Log in

View Full Version : Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

mourning apocalypse
20-10-2011, 18:46
Ο νεκρός παμίτης κατέληξε από αναπνευστικά,επιβεβαιωμένο από καθεστωτικά και ευαγγελισμό(και από τηλέφωνο λολ).
Αν το καλοσκεφτείς δεν υπάρχει μεγαλύτερη ειρωνία και τιμωρία παράλληλα από το να πεθαίνεις από χημικά αυτών που προστάτευες και πήγαινες χεράκι-χεράκι μαζί τους.
Σταμ-ασιμούλη είστε μεγάλα σιχάματα και ρουφιάνοι.Αν σας έχει απομείνει και η παραμικρή τσίπα κάντε εντιτ τα ποστ και μην ξαναγράψετε στο πολιτιξ.

Ace
20-10-2011, 18:49
Αν το καλοσκεφτείς δεν υπάρχει μεγαλύτερη ειρωνία και τιμωρία παράλληλα από το να πεθαίνεις από χημικά αυτών που προστάτευες και πήγαινες χεράκι-χεράκι μαζί τους.

'Οσο και να διαφωνώ με τη στάση του ΠΑΜΕ αυτό είναι τεράστια μαλακία. Πέθανε ένας εργάτης διαδηλωτής, σεβασμός ξερωγω.

stam and the witches
20-10-2011, 18:58
Σήμερα πέθανε εργάτης και μέλος ΚΚΕ. Εσύ κοπρόσκυλο δεν υπάρχεις πουθενά και έχει μεγάλη σημασία να το καταλάβεις, δεν είσαι πόλος, δεν είσαι τίποτε, αν ζούσες το 48 θα σε είχε πετάξει η ΟΠΛΑ σε ένα πηγάδι και ούτε οι δικοί σου δε θα νοιάζονταν. Είναι άδικο για τον κόσμο να βγάζεις πολιτικά συμπεράσματα όταν η μόνη σου κριτική για το θάνατο ενός εργάτη αφορά την περιφρούρηση του ΚΚΕ στην πορεία του. Τελευταίο μου ποστ στη συζήτηση, ελπίζω να συνειδητοποιήσεις την ανυπαρξία σου και να μη ξαναχωθείς εκεί που δε σε σπέρνουν.

Agoraphobic_S.I.
20-10-2011, 19:04
Μολοτοφ σε λαηβ νετσαγιεφς, λοκι τρέχα, προλαβαίνεις!

freak brother
20-10-2011, 19:06
κλασσικες απειλες φασισταριου.

Beyond Within
20-10-2011, 19:09
Αναρωτιέμαι τί θα έκανε η ΟΠΛΑ στο σημερινό ΚΚΕ.

12 stars circle your brow
20-10-2011, 19:20
οικοδόμος λέει ήταν και παμίτης

συνδικαλιστής της ΔΕΗ

εντιτ: τελικά, δεν είναι ξεκάθαρο, επί της ουσίας κρατάμε ότι ένας άνθρωπος έφυγε!

18:32 - Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο 53χρονος διαδηλωτής μεταφέρθηκε από την Αίγλη Ζαππείου, χωρίς σφυγμούς και χωρίς να φέρει οποιοδήποτε τραύμα. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 50 λεπτά, ανεπιτυχώς, και τελικά κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. Σε ερώτηση για το αν ευθύνεται για το θάνατό του η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, οι γιατροί αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται πως το θύμα ήταν ο αναπληρωτής γραμματέας του συνδικάτου οικοδόμων Βύρωνα, που συμμετείχε στην περιφρούρηση της πορείας του ΠΑΜΕ.

poweruser
20-10-2011, 19:32
τελικά τι ώρα ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο?

άξιζε ένας νεκρός ρε πούστη μου για μια κωλοδόση?

mourning apocalypse
20-10-2011, 19:36
Stam δεν ανησυχώ με αυτά περί πόλων.Θύμαμαι κάποτε είχες κατατάξει το επάγγελμα των αστυνομικών στην ταξική πάλη.
Σχετικά με την ΟΠΛΑ γελάω.Το 48 θα είχα φροντίσει να είμαι με τον ένδοξο εθνικό στρατό που στο ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΕΧΩΣΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.
Aναφορικά με τον εργάτη δεν έκανα πουθενά κριτική.Ο θάνατος ενός οικοδόμου οπουδήποτε και αν ανήκε αυτός είναι πάντοτε στενάχωρος.Γενικά διαφωνώ και με τον κάλκη σ αυτά που έγραψε παραπάνω.Παρόλαυτα στην συγκεκριμένη περίπτωση αναλογουμένων και των συνθηκών το όλο περιστατικό περίεχει ειρωνεία είτε το θέλουμε είτε όχι.

ikonoklast
20-10-2011, 19:46
Βουλώστε το λίγο και μάθετε να ακούτε περισσότερο. Ενημερωθείτε, ενημερώστε, κατεβείτε κάτω, βοηθήστε όσο και όπου μπορείτε.

Γενικώς μη κάνετε σα τελειωμένα ζώα, έχουμε άλλον ένα νεκρό, έχουμε τους δολοφόνους μιας χώρας ολάκερης, το τελευταίο που λείπει για να κλείσει η ταφόπλακα είναι η εγκληματική ηλιθιότητα. Μην το κάνουμε αυτό.

freak brother
20-10-2011, 20:17
ανεργος οικοδομος με 2 παιδια .

20-10-2011, 20:39
Συγγνώμη τότε, περιμένω ανάληψη ευθύνης μήπως και ένας ΦΟΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗ έχει κάποιο σοβαρό υπόβαθρο που δεν το γνωρίζουμε.

Και σχετικά με αυτό και τους βλάκες που συμφώνησαν κιόλας, ο ΦΟΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗ, δεν προήλθε από κανένα φρικιό, γιατί τυχαίνει να μην ειχε κανένα τραύμα. Και ο καρδιολόγος του νοσοκομείου και πρόεδρος του σωματείου στον ευαγγελισμό, Ηλίας Σιώρας, αποδίδει τον θάνατο του ανθρώπου στην εισπνοή του δακρυγόνου που έπεσε μπροστά του, καθώς δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας πριν αυτό.

~ladykiller~
20-10-2011, 20:47
...ναι αλλά αν δεν υπήρχαν τα φρικιά δεν θα υπήρχαν δακρυγόνα.

νομίζω εκεί καταλήγουμε.

ubu
20-10-2011, 20:49
Πετάχτηκαν μολότωφ σε ανθρώπους με πολιτικά. Το ότι δεν υπήρξε "φόνος εργάτη" ήταν καθαρά θέμα τύχης.

Jangling Jack
20-10-2011, 20:50
@λαδυκιλλερ αμα δν μιλας ειρωνικα, ψοφος κ συ

Phoebus
20-10-2011, 21:03
http://www.hellenicparliament.gr/vouliTVMP.html

Phantom Duck
20-10-2011, 21:06
το καλό είναι ότι κρετίνοι σαν τον κάλκι βλέπουν τις πορείες ψάχνοντας τα hash στο twitter και γι΄αυτό ακριβώς έχουν τη συγκεκριμένη πολιτική αντίληψη λοβοτομημένου σκίουρου. το κακό είναι ότι υπάρχουν και μερικές δεκάδες αποβράσματα που με κάνουν και ξερνάω σε κάθε πορεία, και αυτή τη φορά τα κατάφεραν με όλη τους τη δύναμη. συγχαρητήρια λοιπόν γαμημένοι μπάσταρδοι, νικήσατε το κόμμα του χαφιέ και επανακαταλάβατε το χώρο για τους αληθινούς απεργ...

http://tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/node_image/article/2011/42/73408-molotov.jpg

το επόμενο κακο είναι ότι σε αυτή τη φάση, όσο καπελώνουν οι ΚΚΕδες τις κινητοποιήσεις με την αισχρή τους περιφρούρηση, και γενικά όποιος δεν είναι ΚΚΕ είναι πασόκος, άλλο τόσο καπελώνουν τις (καθαρές από ΚΝΑΤ, μην ξεχνιόμαστε!) πορείες τόσα χρόνια τα ίδια με σήμερα κωλόφρικα που κάνουν ό,τι γουστάρουν (μόνο αν δίπλα υπάρχουν μαζικά μπλοκ που τους βρίζουν, ποτέ μόνοι τους), σπάνε και καμιά μάπα αν τους την πει και κανάς θείος, και γενικά όποιος δεν την πέφτει στους μπάτσους είναι φασίστας.

σήμερα το κίνημα έχει έναν νεκρό εξαιτίας της επίθεσης του κράτους και όποιος γράφει οποιαδήποτε μαλακία, είτε οτι τον έφαγαν τα φρικιά είτε ότι ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΕ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΧΟΧΟΟΧ, καλά θα κάνει να το βουλώσει πολύ βαθιά. ευτυχώς γλυτώσαμε νεκρό λόγω του παρακράτους, γιατί τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Shadowking
20-10-2011, 21:27
το σωστό ποστ της ημέρας.

freak brother
20-10-2011, 22:34
εχω κατεβει ομως πολλες φορες με το παμε και δε μου χει συμβει ποτε κατι τετοιο

Παιδιά λύθηκε το ζήτημα σταματήστε να ποστάρετε.Της ΝΕΚΡΟΜΠΟΥΤΣΕΡ δεν της έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο άρα όλα οκ.
Φρικ για ποιές πλειοψηφίες/μειοψειφίες κλπ μιλάς ρε ΣΟΥΡΓΕΛΟ?Ποιά ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκες σε πορεία/συγκέντρωση ή κάτι ρε αδερφέ?

μιλαω για αυτους που ψηφιζουν , εκτος αν πιστευεις οτι οι εκλογες ειναι εβραιομασωνοκινουμενες που μου λεγε ενας τρελος στο τραμ... εχω να κατεβω απο σημερα.

poweruser
20-10-2011, 22:56
Λίγο μετά τις 21:30 άγνωστος τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, λέγοντας ότι σε δέκα λεπτά θα εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός, που έχει τοποθετηθεί στο υπόγειο γκαράζ της Βουλής, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται για φάρσα. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και διεξάγει έρευνες.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=402675&cid=4

Agoraphobic_S.I.
20-10-2011, 23:06
Λίγο πιο ψύχραιμα τώρα, πιστεύετε πως υπήρχε νικητής από αυτά τα σκηνικά ή ότι χάνουμε όλοι;
Το ΚΚΕ δικαιώνεται για τη στάση του σήμερα;

freak brother
20-10-2011, 23:09
εφοσων ψηφιστηκε το νομοσχεδιο ως προς τι μπορει να υπαρχει νικητης? ως προς τις εντυπωσεις της κοινης γνωμης ? Ως προς ψηφους σιγουρα το ΠΑΜΕ κερδισε κατι ψιχουλακια.

Agoraphobic_S.I.
20-10-2011, 23:10
Εννοώ στο δρόμο, κινηματικά. Στη βουλή το ξέρουμε όλοι (και το ΚΚΕ) πως το παιχνίδι είναι χαμένο.

επίσης: κι αυτοί φρικιά είναι (https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1345028) ε.

coolhipster
20-10-2011, 23:12
εφοσων ψηφιστηκε το νομοσχεδιο ως προς τι μπορει να υπαρχει νικητης? ως προς τις εντυπωσεις της κοινης γνωμης ? Ως προς ψηφους σιγουρα το ΠΑΜΕ κερδισε κατι ψιχουλακια.
απο ματαδεσ σιγουρα!

Phantom Duck
20-10-2011, 23:17
Λίγο πιο ψύχραιμα τώρα, πιστεύετε πως υπήρχε νικητής από αυτά τα σκηνικά ή ότι χάνουμε όλοι;

αν δικαιώνεται που περιφρουρείται από αυτούς που το φωκώνουν; δεν ξέρω, ας το σκεφτούμε για λίγο και ας πάμε σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η βάση του ΠΑΜΕ βλέπει τρεις αλυσίδες να τους χωρίζουν από τους συναδέλφους τους που φωνάζουν τα ίδια συνθήματα και δεν τους την πέφτουν.

Agoraphobic_S.I.
20-10-2011, 23:23
Δεν νομίζω ότι κατέβηκε κανείς σήμερα για να φωκώσει το ΠΑΜΕ. Αν υπήρχε λίγη λογική, λίγη ωριμότητα απ' την πλευρά των α/α, θα είχαν φύγει καταγγέλοντας τα σταλινομούλαρα. Τελικά, και οι δύο μεριές επέλεξαν μια σύγκρουση που μας πήγε πολλά χρόνια πίσω. Επίσης, το ότι το ΠΑΜΕ απ' το πρωί είχε κάνει αλυσίδες με πλάτη τη Βουλή, ουσιαστικά έχοντας το ρόλο των ΜΑΤ, σας φαίνεται τόσο φυσιολογικό; Έτσι θα πρεπε να κάνει κάθε νορμαλ περιφρούριση συνδικάτου που εχθρεύεται το καθεστώς;

rebelos
20-10-2011, 23:27
Όχι ρε αγοραφόμπι απαράδεκτη ήταν η στάση του ΠΑΜΕ προς όλους αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τους την πέσεις.

edit: ή τέλος πάντων το να τους την πέσεις γι' αυτό είναι ποσοτικό άλμα στο πως αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα

rottenside
20-10-2011, 23:31

Το κκε (aka Κατασταλτικο Κομμα Ελλαδος ) σημερα εδειξε για ΑΚΟΜΗ μια φορα ποσο ρουφιανοι ειναι. απο το πρωι κατεβηκε με μονο σκοπο να διασφαλισει την ομαλη διεξαγωγη της ψηφοφοριας για να βγει μετα με την παντιερα "εμεις δεν το ψηφισαμε". μονο κ μονο απο τη σταση του σωματος που κρατησαν στην πορεια ( πλατη στους μπατσους- μετωπο στον κοσμο) εδειξαν ποσο σοβαρα ειχαν παρει το ρολο της προστασιας. καλα τις γελιοιτητες που ακουω " το μαυρο μπλοκ εριξε πρωτο πετρες στους παμιτες κ τους προκαλεσε", δεν τις σχολιαζω γιατι προφανως λεγονται απο ατομα που ενημερωνοντουσαν απο το σκαι κ δεν εχουν ιδεα τι γινοταν στην καραγιωργη σερβιας λιγο πριν μας την πεσουν τα κνατ απο το πλαι. ακομα, ο θανατος ενος ανθρωπου, ανεξαρτητως απο το οτι ανηκε στο παμε, ειναι θλιβερος γιατι , αφενως επεσε απο τη χημεια που εριξαν αυτοι που σιγονταριζε, αφετερου ειναι θυμα του κρατους, οπως κ να χει γιατι πεθανε κατα τη διαρκεια απεργιακης διαμαρτυριας. κατα τα αλλα ψοφος στα σταλινικα γουρουνια που εχουν ακομα προσωπο κ μιλανε, γαμω την αγια σας ρουφιανοι, κωλοζωα

Agoraphobic_S.I.
20-10-2011, 23:31
Όχι ρε αγοραφόμπι απαράδεκτη ήταν η στάση του ΠΑΜΕ προς όλους αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τους την πέσεις.

edit: ή τέλος πάντων το να τους την πέσεις γι' αυτό είναι ποσοτικό άλμα στο πως αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα

Δε συμφωνώ, όταν τραμπουκίζουν τους μεσήλικες του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και στέλνουν στο νοσοκομείο τουλάχιστον 3 άτομα απ' το 30μελές (...) μπλοκ των "αναρχικών για την κοινωνική αυτοδιεύνση" που απλά ήθελε να περάσει, τους αξίζει πέσιμο και με το παραπάνω. Ίσως χωρίς μολότοφ, μόνο και μόνο λόγω εντυπώσεων. Γιατί δεν τσινάει κανείς όταν πέφτει μολοτοφ σε χρυσαυγίτες πχ; (στους επίσημους, όχι στα ματ)

Phantom Duck
20-10-2011, 23:48
γιατί δεν είναι το ίδιο το ΚΚΕ και η χρυσή αυγή, ας μην κάνουμε συζήτηση σαν αρχάριοι όμως. μόνος σου το είπες, αποχώρηση και καταγγελία. επίθεση σε κόσμο που απεργεί, ακόμα κι αν είναι ΚΚΕ, μόνο μπάτσοι και παρακράτος κάνουν.

το ότι το ΚΚΕ είναι καθυστερημένοι σεχταριστές δε δικαιολογεί τίποτα, λες και χθες που έλειπαν ή σήμερα όταν έφυγαν μπήκαμε στη βουλή και σπάσαμε τη συνεδρίαση. τις παίξαμε με τους μπάτσους και φύγαμε. απλά σήμερα μερικοί είχαν τη φαεινή ιδέα να επικεντρωθούν στο πόσο χαφιέδες είναι το κόμμα και να κάνουν το σύμπαν να μιλάει για το πόσο γαμάνε οι μεν και οι δε, ενώ ακόμα δεν είχε ψηφιστεί ο νόμος.

rottenside, συγχαρητήρια, σιγοντάριζε αυτούς που τον σκότωσαν. ελπίζω να έμαθε πια ο παλιορεφόρμας και να σκεφτεί καλά το ρόλο του κόμματος εκεί ψηλά, ηλίθιε.

Agoraphobic_S.I.
20-10-2011, 23:51
Ναι, απλά δεν ξέρω τι θα έκανα κι εγώ αν είχα συντρόφους χτυπημένους και με κυνηγούσαν 300 άτομα με κράτη και παλούκια. Μπορεί να πέταγα και μπαζουκα.
Το ότι ο παμίτης είναι νεκρός λόγω δακρυγόνων το έχουμε λήξει πιστεύω.

rebelos
20-10-2011, 23:56
κάτσε λίγο ρε.
καταρχάς δε τραμπούκισαν μόνο μέλη δε πληρώνω αλλά και πολλούς ακόμα από την όθωνος που ήμουν και σου είπα και πιο πάνω σκατά στα μούτρα τους γι αυτό. ήρθαν να καπελώσουν την πορεία και και και, ΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

ΑΛΛΑ

τα πετρίδια και οι μολότωφ σε κόσμο του αγώνα, γιατί είτε σ' αρέσει είτε όχι (κι εμένα με αυτή τη στάση ας πούμε δε μου πολυαρέσει) είναι ένα πολύ μεγάλο αγώνιζόμενο κομμάτι (μην αναλοθούμε τώρα στο για πιο πράγμα αγωνίζονται ή αν είναι εγκλοβισμένοι δεν έχει νόημα), είναι εκτός πραγματικότητας.
από 'κει και πέρα μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι χρυσή αυγή και ΚΚΕ; ε όχι ρε μπζηλέ σόρρυ κιόλας

edit: πάντως και μένα αν μου πετάγαν μολότοφ θα βάραγα οτιδήποτε φορούσε μαύρο μπροστά μου

Agoraphobic_S.I.
21-10-2011, 00:00
από 'κει και πέρα μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι χρυσή αυγή και ΚΚΕ; ε όχι ρε μπζηλέ σόρρυ κιόλας
Σαν βάση όχι, σαν πολιτική όμως μοιάζουν και μάλιστα πολύ. Ελπίζω να μην ξεχάσατε τα συγχαρητήρια της ΧΑ στο ΚΚΕ για τη στάση που κράτησε το Δεκέμβρη.
Ναι, είναι κόσμος του αγώνα, αλλά όταν μετατρέπεται σε μονάδα καταστολής και επιβολής της δημόσιας τάξης, όταν δίνει κόσμο στους μπάτσους τότε του αξίζουν όλα τα πετρίδια του κόσμου.

Phantom Duck
21-10-2011, 00:05
οκ ουρανοκατέβατο, αλλά για τη μαρφίν τι αξίζει στους υπεύθυνους, που δεν έκανε καν το κίνημα τη στοιχειώδη αυτοκριτική τελικά;

metamelia3
21-10-2011, 00:09
φαντομ κουκλι μου, ενας απ'τους πολλους χαζους λουστρακους του ναρ εισαι. α σαλτα γαμησου που θα μου πεις τι και που εχω κανει στον δρομο. σουργελο.

Agoraphobic_S.I.
21-10-2011, 00:12
οκ ουρανοκατέβατο, αλλά για τη μαρφίν τι αξίζει στους υπεύθυνους, που δεν έκανε καν το κίνημα τη στοιχειώδη αυτοκριτική τελικά;

Τουλάχιστον ισόβια, τι θες να πεις όμως;
Έχουμε όλοι τις ευθύνες μας που αφήνουμε άτομα ίδιας αντίληψης με τους δολοφόνους της μαρφιν να κατεβαίνουν στις πορείες, αλλά το ξέρετε πολύ καλά πως δεν είναι όλοι οι "κουκουλοφόροι" έτσι. Και στην τελική δεν νομίζω να 'χε κανείς πρόβλημα με τα χθεσινά μπάχαλα.

metamelia3
21-10-2011, 00:21
Ναι, είναι κόσμος του αγώνα, αλλά όταν μετατρέπεται σε μονάδα καταστολής και επιβολής της δημόσιας τάξης, όταν δίνει κόσμο στους μπάτσους τότε του αξίζουν όλα τα πετρίδια του κόσμου.
ΕΧΕΤΕ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ??!?!?! τι κοσμος του αγωνα το κκε. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΑΜΩ, τι κοσμος του αγωνα. ΠΟΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΗ ΤΑ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Agoraphobic_S.I.
21-10-2011, 00:23
Ρε βλαξ, το ΚΚΕ δεν είναι ένα πράγμα, υπάρχει διαφορά μεταξύ βάσης και ηγεσίας. Αυτό λέμε τόση ώρα.

uzumakis
21-10-2011, 00:25
Το 1979 Oι εξεγερμένοι διαδηλωτές στήνουν οδοφράγματα για να αντισταθούν στις αύρες και τα ΜΑΤ, και χτυπούν τράπεζες, εμπορικά καταστήματα και δημόσια κτίρια. Αρκετοί καταφεύγουν μέσα στο πολυτεχνείο και το καταλαμβάνουν. Ασφαλίτες από τους γύρω δρόμους πυροβολούν αδιακρίτως μέσα στο πολυτεχνείο, τραυματίζοντας σοβαρά με σφαίρες δυο ακόμα διαδηλωτές.

Μέσα στο πολυτεχνείο γίνεται συνέλευση διαρκείας και καλείται συγκέντρωση, αλλά το πρωί, και ενώ αρκετός κόσμος είχε αποχωρήσει κουρασμένος, το ίδρυμα ανακαταλαμβάνεται από τα ΚΝΑΤ που το εκκενώνουν. Την επομένη μέρα γίνεται διαδήλωση 2.000 ατόμων με συνθήματα όπως "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ". Στο κέντρο της Αθήνας δεν υπάρχουν καθόλου ΜΑΤ, παρά μόνο τα ΚΝΑΤ (ΚΝΕ και ΕΣΑΚ) -με τα οποία έγιναν κάποια επεισόδια- καθώς υπήρχε ο φόβος ότι αν ο κόσμος αντίκριζε τα ΜΑΤ θα ξεκινούσαν και θα επαναλαμβάνονταν συγκρούσεις όπως της προηγούμενης μέρας. Το γεγονός είναι ότι τον κατασταλτικό ρόλο που δεν μπορούσε να παίξει η αστυνομία τον έπαιζαν απροκάλυπτα οι ομάδες κρούσης του ΚΚΕ, ενώ οι δηλώσεις του Α. Παπανδρέου την ίδια μέρα αναφέρονταν μόνο στους βανδαλισμούς των διαδηλωτών ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονταν γι αυτούς.

Το βράδυ της 16/12 οργανωμένες ομάδες της ΚΝΕ (τα διάσημα τότε ΚΝΑΤ) εισβάλλουν στο Χημείο οπλισμένες με κράνη και λοστάρια και επιχειρούν να σπάσουν την κατάληψη του Χημικού-Φυσικού. Μετά από σκληρή σύγκρουση (με 15 τραυματίες) κατορθώνουν στρατιωτικά να ελέγξουν το κτίριο. Όμως πολιτικά, είναι πανωλεθρία: την επόμενη το πρωί υποχρεώνονται να το εγκαταλείψουν, ενώ ένα κύμα Γ.Σ. επιβεβαιώνει την αγωνιστική γραμμή και αποφασίζει συνέχεια των κταλήψεων, ακόμα και στις διακοπές των Χριστουγέννων. Στις 20/12, η ΕΦΕΕ υποχρεώνεται να αλλάξει γραμμή και να προειδοποιήσει την κυβέρνηση ότι με το τέλος των διακοπών (8/1) όλες οι σχολές θα είναι κατηλειμένες.

http://www.youtube.com/watch?v=M7LvJpqgL-U

Phantom Duck
21-10-2011, 00:26

Τουλάχιστον ισόβια, τι θες να πεις όμως;
Έχουμε όλοι τις ευθύνες μας που αφήνουμε άτομα ίδιας αντίληψης με τους δολοφόνους της μαρφιν να κατεβαίνουν στις πορείες, αλλά το ξέρετε πολύ καλά πως δεν είναι όλοι οι "κουκουλοφόροι" έτσι. Και στην τελική δεν νομίζω να 'χε κανείς πρόβλημα με τα χθεσινά μπάχαλα.

κανένα πρόβλημα, αλλά δεν έγινε κι επανάσταση επειδή δε μας περιφρουρούσε το κόμμα. αυτό που θέλω να πω είναι ο "χώρος" καλά θα έκανε να αντιμετωπίσει τους δικούς του κατασταλτικούς μηχανισμούς πριν ασχοληθεί με το ΚΚΕ.

