βρε άντε και γαμήσου
Printable View
βρε άντε και γαμήσου
Αυτοι ειστε ρε πουστηδες. Μεχρι και οι Βερνικοι καλυτεροι ειναι.
Ακόμα και ένα ηλίθιο μουνί μπορεί να καταλάβει ότι αυτό το θρετ είναι μαλακία.
(είχα γράψει ότι και το θρετ είναι "ηλίθιο" και το έκαμα εντιτ)
ναι ρε Μιτσμανν δε σου λεει γιατι σου αρεσει η μπαλα. Σου λεει γιατι εχεις ταττου της Παοκαρας, διαβαζεις 3 αθλητικες εφημεριδες τη μερα, παρακολουθεις 2 φορουμζ συνδεσμων, ακους γιωργο μινου και θελεις το δικεφαλο στον ταφο σου απανω. Το θεμα ειναι οτι δε μπορει να καταλαβει γιατι θα καυλωσεις μενα γκολ θα γουσταρεις μενα γκολ, γιατι οσο μας πληγωνεις τοσο μας πορωνεις, γιατι Παοκ εισαι ο λαος σου, γιατι ισχυουν τα α), β), γ)!
Ubu προσπαθησε να αντιληφθεις αυτο που λεει ο Tyler_Durden, προφανως θα ηθελαν να πουν κιαλλοι παρομοια αλλα δε τους αφησες με το πρωτο ποστ σου.
Επισης, ενιωσες αυτη τη πηγαια αηδια με το αυθορμητο γλεντι που στηθηκε σαν πηραμε το γιουρο?
enitharmon, δε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
Το thread είναι βέβαια για την πουτσάρα. Απλά κάτι τέτοια σα δηλώσεις είναι ανέκδοτο ειδικά όταν προέρχονται από αυτήν εκεί την πάστα του 12χρονου μεταλά "ανοιχτόμυαλου" (ορολογία χάμερ) που με την πρώτη ευκαιρία θα κατακεραυνώσουν όσους χώνονται σε "κομματικά μαντριά", είναι χριστιανοί ή άλλοι πιστοί, μπαίνουν προσκόπους και όλα τα λοιπά.
Φαντάζομαι όμως, πεφωτισμένε και κοινωνικά ευαίσθητε συναγωνισθή, οτι το δικαίωμά μου στη μαλακία και την προσωπική μου αποχαυνωση που στην προκειμένη λέγεται Παναθηναικός, δεν επηρρεάζει τη δική σου καθημερινότητα και των τριγύρω μου, όπως το αποτέλεσμα της αποχαυνωσης όσων κοπροκομματόσκυλών είναι ταγμένα σε κάποιο κομματικό μαντρι και συνεχίζουν να στηρίζουν αυτό που κάνει την ουσιαστική και καθημερινή τους ζωή όλο και χειρότερη και μαζί με την δίκή τους και την δική μου. Ελπίζω να μην είναι τόσο δύσκολο για την κοινωνική σου διάνοια να διακρίνεις τις διαφορές ε
φαντάζομαι σε κάποιο αθλητικό φόρουμ ανάλογο θρεντ για το πως κάποιοι συνεχίζουν και είναι κολλημένοι σε ακούσματα και μπάντες που πλέον δεν έχουν καμία διαφορά από μια εταιρεία.
επειδή μια μπάντα που βγάζει σκατά δίσκους συνεχίζεις να την ακούς, ενώ την ομάδα σου τη βλέπεις μόνο στα ματς που μοιράζει σπέρμα.
tyler ξέχασες να απαντήσεις στον ικονοχλατσ για τους πρόσκοπους και απάντησες μόνο για τα κομματόσκυλα αρα απαντάω εγω:
ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ OLOLOLOLOLOLOLOL
ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ OLOLOLOLOLOLOLOLΠΡΟΣΚΟΠΟΙ OLOLOLOLOLOLOLOL
Spoiler
Αγαπητέ χρήστη commisioner,
Το ποστ του χρήστη Phantom Duck ήταν ειρωνικό! Βλέπεις, ο χρήστης αυτός εννοούσε ακριβώς το αντίθετο από ό,τι φαινομενικά καταλαβαίνει κανείς διαβάζοντάς το!
