Δεν με πειράζει το διαστημικό φανμποϊλικι per se, απλά αν είναι να πάμε στο διάστημα ψήνομαι να πάμε υπό τη σημαία των Παγκόσμιων Ενωμένων Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, με αστούς και λοιπά τσουτσέκια πίσω στη Γη να φτυαρίζουν την Σαχάρα.Αν είναι να μας πάνε καουμπόηδες, άστο καλύτερα. Αυτό νομίζω είναι το ρεζουμέ του τι με ενοχλεί με την ταινία.
Γιατί απόλαυσα τι προηγούμενες του, γι' αυτό. Και δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν οι επιστημονικής φαντασίας, είναι ότι δεν θεωρώ εαυτόν βαθύ γνώστη του είδους. Επίσης, εγώ είπα ότι η οδύσσεια είναι γτπ; Σε παρακαλώ, ο φίξξερ ήταν αυτός!
Η άποψη μου για το Dark Knight δεν είναι ακραία, ειρωνικά το είπα, duh, είναι αρκετά προφανή αν προσέξεις τις ταινίες και έχει σχολιαστεί από πολλούς (να χώσω βιβλιογραφία; ). Και ούτε είναι ηλίθια βεβαίως, παρόλο που είμαι βέβαιος πως διαθέτεις μια πραγματικά καλύτερη. Επίσης, ουάου, "οπισθοδρομικός κοινωνικά ευαίσθητος συνωμοσιολόγος", σαν το μαύρο και τη γυναίκα στην ταινία μια φάση, ε;; Είναι σίγουρα ο δεύτερος καλύτερος χαρακτηρισμός που μου χουνε κάνει ποτέ.

Αν είναι να μας πάνε καουμπόηδες, άστο καλύτερα. Αυτό νομίζω είναι το ρεζουμέ του τι με ενοχλεί με την ταινία.