κάλκι χαλάρωσε, θα ρίξεις σε όλους μολότοφ στην επόμενη πορεία.

statik
21-10-2011, 00:29
δεν 3ερω ρε μαλακες, ρε δεν 3ερω.
γυρισα πριν λιγο σπιτι μου, κι ενω δεν 8ελω να διαβασω ιντυμιντια, και να ακουσω τις γνωστες μαλακιες, μπαινω λιγο μπας και "χαλαρωσω" εδω μεσα, και βλεπω τυπακια να λενε κατα τη ΜΙΑ (ρεεεεεεε....) το μεσημερι "γαμω τα μαλακισμενα παλι γαμησαν την πορεια" και αλλα χειροτερα οπως "τα φρικια εχουν απο τη μαρφιν 4 νεκρους και τα καταφερανε παλι". ε οχι ρε μαγκες, δεν το παλευω *και* αυτο. ειμαι ΤΙΓΚΑ φρικαρισμενη, ΕΙΔΑ τον τυπο του δεν πληρωνω να πεφτει απο τη σκαλα και να του ανοιγει η κεφαλα απο τα γαμωμπασταρδα του καπα-καπα που μας σπρωχνανε ΟΛΟΥΣ για να "κρατησουν" δικια τους την πανω μερια της πλατειας και την "περιφρουρηση της βουλης (ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ) απο τους γνωστους/αγνωστους". και ναι ρε μαλακα, δεν γινεται επαναστα, δν 8α μπαινες στη βουλη, ναι στ @@ τους οι 300 και ΔΕΝ πεφτει ο καπιταλισμος, ΟΜΩΣ ρε φιλε... ΟΜΩΣ.
ειδα τα κλασικα ανεγκεφαλα να σκανε μπουκαλια ΜΕΣΑ στον (μαλακισμενο/κα8υστερημενο μεν αλλα...) κοσμο της Αλεκαρας. και ενω αυτα και τα αλλα γαμησια των μπατσων δεν εχουν τελειωσει -αφου ειναι οτι χειροτερο ρε, ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, να βλεπεις ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ (ως τετοιοι δεν κατεβηκαν οι κνιτες η κατι μου διαφευγει?) να κα8ονται να κανουν τη "δουλεια" των ΜΑΤ καλυτερα και απο αυτους τους ιδιους και να κυκλωνουν σαν να ειχαν ΣΧΕΔΙΟ, ακυρο και ΑΣΧΕΤΟ απο "κωλοπαιδα" κοσμο -εεκιτες/σεκιτες/δενπληρωνιτες/οτινανιτες- απο μια μανουβρα που κανανε μαζι με ματατζηδες κατεβαινοντας το στενο της βουκουρεστιου απο πανω και βγαινοντας στη σταδιου να κοπανησουν τους υπολοιπους ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ε διαβαζεις και αυτα εδω μεσα... και σαν να μην εφταναν τα παραπανω να βλεπεις μετα στην αμαλιας το ασ8ενοφορο που ΥΠΟΤΙ8ΕΤΑΙ επαιζε τραυματιας τοσο σοβαρα που κανεις μας δν η3ερε αν ηταν ο πεσμενος ηδη "δεν πληρωνω" που ειχαμε δει να του ανοιγει η γκλαβα στα 2 ας πουμε η ενας αλλος (πχ δεν 3εραμε καν αν ηταν ''κκ'' η αν ηταν ασχετος) που υποτι8εται χαροπαλευε... και να ναι ολοι μουδιασμενοι. και τα χημικα να σε πνιγουν. και να τις παιζουμε "μετα3υ" μας. και οι αφεντικανοι να γελανε. ε ρε μαλακα οικτος. και αυτο για τα χημικα το λεω ως τυπα που δεν εχω καν χοντρο προβλημα με πνευμονες κλαματα και μαλακιες...
και να χεις τον κοσμο να προσπα8ει να "σω8ει" απο τους νεους μπατσους που σκασανε 3εκουραστοι φυσικα να διαλυσουν οτι ειχε απομεινει, απο την κατω πλευρα της πλατειας, και να ναι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ η πυκνωση του κοσμου που μαζευοταν στην πανω μερια για να αντε3ει και να προχωρησει, και να ναι τα κωλοπανα στην "περιφρουρηση" τους και να λιπο8υμανε τα παππουδια ρε μπροστα τους και μπροστα μας, απο την πιεση και τα χημικα, αλλα αυτοι να μην κουνανε βημα ουτε καν για να δωσουν "λιγο αερα" στην ροη του κοσμου που απλα προσπα8ουσε να βρει διε3οδο να αναπνευσει και να σω8ει απο το 3υλο. (3υλο που μερικοι φαγανε και απο τις 2 μεριες ασ πουμε πριν.. και απο "δικους μας" και απο τους μπατσους...)
και συν ολα τα υπολοιπα να σκαει αφαλιτης (ΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ οχι γνωστος αγνωστος ουτε "προβοκατωρ") και εκει που εχω λιωσει απο ολα τα παραπανω, να παει να μου ανοι3ει κ την τσαντα. και να ψυλλιαστω τη φαση του τυπα με το πραντα γυαλι και το ραλφ λορεν πουκαμισακι (κυριλα ο λιτακος, οχι μπλακμπλοκιτης οπως πολλοι απο δω μεσα 8α γουσταρανε να ηταν ας πουμε για να δικαιολογησουν τον κα8ε πρετεντερισκο) αλλα να παι3ει γαμημενη μαλακια και να τον χασουμε μεσα απο τα "χερια μας". ε οχι ρε μαλακες, ειναι πολλα σκηνικα αυτα για μια μερα. ειδικα αμα εισαι στο γενικο σου ζοφο, στο γενικο σου τρε3ιμο και με ενα πεος στην κωλαρα καπου στα 2 μετρα. γι' αυτο κι αυτο το "παραληρημα" μου, που στην τελικη 8ελει να πει ενα απλο "φτανει". σκαστε λιγο μερικοι. ειλικρινα δλδ. και οι μεν και οι δε και εγω μαλλον περισσοτερο. ηταν σαν να διαβασα δεκα σελιδες παπαδημητριου ας πουμε μαζεμενες στο ΕΡ. σεβασμος ρε γαμω. (για τη φουκαριαρα τη μανα μας και μετα για την γραφικη "τα3η μας"). κλειστε και λιγο τις τι-βι. τεσπα, το χαωσα, ζητω συγγνωμη, παω να αποσυρ8ω.

metamelia3
21-10-2011, 00:33
αγκοραφομπικ οχι. θα θελαμε, αλλα δεν υπαρχει διαφορα αλλη απ'το οτι οι πανω ειναι εξυπνοι αδιστακτοι καριοληδες και οι κατω σιχαμερα οργανα χωρις καμια ελπιδα. θανατος ρε, ψοφος σε ολους τους.

φαντομ λεω να ξεκινησω απ'το φτωχο διακριτικο αμαξακι σου.

Agoraphobic_S.I.
21-10-2011, 00:36
ε μου γίνεσαι ΣΠΦ τώρα!

Phantom Duck
21-10-2011, 00:37
αγκοραφομπικ οχι. θα θελαμε, αλλα δεν υπαρχει διαφορα αλλη απ'το οτι οι πανω ειναι εξυπνοι αδιστακτοι καριοληδες και οι κατω σιχαμερα οργανα χωρις καμια ελπιδα. θανατος ρε, ψοφος σε ολους τους.

φαντομ λεω να ξεκινησω απ'το φτωχο διακριτικο αμαξακι σου.

το audi λες; δεν έχω πρόβλημα, έχω αυτογνωσία. αφού το κάναμε κι αυτό προσωπικό, μπορούμε να συζητήσουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί αγωνιστές, μάλλον θα τους ξέρουμε και τους 50!

rottenside
21-10-2011, 00:40
rottenside, συγχαρητήρια, σιγοντάριζε αυτούς που τον σκότωσαν. ελπίζω να έμαθε πια ο παλιορεφόρμας και να σκεφτεί καλά το ρόλο του κόμματος εκεί ψηλά, ηλίθιε.

δεν ξερω που ακριβως χαοθηκες σε αυτα που ειπα, κ δεν καταλαβες κατι. ειπα οτι ειναι λυπηρο που πεθανε καποιος , ανεξαρτητως χωρου, αλλα ειναι ειρωνικο το οτι πεθανε απο αυτους με τους οποιους πηγαινε χερι χερι σημερα. ή λεω ψεμματα? οι υπολοιπες μαλακιες που λες περισσευουν.οποιος ειχε ματια σημερα μπορουσε να δει, δεν χρειαζοταν καν φιλτραρισμα το σημερινο, ηταν φουλ ξεκαθαρο.

Phantom Duck
21-10-2011, 00:46
ναι, ήταν τραγική ειρωνία ο θάνατός του, πλάνταξε όλος ο πλανήτης μαλάκα.

menumission
21-10-2011, 00:46
http://www.woomz.com/wp-content/uploads/2011/06/653a000022ae_medium.jpeg.jpg
http://www.woomz.com/greek-civil-war/
http://thassospress.blogspot.com/2011/06/27.html

rottenside
21-10-2011, 00:49
ρε τρομπα, θες να πιαστεις απο τις λεξεις κ να αρπαζεσαι σαν καθυστερημενο που δεν καταλαβαινει τι του λενε? που σκατα ειναι το θεμα σου στο κατω κατω? η στην τελικη πες μας κ τη δικη σου θεωρια για το θεμα.

mourning apocalypse
21-10-2011, 01:23
http://www.babylonia.gr/anakoinoseis-deltia-typoy-prokyrikseis/kalesmata/genikes-apergies/19-20-okt-2011/anakoinosi-kataggelia-tis-a.k-athinas.html

Δυνατό κείμενο η ΑΚ.

Tispanagias tamatia
21-10-2011, 01:29
Ναι. Στα κείμενα είναι δυνατή..

Ace
21-10-2011, 03:30
http://www.babylonia.gr/anakoinoseis-deltia-typoy-prokyrikseis/kalesmata/genikes-apergies/19-20-okt-2011/anakoinosi-kataggelia-tis-a.k-athinas.html

Δυνατό κείμενο η ΑΚ.

Για τον ΠΟΥΤΣΟ κείμενο. Για την ταμπεκιέρα τίποτα. Απογοήτευση για την ΑΚ.

BibleBlackBird
21-10-2011, 03:35

Δυνατό κείμενο η ΑΚ.

ρε μην ποσταρεις εμετικα κειμενα, τουλαχιστον να κρατησει μια σοβαρη υποσταση το φορουμ.

Α και καλκι βρες καμια γκομενα αγορινα μου και ασε τις ασυναρτητες μαλακιες, για το θεο.

Drumsick
21-10-2011, 07:56
Kάλκη, είσαι βλάκας ρε γαμώτο.

metamelia3
21-10-2011, 08:13
ωπα, ωπα. για στακα λιγο. καθεστε και "στενοχωριεστε" (αχου τα μωρε, πλανταξατε στο κλαμα) για εναν τυπο που, νταξ, εστω και να το δεχθω, η βαση του κκε να ηταν αθωα, αυτος ηγεσια ηταν. μαλακιες περι και καλα ανθρωπισμου τις ακουω βερεσε. αυτο που εκανε το παμε χθες ειναι κηρυξη πολεμου. εγω εχω κανει τις επιλογες μου με ποιον ειμαι και τα διαφορα χαζα κνιτακια του φορουμ εχουν κανει τις επιλογες τους. μπορει εσεις να εχετε στο μυαλο σας χιλιαδυο πραγματα, ο φαντομ οτι το κκε ειναι καποια παραπλανημενη αριστερα που θα ξαναβρει τον δρομο, αλλοι οτι ολοι οι ανθρωποι πρεπει να ειμαστε μονιασμενοι για καποιον μεταφυσικο λογο και αρα ειστε οι καλοι, ενω εγω που λεω σκατα στον ταφο καποιου που ανελαβε οικειοθελως τον ρολο μπατσου (καλυτερα κι απ'τους μπατσους κιολας) μαντρωνοντας κοσμο και μπλοκαροντας την επιθεση στην βουλη ειμαι ο κακος. ε ας ειμαι, τουλαχιστον ξερω γιατι ειμαι, σε αντιθεση με ολους εσας που δεν ξερετε που σας πανε τα τεσσερα.

Agoraphobic_S.I.
21-10-2011, 08:59
ε μου γίνεσαι ΣΠΦ τώρα!

Agoraphobic_S.I.
21-10-2011, 09:01
να ένα ωραίο κείμενο
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1345341

freak brother
21-10-2011, 09:22
ωπα, ωπα. για στακα λιγο. καθεστε και "στενοχωριεστε" (αχου τα μωρε, πλανταξατε στο κλαμα) για εναν τυπο που, νταξ, εστω και να το δεχθω, η βαση του κκε να ηταν αθωα, αυτος ηγεσια ηταν. μαλακιες περι και καλα ανθρωπισμου τις ακουω βερεσε. αυτο που εκανε το παμε χθες ειναι κηρυξη πολεμου. εγω εχω κανει τις επιλογες μου με ποιον ειμαι και τα διαφορα χαζα κνιτακια του φορουμ εχουν κανει τις επιλογες τους. μπορει εσεις να εχετε στο μυαλο σας χιλιαδυο πραγματα, ο φαντομ οτι το κκε ειναι καποια παραπλανημενη αριστερα που θα ξαναβρει τον δρομο, αλλοι οτι ολοι οι ανθρωποι πρεπει να ειμαστε μονιασμενοι για καποιον μεταφυσικο λογο και αρα ειστε οι καλοι, ενω εγω που λεω σκατα στον ταφο καποιου που ανελαβε οικειοθελως τον ρολο μπατσου (καλυτερα κι απ'τους μπατσους κιολας) μαντρωνοντας κοσμο και μπλοκαροντας την επιθεση στην βουλη ειμαι ο κακος. ε ας ειμαι, τουλαχιστον ξερω γιατι ειμαι, σε αντιθεση με ολους εσας που δεν ξερετε που σας πανε τα τεσσερα.

kalki δωσε ντιρεκτιβες αρχηγε!

Krux
21-10-2011, 09:28
ysB_A8bahdY#!

metamelia3
21-10-2011, 09:53
να ένα ωραίο κείμενο
...

φρικ ελα να παιξουμε κρεμαλα: χεσε μας δ__ε μου, τ___α σε κανα π_______ο

MoRmEnGiL
21-10-2011, 09:55
Ayto to thread einai toso ma toso 8libero.. Me pianei kata8lipsh otan diabazw tis malakies pou grafete me ry8mous polybolou. Oi dromoi den einai ghpedo, alla eseis eisaste opadoi xwris kan na to 3erete.

EDIT: inb4 "Ω! γράφει γκρήκλις."

freak brother
21-10-2011, 10:47
να ένα ωραίο κείμενο
...

φρικ ελα να παιξουμε κρεμαλα: χεσε μας δ__ε μου, τ___α σε κανα π_______ο

ολα καλα , αυτο με το πρωιναδικο ακομα δεν εχω καταλαβει που κολλαει..

ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝ ΝΤΡΟΠΗ :p

ubu
21-10-2011, 11:03
Κάλκι, λες ότι άξιζε τον θάνατο κάποιος επειδή συμμετείχε στην περιφρούρηση και ήταν στέλεχος του ΚΚΕ. Επαναλαμβάνω, λες ότι άξιζε τον θάνατο κάποιος επειδή συμμετείχε στην περιφρούρηση και ήταν στέλεχος του ΚΚΕ. Δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει αυτή η ανάγκη σου να προβοκάρεις και να παρουσιάζεσαι ως ο νέος Νετσάγιεφ αλλά ελπίζω να κατανοείς πόσο βαθιές μαλακίες λες.

asimoulis
21-10-2011, 11:12
αφού είναι σε πόλεμο ο άνθρωπος. ο οικοδόμος είναι το αυτονόητο θύμα ενός πολέμου που κήρυξε το ΚΚΕ. κάλκι η μαμά σου ξέρει ότι είσαι σε πόλεμο με το ΚΚΕ;

metamelia3
21-10-2011, 11:28
ubu δεν λεω εγω τις μαλακιες. εγω εχω ορισει συνολο ανθρωπων, σκοπους και δρασεις. και λεω οτι αυτος ειναι ενας πολεμος που αφορα το πως θα ζησω ολη την υπολοιπη ζωη μου κι εγω και ολοι μας. ειναι εχθρος. γιατι λεω μαλακιες, θελει να μου πει κανεις; να δουμε ολοι εσεις τα φυντανια που θεμελιωνεστε.

rat_poison
21-10-2011, 11:31
Για να κάνουμε μία υπεραναλυσάρα να πούμε 1-2 προφανή πράγματα

ο δρόμος δεν είναι γήπεδο, αλλά δεν είναι και παιδική χαρά

δεν κατεβαίνουμε στην πορεία για να κάνουμε μία βόλτα με την ελπίδα να φωνάξουμε τόσο δυνατά ώστε να πουν αυτοί "πωπω σκάστε πια, μας πήρατε τ' αυτιά, πάρτε ό,τι θέλετε"

όποιος έχει στο νου του ότι μ' αυτό το κινηματικό προφίλ θα πετύχει οτιδήποτε, έστω και την μεγαλύτερη ρεφορμιστική πίπα τύπου αύξηση 0,001% στο επίδομα αντιθανάτου σ' όσους βγάζουν λιγότερα από 23€ ετησίως είναι πολύ γελασμένος

πολλώ δε μάλλον όταν ο κόσμος βγαίνει με πιο ανατρεπτικά και λιγότερο συντεχνιακά αιτήματα όπως π.χ. πτώση κυβέρνησης, άρση των μέτρων του ΔΝΤ, άμεση δημοκρατία (για κάποιους), σοσιαλισμό (τον πραγματικό εννοώ, αυτόν που θέλουν οι αριστεροί) κ.τ.λ.

αυτά, και σόρι για το πατερναλιστικό ύφος αλλά μόνο παιδάκια μπορούν να πιστεύουν κάτι τέτοιο, δε θα κερδηθούν με δυνατά συνθήματα και πολυάνθρωπες βόλτες γύρω απ' τη βουλή. όποιος το πιστεύει αυτό είναι βλάκας, το ξαναλέω για έμφαση.

Τώρα το γεγονός ότι εγώ και το οποιοδήποτε φρικιό μ' ένα τυπικό δείγμα αριστερού (εαακ, ανταρσυα, λοιποί) ή απεργού (ΠΟΕ-ΟΤΑ, επισιτισμός, ΔΕΗ κτλ) διαφωνούμε στην ουτοπία που έχουμε ως μοντέλο για τη στόχευση των δράσεών μας συνολικότερα (έπεται λοιπόν και στη μορφή που θέλουμε να έχει το κίνημα στο δρόμο) δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε εκεί, έστω και στοιχειωδώς, τουλάχιστον. Και τέτοιες συνεργασίες προκύπτουν και αυτόματα εκείνη την ώρα των κινητοποιήσεων, χωρίς πρότερη συνεννόηση, από την αναγκαιότητα της στιγμής:

Πιχί
1.) έχει αποφασίσει η πορεία να πάει από το Α στο Β και στο ενδιάμεσο σημείο P βρίσκεται εμπόδιο. Το εμπόδιο πρέπει να απομακρυνθεί, με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Αν το εμπόδιο της πορείας είναι δυνάμεις καταστολής και δεις ότι η πορεία έχει αρκετή μαζικότητα και δυναμική για να πετύχει κάτι, συγκρούεσαι μ' αυτές και αμφισβητείς την εξουσία τους άμεσα, αν είστε 40 παλικάρια από τη λιβαδειά κ έχει 5 διμοιρίες, δεν είσαι ιερομάρτυρας κανενός, τα μαζεύεις και φεύγεις.
2.) γίνεται προσπάθεια περικύκλωσης της πορείας από ΜΑΤ και πρέπει να στηθούν γραμμές με παλούκια στις άκρες του δρόμου που θα την εμποδίσουν
3.) οι μπάτσοι τρέχουν από πίσω από το μπλοκ πετώντας χημικά και πρέπει να στηθούν φλεγόμενοι κάδοι κλπ ως οδοφράγματα που θα καθυστερήσουν το κηνυγητό

Το πιο απλό όμως βήμα συνεργασίας το οποίο περιμένεις πάντα από οποιονδήποτε βρίσκεται μαζί σου στις κινητοποιήσεις εκείνη τη στιγμή είναι να βλέπεις ένα μπλοκ ανθρώπων να έχει μέτωπο προς τον αντίπαλο και πλάτη προς εσένα

Απ' τη στιγμή που κάποιος γυρνά μετωπικά εναντίον σου με σκοπό να σ' εμποδίσει, κάνει μία ξεκάθαρη επιλογή, επιλέγει να καταστείλει. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μη συγκρουστείς και μ' αυτόν, όταν οι λόγοι που σε ωθούν να συγκρουστείς με την καταστολή δεν είναι κάνα φετίχ (ή αν είναι δεν πρέπει συγκρούεσαι γι' αυτό), αλλά είναι ακριβώς το γεγονός ότι αντιπαλεύεται εκείνη την ώρα το κίνημα και τη δράση του.
Με άλλα λόγια δε συγκρουόμαστε με τους μπάτσους μόνο επειδή είναι μπάτσοι και βγάζουμε την επαναστατική μας γκάβλα (για μένα αυτό δε θα 'πρεπε να συμβαίνει καθόλου). Συγκρουόμαστε γιατί εκείνη την ώρα είναι εναντίον μας και προσπαθούν να προστατέψουν αυτό και αυτούς που μας γαμάνε τη ζωή. Αν δεν είναι μπάτσοι αυτοί οι προστάτες αλλά είναι κάποιοι άλλοι δεν είναι λογικό να υπάρξει σύγκρουση και μ' αυτούς;

Σύγκρουση τώρα με ποιους όρους; Αυτό το ερώτημα δε νομίζω να το 'χει λήξει κανείς μέσα του, γιατί ποτέ δεν είχε το ΚΚΕ-and-friends τόσο ξεκάθαρη αντιδραστική στάση στο δρόμο, προτιμούσε ως τώρα να σαμποτάρει παθητικά το κίνημα, αυτή η ενεργητική συμπόρευση με την αστική "δημοκρατία" δεν είχε ξανασυμβεί.

Και για να μη γράφω σεντόνια με αυτονόητες μαλακίες, πάρτε λίγο οπτικοακουστικό υλικό που τα λέει πιο εύγλωττα

http://i.imgur.com/W6PJx.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Td1nOjqm3L4

ubu
21-10-2011, 11:35
ubu δεν λεω εγω τις μαλακιες. εγω εχω ορισει συνολο ανθρωπων, σκοπους και δρασεις. και λεω οτι αυτος ειναι ενας πολεμος που αφορα το πως θα ζησω ολη την υπολοιπη ζωη μου κι εγω και ολοι μας. ειναι εχθρος. γιατι λεω μαλακιες, θελει να μου πει κανεις; να δουμε ολοι εσεις τα φυντανια που θεμελιωνεστε.

Κοίτα, καταρχήν εγώ είμαι φλώρος ανθρωπιστής και θεωρώ ότι κανείς δεν αξίζει τον θάνατο, ακόμα και αν είναι χρυσαυγίτης ή ο ίδιος ο Anders Breivik. Οπότε σε εμένα προσωπικά το να λες ότι κάποιος άξιζει να πεθάνει επειδή είναι μέλος ή στέλεχος του ΚΚΕ ακούγεται πέρα ως πέρα αστείο και παιδιάστικο.

Σε πολιτικό επίπεδο τώρα, προφανώς και αυτά που έκανε χθες το ΚΚΕ είναι απαράδεκτα, αλλά το στοίχημα είναι να τους ξεπεράσεις με πολιτικούς όρους, όχι να τους κάψεις ζωντανούς. Όπως πολλές φορές στο παρελθόν το κίνημα ξεπέρασε το ΚΚΕ και το ανάγκασε να αλλάξει γραμμή και μάλιστα έσπασε και κόσμο από τη βάση του, έτσι πρέπει να γίνει και τώρα. Το να προσπαθήσεις να τους κάψεις ζωνταντούς, πέρα από το ότι σε κάνει απάνθρωπο καθίκι που πρέπει να συλληφθεί και να καταδικαστεί, τι ακριβώς προσφέρει στο κίνημα;

menumission
21-10-2011, 11:39
έλα μαλάκα μηδενισμός -αναρχία 1-0 και founder ως ρήμα

Deggial
21-10-2011, 11:45
Απ' τη στιγμή που κάποιος γυρνά μετωπικά εναντίον σου με σκοπό να σ' εμποδίσει, κάνει μία ξεκάθαρη επιλογή, επιλέγει να καταστείλει. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μη συγκρουστείς και μ' αυτόν, όταν οι λόγοι που σε ωθούν να συγκρουστείς με την καταστολή δεν είναι κάνα φετίχ (ή αν είναι δεν πρέπει συγκρούεσαι γι' αυτό), αλλά είναι ακριβώς το γεγονός ότι αντιπαλεύεται εκείνη την ώρα το κίνημα και τη δράση του.
Με άλλα λόγια δε συγκρουόμαστε με τους μπάτσους μόνο επειδή είναι μπάτσοι και βγάζουμε την επαναστατική μας γκάβλα (για μένα αυτό δε θα 'πρεπε να συμβαίνει καθόλου). Συγκρουόμαστε γιατί εκείνη την ώρα είναι εναντίον μας και προσπαθούν να προστατέψουν αυτό και αυτούς που μας γαμάνε τη ζωή. Αν δεν είναι μπάτσοι αυτοί οι προστάτες αλλά είναι κάποιοι άλλοι δεν είναι λογικό να υπάρξει σύγκρουση και μ' αυτούς;

Σύγκρουση τώρα με ποιους όρους; Αυτό το ερώτημα δε νομίζω να το 'χει λήξει κανείς μέσα του, γιατί ποτέ δεν είχε το ΚΚΕ-and-friends τόσο ξεκάθαρη αντιδραστική στάση στο δρόμο, προτιμούσε ως τώρα να σαμποτάρει παθητικά το κίνημα, αυτή η ενεργητική συμπόρευση με την αστική "δημοκρατία" δεν είχε ξανασυμβεί.

Ναι, να συγκρουστείς, αλλά δε γίνεται η απάντησή σου να είναι τόσο δυσανάλογη με τα γεγονότα, όπως ήταν η επίθεση με μάρμαρα και μολώτοφ. Στην τελική, το γεγονός ότι κακήν κακώς το ΠΑΜΕ κατέλαβε τον συγκεκριμένο χώρο δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία ως προς την επίτευξη του σκοπού των διαδηλώσεων. Δηλ. το ζήτημα είναι ποιος θα κάτσει μπροστά από την Βουλή ή η μαζικότητα της διαδήλωσης;

rat_poison
21-10-2011, 11:57
είπα και πριν αλλά εξηγούμαι ξανά: ο σκοπός της διαδήλωσης δεν είναι η μαζικότητα, είναι η επίτευξη ενός κινηματικού στόχου, όπως π.χ. η ανατροπή μίας απόφασης "από τα πάνω" που σου γαμάει τη ζωή.

Η μαζικότητα είναι το ΜΕΣΟ με το οποίο η διεκδίκηση αυτή μπορεί να έχει αποτέλεσμα απέναντι στην καταστολή.
Δε θα πρέπει να συγχέεται με το στόχο. Δλδ προτιμώ μία πορεία 1000 ατόμων που θα καταφέρει να ρίξει ένα οδόφραγμα από πλεξιγκλας, θα καταστρέψει 2-3 κάμερες τραπεζών, θα κάνει δυο τρεις διμοιρίες να υποχωρήσουν και θα προστατέψει τον εαυτό της από το "Π", παρά μία πορεία 10.000 ατόμων που θα κάνει μια παρέλαση μπροστά στη βουλή, θα την κοιτάξει με αποστροφή για κάνα δεκάλεπτο, θα φωνάξει "τι θα γίνει - χαμός" απ' έξω της και θα φύγει.
Συν το ότι άλλο το συνδικαλιστικό κομπρεμί "φύγε τώρα με το πανώ σου να βγω εγώ να φανούμε όλοι" - "όχι δε φεύγω είσαι ρεφόρμα/λίτης/χρυσαυγίτης" άλλο το "δε θα περάσεις από δω, εδώ είναι το ΠΑΜΕ, δείξε μου κομματική ταυτότητα, άντε και γαμήσου φύγε, πάρε και μια καδρονιά"

regularpaul
21-10-2011, 12:02
απαντηση δυσαναλογη με τα γεγονοτα λοιπον

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/5hmfcbo.jpg

metamelia3
21-10-2011, 12:23
να σημειωσουμε οτι ο χρηστης ρεγκιουλαρπωλ εχει εκφραστει ανοιχτα πολλες φορες κατα της βιας και υποθετω δεν θα αλλαξε αποψη ετσι για το φετιχ της υποθεσης. αποθηκευστε σ'οτι εχει απομεινει απ'τα μυαλα σας το αποπανω ποστ. ηλιθιοι.

