View Full Version : The...
atom_smasher
09-08-2011, 13:08
Εδω εχει 13 και βρεχει και επισημως δηλωσαν οτι το καλοκαιρι τελειωσε και δεν προκειται να δουμε πανω απο 20 ξανα φετος. Οχι οτι ειδαμε και πολλες μερες μεχρι τωρα.
12 stars circle your brow
09-08-2011, 20:03
Λοιπόν, εδώ και πάρα πολύ καιρό (σίγουρα κανα χρόνο), η Cosmote έχει απίστευτα κακό σήμα, υπάρχει άλλος που συμμερίζεται την ίδια γνώμη;
Kaserinos
09-08-2011, 20:59
Ταιλερ χρονια πολλα μεγαλε ε.
Επισης χρονια πολλα σε Ιωαννης.
Mitsmann
10-08-2011, 00:21
Λοιπόν, εδώ και πάρα πολύ καιρό (σίγουρα κανα χρόνο), η Cosmote έχει απίστευτα κακό σήμα, υπάρχει άλλος που συμμερίζεται την ίδια γνώμη;
Ναι.
~ladykiller~
10-08-2011, 00:43
η cosmote έχει κακό σήμα από τότε που έβγαλε την διαφήμιση "σήηηημααα καμπάαανααααα"
metamelia1
10-08-2011, 03:17
ισχυει. επισης γιατι τελιωνει τοσο γρηγορα η γαμημενη γουατσαπ;?;?;?
Εδώ και σχεδόν 2 χρόνια έχει πρόβλημα σε συγκεκριμένες περιοχές (π.χ. Ζωγράφου) όπου δεν αντέχει τον αριθμό των συνδρομητών.
Γιναμε Ευρωπη!
Σε εφαρμογή μπαίνει από την άλλη εβδομάδα η νέα τιμολογιακή πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προχωρούν μέσω του Viva.gr σε κρατήσεις φθηνών εισιτηρίων, από 9 μόλις ευρώ, για τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Αθήνα που ξεκινούν μετά τις 21 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα, κάθε μήνα θα είναι διαθέσιμες 10.000 θέσεις έναντι αντιτίμου 9 ευρώ, 15.000 θέσεις έναντι 19 ευρώ και άλλες 15.000 έναντι 29 ευρώ, συνολικός αριθμός θέσεων δηλαδή που αντιστοιχεί περίπου στο 25% της μηνιαίας επιβατικής κίνησης στον άξονα Θεσσαλονίκη-Αθήνα.
Οπως είπε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, οι εκπτώσεις γίνονται στη λογική «όσο πιο νωρίς αγοράσεις το εισιτήριο, τόσο πιο φθηνό θα είναι», ενώ παράλληλα ενισχύεται η προπώληση εισιτηρίων μέχρι και τρεις μέρες νωρίτερα, με έκπτωση 15%. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ίδιος, η μέση πληρότητα τον Ιούλιο έφθασε το 85%, αυξημένη κατά 38% σε σχέση με ένα μήνα πριν.
Αποζημίωση για τις καθυστερήσεις
Επιπλέον, ο κ. Ζηλιασκόπουλος ανακοίνωσε ότι σε περίπτωση καθυστέρησης αναχώρησης του τρένου, μεγαλύτερης των 30 λεπτών, θα καταβάλλεται έμμεση αποζημίωση, με έκπτωση στην τιμή του επόμενου εισιτηρίου, για όλους τους προορισμούς, ως εξής: Για καθυστέρηση πάνω από 30 λεπτά έκπτωση 25%, για πάνω από 60 λεπτά έκπτωση 50%, για πάνω από 90 λεπτά έκπτωση 75% και για πάνω από 2 ώρες χορήγηση ενός δωρεάν εισιτηρίου.
Παράλληλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξεκινά την πιλοτική εφαρμογή της υπηρεσίας Τρένο-Ταξί (σε Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο), με την οποία ένας επιβάτης, πληρώνοντας ένα ενιαίο εισιτήριο, θα μπορεί να ζητεί να τον παραλάβει ταξί από το σπίτι του για να τον μεταφέρει στο σταθμό των τρένων και το αντίστροφο στην επιστροφή.
http://travel.viva.gr/news/fthina-eisitiria-trenou-athina-thessloniki
τυφωνας (ή κυκλωνας...δεν ειμαι σιγουρος) στην νιγκριτα...την δροσα του να χετε
Diva Plavalaguna
10-08-2011, 20:10
το ίδιο είναι
Δεν είναι το ίδιο, νομίζω έχει σχέση με τα ημισφαίρια ή κάτι τέτοιο.
Diva Plavalaguna
10-08-2011, 20:34
πρακτικά είναι το ίδιο. αλλαγή ονομασίας αναλόγως την περιοχή (όχι απλά νότιο-βόρειο ή ανατολικό-δυτικό ημισφαίριο). κάποιες μικροδιαφορές που έχουν είναι ψιλά γράμματα για τους ειδικούς.
εν τω μεταξυ τιποτα απ τα 2 δεν είδε ο μινμιν. δε συμβαίνουν εδώ αυτά.
καναν καλό σιφώνα (tornado) λογικά.
Α οκ, περιοχή, το είπα από μνήμης από τα μαθήματα μετεωρολογίας που έκανα κάποτε στη σχολή. Αλλά ναι πρακτικά είναι το ίδιο.
εν τω μεταξυ τιποτα απ τα 2 δεν είδε ο μινμιν. δε συμβαίνουν εδώ αυτά.
αχ ποτε θα μαθεται οτι η νιγριτα ειναι σε πεδιο ηλεκτρομαγνητικης ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ...τελικα ηταν προσγειωσις διαστημοπλοιου
ολα οκ...συνηθισμενο
Ra Pariah
10-08-2011, 21:33
Κάποιος τρόπος να σώσω το κείμενο σε pdf;
http://www.archive.org/stream/platoandotherco00grotgoog#page/n0/mode/2up
Ruthless
10-08-2011, 22:31
Αυτό δηλαδή;
http://ia600302.us.archive.org/0/items/platoandotherco00grotgoog/platoandotherco00grotgoog.pdf
Παίζει και σε άλλες μορφές αν θες εδώ (http://ia600302.us.archive.org/0/items/platoandotherco00grotgoog/).
Ra Pariah
10-08-2011, 23:00
:pink::pink:
λολ νιγριτινο ελεσντι...
με το που εγινε η αποποινικοποιησις ενας εσκασε με 17φυλλο σε μια καφετερια μερα μεσημερι...και σκαει μπατσος και τον λεει 'ε..μη κανς μαλακιες''
Shadowking
12-08-2011, 03:30
το πιο όμορφο πράγμα στο να πίνεις τον πάτο σου μόνος σπίτι, πέρα από το να ακούς μουσική, είναι όταν έχεις φτάσει στο όριο που σε περιμένει ο ύπνος και ένα ξύπνημα με ένα στομάχι σαν την χιροσίμα, ένα στόμα σαν τασάκι και τα σχετικά, να κάνεις μια τελευταία βόλτα στο σπίτι με κάτι αγαπημένο να παίζει, να κλείνεις ένα - ένα όλα τα φώτα και να πέφτεις. καληνύχτα κόσμε. (inb4 ποθτανα όλα)
supermachoman
12-08-2011, 03:58
το πιο όμορφο πράγμα στο να πίνεις τον πάτο σου μόνος σπίτι, πέρα από το να ακούς μουσική, είναι όταν έχεις φτάσει στο όριο που σε περιμένει ο ύπνος και ένα ξύπνημα με ένα στομάχι σαν την χιροσίμα, ένα στόμα σαν τασάκι και τα σχετικά, να κάνεις μια τελευταία βόλτα στο σπίτι με κάτι αγαπημένο να παίζει, να κλείνεις ένα - ένα όλα τα φώτα και να πέφτεις. καληνύχτα κόσμε. (inb4 ποθτανα όλα)
δε ξέρω γιατί αλλά συμμετείχα στη μουτζοθύελλα
Shadowking
12-08-2011, 03:59
νυχτερινά απωθημένα;
metamelia1
12-08-2011, 04:07
<Shadowking> 0/8
<Shadowking> ξηγηθειτε.
ακομα και πιτας, αγχωνεται για τις μουτζες του ηαρ ο καημενος................καληνυχτα γλυκε πριγκιπα!
freak brother
12-08-2011, 22:37
anevaina ton dromo gia to spiti , kai me stamatan 2 dekapentaxrones kai mou kanoun "sygnwmh exete 10 lepta?" koitaw tis tsepes tous dinw ena dekalepto kai tous lew "giati tosa polla?ti tha agorasete?" mou leei "den theloume na agorasoume kati ,na to rixoume sto syntrivani theloume" WTF?????????????????????....
enitharmon
13-08-2011, 01:15
τα δεκαπενταχρονα σου μιλησαν στον πληθυντικο, παει στο φγλ αυτό
<Shadowking> 0/8
<Shadowking> ξηγηθειτε.
ακομα και πιτας, αγχωνεται για τις μουτζες του ηαρ ο καημενος................καληνυχτα γλυκε πριγκιπα!
πιστευω εχει ερθει η στιγμη να βγαλεις το φιλακι της ερμιονης απο υπογραφη σου. ειναι κάπως ζαλιστικό.