:)
Δεν είναι αλήθεια αυτό σε δύο επίπεδα. Το ένα αφορά τους "ήπιους οπαδούς", δηλαδή τους περισσότερους και το άλλο τους πιο σκληρούς, συνδεσμίτες κλπ. Μάλιστα το να μην αντιλαμβάνεται κάποιος το 2 επειδή ακριβώς ανήκει στο 1, τον κάνει ακόμα πιο βλάκα.
1. Με επηρεάζει άμεσα αν εσύ και άλλα ζώα φερ' ειπείν ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ γήπεδο στο βοτανικό, κόντρα σε οτιδήποτε αφορά στην δόμηση, τις ανάγκες για πράσινο και δημόσιους χώρους και ό,τι άλλο περικλείει την συγκεκριμένη περιοχή, και όλες τις υπόλοιπες και τους κατοίκους τους. Απλά για να καλύψετε το πρεστιζ του βάζελου, του κόμπλεξ του "ο γαύρος έχει γήπεδο" και όλα αυτά τα της μίζερης ζωής που λες παραπάνω. Αντίστοιχα για κάθε τέτοια περίπτωση που η "αγάπη για το άθλημα" αντικαθίσταται απο την συνείδηση του λοβοτομημένου οπαδού, από τον αδιάφορο ταιλερ μέχρι τον τερματισμένο βλάκα.
2. Με επηρεάζει ακόμα πιο άμεσα όταν συμβαίνει οι περισσότερες μεγάλες ομάδες να διατηρούν συνδέσμους οι οποίοι μαντρώνουν στοιχεία από το λούμπεν προλεταριάτο μέχρι καλόπαιδα από την γλυφάδα και την κηφισιά και τους προσφέρουν το άλλοθι για να λειτουργούν σα ζώα. Οι τσαμπουκάδες, τα μαχαιρώματα, τα μπάχαλα (μέχρι και στο δεκέμβρη έβλεπα μπαόκια, αεκάκια, βάζελους που δεν έχουν επαφή με το οτιδήποτε πέρα από τη μπάλα να σπάνε και να καίνε) και όλη αυτή η ζοφερή κατάσταση της εξόντωσης του αντιπάλου είναι κακό πράμα. Για τους ίδιους, για άλλους, για "περιουσίες ανθρώπων", για το ίδιο το άθλημα και όσα προσφέρει σε όσους το αγαπάνε στην τελική. Μεταξύ των τελευταίων κι εγώ που γουστάρω μπάλα και κουτσοβλέπω πχ.
γάμησέ μας ρε βλάκα dythor, έμαθες και το "σαρκαζμ".
γελάω με το εντιτ σου επίσης.
Χα χα φάε εδώ σκέψη υποτιθέμενα σοβαρού ανθρώπου, που εξομοιώνει σε κοινωνικό αντίκτυπο και εύρος συνεπειών, την ποδοσφαιρική αποχαύνωση και τη βια στα γήπεδα, με τις καθημερινές συνέπειες του κομματικού οπαδισμού και του θρησκευτικού φονταμεταλισμού. Ισχυρότατα επιχειρήματα αδερφέ.
η παραπάνω κατάσταση φίλε ουμανιστή, σου δημιουργεί αποστροφή επειδή της λείπουν τα ιδεολογικά στηρίγματα που θα την δικαιολογήσουν ή αν γίνονταν στο όνομα της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ δεν θα είχες πρόβλημα;Quote:
Με επηρεάζει ακόμα πιο άμεσα όταν συμβαίνει οι περισσότερες μεγάλες ομάδες να διατηρούν συνδέσμους οι οποίοι μαντρώνουν στοιχεία από το λούμπεν προλεταριάτο μέχρι καλόπαιδα από την γλυφάδα και την κηφισιά και τους προσφέρουν το άλλοθι για να λειτουργούν σα ζώα. Οι τσαμπουκάδες, τα μαχαιρώματα, τα μπάχαλα (μέχρι και στο δεκέμβρη έβλεπα μπαόκια, αεκάκια, βάζελους που δεν έχουν επαφή με το οτιδήποτε πέρα από τη μπάλα να σπάνε και να καίνε) και όλη αυτή η ζοφερή κατάσταση της εξόντωσης του αντιπάλου είναι κακό πράμα.
