View Poll Results: να γίνει σπλιτ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • ναι

28 46.67%
  • όχι

32 53.33%
Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 207

Thread: metal/non metal forum

Quote Originally Posted by antimusic View Post
    ε μα εκεί έγκειται το πρόβλημα, θεωρείς οτι όποιος πει κακή κουβέντα για κάτι που εσύ εκτιμάς το μισεί και θέλει να το εξαφανίσει. ε. δηλαδή.

επίσης είμαι γνωστός ρατσιστής, πολύ καιρό τώρα.
    μη μας τα γυρίζεις όμως τώρα, εσύ δεν έκανες καμιά κριτική που θα μπορούσε να παρερμηνευτεί, εσύ έγραψες για "γαμώ τους άνβιλ" και "η μουσική που ακούς είναι σκατά" αυτό είναι "το μισώ και θέλω να το εξαφανίσω". καλά, έστω να το γαμήσω. δεν υπάρχει κανένας λόγος να λες τέτοια πράγματα ποτέ, κι αν θες να τα πεις, να τα πεις για άλλα, όχι για μουσική και τέχνη.
    Last edited by phthoggon; 02-09-2009 at 19:45.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Κοίτα, η στεναχώρια είναι τελείως υποκειμενική. Αν κάποιος στεναχωριέται με το "σκατά στους Άνβιλ" (εγκρίνω παρεπιπτόντως, απαίσια μπάντα) έχει ένα κάποιο πρόβλημα, το οποίο δεν θα σταματήσει αν :

α) σταματήσουμε να ρίχνουμε σκατά στους Άνβιλ

β) διαχωρίσουμε ένα internet sub forum σε δύο internet subforums

και

γ) κάνουμε κάτι για να κρύψουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί, παρά να προσεγγίσουμε το πρόβλημα.

Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς, πως το πρόβλημα εστιάζεται σε, και ορίζεται από την δημιουργία στεναχώριας στην ψυχούλα κάποιου, από κάτι που θα ακούσει σε ένα φόρουμ για μια μπάντα. Αυτό είναι το πρόβλημα, και καλό θα είναι να καταλάβει ο κάθε ένας τέτοιος άνθρωπος πως είναι αρρώστια να το κάνει αυτό, και πως πρέπει να ιαθεί.

Και εμένα με στεναχώρησε αφάνταστα ο σάμπατακ όταν είπε "σκατά στον τάφο του Σπαθάρη", με γέμισε θλίψη για την κατάντια του ανθρώπινου είδους, για το φως που έσβησε στο βάθος του τούνελ, για τον Φλορεντίνο Αρίσα που δεν παντρεύτηκε την Φερμίνα Δάσα, μου γάμησε την ψυχή. Αλήθεια το λέω, στεναχωριόμουν. Αλλά τι θα έπρεπε να γίνει; Να χωρίσουμε το general σε "σκατά στον τάφο καραγκιόζηδων" και "non-σκατά στον τάφο καραγκιόζηδων"; Το πρόβλημα ήταν δικό μου, μόνο δικό μου, και έπρεπε να σηκώσω και γω ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ, για να το ξεπεράσω. Και να βρω τρόπο να γίνω καλά. Πρέπει να προσπαθούμε και μόνοι μας να γινόμαστε καλά.

ρινς antimusic's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    δεν υπάρχει κανένας λόγος να λες τέτοια πράγματα ποτέ, κι αν θες να τα πεις, να τα πεις για άλλα, όχι για μουσική και τέχνη.
    γιατί ο άλλος μπορεί να στεναχωρηθεί.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

βρε καρχαρτ αγορίνα, το πρόβλημα δεν έγκειται σε εσένα, το πρόβλημα βρίσκεται στον σάμπατακ! καλά κάνεις και το ξεπέρασες, αλλά δε θα το αφήσουμε έτσι να μην κράξουμε/κριτικάρουμε και τον υπαίτιο! δε σώνεσαι από τονε δολοφόνο με το να τυλίγεις όσο περισσότερες γάζες γύρω σου! (τέλος πάντων, το έκανα καθαρό το πόιντ μου όσο πιο καλά μπορώ, τώρα όντως αποχωρώ από το θρεντ)
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Όχι, δεν φταίει ο σαμπατάκ. Το λέω και το πιστεύω. Ούτε ο burnin φταίει. Ούτε οι οπαδοί τους.

Είναι έτσι. Πως έτσι; Γιατί έτσι;

Για να ρωτάμε.

Είναι αρρώστια να στεναχωριέσαι με κάτι που διαβάζεις σε ένα φόρουμ, ακόμα και με τις προεκτάσεις στην καθημερινότητα, κάνει κακό στην υγεία σου.

