Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
Δεν εχει νοημα κανενας διαλογος μαζι σου οταν εκφερεις τοσο ακραιες αποψεις και με τετοιο τροπο.
Ειναι παραπανω απο προφανες οτι δεν καταλαβες τιποτα απο την ταινια, τωρα τι παραπανω θελεις να σου πω εγω?

Θα σε αφησω στο να απαντας "λολολολολ, ποστ οβ δε ντει, κοιταχτε ποσο καυστικος και αστειος ειμαι εγω κι ο φιλος μου ο ικονοκλαστ"
Τι λες μωρέ; Τι πάει να πει εκφέρω ακραία άποψη, που τη σκέφτηκες αυτήν τη χαζομάρα; Ακραία άποψη θα ήταν να πω "το space odyssey ήταν μαλακία" (oh wait) ή "ο μπετόβεν ήταν ατάλαντος", αν μιλάμε για τέχνη. Για έργα και καλλιτέχνες που υπάρχει μια ομοφωνία πως έχουν μια άλφα αξία. Το να πω ότι είδα μια τυχαία ταινία στο σινεμά και μου φάνηκε μάπα είναι ακραίο; Βάσει ποιας αυθεντίας και ποιου κριτηρίου; Του βαθμού στο imdb? Του μπάτζετ; Έχει κατασταλάξει ο κόσμος της "τέχνης του κινηματογράφου" στο αδιαφιλονίκητο της αξίας του Νόλαν και δεν το έμαθα; Είναι by default αξιόλογες οι ταινίες του; Όχι, απλά εσένα τρέχει το σαλάκι που βλέπεις μαύρες τρύπες. Καμία ακραία άποψη δεν εκφέρω, η ταινία ήταν μάπα καραμπινάτη, deal with it.

Δεύτερον: Άσε μας ρε φίξερ που "δεν κατάλαβα τίποτα απ' την ταινία"; Πέραν του αστείου να νομίζεις ότι η ταινία έχει τόοοοσο βαθιά νοήματα που τα έπιασες εσύ και όχι εγώ, όπως ίσως παρατήρησες δεν σχολιάζω το νόημα (το οποίο κατάλαβα και το οποίο μου φαίνεται απεχθέστατο, αλλά το ίδιο συνέβαινε και με άλλες ταινίες του ιδίου που μου άρεσαν) αλλά την εκτέλεση. Όσο νοηματάρα και να παίζει, άμα η εκτέλεση μπάζει, η ταινία δεν θα ναι καλή, εκτός αν είσαι οπαδός της φάσης που προωθεί η ταινία, oh wait και πάλι!

Shirime, πολύ (πολύ!) space odyssey, πολύ φανφίξιον και φαντασιώσει 15χρονου, λίγο απ' τα υπόλοιπα.