Καλα, οτι θελει ο καθενας καταλαβαινει.
1ον. Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι νευριασα για το "σκατα στους ανβιλ"? Ακριβως το αντιθετο λεω. Δε τους γουσταρετε? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Λες να αλλαξει την αποψη μου για τη μουσικη τους αυτο?....
Τι να με νοιαζει ρε αν ο λιπς ειναι καμμενος ή κωλοχαρακτηρας? Τη κορη μου θα του δωσω? Μα πως τα βγαζετε αυτα τα συμπερασματα (ουπς βλεπε προηγουμενα ποστς μου για προκαταληψεις, καλουπια, ρατσισμους.)
Αν εβγαινε ο ρουθλες και ελεγε ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΝΤΟΝ θα γινοταν χαμος. Σκατα στους Ανβιλ, σκατα στους Μανογουορ, σκατα στους Μανιλα Ροουντ. Αυτοτσαντιζομε τωρα.
Μπορει να κανω λαθος αλλα αν θυμαμε καλα, δεν ειχες ασχοληθει μονο με τη ταινια αλλα ειχες κανει σχολιακια του στυλ "σκατα μουσικη παιζουν επαιζαν και θα παιζουν". Μπραβο σου, η αποψη σου ειναι αλλα ρε φιλε σε ενα τοπικ για αυτη τη σαβουρομπαντα που καποιοι καθυστερες μεταλοι τη γουσταρουν μπαινεις και το λες.... Τι περιμενεις? Να σου κανουν τεμεναδες που τους εδειξες το φως το αληθινο? Και ρε φιλε ειλικρινα σε εχω γραμμενο στ αρχιδια μου και σενα και το ιλουμινατι κυρηγμα σου κατα του μεταλ. Οταν τρολαρεις εσυ και καποιοι αλλοι "ανοιχτομυαλοι" ειναι απλα πλακα, οταν το κανει ο ρουθλες τον βριζετε.στο τοπικ για τους ανβιλ δεν εκραξα την μουσικη τους αλλα το γεγονος οτι ειναι ενα ματσο καθυστερημενα γερικα κλαψομουνια
Φριζινκ μουν ειπες χοντρη μαλακια. Εθνικι δεν επιτρεπω σε κανενα να με πει. Ελπιζω να καταλαβαινεις τη μαλακια που πεταξες. Αν ειμουν εθνικι δεν θα ακουγα τιποτα αλλο εκτος απο μεταλ και θα ηθελα να στειλω στο αουσβιτς οσους δεν ακουν. Προσεχε τους χαρακτηρισμους που πετας.