Θεωρητικά συμφωνώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με την βλακεία και το μίσος πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου για να την προσπερνάς. Πρέπει να γίνουμε όλοι άνιωθοι ή πρέπει ο κόσμος να καλυτερεύσει? Είναι ανάγκη ο warlord να διαβάζει το σκατά τους άνβιλ και να λέι "λολ"? Καλά κάνει και δε λέει, εγώ τον γουστάρω.
Μια και με ρωτάς εμένα προσωπικά, έχω περισσότερη άμυνα όταν κάποιος βρίζει εμένα τον ίδιο παρά αυτά που αγαπώ και γουστάρω. Νομίζω το ίδιο συμβαίνει και με όλους στο περίπου. Μεγαλύτερο flame θα γίνει αν κάποιος αρχίσει και βρίζει τους Manowar παρά να πει στα καλά καθούμενα άντε γαμήσου ρε αγροίκε στον Ruthless, να πει όλο το χέβι μέταλ σατανιστικό και μουσική για πρεζάκηδες από το να πει εσένα.
Ε, η λέξη πλέμπα δεν υπάρχει στο μυαλό μου όπως την εννοούμε συνήθως. Δεν ξέρω τι ακριβώς θυμάσαι στο θρεντ για Μάικλ Τζάκσον, αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο. Φορ φακς σέηκ, εγώ ξεκίνησα το θέμα με το διαχωρισμό μέταλ - νον μέταλ επειδή είχα σιχαθεί να βλέπω τον ένα χρήστη να βρίζει τον άλλον, όχι κάποιος άλλος εμένα!!((