφας, θα σου πάει :!:

GG*
05-07-2011, 00:05
μισαωρα ρεπορταζ στο μεγκα για τους εφημεριδοπωλες τους κακους
που ζημιωνουν τους καλους εκδοτες ,αυτους τους αγιους ανθρωπους που τυχαια ειναι και ιδιοκτητες του σταθμου
ΨΟΦΟ ΑΡΓΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

attila
05-07-2011, 01:23
http://i252.photobucket.com/albums/hh18/ggattila/MEGAT_20081119_0812.jpg

stam and the witches
05-07-2011, 14:21
μισαωρα ρεπορταζ στο μεγκα για τους εφημεριδοπωλες τους κακους
που ζημιωνουν τους καλους εκδοτες ,αυτους τους αγιους ανθρωπους που τυχαια ειναι και ιδιοκτητες του σταθμου
ΨΟΦΟ ΑΡΓΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

Το μέγκα χτες είχε 10λεπτο τουλάχιστον ρεπορτάζ-μονόλογο για "απαγόρευση της κυκλοφορίας του Τύπου που θύμιζε ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ". Που να κλείσει το πουσταριό του Λαμπράκη επιτέλους γαμημένοι γλείφτες.

ikonoklast
05-07-2011, 14:55
Δεν έπιασα το θέμα, για κάντε ένα briefing.

Phantom Duck
05-07-2011, 15:05
πάρε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ χωρίς σύγκρουση συμφερόντων: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231116411

Harbinger of Death
05-07-2011, 15:15
:puke:

tsimpouklano
05-07-2011, 16:20
Ο καλύτερος όλων, ενας από τους σταρ των ημερών, είναι αυτός (http://www.lamiastar.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10114:2011-06-29-18-59-30&catid=53:2010-03-15-14-07-36&Itemid=82) πάντως.

Άκουγα live την ομιλία και δεν πίστευα στα αφτιά μου. Πέρα από τα όποια γέλια προκαλεί η επιχειρηματολογία του και η άναρχη ροή του λόγου του, ο άνθρωπος αυτός είναι απολύτως επικίνδυνος για να εκπροσωπεί μερίδα πολιτών. Το τι μαλακισμένοι σαν και αυτόν καταφέρνουν να εκλέγονται είναι απορίας άξιο. Ο κάλκις το 'πε σωστά:

ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΨΗΦΟ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ TOUT DE SUITE!~

HAVOC
05-07-2011, 20:47
Khalkji παρε για την αλκοολικη σου αγαπη
http://agriazwa.blogspot.com/2010/12/media_4610.html

metamelia3
05-07-2011, 21:03
καμια εντυπωση δεν μου κανει. σιγα μην ειναι ικανος αυτος ο αγραμματος να γραψει κειμενο μονος του.

rat_poison
06-07-2011, 02:25
http://www.youtube.com/watch?v=J1vyxSLBzxc

KoiliaSamprela
06-07-2011, 14:47
καληφα!

tsimpouklano
06-07-2011, 15:22
Καλά όλα αυτά, αλλά δεν ξέρω ποιό το νόημα όταν απέναντί σου έχεις...

...ΑΥΤΟΝ
http://4.bp.blogspot.com/_5PRX8yt3poE/TPqkut2VdcI/AAAAAAAACf4/cydeZbliq_E/s1600/Papandreou-with-Mac2.jpg

ikonoklast
06-07-2011, 16:25
Ένα χρυσό πορτατιφ, ένα imac και ένα gap. Η επιτομή του design και τα τρία τους, τι σε τρομάζει ακριβώς;

metamelia3
06-07-2011, 21:13
πολυ ποστ-αποκαλυπτικ το βιντεακι, γουσταρω.

sod1013
06-07-2011, 22:16
σοζ αλλα πρεπει να το πω,η βια ειναι φασιστικη δυναμη καθως ο πιο ευνοημενος απο την φυση(η οχι) νικαει.δεν λεω να μην χρησιμοποιειται ως μεσο για τον σκοπο μας απλα να μην γινει φετιχ οπως υποθετω{??} εχει γινει σε καποιυος.

Dythor
06-07-2011, 22:34
dikio exeis mhn ta isopedwnoume ola

neil_perry
06-07-2011, 23:13
σοζ αλλα πρεπει να το πω,η βια ειναι φασιστικη δυναμη καθως ο πιο ευνοημενος απο την φυση(η οχι) νικαει.δεν λεω να μην χρησιμοποιειται ως μεσο για τον σκοπο μας απλα να μην γινει φετιχ οπως υποθετω{??} εχει γινει σε καποιυος.

Ελα μην ακουω βλακειες
η φαση ειναι αυτη

http://www.youtube.com/watch?v=iFS2LZddKEg

katwrimos
06-07-2011, 23:42
Βρισκομαι ελλάδα εδώ και 5 μερες και εκανα το λάθος να δώ ειδήσεις. Μα τι διαολο, οκ παντα ηταν σκατά η ελληνική τν αλλα τοσο πάτο δεν μπορουσα να φανταστώ ποτε. Ακομα πρεπει να πω οτι αν ακούσω μια ακόμα γριά να βρίζει τους μαύρους θα βαφτώ με κάρβουνο και θα της κάνω τον μπαμπούλα.

metamelia3
07-07-2011, 08:57
τωρα που τα ειδες, μπορεις να συνταχθεις μαζι μας.

