Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43

Thread: ti agrotemaxia exeis agorasei erith?(aka ti stoukes exeis kanei)

Senior Member namiroth's Avatar
    Somewhere sticking my finger in a dike, wearing wooden shoes and smoking tulip bulbs

proxeira anaferw 2...!!

1) odhgaw to galazio mou tetrataxynto Ford Taunus toi '72 sta ekswtika pathsia enw vgainei me perissia agneia kindynou kai vlakeia sto kefali apo ena stop o kakomoirhs me to smart......den nomizw na xreiazetai na pw kati perissotero...egw eniwsa mia fagoura ena katitis...enas mayros lekes pou vghke me to plysimo...

o allos......

2)afou ta piame sto texas gyrnaw spiti th mantam h opoia menei sth loutsa...thn afhnw kai pairnw th spatwn gia ta ekswtika panta pathsia...se mia diastayrwsh kai kati h taxythta kati oi lathos ypologismoi...arxizw ta tetake kai pairnw paramazwma ena fanari...to opoio airnei paramazwma oti eixe apo katw to amaksi...kai katopin travontas to to smprwxnw se ena fytwrio dialywntas to syrmatoplegma tou ena kagelo kati glastres kai kati prasinades...

bonus: 1)katavenontas o kollhtos leei to klasiko ELA MALAKA NA DEIS TI EKANES kanontas me akoma pio turbo
    2) me to pou katevainw kai gw katw kanei seismo
    3)VLAHOMPATSOS-pou ta pinate sth loutsa? FILOS- oxi sto texas h syneheia eixe alkotest kai vrisidi me tous mpatsous gt nomizan oti tous douleyame.
    4)perimenontas thn odiki stamatane alloi vlahompatsoi-rambo na doun ti kanoume kai ti eimaste opou anoigontas emeis tis portes na tous eksighsoume fwnazoun MEINETE MESA kai travane koumpouria.epeita ekanan thn eksis theiki erwthsh.."trakarate?(oxi apla mas aresei ta ksimerwmata na kathomaste kai oi dyo mesa se ena dialymeno amaksi)

apotelesma: plirwsa to fanari sto dhmo,ola ta skata sto fytwrio kai to nissan almera tou patera mou me zhmies 5.500 Euros peripou na katalhgei se mantra gia paliosidera gia kana dyo xiliarika...

wraia pragmata
    Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
    Α ,και πούστε ,για να μην την πατήσετε ,όσο thrash έπεξε η μπάντα έπεξε ...............

Senior Member

Έχω τρακάρει κάμποσες φορές, ευτυχώς ποτέ δεν έφταιξα. Η πρώτη φορά ήταν και η πιο τρομαχτική στούκα με ένα 106 που είχαμε τότε, με τη μάνα μου συνοδηγό να μου λέει 20 δευτερόλεπτα πριν το τρακάρισμα πως είμαι πολύ κακός και απρόσεχτος οδηγός. Γεια σου ρε μάνα!

