View Full Version : The...
ikonoklast
09-06-2011, 21:33
Απίθανο έκτρωμα αυτό το άγαλμα. Πολύ δυνατό συμβολικά αν έχεις και την εικόνα κατάντιας και παρακμής της γύρω περιοχής και όλο μαζί κάνει την Αθήνα που αγαπάμε!
freak brother
09-06-2011, 21:38
Απέριττος Απεστάλη: 19/08/2004, 20:07:05
--------------------------------------------------------------------------------
Αγαπητέ φίλε Πάνο θέλω να σου κάνω μια διευκρίνηση. Σχετικά με το θέμα της πλατείας Καραϊσκάκη στην οποία αναφέρθηκες τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά με τα διάφορα που τοποθετήθηκαν επάνω της. Αυτό απο μονο του ειχε μπεί θέμα πριν δύο χρόνια στο φόρουμ του ίνερνετ γιατί έκρυβε άλλα απο πίσω του. Τα αγάλματα τα συγκεκριμένα στην πλατεία Καραϊσκάκη έίχαν μπεί για άλλο λογο επι Αβραμόπουλου.. (αχ αυτός ο Αβραμόπουλος....) και είχε να κάνει με τις φήμες που υπήρχαν ότι κατά την διάρκεια των έργων του μετρό στην συγκεκριμένη πλατεία βρεθηκε υπόγειος ναός λατρείας χθονίων θεοτήτων ο οποίος θάφτηκε απο την δημοσιότητα γιατί κάποιοι τον χρησιμοποιούν ακόμα!!! Αυτό το μεταφέρω με επιφύλαξη... Όμως υπάρχουν κάποια περίεργα...
Τα άγάλματα που τοποθετήθηκαν δεν είναι για τους ικάρους αλλά στην πραγματικότητα έχουν να κάνουν με τον εκπεσόντα άγγελο όπως πολυ ωραία παρατήρησες κι εσύ. Εξάλλου στην πλατεία, στην άλλη της πλευρά υπάρχει και άλλο άγαλμα με μια γερακόμορφη θεότητα. Θα σου θυμίσω επίσης μια πολύ περίεργη αφίσα που είχε κυκλοφορήσει όταν έφτιαξε ο Αβραμόπουλος το κόμμα του στην οποία υπήρχαν αμμόλοφοι και η σκια της σφίγγας.. συνδύασέ τα όλα αυτά και βγάλε τα συμπεράσματα μόνος σου και θα πω για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις και τίποτε δεν γινεται τυχαία... Το μπάχαλο και η νοητική σύγχιση που προξενούν όλα αυτά στούς πολίτες ειναι επιλεγμένη πολιτική. Μην το ξεχνατε αυτό... Τίποτε μα τίποτε γαμώτο μου δεν το κάνουν τυχαία...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Edited by - Απέριττος on 19/08/2004 20:13:03
http://forum.christian-orthodox.gr/viewtopic.php?f=10&t=4&start=5550
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/327588.html
Ο Πειραιας ηταν νησι.
Ανεξαρτησία ρε ΜΟΥΝΙΑ.
Dr.Gonzo
10-06-2011, 10:22
Σκάλωσα...
http://img32.imageshack.us/img32/6964/unled1va.jpg
...διάβασα "Γιουλάι"
atom_smasher
10-06-2011, 14:03
Μετα απο περιπλανηση 6 μηνων βρηκαμε σημερα σπιτι για 2 χρονια, επιτελους!!
Χαλαλι οι 4 μετακομισεις μεσα σ αυτους τους 6 μηνες.
Tyler_Durden
10-06-2011, 23:40
http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/Canada/327739.html
what the fuck?
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/327588.html
Ο Πειραιας ηταν νησι.
Ανεξαρτησία ρε ΜΟΥΝΙΑ.
πρωτα θα κυρηξουμε τα καμινια αυτονομο πριγκηπατο με ανακτορο το γκετο
και μετα θα παρει σειρα η υπολοιπη πολη
Comte de Saint-Germain
11-06-2011, 11:26
Αύριο θα έχουμε γίνει Μόντε Κάρλο.