νο οφενς δηλαδη. :)
metamelia1
13-08-2011, 05:18
:dsmile:
jack the ripper
13-08-2011, 08:04
επιληψια :touched:
:dsmile:
ε τωρα το μπαιρνεις, τι να σου πω.
metamelia1
13-08-2011, 13:43
;)
~ladykiller~
14-08-2011, 00:06
κ εκεί που κατά τις 17,00 έχω πάει ήδη σε δύο σουπερ μάρκετ, στο πετ σοπ να πάρω τροφή για τα σκυλιά, στο μαρκόπουλο να ταΐσω τα σκυλιά, έχω γυρίσει αθήνα κ το μόνο που μένει είναι να πάω να ταΐσω κ το κουνέλι της αδερφής μου συνειδητοποιώ πως έχω ξεχάσει τα υλικά για το σουφλέ της -άλλης μου- αδερφής.
οπότε την μοιράζουμε την δουλειά ξαναπάω για τρίτη φορά σούπερ μάρκετ κ πάει εκείνη να ταΐσει το προαναφερθέντα κουνέλη -τον Κεφτέ, δλδ-.
κ ενώ είμαι στα τυριά κ χαζεύω τα βυζιά μιας κοπέλας με παίρνει τηλέφωνο -είναι ο πιο λιγόψυχος άνθρωπος που γνωρίζω- κ μου λέει πως το κουνέλι πέθανε. "μάλλον πέθανε, δεν μπορώ να πάω κοντά. Μπορεί κ να κοιμάται τεντωμένο".
Γυρνάω σπίτι παίρνω τα απαραίτητα, πηγαίνω στης αδερφής μου μαζεύω τον Κεφτέ που προφανώς δεν κοιμόταν τεντωμένος πάμε στην πιλοτή μιας φίλης μου που είναι το νεκροταφείο μας (2 χελονάκια, 2 γατάκια, 1 κουτάβι κ τώρα 1 κουνέλι).
με τα πολλά μέχρι να βρούμε κ ένα φτυάρι ήδη σουρουπώνει κ εμείς σκάβουμε... όταν ξαφνικά -αφιερωμένη στον Μιτσ αυτή η σκηνή- την ώρα που ο λάκκος είναι έτοιμος κ πάμε να βάλουμε τον Κεφτέ -αιωνία του η μνήμη- πετάγεται μια μαύρη γάτα κ κάθεται μέσα. :roll:
atom_smasher
14-08-2011, 05:11
μ αρεσεις γιατι βαζεις και βυζια μεσα στον πονο σου!ξερεις απο καλο λαδι
KoiliaSamprela
15-08-2011, 08:57
Χρόνια Πολλά Roswell
http://1.bp.blogspot.com/-2yeBxDvyuxM/TfmqAZmOScI/AAAAAAAARIs/7wmTlpqozzo/s1600/Goth+style+black+birthday+cake.JPG
Kaserinos
15-08-2011, 11:41
Χρόνια Πολλά Roswell
~ladykiller~
15-08-2011, 11:45
Χρόνια Πολλά Roswell
Ra Pariah
15-08-2011, 12:09
Χρόνια πολλά σε
αιώνια αγαπημένο admin,
RatPoison,
Roswell,
12αστέρη,
Nekrobutcher,
Croissant
και Psychotron.
Από ένα :pink: και ένα :teddy: στον καθένα σας! :grin::grin:
Χρόνια πολλά σε
αιώνια αγαπημένο admin,
RatPoison,
Roswell,
12αστέρη,
Nekrobutcher,
Croissant
και Psychotron.
+1
Και σε σένα Ra Pariah
metamelia1
15-08-2011, 12:19
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝΕ
ΓΆΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
15-08-2011, 12:42
Το ξέκωλο την Παναγία γιορτάζουν όλοι οι μούλοι
Οι χοίροι Νεοέλληνες και του Γιαχβέ οι δούλοι
Μωρή γαμιόλα Παναγιά γαμώ το ριζικό σου
Γαμώ τα καντηλάκια σου και τον λεχρό-υιό σου
Τράβα γαμήσου πουτανάκι, εσύ και οι οπαδοί σου
Χύσια μέσα στα ούλα σου, σκατά στο Ισραήλ σου
KoiliaSamprela
15-08-2011, 12:45
Χρόνια πολλά σε
αιώνια αγαπημένο admin,
RatPoison,
Roswell,
12αστέρη,
Nekrobutcher,
Croissant
και Psychotron.
+1
Και σε σένα Ra Pariah
Χρόνια πολλά σε
αιώνια αγαπημένο admin,
RatPoison,
Roswell,
12αστέρη,
Nekrobutcher,
Croissant
και Psychotron.
+1
Και σε σένα Ra Pariah
απειρα :pink: και μερικα :touched:
Επισης σε Ethereal και στις Μαριες του φορουμ που πρεπει να ειναι κανα 2-3 :)
jack the ripper
15-08-2011, 12:54
Χρόνια πολλά σε
αιώνια αγαπημένο admin,
RatPoison,
Roswell,
12αστέρη,
Nekrobutcher,
Croissant
και Psychotron.
+1
Και σε σένα Ra Pariah
απειρα :pink: και μερικα :touched:
Επισης σε Ethereal και στις Μαριες του φορουμ που πρεπει να ειναι κανα 2-3 :)
tsimpouklano
15-08-2011, 12:55
Σε λένε Πανάη, Μάριο ή Μαρία,
χρόνια πολλά σ' εύχομαι με χαρά κ' υγεία.
Μήτε μπαίνεις στο ER, μήτε το σνομπάρεις,
αληθινά να βγουν τα λόγια που θα πάρεις.
rat_poison
15-08-2011, 13:37
ευχαριστώ σας
να πούμε και στη Radienergeia και τον redeemer!!!
χρόνια μας πολλά παιδιά
SpiritCrusher
15-08-2011, 13:45
metamelia1
15-08-2011, 13:59
ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
http://www.youtube.com/watch?v=YkNO8LtllzI
atom_smasher
15-08-2011, 14:55
Ευχαριστουμε
Χρόνια πολλά σε
αιώνια αγαπημένο admin,
RatPoison,
Roswell,
12αστέρη,
Nekrobutcher,
Croissant
και Psychotron.
συν ένα κι από μένα χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά και στον ατσάλινο Ραπαράια.
Roswell47
15-08-2011, 19:20
Θενξ σε ολους ρε κουφαλες. Επισης ευχες σε οσους γιορταζουν.
χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. μόνο αγάπη.
Ethereal
15-08-2011, 22:43
φχαριστουμε,ανταποδιδουμε.
Djerdjelesh
15-08-2011, 23:21
Art In Haste
15-08-2011, 23:45
Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζανε!
Dragonlord
16-08-2011, 01:58
ου ου, μερσί, και στα δικά σας!
Radienergeia
16-08-2011, 01:59
ευχαριστώ σας
να πούμε και στη Radienergeia και τον redeemer!!!
χρόνια μας πολλά παιδιά
Χρόνια καλά και μελωδικά σε όλους, είμαστε και πολλοί. :pink:
KoiliaSamprela
16-08-2011, 09:13
νέος κύκλος και
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΑΚΙ
http://blogs.kansascity.com/photos/uncategorized/birthday_cake_on_basketball_1.jpg
Kaserinos
16-08-2011, 10:22
Και ναι, καταφερα να ξεμεινω βραδυ 15γουστου Αθηνα...ωραια ερημια.
Μπλακουλα, χρονια πολλα φιλε.
jack the ripper
16-08-2011, 16:10
http://www.thesportsbrewery.com/wp-content/uploads/2011/02/Hot-chicks-fishing1.jpg
http://fattuna.files.wordpress.com/2009/11/chick.jpg
Χρονια πολλα μπλακι!!!!!!!!!! :pink:
ΜΠΟΡΑ!!!!
υγρη και δροσερη μπορα
tsimpouklano
18-08-2011, 03:09
O ΑΝΤ1 είναι κανάλι που βλέπει μπροστά. Εύγε για τους βύζους ρε Λάτσιε:
http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=f_ytvci_i6t_e8%3d
KoiliaSamprela
18-08-2011, 09:33
O ΑΝΤ1 είναι κανάλι που βλέπει μπροστά. Εύγε για τους βύζους ρε Λάτσιε:
http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=f_ytvci_i6t_e8%3d
ο ANT1 πιάνει τον παλμό , και ακολουθεί τον σωστό δρόμο του ΣΤΑΡ
nekrobutcher
18-08-2011, 20:05
Χρόνια πολλά σε
αιώνια αγαπημένο admin,
RatPoison,
Roswell,
12αστέρη,
Nekrobutcher,
Croissant
και Psychotron.
ευχαριστω και ανταποδίδω :pink: :teddy:
metamelia1
19-08-2011, 10:37
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
TODAY'S CHALLENGE:
http://www.youtube.com/watch?v=FXRAsUOblV4&feature=related
πριν απο 11 μηνες καλεσα για πρωτη φορα το προγραμμα απεξαρτησης 18+ λογω της εξαρτησης μου στην κανναβη.ΤΩΡΑ 11 μηνες μετα ειμαι καθαρος και νιωθω ξανα να στεκομαι στα ποδια μου-εξω απο τον βουρκο πλεον-.ΑΛΛΑ σημερα θα τους ξανακαλεσω να τους αναφερω πλεον τον εθισμο μου στο αλκοολ.τελικα ο διαολος εχει πολλα ποδαρια.ευχηθειτε μου σε 11μηνες απο τωρα η μονη εξαρτηση που θα μου εχει μεινει να ειναι αυτη στους ηλιοσπορους.
