Ντρέπομαι πάρα πολύ καθώς διαβάζω το διάλογο Kingdom Gone και Fixxxer.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Δεν είναι όμως Iron Maiden που στο νέο δίσκο ξέρεις πάνω κάτω τι θα ακούσεις, είναι μια ταινία που δεν είχε σχέση με τις προηγούμενες - το αντικείμενο εντελώς διαφορετικό. Προφανώς κατανοητό το "μου αρεσαν οι προηγούμενες 2 του νόλαν, αυτή δεν μου άρεσε" , αλλά σίγουρα όχι το "μου άρεσε το μπάτμαν και το ινσεπσιον και με βάση αυτές το ιντερστελλαρ ήταν για τον πούτσο". Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Συνέκρινέ την με ταινίες του είδους (σίγουρα όχι τα άλιεν ή το προμιθέους ξέρω γω) ώστε να έχουμε μια κοινή βάση.
Το κριτικάρισμα της ταινίας ως δεξιούλα και ομιτζι-η-νασα-παιρνει-λιγα-λεφτα-ειμαστε-η-ελιτ, είναι τουλάχιστον ατυχές, όπως πολύ καλά έχει εκφράσει και ο φθόγγος.
Kill the wise one!
Ας το αναδείξει κανένας και αυτό το θέμα επιτέλους. Πληρώνουμε λεφτά στη γη, για να στέλνουμε σίδερα στο διάστημα να κάνουν σβούρες. Και μετά μιλάμε για αξιοποίηση πόρων.
edit: Επίσης, καλά τα wormholes και τα πίου πίου αλλά ας πούμε επιτέλους τι λέει η οικονομική επιστήμη για τη μαύρη τρύπα του δημοσίου η οποία απειλεί να καταπιεί τα πάντα.
Last edited by Θάνος Τζήμερος; 29-11-2014 at 18:38.
"Το Ισλάμ μας κλέβει τις δουλειές"
''Να καταργηθεί το αγγελιόσημο''
''Οι μετανάστες δεν έχουν ιδέα από οικονομικά''
''Τσίπρας = Μάο''
''Η επανάσταση γίνεται με άνοιγμα των επαγγελμάτων''
''Πήξαμε στους πούστηδες''
''Η Ελλάδα θα έπρεπε να λέγεται Ελλάδοφ''
''Ο δημόσιος τομέας είναι καθαρός ιμπεριαλισμός''
''Ελευθερία ή θάνατος''
''Ο Λένιν δεν είχε ένσημα''
''Σεισμός, σεισμός, καπιταλισμός''
μπορείς και καλύτερα
Στην αμερική κυρίως ρεπουμπλικάνοι υποστηρίζουν τις αποστολές παρεπιπτόντωςΓάμησε η ταινία. Φυσικά και να πάνε στη νάσα τα λεφτά σας, άμα είναι να καταλήξουν σε κάνα δημόσιο ταμείο αλλιώς. Αφού και κει μαύρη τρύπα θα τα φάει.(και άνιμε, για κάποιο λόγο μπερδεύεσαι με το ποιος λέει ποιο, κυρίως εγώ το έθεσα αυτό, ο κίνγκντομ έλεγε πιο γενικά πράγματα. Χωρίς να σημαίνει ότι παίρνω συγκεκριμένη θέση, μου αρέσει και τεχνοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη χαχ). Και Φίξερ, όχι ότι μου αρέσει να μπλέκομαι στις συζητήσεις των άλλων, αλλά έστω και αν έρχεσαι από πολύ πιο διαφορετικό περσπέκτιβ θα μπορούσες να κάνεις λίγο περισσότερη προσπάθεια στη συζήτηση. Βασικά και οι δύο αρκετά πολωμένα το προσεγγίσατε, εξ' ου και η κακή κατάληξη.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
το είδα χτες. Καλό. Ούτε για να το κράξεις αλλά ούτε και για να το αποθεώσεις. Όσοι αρέσκονται σε τέτοιου είδους επιστημονική φαντασία νομίζω φεύγουν ικανοποιημένοι
Ταινία για κινηματογράφο καθώς ο ήχος και η μουσική παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ταινία.
Θα μπορούσε να αποφύγει 2-3 σημεία που μπορεί να μου φάνηκαν έως και γελοία όταν την παρακολουθούσα αλλά δε χάλασαν σε καμία περίπτωση τη γενική εικόνα.
Το "κακό" πάντα είναι ότι δε γλιτώνεις από την αμερικανιά σε τέτοιες ταινίες (σε άλλες ταινίες περισσότερη κι αλλού λιγότερη). Το φιλτράρεις και πας παρακάτω.
Last edited by Sotos_The_Tequiler; 30-11-2014 at 21:20.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Η αποψάρα μου είναι ότι είχε μία καλή ιδέα που δεν έγινε καλή ταινία.
1) e4, c5
2) Νf3
απλά κράτησα την άποψη μου από όλο αυτό που έλεγες.
1) e4, c5
2) Νf3