KLAPSE
21-10-2011, 12:35
Kanane kai kyklwtikes epitheseis ta anyperaspista amynwmena thymata tou PAME. Psofos re.

Griffith
21-10-2011, 13:07
συγκρούσεις μηχανισμών, που ανεξάρτητα του ποιος τις έφαγε, επιβεβαιώνονται και οι δύο στον πανομοιότυπο σεχταρισμό τους.
πολιτική δολοφονία και αίμα στα χέρια της σιχαμένης κυβέρνησης.
χιλιάδες κόσμου που (το βασικότερο) ξεπερνάει δεκάδες φορές σε όγκο τους προαναφερθέντες μηχανισμούς και τις επιρροές των, και παρέμεινε εκεί για να αντισταθεί αφότου αυτοί αποχώρησαν.
η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί.

Phoebus
21-10-2011, 13:08
είπα και πριν αλλά εξηγούμαι ξανά: ο σκοπός της διαδήλωσης δεν είναι η μαζικότητα, είναι η επίτευξη ενός κινηματικού στόχου, όπως π.χ. η ανατροπή μίας απόφασης "από τα πάνω" που σου γαμάει τη ζωή.

Όχι. Ο στόχος επιτυγχάνεται στη πραγματικότητα με την απεργία. Ο σκοπός της διαδήλωσης είναι η μαζικότητα καθώς λειτουργεί καταλυτικά σε επικοινωνιακό επίπεδο και οι ανατροπές των αποφάσεων είναι εφικτές μόνο μέσω πολιτικών δημοκρατικών διαδικασιών. Και καμία πορεία να μη γινόταν, αν συνειδητοποιήσεις πως έχεις άτομα με 20+ μέρες απεργίας φέτος, δηλαδή που έχουν χάσει έναν ολόκληρο μισθό, να συμμετέχουν ΑΚΟΜΑ σε απεργίες, καταλαβαίνεις πως το κίνημα είναι πανίσχυρο.

metamelia3
21-10-2011, 13:22
ξεχασα ν'απαντησω σ'αυτο btw

Κοίτα, καταρχήν εγώ είμαι φλώρος ανθρωπιστής και θεωρώ ότι κανείς δεν αξίζει τον θάνατο, ακόμα και αν είναι χρυσαυγίτης ή ο ίδιος ο Anders Breivik. Οπότε σε εμένα προσωπικά το να λες ότι κάποιος άξιζει να πεθάνει επειδή είναι μέλος ή στέλεχος του ΚΚΕ ακούγεται πέρα ως πέρα αστείο και παιδιάστικο.

Σε πολιτικό επίπεδο τώρα, προφανώς και αυτά που έκανε χθες το ΚΚΕ είναι απαράδεκτα, αλλά το στοίχημα είναι να τους ξεπεράσεις με πολιτικούς όρους, όχι να τους κάψεις ζωντανούς. Όπως πολλές φορές στο παρελθόν το κίνημα ξεπέρασε το ΚΚΕ και το ανάγκασε να αλλάξει γραμμή και μάλιστα έσπασε και κόσμο από τη βάση του, έτσι πρέπει να γίνει και τώρα. Το να προσπαθήσεις να τους κάψεις ζωνταντούς, πέρα από το ότι σε κάνει απάνθρωπο καθίκι που πρέπει να συλληφθεί και να καταδικαστεί, τι ακριβώς προσφέρει στο κίνημα;
δεν ειπα ποτε οτι αξιζει να πεθανει, σε αλλη βαση το θετω, οχι σε ζητηματα αξιων. οπως και να'χει ο ανθρωπισμος ειναι αποψη, οχι αξιωμα.

"πολιτικους ορους". με "πολιτικους ορους" (ορος με πολυ πιο ευρυ περιεχομενο απ'αυτο που σας σερβιρουν τα ζωα που εχετε για ηγετες) το κκε ειναι ηδη ξεπερασμενο. ξεπερασμενο πως: πολυ απλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει οτι αποτελει μονοδρομο της αγωνιστικης δρασης του κοσμου. αποτελει πλεον μια σκετη πολιτικη αποψη, ενα συνολο ανθρωπων με συγκεκριμενες ηθικες και συμφεροντα. πλεον εχει ανταγωνιστικο ρολο με τα αλλα κινηματα. συνεπως, δεν θετει πια το διλημμα αν πολιτικα εισαι κκε ή οχι-κκε. μπορεις να εισαι χαζος ναριτης, μουλας, ουγκαμπαχαλος, αυτονομος (κλεισμενος στο μαγαζακι), αυτονομος (αγωνιστης), αναρχικος χαλαρος, αναρχικος σοβαρος, να συμμετεχεις μονο σε δρασεις σχετικα με την εργασια σου κ.α. ο λογος που ολοι αυτοι*, ενιοτε μπορουν να συνεννοηθουν μεταξυ τους στην αναγκη της διεκδικησης αλλα παντα βρισκονται εχθροι με το κκε; ειναι δυνατον με ολα αυτα να πει κανενας ηλιθιος οτι αυτο ειναι αποτελεσμα της αστικης προπαγανδας; ή απλα - με ολα τα δεδομενα που εχουμε για την πολιτικη του σταση - οφειλετε πλεον να αποδεχθειτε οτι για το κκε μιλαμε με τους ιδιους ορους που χρησιμοποιουμε για το κρατος, τους μπατσους, το λαος και την ακροδεξια; κοινως μιλαμε για εμπρακτη αναμετρηση.

*εκτος του ουγκαμπαχαλου και του αυτονομου (κλεισμενου στο μαγαζακι) που ουτως η αλλως κανεις τους δεν εχει πολιτικη υποσταση. ο πρωτος εχει κοινωνικη, ο δευτερος ουτε κι αυτη.

και καλα τωρα, τυποι σαν τον σταμ που δεν ξερουν απο που τους τρεχουν - ιδια ταξικη θεση με ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους κνιτες που ξερω - ειναι λογικο να θελουν να υπερασπιστουν την αστικη δημοκρατια και τον συντηρητισμο, αρα το κκε ως οργανο διασφαλισης της. ολοι οι υπολοιποι αριστεροι πως ακριβως μπορειτε να μην αποδεχεστε αυτη την εχθρικη θεση απ'την στιγμη που οι φορεις σας σχηματιστηκαν ακριβως λογω της αντιδραστικης "μεταστροφης" (γελαω με την αφελεια σας) του κκε;

menumission
21-10-2011, 13:25
ντάξει ρε συ κάλκι είναι επιοικώς τραγικοί, κι εσύ πρέπει να λές σκατά στον τάφο του ας πόυμε; έλεος δηλαδή
κι όσο για τον ποιον αγώνα - inb4 γαμησέ τα- ο βιοπορισμός είναι κι αυτός, οικοδόμος ήταν όχι εργολάβος

metamelia3
21-10-2011, 13:32
ολα βιοπορισμος ειναι στα κατωτερα στρωματα χαιρω πολυ. το θεμα ειναι τι κανεις, αυτο δημιουργει τα στρατοπεδα.

regularpaul
21-10-2011, 13:55
Γιάννη, ισως δεν καταλαβα καλα τι έγραψες, αλλά δεν άλλαξα γνώμη, παραμενω 100% κατά της βίας, ειδικά μεταξύ των διαδηλωτών, και δεν εννοούσα ότι αυτά τα επεισόδια (πέτρες και μολότοφ προς το ΠΑΜΕ) δικαιολογούνται λόγω της αισχρά προκλητικής στάσης του ΠΑΜΕ. Στο σχόλιο του Deggial που μου φάνηκε μονόπλευρο, απάντησα με την φωτογραφία.

Caffrey
21-10-2011, 13:56
Δλδ προτιμώ μία πορεία 1000 ατόμων που θα καταφέρει να ρίξει ένα οδόφραγμα από πλεξιγκλας, θα καταστρέψει 2-3 κάμερες τραπεζών, θα κάνει δυο τρεις διμοιρίες να υποχωρήσουν και θα προστατέψει τον εαυτό της από το "Π"

Και ποιός ακριβώς θα νοιαστεί όταν θα συμβεί αυτό, πέρα απο σένα και το παρεόνι σου?

Griffith
21-10-2011, 13:57
δεν υπάρχουν στρατόπεδα, η νοοτροπία είναι η ίδια.ο εαυτός μου που τα ξέρει όλα και θα κάνει ότι πρέπει με όσους έχει μαζί του και θα ρίξει και καδρονιά σε όποιον φέρει αντίρρηση.στο πολιτικό επίπεδο καθαρά, να πάνε να γαμηθούν όλοι, τις παίξανε στο σύνταγμα, την κάνανε και μαζί τους δεν πήγε κανένας από δεκάδες χιλιάδες κόσμου.
προχτές τα κλαμμένα σήμερα από το ξύλο που φάγανε μαύρα αγόρια στέλνανε στο νοσοκομείο καθηγητές της όλμε.χτες ήταν η σειρά του πάμε με άσχετους τύπους από το δεν πληρώνω.όλοι αυτοί είναι πολιτικές κότες που φοβούνται να βάλουν στον κόσμο τα σχέδια τους γιατί είναι όλα αποτυχημένα.

stam and the witches
21-10-2011, 13:57
και καλα τωρα, τυποι σαν τον σταμ που δεν ξερουν απο που τους τρεχουν - ιδια ταξικη θεση με ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους κνιτες που ξερω - ειναι λογικο να θελουν να υπερασπιστουν την αστικη δημοκρατια και τον συντηρητισμο, αρα το κκε ως οργανο διασφαλισης της.

Για πες μου για την ταξική μου θέση τώρα γιατί μου την έδωσε αυτό. Τι ξέρεις για την ταξική μου θέση;

Harbinger of Death
21-10-2011, 14:01

Η μαζικότητα είναι το ΜΕΣΟ με το οποίο η διεκδίκηση αυτή μπορεί να έχει αποτέλεσμα απέναντι στην καταστολή.
Δε θα πρέπει να συγχέεται με το στόχο. Δλδ προτιμώ μία πορεία 1000 ατόμων που θα καταφέρει να ρίξει ένα οδόφραγμα από πλεξιγκλας, θα καταστρέψει 2-3 κάμερες τραπεζών, θα κάνει δυο τρεις διμοιρίες να υποχωρήσουν και θα προστατέψει τον εαυτό της από το "Π", παρά μία πορεία 10.000 ατόμων που θα κάνει μια παρέλαση μπροστά στη βουλή, θα την κοιτάξει με αποστροφή για κάνα δεκάλεπτο, θα φωνάξει "τι θα γίνει - χαμός" απ' έξω της και θα φύγει.
Συν το ότι άλλο το συνδικαλιστικό κομπρεμί "φύγε τώρα με το πανώ σου να βγω εγώ να φανούμε όλοι" - "όχι δε φεύγω είσαι ρεφόρμα/λίτης/χρυσαυγίτης" άλλο το "δε θα περάσεις από δω, εδώ είναι το ΠΑΜΕ, δείξε μου κομματική ταυτότητα, άντε και γαμήσου φύγε, πάρε και μια καδρονιά"

Απλά υπογραμμίζω τις επιτυχίες που ελπίζουμε να πετύχουμε όταν πηγαίνουμε σε διαδήλωση.

Θα μου πείτε εσύ δεν πας. Ε μάλλον είναι κι αυτό ένας λόγος.

stam and the witches
21-10-2011, 14:05
Και τελοσπάντων στην πούτσα μου τι θεωρείς ως ταξική μου θέση (ούτε καν εισόδημα υπάρχει που το δικαιολογεί αυτό, αν και το εισόδημα δεν ορίζει τάξη, σωστά; ).

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εκτός από γκρούπα του ευατού σου, είσαι πολύ μπλα μπλα αλλά στην αντιπαράθεση μόνο λούμπεν ("θα σου κάψουμε το αμάξι", "είπε ο μικροαστός" κλπ). Κάνε την αυτοκριτική σου.

metamelia3
21-10-2011, 14:12
και καλα τωρα, τυποι σαν τον σταμ που δεν ξερουν απο που τους τρεχουν - ιδια ταξικη θεση με ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους κνιτες που ξερω - ειναι λογικο να θελουν να υπερασπιστουν την αστικη δημοκρατια και τον συντηρητισμο, αρα το κκε ως οργανο διασφαλισης της.

Για πες μου για την ταξική μου θέση τώρα γιατί μου την έδωσε αυτό. Τι ξέρεις για την ταξική μου θέση;
δεν σου λεω~!

Παυλο προφανως. ουτε εγω θα διαφωνησω οτι ειναι κτηνωδης κατασταση κι ας την θεωρω αναγκαιο μεσο για καποια πραγματα. ωστοσο "ειμαι κατα της βιας" δεν σημαινει "λεω μαλακιες ασχετες με την πραγματικοτητα".

γκριφφιθ δεν εχει πρωτοετεις εδω, σταματα να ρητορευεις.

metamelia3
21-10-2011, 14:19
Και τελοσπάντων στην πούτσα μου τι θεωρείς ως ταξική μου θέση (ούτε καν εισόδημα υπάρχει που το δικαιολογεί αυτό, αν και το εισόδημα δεν ορίζει τάξη, σωστά; ).
οχι τοσο απλα, το εισοδημα δεν το βαζεις στην τραπεζα και το αφηνεις εκει, απο ενα σημειο και μετα παιρνεις τα λεφτα σου και τα ριχνεις σε ενα μαγαζακι ή τα κανεις μετοχες σε κατι μεγαλυτερο ή αγοραζεις ακινητα και τα νοικιαζεις, οριζεται λοιπον η ταξικη σου θεση.

εκτος αυτου, αμφισβητω οτι το εισοδημα σου δεν σου επιτρεπει να εισαι τουλαχιστον μεσοαστος = αφεντικο μερικων υπαλληλων ή υψηλομισθος εργαζομενος σε θεση με υφισταμενους.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εκτός από γκρούπα του ευατού σου, είσαι πολύ μπλα μπλα αλλά στην αντιπαράθεση μόνο λούμπεν ("θα σου κάψουμε το αμάξι", "είπε ο μικροαστός" κλπ). Κάνε την αυτοκριτική σου.
δεν ειναι δυνατον να πιστευεις οτι ειπα στα σοβαρα οτι θα καψω το αμαξι του φαντομ. και επειδη δεν ειμαι στο κκε δεν σημαινει οτι δεν εχω ενεργο πολιτικη δραση και συμμετοχη. εσυ αγορινα μου δεν εισαι που-θε-να. που.θε.να. συρε και γαμησου λοιπον.

enitharmon
21-10-2011, 14:22
οχι τοσο απλα, το εισοδημα δεν το βαζεις στην τραπεζα και το αφηνεις εκει, απο ενα σημειο και μετα παιρνεις τα λεφτα σου και τα ριχνεις σε ενα μαγαζακι ή τα κανεις μετοχες σε κατι μεγαλυτερο ή αγοραζεις ακινητα και τα νοικιαζεις, οριζεται λοιπον η ταξικη σου θεση.
ο τόπος διαμονής σου ορίζει κι αυτός την ταξική σου θέση;

metamelia3
21-10-2011, 14:23
κατι διαβασες λαθος.

phthoggon
21-10-2011, 14:25
υπάρχουνε δύο είδη εξουσιαστικής επιβολής στη φάση που έγινε χτες. Η μάλλον, να το πω διαφορετικά, η κάθε φραξιά ουσιαστικά προσπαθεί να επιβάλλει την άποψη της για το πώς πρέπει να λειτουργήσουνε τα πράγματα σε μία ευρύτερη μάζα διαδηλωτών. Αυτό σας κάνει ένοχους και τους δύο, πρώτον επειδή δεν προσπαθείτε αρκετά για να βρείτε μία κοινή πολιτική δράση και δεύτερον επειδή την εξασκείτε με τρόπο που πρακτικά κάνει χειρότερα τα πράγματα για όλους.

1ον Οι αναρχικοί δε θέλουν να κάψουν απλά ένα δύο κάμερες (χαρμπρίνγκερ) θέλουν βίαιη επανάστα εδώ και τώρα, καλάζνικοφ και τρύπα στο μέτωπο του βενιζέλου και καλά κάνουν, λέμε τώρα. Δεν έχουν δικαίωμα όμως να υποχρεώσουν τον υπόλοιπο κόσμο να εξασκήσει βία (που αυτός είναι ο απώτερος στόχος τους) ούτε να διαλύουν μία συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων ατόμων και να τους κάνουνε να τρέχουν εδώ και κει κηνυγημένοι από μπάτσους και να πεθάνουν από ανακοπή. Αφού θέλουν επανάστα να την κάνουν ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΟΥ, σε ένα χώρο που δεν υπάρχουν άνθρωποι που δε γουστάρουν βία και θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά. Βίτσιο τους ρε ρατ πόιζον, είμαστε κότες και γουστάρουμε.

2ον. Βαριέμαι να γράφω για το πάμε, τα ξέρετε και εσείς καλύτερα, και όντως πηγαίνουν όλο και πιο σταλινικά και εξουσιαστικά όσο περνάει ο καιρός. Τουλάχιστον παίρνουνε πιο ανθρώπινες επιλογές μέχρι τώρα πάντως.

enitharmon
21-10-2011, 14:27
διάβασα οτι όταν έχεις καταθέσεις, δεν τις αφήνεις εκει, τις παίρνεις, αγοράζεις κάνα διαμέρισμα και το νοικιάζεις ή τις κάνεις μαγαζί ή μετοχές κλπ άρα είσαι μεση τάξη. μπορεί να κατάλαβα λάθος βεβαια, είμαι μόλις στο δεύτερο καφέ

rottenside
21-10-2011, 14:28
ποσο ζωα πια ?ποσο? οι αμοιβαδες εχουν περισσοτερο μυαλο κ ηθικη. πρεπει να εχεις τελειως σκατα στο κεφαλι σου , για να μπαινεις στα αμφιθεατρα σημερα και στις αιθουσες, κανοντας ενα θλιβερο μνημοσυνο σε αυτον που εφυγε κ ψαχνοντας να αποδωσεις ευθυνες στα τυφλα. μαλακες κνιτες κ μασιτες ειστε τελειως για τον πουτσο που εχετε κ μουτρα κ βγαινετε κ απειλειτε κοσμο με ξυλο. κωλοζωα, σας εχει φτασει το σκατο στην καλτσα απο το φοβο κ κυκλοφορειτε 4-4 .

metamelia3
21-10-2011, 14:31
διάβασα οτι όταν έχεις καταθέσεις, δεν τις αφήνεις εκει, τις παίρνεις, αγοράζεις κάνα διαμέρισμα και το νοικιάζεις ή τις κάνεις μαγαζί ή μετοχές κλπ άρα είσαι μεση τάξη. μπορεί να κατάλαβα λάθος βεβαια, είμαι μόλις στο δεύτερο καφέ
και που κολλανε αυτα με τον τοπο διαμονης;

rottenside
21-10-2011, 14:32
υπάρχουνε δύο είδη εξουσιαστικής επιβολής στη φάση που έγινε χτες. Η μάλλον, να το πω διαφορετικά, η κάθε φραξιά ουσιαστικά προσπαθεί να επιβάλλει την άποψη της για το πώς πρέπει να λειτουργήσουνε τα πράγματα σε μία ευρύτερη μάζα διαδηλωτών. Αυτό σας κάνει ένοχους και τους δύο, πρώτον επειδή δεν προσπαθείτε αρκετά για να βρείτε μία κοινή πολιτική δράση και δεύτερον επειδή την εξασκείτε με τρόπο που πρακτικά κάνει χειρότερα τα πράγματα για όλους.

1ον Οι αναρχικοί δε θέλουν να κάψουν απλά ένα δύο κάμερες (χαρμπρίνγκερ) θέλουν βίαιη επανάστα εδώ και τώρα, καλάζνικοφ και τρύπα στο μέτωπο του βενιζέλου και καλά κάνουν, λέμε τώρα. Δεν έχουν δικαίωμα όμως να υποχρεώσουν τον υπόλοιπο κόσμο να εξασκήσει βία (που αυτός είναι ο απώτερος στόχος τους) ούτε να διαλύουν μία συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων ατόμων και να τους κάνουνε να τρέχουν εδώ και κει κηνυγημένοι από μπάτσους και να πεθάνουν από ανακοπή. Αφού θέλουν επανάστα να την κάνουν ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΟΥ, σε ένα χώρο που δεν υπάρχουν άνθρωποι που δε γουστάρουν βία και θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά. Βίτσιο τους ρε ρατ πόιζον, είμαστε κότες και γουστάρουμε.

2ον. Βαριέμαι να γράφω για το πάμε, τα ξέρετε και εσείς καλύτερα, και όντως πηγαίνουν όλο και πιο σταλινικά και εξουσιαστικά όσο περνάει ο καιρός. Τουλάχιστον παίρνουνε πιο ανθρώπινες επιλογές μέχρι τώρα πάντως.

κοινη πολιτικη δραση?? μαλλον αστειευεσαι. χτες δεν υπηρχε κοινος εχθρος..αυτο σου φτανει για να εξηγησεις κ να εκλογικευσεις αμα το θες τα χτεσινα ?

stam and the witches
21-10-2011, 14:32

εκτος αυτου, αμφισβητω οτι το εισοδημα σου δεν σου επιτρεπει να εισαι τουλαχιστον μεσοαστος = αφεντικο μερικων υπαλληλων ή υψηλομισθος εργαζομενος σε θεση με υφισταμενους.

Χαίρομαι που το αμφισβητείς, είμαι σίγουρος ότι οι μάσκες έπεσαν και ότι οι σύντροφοί σου δεν είναι τέτοιοι λοιπόν.

δεν ειναι δυνατον να πιστευεις οτι ειπα στα σοβαρα οτι θα καψω το αμαξι του φαντομ. και επειδη δεν ειμαι στο κκε δεν σημαινει οτι δεν εχω ενεργο πολιτικη δραση και συμμετοχη. εσυ αγορινα μου δεν εισαι που-θε-να. που.θε.να. συρε και γαμησου λοιπον.

Όπου κι αν είσαι, αφενός είμαι σίγουρος ότι είναι κάποια ψυχαναλυτική μαλακία, αφετέρου μόνο το ψηφαλάκι που πετάω στο κκε και η παρουσία μου στις πορείες του με κάνει αισθητά πιο ενεργό πολιτικά από σένα, αυτά.

Griffith
21-10-2011, 14:33
μη το γυρνάς ad hominem αγαπητέ μου, αφού γνωριζόμαστε κιόλας δηλαδής.Το αίμα που στάζουν τα ποστς σου από χτες ούτε για δημοτικό δεν είναι, αλλά σου απαντάνε.
η ταμπακέρα είναι ποιος, που και πως αποφασίζει τελικά στο κίνημα.απαντήστε εκεί.
αν η απάντηση είναι ότι βρήκαμε την αυτοδύναμη ομάδα επαναστατικής πολιτικής και αυτή είναι οι χτεσινοί μαύροι, μου φαίνεται ότι θα τρώτε ξύλο για καμιά χιλιετία ακόμα από το κάπα κάπα έψιλον.

Agoraphobic_S.I.
21-10-2011, 14:36
Καλκι και ροττενσαηντ ήρθε μάλλον η ώρα να σταματήσετε, στο τέλος θα κάνετε τον κόσμο να ναι με τους κνίτες.

enitharmon
21-10-2011, 14:41
αν το να μένεις στις δυτικές συνοικίες σε κατατάσει αυτόματα στην κατώτερη τάξη, στα ΒΠ στην πάνω απτη μεσαία, αν μπορείς να είσαι αριστερός και να οδηγείς audi (εσείς το αναφέρατε αυτο, δεν επιτίθεμαι στο φαντομ) και άλλα τέτοια σε σχέση με λεφτά και καταθέσεις.

δεν ειρωνευομαι ε

metamelia3
21-10-2011, 14:44
μη το γυρνάς ad hominem αγαπητέ μου, αφού γνωριζόμαστε κιόλας δηλαδής.Το αίμα που στάζουν τα ποστς σου από χτες ούτε για δημοτικό δεν είναι, αλλά σου απαντάνε.
η ταμπακέρα είναι ποιος, που και πως αποφασίζει τελικά στο κίνημα.απαντήστε εκεί.
αν η απάντηση είναι ότι βρήκαμε την αυτοδύναμη ομάδα επαναστατικής πολιτικής και αυτή είναι οι χτεσινοί μαύροι, μου φαίνεται ότι θα τρώτε ξύλο για καμιά χιλιετία ακόμα από το κάπα κάπα έψιλον.
στο κινημα, ο κοσμος που συμμετεχει. στις πρωτοποριες αποφασιζουν οι ηλιθιοι ηγετισκοι σας. αλλο οι πρωτοποριες σας, αλλο το κινημα, να το ξεκαθαρισουμε αυτο. οι συνελευσεις πλατειων και ο προχθεσινος ποε-οτα ειναι μια ενδιαφερουσα αρχη για αυτη την συζητηση.

χαχ, εν τω μεταξυ, δεν υπερασπιζομαι την δραση των "χτεσινων μαυρων" ως υστατη επιλογη πολιτικης, δεν ειναι κι αυτη που ακολουθω. αγωνα στον δρομο και στους χωρους εργασιας και οριζοντια οργανωση δομων αναπαραγωγης στις γειτονιες στηριζω, αυτο θα φερει και βιαιες συγκρουσεις για τις οποιες χρειαζεται να εισαι ετοιμος. ως εκει. ωστοσο, αυτο το μπαχαλο ειναι ενδιαφερον που πλεον εχετε καταλαβει οτι δεν προκυπτει απο καποια "βια ως φετιχ" (εχετε κοψει και την αναλογη ρητορεια) και οτι ο κοσμος που το κανει ειναι πολυ πιο κοντα στο κινημα απ'ότι βρισκεστε εσεις.

γελοιε σταμ μακαρι να υπηρχαν περιθωρια για ψυχαναλυση.

αγκοραφομπικ ριχτε μου κανα επιχειρημα και ευχαριστως να σας αφησω ηλιθιους μεταξυ ηλιθιων.

rottenside
21-10-2011, 14:50
ακομα: καλα ρε αλεκαρα, ουτε μια κατηγορηματικη δηλωση, εστω για τα προσχηματα μεταξυ σας , δεν μπορουσες να κανεις? εστω να πατε να αναζητησετε τις ευθυνες απο την ελας. αλλα βεβαια, οταν τα πυρα ειναι φιλικα και οταν αυτος που σε χτυπαει ειναι αυτος στον οποιο γυρνας τα νωτα σου κανεις τουμπεκι. η ιστορια δεν θα ξεχασει ΚΑΙ αυτη την μερα ρουφιανιας

metamelia3
21-10-2011, 14:50
αν το να μένεις στις δυτικές συνοικίες σε κατατάσει αυτόματα στην κατώτερη τάξη, στα ΒΠ στην πάνω απτη μεσαία, αν μπορείς να είσαι αριστερός και να οδηγείς audi (εσείς το αναφέρατε αυτο, δεν επιτίθεμαι στο φαντομ) και άλλα τέτοια σε σχέση με λεφτά και καταθέσεις.

