Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 215

Thread: όσοι υποστηρίζετε ομάδες

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Τώρα εγώ τι θα πρέπει να κάνω;
    Να το βουλώσω αφήνοντας τον κάθε ικονοκλάστ και τον κάθε ρωχάμη να λένε τις μαλακίες τους για μένα, επειδή ντε και καλά "πρέπει" να είμαι απολίτικος, ή έστω πολιτικό υποχείριο και φερέφωνο των αξιώσεων που μπορεί να έχει η ΠΑΕ Παναθηναικός;

Να αρχίσω τα μπινελίκια προς τον πάτρωνα της αριστερής σκέψης του φόρουμ, δίνοντάς του άλλη μια ευκαιρία να μας δείξει το γαμάτο ιντερνετικό στυλάκι του, και να γίνω ακόμη περισσότερο "γραφικός";

Ή μηπως θα πρέπει να πασχίσω να αποδείξω με κάποιον τρόπο την πολιτική μου ταυτότητα, με σκοπό να μην με πει "απολίτικο" η πολιτική, cool-in-super-duper-γαμώ, προοδευτική περσόνα του πολίτιξ;

Μάλλον δεν θα πω τίποτα. Απλά μου κάνει εντύπωση που ο σπουδαγμένος μας κοινωνικός θεωρητικός φίλος, με άποψη επι παντώς επισθητού, αγνοεί το σημαντικότερο χακτηριστικό της τρέχουσας κοινωνικής θεωρίας. Οτι κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει ένα σωρό αντικρουόμενες ταυτότητες πάνω του, και να μην τον χαρακτηρίζει αποκλειστικά η μια που τονίζεται κάθε φορά. Αυτά. Περιμένω γαμιστερά σκηνοθετημένο πόστ απάντηση που θα σαρώσει τα πινκς και θα κάνει σουπερουάου αίσθηση, απλά και μόνο για να με πει βλάκα.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Senior Member

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    ναι. πρώτο ποστ στο θρεντ.

Quote Originally Posted by ubu
    παλιά είχα ενα γνωστό που ήταν fan του mega channel. γούσταρε ρε παιδί μου, πως το λένε; ήταν οπαδός. έκραζε και τον ant1. τώρα γιατί να είναι αυτός ο περίεργος και εσείς οι φυσιολογικοί;
    Δεν ειναι το ιδιο, ουτε καν πλησιαζει.

Ταηλερ, δε γαμιεσαι ρε μαλακα, ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ειπα, αρχιμαλακα μουνοπανο ΒΑΖΕΛΕ
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Δράκος ikonoklast's Avatar

Τάηλερ, πες απλά για το γήπεδο ρε αδερφέ γιατί όταν προσπαθείς να μπλαμπλαδίσεις πεθαίνουν γατάκια στο κογκό.

Vic Ford Prefect's Avatar

Εμένανε δεν με κόφτει, αφού η Θρυλάρα έχει τον Ναό της, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα με το να κάνει γήπεδο η ζέλα στον Βοτανικό αν το κάνει νομίμως;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

δεν μπορώ να πιστέψω ότι ακόμη δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά της ψυχαγωγίας, πράγμα που είναι και η μπάλλα και σοβαρότερων πραγμάτων όπως η πολιτική και ο συνδικαλισμός.
    γιατί πάει κόσμος στο ματς παο-ολυμπιακός λέει ο άλλος και δεν κατεβαίνει στην πορεία. τι άλλο θα ακούσουμε
    αν το πάμε έτσι, γιατί πάει ο κόσμος για μπύρες ή για καφέ!
    Rock or Nothing

Senior Member

Οταν πινεις καφε ενισχυεις τη ΝΕΣΤΛΕ
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Rock or Nothing

Solidium HAVOC's Avatar

Θα 'ρθειτε τωρα στις 5 Δεκ στο νεο γηπεδο να γουσταρουμε και να ενισχυσουμε την επιχειρηση να αρχισει η επανασταση?!
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

oli mera ekei 8a eimaste.

Solidium HAVOC's Avatar

Α 'γεια σου, δεν θα μου χαλασουν εμενα οι ubu-ikonoklasts τη δλεια
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Senior Member 00i00's Avatar

κανα μερεμετι για εμας τους σιδεραδες δεν εμεινε?

Solidium HAVOC's Avatar

Λοστους δεν μοιραζετε?