Ra Pariah
19-08-2011, 11:58
Καλύτερα μπιράκια, sod. ;) Κι ας μουτζώσουν οι "απελευθερωμένοι"..
ikonoklast
19-08-2011, 16:10
πριν απο 11 μηνες καλεσα για πρωτη φορα το προγραμμα απεξαρτησης 18+ λογω της εξαρτησης μου στην κανναβη.ΤΩΡΑ 11 μηνες μετα ειμαι καθαρος και νιωθω ξανα να στεκομαι στα ποδια μου-εξω απο τον βουρκο πλεον-.ΑΛΛΑ σημερα θα τους ξανακαλεσω να τους αναφερω πλεον τον εθισμο μου στο αλκοολ.τελικα ο διαολος εχει πολλα ποδαρια.ευχηθειτε μου σε 11μηνες απο τωρα η μονη εξαρτηση που θα μου εχει μεινει να ειναι αυτη στους ηλιοσπορους.
Φαντάζομαι όπως σου είπαν και στο 18άνω το πρόβλημα δεν έγκειται στο μαύρο, το αλκοολ ή στο «διάολο», είναι κάτι που αφορά εσένα και πρέπει να το δουλέψεις (και δεν εννοώ ότι είσαι σαβουρογάμης). Καλή τύχη να έχεις.
VidnaObmana
19-08-2011, 16:14
Καλύτερα μπιράκια, sod. ;) Κι ας μουτζώσουν οι "απελευθερωμένοι"..
Συμφωνω. Το αλκοολ μπορει να ειναι χειροτερο για τον οργανισμο (στομαχι συκωτι κλπ) αλλα ψυχολογικα η κανναβη ειναι πολυ πιο επικινδυνη!
atom_smasher
19-08-2011, 18:57
Φαντάζομαι όπως σου είπαν και στο 18άνω το πρόβλημα δεν έγκειται στο μαύρο, το αλκοολ ή στο «διάολο», είναι κάτι που αφορά εσένα και πρέπει να το δουλέψεις (και δεν εννοώ ότι είσαι σαβουρογάμης). Καλή τύχη να έχεις.
συμφωνω, αν και το γουστο του εχει βελτιωθει σαφως. Ισως να φταιει το αλκοολ.
metamelia1
20-08-2011, 03:07
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
Roswell47
20-08-2011, 04:02
ο sod κοβει τα μπαφα, ο φαιρστρωμ αρχιζει την πρεζα
Tispanagias tamatia
20-08-2011, 06:50
Πριν λίγο γυρνώντας από περίπολο στη γειτονιά με τη σκύλα μου, βρήκα στην αυλή μου έναν σκαντζόχοιρο. Απίστευτα γαμάτο ζωάκι και τρέχει και γρήγορα ε.
Εν τω μεταξύ μου έχει κολλήσει άσχημα.
http://28.media.tumblr.com/tumblr_l5x9f62fcT1qze5g2o1_500.gif
metamelia1
20-08-2011, 12:19
<3
22-08-2011, 10:01
Βάλτε κανα κανονικό τίτλο για το offtopic θρεντ, έψαχνα 2-3' να το βρω.
Πέθανε προχτες ο Νίκος Θέμελης, RIP :(
Mitsmann
22-08-2011, 10:10
αμα ειναι για δυο λεπτα, θα το αλλαξω τωρα, μην ανησυχεις.
Mitsmann
22-08-2011, 10:11
ΠΗΞΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕ ΡΕ ΝΕΟ.
22-08-2011, 10:15
Α πρέπει δηλαδή να υπερβάλλουμε για να μας πάρετε στα σοβαρά :!:
Αφού 3 λεπτά μου πήρε, να κοιτάζω απο πανω ως κατω, να μην το βρίσκω και να φτάνω και στην τρίτη σελίδα (όπου αποκλείεται να ήταν εκεί), μπροστά στα μάτια μου στην πρώτη σελίδα και δεν το έβλεπα.
Mitsmann
22-08-2011, 10:18
δηλαδη εχεις προβλημα ορασης και τα ριχνεις στο τοπικ μας.
αισχος.
my_troubled_Mind
22-08-2011, 10:40
Η 1η στη δουλειά μετα από μια γαμάτη βδομάδα διακοπώνε. θάνατος στους διοπτροφόρους.
enitharmon
22-08-2011, 10:54
σου δινουν να φας οι διοπτροφοροι
κάποιος με Illustrator CS3 για να μου κάνει ένα "save as" σε CS2 plz?
rat_poison
22-08-2011, 17:44
έχω CS5 μπορώ να το κάνω κιεγώ;
http://www.serrelib.gr/serres/airphoto/5552.jpg
καιγεται ο καυτος Κουλας...συμφορα
Art In Haste
23-08-2011, 00:28
Total Posts 730
Posts Per Day 1.00
Firestorm3
23-08-2011, 11:32
http://www.thiteia.org/
sorry admin it's my jobe
asimoulis
23-08-2011, 11:41
ξέρει κανείς πως διορθώνουμε αυτό που ξεκολλάνε τα γράμματα από τις εμφανίσεις μας; ήδη μου έχει καταστραφεί η φανέλα του καλύτερου παίκτη όλων των εποχών έχει φύγει το f γαμώ την παναγία. όχι τίποτα άλλο μαρέσει να τις φοράω και βράδυ ενίοτε, καγκουριά;
http://img17.imageshack.us/img17/6437/007frhv.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/7518/009xlu.jpg
Drumsick
23-08-2011, 11:48
Κάτι κάνετε λάθος στο πλύσιμο.. Δοκίμασε να βρεις κόλλα για υφάσματα, βάλε λιγάκι σε όλη την επιφάνεια που έχει ξεκολλήσει (από κάτω), σκέπασέ τη στάμπα με ένα πανί και σιδέρωσε.
atom_smasher
23-08-2011, 11:51
οι γνωστες του λονδινου και γενικα της γηραιας αλβιωνας εχουν να μου προτεινουν ενα καταστημα σαν την ηλεκτρονικη ή
το πλαισιο για να αγοραστει ενα printer-scanner; συμφερει ή οχι;
rat_poison
23-08-2011, 11:53
1.) δε συμφέρει (συνήθως, σε σχέση με τιμές σε ευρώ)
2.) amazon.co.uk κι έρχεται σπίτι σ'
KoiliaSamprela
23-08-2011, 12:24
1.) δε συμφέρει (συνήθως, σε σχέση με τιμές σε ευρώ)
2.) amazon.co.uk κι έρχεται σπίτι σ'
το .de έχει καλύτερες τιμές !
δες το αγγλικό skroutz επίσης
http://www.pricerunner.co.uk/
Firestorm3
23-08-2011, 12:25
Ο θείος Firestorm (III) δίνει για ακόμη μια φορά τη ΛΥΣΗ!
http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/e-shops-stin-agglia-co-uk-74524.html
atom_smasher
23-08-2011, 13:07
διευκρινηση: Να αγοραστει απο Λονδινο. Εκει. Στο καταστημα. Παραδοσιακα. Οχι ονλαιν πωληση. Το ζητημα ειναι πως θα αγοραστει για καποιον που θα σπουδασει Αγγλια και το χρειαζεται εκει. Τι προτεινετε; πειτε κανα καταστημα και βλεπουμε μετα αναλογως τι συμφερει.
Art In Haste
23-08-2011, 13:11
οι γνωστες του λονδινου και γενικα της γηραιας αλβιωνας εχουν να μου προτεινουν ενα καταστημα σαν την ηλεκτρονικη ή
το πλαισιο για να αγοραστει ενα printer-scanner; συμφερει ή οχι;
Δε ξέρω αν είναι πιο ακριβά ή πιο φτηνά από amazon αλλά σίγουρα παίζουν προσφορές. Δες τα παρακάτω
www.dixons.co.uk
www.argos.co.uk
www.pcworld.co.uk
Και γενικά η Tottenham Court Road όπως την συναντάς γωνία με Oxford Street και την ανεβαίνεις προς Warren Street είναι γεμάτη με μαγαζιά ηλεκτρικών συσκευών, υπολογιστές κτλ.
http://www.thiteia.org/
sorry admin it's my jobe
Ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που ακούμε εδώ? Ξεγυμνωθείτε κρυφοrappers.
rat_poison
23-08-2011, 14:14
eminem - not afraid
(ναι ρε soundhound)
Πως δεν το σκέφτηκα κι εγώ με shazam..
The Donnn
23-08-2011, 16:33
διευκρινηση: Να αγοραστει απο Λονδινο. Εκει. Στο καταστημα. Παραδοσιακα. Οχι ονλαιν πωληση. Το ζητημα ειναι πως θα αγοραστει για καποιον που θα σπουδασει Αγγλια και το χρειαζεται εκει. Τι προτεινετε; πειτε κανα καταστημα και βλεπουμε μετα αναλογως τι συμφερει.
Πήγαινε Tottenham Court Road και πάρε όλα τα καταστήματα στη σειρά. Το κόλπο που παίζει εκεί είναι πως τα καταστήματα έχουν τα ίδια πράγματα σε διαφορετικές τιμές. Λίγη υπομονή και κάποιο περπάτημα και θα βρείς ότι θέλεις σε καλή τιμή.
Firestorm3
24-08-2011, 01:29
Λοιπον βρηκα κατι φανταστικο.
ανοιγουμε το λινκ: http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=20&weekday=tue
και κανουμε scroll down. δε χρειαζονται τα γιαπωνεζικα, ειναι πως λεμε ρε παιδι μου, μια εικονα χιλιες λεξεις...
rat_poison
24-08-2011, 05:23
πράγματι γιαπωνέζικα δε χρειάζονται
λογικό μια που είναι στα κορεάτικα
Firestorm3
24-08-2011, 09:59
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ER
24-08-2011, 13:34
lulz
http://www.spiegel.de/international/germany/a-779446.html
κι ένα για τον αγαπημένο μας μινμιν
http://wildammo.com/2010/12/01/drugs-depicted-by-amusing-alice-in-wonderland-gifs/
KoiliaSamprela
24-08-2011, 13:47
ακόμα γελάω με το πρώτο.