ελα κατωριμε

join the dark side.

HAVOC
07-07-2011, 18:52
Και με κατωριμο να στουκαρει ζωντανα και να βλεπει Αυτια, ε, δεν κρατηθηκα.
http://img844.imageshack.us/img844/5153/papaioannou.jpg (http://img844.imageshack.us/i/papaioannou.jpg/)

Shirime
07-07-2011, 18:56
είναι που θες και πολύ

HAVOC
07-07-2011, 18:58
Το γουνακι σου :pink:

Dythor
07-07-2011, 19:23
Έχω τα ίδια γυαλιά με άπειρο σιχαμένο κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο από πάνω εικονιζόμενος.

...λέτε;

stam and the witches
07-07-2011, 21:13
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΛΟ ΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

Υ.Γ.: Εμπρηστικό σινιάλο σε όλες τις αντάρτικες ομάδες... Πάμε ξανά.

Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο

Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς

Επαναστατικές Ομάδες Διασποράς Τρόμου

Πυρήνας Ανώμαλων - Αιρετικών

metamelia3
08-07-2011, 10:38
Έχω τα ίδια γυαλιά με άπειρο σιχαμένο κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο από πάνω εικονιζόμενος.

...λέτε;
καιρο τωρα τα'χουμε πει~!

Firestorm2
08-07-2011, 16:57
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/77790

http://cdn.thebest.gr/media/images/storyImage/zwlgwzgckb4e146a886c1d6.jpg

JnB
08-07-2011, 17:00
http://www.sportdog.gr/article/41170/proion-photoshop-save-greece

katwrimos
08-07-2011, 18:18
αγαπητό ER, we are live at roarmag (http://roarmag.org/2011/07/greek-economist-reflects-on-austerity/):

Greece’s — and for that matter any country’s — government debt is meaningless when viewed as a mere number. What matters is not the size of the debt by itself, but its size relative to the total output that the economy produces, i.e. its debt/GDP ratio.

It is in these terms that any fiscal planning should be evaluated; if measures to decrease a country’s debt bring as a by-product an even greater reduction to its output, these measures are no good.

The austerity measures imposed on Greece by the EU and passed into law last week, are flawed in this sense. In a nutshell, Greece will attempt to reduce its debt by increasing the tax burden of households. Even individuals earning less than €12,000/annum will be asked to pay a few hundred euros more.

At the same time, the Greek government will further cut spending on practically all fronts. But the question is not how many euros the government can save. What matters, and what the markets are interested in, is how the debt to GDP ratio will be affected.

Sure, the numerator will decrease, but standard economic theory tells us that the denominator will decrease as well, offsetting any gains. GDP is the sum of consumption of households (C), government expenditure (G), investment (I) and exports minus imports (NX).

When the government taxes an individual in order to pay back debt, that person has fewer euros in his wallet to spend on goods and services, and the GDP drops, unless that person has enough savings to offset the drop in his income.

This is why taxing low-income households is likely to be contractionary, as their savings are insignificant and usually illiquid (that is, assets that cannot easily be sold to finance consumption, such as pension funds and real estate).

At the same time, reducing government spending by, say, cancelling an infrastructure project, yields some savings but ends up hurting the GDP even more as the income of the engineers and labours working on it vanish.

Worse, this is a feeble and self-reinforcing process: decreasing the numerator (debt) by one euro tends to decrease the denominator (GDP) even more. Acconcia et al. did the math for the case of Italy and found fiscal spending multiplier effects ranging from 1.2 to 2. I would not like to get too much into technical details but there are strong reasons to believe that their results are quite indicative of what to expect in Greece as well.

I am thus very pessimistic and expect the Greek GDP to contract substantially more than the 4-5% figures forecast by the IMF and Eurostat. The latest austerity measures have made the Greek debt burden even more unsustainable; thousands of households will suffer in vain.

And the bad news does not end here. At the moment, for all the irresponsible past excesses of the Greek government, households hold relatively little debt, which normally implies that once the debt issue is resolved, the economy can be expected to resume rapid growth.

However, in the face of such harsh austerity, it is very likely that households will find themselves in increasingly deteriorating finances. Waves of private defaults on loans and mortgages cannot be ruled out. Additionally, pain and fear might lead people to keep their money in safe assets such as deposits in German and French banks, rather than investing them.

Greece does not have its own central bank to make sure that demand for investment is satisfied by lowering the interest rate. If Greeks are keeping all their income in deposits in Germany because they are too scared to spend and invest, there is no one left to intervene and make sure that Say’s law becomes true in practice, even though it is wrong in theory.

I am therefore of the opinion, that even though the first austerity package passed last year was necessary in order to tackle structural problems in the Greek economy, the new one is a recipe for disaster, as it hurts the economy’s output in virtually all fronts; C, G and possibly I are in for a nasty ride.