Ethereal
12-06-2011, 13:48
πειτε ενα καλο σουβλατζιδικο απο ανω πατησια μερια
morphine
12-06-2011, 14:35
άριστον στο τέρμα της πατησίων δίπλα στα έβερεστ
τουλάχιστον ήταν καλό μέχρι πριν 6-7 χρόνια που έφαγα τελευταία φορά από 'κει
Ethereal
13-06-2011, 02:05
thanks και οντως ηταν οπως πρεπει
carheart
14-06-2011, 09:20
Σου μπλοκάρει η τράπεζα χωρίς προειδοποίηση την παλιά κάρτα (ενώ σε είχε ενημερώσει πως μπορείς να την χρησιμοποιείς ως 30/6) προτού καταφθάσει η νέα, και ένα ύπουλο ΑΤΜ την ρουφάει αδηφάγα, αφήνοντάς σε ξεκρέμαστο μέχρι να καταφθάσει η νέα.
Έχει νόημα να υποβάλλεις αίτημα παραπόνου στην τράπεζα ή είναι από τα χαρτιά που διαβάζουν δυνατά οι υπάλληλοι και ξακαρδίζονται, και ψάχνουν υστερικά να βρουν το καλύτερο ώστε να διασκεδάζουν περισσότερο την Γιώτα τη Βυζαρού, νέο μέλος του τμήματος;
ikonoklast
14-06-2011, 09:32
Aν είναι ΕθνοCash και περιμένεις τις καινούριες σκασε στο κατάστημα με το ΑΤΜ και κάντους τσαμπουκά να σου την δώσουν πίσω ή να σου εκδώσουν άμεσα την καινούρια.
carheart
14-06-2011, 09:38
η καινούργια έχει εκδοθεί και έχει σταλεί (από κίνα, και έρχεται πάνω σε μια καμήλα), την παλιά και να την πάρω καταργημένη είναι
Μην αγοραζεις τιποτα για λιγες μερες μεχρι να ερθει απο Κινα, εχουμε καιρο λιτοτητας
ikonoklast
14-06-2011, 09:48
η καινούργια έχει εκδοθεί και έχει σταλεί (από κίνα, και έρχεται πάνω σε μια καμήλα), την παλιά και να την πάρω καταργημένη είναι
χμ, κουφό μου φαίνεται να είναι καταργημένη και γω την παλιά έχω ακόμα.
carheart
14-06-2011, 09:51
άλλαξε το πρόγραμμα της καρτας, καταργείται το παλιό, έρχεται ένα "νέο ολόιδιο όμως". Στην ουσία είναι άλλη κάρτα. Δεν είναι απλά "λήγει η κάρτα τον φεβρουάριο, την ανανεώνουμε, νεο expire date, τέλος"
ikonoklast
14-06-2011, 09:53
Τι; ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΩ.
The Good Son
14-06-2011, 10:25
Επίσης πείτε αν αυτή η νέα κάρτα είναι και χρεωστική.
Drumsick
14-06-2011, 10:42
Επίσης πείτε τι γίνεται αν υπογράψετε σ'αυτή την κάρτα με μάπα στυλομαρκαδόρο με αποτέλεσμα η υπογραφή να είναι μια ακατάληπτη μουτζούρα.
The Good Son
14-06-2011, 10:46
Γιατί να υπογράψεις πάνω στην κάρτα;
Έχει νόημα να υποβάλλεις αίτημα παραπόνου στην τράπεζα ή είναι από τα χαρτιά που διαβάζουν δυνατά οι υπάλληλοι και ξακαρδίζονται, και ψάχνουν υστερικά να βρουν το καλύτερο ώστε να διασκεδάζουν περισσότερο την Γιώτα τη Βυζαρού, νέο μέλος του τμήματος;
Δε χάνεις και τίποτε, τζάμπα είναι τα παράπονα. Γενικά, οι τράπεζες είναι από τις πιο οργανωμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (έως οι μοναδικές οργανωμένες, αλλά τέσπα), οπότε παίζει και να τα λαμβάνουν υπόψη.
rat_poison
14-06-2011, 12:15
αφού στην εθνική είναι ΜΑΛΑΚΕΣ με τις κάρτες (έχω κι εγώ παρόμοια εμπειρία), γιατί δεν αλλάζετε τράπεζα;
μισθοδοσία;
Phantom Duck
14-06-2011, 15:08
αλλάζουν τις εθνοcash γιατί οι παλιές δεν έχουν "τσιπ" (αυτή τη μαλακία που έχουν κι οι τηλεκάρτες τέλος πάντων) όπως είναι τα νέα ΣΤΑΝΤΑΡΝΤΣ στις κάρτες αναλήψεων. κι εμένα έρχεται από μογγολία μεριά, τους έχω πάρει 80 τηλέφωνα κι επισκέψεις (έρχεται έρχεται). σπυρέτο να πας να σηκώσεις φράγκα να επιβεβαιώσουμε αν δεν ισχύουν πλέον.
