-
Senior Member
Ποστάρω στην γωνιά μενς χελθ του ηαρ,
την σιχαίνομαι όπως σιχαίνομαι την γυμναστική γενικότερα γιατί είμαι τρομερά τεμπέλης μάλλον.
Λοιπόν ανέκαθεν είχα ένα θεματάκι με το ζάχαρο τελευταία 4 χρόνια που το ανακάλυψα, πάντα είχα ανεβασμένο χωρίς να κάνω τρομερά κακή διατροφή. Οι καμπύλες ζαχάρου ξέφευγαν ψιλοπάντα. Δλδ δεν χαμήλωναν στο τέλος, αρα οργανισμός δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη.
Τέλος πάντων είμαι UK τώρα και επειδη εδώ έχουν άλλα standards, ανέφερα και τις παλιές μου απο Ελλάδα στην δοκτορα, μου είπε κάτι για προ-διαβητική φάση. Μου έκλεισε ραντεβού για εξετάσεις next week και μου είπε να αρχίσω να γυμνάζομαι εντατικά με πρόγραμμα για να ξανακάνω εξετάσεις τον επόμενο μήνα και να δούμε τι θα κάνουμε.
Στην Ελλάδα η καμπύλη μια δεν έπεφτε , μια έπεφτε κάπως οριακά, τέλος πάντων ποτέ δεν μου μίλησαν τόσο σοβαρά, απλά μόνο να προσέχω διατροφή.
Είμαι 1.70 , 62 κιλά, δλδ αδύνατος, αλλα έχω μπυροκοιλάρα, παίζει τα 40 κιλά να βρίσκονται στο στομάχι μόνο
, και επειδη η κοιλιακή παχυσαρκία είναι άμεσα συνδεδεμένη με το ζάχαρο ....
δωστε τα φώτα σας, πως χάνεται το μπυροκοίλι? Περπατάω 1μιση ώρα/ημέρα, καθημερινά, τουλάχιστον 5/7 ημέρες αλλα δεν μετράει είπε η δόκτορας αν δεν ιδρώνω. Περπάτημα μου αρέσει αλλά γυμναστήρια κλπ τα σιχαίνομαι,
λέω να κάνω μια προσπάθεια να ξεκινήσω, είμαι άσχετος δώστε τα φώτα σας.
Last edited by takuma; 31-03-2014 at 04:44.
Tags for this Thread