δεν ειρωνευομαι ε
γουατ. δηλαδη δεν υπαρχουν ακριβα ρετιρε στην πλατεια βαθης, ενα γιγαντιο saturn στον σταθμο λαρισης, υπογεια και ημιυπογεια στην πλακα και το κολωνακι;

επισης οκ, ο μαρξ εγραψε 6000 σελιδες και παλι δεν ειναι σαφες τι αποτελει τελικα αυτη την ταξη, περιμενεις να βγαλεις ακρη με ποστ δυο και τριων γραμμων;

ubu
21-10-2011, 14:52
ωστοσο, αυτο το μπαχαλο ειναι ενδιαφερον που πλεον εχετε καταλαβει οτι δεν προκυπτει απο καποια "βια ως φετιχ" (εχετε κοψει και την αναλογη ρητορεια) και οτι ο κοσμος που το κανει ειναι πολυ πιο κοντα στο κινημα απ'ότι βρισκεστε εσεις.

Δεν ξέρω τι πιστεύουν οι άλλοι, δεν έλαβα την τελευταία ντιρεκτίβα γιατί μου έχει χαλάσει το fax, πάντως εγώ θεωρώ ότι ο κόσμος που κάνει το εν λόγω μπάχαλο βρίσκεται πιο κοντά στους ποδοσφαιρικούς συνδέσμους παρά στο κίνημα.

enitharmon
21-10-2011, 14:54

δεν ειρωνευομαι ε
γουατ. δηλαδη δεν υπαρχουν ακριβα ρετιρε στην πλατεια βαθης, ενα γιγαντιο saturn στον σταθμο λαρισης, υπογεια και ημιυπογεια στην πλακα και το κολωνακι;

επισης οκ, ο μαρξ εγραψε 6000 σελιδες και παλι δεν ειναι σαφες τι αποτελει τελικα αυτη την ταξη, περιμενεις να βγαλεις ακρη με ποστ δυο και τριων γραμμων;
ρε παιδι μου, πιστευα οτι εχεις ξεκάθαρη άποψη περί του θέματος μετά το ποστ στο σταμ

metamelia3
21-10-2011, 14:55
α, εχω. απλα δεν την αποκτησα διαβαζοντας ενα ποστ στο ηαρ. και ουτε μπορω να την εξηγησω σε ενα τετοιο.

ουμπου οκ.

metamelia3
21-10-2011, 14:58
ενιθαρμον για να ειμαι πιο σαφης, ο ορισμος της ταξης που θα δωσεις βασιζεται στην αντιληψη σου για τον συγχρονο καπιταλισμο, στο πως συλλαμβανεις τα κοινωνικα υποκειμενα που αναδυονται, στους ιδιαιτερους ανταγωνισμους που αναπτυσσονται σε καθε κινημα, στις απωτερες συλλογικες διεκδικησεις, στις ιστορικες συγκυριες, στην αντιληψη σου για τον συγχρονο καπιταλισμο, στην αντιληψη σου για τον συγχρονο καπιταλισμο και στην αντιληψη σου για τον συγχρονο καπιταλισμο.

Dragonlord
21-10-2011, 15:02
Βαριέμαι να γράφω πολλά οπότε κάνω κ/π από την ανακοίνωση της κόε που γι'αυτό το θέμα τα λέει άριστα:

Το ΠΑΜΕ δέχτηκε μια δολοφονική επίθεση από ομάδες που καμιά σχέση δεν έχουν με οποιαδήποτε αγωνιστική ιδεολογία και αντίληψη. Είδαμε πέτρες, μάρμαρα και μολότοφ να εκτοξεύονται πάνω σε σώματα και κεφάλια απεργών και διαδηλωτών. Αυτές οι πρακτικές θυμίζουν μόνο παρακρατικούς μηχανισμούς. Η πολιτικά απαράδεκτη απόφαση της ηγεσίας του ΚΚΕ να περιφρουρηθεί η Βουλή, κρατώντας μακριά διαδηλωτές άλλων σωματείων και πολιτικών χώρων και τεράστια τμήματα εργαζομένων και αγωνιζόμενου λαού, δεν δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση την φασιστικής έμπνευσης δολοφονική επίθεση. Την προηγούμενη μέρα εκπαιδευτικοί πήγαν στον νοσοκομείο με ανοιγμένα κεφάλια πάλι από τις ίδιες ομάδες βίας. Πριν ενάμισι χρόνο η ελληνική κοινωνία πάγωσε στο άκουσμα τριών νεκρών στην Marfin και η κυβέρνηση διασώθηκε. Είναι άλλης τάξης ζήτημα η αντιπαράθεση με μαζικούς και πολιτικούς όρους, και άλλης τάξης πρόβλημα το δολοφονικό αμόκ του απολίτικου χουλιγκανισμού. Αυτές οι ομάδες εξ αντικειμένου λειτουργούν συμπληρωματικά και υποβοηθητικά στους αστικούς και κρατικούς σχεδιασμούς.

Το πάμε ήταν μεν απαράδεκτο αυτό που έκανε, δεν εμπόδισε όμως στην τελική κανένα ντου στη βουλή. Το ντου δεν έγινε ούτε στις 28-29/6, ούτε την Τετάρτη, ούτε και χτες στις 5μιση που αποχώρησε το πάμε. Αντίθετα, όταν έφυγε το κακό πάμε μείναμε τρεις κι ο κούκος σε σχέση με πριν. Άιντε, μεγάλη συμπάθεια και κατανόηση έχουμε δείξει μερικοί στον α/α χώρο αλλά τελικά χειρότερες σταλίνες από τους κνίτες είναι (τουλάχιστον αυτοί το λένε). Με τη μαρφίν τουλάχιστον κάποιοι είχαν κρατήσει αποστάσεις, τώρα ακόμα και από υποτίθεται σοβαρά άτομα διαβάζω παπαριές τύπου "μπουκάλι μπουκάλι στου κνίτη το κεφάλι". Εμπρός επαναστάτες, εμπρός κομμουνιστές!
.

metamelia3
21-10-2011, 15:04
ελα, τσιμπα την κι επωνυμα :moutza:

Dragonlord
21-10-2011, 15:06
ρε κάλκι, ΣΚΑΣΕ επιτέλους μωρή κατινάρα, που έχεις και αντίληψη για τα κοινωνικά υποκείμενα που αναδύονται. Είπαμε, συμπαθητικό και ωραίο παιδί είσαι, σκάγαμε κανα χαμογελάκι και με τα πολιτικά σου σχόλια κάθε τόσο αλλά έχει και η ξεφτίλα όρια. Ξέρεις εσύ.

Dragonlord
21-10-2011, 15:07
χαχ, και τόγραψα πριν δω το παραπάνω ποστ

metamelia3
21-10-2011, 15:09
ο τελευταιος που μπορει να αποκαλεσει καποιος ξεφτιλισμενο ειμαι σ'αυτο το θρεντ.

καλα οχι, ο ρεγκιουλαρπωλ και ο σαμπρελας ειναι πριν απο μενα, αλλα μετα ερχομαι εγω!

Griffith
21-10-2011, 15:21
σιγά την υπόληψη που είχατε στο πόλιτιξ σέξιον ενός φόρουμ στο ίντερνετ και τη χάσατε.
μπέσα τώρα, πόσοι από εδώ ήταν μπροστά στη "συμπλοκή;"
τα χαρακτηριστικά που αυτή πήρε είναι που έχουν φτιάξει αυτή τη συζήτηση, πρέπει να είναι κάποιος πολύ χαζός για να μην το καταλαβαίνει.

freak brother
21-10-2011, 15:22
σοβαρη πηγη (ψιλοδεξιος) μου ειπε οτι κρανοφοροι με τσαντες και ροπαλα τρωγαν το απογευμα σαντουιτσακια απεναντι απο το μαξιμου

Dragonlord
21-10-2011, 15:25
ο κάλκι ήταν μπροστά (στην οθόνη του πισί, παρακολούθησε όλη τη συμπλοκή λεπτό προς λεπτό από το ιντιμίντια). εγώ ήμουν πιο κάτω, στην εθνική, αλλά φίλος μου το παρακολούθησε μέσα από το μπλοκ του πάμε. η κόρη του, 17 ετών, μου είπε ότι της πέρασε ξυστά δίπλα από το κεφάλι κοτρώνα. κι εδώ χαζοχαίρονται μερικοί που ο άνθρωπος πέθανε από την καρδιά του και όχι από τους αναρχοφασίστες, πράγμα που ήταν προφανώς θέμα τύχης.

metamelia3
21-10-2011, 15:27
σιγά την υπόληψη που είχατε στο πόλιτιξ σέξιον ενός φόρουμ στο ίντερνετ και τη χάσατε.
μπέσα τώρα, πόσοι από εδώ ήταν μπροστά στη "συμπλοκή;"
τα χαρακτηριστικά που αυτή πήρε είναι που έχουν φτιάξει αυτή τη συζήτηση, πρέπει να είναι κάποιος πολύ χαζός για να μην το καταλαβαίνει.
αστειευεσαι δηλαδη τωρα. υποστηριζεις οτι η δραση του παμε χθες ειναι ζητημα αντιληψης ας πουμε. γλωσσικο παιχνιδι να'χουμε να λεμε.

ντραγκονλορντ, δεν εμεινα σπιτι απο τεμπελια ή φοβο.

BibleBlackBird
21-10-2011, 15:27
ενιθαρμον για να ειμαι πιο σαφης, ο ορισμος της ταξης που θα δωσεις βασιζεται στην αντιληψη σου για τον συγχρονο καπιταλισμο, στο πως συλλαμβανεις τα κοινωνικα υποκειμενα που αναδυονται, στους ιδιαιτερους ανταγωνισμους που αναπτυσσονται σε καθε κινημα, στις απωτερες συλλογικες διεκδικησεις, στις ιστορικες συγκυριες, στην αντιληψη σου για τον συγχρονο καπιταλισμο, στην αντιληψη σου για τον συγχρονο καπιταλισμο και στην αντιληψη σου για τον συγχρονο καπιταλισμο.

Εσυ πιστευεις οτι τα εχεις συλλαβει αυτα; Γιατι παραεξω βγαζει συμπερασμα κανεις οτι εισαι αουγκαλος, και να πει κανεις οτι ρε παιδι μου τουλαχιστον εχεις μια ταξικη συνειδηση λογω του χωρου στον οποιο βρισκεσαι, μα ουτε ο χωρος στον οποιο βρισκεσαι ειναι ξεκαθαρος στο μυαλο σου. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ, ΚΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΕΔΩ ΣΤΟ ER ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΑΙΔΙΑ.

metamelia3
21-10-2011, 15:29
ασε μας ρε αμορφωτο μηδενικο να πουμε.

BibleBlackBird
21-10-2011, 15:30
μπραβο, παλι καταφερες να δειξεις οτι οντως εχεις αυτο που πρεπει για τον αγωνα και την ταξικη παλη, ευγε.

metamelia3
21-10-2011, 15:33
αμε. συνειδηση, παιδεια, ενδιαφερον, αναγκη και εμπειρια. <~~~ καλος τυπος ειμαι

Griffith
21-10-2011, 15:44
τι να αστειεύομαι ρε φίλος.
αυτό που λένε διάφοροι άνθρωποι από δω κι από κει, (παράδειγμα) (http://tribes.wordpress.com/2011/10/20/athens-riots/) είναι ότι μιλάμε για μια αντιπαράθεση η οποία προξενούσε αηδία, κυρίως για τους μαύρους.
εγώ ήμουν πίσω από το πορτοκαλί κοντέινερ στη γωνία αμαλίας και καραγιώργη σερβίας, όσο κοντύτερα γίνεται,για 5-10 λεπτά.
το θέαμα ανθρώπων από όλα τα μπλοκ (μιας και δεν έχουν βρεθεί ακόμα καθοδηγούμενες με gps πέτρες) να τρέχουν πανικόβλητοι κοιτώντας όλη την ώρα στον ουρανό για να αποφύγουν τα μάρμαρα, τα οποία οι από κει πέταγαν γι'αυτούς συγκεκριμένα (η τροχιά πολύ πάνω από τις αλυσίδες των κνατ), οι μολότοφ και οι φωτοβολίδες η αλήθεια είναι πως δημιούργησε μια διευρυμένη συμπάθεια σε πολύ κόσμο για αυτούς τους οποίους έβριζε/τσακωνόταν/αντιπαρατίθονταν τις προηγούμενες ώρες.απλά τα πράγματα.
μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων έκανε το δικό της (κκε) σα νταβατζής του χώρου, μια πολύ μικρή και αξιολύπητη ομάδα πήγε να διώξει την μεγάλη ομάδα χρησιμοποιώντας βασικά τρομοκρατία επειδή δεν την έπαιρνε αριθμητικά.

carheart
21-10-2011, 15:48
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την οργανωμένη δολοφονική επίθεση κατά της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και το θάνατο του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Δημήτρη Κοτζαρίδη

20/10/11

Αυτή τη φορά εξαπέλυσαν σχεδιασμένα οργανωμένες ομάδες σε διατεταγμένη αποστολή και αναρχοφασιστοειδή που με μολóτωφ, χημικά αέρια, χειροβομβίδες κρóτου λάμψης και πέτρες επιχείρησαν να διαλύσουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση εργατών και λαού στο Σύνταγμα και ειδικά στο μέρος που ήταν το ΠΑΜΕ.

Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης είναι και ο θάνατος του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Κοτζαρίδη Δημήτρη, 53 χρóνων, γραμματέα του Παραρτήματος Οικοδóμων του Βύρωνα. Ακóμα δεκάδες είναι οι τραυματίες διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.

Το μίσος των κουκουλοφóρων κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος και του ΠΑΜΕ εκφράζει το μένος των δυνάμεων που υπηρετούν το σύστημα και την αστική εξουσία. Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη. Η επιχείρηση τρομοκράτησης, συκοφάντησης και καταστολής του εργατικού λαϊκού κινήματος πηγάζει απó κρατικές δομές, απó κέντρα και υπηρεσίες. Αυτó αποδείχνει η ιστορία, αυτó δείχνει και η σημερινή βάρβαρη και δολοφονική επίθεση. Οι κουκουλοφóροι, αναρχοαυτóνομοι, φασιστοειδή ή óπως αλλιώς ονομάζονται ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας το δικó της στóχο που οι δυνάμεις καταστολής, οι εκβιασμοί και οι απειλές της απέτυχαν, για να τρομοκρατήσουν το λαó για να σκύψει το κεφάλι. Αντικειμενικά προκύπτει óτι τα ίδια κέντρα εκτέλεσαν την προβοκατóρικη δολοφονική πυρπóληση της Μαρφίν τη μέρα ψήφισης του μνημονίου στις 5 Μαΐου 2010.

Ο στóχος τους ήταν να διαλύσουν τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ απέτυχε. Έτσι πρέπει να αποτύχουν τα σχέδια κυβέρνησης, μηχανισμών του συστήματος, των κομμάτων της πλουτοκρατίας που θέλουν να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν το εργατικó λαϊκó ποτάμι της αντεπίθεσης που βγήκε με τη 48ωρη απεργία στους δρóμους.

Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Δημήτρη Κοτζαρίδη που έπεσε αγωνιζóμενος για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού. Εκφράζει την αλληλεγγύη του στους τραυματίες, σε óλους óσοι υπερασπίστηκαν την εργατική λαϊκή διαδήλωση απó τις προβοκατóρικες ομάδες. Καλεί το λαó να σηκώσει πιο αποφασιστικά το ανάστημά του. Να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, να συσπειρωθεί τώρα στα συνδικάτα, στο ΠΑΜΕ και τις άλλες ριζοσπαστικές οργανώσεις που αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική, την εξουσία μονοπωλίων. Αυτó είναι το αντίπαλο δέος των κομμάτων της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Αυτή είναι η δύναμη του λαού να αποκρούσει τα βάρβαρα μέτρα, τη βία και την τρομοκρατία κάθε είδους μηχανισμού καταστολής. Ο λαóς μπορεί να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική και εξουσία.

κλειδωμένος άσσος ήταν, αλλά πλέον είναι και επίσημο

Dragonlord
21-10-2011, 15:51
ε καλά, σιγά μην άφηνε το κκε την ευκαιρία να πάει χαμένη

21-10-2011, 15:58
και για να εξυπηρετήσουμε και τους neutral στη φάση

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα
(με αφορμή τα γεγονότα της 20ής Οκτωβρίου 2011)

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Όταν είδα το ΚΚΕ να καταλαμβάνει αξημέρωτα την πλατεία Συντάγματος, αμέσως ο νους μου πήγε στο κακό. Ήξερα ότι τούτο το κόμμα-ανώνυμη εταιρεία –που δεν νοιάζεται για το δυνάμωμα του κινήματος, αλλά για το δικό του δυνάμωμα– δεν θα άφηνε κανέναν να του πάρει το «πρώτο τραπέζι πίστα».
Έτσι, έστησε (για πολλοστή φορά) μια τέλεια οργανωμένη παράσταση (κυριολεκτικά, με όρους θεάματος) που, ως συνήθως, θα ήταν πολιτικά ακίνδυνη και θα είχε διπλό όφελος: πρώτον, θα προστάτευε το αστικό κοινοβούλιο από ενδεχόμενη συγκρουσιακή διάθεση του κόσμου και, δεύτερον, θα παρείχε στο κόμμα τα τηλεοπτικά πρωτεία, κρατώντας για τον εαυτό του και μόνο τα εύσημα της «πρωτοπορίας», τσιμπώντας ίσως μερικές ψήφους από το φιλοθέαμον κοινό.
Το στήσιμο του ΚΚΕ στην πλατεία ήταν εμφανές τι σκοπό είχε. Να μην επιτρέψει σε κανέναν να πλησιάσει στο κοινοβούλιο. Τα περί «περικύκλωσης του κοινοβουλίου» προκαλούν γέλιο, μιας και όταν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο, δεν αφήνεις τους βουλευτές να μπουν στο κοινοβούλιο και όχι τους του διαδηλωτές να μπουν στην πλατεία. Το ότι καθόλη την ώρα της παραμονής του στην πλατεία το μέτωπο της περιφρούρησης ήταν προς τα έξω, μη αφήνοντας να περάσουν στην πλατεία, όχι τίποτα «περίεργοι», αλλά ούτε καν συγκροτημένα μπλοκ εργατικών σωματείων, το αποδεικνύει περίτρανα. Επιπροσθέτως, η «πολεμική στολή» της περιφρούρησης (παλούκια, κράνη κ.λπ.) αποδεικνύει ότι ήταν προετοιμασμένοι για σύγκρουση και βέβαια ακούγονται τουλάχιστον αστείες οι περιγραφές των δημοσιογράφων των αστικών ΜΜΕ περί «απλών διαδηλωτών που δέχονται επίθεση και συγκρούονται με κουκουλοφόρους».
Το ΚΚΕ δεν το ενδιέφερε να περιφρουρήσει τη διαδήλωση ούτε από τις δυνάμεις καταστολής ούτε από τους «μπάχαλους», το μόνο που το ενδιέφερε ήταν να κρατήσει το χαράκωμα.
Για τους παραπάνω λόγους, το ΚΚΕ φέρει απόλυτα την πολιτική ευθύνη για ό,τι έγινε.

Από την άλλη μεριά, έχουμε την συγκεκριμένη ομάδα αναρχικών που επιτέθηκε. Δεν μιλάω γενικώς και αορίστως για αναρχικούς (όπως και παραπάνω δεν μιλάω για κομμουνιστές, αλλά για το ΚΚΕ), αυτός ο χώρος δεν είναι ενιαίος και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ενιαία. Δεν μιλάω, επίσης, για «προβοκάτορες», «παρακρατικούς» ή ότιδήποτε παρόμοιο. Κάτι τέτοιο άπτεται του αστυνομικού ρεπορτάζ κι εγώ δεν ξέρω απ' αυτά. Ακόμη κι αν ισχύει, δεν είναι αυτό που χαρακτηρίζει τις συγκεκριμένες ομάδες.
Οι ομάδες αυτές, δρώντας επίσης στο επίπεδο του θεάματος (όπως ακριβώς και το ΚΚΕ) δεν ανέχτηκαν το ότι κάποιος άλλος τους πήρε την «πρώτη σειρά της μαρκίζας». Έπρεπε, σαν γνήσια πρωτοπορία που θεωρούν και οι ίδιοι τον εαυτό τους, να πάρουν πίσω τον πρωταγωνιστικό ρόλο που τους έκλεψαν. Ήταν μια ακόμη (ανάμεσα στις πολλές άλλες) απολίτικη, χουλιγκάνικη συμπεριφορά, μια άλλη εκδοχή της εργολαβίας του κινήματος. Τα «μαύρα κομάντα» ανέλαβαν για άλλη μια φορά να σώσουν την τιμή του κινήματος, χωρίς να το ρωτήσουν όμως...
Δεν είμαι apriori εναντίον της βίας. Η άσκηση της βίας όμως είναι υπόθεση του ίδιου του κινήματος και όχι υπόθεση κάποιων αυτόκλητων ζορό. Ας μην μιλήσει κανείς για «χύμα κόσμο» που αντέδρασε – ο χύμα κόσμος δεν πηγαίνει πλήρως εξοπλισμένος στις διαδηλώσεις. Επίσης, σε κάθε περίπτωση, η βία ασκείται εναντίον του κράτους και των οργάνων του και όχι εναντίον συνδιαδηλωτών, ό,τι ιδεολογικές διαφορές κι αν έχουμε.
Δυστυχώς, η συγκεκριμένη ομάδα δεν αρκέστηκε να χτυπήσει την περιφρούρηση του ΚΚΕ (κάτι που, ενδεχομένως, θα μπορούσε να δικαιολογηθεί με κάποιον τρόπο) – οι πέτρες και οι μολότωφ χτυπούσαν και κόσμο που δεν ανήκε στα ΚΝΑΤ.

Οι δύο πιο πάνω λογικές δεν είναι κάτι παραπάνω από διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Του νομίσματος της εργολαβίας του κινήματος. Μιας εργολαβίας που είτε κόκκινη είναι είτε μαύρη πνίγει τον αυθορμητισμό, την αυτενέργεια και τη δυναμική του κινήματος. Είναι μια λογική που στέλνει τον κόσμο στο σπίτι του.

Το κίνημα είναι ανάγκη να σταθεί αντιμέτωπο με αυτές τις λογικές. Να πάρει πρωτοβουλίες και να μην σέρνεται πίσω από γεγονότα που καθορίζουν άλλοι. Ας αφήσει τους εργολάβους χωρίς εργολαβία, να τσακώνονται μόνοι τους. Η παράσταση με τίτλο «συγκρούσεις στο κέντρο» πρέπει να λάβει τέλος. Είναι καιρός να αποκεντρωθεί ο αγώνας, να γίνουν εξεγερσιακές διαδηλώσεις στις γειτονιές, να μεταφερθεί η σύγκρουση στους εργασιακούς χώρους και στις σχολές, εκεί που ξέρει ο ένας τον άλλον. Σε χώρους και περιοχές που οι δυνάμεις καταστολής δύσκολα μπορούν να ελέγξουν. Διάβασα κάπου μια πετυχημένη φράση: «τέρμα στη “φάκα” του Συντάγματος»*. Προσυπογράφω.

ΥΓ. Από τη σύγκρουση φάνηκε και το εξής: έσπασε ο μύθος περί του «αήττητου» του ΠΑΜΕ. Έχω την αίσθηση ότι η αναρχική ομάδα θα έπαιρνε φαλάγγι τους Κνίτες, εάν δεν παρενέβαιναν τα ΜΑΤ. Αυτό, ενδεχομένως, να φουσκώσει τα μυαλά των συγκεκριμένων αναρχικών και να δοκιμάσουν ξανά να επιτεθούν στο ΚΚΕ στο μέλλον. Εύχομαι, τούτη την ώρα που διαλύεται το σύμπαν να μην ξεκινήσει κάποια βεντέτα...κάπως έτσι είναι τα πράγματα, με μερικές λέξεις παραλλαγμένες
στο τέλος λίγο λέει πίπες, anyway

enitharmon
21-10-2011, 16:52
ο βενιζέλος πάει να ξεπεράσει τον παγκαλο στις :τατσντ: στιγμές. Τη Δευτέρα απειλούσε το βαξεβάνη, λέγοντας οτι δε μπορεί ως εργαζόμενος της κρατικής τηλεόρασης να λέει αυτά που λέει και χτες έκανε χαμό στη βουλή όταν ο τσίπρας τους κατηγόρησε οτι λειτουργούν με όρους ομερτά

Dythor
21-10-2011, 16:58
ξεκαθαρισε στο μυαλο σου οτι ειμαι αντρας

Είσαι και φαίνεσαι!

Όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.

Όλα τα υπόλοιπα είναι σημαντικά. Και ακριβώς επειδή υπάρχουν κάποιοι σαν εσένα που γράφουν ότι είναι μπούρδες, είναι Τα Πιο Σημαντικά Πράγματα Στον Κόσμο.

A ha ha
21-10-2011, 17:04
Μία άποψη απο μία Απολιτίκ Πουστάρα .

Εμφύλιος. Το Μόνο μας πρόβλημα τελικά είναι τι χρώμα είμαστε. Μαύροι ή κόκκινοι, μπλε ή πράσινοι, ροζ η κίτρινος (μπάτσιε). Δεν έχουμε άλλα προβλήματα.
Μπαχαλάκιδες. ή μαύροι, πες τους όπως θες. όση οπτική επαφή είχα από την πλατεία, όσα έχω ξέρω από το παρελθόν και όσα είδα φάτσα-κάρτα... είδα ένα σεβαστό ποσό πιτσιρικιών με τις μάρκες τους, το "επανάσταση κιτ" (γαμάτη μάσκα - γάντια εργασίας από το πρακτικερ - μπακ πακ east pack κτλ) με το ωραίο τους σαμσουνγκ τατσ κινητό να βιαιοπραγούν ενάντια στους παμεματ και σε όποιον ήταν εκεί. Λατομείο για ακόμα μια φορά το ύνταγμα.
Και για να κλείσει κ η μέρα ωραία βρίσκουν την ευκαιρία -αφού όλοι αυτοί οι "Φίλοι μπάτσων" έχουν κάνει την δουλειά σωστά - να ρίξουν και οι οριτζινάλε ματς το δακρυγόνο τους μες την πλατεία και να μας διώξουν.

VirusXI
21-10-2011, 17:22
Όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.

Όλα τα υπόλοιπα είναι σημαντικά. Και ακριβώς επειδή υπάρχουν κάποιοι σαν εσένα που γράφουν ότι είναι μπούρδες, είναι Τα Πιο Σημαντικά Πράγματα Στον Κόσμο.

Για όρισε το σαν και μένα. Βάλε μου ταμπέλα να γουστάρουμε.

