Δικιο εχει ο ικονοκλαστ. Κι εγω οταν μου λεει καποιος "μεταλ ακουω", του απανταω: "ααα τα κλασσικα ε? μαντονα, ζαγοραιο, κριειτορ, ραχμανινοφ"....

Νομιζω οτι μερικοι εχετε σπιτι σας καδρακι-καθρεφτακι σαν αυτα που ειχαν παλια, του λουμιδη που εγραφε "καθε μερα χαρα και εργασια" ή κατι τετοιες παπαριες, μονο που εσας εχει καποιες απο τις δεκα εντολες του μεταλχαμεροαναθρεμμενου ανοιχτομυαλου πχ "δεν υπαρχουν ταμπελες στη μουσικη".

Ας φανταστουμε εναν χαρτη σαν τον παγκοσμιο ατλα ξερωγω, που καθε χωρα (πολλες και με "θολα" συνορα) αντιστοιχει σε ενα "στυλ" μουσικης. Αυτα που καλυπτουν τα προσωπικα μου γουστα, εχουν την αντιστοιχη εκταση του Σαν Μαρινο, παρολο που στο ενα συνορο ειναι το αρτ ροκ και στο αλλο το θρας. Επισης γουσταρω να κανω που και που να κανα ταξιδακι αναψυχης σε χωρες μακρινες ονειρεμενες αλλα παντα γυριζω στη βαση μου...
Ε αυτο για μενα δεν αρκει για να πω "ακουω μουσικη". Μεταλ ακουω. Αυτο ειχα πει τοοοοτε, με αλλο τροπο ομως, και ο ντραγκονλορντ με ειπε καθυστερημενο. Μπορει και να ειμαι, δεν με χαλαει.

Τελος να πω οτι αισθανομαι πολυ περηφανος που καταφερα να αναδειξω τους Ανβιλ. Και να φανταστεις οτι τους εβαλα στην θεση των Μανογουορ γιατι λεω, ασε θα δουν το δεντρο και οχι το δασος...