The risk of turning a problematic yet manageable fiscal situation into a full-fledged balance sheet recession that might last several years is now more significant than ever. In fact, unless other factors such as an increase on EU-financed infrastructure spending or a significant increase in world trade prevail, the future for the Greek economy looks pale.

These predictions are not based on some occult arcane economic model. This is the same standard and uncontroversial neo-Keynesian analytical framework that was employed by economists such as Paul Krugman and Nouriel Roubini to timely warn of the 2008 financial crisis; that is used by the Fed and ECB to fine-tune the economy; that is used by financiers such as yours truly to make money.

It looks like a no-brainer that in a reality-based Europe, the EU decision-makers would employ the same framework to make sure that the entire Eurozone takes losses as small as possible, rather than repeating austerity, austerity, austerity on each and every occasion.

Why they have chosen to disregard it, in favour of dubious models and theories which the majority of academic economists call “heterodox crap” in private discussions, I do not know.

I can only speculate that we are witnessing the European version of a phenomenon that Paul Krugman first traced in the US (in a somewhat different, yet relevant in many ways, matter): in the dark age of Macroeconomics that we live in, policy makers have chosen to ignore the hard-earned past knowledge, in favour of whatever they think their voters want to hear, defending debunked theories that have been shown to be wrong in the process.

Unfortunately, we do not — presently — live in a reality-based Europe.

09-07-2011, 09:47
«Δεν είναι αυτή η εικόνα της χώρας. Δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου να πεθαίνει. Ο εμπορικός κόσμος στην Αθήνα πεθαίνει. Θα ήθελα ο κ. Καμίνης να μπει μπροστά σε αυτή την υπόθεση. Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα της Λατινικής Αμερικής. Έχει ανηφόρα αλλά θα βρει τον δρόμο της.»

Είπε ο τύπος που ζητούσε αναδρομικά για 800 βουλευτές.

Της μα-νου-λας σας. (http://www.tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%C2%AB%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%C2%BB-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82)

katwrimos
09-07-2011, 21:06
http://www.youtube.com/watch?v=_VdFtb4zNXE

Phoebus
10-07-2011, 02:20
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/77790

http://cdn.thebest.gr/media/images/storyImage/zwlgwzgckb4e146a886c1d6.jpg

Hmmm, this looks shooped.

Oh wait.

http://celebritynewsandstyle.com/wp-content/uploads/2011/04/charlie-sheen-loses-custody-battle-to-brooke-mueller.jpg

Όπως και τα υπόλοιπα

http://www.bittenandbound.com/wp-content/uploads/2008/10/gisele_bundchen_037_wenn5196690.jpg
http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2011/01/holmes-tee/katie-holmes-white-tee-jack-jill-set-01.jpg
http://photos-2.posh24.com/p/1043228/z/justin_bieber/selena_gomez_purple_top_jeans.jpg

Μάλλον EPIC FAIL παρά EPIC NEWS.

stam and the witches
10-07-2011, 14:35
Μέσα σ'όλα η Πασοκάρα νομιμοποιεί τα αυθαίρετα. Αίσχος, καρκίνος.

Dythor
10-07-2011, 15:12
Υπάρχουν παρ' όλα αυτά πάρα πολλά αυθαίρετα που είναι μικρά σπιτάκια ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ στο χωράφι απ' το εφάπαξ του πεθερού τους πέρα απ' τις επαύλεις ε.

ikonoklast
10-07-2011, 15:56
Δε βρίσκω λόγια. Ο Μαλέλης κάνει αναγγελία ίδρυσης ενός «ευρύτερου δημοκρατικού σοσιαλιστικού ομίλου» με επαφές με το Δη.Αρι. του Κουβέλη. Στο Σουπερσταρ. Της Χριστίνας Λαμπίρη.

http://www.youtube.com/watch?v=3unZoYeq5jE

10-07-2011, 17:04
...:-|

KoiliaSamprela
10-07-2011, 17:37

katwrimos
10-07-2011, 21:53
Υπάρχουν παρ' όλα αυτά πάρα πολλά αυθαίρετα που είναι μικρά σπιτάκια ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ στο χωράφι απ' το εφάπαξ του πεθερού τους πέρα απ' τις επαύλεις ε.

Σταρχίδια μας. Κατεδάφιση τώρα.

Αμα εγώ ειμαι βιοπαλαιστής και πάρω το εφάπαξ του πεθερού μου και το επενδύσω σε κάρτες ματζικ δε γκάδερινκ θα μου φταίει κανεις εκτός απο εμένα?

KoiliaSamprela
10-07-2011, 22:17

Αμα εγώ ειμαι βιοπαλαιστής και πάρω το εφάπαξ του πεθερού μου και το επενδύσω σε κάρτες ματζικ δε γκάδερινκ θα μου φταίει κανεις εκτός απο εμένα?