Dythor
21-10-2011, 17:34
Σαν εσένα μόνο αναφορικά με αυτό που είπες και ακούω παντού, όχι σαν ενταγμένο ιδεολογικά κάπου. Για να στο κάνω πιο λιανά και κάνοντας την παραχώρηση να μιλήσουμε μόνο για τον ταξικό αγώνα για να μην το χαώσουμε, εμένα ρε παιδί μου δεν μ' ενδιαφέρει αν οι βουλευτές είναι κλέφτες, αν τα μέτρα είναι "άδικα" (τι σημαίνει αυτό αλήθεια και μέχρι ποιό σημείο μιλάει η ρητορική της αδικίας; αρχίζει η συζήτηση για την αδικία στον καπιταλισμό μόνο μετά το σημείο που επεισέρχεται ο νεοφιλελευθερισμός και η διαφθορά των αρχόντων μας, μαμά;!), αν θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο ή όχι. Δεν μετράω τις κατακτήσεις του ταξικού κινήματος μέσα από το αν θα ρυθμιστεί η νεοφιλελεύθερη βαλβίδα στον ελλαδικό χώρο μισή στροφή αριστερά ή δεξιά. Ακριβώς όπως η βία σ' αυτήν την κοινωνία δεν αρχίζει από τη μολότοφ έτσι και το κλαςς γουώρφερ δεν αρχίζει αν οι βουλευτές είναι καθάρματα με βίλες στη δροσιά και μέτρα είναι άδικα γιατί σώνουνε ο κόσμος τις τράπεζες κι όχι τους ανθρώπους.

Οι Καλύτεροι Άνθρωποι Στον Κόσμο να ήταν οι βουλευτές, οι πιο τίμιοι (;!), οι πιο δουλευταράδες, την πιο ίση κατανομή του πλούτου να κάνανε (όπως υπάρχει η φαντασίωση στο συλλογικό συνειδητό τύπου σουηδία α λα 90s φαντάζομαι), την πιο τίμια φορολογική δήλωση να έκανε ο υδραυλικός μέχρι τον δικηγόρο, ΔΕΝ με νοιάζει, δεν με αφορά καθόλου, μου φαίνεται αστεία όσο και μάταιη αυτή η φαντασίωση. Δέκα φορές μίσος για τους κλέφτες βουλευτές, ΕΚΑΤΟ για τους τίμιους.

Οπότε αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΣ. Δεν είμαι εκεί για να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο. Πρώτον γιατί θα περάσει και δεύτερον γιατί στ' αρχίδια μου. Αυτό που με νοιάζει είναι να ζυμώσω τον αγώνα ώστε να βάλω στο μυαλό πέντε-δέκα ανθρώπων ότι η κριτική πρέπει να μπαίνει στο σπόρο γιατί το δέντρο είναι σάπιο από 'κει, κι όχι να περιορίζεται στα κλαδιά, άντε και στον κορμό καμιά φορά. Στην τελική ρε παιδί μου ότι είναι γελοίο να είσαι αριστεριστής σε λεκτική αφασία, φάντομ ντακ που λέει ο λόγος, γιατί εν πάσει περιπτώσει σε έχει κάνει σκόνη ο μίλτον φρήντμαν που θα 'λεγε κι ο κατώριμος αν αρχίσεις το παιχνίδι και τη συζήτηση από 'κει.

Να πούμε.

VirusXI
21-10-2011, 17:54
Καταλαβαίνεις ότι δε βγαίνει κάποιο συμπέρασμα απ'αυτό που λες ε;
Κι ακόμα περισσότερο δεν το συνδέει απολύτως τίποτα με αυτό που είπα, είτε είπε κάποιος άλλος, απλά υπάρχει για να δείξεις αντίθεση. Κάτι σαν cool statement να πούμε κιέτσι χωρίς λόγο ύπαρξης.

Ούτε μούτζα δε δίνω.

Phantom Duck
21-10-2011, 18:05
Οπότε αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΣ. Δεν είμαι εκεί για να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο. Πρώτον γιατί θα περάσει και δεύτερον γιατί στ' αρχίδια μου. Αυτό που με νοιάζει είναι να ζυμώσω τον αγώνα ώστε να βάλω στο μυαλό πέντε-δέκα ανθρώπων ότι η κριτική πρέπει να μπαίνει στο σπόρο γιατί το δέντρο είναι σάπιο από 'κει, κι όχι να περιορίζεται στα κλαδιά, άντε και στον κορμό καμιά φορά. Στην τελική ρε παιδί μου ότι είναι γελοίο να είσαι αριστεριστής σε λεκτική αφασία, φάντομ ντακ που λέει ο λόγος, γιατί εν πάσει περιπτώσει σε έχει κάνει σκόνη ο μίλτον φρήντμαν που θα 'λεγε κι ο κατώριμος αν αρχίσεις το παιχνίδι και τη συζήτηση από 'κει.

τι είναι η λεκτική αφασία;

αφασία (στερητικό α- και -φέτος από το ρήμα φημί = λέγω)

ikonoklast
21-10-2011, 18:28
Αυτό που με νοιάζει είναι να ζυμώσω τον αγώνα ώστε να βάλω στο μυαλό πέντε-δέκα ανθρώπων

Εσύ.

mourning apocalypse
21-10-2011, 19:38
Είχα μια φαντασίωση για επιστροφή μπορισαν αποκλειστικά για αυτό το 2ήμερο.

stam and the witches
21-10-2011, 20:25
Χρειάζεται ένας γραφικός χρήστης ανάμεσα σε τόσους επιστήμονες βιοτεχνολόγους άλλωστε.

Agoraphobic_S.I.
21-10-2011, 20:53
Σταμ, ειλικρινά τώρα, εσύ για τι περνιέσαι ρε τσουτσέκι; Το μόνο που κάνεις εδώ μέσα (στα πολιτικς) είναι να περιμένεις να πει κάποιος κάτι "ελευθεριακό", "αναρχικό", "φρικιαστικό" για να πετάξεις και συ με τη σειρά σου τη σταλινική παπάτζα σου.

Σταμ, bibleπωςσελένε και λειπά αποληθώματα, αργά η γρήγορα θα καταλήξετε εδώ:

http://www.kalymniansvoice.gr/el/images/stories/articles/garbage-1.jpg

στα σκουπίδια της ιστορίας.

stam and the witches
21-10-2011, 21:14
Έχω κάποιες υποψίες ότι μπορεί να γίνει κι έτσι, γι αυτό κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Σίγουρα όμως αν ήμουν φιλικά προσκείμενος σε ποινικούς και συμμορίες θα κρατούσα ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.

Agoraphobic_S.I.
21-10-2011, 21:16
Μόνο αυτό δεν είμαι γι' αυτό ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ.

stam and the witches
21-10-2011, 21:24
Έσπασα τον όρκο σιωπής μου επειδή ο Κάλκης ζήτησε τη φορολογική δήλωση του μπαμπά μου, ζητώ συγγνώμη. Σε αφήνω να συνεχίσεις να γράφεις Ιστορία.

rudie
21-10-2011, 21:37
Τι έχουνε οι ποινικοί;

freak brother
21-10-2011, 21:58
κελι

rat_poison
21-10-2011, 22:29
κάθησα και διάβασα όλο αυτό που έχει συμβεί σ' αυτό το θρεντ από το πρωί

ρε μαλάκες, πάτε καλά; βλέπετε τις φωτογραφίες, ή μιλάτε από ό,τι ακούσατε στα ίντερνετς. δλδ δείτε απλά πώς ξεκινάνε τα επεισόδια στο βίντεο που πόσταρα. είναι απλό, οι κνίτες κλείνουν το δρόμο στους δεν πληρώνω, τους τραμπουκίζουν και προστατεύουν τα ματ που είναι πίσω τους και μετά αρχίζει ξύλο. δεν είναι και σενάριο του ίνγκμαρ μπέργκμαν, το βίντεο έχει απλή πλοκή.

ποια φρικιά, παρακρατικοί, νετσάγιεφς και νιντζάγιεφς κι ασφαλίτες, έχετε επαφή με το τι βλέπετε στις φώτο και στο βίντεο ή η αλήθεια σας περιορίζεται στην κατάπτυστη (αρχική) ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

και κάτι για όσους λένε "μα φοβόμαστε να κατέβουμε μ' αυτά που γίνονται"
ρε μαλάκες, καθίστε σπίτι τότε αν φοβάστε. Αν είναι κάθε φορά που μας κλείνουν το δρόμο να διαλύουμε τις πορείες και να φεύγουμε χωρίς σύγκρουση, τότε απλά να μαζευόμαστε σ' ένα μέρος, να φωνάζουμε δυνατά μέχρι να μας ακούσει ο θεός ξερωγώ και να μας λύσει το πρόβλημα. Σ' αυτήν την περίπτωση οι μπάτσοι είτε μας σταματήσαν στα πρώτα 10 μέτρα της πορείας, είτε ακριβώς πριν απ' τα σκαλιά της βουλής θα 'ναι ένα και το αυτό.

Να το θέσω και λίγο προβοκατόρικα: Στα πόσα μέτρα απ' την εξώπορτά σου αντιδράς σε μπάτσους που απαγορεύουν την πρόσβασή σου σε κάποιο μέρος; Στα 0, στα 30, στα 300, ή στα 3000; Δλδ το δικαίωμά σου να πας όπου θες και να κυκλοφορήσεις όπως θες, πότε το συμβιβάζεις με το να ξελαρυγγιαστείς δυο λεπτά, να γυρίσεις σπίτι σου και να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους;

Κι επίσης για όσους πιστεύουν ότι γίνονται με ανεύθυνο τρόπο ή για ξεγκάβλωμα
Ναι δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ούγκανοι που δε λογαριάζουν την ασφάλεια κανενός. Δεν είμαι ούτε στραβός, ούτε αρνούμαι αυτό που βλέπω. Αλλά αν κατεβαίνεις στο δρόμο, μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά ανάμεσα στα μπάχαλα που γίνονται από ηλίθιους χουλιγκάνους βλάκες και στις συγκρούσεις που αποσκοπούν είτε στη διεκδίκηση του δικαιώματος να βρίσκεσαι απλά σ' ένα μέρος είτε γίνονται καθαρά για λόγους επιβίωσης από το ξύλο και τα χημικά.

Δλδ αν βλέπεις 22 άτομα να τρέχουν κατά πάνω σου να σε κάνουν μαύρο, δε θα τους πετάξεις καμιά πέτρα για να τους καθυστερήσεις; Θα κάτσεις να τις φας;
Θα αφήσεις τους μπάτσους να σου περικυκλώσουν την πορεία;
Πώς θα το διασφαλίσεις αυτό, θα πεις, συγνώμη κύριε μπάτσε, εγώ μέχρι τη βουλή πάω να εμποδίσω την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, δε θα πειράξω ούτε καπάκι από στυλό κατά τ' άλλα.
Κόσμος που κατέβαινε στην πορεία και είχε αυτές τις ονειροφαντασίες (γεννημένες από μια 20ετία μικρομεσαίας αποχαύνωσης) είδαμε πώς αντιμετωπίστηκε τον Ιούνη.

Και στην τελική δεν υπάρχει ανάγκη να φτάσουμε στο μη περαιτέρω και να διαμορφωθούν κοινωνίες εξαθλιωμένες σαν αυτές της λατινικής αμερικής για να κάνουμε μία καθεστωτική ανατροπή. Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι με τα μέτρα που μας περνάνε "έχουμε καιρό;" Ή μήπως μπορούμε να προβλέψουμε αυτή τη μέρα, να πούμε "θα γίνει στης 28 Μαρτίου 2012, τότε εκείνη τη μέρα θα το προσπαθήσουμε αυτό"
Ή μήπως επειδή δεν είναι όλοι έτοιμοι για κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάτσουμε να τους περιμένουμε όλους μέχρι να'ναι έτοιμοι; Κι αν τους περιμένουμε αιωνίως, πώς θα το ξέρουμε ότι είναι έτοιμοι για μία ανατροπή αν δεν την αρχίσουμε;

Γι' αυτό για μένα η συμπεριφορά σου στο δρόμο πρέπει μεν να μη θέτει σε άχρηστο κίνδυνο τον κόσμο και να μην είναι αυτοκτονική, αλλά δε βρίσκω το λόγο να μην τις παίξω με οποιονδήποτε φυλάει αυτούς που μας γαμάνε πατόκορφα, δε θα περιμένω καμία θεϊκή παρέμβαση που θα ετοιμάσει τον κόσμο και θα ωριμάσει τις συνθήκες σε όλους.

Τέλος στον τυπά που είπε "οι αναρχικοί θέλουν τώρα επανάσταση όπλα και σφαγείο"
λολ
όμως λολ
όμως λολ

ikonoklast
21-10-2011, 22:36
και κάτι για όσους λένε "μα φοβόμαστε να κατέβουμε μ' αυτά που γίνονται"
ρε μαλάκες, καθίστε σπίτι τότε αν φοβάστε.

http://3.bp.blogspot.com/_42JKEn7w8ag/SomqIXQacSI/AAAAAAAABfc/3M-ocbD8TBM/s400/clap_hands.jpg

freak brother
21-10-2011, 22:46
Αν είναι κάθε φορά που μας κλείνουν το δρόμο να διαλύουμε τις πορείες και να φεύγουμε χωρίς σύγκρουση, τότε απλά να μαζευόμαστε σ' ένα μέρος, να φωνάζουμε δυνατά μέχρι να μας ακούσει ο θεός ξερωγώ και να μας λύσει το πρόβλημα

βασικα τι παραπανω απο αυτο εχουν φερει τα μπαχαλα απο το 1974 και μετα?

katwrimos
21-10-2011, 22:50
γιατί εν πάσει περιπτώσει σε έχει κάνει σκόνη ο μίλτον φρήντμαν που θα 'λεγε κι ο κατώριμος αν αρχίσεις το παιχνίδι και τη συζήτηση από 'κει.

Να πούμε.

Σας παρακαλώ να αφήσετε τον κατώριμο και (κυρίως) τον Μιλτον Φριντμαν εκτός της συζήτησης. Οταν αποφασίσετε για το αν η σωστή τιμωρία για συμμετοχή στο ΚΚΕ είναι ο θάνατος ή η εξορία, λετ μι νοου.

kollaps
21-10-2011, 23:03
PRb33lXFGk0&feature=player_embedded#!

Πολύ καλά τα λέει η Αλέκα εδώ, φαίνεται ότι αλλάζει κάπως τη γραμμή κάτω από την πίεση των περιστάσεων. Άντε να δούμε.

καλημερα σε ολους!

να θυμισω οτι αυριο ειναι η μερα που θα πεθανουμε;

υ.γ. (http://news.in.gr/world/article/?aid=1231133575)

http://anarchypress.files.wordpress.com/2011/10/kalesma-gia-19-10-2011.jpg

Αν έλεγε "κεφάλαιο" ή "αφεντικά" αντί για "κράτος κι εξουσία", θα ήταν το καλύτερο κάλεσμα για αύριο.

Αύριο η ΚΚΕαδάρα θα βγάλει τα τουφέκια από το υπόγειο του Περισσού μου φαίνεται.

Lol.

Agoraphobic_S.I.
21-10-2011, 23:03
Σας παρακαλώ να αφήσετε τον κατώριμο και (κυρίως) τον Μιλτον Φριντμαν εκτός της συζήτησης. Οταν αποφασίσετε για το αν η σωστή τιμωρία για συμμετοχή στο ΚΚΕ είναι ο θάνατος ή η εξορία, λετ μι νοου.

Για σένα αυτή είναι έτσι κι αλλιώς. :razz:

kollaps
21-10-2011, 23:44
Το 48 θα είχα φροντίσει να είμαι με τον ένδοξο εθνικό στρατό που στο ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΕΧΩΣΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.

Άκουσα ότι στη ΓΑΔΑ ψάχνουν άτομα για να δουλεύουν τα ιντερνετς, στείλε βιογραφικό.

Το 1979 Oι εξεγερμένοι διαδηλωτές στήνουν οδοφράγματα για να αντισταθούν στις αύρες και τα ΜΑΤ, και χτυπούν τράπεζες, εμπορικά καταστήματα και δημόσια κτίρια. Αρκετοί καταφεύγουν μέσα στο πολυτεχνείο και το καταλαμβάνουν. Ασφαλίτες από τους γύρω δρόμους πυροβολούν αδιακρίτως μέσα στο πολυτεχνείο, τραυματίζοντας σοβαρά με σφαίρες δυο ακόμα διαδηλωτές.

Μέσα στο πολυτεχνείο γίνεται συνέλευση διαρκείας και καλείται συγκέντρωση, αλλά το πρωί, και ενώ αρκετός κόσμος είχε αποχωρήσει κουρασμένος, το ίδρυμα ανακαταλαμβάνεται από τα ΚΝΑΤ που το εκκενώνουν. Την επομένη μέρα γίνεται διαδήλωση 2.000 ατόμων με συνθήματα όπως "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ". Στο κέντρο της Αθήνας δεν υπάρχουν καθόλου ΜΑΤ, παρά μόνο τα ΚΝΑΤ (ΚΝΕ και ΕΣΑΚ) -με τα οποία έγιναν κάποια επεισόδια- καθώς υπήρχε ο φόβος ότι αν ο κόσμος αντίκριζε τα ΜΑΤ θα ξεκινούσαν και θα επαναλαμβάνονταν συγκρούσεις όπως της προηγούμενης μέρας. Το γεγονός είναι ότι τον κατασταλτικό ρόλο που δεν μπορούσε να παίξει η αστυνομία τον έπαιζαν απροκάλυπτα οι ομάδες κρούσης του ΚΚΕ, ενώ οι δηλώσεις του Α. Παπανδρέου την ίδια μέρα αναφέρονταν μόνο στους βανδαλισμούς των διαδηλωτών ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονταν γι αυτούς.

Το βράδυ της 16/12 οργανωμένες ομάδες της ΚΝΕ (τα διάσημα τότε ΚΝΑΤ) εισβάλλουν στο Χημείο οπλισμένες με κράνη και λοστάρια και επιχειρούν να σπάσουν την κατάληψη του Χημικού-Φυσικού. Μετά από σκληρή σύγκρουση (με 15 τραυματίες) κατορθώνουν στρατιωτικά να ελέγξουν το κτίριο. Όμως πολιτικά, είναι πανωλεθρία: την επόμενη το πρωί υποχρεώνονται να το εγκαταλείψουν, ενώ ένα κύμα Γ.Σ. επιβεβαιώνει την αγωνιστική γραμμή και αποφασίζει συνέχεια των κταλήψεων, ακόμα και στις διακοπές των Χριστουγέννων. Στις 20/12, η ΕΦΕΕ υποχρεώνεται να αλλάξει γραμμή και να προειδοποιήσει την κυβέρνηση ότι με το τέλος των διακοπών (8/1) όλες οι σχολές θα είναι κατηλειμένες.

http://www.youtube.com/watch?v=M7LvJpqgL-U

Μαλακία, σου έφαγαν τη θέση.

απο ματαδεσ σιγουρα!

Αυτοί είστε.-

η αλήθεια σας περιορίζεται στην κατάπτυστη (αρχική) ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

Άλλαξε την ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

Και για να ρίξουμε κι άλλο το επίπεδο και να πάμε σε απύθμενα γηπεδικά βάθη:

Ρε μαλακισμένα ζώα της αναρχίας που εδώ και 2 μέρες γυρνάτε όλο το ίντερνετ και εκτοξεύετε απειλές δεξιά κι αριστερά και ότι θα κάνετε και θα δείξετε: μια ζωή στην κλάψα είστε, για τους κακούς Μπολσεβίκους στην Κρονστάνδη και τον κακό Μαρξ που έδιωξε τον Μπακούνιν από τη Διεθνή, για τους σατανικούς σταλινικούς στην Ισπανία και για τα ΚΝΑΤ του Μαλάμη στο Χημείο. Έτσι κι αλλιώς με τις ακρατικές παπαριές σας πάντα θα παίρνετε πούλο, είτε από το αστικό είτε από το ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Γατάκια.

Ace
22-10-2011, 06:08
...για τους σατανικούς σταλινικούς στην Ισπανία και για τα ΚΝΑΤ του Μαλάμη στο Χημείο. Έτσι κι αλλιώς με τις ακρατικές παπαριές σας πάντα θα παίρνετε πούλο, είτε από το αστικό είτε από το ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Γατάκια.

Γελά ο κόσμος.

Griffith
22-10-2011, 13:29
ρατ πόιζον από που έχεις άποψη.πες παρακαλώ με λεπτομέρειες.

VidnaObmana
22-10-2011, 13:45
Τραγικο θρεντ. Και μετα καποιοι μιλανε για συσπειρωση αφυπνιση και επανασταση.

Kollaps, :moutza:

rat_poison
22-10-2011, 13:49
τι εννοείς;

Dythor
22-10-2011, 13:51
Καταλαβαίνεις ότι δε βγαίνει κάποιο συμπέρασμα απ'αυτό που λες ε;
Κι ακόμα περισσότερο δεν το συνδέει απολύτως τίποτα με αυτό που είπα, είτε είπε κάποιος άλλος, απλά υπάρχει για να δείξεις αντίθεση. Κάτι σαν cool statement να πούμε κιέτσι χωρίς λόγο ύπαρξης.

Ούτε μούτζα δε δίνω.

Δεν ξέρω αν σου λείπουν βασικές ικανότητες ανάγνωσης και κατανόησης, εσύ είπες ότι το να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα κι όλα τ' άλλα είναι μπούρδες. Εγώ διαφωνώ και σου δείχνω το γιατί.

H.
22-10-2011, 13:57
Εγώ το μόνο που καταλαβαίνω (και) από εδώ είναι ότι ένας εμφύλιος είναι πάντα πολύ πιο κοντά για εμάς παρά μια ομόψυχη επανάσταση οποιασδήποτε μορφής. Αυτό έχει περάσει πλέον στο DNA μας, αυτό έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι έξωθεν κι αυτό εκμεταλλεύονται για να μας γαμάνε. Και καλά κάνουν και μαγκιά τους.

Μόνο λύπη.

marsi
22-10-2011, 14:01
δεν γινεται να υπαρχει συσπειρωση με ανθρωπους οι οποιοι την λεξη συνδιαμορφωση δεν την ξερουν, και το μονο που ξερουν ειναι να λασπολογουν και να προσπαθουν να κερδισουν υπεραξια απο οποιοδηποτε κοινωνικο γεγονος. οχι απλα κοινωνια δεν χτιζεις μαζι τους, αλλα οπως βλεπουμε ουτε στο δρομο διπλα τους δεν σε θελουν. οι κκεδες μια ζωη αυτοι ηταν, στο πολυτεχνειο το 73 οι εξεγερμενοι χαρακτηριστηκαν ως προβοκξατορες, υπαρχει και το 8 τευχος της πανσπουδαστικης που το εγραφε και το απεσυραν, και αλλα πολλα, για να μην αρχισουμε για τον δεκεμβρη. ποσοι απο σας κατεβηκαν κατω τον δεκεμβρητου 2008? για το κκε ολοι τοτε και τωρα ειμαστε χαφιεδες και ασφαλητες! απλα αυτα που ακουγαμε για την εξεγερση του πολυτεχνειου το 73, το 98 που παρεδωσαν 150κατι αναρχικους στην επετειο του πολυτεχνειου στους μπατσους, η δικια μας γεννια το εζησε στο πετσι της στις 20 οκτωβρη στο συνταγμα.

metamelia3
22-10-2011, 14:02
αν ηταν "ομοψυχες" οι επαναστασεις, δεν θα υπηρχε λογος να γινουν. καλα στην φαντασια ολα, αλλα.

VidnaObmana
22-10-2011, 14:07
Εγώ το μόνο που καταλαβαίνω (και) από εδώ είναι ότι ένας εμφύλιος είναι πάντα πολύ πιο κοντά για εμάς παρά μια ομόψυχη επανάσταση οποιασδήποτε μορφής. Αυτό έχει περάσει πλέον στο DNA μας, αυτό έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι έξωθεν κι αυτό εκμεταλλεύονται για να μας γαμάνε. Και καλά κάνουν και μαγκιά τους.

Μόνο λύπη.

Ωπ ωραια τα λες(εκτος απο το κομματι με το DNA , ελεος). Και βλεπω με εβαλες και υπογραφη πσσσ δικε μου τοσο απηχηση εχω ? :\

marsi αυτο που λες στην αρχη πιστευω και εγω, δεν μαρεσει καθολου το σημερινο καθεστως ή γενικοτερα ο κοσμος που ζουμε, αλλα ΔΕΝ θελω να αλλαξω τον κοσμο με πολλα απο τα τυπακια που αυτοπροσδιοριζονται ως επαναστατες,αγωνιστες,και τα συναφη. Διαλεγω συγκεκριμενα ατομα

freak brother
22-10-2011, 14:12
το 98 δεν θυμαμαι να τους παρεδωσε το ΚΚΕ στους μπατσοι , απλα περικυκλωσαν με χιλιαδες ματ το πολυτεχνειο και τους μαζεψαν το πρωι , και μεσα ειχε γιους βουλευτων δικαστων κλπ :P

Mitsmann
22-10-2011, 14:12
Το κκε (aka Κατασταλτικο Κομμα Ελλαδος ) σημερα εδειξε για ΑΚΟΜΗ μια φορα ποσο ρουφιανοι ειναι. απο το πρωι κατεβηκε με μονο σκοπο να διασφαλισει την ομαλη διεξαγωγη της ψηφοφοριας για να βγει μετα με την παντιερα "εμεις δεν το ψηφισαμε". μονο κ μονο απο τη σταση του σωματος που κρατησαν στην πορεια ( πλατη στους μπατσους- μετωπο στον κοσμο) εδειξαν ποσο σοβαρα ειχαν παρει το ρολο της προστασιας. καλα τις γελιοιτητες που ακουω " το μαυρο μπλοκ εριξε πρωτο πετρες στους παμιτες κ τους προκαλεσε", δεν τις σχολιαζω γιατι προφανως λεγονται απο ατομα που ενημερωνοντουσαν απο το σκαι κ δεν εχουν ιδεα τι γινοταν στην καραγιωργη σερβιας λιγο πριν μας την πεσουν τα κνατ απο το πλαι. ακομα, ο θανατος ενος ανθρωπου, ανεξαρτητως απο το οτι ανηκε στο παμε, ειναι θλιβερος γιατι , αφενως επεσε απο τη χημεια που εριξαν αυτοι που σιγονταριζε, αφετερου ειναι θυμα του κρατους, οπως κ να χει γιατι πεθανε κατα τη διαρκεια απεργιακης διαμαρτυριας. κατα τα αλλα ψοφος στα σταλινικα γουρουνια που εχουν ακομα προσωπο κ μιλανε, γαμω την αγια σας ρουφιανοι, κωλοζωα

Ρε μαλακισμένα ζώα της αναρχίας που εδώ και 2 μέρες γυρνάτε όλο το ίντερνετ και εκτοξεύετε απειλές δεξιά κι αριστερά και ότι θα κάνετε και θα δείξετε: μια ζωή στην κλάψα είστε, για τους κακούς Μπολσεβίκους στην Κρονστάνδη και τον κακό Μαρξ που έδιωξε τον Μπακούνιν από τη Διεθνή, για τους σατανικούς σταλινικούς στην Ισπανία και για τα ΚΝΑΤ του Μαλάμη στο Χημείο. Έτσι κι αλλιώς με τις ακρατικές παπαριές σας πάντα θα παίρνετε πούλο, είτε από το αστικό είτε από το ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Γατάκια.