Κάνω πολύ σαφή διαχωρισμό και γι' αυτό έχω βάλει και αριθμούς για να τα ξεχωρίζεις με ευκολία. Ο ένας είναι ο 1. και ο άλλος είναι ο 2.
edit: Α, σόρι, κατάλαβα λάθος αυτό που είπες. Τελικά απλά δεν είπες τίποτα.
Βαρέθηκα μόνο που το διάβασα, με φαντάστηκα να σου απαντάω και να απαντάς ξανά.Quote:
η παραπάνω κατάσταση φίλε ουμανιστή, σου δημιουργεί αποστροφή επειδή της λείπουν τα ιδεολογικά στηρίγματα που θα την δικαιολογήσουν ή αν γίνονταν στο όνομα της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ δεν θα είχες πρόβλημα;
ας το λήξουμε λοιπόν μωρέ. ------------------------> :moutza:
ταγκ: ετσι γαμαν τα μολτο κρουασαν
:pink:
ok. kai giati den eisai paok,olympiakos i aris i aek?
vriskeis kapoia ideologia pisw apo to trifyli i einai apla ena mesw ektonwsis opws les?
akoma,an den eixes ton panathinaiko poia tha itan i preza sou pisteveis? to dekaniki sou? an den eixes ton panathinaiko diladi tha ksefevges?
όσον αφορά το "πως με επηρεάζει το ποδόσφαιρο", πέρα από αυτά που ήδη ανέφερε ο ικόνοκλαστ, να προσθέσω ότι το ποδόσφαιρο είναι μπίζνα δισεκατομμυρίων, μέρος των οποίων έρχεται από κρατικές δαπάνες. επίσης να θυμίσω ότι όπως λέει και το γνωστό σύνθημα "τόση μπάλα και τόση μούγκα έχουμε να δούμε από τη χούντα", το ποδόσφαιρο ανέκαθεν λέιτουργούσε ως μέσο εκτόνωσης και αποπροσανατολισμού. εν προκειμένω πχ, δεν πειράζει που ΠΑΣΟΚ, ΕΕ και ΔΝΤ μας παίρνουνε παρτούζα, που το αφεντικό τον βάζει βαθύτερα και που ο ορίζοντας της ανεργίας είναι πιο κοντά από ποτέ, εγώ έχω το θρύλο/τριφύλλι/παοκάρα και αυτό μου φτάνει.
τέλος, να πω πως έχω πολύ περισσότερο σεβασμό για ένα "κομματικό μαντρόσκυλο" που εντάσσεται ενεργά σε μία οργάνωση επειδή πιστεύει στους πολιτικούς της στόχους από τον κάθε απολίτικο οπαδό/συνδεσμίτη/τάιλερντερντεν. το φοβερό με την απολιτικοποίηση που επικρατεί δεν είναι το 50% της αποχής, είναι ότι πλέον ο φυσιολογικός είναι εκείνος που δε δίνει μία για το τι συμβαίνει γύρω του ενώ όσοι οργανώνονται σε ένα κοινό στόχο και έχουν κάποιες πολιτικές/κοινωνικές διεκδικήσεις είναι οι περίεργοι. βρε δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι.
opws eipan kai prolalisantes ksekiname apo to gegonos oti mas aresei i mpala, to podosfairo to topi, na vlepoume to mpaklavwto na salevei ... kai einai profanes oti esy den to katexeis ki opws oloi osoi den to katexoun etsi ki esy den mporeis na mas katalaveis ...
an to kateixes 8a ikseres oti profanws omada pou kerdaei den allazei ki epeidi rotation stin cocacola den noeitai, ektos tou oti o proedros den einai malakas na xasei ta fragka allazontas tin syntagi, den 8a rwtouses ola ta parapanw, alla 8a anarwtiosoun an ESY tin paleveis me tetoious provlimatismous :P:P
ερώτησις.
ubu και ikonoklast, τα έχετε ?