Senior Member atom_smasher's Avatar

1 φορα γυρναμε ξεμεθυστοι και σχετικα νωρις απο εξοδο μας στο τζασμιν. 2:30 η ωρα και νορμαλ με τον κολλητο να οδηγαει το θρυλικο σειτσεντο. Ο αλλος κολλητος μπροστα και γω πισω δεξια. φτανοντας Αιγαλεω μπαινουμε απο την παρακαμψη στην Ιερα οδο που ειχαν λογω εργασιων μετρο στην οποια εχουν δωσει προτεραιοτητα σε σχεση με τον καθετο στην Ιερα που ειχε μεχρι πριν κανα 2μηνο προτεραιοτητα. εκεινο το σημειο ηταν ψιλοχαλια οποτε κοβει και λιγο ο φιλος γιατι ειχε λακκουβες κλπ και εκεινη την στιγμη που βγαινουμε σιγα σιγα βλεπουμε εναν καριολακο με Α κλας. να ερχεται κατα πανω μας χωρις να κοψει. μας ριχνει μια πισω δεξια φερνουμε δυο σβουρες και καβαλαμε το απεναντι πεζοδρομιο. εγω εριξα μια κουτουλια στο τζαμι το οποιο εφυγε ολο εξω και σταματησε το κεφαλι μου 10 εκατοστα απο μια υπεροχη κολωνα η οποια προφανως καθοταν αμεριμνη στην θεση της. Νομιζω η πρωτη ατακα του ηταν οτι δεν ειδε το στοπ. κατι τετοιο...ειχε 3-4 γκομενες μεσα και αφαιρεθηκε επειδη μιλαγε με τα μουνια. Αφου γλιτωσαμε και δεν τον σφαξαμε για παραδειγματισμο. Ηταν και Αιγαλιωτης ο Μαλακας...με φορτωσαν στο ασθενοφορο και πηγα για εξετασεις μιας και ποναγα και ζαλιζομουν λιγο. Επιστροφη σπιτι 7 το πρωι. Περασατε ωραια χτες βραδυ ε; Το πρωι γυρισες...Ναι καταπληκτικα! Ειρωνεια της τυχης: την προηγουμενη ακριβως τεταρτη γυρναγαμε με το ιδιο αμαξι απο το τζασμιν κατα τις 4 λιαρδα εγω και ο οδηγος. ο αλλος ελειπε. εριχνε ψιλοβροχο στην καβαλας, φαναρι κοκκινο στα πρακτορεια , εχει γκαζωσει ο κολλητος...παταει φρενο και αρχιζει ενα καταπληκτικο γλιστριμα. ταυτοχρονα βγαινει νταλικα με ρυμουλκο απο το στενο και εχει κλεισει σχεδον ολο τον δρομο, μας βλεπει σταματαει. και ισα που περασαμε γιατι και προφανως δεν σταματαγε το αυτοκινητο.
    Αλλο αγροτεμαχιο η μοναδικη μου πτωση με την μηχανη στην Καλλιροης. ψιλοβροχο στο πρωτο φαναρι σταματημενα 3-4 αυτοκινητα στις λωριδες παω να περασω αναμεσα τους χανω μπροστινο επειδη πατησα στην γαμω λωριδα και γλιστραει η καριολα παω να το κρατησω τελικως σκαω κατω με το μηχανακι το αφηνω να φυγει ριχνω μια κουτουλια με το κρανος στην ροδα του τελευταιου αυτοκινητου αλλαζω κατεθυνση και συνεχιζω να σερνομαι αναμεσα στα αυτοκινητα ακολουθωντας το μηχανακι. Παιζει να ειχα καμια 50 χιλιομετρα μονο πεφτωντας. Σταματαει το μηχανακι. Σταματαω και γω. Νιωθω οκ. Κατεβαινει ενας παππους με ενα παπι και με βοηθαει να σηκωθω. Τα αυτοκινητα σταματημενα ακομα με κοιταν οι ανθρωποι. Βγηκε και ενας να δει. σηκωνω το μηχανακι που χε σπασμενη μανετα και φλας. κανω στην ακρη συνερχομαι λιγο...Καβαλαω και γυρναω σπιτι. στατιστικως ειμαι Οκ για τα επομενα 20.000 χιλιομετρα. 2 μερες μετα πηγα νοσοκομειο για ακτινογραφιες. Ενοχλησεις στους καρπους για κανα 6μηνο. Ηθικο διδαγμα: Δεν φτανει το Κρανος, το μπουφαν και οι μποτες. Πρεπει να φορας και γαντια. χειμωνα καλοκαιρι φυσικα.
    1) e4, c5
    2) Νf3

