ο χελάκης είναι στην πιο αριστερίστικη τάση του Συνασπισμού ρε τρόμπες.
ο χελάκης είναι στην πιο αριστερίστικη τάση του Συνασπισμού ρε τρόμπες.
Δεν ειναι αυτο το θεμα, σταρχιδια μας που ειναι ρε τρομπα, ειδες να λεει κανεις το αντιθετο?
ελα ρεϊ, δεν επηρεαζεται η ζωη αυτου (του ιδίου) που υποστηριζει μια ομαδα εγραψα, απο αυτη του την επιλογη
και το γραψα ως απαντηση στο γιατι οταν η ομαδα σου δεν αποδιδει να συνεχιζεις να την υποστηριζεις και να μην αλλαζεις
δεν ειναι κατι καθοριστικο για τη ζωη σου, δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις ομαδα
εννοειται πώς καποιος που το ριχνει Αδωνι για να αποκτησει γηπεδο στο Βοτανικο ο ΠΑΟ
εμπιπτει στην μη-υγιή κατηγορια ''φαινομενα φανατισμου, βιας, κλπ'' στο κλπ πιο συγκεκριμενα!
ικονοκλαστ είσαι γαμάτος ρε αγορίνα και γράφεις πολύ ωραία και και και και αλλά σε αυτό το θρεντ γράφεις για να γράφεις. Και γράφεις μαλακίες.
hang all hope from the nearest tree
HATERS GONNA HATE ψηλέ
φίξερ ναι, εσένα, εδώ: "αλλα δεν ταυτιστικα ποτε με τον Χελακη και ολα αυτα τα ζωα και δεν εχω σιγοτραγουδησει ποτε μου συνθημα τυπου "δε θα γινεις Ελληνας ποτε, Αλβανε"". και τον ικόνοκλαστ πιο πάνω. ο χελάκης δεν είναι εθνίκι, βλαμένος με την μπάλα είναι.
Δηλαδη εσυ απο αυτην την προταση καταλαβες οτι συμπεριελαβα τον Χελακη στα εθνικια. Μαλιστα.
Επισης δεν ξερω γιατι εγραψα ταυτιστηκα με γιωτα, το ηξερα πως γραφεται με ητα, ισως σκεφτομουν τα αυτιστικα
13 pages αυνανισμου εντ counting..!
και οντοπικ, στηριζουμε και τυχαιους και διαρκεις 8ανατους χουλιγκανων.
Spoiler
anti-metal
Τσιλι-Βιλι: Όντως γράφω για να γράφω, στο ερ είσαι. Αν λέω μαλακίες εντόπισε τις και φώτισέ με, όχι στην πουτάνα πουτανιές.
Σωστά, γιατί το ζήτημα ήταν αν θα το κάνει παρανόμως να πούμε. Έχει πλάκα ότι κανείς βάζελος και κανείς στο θρεντ γενικά δεν κάθεται να μου απαντήσει σοβαρά για το πολύ συγκεκριμένο ζήτημα του γηπέδου. Μάλλον όταν ο ούμπου "έπαιζε πάγκο" οι περισσότεροι στο δημοτικό ήταν στα τσικό της μπάρτσα και τώρα που γίνατε όλοι διακογιάννηδες δε καταδέχεστε μια αξιοπρεπή κουβέντα με τους άσχετους, να μας μάθετε και πέντε πράματα αφού είναι όλα τόσο προφανή.
Στο δια ταύτα λοιπόν. Μπορείς εσύ και όλοι οι υπόλοιποι αγαπητοί φίλαθλοι να ενημερωθείτε για το πώς και το που ακριβώς εξελίσσεται η όλη ιστορία εδώ:
http://elaionas.wordpress.com/
Κατεβάζετε το αρχείο εκεί που λέει "ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ" και μαθαίνετε τα πάντα. TL;DR για αυτούς με διάσπαση προσοχής: Το γήπεδο του ΠΑΟ δεν έρχεται μόνο του, έρχεται σαν κομμάτι μιας συνολικής "ανάπλασης" 250 στρεμμάτων που σκοτώνει οριστικά και αμετάκλητα μια περιοχή εξαιρετικά σημαντικής περιβαλλοντικής σημασίας για ολόκληρο το λεκανοπέδιο. Η "ανάπλαση" αυτή μαζί με το γήπεδο σας και το γήπεδο του ερασιτέχνη περιλαμβάνει: ένα νέο MALL που ισοδυναμεί με δέκα γήπεδα κατασκευής ΒΑΒΙS VOVOS (οι διαμένωντες αθήνα γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό), ένα εμπορικό κέντρο του Δήμου σε σύμπραξη ιδιωτικού-δημοσίου, ένα δίκτυο λεοφωρειόδρομων για να ενώνονται όλοι αυτοί οι καρκίνοι και ένα τεράστιο ιδιωτικό παρκινγκ για να χώνονται και τα απαραίτητα αμάξια. Το πώς ακριβώς μεθοδεύεται η όλη κατασκευή της παραπάνω χαβούζας από την απερχούσα άθλια δημαρχία σε σύμπραξη με τις εξίσου άθλιες επιχειρήσεις όπως η ΠΑΕ ΠΑΟ και η ιδιοκτήτρια του νέου MALL μπορείτε επίσης να το διαβάσετε παραπάνω ή όπου αλλού αγαπάτε. Εγώ θα μείνω στο πιο ζουμερό που τυχαίνει να είναι και απολύτως οντοπικ: Κάποιος που ισχυρίζεται ότι εκτός από οπαδός της ομάδας του, και του βάζελου συγκεκριμένα, είναι και σοβαρός άθρωπος τότε είναι σε θέση να καταλαβαίνει και πέντε στοιχειώδη πράγματα όπως το ότι η Αθήνα αυτή τη στιγμή είναι μια απέραντη τσιμεντένια χαβούζα και ότι κύρια προτεραιότητα είναι η διάσωση των τελευταίων βιότοπων και η δημιουργία χώρων πρασίνου και πάρκων πράγμα καλό για ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της. Και όχι εμπορικών κέντρων και "ΝΑΩΝ" της ομαδάρας μας. Τότε αυτός ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ θα πρέπει να είναι ενάντια και στην ΠΑΕ του και στο γήπεδό του.
Last edited by ikonoklast; 18-11-2010 at 17:47.
αυτοί είναι οι γνωστοί-άγνωστοι "αγανακτισμένοι κάτοικοι" ελαιώνα;
Είναι μερικοί πολύ σοβαροί άνθρωποι. Εσύ είσαι γνωστός-άγνωστος αγανακτισμένος βάζελος υπερ του γηπέδου;
και μια απορία.
Γιατί δεν το παν το γήπεδο ΑΛΛΟΥ; Πρέπει οπωςδήποτε να'ναι μέσα στο δήμο αθηνέζων;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
εγώ είμαι υπέρ της επιστροφής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας συγκεκριμένα, καθώς είναι το αγαπημένο μου γήπεδο.
ικονοκλαστ : υπάρχουν οποιεσδήποτε περιοχές στον πλανήτη που θα επιτρεπόταν να χτιστεί οποιοδήποτε γήπεδο;
μην απαντήσεις "μόλις γκρεμίσουμε με την ΕΑΑΚΑΡΑ τη βουλή παίχτε μπάλα από πάνω"