Τώρα εγώ τι θα πρέπει να κάνω;
Να το βουλώσω αφήνοντας τον κάθε ικονοκλάστ και τον κάθε ρωχάμη να λένε τις μαλακίες τους για μένα, επειδή ντε και καλά "πρέπει" να είμαι απολίτικος, ή έστω πολιτικό υποχείριο και φερέφωνο των αξιώσεων που μπορεί να έχει η ΠΑΕ Παναθηναικός;
Να αρχίσω τα μπινελίκια προς τον πάτρωνα της αριστερής σκέψης του φόρουμ, δίνοντάς του άλλη μια ευκαιρία να μας δείξει το γαμάτο ιντερνετικό στυλάκι του, και να γίνω ακόμη περισσότερο "γραφικός";
Ή μηπως θα πρέπει να πασχίσω να αποδείξω με κάποιον τρόπο την πολιτική μου ταυτότητα, με σκοπό να μην με πει "απολίτικο" η πολιτική, cool-in-super-duper-γαμώ, προοδευτική περσόνα του πολίτιξ;
Μάλλον δεν θα πω τίποτα. Απλά μου κάνει εντύπωση που ο σπουδαγμένος μας κοινωνικός θεωρητικός φίλος, με άποψη επι παντώς επισθητού, αγνοεί το σημαντικότερο χακτηριστικό της τρέχουσας κοινωνικής θεωρίας. Οτι κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει ένα σωρό αντικρουόμενες ταυτότητες πάνω του, και να μην τον χαρακτηρίζει αποκλειστικά η μια που τονίζεται κάθε φορά. Αυτά. Περιμένω γαμιστερά σκηνοθετημένο πόστ απάντηση που θα σαρώσει τα πινκς και θα κάνει σουπερουάου αίσθηση, απλά και μόνο για να με πει βλάκα.