@Βικοτνικ: Έχω νομίζω 5-6 φορές το (βικοτ)νικ μου στο ποστ σου οπότε φίλε βικοτνικ θα κάνω κι εγώ ένα ποστ που θα λέω πολλές φορές "βικότνικ" για να μη φανεί ότι αυτό το θρεντ είναι φτιαγμένο πιο πολύ για κάποιον ικόνοκλαστ και όχι για κάποιον βικότνικ.
Θα εξηγήσω την προσωπική μου στάση και μετά θα καταλήξω στο οντοπικ!Λοιπόν, οι παραπάνω προτάσεις λένε αποκλειστικά ψέματα. Στην πραγματικότητα εγώ προσωπικά έχω συνήθως όλη τη διάθεση να συζητήσω πολύ ευγενικά με οποιονδήποτε αρκεί να μην είναι μαλάκας. Υπάρχουν δεκάδες γιουζερ του φλόρο που είναι πιο μεταλάδες απο τον κρουξ, γράφουν επίσης ρηβιου και λένε πράγματα για τις μουσικές που αγαπούν, τοποθετούνται επίσης και σε άλλα σημεία του φορουμ και είναι συμπαθέστατοι, ΔΕΝ λένε μαλακίες και δεν δίνουν πουθενά δικαίωμα για φλεημς και μπινελίκια. Χαρακτηριστικές περίπτωσεις: witchkiller, guardianofivorytower, eleventh guardian, psychotron, jim dandy mangrum μόνο απο τους μεταλάδες και πάρα πολλοί ακόμα αγαπητοί χρήστες γενικά. Υπάρχουν και άλλοι που δεν είναι ήπιοι, είναι τρολς η/και γράφουν επιθετικά αλλά με τους οποιούς δεν έχω κοντράρει ποτέ και καναδυό τους αγαπώ, ραπαπαρια, razor κλπ.
Αν εγώ τυχαίνει να βρίζω τον κρουξ απο ένα σημείο και μετά αυτό προκύπτει απο μια αλυσίδα συμβάντων που περιλαμβάνει το ότι γράφονται πράγματα όπως "ο θόδωρας lightsaber έφτιαξε το τολμηρότερο εγχείρημα στην ιστορία του μέταλ", "techno είναι ο chimo bayo και το μακαρένα", "δε ξέρω τι ακριβώς κονσεπτ υπάρχει στο murder of crows αλλά σίγουρα τα πηδάει όλα γιατί είναι devon" για να μην πιάσω ζητήματα πολιτικής. O μαλάκας χρήστης για μένα δεν είναι αυτός που γράφει τα παραπάνω -που στ' αρχίδια μου- είναι αυτός που όταν κάποιος του τα υποδείξει και μπει σε αντιπαράθεση για να του εξηγήσει που είναι η μαλακία θα αρχίσει να κοντράρει με άμυνες του τύπου "είσαι σπυριάρης, φάε τα λεφτά του μπαμπά σου, ήσουνα σπέρμα όταν εγώ ακουγα τις τεκνο μου" κλπ. Ακόμα και σε ένα τέτοιο μαλάκα εγώ αρκετές φορές κάθομαι να εξηγήσω πολύ ευγενικά τις απόψεις μου όπως για παράδειγμα κάνω εδώ φίλε βικότνικ. Και εδώ είναι τελειωτική η διαφορά γιατί ο ΜΑΛΑΚΑΣ χρήστης δεν είναι αυτός που κάνει και τα παραπάνω -που ψιλοσταρχίδια μου- αλλά αυτός που δεν θα απαντήσει ποτέ στα πραγματικά σοβαρά ποστς σου, όπως ακριβώς κάνει ο κρουξ με το εν λόγω, αλλά θα αναλωθεί στα υπόλοιπα, στα φλεημς, στην ειρωνία και τα τοιαύτα.
Κι εκεί ερχόμαστε στα οντοπικ που είναι μια αιώνια κουραστική κουβέντα που μπορείς να κάνεις με κάποιον σαν τον χελμ ή το φθόγγο και πιθανότατα δεν θα καταλήξετε ποτέ πουθενά γιατί βασίζεται -πιστεύω- σε μια χαωτική διαφορά κουλτούρας στο χιούμορ. Για κάποιους γοητευτικοί ανθρώποι είναι ο maddox, τα τρολλς του 4chan και οι faeenamalakes του κόσμου αυτού, για κάποιους άλλους ο δαλάι κωλοφακιν λάμα και όποια άλλη πουσταδελφή, προσβάλλονται από τους πρώτους και πολύ καλά κάνουν, μπορεί επίσης να υπερασπίζονται και τη χορτοφαγία τους και τα τσακρα τους με τον ίδιο τρόπο και σας αγαπάμε με τον τρόπο μας αλλά παιδιά κάποια στιγμή καταλάβετέ το, στο μπούτσο μας.
ps. inb4 "tl;dr". Γράφονται/αμε δέκα φορές πιο μεγάλα ποστ από αυτό, δέκα αιώνες πριν μάθετε τι σημαίνει, βλάκες δυσλεκτικοί με διάσπαση προσοχής!