Originally Posted by
Krux
Τρίτη τράκα με το προηγούμενο αυτοκίνητο του πατέρα μου ένα Land Rover Freelander. Εδώ δεν έφταιγα αλλά πλήρωσα. Ημουν με την γυναίκα μου και φεύγαμε από φιλικό σπίτι για να πάμε Γερμανικά. Είμασταν σε ένα δρόμο που δεν είχε σήμανση αλλά κινούμασταν στον κεντρικό δρόμο που διασταυρωνόταν με αρκετούς παράδρομους. Ξεκινάω και με το που βάζω δευτέρα, μόλις που βλέπω ένα τύπο να έρχεται με ιλλιγγιώδη ταχύτητα από τα δεξιά. Ηταν ένα Lancia Dedra. Τον βρίσκω στην πόρτα του οδηγού, το land rover απλά αλλάζει πορεία και αυτός φεύγει μέσα σε ένα παρτέρι πιλοτής πολυκατοικίας. Κατεβαίνω τρέχοντας αφού βεβαιώθηκα οτι είμασταν οκ και τον βλέπω από μακριά να είναι με το κεφάλι πάνω στο τιμόνι. Κόπηκαν τα γόνατα μου λέω "οκ πάει τον σκότωσα". Ανοίγω την πόρτα του και είχε γραπώσει το τιμόνι και έκλαιγε. Αφού ηρεμήσαμε του είπα "μα καλά με πόσο έτρεχες?" μου απάντάει "βιαζόμουν να πάω να πάρω τα παιδιά μου από το φροντιστήριο". Παρόλο που έτρεχε με καμία 80άρα σε κατοικημένη περιοχή και διέσχιζε κεντρικό δρόμο, τον πλήρωσα γιατί ήταν από δεξιά. Ελλάδα.