Πανέξυπνο !!!!
The Donnn
24-08-2011, 19:18
Οι αντάρτες στη Λιβύη ανακοίνωσαν σήμερα πως προσφέρουν 1.1 εκατ. ευρώ σε οποιονδήποτε παραδόσει νερκό ή ζωντανό τον Μουαμάρ Καντάφι.
Ενδιαφέρεται κανείς να πάμε εκδρομή;
enitharmon
24-08-2011, 22:12
και που τα βρηκαν οι αντάρτες τα λεφτα;
Art In Haste
24-08-2011, 22:16
Λεφτά υπάρχουν.
asimoulis
24-08-2011, 22:18
σιγά τα λεφτά. ε, και σιγά τους αντάρτες.
Drumsick
25-08-2011, 09:58
Αν έχει η μαμά σας η γιαγιά σας ή η θεία σας κάποια ραπτομηχανή που κάθεται και σκονίζεται και χρησιμεύει μονάχα σαν έπιπλο για να πετάτε άπλυτα ρούχα πάνω αλλά δε θέλει να την πετάξει γιατί αμαρτία είναι, πείτε μου.
rat_poison
25-08-2011, 10:03
η γιαγιά μου έχει μια singer απ' αυτές χωρίς ρεύμα που κουνιέται η βελόνα με ένα μηχανισμό με ιμάντες, ροδέλες και πεντάλ και είναι ενσωματωμένη στο επιπλάκι της.
φοβερό μηχανικό κατασκεύασμα
φυσικά και δε σ' τη δίνουμε, απλά το λέω για να σκάσεις
Drumsick
25-08-2011, 10:16
Δε θέλω αντικέ χρέπι όπως και να'χει.
Mitsmann
25-08-2011, 10:45
Και γω εχω μια ιδια περιπου οπως λεει ο Ρατ.
τι εννοεις αντικε χρεπι, δουλευει κανονικοτατα.
Drumsick
25-08-2011, 10:55
Κοίταξε, ραπτομηχανή έχω ήδη, αλλά δεν κάνει ιδιαίτερα για τη χρήση που τη θέλω. Ψάχνω λοιπόν να αγοράσω κάτι καλύτερο, κατα προτίμηση επαγγελματικό ή ημί (και κατασκευασμένο μετά το 1990..), και είπα βρε αδερφέ να δοκιμάσω την τύχη μου κι εδώ μέσα.
Firestorm3
26-08-2011, 00:49
ΤΟ ΜΠΑΝΝΕΡ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. νιωθω σαν το σπιτι μου. σχεδον.
Valeriy Obodzinski
26-08-2011, 00:54
http://www.youtube.com/watch?v=dMXjdteUflk&feature=related
Zoonchild
26-08-2011, 11:09
δεν ξερω κατα ποσο αληθευει, ε
http://www.olathessaloniki.com/2011/08/k_25.html?spref=fb
Kουραμπιέδες με ...κοκαΐνη προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους κηδείας!!
υ.γ.: συντομα και μπουγατσα με κοκαϊνη :P
ikonoklast
26-08-2011, 11:14
Λατρεύω τη φάση του Epic News (http://www.epicnews.gr/kourampiedes-gia-gera-routhounia-2300/) ακριβώς γιατί τα ελληνικά μπλογκς ξεσκίζονται στο ράδιο αρβύλα copypasta χωρίς να ελέγχουν τίποτα.
Zoonchild
26-08-2011, 11:21
χαχ, ιδεα δεν ειχα για τουτο. Φολς αλαρμ λοιπον, οχι οτι υπηρχαν πιθανοτητες να ισχυουν αυτα που γραφανε, ειδικα απο την μεση και μετα, απλα ειχε χαβαλε το ολο κονσεπτ :-Ρ
Shadowking
26-08-2011, 11:30
Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο οποίος κατήγγειλε το γραφείο, εκτυλίχθηκαν σκηνές αλλοφροσύνης κατά την διάρκεια της τελετής.
“Οι ηλικιωμένοι παρευρισκόμενοι, από το μοιρολόι άρχισαν να χορεύουν γύρω από τον νεκρό ενώ τα κλάματα μετατράπηκαν σε νευρικό γέλιο. Τα κονιάκ “κατέβαιναν” σε σφηνάκια υπό τον ήχο χαρούμενων προπόσεων ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που παράγγελναν στους εργαζόμενους της αίθουσας τελετών mojito και άλλα καλοκαιρινά κοκτέιλ.
Το αποκορύφωμα ήρθε την ώρα της μεταφοράς του νεκρού προς το σημείο ταφής όπου οι δυο υπερήλικες αδερφοί του εκλιπόντος κάναν αγώνα ταχύτητας κατά μήκος της πομπής με τις συζύγους τους να σφυρίζουν και να φωνάζουν ενθαρρυντικά συνθήματα.”
νταξει πε8αίνω, κοντράρει στα ίσα λεκτικό κλαιν και οχτάποδο θάνατο.
~ladykiller~
26-08-2011, 15:06
... δεν παίζει.
αλλά κ μούφα να είναι, την έχω πια σαν εικόνα στο μυαλό μου.:touched::touched:
MoRmEnGiL
26-08-2011, 15:18
nystazw san tyxaios perastikos pou efage ena random piano sto kefali.
Αν έχει η μαμά σας η γιαγιά σας ή η θεία σας κάποια ραπτομηχανή που κάθεται και σκονίζεται και χρησιμεύει μονάχα σαν έπιπλο για να πετάτε άπλυτα ρούχα πάνω αλλά δε θέλει να την πετάξει γιατί αμαρτία είναι, πείτε μου.
τετοιο επιπλο λες...
http://i.imgur.com/lqv25.jpg
η απο τις πιο παλιες?
πρεπει να εχει και απο τις παλιονκαιρισιες αλλα στην αποθηκη
(ναι DVD Player ειναι εκεινο το ασημι)
Να μια αλλόκοτη απορία:
Που λέτε, γράφω ένα άρθρο, το οποίο δεν έχει σχέση με μαθηματικά, αλλά θέλω να χώσω μέσα ένα διάγραμμα venn, έτσι για τη φάση.
4 σύνολα και οι τομές τους λοιπόν, το ερώτημα που με καίει είναι, επειδή δεν υπάρχει κάτι για να βάλω στις 2 μαύρες περιοχές, είναι δόκιμο αυτό, δηλαδή να υπάρχουν "κενές" περιοχές σ'ένα διάγραμμα venn, ή είναι μαθηματικά ΛΑΘΟΣ, σα να διαιρείς με το 0 τύπου;
Δε μου φαίνεται λόγικο κάτι τέτοιο, αλλά απ'την άλλη σίγουρα δεν έχω δει ποτέ διάγραμμα venn με κενά, γι'αυτό λέω μπας και...
http://s1.postimage.org/2t2pda4g4/venn.jpg (http://postimage.org/image/2t2pda4g4/)
Επίσης, το διάγραμμα μοιάζει λίγο με νταγκλαρισμένο μαϊμουδάκι, έτσι όπως είναι χωρίς text.
rat_poison
26-08-2011, 15:47
Μπορεί να'ναι μπορεί και να μην είναι, αναλόγως
ας πούμε A = κόκκινο, Β = κίτρινο Γ = μπλε Δ = λευκό
θα χρησιμοποιήσω το V για την ένωση και το Λ για την τομή
τα μαύρα σου σύνολα είναι Μ1 = {ΑΛΒΛΔ} και Μ2 = {ΒΛΓΛΔ}
Μ1 και Μ2 θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι κενά σύνολα. Οι φουσκίτσες του διαγράμματος Venn δεν είναι αναγκαία κυκλικές αν θές να δείξουν αυτήν ή μία παρόμοια κατάσταση. Γενικά, είτε το δείξεις έτσι πως το έχεις αλλά κάνεις σαφές ότι M1 = M2 = {} είτε κάνεις ένα Venn με στραβές φουσκίτσες όπου να μην υπάρχει κοινή περιοχή ανάμεσα στα σύνολα είναι ένα και το αυτό
Παράδειγμα, έστω ότι ρίχνουμε ένα ζάρι μία φορά και έχουμε τα εξής ενδεχόμενα Α = { "φέρνω 1 ή 4 ή 5" } Β = { "φέρνω 3 ή 4 ή 6"} και Δ = {"φέρνω 1 ή 2 ή 3"}
αυτά δεν μπορούν να ισχύουν και τα 3 ταυτόχρονα, αλλά μπορούν να ισχύουν ανά δύο, ή μόνο του το καθένα
Πολύ ωραίος ο μάγκας.
Ομολογώ ότι το τελευταίο κομμάτι με τα ενδεχόμενα, με έκανε να προβληματιστώ λίγο πάλι για την "εγκυρότητα" του όλου εγχειρήματος, γιατί εγώ πάω να κάνω κάτι τέτοιο (http://www.google.com/imgres?q=funny+venn+diagrams&hl=en&client=firefox-a&hs=iFx&sa=X&rls=org.mozilla:el:official&biw=1280&bih=671&tbm=isch&prmd=ivns&tbnid=Dqb_2QmUlYpsYM:&imgrefurl=http://trikarentri.blogspot.com/2009/11/funny-venn-diagrams.html&docid=oxSq5gOl29bQgM&w=400&h=291&ei=yZxXTvqFBI3LtAbPo43XCg&zoom=1&iact=hc&vpx=200&vpy=362&dur=571&hovh=151&hovw=207&tx=129&ty=104&page=1&tbnh=151&tbnw=207&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:10,s:0) στην ουσία, όπου το διάγραμμα χρησιμοποιείται με ένα πιο χαλαρό και λίγο λάθος τρόπο (μπλέκεται η έννοια της ένωσης και της τομής αν καταλαβαίνω καλά) αλλά στην τελική γιατί να χαλάσω μόνος μου το ίδιο μου το αστείο κι εφόσον υπάρχει εστώ κι ένας άνθρωπος που λέει ότι στην ουσία μπορώ να βάλω μια ταμπελίτσα "void' ή κατι τέτοιο εκεί πέρα και καθάρισα, όλα είναι υπέροχα.