σφιχταγκαλιάζεστε τα κρύα κυριακάτικα βράδια μπροστά στο TV και ανάμεσα στα γλυκόλογα ψιθυρίζετε ο ένας στο αυτί του άλλου
-μα καλά πόσο πρόβατα αυτοί οι φανατικοί, δεν καταλαβαίνουν οτι είναι μπίζνα;
-χρυσέ μου, οι μισοί από αυτούς είναι και μεταλλάδες.
-oh dear...
ποιός χώνει, ποιόν ?
Δεν ασχολούμαι με το τόπικ σου γιατί όπως σου είπα είσαι αδερφή και δεν πρόκειται να καταλάβεις τι σημαίνει μπάλα ή έστω οπαδισμός, αλλά το τελευταίο ποστ ήταν η αποθέωση των στερεοτύπων. Από τη μία οι ουγκ οπαδοί που δε τους νοιάζει αν τους βιάζουν, αρκεί να κερδίζει ο ΜΠΑΟΚ, από την άλλη αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική επειδή θέλουν να πετύχουν τους πολιτικούς τους στόχους, λες και αυτούς εννοούμε όταν λέμε "κομματόσκυλα".
Μέση κατάσταση δεν υπάρχει φαντάζομαι ε.
αμνιζιακ, υπάρχει, δεν τα ισοπεδώνω όλα. αναφερόμουν συγκεκριμενα σε τύπους τύπου τάιλερ ντέρντεν, ο οποίος το 'πε μόνος του ο άνθρωπος. με το βάζελο ξεδίνω και τι να μας πείτε και εσείς τα μαντρωμένα κομματόσκυλα.
κρουξ, βαθύ και αστείρευτο χιούμορ, χαραμίζεσαι.
Μιας και είμαι με ubu και ikonoxlats, συμπτωματικά ή όχι φαντάζομαι ότι και αυτοί όπως και εγώ δεν γουστάραμε την ώρα της γυμναστικής που θα παίζαμε μπάλα και μας διάλεγαν τελευταίους.
Έχω να ρωτήσω όμως το εξής, που είναι παρόμοιο με την ερώτηση του ubu. Το κύριο αντι-επιχείρημα είναι ότι "ρε φίλε γουστάρουμε μπάλα, μας άρεζε πάντα, γουστάρουμε ένα γκολ, γουστάραμε από πάντα την φάση" κλπ. Όλα αυτά για εμένα, είναι δεκτά και ως ένα σημείο μπορώ και προσωπικά να δεθώ με την φάση μιας ομάδας που κυνηγάει το γκολ, τον ανταγωνισμό κλπ.
Δεν ξενερώνετε όμως με το γεγονός ότι οι ομάδες που γουστάρετε αποτελούνται από παίχτες που παίζουν για τα χρήματα, παίχτες που σε ένα χρόνο θα μπορούσαν να παίζουν στην ομάδα που βρίζετε επειδή "έτσι λέει το συμβόλαιο" ή επειδή τους δάνεισαν; Δεν ξενερώνετε που το κύριο μέλημα των ομάδων είναι το κέρδος; Δεν ξενερώνετε που ο κάθε πρόεδρος σας μπορεί να πουλήσει ένα ματς και είναι λογικό γιατί αν το κάνει και παίξει στοίχημα θα βγάλει τα κέρατά του; Αυτά είναι απλές απορίες που γεννιούνται στο μυαλό κάποιου που κοιτάει σαν εξωτερικός παρατηρητής την φάση και νομίζω είναι αρκετά λογικές. Νομίζω ότι κάποιος "παθιασμένος με τη μπάλα" θα ήταν πιο υγιές να δενόταν με μια ομάδα που οι παίχτες παίζουν για την φανέλα, που είναι δεμένη με την ομάδα, η οποία αντί για το κέρδος κοιτάει τα όποια οπαδικά σύνδρομα έχετε. Όπως φαντάζομαι λειτουργεί περίπου η φάση σε χαμηλότερες εθνικές επειδή ακριβώς δεν παίζει χρήμα. Και ναι, μια μεγάλη ομάδα όταν μπορεί να έχει κέρδος το βάζει πιο ψηλά από όλα και το γιατί είναι προφανές.