ειστε περιπου 20 φορες πιο κρετινοι απ τα γηπεδικα φορουμ.
τουλαχιστον αυτοι δε το παιζουν φιλοσοφοι σωτηρες.

marsi
22-10-2011, 14:16
αυτο που λες ηταν το 95! και το αν οι γιοι βουλευτων ειναι αναρχικοι η ελευθεριακοι η οπως νομιζουν αυτοι, συμμετεχουν σε κινηματικες διαδικασιες απο τα κατω και στηριζουν το λογο τους ειναι συντροφοι μου! για του γονεις δεν φταει κανεις. τους φιλους τους διαλεγεις τους συγγενεις τους φορτωνεσαι!

freak brother
22-10-2011, 14:18
δεν σχολιασα , απλα το ανεφερα , α το 98 ηταν με την Κλιντον ε?

rat_poison
22-10-2011, 14:21
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CKyiYIo-FWM

δείτε τους, να ποιοι είναι οι ούγκανοι ανάρχες που πετάν πέτρες στους μπάτσους και βγάζουν χαυλιόδοντες τη νύχτα και πίνουν το αίμα των αθώων κορασίδων

marsi
22-10-2011, 14:21
και εγω δεν σε προγκιξα, ναι το 98 με τον κλιντο ηταν.

Phantom Duck
22-10-2011, 14:29
τι εννοείς;

ότι η θεσσαλονίκη είναι λίγο μακριά από τη γωνία πανεπιστημίου και καραγιώργη σερβίας για να μιλάς για τύπους που έχουν ενημερώση μόνο από την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. το ΚΚΕ πράγματι δεν άφησε μπλοκ να περάσει επειδή γαμιέται, αν αυτό δικαιολογεί τυφλή επίθεση με μάρμαρα και μολότοφ μέσα στο μπλοκ του (ούτε καν στην περιφρούρηση), ε τότε θα έπρεπε να έχουμε βγει κι εμείς με κουμπούρια να κυνηγάμε τα κουκουλωμένα που άνοιξαν κεφάλια ΟΛΜΕδων την Τετάρτη επειδή τόλμησαν να τους κράξουν.

το πιο τρομακτικό από όλη τη συζήτηση (εκτός της φοβερής μεταστροφής της μακριά από την ίδια την απεργία και το πολιτικό της πλαίσιο) είναι ότι συνειδητοποιώ την τεράστια ομοιότητα της "περιφρούρησης" ΚΚΕ και μαύρων, που στην πραγματικότητα είναι ενάντια σε όλους τους άλλους πολιτικούς χώρους.

δεν πειράζει όμως, το ζήτημα είναι να γίνει τώρα το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, έχουμε εμφύλιο λέμε!

rat_poison
22-10-2011, 14:32
ναι γιατί αυτό είπα

ξαναδιάβασε, αυτή τη φορά διαβάζοντας όχι σκανάροντας με τα μάτια το κείμενο

kollaps
22-10-2011, 15:14
Ας αφησουμε το πολιτικο πλαισιο για λιγο. Τυποι που κανουν τη φαση τους στις πλατες απροστατευτων ανθρωπων τη στιγμη που οι ιδιοι ειναι προστατευμενοι μεχρι τα φρυδια ειναι θρασυδειλες κοτες, τελος.

VirusXI
22-10-2011, 15:25
Δεν ξέρω αν σου λείπουν βασικές ικανότητες ανάγνωσης και κατανόησης, εσύ είπες ότι το να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα κι όλα τ' άλλα είναι μπούρδες. Εγώ διαφωνώ και σου δείχνω το γιατί.

Είπα ότι θα ψηφιστεί και δεν θα είναι κανείς έξω απ'τη βουλή. Χρειαζόταν ικανότητα ανάγνωσης και κατανόησης που η ιντερνετική περσόνα σου δε διαθέτει, από κοντά μια χαρά τα λέμε, όταν τα λέμε.

Να, ας το κάνω και κβουότ να πούμε:

Και για να σοβαρευτούμε, υπάρχει νεκρός σήμερα. Και θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο με ελάχιστο κόσμο απ'έξω. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.

"Ελάχιστος κόσμος απ'έξω" = ελληναράδικος διχασμός, προβοκάτσιες, τηλεοπτική επανάσταση ΠΑΜΕ, φαγωμάρα και γενικά καμιά ελπίδα.
"Πολυνομοσχέδιο" = η αφορμή και το αίτημα της διήμερης απεργίας. Το ποιο είναι το αίτημα καθορίζει το αποτέλεσμα μιας ενέργειας, αν είναι θετικό ή αρνητικό. Στοιχειώδης λογική.

Στ'αρχίδια μας αν κατεβαίνεις εσύ για τη ζύμωση ή για να πιεις καφέ στο έβερεστ. Και κατ'επέκτασιν η μπουρδολογική περιαυτολογία του ποστ σου. Αυτά.

LokiTricksterGod
22-10-2011, 15:27
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lt7hy3XSjQ1qe0eclo1_r26_500.gif

δεν είναι αρκετός ο διχασμός βασικά, θέλει κιάλλο ακόμα

marsi
22-10-2011, 15:54
Ας αφησουμε το πολιτικο πλαισιο για λιγο. Τυποι που κανουν τη φαση τους στις πλατες απροστατευτων ανθρωπων τη στιγμη που οι ιδιοι ειναι προστατευμενοι μεχρι τα φρυδια ειναι θρασυδειλες κοτες, τελος.

για ποιους απροστατευτους αναφερεσε? τους παμιτες με τα κρανη και τα παλουκια? και το ποιοι θελαν να κανουν την φαση τους φανηκε εξ αρχης με τον τροπο και την ετοιμοτητα που εδειξαν απο την μερια τους.

rottenside
22-10-2011, 15:54
http://www.youtube.com/watch?v=WKFIe_brnVY&feature=related

freak brother
22-10-2011, 16:10
http://www.youtube.com/watch?v=oBEslCsrjYg&feature=related

VidnaObmana
22-10-2011, 16:12
Παραθετω την αποψη ενος γνωστου

Δεν είμαι σε θέση να πολυαναλύω το τι έγινε χτες, άλλωστε τα περισσότερα έχουν ειπωθεί. Η πιο αναλυτική κ ακριβή παρουσίαση είναι σε ένα post του freenet04 κάποιες σελίδες πίσω. Να προσθέσω ότι κατά τη διάρκεια των χθεσινών κ λόγω της έντασης κ της κρισιμότητας της φάσης δεν είχα καθόλου καθαρό κ ήρεμο μυαλό να κάνω κάποια κριτική για το ό,τι έγινε.

Λίγο πιο ήρεμα τώρα, είμαι αηδιασμένος με τη στάση των ΚΚΕδων, κ όλη την προσπάθεια καπελώματος της συγκέντρωσης, ακόμα κ αν θέλετε την όρεξη να ξανανοίξουν μετά από χρόνια (κυρίως απουσίας τους) βεντέτα με τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί δεν ήταν ότι προστατεύαν την πλατεία από μια μικρή ομάδα "μπάχαλων" (είμαστε οι 10 κου-κου-λο-φό-ροι), αλλά από το σύνολο του κόσμου που έχει τη διάθεση να συγκρουστεί, ή είναι θετικός στο να γίνει σύγκρουση (ασχέτως αν ο καθένας δεν έχει τα κότσια/εμπειρία να ρίξει πέτρα). Μια ηγεμονία πανταχού απούσα σε όλα τα τεράστια κ μεγάλα κοινωνικά ραντεβού. Κ πιστέψτε με, είναι πολύς πλέον αυτός ο κόσμος (μη πω μοιρασμένος 50-50 από το σχεδόν μισό εκατομύριο που κατέβηκε την Τετάρτη). Κ σε όλο αυτό, το ΚΚΕ αντιμετώπισε τον κόσμο με κράνη, παλούκια, δολοφονικά σπρωξίματα κ κοτρώνια. Κ πήρε την απάντηση που έπρεπε.

Στο διατάυτα τώρα. Θα προτιμούσα η απάντηση αυτή να είχε δωθεί συλλογικά κ συγκροτημένα. Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν έγινε. Αφενώς γιατί ο αναρχικός χώρος δε φημίζεται για τα συγκροτημένα του μπλοκ, με αποτέλεσμα να παρευρίσκεται μέσα ο καθένας άσχετος-κάγκουρας-ασφαλήτης-κτλ κ να δρα ανεξέλεγκτα, κ αυτό να συνεπάγεται πολλαπλά προβλήματα για όποιον κατεβαινει σε συγκεκριμένα μπλοκ (είναι κ μια τεράστια κουβέντα που έχει ανοίξει από το 2008 στον χώρο με τις καγκουριές του καθενώς), αφετέρου γιατί τα υπόλοιπα οργανωμένα μπλοκ της αριστεράς κ των σωματείων, έχοντας πλήρη ενημέρωση κ φαντάζομαι σωστή πολιτική ανάλυση για την προκείμενη στάση του ΚΚΕ, δεν είχαν κανένα -ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ- plan B ας το πούμε, για το τι θα πρέπει να κάνουν σε ενδεχόμενη κατάληψη του συντάγματος από τις κατασταλτικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Με αποτέλεσμα να είναι απλά θεατές. Κ όσα μπλοκ προσπάθησαν να προσεγγίσουν το πάνω μέρος της πλατείας να τρώνε μπουνιές/ροπαλιές από τους κόκκινους μπάτσους κ να γυρνάνε πίσω, οι δε υπόλοιποι, θέλοντας να τσακίσουν κ αυτοί τους ΚΚΕδες, να βρίσκονται απλά θεατές στο τι γίνεται μπροστά από την μεγ.Βρετανία. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μπλοκ που πήγε να σπάσει τις αλυσίδες του ΠΑΜΕ (κ πολύ καλά έκανε) ήταν το μπλοκ της σΑΚΑ (το 'μαύρο' μπλοκ), το οποίο κ μη μπορώντας να αντεπεξέλθει συγκροτημένα στου γηπεδικού χαρακτήρα μάχες σώμα με σώμα (κ με ρίψη φωτοβολίδων από τους ΠΑΜίτες) υποχώρησε μην έχοντας κ την χαρακτηριστική συμπαγή συγκρότηση που ιστορικά μας έχει δείξει το ΚΚΕ, αφήνοντας μπροστά το πεδίο για μάχες στον οποιονδήποτε. Κ εδώ θέλω λίγο να σταθώ. Δεν καταδικάζω (αλίμονο άλλωστε) τη στάση συντρόφων από τον α/α χώρο να πετάξουνε μπουκάλια στην προσπάθειά τους να αμυνθούνε από τις οργανωμένες δυνάμεις του ΚΚΕ που με μένος προσπαθούσαν να τσακίσουν τον οποιονδήποτε, ή να ρίξουν πετρίδια κ να ξύλο στους κόκκινους φασίστες, από την άλλη δε μπορώ να είμαι αλληλέγγυος (το αντίθετο μάλιστα) στο κάθε μαλακισμένο που μέσα στην καύλα του πετούσε μάρμαρα πίσω στους απλούς διαδηλωτές (που λάθος κατά εμέ ήταν εκεί στην 'αγκαλιά' του ΠΑΜΕ, αλλά δεν τον τιμωρείς ανοίγοντάς του το κεφάλι). Κάτι τέτοια άτομο προφανώς κ δε μπορώ να θεωρήσω συντρόφους μου, κ μέσα στο γενικευμένο μπάχαλο δε μπορείς να είσαι σε θέση να ξέρεις ποιος ήταν κ τι έκανε. Αλίμονο αν κάποιος αναρχικός συμμερίζεται την τυφλή βία εις βάρος διαδηλωτών (επισημαίνω ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ κ όχι κόκκινου στρατού στην υπηρεσία των κατασταλτικών δυνάμεων). Κ για μένα πιο σοβαρό στο θέμα της εκκένωσης της πλατείας είναι η κυκλωτική κίνηση ΠΑΜΕ-ΜΑΤ στη γωνία της σταδίου, παρά το όποιο ξυλίκη έπεφτε (δικαιολογημένα) πριν.

Κ εδώ κατά τη γνώμη μου έχουμε το εξής παράδοξο: Από τη μία ένα συγκροτημένο κ επίσημο συνδικάτο/παράταξη να προβαίνει σε δολοφονικές ενέργειες (κ "προδωτικές" απέναντι στο κίνημα κ την κοινωνία), με γνωστούς για την κομματική τους ταυτότητα κ πέρα πάσης αμφιβολίας για το ρόλο τους χθες, το οποίο συνδικάτο να παίρνει τα εύσημα (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) από το σύνολο του επίσημου κοινοβουλευτισμού κ φορέων προπαγάνδας (λογικό) αλλά κ από τον κάθε μικροαστό κ άσχετο με τα "του δρόμου", κ από την άλλη έναν ολόκληρο χώρο να 'φορτώνεται' τα αποτελέσματα της δράσης των προδωτών του κινήματος, όταν στην ουσία το συγκροτημένο του μπλοκ είχε οπισθοχωρήσει κ στις συγκρούσεις μετείχε κόσμος από όπου να'ναι. Ξαναεπισημάνω, επικροτώ τα κοτρώνια κ τα μπουκάλια ακόμα στην εμπροσθοφυλακή του ΠΑΜΕ (ο buenaventura με κάλυψε κάπου στην 3η σελίδα), από την άλλη νιώθω τρομερή απέχθεια στον όποιον βάλει εναντίον απλών διαδηλωτών (όπως είπε κ ο noumenorian όποιου το χέρι απλώνεται σε διαδηλωτή πρέπει κ να κόβεται πλεον). Τώρα αν σε κάποιον προκαλούν μεγάλη εντύπωση τα συγκεκριμένα, μη ξεχνάει ότι πλέον ζούμε σε περίοδο ανεξέλεγκτης κοινωνικής έντασης, πρόκειται να δούμε ακόμα χειρότερα πράγματα κ τα εργαλεία ερμηνίας των διαφόρων πρακτικών πρέπει να επανεξεταστούν.

ΥΓ. Αυτά από ένα άτομο το οποίο όταν έμαθε περικυκλωμένο στην μητρόπολη από ΜΑΤ ότι η δολοφονία μάλλον ήταν από κοτρώνα αναρχικού στο κεφάλι διαδηλωτή, γονάτησε κ έκλαιγε κανά τέταρτο με τα ΜΑΤ να περνάνε δίπλα του

KoiliaSamprela
22-10-2011, 16:24
αυτήν την άποψη την ασπάζεσαι κιόλας? αν ναι, γράψε τα δικά σου, αν όχι σταρχίδια μας τι λέει ο καθένας στο ιντερνετ.
Δεν την διάβασα γιατί διαβάζοντας τις τελευταίες 2 γραμμές με έπιασε , ένα πως το λένε .... χάχανο ...ας κόψει τα οιστρογόνα "ο φίλος σου "

VidnaObmana
22-10-2011, 16:35
Ναι συμφωνω με το πως το βλεπει και δεν καταλαβαινω γιατι δεν ειναι εγκυρη αποψη ? Εκτος αν πιστευεις οτι τα βγαζει απο το μυαλο του/γραφει ψεμματα ξερω γω. Επισης λιγο αναποδο σε βρισκω, διαβασες πρωτα το ΥΓ δεν σου αρεσε και δεν το διαβασες?

ubu
22-10-2011, 16:54

για ποιους απροστατευτους αναφερεσε? τους παμιτες με τα κρανη και τα παλουκια? και το ποιοι θελαν να κανουν την φαση τους φανηκε εξ αρχης με τον τροπο και την ετοιμοτητα που εδειξαν απο την μερια τους.

Μιλάει για τη στάση της αναρχίας απ' αρχής χρόνου έως σήμερα, δε μιλάει μόνο για τα προχθεσινά. Όσο αυταρχική είναι η στάση του ΚΚΕ όταν κλείνει τον δρόμο στους υπόλοιπους διαδηλωτές άλλο τόσο είναι και των μαύρων όταν βγαίνουν από φοιτητικά μπλοκ για να κατεβάσουν βιτρίνες ή όταν εκφυλίζουν πάντα και με μαθηματική ακρίβεια ΚΑΘΕ πορεία σε πετρίδια με τους μπάτσους. ΟΛΟΙ όσοι κατεβαίνουν σε πορείες μείον των μαύρων, δηλαδή ΟΛΟΙ μείον 500 ατόμων, κατεβαίνουν για να διαμαρτυρηθούν με άλλα μέσα και όχι με πετρίδια και κατεβασμένες βιτρίνες. Αυτό εσύ πες το πολιτική ανωριμότητα, πες το όπως θες, παραμένει γεγονός και το να επιβάλεις τις δικές σου μορφές στην πλάτη της συντριπτικής πλειοψηφίας είναι το ίδιο και χειρότερο με τα καραγκιοζιλίκια του ΠΑΜΕ προχθές.

Τα ίδια σκατά είστε, μην έχεις καμιά αμφιβολία.

KoiliaSamprela
22-10-2011, 16:54
δεν μπήκα στην διαδικασία , και δεν έχω λόγο να μην πιστέψω κανέναν.
Αν ήταν δικά σου λόγια 99% θα το διάβαζα αλλά

Παραθετω την αποψη ενος γνωστου

ε, εντάξει και το 15λεπτό κλάμα , τι να κάνω ίσως είμαι σκληρόπετσος αλλά με αποθάρρυνε πλήρως

VidnaObmana
22-10-2011, 17:07
Κοιτα μπορω να γραψω διαφορα αλλα εγω δεν ημουν εκει για να εχω ολοκληρωμενη αποψη του σκηνικου.

Τεσπα, επιλογη σου να το διαβασεις ή οχι, δεν ειναι και κανα μακρυναρι αλλα τεσπα

marsi
22-10-2011, 17:15

Μιλάει για τη στάση της αναρχίας απ' αρχής χρόνου έως σήμερα, δε μιλάει μόνο για τα προχθεσινά. Όσο αυταρχική είναι η στάση του ΚΚΕ όταν κλείνει τον δρόμο στους υπόλοιπους διαδηλωτές άλλο τόσο είναι και των μαύρων όταν βγαίνουν από φοιτητικά μπλοκ για να κατεβάσουν βιτρίνες ή όταν εκφυλίζουν πάντα και με μαθηματική ακρίβεια ΚΑΘΕ πορεία σε πετρίδια με τους μπάτσους. ΟΛΟΙ όσοι κατεβαίνουν σε πορείες μείον των μαύρων, δηλαδή ΟΛΟΙ μείον 500 ατόμων, κατεβαίνουν για να διαμαρτυρηθούν με άλλα μέσα και όχι με πετρίδια και κατεβασμένες βιτρίνες. Αυτό εσύ πες το πολιτική ανωριμότητα, πες το όπως θες, παραμένει γεγονός και το να επιβάλεις τις δικές σου μορφές στην πλάτη της συντριπτικής πλειοψηφίας είναι το ίδιο και χειρότερο με τα καραγκιοζιλίκια του ΠΑΜΕ προχθές.

Τα ίδια σκατά είστε, μην έχεις καμιά αμφιβολία.

να επισημανω πως οι εποχες εχουν αλλαξει και ο κοσμος σε μεγαλο βαθμο πλεον εχει διαθεση για συγκρουση. αν καποιος που κατεβαινει ισως και για πρωτη φορα οποτε κατεβαινει, πιστευει οτι με το να κατσει και να μουτζωνει να γκρινιαζει και να βριζει θα καταφερει αλλαγες δυστηχως δεν γινεται. το προσωπο του κοινωνικου κρατους εχει πεσει και δεν σηκωνεται με τιποτα, ειναι αμετανοητο δεν χαριζει τιποτα πλεον! το θεμα ειναι να δωσουμε τοπο και τροπο στην οργη η οποια διαμορφωνεται απο τον κοσμο που κατεβαινει στον δρομο.και οσο για τους "μαυρους" που βγαινουν απο τα μπλοκ των φοιτητων η των οποιωνδηποτε ειναι και αυτοι φοιτητες εργαζομενοι ανεργοι κ.λ.π. εγω δεν επιβαλω τιποτα σε κανεναν, οι πορειες και τα καλεσματα αφορουν ενα μεγαλο κομματι της κοινωνιας το οποιο επιλεγει πως θα ανταπεξελθει σε αυτα με τον λογο του και τις πραξεις του.

freak brother
22-10-2011, 17:17
Αν είναι κάθε φορά που μας κλείνουν το δρόμο να διαλύουμε τις πορείες και να φεύγουμε χωρίς σύγκρουση, τότε απλά να μαζευόμαστε σ' ένα μέρος, να φωνάζουμε δυνατά μέχρι να μας ακούσει ο θεός ξερωγώ και να μας λύσει το πρόβλημα

αυτοι που μουτζωσαν και ο απο πανω για απαντηστε παρακαλω.

marsi
22-10-2011, 17:29

αυτοι που μουτζωσαν και ο απο πανω για απαντηστε παρακαλω.

το 90/91 με τις μαθητικες φοιτητικες καταληψεις αποσυρση του νομοσχεδιου, το 06/07 με τα φοιτητικα παγωμα του νομοσχεδιου για το εκπαιδευτικο, ο δεκεμβρης του 8 που ισως το πραγμα ξεφυγε κιολας καταφερε να κατεβασει κοσμο κατω, να τον γαλουχησει σε διαφορες πρακτικες και σκεψεις.
ακομα και το συνταγμα που ηταν ειρηνικο γενικα αφησε μια παρακαταθηκη πισω του και ειδε και αλλος κοσμος απο που ασκεται αυτη η περιβοητη βια, οταν γινοντουσαν πεσιματα απο τους ματαδες στον κοσμο που τους εβριζε και τους πεταγε μπουκαλακια με νερο!
δεν εχω φετιχ με την βια, αν ο κοσμος σταματησει να γκρινιαζει και βρει τροπους να πιεσει και να κερδισει πραγματα, οπως με στασεις πληρωμων, κ.λ.π.
το θεμα ειναι οτι πολυς κοσμος ειναι ακομα κλεισμενος στο καβουκι και δεν βγαινει απο αυτο. για τις συγκεκριμενες χρονικες συγκυριες αν δεν υπαρχει μια ουσιαστικη αντιδραση ειμαστε χαμενοι.

ubu
22-10-2011, 17:36
να επισημανω πως οι εποχες εχουν αλλαξει και ο κοσμος σε μεγαλο βαθμο πλεον εχει διαθεση για συγκρουση.

Όπως τα μέλη της ΟΛΜΕ που πήγαν στο νοσοκομείο την Τετάρτη; Ή οι φοιτητές που σας κράζουν από τα μπλοκ τους κάθε φορά που κατεβάζετε βιτρίνες; Αυτό το επιχείρημα το ακούω από το 2006 και είναι ψέμα, απλά για να δικαιολογείτε το γεγονός ότι επιβάλεστε σε μία μάζα κόσμου πολλαπλάσιά σας.

αν καποιος που κατεβαινει ισως και για πρωτη φορα οποτε κατεβαινει, πιστευει οτι με το να κατσει και να μουτζωνει να γκρινιαζει και να βριζει θα καταφερει αλλαγες δυστηχως δεν γινεται.

Άρα αποδέχεσαι ότι κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι αδιαφορώντας για τις προθέσεις της πλειοψηφίας. Αναλαμβάνεις τον ρόλο της αυτόκλητης ηγεσίας και επιβάλεις τις δικές σου μορφές πάλης επειδή είναι οι σωστές και όποιος δεν τις υιοθετεί είναι χαζός.

οσο για τους "μαυρους" που βγαινουν απο τα μπλοκ των φοιτητων η των οποιωνδηποτε ειναι και αυτοι φοιτητες εργαζομενοι ανεργοι κ.λ.π.

Δεν πα να 'ναι, τι να λέει; Αυτό κάπως αναιρεί τον αυταρχισμό τους;

εγω δεν επιβαλω τιποτα σε κανεναν

Αφού το λες, έτσι θα 'ναι.

Τα ίδια σκατά με το ΚΚΕ.

freak brother
22-10-2011, 17:41
σωστος. Εγω εξακολουθω βεβαια εκτος απο αντιδραση για την αντιδραση και για ξεσπασμα να μη βλεπω μια εφαρμοσιμη εναλλακτικη πορεια μεσα στα πλαισια της παγκοσμιοποιησης κλπ κλπ , ισως παρα ειμαι πεσσιμιστης αλλα η ολη φαση επιταχυνει την ουτως η αλλως βεβαιη καταστροφη.... τουλαχιστον ας καουν τπτ βιλλαρες στην εκαλη και στα ν.π να πληρωσουν μερικα μπασταρδια :p

VidnaObmana
22-10-2011, 17:45
http://myspace.roflposters.com/images/rofl/myspace/1221650833312.jpg.%5Broflposters.com%5D.myspace.jpg

marsi
22-10-2011, 17:53
να επισημανω πως οι εποχες εχουν αλλαξει και ο κοσμος σε μεγαλο βαθμο πλεον εχει διαθεση για συγκρουση.

Όπως τα μέλη της ΟΛΜΕ που πήγαν στο νοσοκομείο την Τετάρτη; Ή οι φοιτητές που σας κράζουν από τα μπλοκ τους κάθε φορά που κατεβάζετε βιτρίνες; Αυτό το επιχείρημα το ακούω από το 2006 και είναι ψέμα, απλά για να δικαιολογείτε το γεγονός ότι επιβάλεστε σε μία μάζα κόσμου πολλαπλάσιά σας.

αν καποιος που κατεβαινει ισως και για πρωτη φορα οποτε κατεβαινει, πιστευει οτι με το να κατσει και να μουτζωνει να γκρινιαζει και να βριζει θα καταφερει αλλαγες δυστηχως δεν γινεται.

Άρα αποδέχεσαι ότι κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι αδιαφορώντας για τις προθέσεις της πλειοψηφίας. Αναλαμβάνεις τον ρόλο της αυτόκλητης ηγεσίας και επιβάλεις τις δικές σου μορφές πάλης επειδή είναι οι σωστές και όποιος δεν τις υιοθετεί είναι χαζός.

οσο για τους "μαυρους" που βγαινουν απο τα μπλοκ των φοιτητων η των οποιωνδηποτε ειναι και αυτοι φοιτητες εργαζομενοι ανεργοι κ.λ.π.

Δεν πα να 'ναι, τι να λέει; Αυτό κάπως αναιρεί τον αυταρχισμό τους;

εγω δεν επιβαλω τιποτα σε κανεναν

Αφού το λες, έτσι θα 'ναι.

Τα ίδια σκατά με το ΚΚΕ.
θα προτιμουσα να μου απαντησεις συνολικα και οχι με απντησεις σε υπογραμησεις. οσον αφορα τωρα τα περι πλειοψηφιας και αυταρχισμου ειναι υποκειμενικα και οχι αντικειμενικα. αν συμφωνουσαμε ολοι σε ολα δεν θα ειχαμε διαφωνιες.
τα σκατα στα επιστρεφω!

ubu
22-10-2011, 18:01
Σχολίασα ό,τι θεώρησα ότι ήταν άξιο σχολιασμού, στο "οι πορειες και τα καλεσματα αφορουν ενα μεγαλο κομματι της κοινωνιας το οποιο επιλεγει πως θα ανταπεξελθει σε αυτα με τον λογο του και τις πραξεις του" ας πούμε τι να σχολιάσω; Ευχαριστούμε, Cpt. Obvious.