(Θενξ).
Art In Haste
26-08-2011, 18:03
Η Νέα Ζηλανδία βράβευσε ελληνικό χωριό για τα σουβλάκια του! (http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Geysi/h-nea-zhlandia-vraveyse-ellhniko-xwrio-gia-ta-soyvlakia-toy.1342240.html)
Firestorm3
27-08-2011, 06:20
How Blizzard started off (http://us.blizzard.com/en-us/company/about/b20/photo-gallery.html)
μια ρομαντική εποχή όπου μπορούσες να ξεκινήσεις κάτι δικό σου...
SpiritCrusher
27-08-2011, 15:03
Βλακείες, γιατί τώρα πως νομίζεις ότι ξεκινούν όλοι;
Team Meat, Mojang, Blow κτλ. από τα δωμάτια τους άρχισαν πριν από 2-3 χρόνια και τώρα έχουν εκατομμύρια δολλάρια.
Firestorm3
27-08-2011, 16:16
Μου λες για Super Meat Boy και Minecraft εν ετει 2011...όσα λεφτά κιαν βγάλαν από τις πρωτοπόρες ιδέες τους, δε θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν σα τη Blizzard. Δεν υπάρχει πια καν η δυνατότητα για κάτι τέτοιο, σε βάθος χρόνου. Βασικά σχεδόν όλες οι εταιρίες βιντεοπαιχνιδιών φαλίρησαν τα τελευταία 8 χρόνια εκτός απ'αυτές που εξαγοράστηκαν απο κολοσσούς όπως vivendi και EA...
http://fairplay.garena.com/showthread.php?15887-Boff.dragon-skoupidi&p=81540#post81540
http://computerpowertest.com/
MoRmEnGiL
29-08-2011, 06:03
Μου λες για Super Meat Boy και Minecraft εν ετει 2011...όσα λεφτά κιαν βγάλαν από τις πρωτοπόρες ιδέες τους, δε θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν σα τη Blizzard. Δεν υπάρχει πια καν η δυνατότητα για κάτι τέτοιο, σε βάθος χρόνου. Βασικά σχεδόν όλες οι εταιρίες βιντεοπαιχνιδιών φαλίρησαν τα τελευταία 8 χρόνια εκτός απ'αυτές που εξαγοράστηκαν απο κολοσσούς όπως vivendi και EA...
Den exeis adiko. Den yparxoun polla peri8wria pleon gia na gineis kati san th blizzard apo to tipota, logo ypersaturation ths agoras kai kyriws giati risko yparxei synh8ws mono sthn indie skhnh, ta mainstream games pernoun poly liga riska. Dld to megalytero mainstream risko ths epoxhs einai kati san to Dragon Age 1.
Ap thn allh h nea fournia indie developers pou katafere na paei pshla (team meat mojang klp pou anaferate) twra molis 3ekinaei thn poreia ths, opote exoume mellon akoma, den 3ereis pou 8a pane sto mellon. Exw ypshles prosdokeies, eidika apo mojang.
Firestorm3
29-08-2011, 06:23
Σιγά το ρίσκο στην indie σκηνή...σιγά το μπάτζετ που είχαν εξαρχής! Ή θα εξαγοραστούν απο κολοσσό για να αποκτήσουν την οικονομική στήριξη που χρειάζονται ώστε να βγάλουν ένα Σοβαρό παιχνίδι, ή θα μείνουν για πάντα στην Indie σκηνή δημιουργώντας διασκεδαστικά παιχνιδάκια...
Και το κακό είναι πως, όταν δουλεύουν για τη κάθε Vivendi, το τελικό προιόν περνάει απο τον έλεγχό τους. Αν δεν τους αρέσει τους λέει "ξαναφτιάξτε το, δε μας νοιάζει, δε κυκλοφορούμε εμείς τέτοιο πράμα!" ...για διάφορους δικούς τους λόγους, ακόμα κιαν το παιχνίδι είναι υπέροχο... οι game developers βρίσκονται υπό τον κλοιό του Καπιταλισμού! Όσο τους βοήθησε το '90~'03 να κάνουν θηριώδη άλματα, τόσο τους χαντακώνει τώρα αυτοματοποιώντας ολόκληρη τη βιομηχανία του γκέημιγκ...είναι απλα μια μηχανή που φτύνει χρήματα, αυτό και τίποταλλο :!:
Roswell47
29-08-2011, 13:19
Κύστη κόκκυγος, ντισκας >.<
Mitsmann
29-08-2011, 13:23
να πας στο ΕΡ του ΕΡ.
Roswell47
29-08-2011, 13:29
σωστα, το χα ξεχασει
Art In Haste
29-08-2011, 22:18
Ετοιμάζω βαλιτσούλα και αύριο ξεκινάω για Βαλένθια με μια επίσκεψη στο γειτονικό Buñol για
http://www.youtube.com/watch?v=0hwLAy5Z7II
Φωτογραφίες και λοιπά με την επιστροφή σε 3 μέρες.
Χρόνια πολλά σε Amnesiac και σε όποιον άλλο γιορτάζει
KoiliaSamprela
30-08-2011, 15:40
phga xtes sinaulia delivoria kai mou arese ligo. fml?
Firestorm3
30-08-2011, 16:14
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ
κονομησα Playstation 1, παιζει κανα dvd αυτο ή @@?
tsimpouklano
30-08-2011, 16:41
Ευχαριστώ πολύ :touched:
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον παππού μου. Σ'αγαπώ =)
SpiritCrusher
30-08-2011, 17:05
Mitsmann
30-08-2011, 17:14
Χρονια πολλα Αλεκο Αλεξανδρη!
jack the ripper
30-08-2011, 18:13
Χρονια πολλα στους εορταζοντες!!!!!!!!!!
Μόλις γύρισα από διακοπές, 5 μέρες στη Λήμνο φανταστικές και έπειτα στους Παξούς οι οποίοι με απογοήτεσαν πλήρως. Θα έμενα άλλες 5 αλλά έκατσα 2 και με το ζόρι. οι υπόλοιπες 3 αναπληρώθηκαν που αλλού, στη Χαλκιδική.
Αν φτάσουμε στο σημείο να εκποιήσουμε γη για να πληρώσουμε το χρέος μας ως χώρα, προτείνω ανεπιφύλακτα τους Παξούς.
Sotos_The_Tequiler
30-08-2011, 21:19
Σήμερα είναι και το Μπαϊράμι. Χρόνια πολλά!
Dragonlord
31-08-2011, 00:28
Άμα σου άρεσε λίγο, τότε ναι, fyl
Ra Pariah
31-08-2011, 00:47
Ό,τι καλύτερο, TsimpoTH!! :pink::pink:
Ευχές και σε Reject και super mod. :D:D
geologiko_karoto
31-08-2011, 00:49
Φονική ατάκα Δεληβοριά χθες: 'Τελευταία αρχίζω να τα βρίσκω με τον εαυτό μου, αφού λέμε να επανενωθούμε και να κάνουμε συναυλία στο ΟΑΚΑ'. (via @The_Stranger_gr on Twitter)
casshern
31-08-2011, 06:11
Το κακό με τους υπερφιλόδοξους νέους γιούζερς. Έχει παραγίνει.
Firestorm3
31-08-2011, 06:11
ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΣ;
casshern
31-08-2011, 06:12
Ξύπνησα για τσίσια :oops:
Firestorm3
31-08-2011, 06:13
καλη επιτυχια
MoRmEnGiL
31-08-2011, 07:15
xronia polla kiapomenane.
Amnesiac.
31-08-2011, 10:25
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά, σας αγαπώ όλους έναν έναν =)
Kaserinos
31-08-2011, 10:28
Σιγα μην σπαταλουσα τα χρονια πολλα μου, σε ενα τυπο με φεικ tattoos, λαθος σταυρωμενα χερια...
και καρο βερμουδα.
Kaserinos
31-08-2011, 10:34
Μέγα σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί στο Βέλγιο, μετά την κυκλοφορία ερασιτεχνικού video που δείχνει την δήμαρχο του Άαλστ, Ίλσε Γουίτερσπροτ, να ερωτοτροπεί δημόσια με τον σύντροφό της σε έναν πύργο! Στο video, που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται η δήμαρχος να κάνει έρωτα με τον σύντροφό της σε έναν πύργο. Οι ιστοσελίδες του Βελγίου αναφέρουν πως το video έχει τραβηχτεί κατά την διάρκεια των διακοπών της Γουίτερσπροτ στην Τουρκία, ενώ η ίδια επισήμανε μετά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το θέμα: «Δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Πρόκειται για μία ιδιωτική σκηνή με τον σύντροφό μου και η ημερομηνία της είναι πριν από τέσσερα χρόνια». Από το περιβάλλον της ανέφεραν επίσης: «Το video και οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από ένα κοντινό μέρος, στο οποίο είναι πολύ δύσκολο να πάει κανείς. Παρόλα αυτά, η κατάσταση δεν έχει να καμία σχέση με την πολιτική και δεν πρόκειται να επηρεάσει την πόλη και τους πολίτες της».
http://www.youtube.com/watch?v=KB-L_mWW9RY&feature=player_embedded
χριστιανικη διαστροφη!!!!!!