Senior Member 00i00's Avatar

στο ματς θα σκασομε με γκρεηντερ...για να παρει μπρος και το θρεντ,φλωρεψε γιατι

Solidium HAVOC's Avatar

Ποτιζουμε τωρα. Σςςςςς μετα πουτανα ολα. (ξυπνας μεσα μου τον κανιβαλο)

lcsgp FIXXXER's Avatar

Παρεπιπτοντως, γιατι μαλλον ειναι απαραιτητο να το εξηγησω αφου ο ικονοκλαστ αρεσκεται στο να μιλαει με ασπρα και μαυρα, εγω προσωπικα χαρηκα με την κατακτηση του Euro2004, αλλα δεν ταυτιστικα ποτε με τον Χελακη και ολα αυτα τα ζωα και δεν εχω σιγοτραγουδησει ποτε μου συνθημα τυπου "δε θα γινεις Ελληνας ποτε, Αλβανε", νομιζω υπαρχει μια σωστη ισορροπια καπου ενδιαμεσα παιδια, οπως λεει κι ο Αμνιζιακ, δε χρειαζεται να εισαι χρυσαυγιτης για να χαρεις. Κατα τα αλλα, τα αποκατω τα λενε σωστα γενικα, αν και δε χρειαζεται να το επεκτεινουμε τοσο πολυ κυριε καρχαρτ, σιγα μην παω να δηλωσω καταστατικο στην εφορια για να χαρω με μια νικη της Εθνικης Ελλαδας.
    Quote Originally Posted by carheart View Post
    Θα αναφερθώ μόνο για το 2004. Δώδεκα λεπτά μετά την κατάκτηση του euro πάντως, είχα ήδη εκνευριστεί που αρκετές χιλιάδες καθυστερημένοι ένιωθαν απόγονοι του Σωκράτη και πανηγύριζαν τον Δέλλα και τον Χαριστέα. Ουρλιάζοντας "δεν θα γίνεις έλληνας ποτέ..". Σε ένα μεγάλο ποσοστό ήταν οι ίδιοι που πανηγύρισαν την πρωτιά στην Eurovision, καθώς και οι ίδιοι που ψήφισαν τον χοντρό τώρα κοντά, είναι οι μαλάκες οι έλληνες με έψιλον μεγάλο. Σε αυτό έχει δίκιο ο ικόνοκλαστ, αν επιλέξει να πανηγυρίσει/χαρεί στα αλήθεια με κάτι τέτοιο, υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αυτό δεν έχει μόνο ποδοσφαιρικές παραμέτρους ούτως ή άλλως, ήταν μια έκρηξη ελληνισμού με αφορμή ένα ποδόσφαιρο ενόψει Ολυμπιακών. Μακριά από μας
    Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Παιδιά υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο γενικότερα και άνθρωποι που αγαπούν στα αλήθεια τη χώρα τους, χωρίς να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή απαραίτητα, τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει. Αν τυχαίνει να αγαπούν και τη μπάλα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να χαρούν στα αλήθεια επειδή η ομάδα που εκπροσωπεί τη χώρα τους, την οποία αγαπούν στα αλήθεια όπως ξαναείπαμε, κατάφερε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα και μπορεί να εκφράζουν τη χαρά τους χωρίς να βρίζουν τους Αλβανούς και να καίνε ζωντανά παιδιά μεταναστών. Και μπορεί τα ίδια άτομα (απίστευτο!) να έχουν και κανονικές ζωές και προβλήματα τα οποία τους απασχολούν (όπως ακριβώς και εμάς!) και να μη βάλουν πάνω από τα προβλήματα τους το γκολ του Χαριστέα, ειλικρινά πέρα από το θεωρητικό της υπόθεσης, πόσους ανθρώπους έχετε γνωρίσει οι ίδιοι προσωπικά που να βάζουν τη μπάλα πάνω απόλα;

Γιατί πρέπει τα πάντα να οδηγούνται σε ακραία συμπεράσματα; Τι στο καλό, δεν έχετε συγγενείς και φίλους και γνωστούς που να συμπεριφέρονται όπως η τεράστια πλειοψηφία των ανθρώπων γύρω σας; Όλοι οι γνωστοί σας Συνειδητοποιημένοι είναι; Τι ακριβώς δε μπορείτε να καταλάβετε;
    Quote Originally Posted by carheart View Post
    Αν αγαπάς στα αλήθεια την χώρα σου, καλό θα είναι παλέψεις και για δέκα πράγματα για αυτήν, παρά η μόνη φορά που θα βγεις στον δρόμο να είναι μια ποδοσφαιρική νίκη. Εκεί είναι το κομβικό σημείο που παίρνεις μια ποδοσφαιρική επιτυχία στα πιο σοβαρά από όσο πρέπει. Δηλαδή εσύ νιώθεις πως αυτοί εκείνο το βράδυ αγαπούσαν στα αλήθεια την πατρίδα τους, ενώ έχεις εκφράσει παλιότερα αμφιβολίες για τη χρησιμότητα του συνδικαλισμού στην εργασία. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, και μη με αρχίσεις με τα διάφορα "δηλαδή πιστεύεις πως ΟΛΟΙ κάνουν τα ένα ή ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει τα δύο".