Στις χαμηλότερες εθνικές κι αν γίνεται το μπουρδέλο με τα στησίματα. Ακριβώς ΕΠΕΙΔΗ δεν παίζει χρήμα (από αλλού)
χαζουλικες και παιδικες οι αποριες λες και αν σας εξηγησουμε θα καταλαβατε
και οι ομαδες δεν ξεκινησαν σαν επιχειρησεις να βγαλουμε κερδος οι προεδροι κλπ κλπ
επειδη παγκοσμιως πουλαει το τοπι στην πορεια μπηκε το πολυ χρημα
Ρε φίλε με ξέρεις; Το γεγονός οτι ο Παναθηναικός ας πούμε με κάνει να ξεχνιέμαι και μου αρέσει να βλέπω μπάλα, με κάνει ταυτόχρονα απολίτικο και κοινωνικά απαθή;
Ή προκειμένου να αποδείξω οτι αυτό που θες να πεις για την μπάλα και όσους ασχολούνται, θα πρέπει ντε και καλά να δεχτώ την μαλακία που ξαμολάει ο κάθε καραγκιόζης, οτι το ποδόσφαιρο και οι οπαδοί του έχουν μεγαλύτερο κοινωνικό αντίκτυπο από τους καραγκιόζηδες που στηρίζουν άκριτα πυρσούς, ήλιους, σφυροδρέπανα ΚΑΙ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ με τις αποφάσεις τους;
Οι πρώτοι που εξισώνετε τα κομματόσκυλα με τους οπαδούς, και κατα συνέπεια τα κόμματα με τις ομάδες, είστε εσείς. Γιατί προφανώς είστε τόσο βλάκες που δεν καταλαβαίνετε οτι η επιλογή μιας ομάδας και η στήριξή της, είναι απλά μια προσωπική επιλογή για να ξεκαβλώνεις από τα σκατά της καθημερινότητάς σου, ενώ η επιλογή της στηριξης ενός κόμματος δεν μπορεί να γίνει με τέτοιους όρους γιατι το διακύβευμα είναι η καθημερινή ζωή μιας ολόκληρης κοινωνίας.
Και σε ρωτάω αγαπητέ εξωγήινε, εσύ δεν έχεις μια ασχολία, δραστηριότητα, πρακτική κατανάλωσης κάτι ρε αδερφέ που να σε κάνει να παθιάζεσαι, και να σε κάνει να ξεχνιέσαι και να ξεφεύγεις από τους ρόλους της καθημερινότητας; ΑΝ έχεις, το περνάς από την ανάλυση οτι είναι προιόν μιας μπίζνας ή απλά συμμετέχεις σε αυτό προκειμένου να ξεδώσεις στιγμιαία;
ρε παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ απλά, γιατί το κουράζουμε? η μπάλλα αρέσει και να την παρακολουθείς και να παίζεις. όταν παίζεις σου προσφέρει σωματική άσκηση και ψυχαγωγία, όταν παρακολουθείς μόνο το 2ο. ως ψυχαγωγία είναι ΦΘΗΝΗ. με 2,5 ευρώ καφεδάκι παρακολουθω τον αγώνα της αγαπημένης μου ομάδας. άντε να δώσω και 10-15 ευρώ 1-2 φορές το μήνα να πάω γήπεδο. τι, λοιπόν, κάνει το ποδόσφαιρο κατάπτυστο σε σχέση με τις άλλες μορφές ψυχαγωγίας? οι 50-100 χούλιγκανς? τέτοιους έχουν και τα κόμματα/ιδεολογίες και κάποια μουσικά κινήματα. τα εκατομμύρια ευρώ που παίζονται? μήπως σε οποιαδήποτε ψυχαγωγική βιομηχανία δεν παίζονται εκατομμύρια? γιατί είμαι χειρότερος από αυτόν που σκάει 30-40 ευρώ να δει μια συναυλία ή και περισσότερα για να κλείσει τραπέζι στα μπουζούκια?
