1 φορα γυρναμε ξεμεθυστοι και σχετικα νωρις απο εξοδο μας στο τζασμιν. 2:30 η ωρα και νορμαλ με τον κολλητο να οδηγαει το θρυλικο σειτσεντο. Ο αλλος κολλητος μπροστα και γω πισω δεξια. φτανοντας Αιγαλεω μπαινουμε απο την παρακαμψη στην Ιερα οδο που ειχαν λογω εργασιων μετρο στην οποια εχουν δωσει προτεραιοτητα σε σχεση με τον καθετο στην Ιερα που ειχε μεχρι πριν κανα 2μηνο προτεραιοτητα. εκεινο το σημειο ηταν ψιλοχαλια οποτε κοβει και λιγο ο φιλος γιατι ειχε λακκουβες κλπ και εκεινη την στιγμη που βγαινουμε σιγα σιγα βλεπουμε εναν καριολακο με Α κλας. να ερχεται κατα πανω μας χωρις να κοψει. μας ριχνει μια πισω δεξια φερνουμε δυο σβουρες και καβαλαμε το απεναντι πεζοδρομιο. εγω εριξα μια κουτουλια στο τζαμι το οποιο εφυγε ολο εξω και σταματησε το κεφαλι μου 10 εκατοστα απο μια υπεροχη κολωνα η οποια προφανως καθοταν αμεριμνη στην θεση της. Νομιζω η πρωτη ατακα του ηταν οτι δεν ειδε το στοπ. κατι τετοιο...ειχε 3-4 γκομενες μεσα και αφαιρεθηκε επειδη μιλαγε με τα μουνια. Αφου γλιτωσαμε και δεν τον σφαξαμε για παραδειγματισμο. Ηταν και Αιγαλιωτης ο Μαλακας...με φορτωσαν στο ασθενοφορο και πηγα για εξετασεις μιας και ποναγα και ζαλιζομουν λιγο. Επιστροφη σπιτι 7 το πρωι. Περασατε ωραια χτες βραδυ ε; Το πρωι γυρισες...Ναι καταπληκτικα! Ειρωνεια της τυχης: την προηγουμενη ακριβως τεταρτη γυρναγαμε με το ιδιο αμαξι απο το τζασμιν κατα τις 4 λιαρδα εγω και ο οδηγος. ο αλλος ελειπε. εριχνε ψιλοβροχο στην καβαλας, φαναρι κοκκινο στα πρακτορεια , εχει γκαζωσει ο κολλητος...παταει φρενο και αρχιζει ενα καταπληκτικο γλιστριμα. ταυτοχρονα βγαινει νταλικα με ρυμουλκο απο το στενο και εχει κλεισει σχεδον ολο τον δρομο, μας βλεπει σταματαει. και ισα που περασαμε γιατι και προφανως δεν σταματαγε το αυτοκινητο.
Αλλο αγροτεμαχιο η μοναδικη μου πτωση με την μηχανη στην Καλλιροης. ψιλοβροχο στο πρωτο φαναρι σταματημενα 3-4 αυτοκινητα στις λωριδες παω να περασω αναμεσα τους χανω μπροστινο επειδη πατησα στην γαμω λωριδα και γλιστραει η καριολα παω να το κρατησω τελικως σκαω κατω με το μηχανακι το αφηνω να φυγει ριχνω μια κουτουλια με το κρανος στην ροδα του τελευταιου αυτοκινητου αλλαζω κατεθυνση και συνεχιζω να σερνομαι αναμεσα στα αυτοκινητα ακολουθωντας το μηχανακι. Παιζει να ειχα καμια 50 χιλιομετρα μονο πεφτωντας. Σταματαει το μηχανακι. Σταματαω και γω. Νιωθω οκ. Κατεβαινει ενας παππους με ενα παπι και με βοηθαει να σηκωθω. Τα αυτοκινητα σταματημενα ακομα με κοιταν οι ανθρωποι. Βγηκε και ενας να δει. σηκωνω το μηχανακι που χε σπασμενη μανετα και φλας. κανω στην ακρη συνερχομαι λιγο...Καβαλαω και γυρναω σπιτι. στατιστικως ειμαι Οκ για τα επομενα 20.000 χιλιομετρα. 2 μερες μετα πηγα νοσοκομειο για ακτινογραφιες. Ενοχλησεις στους καρπους για κανα 6μηνο. Ηθικο διδαγμα: Δεν φτανει το Κρανος, το μπουφαν και οι μποτες. Πρεπει να φορας και γαντια. χειμωνα καλοκαιρι φυσικα.