Περιέργως, δε με χάλασε ιδιαίτερα. Το είδα σχετικά ευχάριστα, δεν κλαίω τα λεφτά μου. ΑΛΛΑ έχω ΠΟΛΛΕΣ ενστάσεις (σεναριακές, γιατί στους υπόλοιπους τομείς τα κατάφερε μια χαρά), τις οποίες, ειλικρινά, βαριέμαι να αναλύσω. Είμαι σίγουρος ότι οποιοσδήποτε σκεπτόμενος άνθρωπος, ο οποίος έχει διαβάσει 5 πράγματα, θα έχει ακριβώς τις ίδιες. Κι αυτό μιλώντας γενικά και κρίνοντας την ταινία ως σύνολο, γιατί σε συγκεκριμένες σκηνές ήθελα απλά να σηκωθώ να φύγω από το σινεμά. Συγκεκριμένα, την 3η φορά που αναφέρθηκε η λέξη "αγάπη".
Θα αναφέρω μερικά γενικά πράγματα που δε μου άρεσαν, χωρίς να αναλύσω: Κακές ατάκες από τα πρώτα λεπτά της ταινίας. Υπεραπλούστευση/επεξήγηση του οτιδήποτε βλέπαμε στην οθόνη ή αναφερόταν με οποιονδήποτε τρόπο, στην αμέσως επόμενη σκηνή. Ή στην ίδια. Ένα ρομπότ, αποτελούμενο από 4 κάθετες στήλες, που μπορεί να κινείται, να τρέχει, να πιάνει, να σηκώνει πράγματα/ανθρώπους και γενικά να κάνει οτιδήποτε, σε οποιοδήποτε περιβάλλον και επιφάνεια. ΡΗΛΗ; Κάν'το γαμημένα ανθρωπόμορφο ή κάτι, παλιοχίπστερ. Να μη μιλήσω για το απαράδεκτο voicing του.
Spoiler
Αυτά. Δεν κρίνω ποιος το έγραψε/σκηνοθέτησε, τι άλλες ταινίες έχει κάνει και ποιες πρόσφατες ταινίες είναι καλύτερες. Δε με ενδιαφέρει. Κρίνω αυτό που είδα γι'αυτό που είδα. Επίσης δεν αναφέρομαι καθόλου στα θετικά της ταινίας, τα οποία είναι αρκετά, αλλά είμαι τύπος που δίνει βάση στο σενάριο, χωρίς, βέβαια, να αγνοεί τα υπόλοιπα. Το ότι ήταν καλογυρισμένο, με μερικές πολύ όμορφες σκηνές (και τον McConaughey) το έσωσαν από τα χειρότερα. Θα επιμείνω στο "συνολικά μέτριο".