τελικά είσαι απλά βλάκας

scarecrow
10-07-2011, 22:32

KAI ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΖΙΚ ΔΕ ΓΚΑΔΕΡΙΝΓΚ!!!

freak brother
10-07-2011, 22:59
ας γκρεμισουμε πρωτα τις βιλλες και μετα τα μικρα σπιτια των βιοπαλαιστων , ειμαστε συμφωνοι σε αυτο? :p

Phoebus
10-07-2011, 23:04
Τα αυθαίρετα πως έχουν νερό, ρεύμα και τηλέφωνο, πείτε μου αλήθεια.

freak brother
10-07-2011, 23:08
νερο απο πηγαδι και ρευμα απο Tεσλα.

rat_poison
11-07-2011, 01:50
πες ότι φυτρώνει ένα αυθαίρετο κάπου. πάει ο τυπάς στη δεή και λέει βάλτε ρεύμα. του λένε πολεοδομία. ο τυπάς έχει μπάρμπα στην πολεοδομία, στη δεη, στο δήμο, στη βουλή στο υπουργείο, κάπου. και έτσι παίρνει. κάνει και μια παράνομη γεώτρυση και έχει και νερό. μετά από λίγο σκάει ένας άλλος και παίρνει ρεύμα απ' το γείτονα μέχρι να φτιαχτεί και να κάνει το ίδιο. με τα πολλά μαζεύονται 10 σπίτια και πρήζουν το δήμαρχο βάλε νερό βάλε νερό θα σε μαυρίσουμε κι εμείς και οι φίλοι μας. και έτσι περνάει νερό ο δήμαρχος.

HAVOC
11-07-2011, 02:05
http://voliotaki.blogspot.com/2011/07/blog-post_5272.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Voliotaki+%28Voliotaki%29
Εδω το καλο ξεπουλημα. Δεν θα φτανει πλεον ενας βλαχοδημαρχος, οποτε θα κανει την εταιρειουλα του, η θα την επεκτεινει τελοσπαντων και θα χτιζει αβερτα.

electra
11-07-2011, 02:57
Τα αυθαίρετα πως έχουν νερό, ρεύμα και τηλέφωνο, πείτε μου αλήθεια.
εχω την εντυπωση πως με υπουργικη αποφαση ειχε δοθει εστω "προσωρινα" νερο και ρευμα σε αυθαιρετα
ΕΛΛΑΔΑΡΑ
το πιο γαματο παντως που εχω ακουσει ειναι οτι αυθαιρετο ηταν με εργοταξιακο ρευμα ακα τζαμπε

ikonoklast
11-07-2011, 03:07
ΕΛΛΑΔΑΡΑ

Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως οι ίδιοι τύποι που έχουν καραμέλα τα (αηδία) κλισέ «ΕΛΛΑΔΑΡΑ» κλπ έχουν ταυτόχρονα καραμέλα και τα περι καταγωγής απο αρχαιοέλληνες και DNA και παπαριές.

Θα μπάζωνε το ρέμα να χτίσει μεζονέτα ο Αριστοτέλης μωρή;

electra
11-07-2011, 03:16
ΕΛΛΑΔΑΡΑ

Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω μωρος λοιπον, μαλιστα
για να μην προβληματιζεις το μυαλουδακι σου με τετοιες "σπαζοκεφαλιες" κανε με ιγκνορ ή εστω σταματα να μου απευθυνεις πασης φυσεως ερωτησεις

ikonoklast
11-07-2011, 03:19
Σχήμα λόγου ήταν, όλοι έχουμε καταλάβει στην πραγματικότητα!

Mitsmann
11-07-2011, 11:05
"Μετά από αυτές τις αρχικές επιθέσεις, η Εκκλησία του Δημου επιτέθηκε στον ίδιο τον Περικλή, για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και για κατάχρηση εξουσίας. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Περικλής εσκεμμένα δεν απέφυγε τον πόλεμο, επειδή η πολιτική του θέση είχε αρχίσει να κλονίζεται πολύ σοβαρά."

Ικονοκλαστ φατην, Ηλεκτρα ειμαι μαζι σου all the way.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.
ΤΟ DNA NEΡΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

freak brother
11-07-2011, 13:30
ετσι δεν την πατησε και ο Μιλτιαδης?

Mitsmann
11-07-2011, 13:33
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.

rat_poison
11-07-2011, 13:42
πείτε για ανιψιό περικλή να γελάσει κ ο κάθε πικραμένος.

πάμε μωρή οικογενειοκρατία

katwrimos
11-07-2011, 14:28
και μην ξεχναμε οτι ο θεμιστοκλής λάδωσε τους παπάδες για να του βγάλουν το χρησμό που ήθελε ε!!

freak brother
11-07-2011, 14:31
εχεις στοιχεια φιλος?

kollaps
11-07-2011, 19:03
ΕΛΛΑΔΑΡΑ

Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως οι ίδιοι τύποι που έχουν καραμέλα τα (αηδία) κλισέ «ΕΛΛΑΔΑΡΑ» κλπ έχουν ταυτόχρονα καραμέλα και τα περι καταγωγής απο αρχαιοέλληνες και DNA και παπαριές.

Είναι ο συνδυασμός ραγιαδισμού, ευρωλιγουρισμού και βλαχοπατρωτισμού που ευδοκιμεί στο νεοελληνικό κρατίδιο. Μην προσπαθείς να βγάλεις νόημα, μιλάμε για σκληρό μεταμοντέρνο.

electra
11-07-2011, 20:42
http://bacebook.ru/img/b4/b49/VICKY_FLESSA_AGGELIKI_LAIOU_Part_10.jpg

katwrimos
11-07-2011, 23:15
ΕΛΛΑΔΑΡΑ

Είναι ο συνδυασμός ραγιαδισμού, ευρωλιγουρισμού και βλαχοπατρωτισμού που ευδοκιμεί στο νεοελληνικό κρατίδιο. Μην προσπαθείς να βγάλεις νόημα, μιλάμε για σκληρό μεταμοντέρνο.