Δεν λέω για σένα συγκεκριμένα, στην δική μου κάνει, έχω σημειώσει τρομερή πρόοδο τελευταία πάντως!

ωραία, ένα τελευταίο πράγμα, για μένα δε κάνει: χαίρομαι που μπορώ να στενοχωρηθώ με κάποια πράγματα επειδή ταυτόχρονα ευχαριστιέμαι με κάποια άλλα, δε μπορείς να διαγράψεις το ένα τόσο εύκολα, αν το κάνεις είσαι πολύ μάγκας πάντως! να πάμε για κάνα καφεδάκι καμιά φορά να μου πεις πως γίνεται.

ε καλά, πόσο πια ευχαριστιέσαι με το αντίστοιχο "πωω γαμάνε οι Anvil";;;

Vic Ford Prefect's Avatar

E, η αλήθεια είναι και αυτό που λέει ο κάρχαρτ, που είναι αυτό που είπα στον warlord, όχι τόσο παραστατικά είναι αλήθεια (αρρώστια, αλλά δίκιο έχει) αλλά και αυτό που λέει ο φθόγγος. Αρρώστια είναι και να λες στην μάπα του άλλου "σου γαμώ τους άνβιλ χαχααα", σαν να πιέζεις με δύναμη την πληγή του άλλου, χααα κοίτα πονάει αν ζουλήξω το δεμένο σου χέρι!

Φθόγγε, το να σιωπάς είναι η καλύτερη διαφήμιση των ιδανικών σου, ναι! Σιγά μην τα παρατάς...

Ποιον χώρο σου αφήνει ακριβώς κάποιος που σου ποστάρει μετά από 2 ποστς σκάσε πια γαμώ το σπίτι σου; λολ ατ ρμπινίκος; Και τέτοια;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Δράκος ikonoklast's Avatar

Βασικά ο διαχωρισμός ήταν πάντοτε ηλίθιος για μουσικολογικούς λόγους και συγκεκριμένα γιατί δεν υπάρχει metal και non-metal μουσική. Και αυτό σαν πρόβλημα ξεπερνάει το αν υπάρχουν vlakes και non-vlakes χρήστες. Το οποίο με τη σειρά του σιγά το πρόβλημα ξερωγώ, τι κάθεστε και χαλιέστε άρα.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

lol
    Rock or Nothing

Senior Member warlord mkII's Avatar

Δικιο εχει ο ικονοκλαστ. Κι εγω οταν μου λεει καποιος "μεταλ ακουω", του απανταω: "ααα τα κλασσικα ε? μαντονα, ζαγοραιο, κριειτορ, ραχμανινοφ"....

Νομιζω οτι μερικοι εχετε σπιτι σας καδρακι-καθρεφτακι σαν αυτα που ειχαν παλια, του λουμιδη που εγραφε "καθε μερα χαρα και εργασια" ή κατι τετοιες παπαριες, μονο που εσας εχει καποιες απο τις δεκα εντολες του μεταλχαμεροαναθρεμμενου ανοιχτομυαλου πχ "δεν υπαρχουν ταμπελες στη μουσικη".

Ας φανταστουμε εναν χαρτη σαν τον παγκοσμιο ατλα ξερωγω, που καθε χωρα (πολλες και με "θολα" συνορα) αντιστοιχει σε ενα "στυλ" μουσικης. Αυτα που καλυπτουν τα προσωπικα μου γουστα, εχουν την αντιστοιχη εκταση του Σαν Μαρινο, παρολο που στο ενα συνορο ειναι το αρτ ροκ και στο αλλο το θρας. Επισης γουσταρω να κανω που και που να κανα ταξιδακι αναψυχης σε χωρες μακρινες ονειρεμενες αλλα παντα γυριζω στη βαση μου...
    Ε αυτο για μενα δεν αρκει για να πω "ακουω μουσικη". Μεταλ ακουω. Αυτο ειχα πει τοοοοτε, με αλλο τροπο ομως, και ο ντραγκονλορντ με ειπε καθυστερημενο. Μπορει και να ειμαι, δεν με χαλαει.

Τελος να πω οτι αισθανομαι πολυ περηφανος που καταφερα να αναδειξω τους Ανβιλ. Και να φανταστεις οτι τους εβαλα στην θεση των Μανογουορ γιατι λεω, ασε θα δουν το δεντρο και οχι το δασος...

