εχω γλιτωμενα 2 τρελα αγροτεμαχια. θα σας τα πω και μετα μιλαμε για τρακους

με το θρυλικο σαξο, εποχη λιγο πριν φτιαξουν τη μαραθωνος με μπαριερες αρα μιλαμε πριν το 04

εχω παει νεα μακρη παραλι και εχω λιωσει στα μπυρονια με φιλους. λιωσει ομως

γυρναω να παω στο εξοχικο στη ραφηνα και με εχει πιασει το φιλινγκ οτι ειμαι ανικανος να σηκωσω το ποδι απο το ΓΚΑΖΙ.δε θελω ρε αδερφε.
οποτε τη στροφη της αγιας μαρινας την παιρνω με 170+.αποτελεσμα 3 τετακε, να βλεπω μια η πορτα μου να πλησιαζει το μελινι και μια το τσελιγκα(μαγαζια εκατερωθεν του δρομου).θες με μαεστρια, θες με κωλοφαρδια, δε βρηκα πουθενα και δεν εροταν κανενας.σταματαω καθετα στη μαραθωνος, βαζω πρωτη και παω σπιτι.οι αλλοι δε μιλαγαν, το αμαξι μυριζε σκατιλα, το πρωι ξερασα διψηφιο νουμερο και αν ημουν ο μπουκοφσκι θα ειχα γαμησει και 2 γειτονισσες

δευτερο παρολιγον θρυλικο αγροτεμαζιο εγινε περι το 06 με το σαξονα παλι. ειμαι στο δρομο ραφηνας διασταυρωσης με φορα προς διασταυρωση. κυνιγιεμαι με ενα κολλητο με ενα αστρα. το πισω ομως αριστερα μου λαστιχο εχανε αερα. το ειχα παρει πρεφα αλλα αυτο ξεχαστηκε λογω μπυροποσιας. σε μια easy right λοιπον νιωθω να παει να φυγει ο κωλος.παραξενευτηκα, και κανω να το διορθωσω. τι το θελα, βλεπω τον κωλο να με προσπερνα απο την αλλη, να κανω 2 τετακε και το αμαξι να μπαινει αντιθετο ρευμα να κινειται προς; τα πισω και μαξι να ερχεται καταπανω μου. αρχιζω να παταω φρενα σα μαλακας(δεν επιαναν ισως να φταιει οτι πηγαινα προς τα πισω, δε ξερω, ισως η ταχυτητα μου) και αυτυχως ο αλλος μπηκε στο δικο μου ρευμα και το αποφυγαμε

και στα 2 παραλιγο να γινει χοντρη ζημια ευτυχως ειχα κωλο τεραστιο

ουσιαστικα αγροτεμαχιαα αγορασμενα δε παιζουν δηλαδη.
τρακοι τωρα

εποχη ford taunus l (με κινητηρα gti)
parkarισμενος στην αθηναιδος. παω να ξεπαρκαρω αλλα ειναι λιγο κατηφορικα, ειμαι λιγο αμπαλος, γλιστρα λιγο παραπανω το ποδι στο γκαζι και χτυπαω με 2 χιλιομετρα τον πισω και του σπαω τα φωτα και εγω δε ξερω τιαλλο.εν τωμεταξυ ηταν το σκηνικο μια μερα πριν το ταουνους παει για οριστικη διαγραφη.
δεν ηθελα και πολυ, πρωτη και αντε γεια με χιλια.ενας κυριουλης που με ειδε ακομα φωναζει. μαλακια αλλα..

δευτερο καρμικο ηταν μολις εχω αγοασει το σαξο.
παρκαμενος εξω απο τον μυλο(τον παλιο με τις κατσαριδες οχι τον φλωροκαινουργιο) πινω το μπυρακι μου.η σειρα ηταν η εξης. εγω με μπυρακι, πεζοδρομιο δρομος σαξο.
περνα λοιπον απο το δρομο ενα φορτηγο.οπως περασε μου εκρυβε το σαξο.
καθως εφυγε, κατι εβλεπα διαφορετικο. παω κοντα και βλεπω σαξο με σπασμενο τζαμι και ενα χτυπημα. μετα απο γρυλισματα κραυγες και καταρες μου ερχεται οτι παιζειν ειναι το φορτηγο. αρχιζω να τρεχω την καλλιδρομιου και το βλεπω παρκαρισμενο παρακτω. κοιταω να δω αν εχει χρωμα η καροτσα δε βλεπω τιποτα, με καταλαβαινει ο αλλος κτλ κτλ μου δεινει στοιχεια και μετα ποα μια οδυσσια παιρνω τα λεφτα.πρωτο τρακαρισμα λοιπον χωρις καν να οδηγω

δευτερο.
βραχνεικα πατρα λιγο πριν τη διασταυρωση βραχνεικων
τρελο μποτλιλιαρισμα στο ρευμαπρος μιναροσιτι.
το αλλο ρευμα αδειο.εγω κλασσικος καυλας ολο αντιθετο και τα αμαξια τα περναγα 30-30 οσαν νεος λεμπ. καπου ομως το δεξι ροδακι μου βρισκει σημειο με πολυ νερο, υδρολυσθιση κατευθηνομαι με πολλα πανω σε ενα αμαξι δεξια μου, αναποδα και το μονο που καταφερα ειναι να μειωθει η ταχυτητα της προσκρουσης.
μικρη ευτυχως ζημια για μενα μεγαλη για τη ρωσιδα καριολα και το νταβατζη της. ηταν ενα ωραιο κλεισιμο καθαρας δευτερας με ουζα στη πεινακοθηκη λοιπον

βαριεμαι να γραψω αλλα, βολιουμ 2 αργοτερα