mad max bara Skalani Caveman's Avatar

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    1 φορα γυρναμε ξεμεθυστοι και σχετικα νωρις απο εξοδο μας στο τζασμιν. 2:30 η ωρα και νορμαλ με τον κολλητο να οδηγαει το θρυλικο σειτσεντο. Ο αλλος κολλητος μπροστα και γω πισω δεξια. φτανοντας Αιγαλεω μπαινουμε απο την παρακαμψη στην Ιερα οδο που ειχαν λογω εργασιων μετρο στην οποια εχουν δωσει προτεραιοτητα σε σχεση με τον καθετο στην Ιερα που ειχε μεχρι πριν κανα 2μηνο προτεραιοτητα. εκεινο το σημειο ηταν ψιλοχαλια οποτε κοβει και λιγο ο φιλος γιατι ειχε λακκουβες κλπ και εκεινη την στιγμη που βγαινουμε σιγα σιγα βλεπουμε εναν καριολακο με Α κλας. να ερχεται κατα πανω μας χωρις να κοψει. μας ριχνει μια πισω δεξια φερνουμε δυο σβουρες και καβαλαμε το απεναντι πεζοδρομιο. εγω εριξα μια κουτουλια στο τζαμι το οποιο εφυγε ολο εξω και σταματησε το κεφαλι μου 10 εκατοστα απο μια υπεροχη κολωνα η οποια προφανως καθοταν αμεριμνη στην θεση της. Νομιζω η πρωτη ατακα του ηταν οτι δεν ειδε το στοπ. κατι τετοιο...ειχε 3-4 γκομενες μεσα και αφαιρεθηκε επειδη μιλαγε με τα μουνια. Αφου γλιτωσαμε και δεν τον σφαξαμε για παραδειγματισμο. Ηταν και Αιγαλιωτης ο Μαλακας...με φορτωσαν στο ασθενοφορο και πηγα για εξετασεις μιας και ποναγα και ζαλιζομουν λιγο. Επιστροφη σπιτι 7 το πρωι. Περασατε ωραια χτες βραδυ ε; Το πρωι γυρισες...Ναι καταπληκτικα! Ειρωνεια της τυχης: την προηγουμενη ακριβως τεταρτη γυρναγαμε με το ιδιο αμαξι απο το τζασμιν κατα τις 4 λιαρδα εγω και ο οδηγος. ο αλλος ελειπε. εριχνε ψιλοβροχο στην καβαλας, φαναρι κοκκινο στα πρακτορεια , εχει γκαζωσει ο κολλητος...παταει φρενο και αρχιζει ενα καταπληκτικο γλιστριμα. ταυτοχρονα βγαινει νταλικα με ρυμουλκο απο το στενο και εχει κλεισει σχεδον ολο τον δρομο, μας βλεπει σταματαει. και ισα που περασαμε γιατι και προφανως δεν σταματαγε το αυτοκινητο.
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

...
    1) e4, c5
    2) Νf3

Γυρνούσα από Τεξας εν έτει 2003 (ή 2004; ) με το φιέστα. πριν 3 μέρες χιόνιζε και οι περισσότεροι δρόμοι είχαν καθαρίσει, αλλά όχι και τα στενάκια. είχα πιεί τόσο ώστε να μην μου πάει στο μυαλό ότι πρέπει να πάω από κεντρικούς δρόμους. οπότε παίρνω την συνηθισμένη "μεθυσμένη" διαδρομή για να γλιτώσω και κανα αλκοτέστ. Πολύ στενός δρόμος παρκαρισμένα αριστερά δεξιά, και γλυστράω σε πάγο.