Ένα ζευγάρι από την Γερμανία έμαθε ότι έπρεπε να κάνει πρώτα σεξ για να αποκτήσει
παιδί! Το εν λόγω ζευγάρι πήγε σε κλινική γονιμότητας έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου και αφού δεν είχαν κάνει παιδιά για να μάθουν την αιτία. Οι γιατροί στην πανεπιστημιακή κλινική του Lubek υπέβαλαν το ζευγάρι σε μια σειρά εξετάσεων για να αποκαλυφθεί ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα γονιμότητας.
«Όταν τους ρωτήσαμε πόσο συχνά κάνουν σεξ, μας κοίταξαν με μεγάλη απορία και απάντησαν: «Τι εννοείτε σεξ,» είπε ο εκπρόσωπος της κλινικής.
«Δεν μιλάμε για διανοητικά καθυστερημένους ανθρώπους αλλά για ένα ζευγάρι που μεγάλωσε σε θρησκευόμενο περιβάλλον και που απλώς δεν γνώριζε τον σωστό τρόπο αναπαραγωγής,» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Ο 36-χρόνος σύζυγος και η 30-χρονη σύζυγος τώρα κάνουν σεξοθεραπεία ενώ οι υπεύθυνοι της κλινικής αναζητούν και άλλα τέτοια ζευγάρια που έχουν έλλειψη σεξουαλικής επιμόρφωσης.
http://www.blog.gr/article.php?id=33134&category_id=28
αχαχαχχααχ οχι ρε μλκ δε γινεται
αχαχαχχααχ οχι ρε μλκ δε γινεται
Πράγματι, δε γίνεται. Η ιστορία αυτή δημοσιεύεται πού και πού ξανά και ξανά τα τελευταία 6-7 χρόνια.
εισαι ο deggial και θυμασαι δημοσιευματα 7ετιας...με ανατιναζεις
αλλο μουχαμπετι τωρα....
οδηγαω σε ενα αντεγκραο στενο για να πα να παρω τσιγαρα (δεν εχω φωτα και αποφευγω μπατσοι διοτι εχει Γερακινεια εδω)
και μπροστα μου οδηγαει μια νεκροφορα ενας μπαρμπας...οχταρακια κανονικα καργα σουρας
κανω υπομονη για καμια 20 μετρα ωσπου παιρνω την μεγαλη αποφασις και τον προσπερναω
με τον που περναω μπροστα τον ακουω ''τ'τσιτσου εισι συ?''...κανω στην ακρη να σταματησω και να τον απαντησω
μεχρι να πω ''ναι θειο'' επεσε πανω μου
δεκα λεπτα εκανα να τον σηκωσω
οριστε και η νεκροφορα aka μαρμαγκα...
http://2.bp.blogspot.com/_EIK4_YfulIA/SkUk4dgBDLI/AAAAAAAAADk/ICJHwsUicgo/s400/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF5.jpg
rage for order
01-09-2011, 23:05
aka ματρακάς
ο ματρακάς δεν είναι σφυρί?
Raven Lord
02-09-2011, 09:52
aka ματρακάς
:touched:
tsimpouklano
03-09-2011, 12:42
http://3.bp.blogspot.com/-9LJlggtRQV8/Tl_fmtH7h3I/AAAAAAAAAB0/qTxPOshxIjQ/s1600/%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25B9%25CF%2580%25CF%2583%25CE%25B9%2B%25CF%2587%25CE%25B9%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF%25CE%25BD%2B%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2587%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF%25CE%25BD%2Bcopy.jpg
Ειδικά για την Δευτέρα, παρακαλούνται οι νοικοκυρές του ER να τιμήσουν με την παρουσία τους.
http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/09/13-2_03.html
Pink στο φίλο μου που χθες το γάμο του είχε για τραγούδι εισόδου του ζευγαριού στο κέντρο το crazy train.
Εφαγε ομως τρύπημα αφού κανά 10λεπτο πριν, η ορχήστρα έπαιξε τα παιδιά του Πειραιά.
supermachoman
03-09-2011, 18:06
pink στον ξάδερφό μου
ένας φίλος του σε ψιλομεγάλη παρέα πήρε την κοπέλα του απ'το χέρι και έκανε ανακοίνωση σε φάση "τον επόμενο Απρίλη με τη Μαρία παντρευόμαστε"
οπότε ο ξάδερφος ψιλοπιωμένος παίρνει κι αυτός μετά από λίγο την κοπέλα του απ'το χέρι
"έχω να κάνω μια ανακοίνωση,
...βγαίνει το Diablo 3 ρε μουνιά"
~ladykiller~
03-09-2011, 18:36
παίζει κάτι με τις μέλισσες/σφήκες (όχι, προφανώς κ δε τις ξεχωρίζω) σήμερα ή όλες οι βλαμμένες επιτίθενται στο τίμιο σπίτι μας?
Deckard Cain
03-09-2011, 18:39
pink στον ξάδερφό μου
ένας φίλος του σε ψιλομεγάλη παρέα πήρε την κοπέλα του απ'το χέρι και έκανε ανακοίνωση σε φάση "τον επόμενο Απρίλη με τη Μαρία παντρευόμαστε"
οπότε ο ξάδερφος ψιλοπιωμένος παίρνει κι αυτός μετά από λίγο την κοπέλα του απ'το χέρι
"έχω να κάνω μια ανακοίνωση,
...βγαίνει το Diablo 3 ρε μουνιά"
What a fortunate turn of events!
ο Deckard Cain είναι το fake της δεκαετίας.
scarecrow
03-09-2011, 18:46
παίζει κάτι με τις μέλισσες/σφήκες (όχι, προφανώς κ δε τις ξεχωρίζω) σήμερα ή όλες οι βλαμμένες επιτίθενται στο τίμιο σπίτι μας?
Όταν είχα πάει στο χωριό με τσίμπησε μετά από χρόνια μια,ενώ την μάνα μου την τσιμπησαν δυο φορές μέσα σε λίγες βδομάδες.
Πραγματικά μου φάνηκε πολύ περίεργο και εμένα.
rat_poison
03-09-2011, 20:18
Πώς τις ξεχωρίζουμε
Η σφήκα έχει δαγκάνες και είναι πιο μεγάλη, άτριχη (ή σχεδόν άτριχη) με έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα και η μέλισσα είναι μικρότερη, τριχωτή, μόνο με κεντρί και είναι μεν κιτρινόμαυρη, αλλά όχι τόσο έντονα, φαίνεται σχεδόν μαύρη.
Η σφήκα είναι πιο επιθετική ενώ η μέλισσα πιο φοβιτσιάρα, θα επιτεθεί μόνο για άμυνα, ενώ η σφήκα αν θυμώσει στα παπάρια της, σου την πέφτει άμα λάχει
σφήκα
http://www.bees.gr/blog/uploaded_images/wasp/wasp.jpg
Μέλισσα
http://www.bees.gr/blog/uploaded_images/wasp/bee.jpg
Τι κάνουμε σε περίπτωση που μας τσιμπήσουν και δεν είμαστε αλλεργικοί, οπότε την πουτσίσαμε
Στη μέλισσα, επειδή έχει όξινο δηλητήριο, βάζουμε κάτι βασικό, πιχί αμμωνία, ή αν δεν έχουμε, πατάμε πάνω στην πληγή σκόρδο, ή στην ανάγκη σόδα.
Στη σφήκα, επειδή έχει βασικό δηλητήριο, βάζουμε κάτι όξινο, ξίδι, λεμόνι, τυρί ή κάτι παρόμοιο.
KoiliaSamprela
03-09-2011, 20:20
ακόμα πιο απλά
σφίγγα
http://www.milkman.gr/wp-content/uploads/2011/05/WASP1.jpg
και
μέλισσες
http://1.bp.blogspot.com/_uj-GOx_QI50/StyMhSI1kOI/AAAAAAAACTY/pqHp66WMH9g/s400/melisses.jpeg
SpiritCrusher
03-09-2011, 20:22
ο Deckard Cain είναι το fake της δεκαετίας.
9 ποστς όμως και ακόμα δεν έχει πει "stay a while and listen" που έπρεπε να είναι πρώτο πρώτο.
Πιο φεηλ deckard cain της δεκαετίας :!:
Dragonlord
03-09-2011, 21:52
Pink στο φίλο μου που χθες το γάμο του είχε για τραγούδι εισόδου του ζευγαριού στο κέντρο το crazy train.
Εφαγε ομως τρύπημα αφού κανά 10λεπτο πριν, η ορχήστρα έπαιξε τα παιδιά του Πειραιά.
Σας έχω όλους, χάγκαρντ.
Πώς τις ξεχωρίζουμε
Η σφήκα έχει δαγκάνες και είναι πιο μεγάλη, άτριχη (ή σχεδόν άτριχη) με έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα και η μέλισσα είναι μικρότερη, τριχωτή, μόνο με κεντρί και είναι μεν κιτρινόμαυρη, αλλά όχι τόσο έντονα, φαίνεται σχεδόν μαύρη.
