Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
ειναι κατι σαν "ζωντανος οργανισμος" που συμβαινει παρα τις ιδιες ας πουμε οδηγιες με απειροστους συνδυασμους, καταληγοντας πολλες φορες σε κατι που "δεν εχεις ξαναδει". Σαν να παιζει μια μπαντα που γουσταρεις ενα κομματι που σε καυλωνει με 1000 διαφορετικους (εστω και κατα λιγο) τροπους.
Αυτό στη πραγματικότητα είναι πολύ ενδιαφέρον. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και σε τέχνες όπου λειτουργούν ομαδικά, πχ τζάζ και θέατρο. Με αυτό το τρόπο όμως θα ήταν πολύ πιο σοβαρό να παρακολουθείς πολλές και διάφορες ομάδες για το πώς παίζουν αναμεταξύ τους οι παίκτες και εναντίων άλλων. Δε δικαιολογεί το να στηρίζεις μία ομάδα και να κράζεις όλες τις υπόλοιπες. Θα σκάσεις και θα μου πείς οτι απο τη φύση του είναι ανταγωνιστικό το άθλημα. Και θα σκάσω εγώ να σου πω γουστάρεις δηλαδή να γαμάς με κσένα αρχίδια? Να ζεις.. βικαριουσλυ?

Το είδα αυτό που είπες φίλε ρέιβενλορντ, το θέμα είναι οτι στο προηγούμενο σου ποστ επανέλαβες πράγματα που είναι άσχετα με το θέμα του θρέντ, και απο την άλλη όσο και να συνεισφέρει στη φάση, σίγουρα δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να ακυρώνει οτιδήποτε είπε ο ubu. Η και εγώ. Παραμένει ανοησία. Χαζό. Πως το λένε. Απο την άλλη, σκασίλα μου κιόλα, απλά να δεν έχετε διαφορα με τον φαν μεγκατσανελ.