προφανώς, όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα γνωρίζουμε τα όρια της σοβαρότητας και της πλάκας. και κάποιοι από μας θέλουμε στις 2-3 ελεύθερες ώρες ανάμεσα στις δουλειές και τα γραφεία να πίνουμε τον καφέ μας και να ασχολούμαστε με κάτι ηλίθιο που θα μας απομακρύνει από το καθημερινό άγχος και τρέξιμο, όπως π.χ. ποιον προπονητή θα πάρει ο βάζελος. απλά το κάνουμε γιατί μας ΑΡΕΣΕΙ. τα οικονομικά/κοινωνικά κλπ επιχειρήματα είναι απόρροια του συστήματος που εφαρμόζεται και φυσικά όχι μόνο "προνόμοιο" του ποδοσφαίρου.
Ok, τωρα ξανακοίτα μια το τίτλο του θρέντ. Το θέμα δεν ειναι η παρακολούθηση ποδοσφαίρου, αλλα η στήριξη συγκεκριμένων ομαδών έναντι άλλων.
Αυτό στη πραγματικότητα είναι πολύ ενδιαφέρον. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και σε τέχνες όπου λειτουργούν ομαδικά, πχ τζάζ και θέατρο. Με αυτό το τρόπο όμως θα ήταν πολύ πιο σοβαρό να παρακολουθείς πολλές και διάφορες ομάδες για το πώς παίζουν αναμεταξύ τους οι παίκτες και εναντίων άλλων. Δε δικαιολογεί το να στηρίζεις μία ομάδα και να κράζεις όλες τις υπόλοιπες. Θα σκάσεις και θα μου πείς οτι απο τη φύση του είναι ανταγωνιστικό το άθλημα. Και θα σκάσω εγώ να σου πω γουστάρεις δηλαδή να γαμάς με κσένα αρχίδια? Να ζεις.. βικαριουσλυ?
Το είδα αυτό που είπες φίλε ρέιβενλορντ, το θέμα είναι οτι στο προηγούμενο σου ποστ επανέλαβες πράγματα που είναι άσχετα με το θέμα του θρέντ, και απο την άλλη όσο και να συνεισφέρει στη φάση, σίγουρα δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να ακυρώνει οτιδήποτε είπε ο ubu. Η και εγώ. Παραμένει ανοησία. Χαζό. Πως το λένε. Απο την άλλη, σκασίλα μου κιόλα, απλά να δεν έχετε διαφορα με τον φαν μεγκατσανελ.
λολ, με ποια λογική αυτό;
έντιτ: αυτό του ρέιβεν για το οπαδιλίκι και την απόλαυση του θεάματος.
υποστηριζω chivas
cleyton?
έτσι όπως παίζει η ομάδα σου είναι όντως ανεξήγητο ναι.
αυτό που λες επίσης, δεν εξηγεί γιατί το να υποστηρίζεις τους Αλφα βοηθά να εκτιμήσεις περισσότερο το Άθλημα ας πούμε αφού θεωρητικά δε θα χαρείς την γκολάρα των Βήτα όταν το χώσουν στους Άλφα ή όπως είπες παραπάνω δε θα διασκεδάσεις βλέποντας δυο άσχετες ομάδες όπως θα μπορούσες αν δεν ήσανε οπαδός. γενικά όλοι μαζί είμαστε και περνάμε την ώρα μας στο αθλέτιξ και ολυμπιακάρα ρε μουνιά αλλά μη λέμε και σαχλαμάρες ότι υποστηρίζουμε την Ομάδα γιατί έτσι απολαμβάνουμε καλύτερα το θέαμα και το ποδόσφαιρο είναι ο Βασιλιάς των Σπορ.
εγώ πάλι νομίζω οτι είσαι λίγο βλακας. στο σταυρό που σου κάνω.