Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
Quote Originally Posted by phthoggon View Post
Αλλά η πολλή σιωπή είναι νέκρα και παραίτηση.
Για τον άλλο μπορεί να φαίνεται έτσι. Εσύ νεκρός δεν είσαι, ούτε παρατάς κάτι. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μπορεί κάποια άλλη στιγμή να σηκώνει κουβέντα το πράγμα. Μπορεί και όχι. Στο χέρι σου μια φορά δεν είναι πάντως. Όχι μόνο στο χέρι σου δηλαδή. Είναι και στο χέρι και την όρεξη του άλλου. Και έχω καταλήξει ότι συνήθως δεν είναι στην όρεξη αυτών που εξαπολύουν τους οχετούς.
ίσως να παρατάς κάποια πράγματα, τα ιδανικά σου που λέγαμε. ίσως εφόσον ξέρεις ότι ο άλλος σου αφήσε κάποιον χώρο και εσύ δεν τον εκμεταλλεύτηκες.

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
Quote Originally Posted by phthoggon View Post
Θεωρητικά συμφωνώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με την βλακεία και το μίσος πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου για να την προσπερνάς. Πρέπει να γίνουμε όλοι άνιωθοι ή πρέπει ο κόσμος να καλυτερεύσει? Είναι ανάγκη ο warlord να διαβάζει το σκατά τους άνβιλ και να λέι "λολ"? Καλά κάνει και δε λέει, εγώ τον γουστάρω.
Ε, και γιατί θεωρείται "καλυτέρευση" το να γράφουν όλοι "με σεβασμο" σε ένα γαμημένο φόρουμ και όχι το να μη δίνεις και τόση σημασία σε ό,τι βλέπεις γραμμένο σε ένα γαμημένο φόρουμ; Δε λέμε να βλέπεις να χτυπούν στο δρόμο μια γριούλα και να λες λολ. Είναι. Ένα. Γαμημένο. Φόρουμ. Γαμώ. Τους. Άνβιλ. Λολ!
Εσύ πες ότι πίνεις ένα καφέ με τον Warlord μεθαύριο, έχεις τα κότσια να του πεις μπροστά του γαμώ τους Άνβιλ, λολ? Θα αισθανθείς καλά αφού το κάνεις? Τι νομίζεις ότι κάνει η απόσταση, αγιοποιεί την σκατοψυχία επειδή μειώνει το ίμπακτ της επαφής? Εγώ δε θα ένιωθα καλά πάντως, σόρυ.