Results 1 to 15 of 1491

Thread: Γυμναζεστε... (Άσκηση και Διατροφή από τους ειδικούς του ER)

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member VidnaObmana's Avatar

Quote Originally Posted by Λασπόνερα View Post
    Quote Originally Posted by ypersyntelikos View Post
    Ρε παιδιά, σας είπα, πριν τρεις μήνες που ξεκίνησα γυμναστήριο, δεν είχα ξαναπάει ποτέ στη ζωή μου! Deadlifts και squats είναι πολύ προ ασκήσεις για να ξεκινήσω από κει.
    Άρσεις θανάτου φυσικά και δε θα κάνεις.
    Σκουώτ αργότερα, ξεκίνα με κλασσικό εξτένσιον η άντε ίσως κάνεις με κάποιον αφού σου δείξουν σε μηχάνημα σμιθ.

Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post

Για μενα δεν υπαρχει πιο γελοιο look απο το να εχεις μεγαλο δικεφαλιδι (κλασσικο λουκ παραλιας) και να μην εχεις πλατες,ωμους και ποδια
    ΓΑΜΠΕΣ!!!!!!!!!!
    Lol γαμπες ενταξει και αυτος μυς που κυριως σε εμφανιση προσθετει
    Εγω εχω απο φυσικου λεπτες γαμπες και δεν κανω καμμια απομονωτικη για γαμπες αλλα εχω μεγαλα τετρακεφαλα και hamstrings (δικεφαλα)

Κατα τα αλλα συμφωνω με Raven, φυσικα να κανει Deadlifts (μην το λετε αρσεις θανατου προς θεου - νεκρες αρσεις θα ταν η σωστη μεταφραση) Και squats. Οπως ειπαμε το σημαντικο ειναι να μαθει σωστη τεχνικη/form ωστε να αποτρεψει τραυματισμους αλλα και να βελτιστοποιησει την κινηση

Kαπου πρεπει να ξεκινησει και ο αρχαριος, διαφωνω με την προσεγγιση πρωτα μηχανημα και μετα ελευθερα κλπ.. Απο την αρχη ελευθερα να μαθει τα 4 βασικα λιφτς (squat,deadlift, bench press kai Overhead press), και γω αυτο εκανα και ποτε δεν ειχα σοβαρο τραυματισμο , απλα ειχα και καποιον που ηξερα να μου δειξει σωστη τεχνικη και να μου φτιαχνει προγραμματα

Αυτες ειναι βασικοτατες κινησεις
    Deadlift --> πως να σηκωσεις κατι απο το εδαφος. Βασικοτατη ασκηση δηλαδη
    Σκουατ --> πως να κατσεις (παλια δεν ειχαν καρεκλες )
    Last edited by VidnaObmana; 30-08-2017 at 21:41.
    Let The Freak Flag Fly!

Tags for this Thread