Η άποψη μου για το Dark Knight δεν είναι ακραία, ειρωνικά το είπα, duh, είναι αρκετά προφανή αν προσέξεις τις ταινίες και έχει σχολιαστεί από πολλούς (να χώσω βιβλιογραφία; ). Και ούτε είναι ηλίθια βεβαίως, παρόλο που είμαι βέβαιος πως διαθέτεις μια πραγματικά καλύτερη. Επίσης, ουάου, "οπισθοδρομικός κοινωνικά ευαίσθητος συνωμοσιολόγος", σαν το μαύρο και τη γυναίκα στην ταινία μια φάση, ε;; Είναι σίγουρα ο δεύτερος καλύτερος χαρακτηρισμός που μου χουνε κάνει ποτέ.
Εχω πειστει πως πιστευεις οτι τα βιντεο με Νηλ Αρμστρονγκ και φεγγαρι ηταν γυρισμενα σε στουντιο του Χολιγουντ.
Ποιον μαυρο, τον γαματο τυπο στο διαστημοπλοιο? Και ποια γυναικα, την γαματη επιστημονα Χαθαγουεη ή την γαματη επιστημονα κορη του Μακοναχι?
Α οχι, εννοεις τους δυο δασκαλους της μικρης που επαιξαν 37 δευτερολεπτα. Μα φυσικα. Σοβαροι επιστημονες εξαιρουν την απεικονιση της επιστημονικης κοινοτητας σε αυτην την ταινια, αλλα ο Κινγκντομ Γκαν ξερει ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Θεέ μου, όντως αυτά καταλαβαίνεις ή απλά θες να μου την πεις; Που κολλάει η απεικόνιση της επιστημονικής κοινότητας με αυτά που λέω; (ποια απεικόνιση έχει στην ταινία εδώ που τα λέμε