Όσο για το ότι οι έννοιες της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας είναι κάτι "υποκειμενικό", εκεί πια και αν δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Και το άσπρο θα το κάνετε μαύρο προκειμένου να βρείτε τρόπο να δικαιολογήσετε το καγκελάκι και τα πετρίδια. Σκέτη θλίψη.

rottenside
22-10-2011, 18:04
σωστος. Εγω εξακολουθω βεβαια εκτος απο αντιδραση για την αντιδραση και για ξεσπασμα να μη βλεπω μια εφαρμοσιμη εναλλακτικη πορεια μεσα στα πλαισια της παγκοσμιοποιησης κλπ κλπ , ισως παρα ειμαι πεσσιμιστης αλλα η ολη φαση επιταχυνει την ουτως η αλλως βεβαιη καταστροφη.... τουλαχιστον ας καουν τπτ βιλλαρες στην εκαλη και στα ν.π να πληρωσουν μερικα μπασταρδια :p

εμενα σε πρωτη φαση με ικανοποιει που εστω υπαρχει και αυτη η τυφλη αντιδραση ( δεν πιστευω οτι πλεον στην φαση που ειμαστε δεν ειναι συνειδητη αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο να το κρινει κανεις). το προτιμω απο το μουδιασμα που υπηρχε τοσο καιρο. το κακο ειναι οτι ο κοσμος βγαινει στο δρομο μονο οταν κινδυνευει να μην δοθει η επικειμενη δοση ( αρα ψηφιση περισσοτερων και σκληροτερων μετρων). κατι ειναι κ αυτο κ βαζω και στα συν το οτι εχουν αρχισει ολο και περισσοτεροι να παρευρισκονται κ να συμμετεχουν σε συνελευσεις γειτονιας κτλ ( δεν μιλαω φυσικα για το σιχαμενο κινημα αγανακτισμενων)

marsi
22-10-2011, 18:10
ναι ειναι υποκειμενικο. αν οι πολοι θελουν κατι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αντιθετο με κατι που θελουν αλλοι δεν χωραν τετοια διπολα. ο καθενας κρινει και αποφασιζει. οσο για τις πετρες και τα καγκελα καπου ειναι σκοπιμα και καπου σε πανε πισω. ο καθενας κανει τις επιλογες του για την συνειδηση του.

BibleBlackBird
22-10-2011, 18:41
Σταμ, ειλικρινά τώρα, εσύ για τι περνιέσαι ρε τσουτσέκι; Το μόνο που κάνεις εδώ μέσα (στα πολιτικς) είναι να περιμένεις να πει κάποιος κάτι "ελευθεριακό", "αναρχικό", "φρικιαστικό" για να πετάξεις και συ με τη σειρά σου τη σταλινική παπάτζα σου.

Σταμ, bibleπωςσελένε και λειπά αποληθώματα, αργά η γρήγορα θα καταλήξετε εδώ:

http://www.kalymniansvoice.gr/el/images/stories/articles/garbage-1.jpg

στα σκουπίδια της ιστορίας.

επειδη βαρεθηκα να συζηταω με απολιτικ πιτσιρικια παρε μια μουτζα και σκασε. Ειδαλλως, κανονισε να σπασεις καμια καπιταλιστικη βιτρινα και συνεχισε να συζητας με τα 5 φιλαρακια σου ποσο αστικο κομμα ειναι το κκε. Γελοιο πλασμα.

22-10-2011, 19:01
Εν τω μεταξύ εγώ δεν είμαι σίγουρος για το αν ο καλκι, ο αγοραφο, ο ρατ ποιζον, ο μαρσι ή οποιος άλλος έχουν σπάσει βιτρίνα ποτέ τους που το κάνατε καραμέλα (εγώ σίγουρα όχι).

Πετρίδια στα μπατσά μετά από δακρυγόνο μέσα στην πορεία και κυνήγι εννοείται είμαστε φουλ μέσα.

animae
22-10-2011, 19:02
. οσον αφορα τωρα τα περι πλειοψηφιας και αυταρχισμου ειναι υποκειμενικα και οχι αντικειμενικα.

E καλά,αυτό είναι ο μεγαλύτερος πιθηκισμός που έχω δεί.
Υποκειμενικά είναι μόνο στον κόσμο κάποιου φαντασιόπληκτου ο οποίος απλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δεί τι γίνεται γύρω του.
Ο κόσμος δεν θέλει σύγκρουση όπως την εννοείς. Η σύγκρουση του κόσμου είναι να βγεί στον κόσμο και να φωνάξει, όχι να παίξει ξύλο με τα ΜΑΤ. Αυτός ο κόσμος που πλέον κατεβαίνει, ενώ πριν δεν κατέβαινε, το κάνει γιατί για αυτόν αυτή είναι σύγκρουση. Είναι ο ίδιος γαμημένος κόσμος που έχει ψηφίσει τόσα χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Περιμένεις ότι θέλει να ρίξει και μολότωφ? Ακόμα και αυτό το βήμα είναι τεράστιο για την Ελλάδα του 2011.

Να πούμε και για φοιτητικό κίνημα 06-07 που δεν ήθελε να έχει καν σχέση με τα μπάχαλα που γίνονταν?

Γενικά στην παρουσίαση της πραγματικότητας, δεν διαφέρετε στα αλήθεια καθόλου με το κουκου-ε. Μόνο ότι μαλακία σας έρθει στο κεφάλι αρκεί να εξυπηρετεί αυτό και μόνο που φαντασιώνεστε να κάνετε. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε την δουλειά της κυβέρνησης, μόνο που την κάνετε κλάσεις ανώτερα από αυτήν.

Αλήθεια γιατί δεν κάνετε έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ, μια πορεία μόνοι σας και όχι να στηρίζεστε σε πλάτες αλλων?

Tispanagias tamatia
22-10-2011, 19:06
Αλήθεια γιατί δεν κάνετε έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ, μια πορεία μόνοι σας και όχι να στηρίζεστε σε πλάτες αλλων?

λωλ. δηλαδή πιο υπέροχο κλείσιμο πεθαίνεις.

BibleBlackBird
22-10-2011, 19:09
Εν τω μεταξύ εγώ δεν είμαι σίγουρος για το αν ο καλκι, ο αγοραφο, ο ρατ ποιζον, ο μαρσι ή οποιος άλλος έχουν σπάσει βιτρίνα ποτέ τους που το κάνατε καραμέλα (εγώ σίγουρα όχι).

Πετρίδια στα μπατσά μετά από δακρυγόνο μέσα στην πορεία και κυνήγι εννοείται είμαστε φουλ μέσα.

τροπος του λεγειν, δεν με αφορα κιολας στην τελικη. Αλλα εχεις δικιο ειναι κουλ να ξεπυδας απο το μπλοκ της ΓΣΕΕ και να τρεχεις παλι μεσα για να γλυτωσεις το ξυλο για την μαλακια που εκανες.

mourning apocalypse
22-10-2011, 19:09
. οσον αφορα τωρα τα περι πλειοψηφιας και αυταρχισμου ειναι υποκειμενικα και οχι αντικειμενικα.

wat?

edit:εντωμεταξύ είναι εκπληκτικό.ο bibbleblackbird έχει κάνει 20 ποστ σ αυτό το θρεντ όπου αποκλειστικά βρίζεται.

BibleBlackBird
22-10-2011, 19:13

wat?

edit:εντωμεταξύ είναι εκπληκτικό.ο bibbleblackbird έχει κάνει 20 ποστ σ αυτό το θρεντ όπου αποκλειστικά βρίζεται.

επιστημονας ^

animae
22-10-2011, 19:21
O ένας wat, ο άλλος λωλ.
λωλwat?

ikonoklast
22-10-2011, 19:24
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι μπάτσοι τόσο καιρό ψέκαζαν με αέριο βλακείας.

ubu
22-10-2011, 19:35
Τι lol και τι wat; Έχω κατέβει σε πορεία με το μπλακ μπλοκ και δεν άνοιξε ρουθούνι, δεν ράγισε βιτρίνα, δεν έφυγε πέτρα. Ήμασταν βέβαια μετά βίας 1.000 άτομα. Άλλη κάλυψη οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι βρε αδερφέ, η μαζικότητα σου δίνει το ελεύθερο να ξεκαυλώσεις με όλο σου το είναι.

Επίσης, βικοτνικ, θέλω να μου εξήγησεις πώς εξυπηρετεί το ο,τιδήποτε το γεγονός ότι όλες ανεξαιρέτως οι πορείες καταλήγουν σε πετρίδια με τους μπάτσους. Ξεκινάνε με μερικές δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες και καταλήγουν με λίγες εκατοντάδες να κρύβονται στα στενά και πίσω από κάδους ώστε να πετάνε πέτρες και μπουκάλια στους μπάτσους. Πάντα. Πάντα. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ ποιον και πώς ωφελεί αυτό το πράγμα. Ο κόσμος έχει ήδη διαλυθεί λόγω των "συγκρούσεων" και μένουν μερικοί τύποι να παίζουν κυνηγητό και πετροπόλεμο. Έστω, σου λέω εγώ, ότι αυτό έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έστω ότι όλες οι πέτρες και τα μπουκάλια που φύγανε την Τετάρτη και την Πέμπτη πετύχανε μπάτσους σε μία αναλογία ένα-προς-ένα. Αυτό τι ακριβώς πέτυχε, μπορείς να μου εξηγήσεις; Συνειδητοποιείς τι εκφυλισμός είναι αυτή η κατάσταση; Συνειδητοποιείς την γελοιότητα του να εκφυλίζεται μια συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων εργαζόμενων και φοιτητών μια μέρα γενικής απεργίας σε μερικούς πιτσιρικάδες που πετάνε πέτρες και μπουκάλια;

Tispanagias tamatia
22-10-2011, 19:38
O ένας wat, ο άλλος λωλ.
λωλwat?

Ε είναι αστείο όπως και να έχει. Είτε θεωρείς πορεία αυτό που θα παιχτεί αργότερα στη τν ή απλά το κόλλησες μέσα στην όλη μαλακισμένη ατμόσφαιρα για να ρίχνουμε μούτζες και πινξ εδώ και ΄κει και να χαιρόμαστε.

BibleBlackBird
22-10-2011, 19:39
εγω σου εριξα μουτζα και χαρηκα.

Tispanagias tamatia
22-10-2011, 19:41
σκουπίδι όμως ε.

marsi
22-10-2011, 19:47

E καλά,αυτό είναι ο μεγαλύτερος πιθηκισμός που έχω δεί.
Υποκειμενικά είναι μόνο στον κόσμο κάποιου φαντασιόπληκτου ο οποίος απλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δεί τι γίνεται γύρω του.
Ο κόσμος δεν θέλει σύγκρουση όπως την εννοείς. Η σύγκρουση του κόσμου είναι να βγεί στον κόσμο και να φωνάξει, όχι να παίξει ξύλο με τα ΜΑΤ. Αυτός ο κόσμος που πλέον κατεβαίνει, ενώ πριν δεν κατέβαινε, το κάνει γιατί για αυτόν αυτή είναι σύγκρουση. Είναι ο ίδιος γαμημένος κόσμος που έχει ψηφίσει τόσα χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Περιμένεις ότι θέλει να ρίξει και μολότωφ? Ακόμα και αυτό το βήμα είναι τεράστιο για την Ελλάδα του 2011.

Να πούμε και για φοιτητικό κίνημα 06-07 που δεν ήθελε να έχει καν σχέση με τα μπάχαλα που γίνονταν?

Γενικά στην παρουσίαση της πραγματικότητας, δεν διαφέρετε στα αλήθεια καθόλου με το κουκου-ε. Μόνο ότι μαλακία σας έρθει στο κεφάλι αρκεί να εξυπηρετεί αυτό και μόνο που φαντασιώνεστε να κάνετε. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε την δουλειά της κυβέρνησης, μόνο που την κάνετε κλάσεις ανώτερα από αυτήν.

ανοιξε καλυτερα τα ματια σου γιατι εγω βλεπω και χειροτερους πιθηκους! επειδη κατανταει κουραστικο αυτο το πραγμα και δεν θα βγαλουμε ακρη διοτι εκφραζουμε διαφορετικες πολιτικες αποψεις σε αυτο το θεμα μην πιανεσε μονο απο τα μπαχαλα. αυτος ο χωρος που κατηγορεις και εχει κοστισει στην αριστερα εχει και αλλα πραγματα να δειξει σε θεωρητικο και πρακτικο επιπεδο. ειναι εμφανης ο ρολος της καθεστωτικης αριστερας που παιζει τον ρολο εκτονωτικης βαλβιδας απεναντι στα γεγονοτα που συμβαινουν μην μπορωντας να διαχυσει προταγματα, περα απο την ζητηση της ψηφου του κοσμου, κατι που φενεται και απο την στειρα της αρνηση στο λογο που διαχεει. οχι σε αυτο, οχι στο αλλο, χωρις να αναλυει και να προτεινει εστω απλα και συντομα κατι για να κερδισει και αυτην την γαμημενη υπεραξια που επιζητει.

uzumakis
22-10-2011, 19:47
http://kokkinostupos.blogspot.com/2011/10/blog-post_7898.html#more

H.
22-10-2011, 19:56

Τι ακριβώς για πορείες, κινητοποιήσεις, εξεγέρσεις, οικονομικές δυσπραγίες, φτώχεια και κατάθλιψη θέλετε να συζητήσουμε μετά από αυτό? Είναι μια ωραιότατη σύνοψη του γιατί ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ κι εμείς ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που δε μας γαμάνε παραπάνω (ενώ μπορούν).

animae
22-10-2011, 20:07
O ένας wat, ο άλλος λωλ.
λωλwat?

Ε είναι αστείο όπως και να έχει. Είτε θεωρείς πορεία αυτό που θα παιχτεί αργότερα στη τν ή απλά το κόλλησες μέσα στην όλη μαλακισμένη ατμόσφαιρα για να ρίχνουμε μούτζες και πινξ εδώ και ΄κει και να χαιρόμαστε.

Οπότε να υποθέσω ότι εσύ θεωρείς πορεία μόνο αυτή που θα καταλήξει σε μπάχαλα προφανώς ε? Να σου υπενθυμίσω πως στην τιβι μια πορεία θα δειχτεί (τις περισσότερες φορές) γιατί είχε μπάχαλα, όχι γιατί δεν είχε. Συλλογίσου.
Γενικά μια χαρά τα εξηγεί ο ubu, δεν χρειάζεται να απαντήσω κάτι περισσότερο σε αυτό.

επειδη κατανταει κουραστικο αυτο το πραγμα και δεν θα βγαλουμε ακρη διοτι εκφραζουμε διαφορετικες πολιτικες αποψεις σε αυτο το θεμα μην πιανεσε μονο απο τα μπαχαλα. αυτος ο χωρος που κατηγορεις και εχει κοστισει στην αριστερα εχει και αλλα πραγματα να δειξει σε θεωρητικο και πρακτικο επιπεδο. ειναι εμφανης ο ρολος της καθεστωτικης αριστερας που παιζει τον ρολο εκτονωτικης βαλβιδας απεναντι στα γεγονοτα που συμβαινουν μην μπορωντας να διαχυσει προταγματα, περα απο την ζητηση της ψηφου του κοσμου, κατι που φενεται και απο την στειρα της αρνηση στο λογο που διαχεει. οχι σε αυτο, οχι στο αλλο, χωρις να αναλυει και να προτεινει εστω απλα και συντομα κατι για να κερδισει και αυτην την γαμημενη υπεραξια που επιζητει.

Ενώ τώρα εσύ θα μου πείς πως η πρακτική που χρησιμοποιεί ο ακροαριστερός χώρος είναι καλύτερος κατ ελάχιστον από αυτό που περιέγραψες παραπάνω?
Γενικά πολλές φορές σε αυτόν τον κόσμο, κρινόμαστε από αυτό που φαίνεται και όχι από πολλά άλλα τα οποία δεν φαίνονται στον κόσμο ο οποίος δεν έχει ασχοληθεί παραπάνω από την tv του. Γκες αγκεν, ο κόσμος που κατεβαίνει στις πορείες είναι τέτοιος. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου στην ελλάδα είναι τέτοιος. Αν από αυτό που θέλει να βγάλει ο χώρος, φαίνεται μόνο το μπάχαλο ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ φορά, αυτό θα δεί και αυτό θα κρίνει. Δεν θα κάτσει να ασχοληθεί περισσότερο. Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια ούτε την όρεξη να κάτσουν να αναλύσουν τον ψυχισμό ενός χώρου, ειδικά όταν τα ΜΜΕ τον παρουσιάζουν τόσο σκατά. Η μόνη κίνηση που γίνεται βέβαια από τον ίδιο χώρο είναι απλά να επιβεβαιώνετε στον κόσμο αυτό που του παιρνάνε. oh wait, κκε είπαμε ότι είσαι, γιατί μπερδεύτικα!!1!1!!~

22-10-2011, 20:15
Τι lol και τι wat; Έχω κατέβει σε πορεία με το μπλακ μπλοκ και δεν άνοιξε ρουθούνι, δεν ράγισε βιτρίνα, δεν έφυγε πέτρα. Ήμασταν βέβαια μετά βίας 1.000 άτομα. Άλλη κάληψη οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι βρε αδερφέ, η μαζικότητα σου δίνει το ελεύθερο να ξεκαυλώσεις με όλο σου το είναι.

Επίσης, βικοτνικ, θέλω να μου εξήγησεις πώς εξυπηρετεί το ο,τιδήποτε το γεγονός ότι όλες ανεξαιρέτως οι πορείες καταλήγουν σε πετρίδια με τους μπάτσους. Ξεκινάνε με μερικές δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες και καταλήγουν με λίγες εκατοντάδες να κρύβονται στα στενά και πίσω από κάδους ώστε να πετάνε πέτρες και μπουκάλια στους μπάτσους. Πάντα. Πάντα. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ ποιον και πώς ωφελεί αυτό το πράγμα. Ο κόσμος έχει ήδη διαλυθεί λόγω των "συγκρούσεων" και μένουν μερικοί τύποι να παίζουν κυνηγητό και πετροπόλεμο με τους μπάτσους. Έστω, σου λέω εγώ, ότι αυτό έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έστω ότι όλες οι πέτρες και τα μπουκάλια που φύγανε την Τετάρτη και την Πέμπτη πετύχανε μπάτσους σε μία αναλογία ένα-προς-ένα. Αυτό τι ακριβώς πέτυχε, μπορείς να μου εξηγήσεις; Συνειδητοποιείς τι εκφυλισμός είναι αυτή η κατάσταση; Συνειδητοποιείς την γελοιότητα του να εκφυλίζεται μια συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων εργαζόμενων και φοιτητών μια μέρα γενικής απεργίας σε μερικούς πιτσιρικάδες που πετάνε πέτρες και μπουκάλια;

Ξαναδες τις συνθήκες στο ποστ μου, μεταξύ του να σπάσω (= φεύγω) και να τρέχω, προτιμώ σε μία τέτοια κατάσταση να γυρίσω ότι μπορώ

marsi
22-10-2011, 20:25
O ένας wat, ο άλλος λωλ.
λωλwat?

Οπότε να υποθέσω ότι εσύ θεωρείς πορεία μόνο αυτή που θα καταλήξει σε μπάχαλα προφανώς ε? Να σου υπενθυμίσω πως στην τιβι μια πορεία θα δειχτεί (τις περισσότερες φορές) γιατί είχε μπάχαλα, όχι γιατί δεν είχε. Συλλογίσου.
Γενικά μια χαρά τα εξηγεί ο ubu, δεν χρειάζεται να απαντήσω κάτι περισσότερο σε αυτό.

επειδη κατανταει κουραστικο αυτο το πραγμα και δεν θα βγαλουμε ακρη διοτι εκφραζουμε διαφορετικες πολιτικες αποψεις σε αυτο το θεμα μην πιανεσε μονο απο τα μπαχαλα. αυτος ο χωρος που κατηγορεις και εχει κοστισει στην αριστερα εχει και αλλα πραγματα να δειξει σε θεωρητικο και πρακτικο επιπεδο. ειναι εμφανης ο ρολος της καθεστωτικης αριστερας που παιζει τον ρολο εκτονωτικης βαλβιδας απεναντι στα γεγονοτα που συμβαινουν μην μπορωντας να διαχυσει προταγματα, περα απο την ζητηση της ψηφου του κοσμου, κατι που φενεται και απο την στειρα της αρνηση στο λογο που διαχεει. οχι σε αυτο, οχι στο αλλο, χωρις να αναλυει και να προτεινει εστω απλα και συντομα κατι για να κερδισει και αυτην την γαμημενη υπεραξια που επιζητει.

Ενώ τώρα εσύ θα μου πείς πως η πρακτική που χρησιμοποιεί ο ακροαριστερός χώρος είναι καλύτερος κατ ελάχιστον από αυτό που περιέγραψες παραπάνω?
Γενικά πολλές φορές σε αυτόν τον κόσμο, κρινόμαστε από αυτό που φαίνεται και όχι από πολλά άλλα τα οποία δεν φαίνονται στον κόσμο ο οποίος δεν έχει ασχοληθεί παραπάνω από την tv του. Γκες αγκεν, ο κόσμος που κατεβαίνει στις πορείες είναι τέτοιος. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου στην ελλάδα είναι τέτοιος. Αν από αυτό που θέλει να βγάλει ο χώρος, φαίνεται μόνο το μπάχαλο ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ φορά, αυτό θα δεί και αυτό θα κρίνει. Δεν θα κάτσει να ασχοληθεί περισσότερο. Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια ούτε την όρεξη να κάτσουν να αναλύσουν τον ψυχισμό ενός χώρου, ειδικά όταν τα ΜΜΕ τον παρουσιάζουν τόσο σκατά. Η μόνη κίνηση που γίνεται βέβαια από τον ίδιο χώρο είναι απλά να επιβεβαιώνετε στον κόσμο αυτό που του παιρνάνε. oh wait, κκε είπαμε ότι είσαι, γιατί μπερδεύτικα!!1!1!!~
δεν μπαινω στην λογικη καλυτερου η χειροτερου διοτι δεν ειμαι αριστερος, αρκεσου στο οτι για μενα καποια κομματια της ακροααριστερας οπως το εεκ και η κοντρα εχουν μια αξιοπρεπη σταση σε επιπεδο λογου αλλα και δρομου. ο κοσμος που κατεβαινει κατω και οσο πιο πολυ αυξανεται τοσο χαιρομαι, την διαδρομη που θα ακολουθησει θα τον αποφασισει ο καθενας ατομικα. μπαχαλα γινοντουσαν παντα, ομως τωρα ψιλοξαναβγαινουν στους δρομους αρα τον φοβο της βιας τον ξεπερνανει η απογνωση τους και ψαχνονται πως να διαμαρτυρυθουν. απο εκει και περα ετσι ειμαι και ετσι εισαι. κοψε την ειρωνια, περι κκε αν θες, εκτος και αν νομιζεις οτι περνιεσαι για ανωτερος που με χαρακτηριζεις ετσι!

rat_poison
22-10-2011, 21:42
Τι ακριβώς για πορείες, κινητοποιήσεις, εξεγέρσεις, οικονομικές δυσπραγίες, φτώχεια και κατάθλιψη θέλετε να συζητήσουμε μετά από αυτό? Είναι μια ωραιότατη σύνοψη του γιατί ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ κι εμείς ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που δε μας γαμάνε παραπάνω (ενώ μπορούν).

Last edited by H.; Today at 20:18

Τι μπορεί να ΔΙΟΡΘΩΣΕΣ σ' αυτό το ποστ;

ikonoklast
22-10-2011, 21:51
μπαχαλα γινοντουσαν παντα, ομως τωρα ψιλοξαναβγαινουν στους δρομους αρα τον φοβο της βιας τον ξεπερνανει η απογνωση τους και ψαχνονται πως να διαμαρτυρυθουν.

Τρείς μεγάλες κινητοποιήσεις είχες από ΔΝΤ και μετά. Στη μία (150 χιλιάρικα) ο κόσμος ήθελε να μπουκάρει στη βουλή και σκοτώσατε 3 άτομα στη μαρφιν. Στη δεύτερη (250 χιλιάρικα) επι ενάμιση μήνα δεν είχε ανοίξει ρουθούνι και την μέρα της ψήφισης τα κάνατε πουτάνα και οι μπάτσοι τσακίσαν ό,τι κινείται. Στη τρίτη (300χιλιάρικα+, τεράστιες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα), ο ΘΕΟΣ σας στέλνει το ΚΚΕ να περιφρουρήσει τη βουλή, αποφασίζετε ότι αυτοί είναι οι μπάτσοι, ένας νεκρός εργάτης και την επόμενη δε κουνιέται φύλλο.

Εσύ το βλέπεις να πηγαίνει μακριά η βαλίτσα; Ειλικρινά ρωτάω.

rat_poison
22-10-2011, 22:03
πώς ακριβώς θα μπούκαρε στη βουλή με μπάτσους και τείχη να τη φυλάνε; με τη δύναμη της αριστεράς και του δίκιου;

ikonoklast
22-10-2011, 22:09
Σε ότι αφορά στις «συγκρουσιακές προθέσεις» που σας ενδιαφέρουν ήταν αυτό για τη βουλή. Αν θυμάσαι εκείνη τη μέρα είχαν γίνει 3-4 ντου στα σκαλιά του αγνώστου.

Σχολίασε μου το ζουμί όμως, μη μου λες μαλακιούλες.

rat_poison
22-10-2011, 22:11
πόσες φορές να επαναλάβω ότι θεωρώ τη βία και τη σύγκρουση κινηματικά εργαλεία που πρέπει να έχουμε πλήρη συνείδηση του πώς και του πότε τα χρησιμοποιούμε;

γιατί να απολογηθώ για πολιτικά ανύπαρκτους αρούγκαλους;

ikonoklast
22-10-2011, 22:19
Ναι, το χουμε καταλάβει ότι τα χεις εύκολα τα «αρούγκαλοι» και «πολιτικά ανύπαρκτοι» κλπ. Που θα πάει η βαλίτσα ρώτησα.

Θα έχουμε τώρα δηλαδή τα φρικιά να κάνουν πανελλαδικά επιθέσεις σε κομματικά γραφεία (http://athens.indymedia.org); Το ξέρεις ότι σε μας έσπασε η συνέλευση γιατί θα παιζόντουσαν φάπες μεταξύ αναρχικών και κνε; Στην επόμενη απεργία δηλαδή θα περιμένουμε να ρημαχτούμε μεταξύ μας και να μην επέμβουν καν οι μπάτσοι; Θες να μου πεις κάτι πραγματικά ενδιαφέρον πέρα απο αρχιδιές;

rat_poison
22-10-2011, 22:39
Θα τα συζητήσω στην Κεντρική Αναρχική Μιλιταριστική Επιτροπή και θα σου πω τι απόφαση βγάλαμε για τη βαλίτσα και το πόσο μακριά θα την πάμε.

Για μένα πάντως από δω και πέρα το Κ.Κ.Ε. είναι ταξικός εχθρός στα ίδια επίπεδα με Πα.Σο.Κ. Ν.Δ. και Λα.Ο.Σ.
Διαφωνείς με την παραπάνω πρόταση;

Στην τελική τι θες να σου πω, τι γνώμη έχω για το αν πρέπει να την πέφτουμε σε κομματικά γραφεία του Κ.Κ.Ε. ή αν πρέπει να σπάνε οι συνελεύσεις;
Ναι και Όχι.

