Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Ρουθλες, έχεις υπόψιν σου κάποιον οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο ή/και αγορά υπηρεσιών/αγαθών που λειτουργεί με αρχές ελεύθερου ανταγωνισμού και δεν έχει μονοπώλια και καρτελ ή/και οι τιμές είναι προς όφελος του "καταναλωτή";
Τηλεπικοινωνίες.

Πολύ λυπηρό για τους ανθρώπους που τα έσκασαν για να πάρουν μια άδεια τα τελευταία 2 χρόνια, τους έπιασαν κορόιδα, όπως ακριβώς έπιασαν κορόιδα κάτι καημένους που αγοράσανε βίντεοκλαμπ λίγους μήνες πριν έρθουν τα ιδιωτικά κανάλια και μετά πουλάγανε 50 δρχ τις βιντεοκασσέτες. Είναι λυπηρότατο αλλά είμαι και εγώ με αυτούς που δεν νομίζω ότι το ρίσκο που πήρανε πρέπει να το πληρώσουμε εμείς. Ρίσκο πήρανε και οι χιλιάδες που παίζανε χρηματιστήριο και μάλιστα σε αυτούς έλεγε ο πρωθυπουργός να παίξουν, για τα κλειστά επαγγέλματα ήταν γνωστό ότι τελειώνουν οι μέρες τους από Ευρωπαϊκής ένωσης ακόμα (πρόστιμα πληρώναμε για τα κλειστά). Αποζημίωση λοιπόν και στους παθόντες από το χρηματιστήριο, αποζημίωση στον κάθε ένα που πήρε ρίσκο με κεφάλαια. Αλλά δυστυχώς το κράτος δεν είναι ένας οργανισμός με Ευρώδεντρα που κάθε μήνα μαζεύει τη σοδειά, τα έσοδά του είναι από εμένα και τον κάθε ένα από εμάς και δυστυχώς δεν έχει. Και το μισθό των βουλευτάδων να κόψουμε και τον εξοπλισμό να ρίξουμε, πάλι θα υπάρχουν οι αδικημένοι, χρωστάμε πολλά, δεν παίζει πια αυτό σαν δικαιολογία.

Πάνο, όλοι τους πονάμε τους κακομοίρηδες που την έφαγαν (όχι τα αρχισυνδικαλόμουτρα με τις 15 άδειες φυσικά) αλλά ΚΑΠΟΙΑ στιγμή πρέπει να εξετάσουμε κάτι πολύ απλό: αν έφαγε πούτσα ο νταλικέρης και ο κάτοχος άδειας δεν κατανοώ ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί πρέπει να φάει πούτσα η υπόλοιπη χώρα. ΑΥΤΟ είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή, κάποιοι έφαγαν πούτσα από το κράτος (ΕΣΤΩ, που δεν συμφωνώ με την λογική και εξήγησα γιατί) οπότε πρέπει να μείνει χωρίς βενζίνη η χώρα, πρέπει να κάνουν ουρές έξω από πρατήρια, πρέπει να γίνει φυσικά εν μέσω διακοπών και μαζικών εξόδων, τι σκατά λογική είναι αυτή επιτέλους;