Ο κωλόφαρδος το κάρφωσα σε κάδο. μέσα σε κατακλυσμό συνείδησης και ενοχής (και λόγω του ποτού) βγαίνω με μπλοκάκι και στυλό για να αφήσω ειδοποιήσεις στα αμάξια που στούκαρα, κατεβαίνει και ένας τύπος από πολυκατοικία, ρωτάει ανα είμαι καλά (και ήταν παρκαρισμένος εκεί επίσης) και με αρκετά καλό ψάξιμο μαζί του δεν βρίσκουμε ούτε ένα χτυπημνένο αμάξι!!ΦΜΛ και ΜΛΡ ταυτόχρονα. το αμάξι μου χρειάστηκε κανα 600αρι βέβαια γιατί το στουκάρισμα στράβωσε μπροστά άξονα.
    η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Είμαι που λέτε Αιγάλεω, 2:30 το βράδυ, οδηγώ τη ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ μου παρέα με 4 μουνιά, είμαι τελείως κομμάτια, συγκεκριμένα είχα πιει 8 ΣΚΑΤΣ ΟΝ ΔΕ ΡΟΞ, 11 υποβρύχια, 18,5 σφηνάκια (ένα μου είχε χυθεί λίγο), 4 βότκες και μια σόδα για να χωνέψω τα 13 σουβλάκια που είχα φάει πιο πριν, οδηγώ στην Ιερά Οδό, στην οποία κάναν κάτι έργα που βαριέμαι να θυμηθώ, αλλά αν ψάξετε λίγο θα τα βρείτε, ε και ως συνήθως τα μουνιά μου λέγαν "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ είσαι απίστευτος, είσαι κούκλος, πανέξυπνος, γαμάτος, γενικά τα έχεις όλα" και τη στιγμή ακριβώς που απαντούσα "ρε μωράκια υπερβάλλετε. Όχι πολύ, αλλά υπερβάλλετε", σκάει μπροστά μου σειτσέντο με 3 μεταλλάδες μέσα, σε απόσταση αναπνοής, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, τα μουνιά πανικοβάλλονται, τους λέω "ηρεμήστε καύλες μου, δεν οδηγεί όποιος κι όποιος", στρίβω το τιμόνι με μαεστρία και πετυχαίνω το σειτσέντο ελάχιστα πίσω δεξιά και συνεχίζουμε κανονικά. Τα μουνιά έχουν τρομάξει, σταματάω λιγάκι στην άκρη του δρόμου για να τα ηρεμήσω, καταλαβαίνουν ότι γλίτωσαν τον κίνδυνο και το χρώμα επανέρχεται στα πρόσωπα τους. Μου λένε (μιλούσαν πάντα όλες μαζί, οπότε ακουγόταν σαν μικρή χορωδία) "καλά πώς το έκανες αυτό; Οποιοσδήποτε άλλος θα είχε τρακάρει" και τους απαντάω "ναι αλλά οποιοσδήποτε άλλος δε θα ήταν ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", βάζω μπρος και συνεχίζω το δρόμο μου. Το τελευταίο που θυμάμαι είναι να πέφτω στο κρεβάτι παρέα με 7 μουνιά (δε θυμάμαι πού βρέθηκαν οι άλλες 3, αλλά καταλαβαίνετε) και μισό κιλό παγωτό.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Νομίζω πως πλέον μπορείς να βάλεις αλγόριθμο να στα βγάζει αυτά, δεν είναι ανάγκη να τα δακτυλογραφείς μόνος σου.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Δεν έχω περάσει ακόμα στο επόμενο_επίπεδο_διανόησης για να ξέρω πώς γίνεται αυτό, οπότε δεκτές οποιεσδήποτε συμβουλές.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Νομίζω πως πλέον μπορείς να βάλεις αλγόριθμο να στα βγάζει αυτά, δεν είναι ανάγκη να τα δακτυλογραφείς μόνος σου.
    αυτογκολολ
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Είμαι που λέτε Αιγάλεω, 2:30 το βράδυ, οδηγώ τη ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ μου παρέα με 4 μουνιά, είμαι τελείως κομμάτια, συγκεκριμένα είχα πιει 8 ΣΚΑΤΣ ΟΝ ΔΕ ΡΟΞ, 11 υποβρύχια, 18,5 σφηνάκια (ένα μου είχε χυθεί λίγο), 4 βότκες και μια σόδα για να χωνέψω τα 13 σουβλάκια που είχα φάει πιο πριν, οδηγώ στην Δημαρχείου στο Αιγαλεω, στην οποία κάναν κάτι έργα που βαριέμαι να θυμηθώ, αλλά αν ψάξετε λίγο θα τα βρείτε, ε και ως συνήθως τα μουνιά μου λέγαν "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ είσαι απίστευτος, είσαι κούκλος, πανέξυπνος, γαμάτος, γενικά τα έχεις όλα" και τη στιγμή ακριβώς που απαντούσα "ρε μωράκια υπερβάλλετε. Όχι πολύ, αλλά υπερβάλλετε", σκάει μπροστά μου σειτσέντο με 3 μεταλλάδες μέσα, σε απόσταση αναπνοής, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, τα μουνιά πανικοβάλλονται, τους λέω "ηρεμήστε καύλες μου, δεν οδηγεί όποιος κι όποιος", κραταω σταθερο το τιμόνι με μαεστρία και πετυχαίνω το σειτσέντο ελάχιστα πίσω δεξιά και συνεχίζουμε κανονικά. Τα μουνιά έχουν τρομάξει, σταματάω λιγάκι στην άκρη του δρόμου για να τα ηρεμήσω, καταλαβαίνουν ότι γλίτωσαν τον κίνδυνο και το χρώμα επανέρχεται στα πρόσωπα τους. Μου λένε (μιλούσαν πάντα όλες μαζί, οπότε ακουγόταν σαν μικρή χορωδία) "καλά πώς το έκανες αυτό; Οποιοσδήποτε άλλος θα είχε τρακάρει" και τους απαντάω "ναι αλλά οποιοσδήποτε άλλος δε θα ήταν ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", βάζω μπρος και συνεχίζω το δρόμο μου. Το τελευταίο που θυμάμαι είναι να πέφτω στο κρεβάτι παρέα με 7 μουνιά (δε θυμάμαι πού βρέθηκαν οι άλλες 3, αλλά καταλαβαίνετε) και μισό κιλό παγωτό.
    φιξντ.
    1) e4, c5
    2) Νf3

