Quote Originally Posted by phthoggon View Post
λέγεται, κατά το αρχαίο ρητό των Υπερβορείων, όταν πολεμάς την άβυσσο, τότε θα σου πετάξει προς τα πίσω τα ίδια σου τα όπλα.
νιτσε στο ER μου!!!

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Φθόγγε, στα "εξωφορουμικά" εγώ δεν έχω δει κανένα ποτέ να σαρκάζεται όπως κάποιος σαρκάζεται σε ένα φόρουμ.Στην πραγματικότητα για τα "ενδοφορουμικά" είναι προφανώς το θρεντ και εδώ σας αφήνω για να γράψουν οι βικοτνικ κλπ τις εκθέσεις ιδεών και τον πόνο τους.
αυτο ακριβως!

ειναι χαζο να κρινεις τον αλλο σαν ανθρωπο απο την φορουμικη περσονα του! νομιζω ο ford το ανεφερε και αν το κανει του λεω ευγενικα να το ξανασκεφτει και να δει ποσο λαθος ειναι!
η απαξιωση και η ERωνια ειναι αυτα που με κρατησαν εμενα στο φορουμ αλλα γιατι παντα πιστευα οτι γινονται υπο το πρισμα οτι ειναι ενα φορουμ!!
αυτο νομιζω πως πιστευουν και πολλοι αλλοι χρηστες αν κρινω σωστα απο την χρηση του "το ER που θελουμε" το οποιο αναφερεται συνηθως σε ποστς τυπου Ραζορ (που ολοι λατρευουμε)! νομιζω οτι ενα τετοιο θρεντ δεν βγαζει ΠΟΥΘΕΝΑ καθως η φυση της συζητησης ευννοει μονο την διαφωνια και οσο κι αν δεν το βλεπετε εδω ολοι συμφωνουμε πανω κατω!

φθογγε αν επιμενεις οτι το θρεντ ειναι και/μονο για τα εξωφορουμικα αυτο που εχω να πω ειναι οτι πρωτα ηρθε η "ανωτεροτητα" και μετα η ειρωνια! οχι το αντιθετο! ενας ανθρωπος που δεν νιωθει ανωτερος δεν θα ειρωνευτει! αρα καλυτερα να ψαξουμε την ριζα του γιατι καποιος καταληγει να νιωθει ανωτερος του συνανθρωπου του!

Spoiler
πφφ δεν ημουν ποτε καλος στα σοβαρα ποστς!για αυτο και αποφευγω γενικα το πολιτιξ!