Αυτά να τα βλέπετε εσείς που κράζετε τον κατώριμο που τουλάχιστον είναι σταθερά ευρωλιγούρης και δεν σας μπερδεύει με μεταλάξεις προς βλαχοπατριώτη και ραγιά. Λιγο κονσιστενσι ρε πούστη μου ελεκτρα.

kollaps
12-07-2011, 03:15

http://bacebook.ru/img/b4/b49/VICKY_FLESSA_AGGELIKI_LAIOU_Part_10.jpg

Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου! :-)

KoiliaSamprela
12-07-2011, 10:35

Αυτά να τα βλέπετε εσείς που κράζετε τον κατώριμο που τουλάχιστον είναι σταθερά ευρωλιγούρης και δεν σας μπερδεύει με μεταλάξεις προς βλαχοπατριώτη και ραγιά. Λιγο κονσιστενσι ρε πούστη μου ελεκτρα.

ντρέπομαι, αλλά πίνκαρα

freak brother
17-07-2011, 18:58
havoc τι νεα απο τους αγανακτισμενους ?

HAVOC
18-07-2011, 11:13
A?

freak brother
18-07-2011, 11:20
εσυ δεν ησουν απο τους ενθερμους της φασης και ισπανο απολιτικο λαγνα και ρωταω τι ενημερωση εχουμε

HAVOC
18-07-2011, 12:05
Οχι, εγω παρακολουθω με ενθερμο ενδιαφερον τις νεες φυλες\εκφρασεις.
Μην μπερδευεις τον εμετουλη που ριχνω στα ερ-ικα κομματοσκυλα με ενθερμη συμπαθεια προς νεοεμφανιζομενα φαινομενα. (εξαλλου δεν δηλωσα πουθενα η ιδια απολιτικ)

Κατα τα αλλα, υποθετω πως φορτιζουν αγανακτιση πριν τον Οκτωβριανο εμφυλιο. Τα αμερικανοαναθρεμενα μου ξαδερφακια ελαβαν οδηγια να αποφυγουν Ελλαδα τον Οκτωβριο.
Εγω ψηνομαι για πλιατσικο σε εκκλησιες παντως.

p.s. Να, τα βλεπεις? Δυο αγανακτισμενες φοιτητικες παραταξεις ξυπνησαν προωρα:)

Hellblazer
18-07-2011, 12:25
Κατα τα αλλα, υποθετω πως φορτιζουν αγανακτιση πριν τον Οκτωβριανο εμφυλιο. Τα αμερικανοαναθρεμενα μου ξαδερφακια ελαβαν οδηγια να αποφυγουν Ελλαδα τον Οκτωβριο.

Trollαρεις τωρα εσυ η να χουμε το νου μας

scarecrow
18-07-2011, 12:30
εσυ δεν ησουν απο τους ενθερμους της φασης και ισπανο απολιτικο λαγνα και ρωταω τι ενημερωση εχουμε

Ε είναι που είναι ένθερμοι πήγαν στις παραλίες να δροσιστούν.
:cold:

00i00
18-07-2011, 12:42
χαβοκ φιληναδα εαν ειναι δυνατον κανε κι αλλα τετοια γκαυλαδερα ποστ

δεν υπαρχει τιποτα πιο δροσιστικο απο την σκεψη οτι καποιος κατα φαντασιαν επαναστατης γινεται πυρ και μανια σε μια παραλια διαβαζοντας τα στο σμαρτφον του
και για ψαγμενους ελεσντιδες...
http://3.bp.blogspot.com/_21ZNWuDPcT0/SNJnc-STkJI/AAAAAAAABTg/-LTNVktgGeE/s400/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82%2B%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpg

HAVOC
18-07-2011, 15:06
Ωραιο ελεσντιδι.
http://voliotaki.blogspot.com/2011/07/blog-post_5885.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Voliotaki+%28Voliotaki%29
Οι ταριφες θα φερουν την επανασταση.

BibleBlackBird
19-07-2011, 02:26
Στο προηγουμενο θεμα:

Εχει περασει κανεις απο την συνελευση στην πλατεια συνταγματος να δει τι αστροπελεκια υπαρχουν στα ταγματα των αγανακτισμενων;

Το καλυτερο ειναι οταν τσακωνονται μεταξυ τους. ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ.

katwrimos
19-07-2011, 14:24
Στο προηγουμενο θεμα:

Εχει περασει κανεις απο την συνελευση στην πλατεια συνταγματος να δει τι αστροπελεκια υπαρχουν στα ταγματα των αγανακτισμενων;

Και για όσους δεν έχουν περάσει, τους παραπέμπομε στα ποστ του ντραγκονλορντ!