Η σφήκα είναι πιο επιθετική ενώ η μέλισσα πιο φοβιτσιάρα, θα επιτεθεί μόνο για άμυνα, ενώ η σφήκα αν θυμώσει στα παπάρια της, σου την πέφτει άμα λάχει
σφήκα
http://www.bees.gr/blog/uploaded_images/wasp/wasp.jpg
Μέλισσα
http://www.bees.gr/blog/uploaded_images/wasp/bee.jpg
Τι κάνουμε σε περίπτωση που μας τσιμπήσουν και δεν είμαστε αλλεργικοί, οπότε την πουτσίσαμε
Στη μέλισσα, επειδή έχει όξινο δηλητήριο, βάζουμε κάτι βασικό, πιχί αμμωνία, ή αν δεν έχουμε, πατάμε πάνω στην πληγή σκόρδο, ή στην ανάγκη σόδα.
Στη σφήκα, επειδή έχει βασικό δηλητήριο, βάζουμε κάτι όξινο, ξίδι, λεμόνι, τυρί ή κάτι παρόμοιο.
Το πρώτο είναι λιλιγκια ρε φίλε, έχει όξινο δηλητήριο.
Η σφήκα είναι έτσι: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/00/Oosterse_hoornaar_Vespa_orientalis_(1).jpg/240px-Oosterse_hoornaar_Vespa_orientalis_(1).jpg
rat_poison
03-09-2011, 22:27
εν συντομία και χωρίς πολλές πολλές αναλύσεις
δεν ξέρω πώς λέτε τι στο χωριό σου, αλλά κάνεις λάθος
αυτή η κόκκινη είναι απλά μία άλλη σφήκα. απλά wiki it
scarecrow
03-09-2011, 22:44
ace κάνεις λάθος.
Το πρώτο είναι σφήκα και όταν με τσίμπησε έβαλα ξύδι και σταμάτησε ο πόνος.
Εάν ήταν όπως τα λες το ξύδι θα τα έκανε χειρότερα.
Harbinger of Death
03-09-2011, 23:23
Μου το θυμίσατε με τον Deckard Cain, φάτε:
http://www.minscandboo.com/
Camaraderie, adventure, and steel on steel. The stuff of Legend, right Boo?
tsimpouklano
04-09-2011, 00:49
της μανας
Firestorm3
04-09-2011, 00:55
☻
Ra Pariah
04-09-2011, 01:16
Θέλω να 'μαι από μια γωνία όταν ο Dragonlord ως άλλος Γιάννης Βόγλης στο "Πανικός στα σχολεία" θα αρχίσει την ΚΑΘΑΡΣΗ.
Στον διάδρομο έξω από το εργαστήριο, την παραπροηγούμενη Παρασκευή είχαν μαζευτεί στην γωνία δίπλα στην είσοδο 3 σφήκες, μάλλον να φτιάξουν φωλιά ή κάτι. Την προηγούμενη Δευτέρα είχαν γίνει επτά. Την Τρίτη ξεκίνησε κατάληψη και το κτήριο είναι κλειστό για να ασχοληθεί κανείς να τις διώξει, οπότε παίζει άνετα όταν τελειώσει η κατάληψη να μας καλοσωρίσει κανά σμήνος.
rat_poison
04-09-2011, 02:29
ξέχασα να γράψω
οι σφήκες φοβούνται τη φωτιά, κι όχι άδικα γιατί τις γαμάει και κάνει τη φωλιά τους στάχτη και μπούρμπερη σε δευτερόλεπτα
αν είναι πάρα πολλές για να πλησιάσουμε με εντομοκτόνο, τότε βάζουμε μπροστά του έναν αναπτήρα και τις ξεπουτανιάζουμε alien-style
~ladykiller~
04-09-2011, 07:49
σε γενικές γραμμές έχουν ξεκωλιαστεί κ ύστερα από το επιμορφωτικό ποστ του rat_poison μάλλον μέλισσες μας την πέφτουν.
αλλά είναι κάτι σαν αποστολή αυτοκτονίας. χθες φάγαμε 5 από τις 8-10 που περάσανε, τώρα μου σκάσανε άλλες 2 αλλά πάνε πολύ αργά οπότε κάπου λυπάμαι κ να τις σκοτώσω.
τεσπά... έρχεται το τέλος.
ή του κόσμου ή το δικό μου γιατί έχω κ αλλεργία κ δε μ'αρέσουν αυτά τα πράγματα.
Shadowking
04-09-2011, 11:27
Στον διάδρομο έξω από το εργαστήριο, την παραπροηγούμενη Παρασκευή είχαν μαζευτεί στην γωνία δίπλα στην είσοδο 3 σφήκες, μάλλον να φτιάξουν φωλιά ή κάτι. Την προηγούμενη Δευτέρα είχαν γίνει επτά. Την Τρίτη ξεκίνησε κατάληψη και το κτήριο είναι κλειστό για να ασχοληθεί κανείς να τις διώξει, οπότε παίζει άνετα όταν τελειώσει η κατάληψη να μας καλοσωρίσει κανά σμήνος.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b0/Anna_Diamantopoulou2.jpg/220px-Anna_Diamantopoulou2.jpg
rat_poison
04-09-2011, 11:52
Ναι, κάπου εδώ να πούμε ότι αν έχουμε καταλάβει ένα κτήριο είμαστε υπεύθυνοι και αρμόδιοι για οτιδήποτε χρειάζεται κι αντί να κλαιγόμαστε, οργανώνουμε τον κόσμο και παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Δεν περιμένουμε κανέναν πούστη, λύνουμε τα προβλήματα μόνοι μας.
Tispanagias tamatia
04-09-2011, 12:04
"Μαζεύω τα πάντα, ο χρηστάρας ο παλιατζής το καλό παιδί"
συμβαίνει τώρα
Kaserinos
04-09-2011, 12:11
Συνεβη εδω πριν κανα μισαωρο του στυλ "Ο παλιατζης. Ολα τα παλια, μαζευω".
Καθε Κυριακη, στην ωρα του.
Tyler_Durden
04-09-2011, 12:32
και συμπληρώνει "...ο παλιατζής της γειτονιάς σας, είναι πάντα κοντά σας" :touched:
Phantom Duck
04-09-2011, 14:18
Ναι, κάπου εδώ να πούμε ότι αν έχουμε καταλάβει ένα κτήριο είμαστε υπεύθυνοι και αρμόδιοι για οτιδήποτε χρειάζεται κι αντί να κλαιγόμαστε, οργανώνουμε τον κόσμο και παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Δεν περιμένουμε κανέναν πούστη, λύνουμε τα προβλήματα μόνοι μας.
rofl, εσύ κατάλαβες ότι ο deggial συμμετέχει στην κατάληψη;
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_8449.html
Κλείνω ένα απολαυστικό τέταρτο ΓΕΛΙΟΥ
The Good Son
04-09-2011, 17:46
Γέλα μαλακιστήρι. Αν και συ είχες πατέρα ή αδερφό στρατιωτικό δεν θα το έβρισκες τόσο αστείο.
Tispanagias tamatia
04-09-2011, 17:48
Προσωπικά τίποτα δε θα έβρισκα αστείο.
freak brother
04-09-2011, 17:59
αυτος που περιγραφει παντως ειναι ο καπτεν αμερικα.
πραγματικά TOO MUCH.
και στο κάτω κάτω δική του επιλογή ήταν να μπλέξει εκεί
tsimpouklano
04-09-2011, 18:03
Πως η μοίρα μπορεί να σου παίξει τόσο άσχημο παιχνίδι.
phthoggon
04-09-2011, 18:05
Γέλα μαλακιστήρι. Αν και συ είχες πατέρα ή αδερφό στρατιωτικό δεν θα το έβρισκες τόσο αστείο.
Τι μαλακία είναι αυτή τώρα? Και χουντικό/μπερλουσκόνι/χίτλερ να είχαμε πατέρα ή αδελφό δε θα μας φαινότανε αστεία η κριτική ενάντια τους. Δεν είναι χαχαχα, αλλά δε θα κάτσω εγώ να παραδεχτώ οποιονδήποτε επειδή κουράζεται και δουλεύει απλά. Έχει σημασία και για ποιο λόγο και για συμφέρον ποιών γίνεται αυτό έτσι?
phthoggon
04-09-2011, 18:10
μπα, εγώ πιστεύω ότι ήταν σοβαρό πόστ.
freak brother
04-09-2011, 18:11
ομπβιους τρολλ ρε φθονγκ
Firestorm3
04-09-2011, 18:12
πω ρε φιλε ανοιγω 500 tabs και δε κολλαω ποτε. μολις ανοιξω το tromaktiko γαμιεται το συμπαν.
το κειμενο ειναι τελειως αδιαφορο. απορω πως προκαλει γελιο ή οτιδηποτε.
Α)Εξακολουθώ να μήν έχω.
Β)Και να είχα, πάλι θα έβρισκα αστείο οτι και τα ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ παραπονιούνται.
Γ)Μαλακηστήρι είσαι συ και το ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ο πατεροαδερφοεσυ ο στρατιωτικός.
ikonoklast
04-09-2011, 18:59
http://i.imgur.com/O6fKv.jpg
Firestorm3
04-09-2011, 19:14
δεν αφηνετε τις μαλακιες λεω γω;
σαν σημερα, 77 χρονια πριν, γεννηθηκε ο καλυτερος τραγουδιστης του συμπαντος.
♥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ EDUARD KHIL ♥
Radienergeia
04-09-2011, 19:56
Θέλω να 'μαι από μια γωνία όταν ο Dragonlord θα αρχίσει την ΚΑΘΑΡΣΗ.
http://i112.photobucket.com/albums/n178/Bloodstained_nemesis_2006/admin3wo0mbvp2ap5.gif
Firestorm3
04-09-2011, 20:01
ΑΝΤΕ ΓΑΜ~
scarecrow
04-09-2011, 20:55
http://news247.gr/kosmos/paraksena/methysmenos_dagkwse_puthwna.1354727.html
The Donnn
04-09-2011, 21:54
"Δεν είμαι λάτρης των φιδιών αλλά προσπαθώ να μην τα δαγκώνω".
