ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΙΑ!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΙΑ!!!!!!!
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
ενημέρωση εκ της διεθύνσεως...............όπως είπα εδώ και καιρό η επόμενη κυκλοφορία της μπάντας θα ήταν live ηχογράφηση στο στούντιο. Την κυριακή που πέρασε μπήκαμε στις 7 το απόγευμα για τέσσερα κομάτια (ep θα είναι) και στις 10 είχαμε τελιώσει. όλα one take ,κατευθείαν ,μαζί με τα σόλο ,live κατάσταση δηλ. Οι πηγές του ήχου σκοτώνουν. Ο τραγουδιστής μας μπήκε τη δευτέρα και σε δύο ώρες τα ήχαμε καθαρίσει όλα μαζί με τα ba(r)ckin' vocals
θα βγεί βινύλιο και για cd βλέπουμε.
Το tracklist είναι το εξής:
Εvil is my middle name
When a girl love's a woman (Lesbo Action)
You're not so pretty when i'm sober
Midnight blues
νεώτερα σε λίγο καιρό............................
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
Κρίνοντας από τους τίτλους, διακρίνω μια στροφή σε κοινωνικοπολιτικά θέματα.... Αγάπη Witchkiller, θέλω χειρόγραφη αφιέρωση στη κόπια μου, να τη βγάλω μετά από 43 χρόνια στο ebay.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Και πολύ καλά συμπέρανες. Αφού μας ξέρεις τώρα ,με τον "Επενδυτή" στο χέρι είναι η μπάντα. Εγώ να στο υπογράψω αλλά σε βλέπω να το βγάζεις e bay και να σου λένε "καλά ρε φίλε ,έδωσες και λεφτά για να το πάρεις" ?
Α ,και πούστε ,για να μην την πατήσετε ,όσο thrash έπεξε η μπάντα έπεξε (που σιγά το πολύ που ήταν δηλ ,3 κομμάτια σε δυό δίσκους). Πάντα είμασταν μια heavy metal μπάντα αλλά που και που thrashaραμε και λίγο. Πλέον κινούμαστε αποκλειστηκά και μόνο σε heavy metal/blues rock κατεύθηνση (αλλά ΠΟΛΎ βρώμικη βεβαίως βεβαίως) δηλ "αυτά που ξέρατε κομένα κομένα και τελιωμένα"........................
τα υπόλοιπα επί του pick uπέους σας...............................
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Θα τιμήσουμε.
Αγαπάμε Witchkillah.![]()
"Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
George Carlin