HAVOC
19-07-2011, 20:16
Στο προηγουμενο θεμα:

Θα ήθελα στο Σύνταγμα να ήσουνα παρούσα, στη λαϊκή συνέλευση να σε χαϊδολογούσα. Δημώδες.

metamelia3
20-07-2011, 09:16
Στο προηγουμενο θεμα:

στην χθεσινη διομαδικη αναφερεσαι ή στην εκδηλωση για την ταξικη απαντηση στην κριση;

enitharmon
22-07-2011, 12:19
οι Ευρωπαίοι ακόμα λένε ότι τόσα έχουμε δώσει (δημοκρατία, πολιτισμό κλπ), τι ειναι τα μερικά εκατομμυρια που θα μας δωσουν αυτοι πισω. Δε θα βαλουνε ποτε μυαλο

chris_boss
22-07-2011, 12:40
ναι μωρε

katwrimos
22-07-2011, 12:51
οι Ευρωπαίοι ακόμα λένε ότι τόσα έχουμε δώσει (δημοκρατία, πολιτισμό κλπ), τι ειναι τα μερικά εκατομμυρια που θα μας δωσουν αυτοι πισω. Δε θα βαλουνε ποτε μυαλο

ΧΑ! Λες και αυτοί (Γερμανοι) δεν έχουν χρεωκοπήσει ποτέ ε? Ασε που δεν μας δίνουν λευτά, στις τράπεζες τους τα δίνουν μέσω εμάς. Πάρτε και ένα γαμάτο απο σχόλιο απο το μπλόγκ του κρουγκμαν για τις χτεσινές ανακοινώσεις.

a summary of the plan:

1. Slash government spending in a depressed economy;
2. Reduce demand further by raising interest rates;
3. ?????
4. Recovery!

rat_poison
22-07-2011, 12:55
ΛΕΦΤΑ ΓΑΜΩΤΗΜΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

Να ξεχάσεις την ορθογραφία των λέξεων πες ότι το καταλαβαίνω

Αλλά του πούστη οικονομολίγος είσαι, τη λέξη λεφτά υποτίθεται τη χρησιμοποιείς συχνά

Δεν είναι ότι δε σου τα'χουμε πει, νιώσ'το λίγο

ΛΕΦΤΑ

ikonoklast
22-07-2011, 17:13
http://vimeo.com/26719108

http://vimeo.com/26130908

http://vimeo.com/26508185

HAVOC
22-07-2011, 17:28
To pink απο μενα γλύκα.

rat_poison
26-07-2011, 14:22
αφήστε τις βλακείες
το αληθινό νέο τις ημέρας είναι η μεγαλύτερη υπόσχεση έλληνα πολιτικού έβερ, δια στόματος ντόρας
Θα αποχωρήσω από την πολιτική αν δεν εκλεγώ (http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%8E)

Art In Haste
26-07-2011, 14:23
αφήστε τις βλακείες
το αληθινό νέο τις ημέρας είναι η μεγαλύτερη υπόσχεση έλληνα πολιτικού έβερ, δια στόματος ντόρας
Θα αποχωρήσω από την πολιτική αν δεν εκλεγώ (http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%8E)

ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

KoiliaSamprela
26-07-2011, 14:26
πάλι σύνταξη θα πάρει από την Βουλή

ikonoklast
26-07-2011, 15:00
Γιατί χαίρεστε αν αποχωρήσει το Ντοράκι προτιμάτε τους Σαμαράδες δηλαδή για «κεντροδεξιά»;

Κατα τάλλα βρήκα τι θα διαβάσω το καλοκαιράκι:

http://www.scribd.com/doc/60739170/2083-a-European-Declaration-of-Independence

1518 σελίδες μόνο αλήθειες.

Mitsmann
26-07-2011, 15:07
δεν εχει πολυ αδικο ο ουμπου, αν και νομιζα εδω και καιρο οτι το τοπικ εχει γινει -περιπου- το οφφ τοπικ του Πολιτικς.

Dragonlord
26-07-2011, 16:14
Λόκαρα αλλά το μετάνιωσα γιατί οκ, για οικονομικά λέμε, στο μεταξύ είδα ότι το καλό ένι (μάλλον) έκανε και σπλιτ τα νορβηγοφφτόπικ οπότε κυριλέ.

ikonoklast
26-07-2011, 16:17
Βασικά ψιλοβολεύει να λειτουργεί αυτό σαν ημι-οφφτοπικ του section. Και λόγω συγκυρίας αλλά και πες ότι έχεις ένα καινούργιο Πάσχο και θες κάπου να τον ρίξεις, που θα τον ρίξεις;
Στο «Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή» θα τον ρίξεις!

rat_poison
26-07-2011, 16:20
πάσχος είναι ένας. δεν πρόκειται να έχουμε άλλον τέτοιον

ανακάλεσε.

ikonoklast
26-07-2011, 16:22
καινούργιος Πάσχος = καινούριο άρθρο
κάπου να τον ρίξεις = κάπου να το ποστάρεις.