Θέλεις να σου πω αν θεωρώ συνολικά τη δράση του Πα.Μ.Ε. απορριπτέα;
Όχι συνολικά, το Πα.Μ.Ε. έχει κάνει μαχητικές κινήσεις αρκετές φορές, αλλά νομίζω ότι πια έχει χαθεί κάθε έλεγχος από τα αγωνιζόμενα κομμάτια του και είναι το οργανάκι ενός ακόμα αντιδραστικού κόμματος.

Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το πού θα καταλήξει η κόντρα ανάμεσα στα ΚΝΑΤ που χτυπάν αδιακρίτως κόσμο και τους μαμελούκους (έχω λεξιλόγιο ο πούστης ε;) που χτυπάν αδιακρίτως κόσμο;
Δεν ξέρω, δεν τους βλέπω να εξαφανίζονται ως δια μαγείας από τους δρόμους πάντως.

Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το ποια θα είναι η στάση της μάχιμης αριστεράς απέναντι σ' αυτό;
Δεν ξέρω, θα ήθελα πάντως μία αριστερά που καταλαβαίνει ότι ύστερα από αυτές τις συμπεριφορές αυτή η οργάνωση δεν είναι κινηματική αλλά συστημική και υποταγμένη. Θα ήθελα επίσης μία αριστερά που κάνει κάτι γι' αυτό: να το αντιμάχεται στους δρόμους, στην εργασία, στις συνελεύσεις, στις κοινωνικές συνευρέσεις, παντού.

Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το αν θα ζήσουμε δύσκολες μέρες στους δρόμους αυτήν την περίοδο;
Θα ζήσουμε.

Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το αν θα γίνουν μαλακίες από άτομα που δεν σκέφτονται τι κάνουν, οι οποίες θα θέσουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο;
Θα γίνουν.

Τι θέλεις άλλο να σου πω για να συγκινήσω;

ikonoklast
22-10-2011, 22:41
Θα τα συζητήσω στην Κεντρική Αναρχική Μιλιταριστική Επιτροπή και θα σου πω τι απόφαση βγάλαμε για τη βαλίτσα και το πόσο μακριά θα την πάμε.

Για μένα πάντως από δω και πέρα το Κ.Κ.Ε. είναι ταξικός εχθρός στα ίδια επίπεδα με Πα.Σο.Κ. Ν.Δ. και Λα.Ο.Σ.
Διαφωνείς με την παραπάνω πρόταση;

Βασικά εδώ σταμάτησα να διαβάζω. Παράτα το, καλό βράδυ.

rat_poison
22-10-2011, 22:44
στη διαλεκτική συνδικαλιά απαντάμε με διαλεκτική συνδικαλιά

Στην τελική τι θες να σου πω, τι γνώμη έχω για το αν πρέπει να την πέφτουμε σε κομματικά γραφεία του Κ.Κ.Ε. ή αν πρέπει να σπάνε οι συνελεύσεις;
Ναι και Όχι.

Θέλεις να σου πω αν θεωρώ συνολικά τη δράση του Πα.Μ.Ε. απορριπτέα;
Όχι συνολικά, το Πα.Μ.Ε. έχει κάνει μαχητικές κινήσεις αρκετές φορές, αλλά νομίζω ότι πια έχει χαθεί κάθε έλεγχος από τα αγωνιζόμενα κομμάτια του και είναι το οργανάκι ενός ακόμα αντιδραστικού κόμματος.

Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το πού θα καταλήξει η κόντρα ανάμεσα στα ΚΝΑΤ που χτυπάν αδιακρίτως κόσμο και τους μαμελούκους (έχω λεξιλόγιο ο πούστης ε:wink: που χτυπάν αδιακρίτως κόσμο;
Δεν ξέρω, δεν τους βλέπω να εξαφανίζονται ως δια μαγείας από τους δρόμους πάντως.

Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το ποια θα είναι η στάση της μάχιμης αριστεράς απέναντι σ' αυτό;
Δεν ξέρω, θα ήθελα πάντως μία αριστερά που καταλαβαίνει ότι ύστερα από αυτές τις συμπεριφορές αυτή η οργάνωση δεν είναι κινηματική αλλά συστημική και υποταγμένη. Θα ήθελα επίσης μία αριστερά που κάνει κάτι γι' αυτό: να το αντιμάχεται στους δρόμους, στην εργασία, στις συνελεύσεις, στις κοινωνικές συνευρέσεις, παντού.

Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το αν θα ζήσουμε δύσκολες μέρες στους δρόμους αυτήν την περίοδο;
Θα ζήσουμε.

Θέλεις κάποια πρόβλεψη για το αν θα γίνουν μαλακίες από άτομα που δεν σκέφτονται τι κάνουν, οι οποίες θα θέσουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο;
Θα γίνουν.

Τι θέλεις άλλο να σου πω για να συγκινήσω;

Διάβασε.

metamelia3
23-10-2011, 02:32
σκοτώσατε 3 άτομα στη μαρφιν.
κι εσεις συνεργαστηκατε προχθες με τους μπατσους και περικυκλωσατε την βουλη!

SpiritCrusher
23-10-2011, 02:56
Αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες :!:

Bonus:

http://www.stergidis.gr/system/product_assets/000/000/403/original_ASTERIX_1.jpg

Djerdjelesh
23-10-2011, 03:12
http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/syllhpseis_gia_to_pano.1421812.html

Ταιριάζει καλύτερα εδώ παρά στο Αθλετιξ.

Να προχωρήσουμε σε group buy μάσκες Guy Fawkes;

Tispanagias tamatia
23-10-2011, 03:43
Ρε ανιμαε, λέω πως πορείες γίνονται, και ή απλά δε τις παίρνεις χαμπάρι ή απλά το είπες για να το πεις.

Όπως και να έχει, το θρεντ αποτυπώνει πολύ ωραία τη κοινωνία που ζούμε.

thymios13
23-10-2011, 04:36
Khalkji trollareis teleia toses meres alla ta pragmata pleon einai sovara.

BibleBlackBird
23-10-2011, 04:42
μουτζα

Agoraphobic_S.I.
23-10-2011, 06:24
Ικονώ, βγάλε μου σε παρακαλώ την ιδέα που μου 'χει καρφωθεί ότι είσαι στο ΝΑΡ επειδή δεν μπορείς να κάνεις πολιτική καριέρα στο ΚΚΕ.
Σου 'χει καρφωθεί και σένα, πρέπει να κάνουμε κάτι, τι λες;

marsi
23-10-2011, 12:59
Ικονώ, βγάλε μου σε παρακαλώ την ιδέα που μου 'χει καρφωθεί ότι είσαι στο ΝΑΡ επειδή δεν μπορείς να κάνεις πολιτική καριέρα στο ΚΚΕ.
Σου 'χει καρφωθεί και σένα, πρέπει να κάνουμε κάτι, τι λες;
ΝΑΡ να ειναι? μας λεει φρικια ο ινστρουκτορας αλλα και αυτοι ψιλοφρικουλες ειναι. μαλλον για σεκιτη τον κανω.

rat_poison
23-10-2011, 13:14
ναι αλλά εσύ δεν έχεις κλείσει ούτε 2 μήνες στο φόρουμ, οπότε άκου και κάναν άνθρωπο.

marsi
23-10-2011, 13:20
ναι αλλά εσύ δεν έχεις κλείσει ούτε 2 μήνες στο φόρουμ, οπότε άκου και κάναν άνθρωπο.
τρολλαρεις η το παιζεις δασκαλοπατερας? και το οτι δεν ειμαι ουτε 2 μηνες δεν σημαινει οτι το εμαθα και τον σεπτεμβρη.

rat_poison
23-10-2011, 13:36
τίποτα απ' τα δύο (εκτός από τη στάνταρ δόση τρολλαρίσματος που υπάρχει σε κάθε ποστ) απλά λέω

είμαστε πιο παλιοί, είναι πιο πιθανό να ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες για κάποιον χρήστη εδώ μέσα, άκουγέ μας.
νο;

marsi
23-10-2011, 13:39
ok cool! ναι και λιγο τρολλαρισμα δεν βλαπτει

Agoraphobic_S.I.
23-10-2011, 13:46
Εγώ τους ΝΑΡιτες σίγουρα τους λέω φρικιά.

http://www.youtube.com/watch?v=QYbANzAvefo

rottenside
23-10-2011, 14:17
ΝΑΡιτες ΝΑΡιτες μεταλλαγμενοι κνιτες . λεμε εμεις στο χωριο μου

House Of Low Culture
23-10-2011, 15:01
ikonoklast, eimai sigouros pws den trollareis kai xairomai pou to rizospastikotero twn rizospastikwn nar dialyei synelefseis giati "8a paizotan ksylo frikiwn me knites"(mhpws fovosastan mh fate ki eseis kana katakefalo?), xairomai pou pairnei akoma mia fora to meros twn apantaxou "kommounistwn" k yphretwn tou systhmatos, KKEdwn(kai tous dikaiologei en telei pou apofasisan na einai "kefali" ths megaleiwdous poreias gia na thn prostatefsoun apo epeisodia(e ma8e ki afto, mia xara epi8etika itan ta knat kai mia xara kefalia anoiksane kai mia xara dielysan KI afta tin poreia me th symperifora tous)), xairomai pou anaparagei akrivws tis idies apopseis me ta ka8estwtika MME pou toso vrizei(milame fysika gia tin elpida pou trefei to komma sas kai i neolaia sas gia pio eirinikes kai organwmenes poreies, gia "tous mpaxalakides anarxikous pou skotwsan 3 atoma sth Marfin" ki alla wrea pragmatakia pou sas pianw na lete kata kairous plai se ka8e Alafouzo. Genikotera omws xairomai 'h mallon perissotero lypamai pou mou ngkavlwnete me tin organwtiki domi tou syntrofikou KKE kai me to KKE genikotera, to zhlevete kai xynete leme me th fasi tou les kai to na exeis ypo ton elegxo sou ena strato apo ka8ysterhmenous knites/narites me knitikes vlepseis kai symperifores pou den exoun skeftei tpt parapanw apo ti grammi tous kai mia xara sthrizoun to yparxon politiko systhma eite sth zwi eite sthn politikh(pou toso diaxwrismeni tin exete), 8a kataferete tpt. Epipleon ta rizospastika sas psifalakia
"gia na metrisete tis dynameis sas" stis ekastote ekloges metrane giafton pou exei tis perissoteres psifous, ara psifizete kai PASOK apo panw. As psifizate KKE toulaxiston pou mpainei kai sti vouli kai tin prostatevei eniote. Gkroupouskoula.

ikonoklast
23-10-2011, 16:20
Agoraphobic_SI, να είσαι σίγουρος ότι αν ήθελα να βρίσκομαι στο ΚΚΕ θα το είχα κάνει. Μια εποχή που εσύ το πιθανότερο είναι να έγραφες ακόμα «λέξεις για την καρτέλα». Μην ξεχνάς, ανακαλύπτεις τον κόσμο, όχι τη ρόδα.

House Of Low Culture, δεν νομίζω να έχω πει ποτέ κάτι το διαφορετικό σε συζητήσεις εδώ ή αλλού. Συμβαίνουν τα εξής:

1. Θεωρώ εγκληματικό και τρομαχτικό να προσπαθούν κάποιοι να σύρουν την συζήτηση σε μια πόλωση μεταξύ ΚΚΕ και αναρχίας την στιγμή που η χώρα εκπωλείται. Καταλαβαίνω ότι είναι πάντα πιο πικάντικο να μιλάς για μαλακίες και τσαμπουκάδες, υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα.

2. Αν δεν έχει γίνει σαφές μέχρι τώρα, θα προσπαθήσω να στο κάνω όσο πιο πολύ μπορώ. Από τα αηδιαστικά αναρχίδια, λοβοτομημένους θιασώτες κάθε είδους ανεγκέφαλης βίας, μέχρι την πιο «πολιτική αναρχία», συνεπείς αγωνιστές , μερικούς από τους οποίος φίλους μας και οτιδήποτε άλλο... Από όλους αυτούς τους μαλάκες ΠΑΝΤΑ προτιμώ και προτιμούσα το τιμημένο ΚΚΕ, την δομή του και την οργάνωσή του. Αφου το έβαλες και σε αντιπαράθεση, αν είχα να διαλέξω μεταξύ των χουλιγκαν που καίνε τη μαρφίν και του αλαφούζου, διαλέγω τον ίδιο τον Αλαφούζο φίλε μου. Τόσο απλά.

Agoraphobic_S.I.
23-10-2011, 16:25
Να φανταστώ εσύ τις "λέξεις για την καρτέλα" τις έγραφες στο κόκκινο βιβλιαράκι σου, ε;
Υποτάσσομαι, ω πατέρα.

ikonoklast
23-10-2011, 16:37
Δεν έχουμε εμφύλιο, έχουμε πόλεμο. (http://thepressproject.gr/theme.php?id=6225) Καλούτσικος Άρης Χατζηστεφάνου στο press project.

Ενδεικτικό του φρικαλέου καννιβαλισμού στον οποίο έχουμε περιπέσει είναι τα σχόλια, δείτε τα. Σφαχτείτε, μογγολάκια.

House Of Low Culture
23-10-2011, 16:51
Agoraphobic_SI, να είσαι σίγουρος ότι αν ήθελα να βρίσκομαι στο ΚΚΕ θα το είχα κάνει. Μια εποχή που εσύ το πιθανότερο είναι να έγραφες ακόμα «λέξεις για την καρτέλα». Μην ξεχνάς, ανακαλύπτεις τον κόσμο, όχι τη ρόδα.

House Of Low Culture, δεν νομίζω να έχω πει ποτέ κάτι το διαφορετικό σε συζητήσεις εδώ ή αλλού. Συμβαίνουν τα εξής:

1. Θεωρώ εγκληματικό και τρομαχτικό να προσπαθούν κάποιοι να σύρουν την συζήτηση σε μια πόλωση μεταξύ ΚΚΕ και αναρχίας την στιγμή που η χώρα εκπωλείται. Καταλαβαίνω ότι είναι πάντα πιο πικάντικο να μιλάς για μαλακίες και τσαμπουκάδες, υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα.

2. Αν δεν έχει γίνει σαφές μέχρι τώρα, θα προσπαθήσω να στο κάνω όσο πιο πολύ μπορώ. Από τα αηδιαστικά αναρχίδια, λοβοτομημένους θιασώτες κάθε είδους ανεγκέφαλης βίας, μέχρι την πιο «πολιτική αναρχία», συνεπείς αγωνιστές , μερικούς από τους οποίος φίλους μας και οτιδήποτε άλλο... Από όλους αυτούς τους μαλάκες ΠΑΝΤΑ προτιμώ και προτιμούσα το τιμημένο ΚΚΕ, την δομή του και την οργάνωσή του. Αφου το έβαλες και σε αντιπαράθεση, αν είχα να διαλέξω μεταξύ των χουλιγκαν που καίνε τη μαρφίν και του αλαφούζου, διαλέγω τον ίδιο τον Αλαφούζο φίλε μου. Τόσο απλά.

ok, eisai kai gamw tous epanastates tote, paso..
edit: syggnwmh pragmatika pou ir8a se antipara8esi mazi sou, den iksera.

ikonoklast
23-10-2011, 16:55
Ενδεικτικό επίσης της ασύλληπτης αστικής νομιμοφροσύνης του ΚΚΕ. Σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κυριακάτικο ριζοσπάστη που ξεφυλλίζω αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει παρά ΜΙΑ αναφορά στον νεκρό.
Και αυτή όχι από την διεύθυνση ή κάποιον άλλο γραφιά αλλά σπόντα, σε ασήμαντη τυχαία παράθεση ενός ποστ του indymedia. Θλίψη.

House Of Low Culture
23-10-2011, 18:06
to KKE pantws milise gia provokatsia kai to NAR kouventa den eipe... Afto prepei na provlimatisei tous NARites tou forum kai oxi mono. Poso vrwmikoi eiste mazi me to vrwmiko '89 sas re?

edit:
mipws en telei to KKE einai poly pio timio apo sas?
edit2:
dialyste to NAR kai mpeite sto KKE, mhn toxete etsi kryfo kamari
edit3:
an anevei pantws to kke sthn eksousia, esas 8a kselaryggiasei prwtous, eseis eiste oi prodotes aristeroi

freak brother
23-10-2011, 18:18
10 γαιδαροι μαλωνουν σε ξενο αχυρωνα (που εχει αρπαξει και φωτια)

House Of Low Culture
23-10-2011, 18:20
ti ennoeis, freakbro? Gia pxianou to flegomeno axyrwna milas?

freak brother
23-10-2011, 18:23
μια χωρα που βρισκεται στην ευρωπη και δεν εχει πετρελαια οι γειτονες της δεν την πανε και πολυ και παραγει μονο λαδι .Και οι αλλο μαλωνουν για το βρωμικο 89 του ναρ... για την συνθηνη της Βαρκιζας και οτι να ναι.

House Of Low Culture
23-10-2011, 18:24
entaksei de malwnw kai gia to '89, mia cheezy anafora ekana...

House Of Low Culture
23-10-2011, 18:29
ki esy aposa exw pei se afta ta post sthn anafora sto '89 sta8ikes? Ton malaka tou forum ypodyesai?

House Of Low Culture
23-10-2011, 18:44
eimai kynikos, to kserw, alla kamia apantisi apo tous NARites KALH 8a exw? Perimenete grammh?

edit:
mono moutzes? Ti, sas pesan ta dondia?

Agoraphobic_S.I.
23-10-2011, 19:33
Αργούν τα γράμματα απ' την Αθήνα ρε.

marsi
23-10-2011, 21:12
http://1.bp.blogspot.com/-pIPg7EmZL70/ThQoz2F6p-I/AAAAAAAAacA/zHyaW3gNT3Y/s1600/kolotoumpa.jpg

attila
23-10-2011, 21:19
προς τους φιλους του 'κ'κε.
οταν αποκλειεις με αλυσιδες απο κρανοφορους-ροπαλοφορους την πλατεια συνταγματος ξερεις οτι θα γινει της πουτανας και ειναι πολιτικη επιλογη σου.
οταν οι κρανοφοροι-ροπαλοφοροι εχουν πλατη τη βουλη και προσωπο τους υπολοιπους διαδηλωτες περιφρουρεις τη βουλη.
οταν εχεις νεκρο απο δακρυγονα μπατσων πας να τα γαμησεις ολα και οχι να ριξεις τους τονους.
οταν εισπραττεις συγχαρητηρια απο συσσωμο το αστικο μπλοκ εξουσιας(πασοκ,νδ,λαος,πρετεντερηδες κτλ) τοτε εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει καλα τη δουλεια σου.
να την χεσω την οργανωση του 'κ'κε οταν αυτη στρεφεται εναντιον διαδηλωτων και εξυπηρετει το ιδιο το κρατος και γινεται μπατσος στη θεση του μπατσου.
εχει καταντησει βαλβιδα εκτονωσης της οργης των καταπιεσμενων.
αξιος ο μισθος σας.
καληνυχτα

House Of Low Culture
23-10-2011, 21:21
:pink:

metamelia3
23-10-2011, 21:22
μιας και ξεκινησε ηδη η αισθητικοποιηση της εμπειριας, δειτε ενα πολυ ομορφο βιντεακι
OZBk5A_qz7c
για βραβειο ταινιας μικρου μηκους~!

ikonoklast
23-10-2011, 22:10
to KKE pantws milise gia provokatsia kai to NAR kouventa den eipe... Afto prepei na provlimatisei tous NARites tou forum kai oxi mono. Poso vrwmikoi eiste mazi me to vrwmiko '89 sas re?
Το ΚΚΕ μιλάει πάντα για προβοκάτσια, τι να λέει αυτό. Παρ' όλα αυτά αν αποδέχεσαι ότι υπάρχουν προβοκάτορες στις γραμμές του μαύρου μπλοκ τότε δεν πρέπει να μου πεις και για περιφρουρημένα μπλοκ; Δηλαδή εν τέλει η σύγκρουση με το ΠΑΜΕ έγινε απο τον κόσμο που είχε συγκρουσιακές διαθέσεις, από στυγνούς προβοκάτορες ή και τα δύο μαζί;

Μπορεί.

dialyste to NAR kai mpeite sto KKE, mhn toxete etsi kryfo kamari

Και πως θα κάνουμε πολιτική καριέρα;

an anevei pantws to kke sthn eksousia, esas 8a kselaryggiasei prwtous, eseis eiste oi prodotes aristeroi

Έχω προληπτικά ένα κάδρο με τον Κολοζώφ σπίτι μου, για ό,τι προκύψει.

να την χεσω την οργανωση του 'κ'κε οταν αυτη στρεφεται εναντιον διαδηλωτων και εξυπηρετει το ιδιο το κρατος και γινεται μπατσος στη θεση του μπατσου.
αξιος ο μισθος σας.
καληνυχτα

Καταρχήν δεν είμαι φίλος του «"Κ"ΚΕ», η διαφορά μας είναι ότι εγώ το αντιμετωπίζω σαν δεξιά πτέρυγα του εργατικού κινήματος και εσείς το αντιμετωπίζετε σαν αριστερή πτέρυγα της δεξιάς διακυβέρνησης. Είναι σοβαρή ιδεολογική διαφωνία μπορούμε να σφαχτούμε πολιτικά όσο θέλετε χωρίς να είναι απαραίτητο να μπινελικωνόμαστε και να χαλάμε τις καρδίες μας.

Στα άλλα δε διαφωνούμε και δεν τα κουοτάρω. Βαλβίδα εκτόνωσης της οργής των καταπιεσμένων εγώ βλέπω και την μαρφίν, από την άλλη πλευρά. Και στην μαρφιν δεν στέκομαι στο δακρύβρεχτο και μηντιακό συμπέρασμα ότι η αναρχία δολοφονεί, στέκομαι στο ζουμί που είναι ότι η «οργή των καταπιεσμένων» δεν μπορεί να εκφράζεται διάτρητη, ανοργάνωτη και χύμα. Γιατί πιό πολλά έχει να χάσει παρά να κερδίσει, ιστορικά αποδεδειγμένο χίλιες και μία φορές. Άλλα πράγματα που θα χάσουν επίσης; Η διχόνοια, ο κανιβαλισμός, η βλακεία, η εσώτερη μιζέρια μας, στον κόσμο του κινήματος συνολικά.

Αυτά, κατεβαίνω για μπύρες πάρτε τηλέφωνο :!: :oops:

coolhipster
24-10-2011, 00:29
προς τους φιλους του 'κ'κε.
οταν αποκλειεις με αλυσιδες απο κρανοφορους-ροπαλοφορους την πλατεια συνταγματος ξερεις οτι θα γινει της πουτανας και ειναι πολιτικη επιλογη σου.
οταν οι κρανοφοροι-ροπαλοφοροι εχουν πλατη τη βουλη και προσωπο τους υπολοιπους διαδηλωτες περιφρουρεις τη βουλη.
οταν εχεις νεκρο απο δακρυγονα μπατσων πας να τα γαμησεις ολα και οχι να ριξεις τους τονους.
οταν εισπραττεις συγχαρητηρια απο συσσωμο το αστικο μπλοκ εξουσιας(πασοκ,νδ,λαος,πρετεντερηδες κτλ) τοτε εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει καλα τη δουλεια σου.
αξιος ο μισθος σας.
καληνυχτα

το σωστο ποστ του μηνα?

Agoraphobic_S.I.
24-10-2011, 01:30
Το ΚΚΕ μιλάει πάντα για προβοκάτσια, τι να λέει αυτό. Παρ' όλα αυτά αν αποδέχεσαι ότι υπάρχουν προβοκάτορες στις γραμμές του μαύρου μπλοκ τότε δεν πρέπει να μου πεις και για περιφρουρημένα μπλοκ; Δηλαδή εν τέλει η σύγκρουση με το ΠΑΜΕ έγινε απο τον κόσμο που είχε συγκρουσιακές διαθέσεις, από στυγνούς προβοκάτορες ή και τα δύο μαζί;

Μπορεί.

Και πως θα κάνουμε πολιτική καριέρα;

Έχω προληπτικά ένα κάδρο με τον Κολοζώφ σπίτι μου, για ό,τι προκύψει.

αξιος ο μισθος σας.
καληνυχτα

Καταρχήν δεν είμαι φίλος του «"Κ"ΚΕ», η διαφορά μας είναι ότι εγώ το αντιμετωπίζω σαν δεξιά πτέρυγα του εργατικού κινήματος και εσείς το αντιμετωπίζετε σαν αριστερή πτέρυγα της δεξιάς διακυβέρνησης. Είναι σοβαρή ιδεολογική διαφωνία μπορούμε να σφαχτούμε πολιτικά όσο θέλετε χωρίς να είναι απαραίτητο να μπινελικωνόμαστε και να χαλάμε τις καρδίες μας.

Στα άλλα δε διαφωνούμε και δεν τα κουοτάρω. Βαλβίδα εκτόνωσης της οργής των καταπιεσμένων εγώ βλέπω και την μαρφίν, από την άλλη πλευρά. Και στην μαρφιν δεν στέκομαι στο δακρύβρεχτο και μηντιακό συμπέρασμα ότι η αναρχία δολοφονεί, στέκομαι στο ζουμί που είναι ότι η «οργή των καταπιεσμένων» δεν μπορεί να εκφράζεται διάτρητη, ανοργάνωτη και χύμα. Γιατί πιό πολλά έχει να χάσει παρά να κερδίσει, ιστορικά αποδεδειγμένο χίλιες και μία φορές. Άλλα πράγματα που θα χάσουν επίσης; Η διχόνοια, ο κανιβαλισμός, η βλακεία, η εσώτερη μιζέρια μας, στον κόσμο του κινήματος συνολικά.

Αυτά, κατεβαίνω για μπύρες πάρτε τηλέφωνο :!: :oops:

Κοίτα τι καλά τα λες όταν μιλάς σαν άνθρωπος.
Για το ΚΚΕ διαφωνούμε πάντως.

freak brother
24-10-2011, 20:14
‎"Larissa, with about 250,000 inhabitants, is the capital of the agricultural region of Thessaly in central Greece. A rather faceless locale, but it is the talk of the town in Stuttgart, the cradle of the German automobile industry, and, particularly, in the Porsche headquarters there. The reason? Larissa tops the list, world-wide, for the per-capita ownership of Porsche Cayennes."

http://www2.warwick.ac.uk/knowledge/themes/02/credit_crocodile_hearts

Parasight
24-10-2011, 21:07
LOL

8)

freak brother
24-10-2011, 21:19
τωρα θα τα κανουν τρακτερ λογικα...

casshern
24-10-2011, 21:28
Δε θα 'λεγα πως στην πόλη κυκλοφορούν ιδιαίτερα πολλά καγιέν, πάντως. Υποψιάζομαι πως τα περισσότερα θα ανήκουν στους πλούσιους γαιοκτήμονες στα γύρω χωριά.
Θα μπορούσε στη θέση της Λάρισας να είναι το Ηράκλειο βέβαια, αν είχε μερικά ακόμα χωριά σαν τα Ανώγεια και τα Ζωνιανά τριγύρω, πχ!

Drumsick
24-10-2011, 22:11
http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_7796fs-1.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_7827fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_7868fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_7915fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_7894fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_7896fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_7901fs.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_7950fs-1.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_8014fs.jpg