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Εσύ πες ότι πίνεις ένα καφέ με τον Warlord μεθαύριο, έχεις τα κότσια να του πεις μπροστά του γαμώ τους Άνβιλ, λολ? Θα αισθανθείς καλά αφού το κάνεις? Τι νομίζεις ότι κάνει η απόσταση, αγιοποιεί την σκατοψυχία επειδή μειώνει το ίμπακτ της επαφής? Εγώ δε θα ένιωθα καλά πάντως, σόρυ.
    Αυτά που είπε ο κάρχαρτς βασικά. Αν ο Warlord είναι ένα άτομο που στεναχωριέται τόσο με το "γαμώ τους Άνβιλ λολ" που χρειάζονται και "κότσια" για να του το πεις μπροστά του, τότε μάλλον προτιμώ να μην πιω καφέ μαζί του μέχρι να λύσει τα θεματάκια που έχει στο κεφάλι του.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

DROPZ! freezing_moon's Avatar

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    Δικιο εχει ο ικονοκλαστ. Κι εγω οταν μου λεει καποιος "μεταλ ακουω", του απανταω: "ααα τα κλασσικα ε? μαντονα, ζαγοραιο, κριειτορ, ραχμανινοφ"....

Νομιζω οτι μερικοι εχετε σπιτι σας καδρακι-καθρεφτακι σαν αυτα που ειχαν παλια, του λουμιδη που εγραφε "καθε μερα χαρα και εργασια" ή κατι τετοιες παπαριες, μονο που εσας εχει καποιες απο τις δεκα εντολες του μεταλχαμεροαναθρεμμενου ανοιχτομυαλου πχ "δεν υπαρχουν ταμπελες στη μουσικη".

Ας φανταστουμε εναν χαρτη σαν τον παγκοσμιο ατλα ξερωγω, που καθε χωρα (πολλες και με "θολα" συνορα) αντιστοιχει σε ενα "στυλ" μουσικης. Αυτα που καλυπτουν τα προσωπικα μου γουστα, εχουν την αντιστοιχη εκταση του Σαν Μαρινο, παρολο που στο ενα συνορο ειναι το αρτ ροκ και στο αλλο το θρας. Επισης γουσταρω να κανω που και που να κανα ταξιδακι αναψυχης σε χωρες μακρινες ονειρεμενες αλλα παντα γυριζω στη βαση μου...
    Ε αυτο για μενα δεν αρκει για να πω "ακουω μουσικη". Μεταλ ακουω. Αυτο ειχα πει τοοοοτε, με αλλο τροπο ομως, και ο ντραγκονλορντ με ειπε καθυστερημενο. Μπορει και να ειμαι, δεν με χαλαει.

Τελος να πω οτι αισθανομαι πολυ περηφανος που καταφερα να αναδειξω τους Ανβιλ. Και να φανταστεις οτι τους εβαλα στην θεση των Μανογουορ γιατι λεω, ασε θα δουν το δεντρο και οχι το δασος...
    Σα να λέμε, είσαι εθνίκι;
    Να φροντίζεις γογγύλια
    και να μ' αγαπάς

είναι διγαμία

πάει τελείωσε

314222 Mitsmann's Avatar

ποτε θα παμε για καφε ΦΡΗΖΙΝ ΜΟΥΝ?
    εχω μαθει οτι εισαι φινο γκομενετο (σικ)
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Αρρώστια είναι και να λες στην μάπα του άλλου "σου γαμώ τους άνβιλ χαχααα", σαν να πιέζεις με δύναμη την πληγή του άλλου, χααα κοίτα πονάει αν ζουλήξω το δεμένο σου χέρι!
    σκετη καυλα.
    πολυ γουσταρω που υπαρχουν ατομα τα οποια "τσιτωνουν" αν τους θιξεις την αγαπημενη τους μουσικη/μπαντα.απο αυτο και μονο φαινονται ποσο μπετοστοκοι ειναι.
    και btw warlord,στο τοπικ για τους ανβιλ δεν εκραξα την μουσικη τους αλλα το γεγονος οτι ειναι ενα ματσο καθυστερημενα γερικα κλαψομουνια.σε εθιξε τοσο πολυ αυτο?δεν αρκεισαι να ακους την (υπεροχη κατα την γνωμη σου) μουσικη τους?θεωρεις πως ο μουσικος που βγαζει καλη μουσικη αυτοματα ειναι και ΓΑΜΑΤΟ ΑΤΟΜΟ και πρεπει να τον σεβομαστε σαν προσωπικοτητα?το ειδες το ντοκυμαντερ?γιατι εγω καθησα και το ειδα,σπαω απειρη πλακα με το να βλεπω ιστοριες γερομεταλλων που δεν πετυχαν και που κλαιγονται για αυτο.
    το "σκατα στους ανβιλ" ταγκ το εβαλα εγω,για να τσιγκλισω τον 14χρονο (στην αντιληψη) γουορλορντ.και πετυχε.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.