Sotos_The_Tequiler
27-07-2011, 18:11
aE3R1BQrYCw

I don't have to tell you things are bad. Everybody knows things are bad. It's a depression. Everybody's out of work or scared of losing their job. The dollar buys a nickel's worth, banks are going bust, shopkeepers keep a gun ...under the counter. Punks are running wild in the street and there's nobody anywhere who seems to know what to do, and there's no end to it. We know the air is unfit to breathe and our food is unfit to eat, and we sit watching our TV's while some local newscaster tells us that today we had fifteen homicides and sixty-three violent crimes, as if that's the way it's supposed to be. We know things are bad - worse than bad. They're crazy. It's like everything everywhere is going crazy, so we don't go out anymore. We sit in the house, and slowly the world we are living in is getting smaller, and all we say is, 'Please, at least leave us alone in our living rooms. Let me have my toaster and my TV and my steel-belted radials and I won't say anything. Just leave us alone.' Well, I'm not gonna leave you alone. I want you to get mad! I don't want you to protest. I don't want you to riot - I don't want you to write to your congressman because I wouldn't know what to tell you to write. I don't know what to do about the depression and the inflation and the Russians and the crime in the street. All I know is that first you've got to get mad. You've got to say, 'I'm a HUMAN BEING, God damn it! My life has VALUE!' So I want you to get up now. I want all of you to get up out of your chairs. I want you to get up right now and go to the window. Open it, and stick your head out, and yell, 'I'M AS MAD AS HELL, AND I'M NOT GOING TO TAKE THIS ANYMORE!' I want you to get up right now, sit up, go to your windows, open them and stick your head out and yell - 'I'm as mad as hell and I'm not going to take this anymore!' Things have got to change. But first, you've gotta get mad!... You've got to say, 'I'm as mad as hell, and I'm not going to take this anymore!' Then we'll figure out what to do about the depression and the inflation and the oil crisis. But first get up out of your chairs, open the window, stick your head out, and yell, and say it: "I'M AS MAD AS HELL, AND I'M NOT GOING TO TAKE THIS ANYMORE!"

freak brother
28-07-2011, 16:07
αυτον τον ξεπεσμο απο το συνταγμα ποτε η λαικη απελευθερωτικη κολλεκτιβα αγανακτισμενων θα αποφασισει να την μαζεψει για να μην ξεφτυλιστουν τελειως.. οπως καναν οι ισπανοι?

Art In Haste
28-07-2011, 16:11
αυτον τον ξεπεσμο απο το συνταγμα ποτε η λαικη απελευθερωτικη κολλεκτιβα αγανακτισμενων θα αποφασισει να την μαζεψει για να μην ξεφτυλιστουν τελειως.. οπως καναν οι ισπανοι?

Για την ακρίβεια τα μαζέψαν και τραβάνε για αλλού... (http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-14302607)

Diva Plavalaguna
30-07-2011, 14:50
νομιζω οτι υπαρχει ενα τοπικ με γελοια αρθρα κτλ αλλα δν το βρηκα οποτε το βαζω εδω.

Tου Ι.Κ. Πρετεντέρη
Νομίζω ότι λάθος χώρα διάλεξε ο Αντερς Μπρέρινγκ Μπρέιβικ για να ξεσπάσει το δολοφονικό μένος του.
Στη Νορβηγία, ας πούμε, ο πόνος από την κτηνωδία οδήγησε στη γενική κατακραυγή. Ακόμη και ο ίδιος ο πατέρας του τον έστησε στον τοίχο.
Στην Ελλάδα θα είχαν βρεθεί εφημερίδες, δημοσιογράφοι και δικηγόροι να του αναγνωρίσουν ένα σωρό ελαφρυντικά ή να ανασύρουν αναρίθμητους συμψηφισμούς.
Θα έλεγαν ότι κακώς διώκεται διότι ο άνθρωπος είναι «αντιεξουσιαστής» - και ως γνωστόν ο «αντιεξουσιαστής» είναι στη χώρα μας κάτι σαν προστατευόμενο είδος…
Θα επιχειρηματολογούσαν ότι βρίσκεται σε «μετεφηβική ηλικία» και «έλα μωρέ, το παιδί!».
Ή θα αναρωτιόντουσαν πονηρά γιατί να καταδικαστεί ο φονιάς από τη στιγμή που οι υπαίτιοι της Siemens ή του Χρηματιστηρίου δεν έχουν καταδικαστεί ακόμη.
Στη Νορβηγία επίσης κινδυνεύει να υποστεί τη μέγιστη ποινή των 21 χρόνων κάθειρξη. Περίπου δυόμισι μήνες για κάθε νεκρό, τέτοια σκληρότητα οι Νορβηγοί.
Στην Ελλάδα, αντιθέτως, όποια ποινή και να του έβαζαν θα ήταν έξω στα εννέα χρόνια - όπως ο Β. Ξηρός. Και θα είχε πάρει εν τω μεταξύ μερικές πενθήμερες άδειες για να μη στενοχωριέται στη φυλακή.
Τι να του κάνω όμως; Δεν ήξερε. Δεν ρώταγε;
Εκτός και αν δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είναι δυνατόν να υπάρχει ευρωπαϊκή δημοκρατία στην οποία η βία, η αυτοδικία και η τρομοκρατία θεωρούνται (από ορισμένους αλλά όχι από λίγους…) κάτι σαν θεμιτή, δημόσια δραστηριότητα, η οποία οφείλει να τυγχάνει στοργής και προστασίας.
Είναι όμως η χώρα μας ευρωπαϊκή δημοκρατία; Εδώ σε θέλω κάβουρα.
Διότι όλο και περισσότερο έχω την αίσθηση ότι ο ευρωπαϊκός χαρακτήρας της Ελλάδας τεκμαίρεται από ιστορικούς ή γεωγραφικούς λόγους, προκύπτει κατ' απονομή και μόνον επειδή οι ξένοι δεν μας παρακολουθούν από κοντά.
Αν, ας πούμε, είχαν κάνει τον κόπο να εντρυφήσουν στα επιχειρήματα των πρυτάνεων και ορισμένων (δυστυχώς γι' αυτούς…) πανεπιστημιακών κατά του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ, είμαι βέβαιος ότι θα αναρωτιόντουσαν σε ποια ακριβώς ήπειρο βρίσκεται η Ελλάδα.
Και αν, ακόμη περισσότερο, μπορούσαν να καταγράφουν τις αιτιάσεις και τη λογική των εκάστοτε «θιγόμενων τάξεων» (από ό,τι κι αν θίγονται κάθε φορά…), είμαι βέβαιος ότι θα απορούσαν πώς συμβαίνει μια τέτοια χώρα να είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Διότι αρχίζω να πιστεύω πως στην ΟΝΕ μάς έβαλαν όχι με ψεύτικα στοιχεία αλλά με ψεύτικες εντυπώσεις. Μας πήραν για άλλους.
Νόμιζαν ότι έχουν να κάνουν με μια ευρωπαϊκή δημοκρατία. Και βρέθηκαν να έχουν φορτωθεί την τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης.