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Είμαι που λέτε Αιγάλεω, 2:30 το βράδυ, οδηγώ τη ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ μου παρέα με 4 μουνιά, είμαι τελείως κομμάτια, συγκεκριμένα είχα πιει 8 ΣΚΑΤΣ ΟΝ ΔΕ ΡΟΞ, 11 υποβρύχια, 18,5 σφηνάκια (ένα μου είχε χυθεί λίγο), 4 βότκες και μια σόδα για να χωνέψω τα 13 σουβλάκια που είχα φάει πιο πριν, οδηγώ στην Ιερά Οδό, στην οποία κάναν κάτι έργα που βαριέμαι να θυμηθώ, αλλά αν ψάξετε λίγο θα τα βρείτε, ε και ως συνήθως τα μουνιά μου λέγαν "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ είσαι απίστευτος, είσαι κούκλος, πανέξυπνος, γαμάτος, γενικά τα έχεις όλα" και τη στιγμή ακριβώς που απαντούσα "ρε μωράκια υπερβάλλετε. Όχι πολύ, αλλά υπερβάλλετε", σκάει μπροστά μου σειτσέντο με 3 μεταλλάδες μέσα, σε απόσταση αναπνοής, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, τα μουνιά πανικοβάλλονται, τους λέω "ηρεμήστε καύλες μου, δεν οδηγεί όποιος κι όποιος", στρίβω το τιμόνι με μαεστρία και πετυχαίνω το σειτσέντο ελάχιστα πίσω δεξιά και συνεχίζουμε κανονικά. Τα μουνιά έχουν τρομάξει, σταματάω λιγάκι στην άκρη του δρόμου για να τα ηρεμήσω, καταλαβαίνουν ότι γλίτωσαν τον κίνδυνο και το χρώμα επανέρχεται στα πρόσωπα τους. Μου λένε (μιλούσαν πάντα όλες μαζί, οπότε ακουγόταν σαν μικρή χορωδία) "καλά πώς το έκανες αυτό; Οποιοσδήποτε άλλος θα είχε τρακάρει" και τους απαντάω "ναι αλλά οποιοσδήποτε άλλος δε θα ήταν ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", βάζω μπρος και συνεχίζω το δρόμο μου. Το τελευταίο που θυμάμαι είναι να πέφτω στο κρεβάτι παρέα με 7 μουνιά (δε θυμάμαι πού βρέθηκαν οι άλλες 3, αλλά καταλαβαίνετε) και μισό κιλό παγωτό.
    se agapame
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.