:touched:
rat_poison
05-09-2011, 00:56
rofl, εσύ κατάλαβες ότι ο deggial συμμετέχει στην κατάληψη;
Όχι, αλλά δεν μπορεί και να γκρινιάζεις και να αδρανείς, είναι κάπως άδικο, ψέματα; Συμμετέχεις δε συμμετέχεις, αν θέσεις τέτοιο θέμα στη συνέλευση, ή σε συζητήσεις με συμφοιτητές δεν παίζει να αγνοηθεί.
Ακόμα κι ένα φλάιερ σε έναν τοίχο που να λέει "ελάτε να καθαρίσουμε τις μέλισσες ατενίστας-style" θα ήταν αποτελεσματικό
Πολύ σοβαρά το πήρατε... προφανώς δε κατηγορώ την κατάληψη. Έτσι κι αλλιώς η μαλακία εξ' αρχής ήταν που δεν ψεκάσαμε να τις διώξουμε από την Τρίτη, εφόσον το γνωρίζαμε ότι κατά πάσα πιθανότητα οι φοιτητές θα κάνουν κατάληψη.
ικονοκλαστς βγαλε το ΑΡΧΙΔΙ απο το αβαταρ σου ρε
γαμω το αρχιμαφιοζο
Roswell47
06-09-2011, 17:32
Το καλυτερο και πιο φθηνο φαστφουνταδικο ανοιξε Θεσσαλονικη διπλα στη Ροτοντα σχεδον. Besty's το λενε και καλο θα ηταν να πατε ολοι να φατε
Art In Haste
06-09-2011, 17:34
Τί παίζει;
Και που ακριβώς γιατί είναι γεμάτη η γειτονιά...
Roswell47
06-09-2011, 17:34
http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t7287 εδω εισαι
Art In Haste
06-09-2011, 17:38
Ενδιαφέρον....
χα, το μαγαζί στην άλλη γωνία απέναντι από την ροτόντα το λένε, ή το λέγανε, Best...
Roswell47
06-09-2011, 17:54
το λενε, και ειναι ονομα καμουφλαζ φυσικα αφου ειναι ο,τι χειροτερο
tsimpouklano
06-09-2011, 21:21
Ουκ ολίγες περιπτώσεις γαστρεντερίτιδας στο Best. Πραγματικά, ΜΗΝ ΦΑΣ!
Στη Καλαμαριά, Κηφισιά, αν βρεθείς φάε οπωσδήποτε σουτζουκάκι στο Νησί της Αφροδίτης. Εξαιρετικό.
Από κοτόπουλο, λογικά θα ξέρεις, Κότα Φίνα. Έχω φάει 3-4 φορές... μέλι.
exw faei best ekatomurria fores kai einai gamistero.
Firestorm3
07-09-2011, 00:45
καλη επιτυχια
The Good Son
07-09-2011, 01:02
pita kotobeikon kai moustardomagioneza apo ola, sto best. gia gera nevra.
Ra Pariah
07-09-2011, 01:04
Στηρίζω.
kotobeikon, sto best.
:thumbsup:
Diva Plavalaguna
07-09-2011, 01:45
μια που λέτε για φαγητά Σαλόνικα να πω κι εγώ τη σημερινή μου εμπιερία.
ήμανε με μια φίλη και μετά τον καφέ λέμε 'πεινάμε. δεν πάμε να δοκιμάσουμε χοτ-ντογκ με πατάτες 1ευρό, σ' εκείνο το καινούριο Εγνατία με Πλαιών Πατρών Γερμανού γωνία περίπου ;'
(πρέπει να χουν ανοίξει πέντε χιλιάδες χοτ-ντογκάδικα εδώ πέρα παρεπιπτόντως)
ε και πάμε.
φτάνουμε και βλέπουμε φωτό απ' έξω 'κοτομπουκιές με πατάτες σε ψωμάκι 1,5ευρώ'
κοιταζόμαστε μια στιγμή σα να λέμε 'ε κοτοπουλάρα ποιότητα, φτάνει με τα σαπιολουκάνικα, για μισο ευρώ τώρα, τς τς, βουρ'
μπαίνουμε παραγγέλνουμε κ χαζεύω που τα ετοιμάζει.
ΞΕΝΕΡΑ 1η. αφού έχει βάλει 3 κοτομπουκιές στο σάντουετς πιάνει 5-6 πατάτες (σιγά μωρή λαρτζ) τις βάζει, κοντοστεκεται μισό δεύτερο και πριν το τυλίξει πιάνει μία και τη βγάζει !!!1 WTF?!!!
ΞΕΝΕΡΑ 2η. μου δίνει το σάντουετς. το παίρνω και .... κοιτάω το χέρι μου να δω αν όντως κρατάω κάτι. μιλάμε νόμισα ήταν ολόγραμμα από σάντουετς, βαριά 2 μικρογραμμάρια (ε είχε και το χαρτί γι αφτό)
πληρώνουμε, βγαίνουμε έξω και δαγκώνουμε...
ΞΕΝΕΡΑ 3η. κρύες πατάτες, κρύες κοτομπουκιές.
ΞΕΝΕΡΑ 4η (η υπέρτατη). συμφωνούμε 100% οτί οι κοτουμπουκιές είχαν γεύση ΨΑΡΙ :rofl:
ΞΕΝΕΡΑ 5η. ενόχληση στο στομάχι αμέσως μετά, όχι τσιρλιπιπί αλλά αισθητή (σε εμένα μόνο :oops: ).
αυτά προς ενημέρωση για να το αποφύγετε :wink:
Art In Haste
07-09-2011, 01:54
Και γιατί δε μπήκες να διαμαρτυρηθείς και να το δώσεις πίσω;
Αυτο με την πατατα ειναι η υψιστη γυφτια ε. Αισχος απλα.
λαθος σαητ.πατε στο τρομακτικο
tsimpouklano
07-09-2011, 10:52
Απίστευτη ξενέρα και απίστευτη ΓΥΦΤΙΑ. Θα έπρεπε να τους το τρίψεις στη μούρη, γαμώ το σπίτι τους δίνεις τα λεφτά σου και κοιτάζουν πως να σε κλέψουν κανονικότατα.
Για λουκάνικο θα σου πρότεινα το Βραστό στη μέση της Γούναρη που νομίζω τώρα μεταφέρθηκε στη γωνία με Τσιμισκή. 1 ευρώ και το λάχανο είναι μούρλια :D
Kaserinos
07-09-2011, 11:30
Η φθήνεια τρώει τον παρά.
casshern
07-09-2011, 15:00
Μιας που λέμε για την ευρύτερη περιοχή της Καμάρας, να δώσουμε ένα πόντο στο γωνιακό σαντουιτσάδικο-οβελιστήριο Εγνατία με Ιασωνίδου("δια χοιρός" αν δεν κάνω λάθος), με τη μπριζόλα σούβλας που φέρνει μάτια στα δάκρυά μου κάθε φορά και το εξίσου δυνατό ελασσονίτικο. Αισθητική και εξυπηρέτηση καντίνας, προς γνώσιν των υποχόνδριων, αλλά όποτε περνάω, μπαίνω στον πειρασμό για ένα για το δρόμο, ακόμα και αν έχω μόλις σηκωθεί απ'το τραπέζι.
Κλεψιά είναι και τα σαντουίτσια του εικοσιδυού αλλά έχει πάντα ουρά.
Art In Haste
07-09-2011, 16:54
Αυτά είναι trendy....:puke::
carheart
08-09-2011, 15:37
http://www.ustream.tv/nasajpl2
δείτε άμεσα
Ρωτάω και στο chat αλλά μάλλον δεν βλέπεις? Τι ακριβώς βλέπουμε εδώ?
carheart
08-09-2011, 15:42
από λεπτό σε λεπτό απογείωση
edit, ίσως και από ώρα σε ώρα
T minus τέσσερις χιλάδες κάτι είπε..
Εδιτ: σε 4 λεπτά.
The Good Son
08-09-2011, 15:45
Μιας που λέμε για την ευρύτερη περιοχή της Καμάρας, να δώσουμε ένα πόντο στο γωνιακό σαντουιτσάδικο-οβελιστήριο Εγνατία με Ιασωνίδου("δια χοιρός" αν δεν κάνω λάθος), με τη μπριζόλα σούβλας που φέρνει μάτια στα δάκρυά μου κάθε φορά και το εξίσου δυνατό ελασσονίτικο. Αισθητική και εξυπηρέτηση καντίνας, προς γνώσιν των υποχόνδριων, αλλά όποτε περνάω, μπαίνω στον πειρασμό για ένα για το δρόμο, ακόμα και αν έχω μόλις σηκωθεί απ'το τραπέζι.
opws exoume pei pollakis, ellassonitiko + xtipiti.
vevea gia to FOVERO ELASSONITIKO. pame korifi.
nothingman
08-09-2011, 15:46
μέχρι να μπαλώσουν αυτή την τρύπα αριστερά.
Ήρθε σε κάποιον η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης; Σε συνάδελφο μόλις έφτασε το φιρμάνι να πληρώσει μια 500αρού.
Βρείτε ποιά είναι γυναίκα απο τους 2 και κερδίστε μια ελευθέρας από αντιντόπιν κόντρολ.
http://www.contra.gr/Sports/TrackandField/article1358702.ece/ALTERNATES/w460/Kenteris+Thanou.jpg
KoiliaSamprela
09-09-2011, 11:49
έλα πες, με έχει φάει η αγωνία ...