Τα Νέα 28/7/2011

Art In Haste
30-07-2011, 16:30
Άργησες...

σπασαν τα κοντέρ (http://www.tanea.gr/empisteytika/?aid=4645582)

Νομίζω ότι λάθος χώρα διάλεξε ο Αντερς Μπρέρινγκ Μπρέιβικ για να ξεσπάσει το δολοφονικό μένος του.
Στη Νορβηγία, ας πούμε, ο πόνος από την κτηνωδία οδήγησε στη γενική κατακραυγή. Ακόμη και ο ίδιος ο πατέρας του τον έστησε στον τοίχο.
Στην Ελλάδα θα είχαν βρεθεί εφημερίδες, δημοσιογράφοι και δικηγόροι να του αναγνωρίσουν ένα σωρό ελαφρυντικά ή να ανασύρουν αναρίθμητους συμψηφισμούς.
Θα έλεγαν ότι κακώς διώκεται διότι ο άνθρωπος είναι «αντιεξουσιαστής» - και ως γνωστόν ο «αντιεξουσιαστής» είναι στη χώρα μας κάτι σαν προστατευόμενο είδος…
Θα επιχειρηματολογούσαν ότι βρίσκεται σε «μετεφηβική ηλικία» και «έλα μωρέ, το παιδί!».
Ή θα αναρωτιόντουσαν πονηρά γιατί να καταδικαστεί ο φονιάς από τη στιγμή που οι υπαίτιοι της Siemens ή του Χρηματιστηρίου δεν έχουν καταδικαστεί ακόμη.

και εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?26273-Norge)για το θέμα συγκεκριμένα.

metamelia3
07-08-2011, 10:22
ακομα και στο απολυτο φασιστικο κρατος υπαρχει ελπιδα. (http://thelede.blogs.nytimes.com/2011/08/06/shops-and-cars-burn-in-anti-police-riot-in-london/)

ikonoklast
07-08-2011, 21:44
Σημειώνω: To τοτεναμ είναι το απόλυτο φασιστικό κράτος.

Mitsmann
08-08-2011, 19:07
καλα ολα αυτα αλλα στην Ελλαδα υπαρχει ενας κλαδος που αναπτυσσεται παντα και εχει ετοιμες νεες θεσεις για τους νεους μας.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231123243

nothingman
08-08-2011, 20:07
όταν πλακώνονται οπαδοί τότεναμ με μπάτσους αισθάνομαι μπερδεμένος.
βλέπω αυτό (http://news247.gr/ellada/eidiseis/epithesh_me_giaoyrtia_ston_pretenterh.1322221.html) όμως και γαληνεύει η ψυχή μου.

Reject
08-08-2011, 20:14
εξαιρετικά σιχαμένος πουτάνας γιός. Καρκίνο στα κόκκαλα οικογενειακώς του εύχομαι του Πρετεντέρη.

ikonoklast
08-08-2011, 20:40
http://i.imgur.com/0HfSu.jpg

Έχω άλλη μία. Αυτήν την έβαλα ήδη στη ΣΑΚΑ μου.

SpiritCrusher
08-08-2011, 23:56
ακομα και στο απολυτο φασιστικο κρατος υπαρχει ελπιδα. (http://thelede.blogs.nytimes.com/2011/08/06/shops-and-cars-burn-in-anti-police-riot-in-london/)

http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/367992562.png?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1312837937&Signature=S6CsPVVDvLdi58n16jU850ba%2BI0%3D