εμενα παντως την πιστωτικη μου την ειχανε ετοιμη σε 1 μιση βδομαδα, για εθνοκας δεν δοκιμασα ακομα την τυχη μου.
carheart
14-06-2011, 15:39
rat_poison, θα ανοίξω μια καπιταλιστική συζήτηση γενικά με το "πόσο ικανοποιημένος είμαι από την τράπεζά μου" στα πλαίσια του γενικού "προβλήματα που έχει ο κοσμάκης, ρε"
ο λόγος που δεν αλλάζω τράπεζα μετά τη μαλακιάρα που συνέβη, συνίσταται στο ότι είναι όλοι μπουρδελιάρηδες και έχω ακούσει αντίστοιχες φρικαλεότητες σε κάθε πιθανή επωνυμία.
χθες επίσης ήταν κωλοφάκεν άγιο πνεύμα (ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ) και όλο το "Εξυπηρέτηση Πελατών" έπινε Ούζα και έτρωγε Καλαμάρια, και είχαν αφήσει μόνο έναν τύπο να ακυρώνει κάρτες, τον μοναδικό άχρηστο σε μένα άνθρωπο στη φάση αυτή
Deggial έκανα ένα παράπονο σήμερα σε έναν ευγενέστατο κύριο, ο οποίος σε κάποια στιγμή μου λέει "έχετε απόλυτο δίκιο, έπρεπε να σας ενημερώσουν, να πάρετε να παραπονεθείτε!". Έκανα μια ερώτηση κρίσεως του στυλ "είσαι στα καλά σου; αυτό ακριβώς κάνω!", και υποσχέθηκε να φέρει το παράπονό μου στα ανώτατα κλιμάκια της τραπέζης. Τώρα θα το συζητάνε με την ΒΥΖΑΡΟΥ
Κατώριμε ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ να μη μου εξηγήσεις πως ακριβώς λειτουργεί το τμήμα παραπόνων στην HSBC του Λονδίνου και γιατί "ο έλληνας θα παραμείνει έλληνας"
Σιγα μην το συζητανε με τη βυζαρου.
Εγώ επειδή είμαι ατσίδας παράγγειλα την νέα Εθνοκάρτα νωρίς, όταν άρχισαν να εμφανίζονται τα μηνύματα περί αλλαγής κάρτας στα ΑΤΜ, αυτή ήρθε εγκαίρως και everything went better than expected.
The Donnn
14-06-2011, 17:29
ποστ πιξ οφ βιζαρού;
KoiliaSamprela
14-06-2011, 19:39
2. Προτείνετε οι ΜΟΥΣΑΤΟΙ καμιά αξιόπιστη κουρευτική για μούσια + μαλλιά γιατί αυτή που είχα τα τίναξε..
γελάμε , τα μούσια μεγαλώνουν νατουρέλ και δεν τα ακουμπάμε παρά μόνο αν εμφανιστούν σοβαρά σημάδια σηψαιμίας στο δέρμα.
Πάντως εποχές που κούρευα ξύριζα τα πάντα είχα πάρει μια από Κωτσόβολο σε γαμηστερό μεταλλικό (:dfinger:) βαλιτσάκι και ακόμα ζει, απλά πάρε να παίζει και με ρεύμα.
...έψαξα στο site του kotsovolos και δεν είχε κάτι παρόμοιο.
Για το θέμα εθνοcash νιώθω πολύ υπεράνω .... μου ήρθε η καινούρια πριν 2 μήνες χωρίς καν να κάνω αίτηση.
Firestorm2
14-06-2011, 21:16
εμ, εγω εχω τη plus εδω και κατι μηνες αλλα ακομα χρησιμοποιω κανονικα τη παλια (δοκιμασμενη πριν κατι μερες)
...πως ενεργοποιω τη καινουργια :?:
KoiliaSamprela
14-06-2011, 21:19
εμ, εγω εχω τη plus εδω και κατι μηνες αλλα ακομα χρησιμοποιω κανονικα τη παλια (δοκιμασμενη πριν κατι μερες)
...πως ενεργοποιω τη καινουργια :?:
στο ATM έχει επιλογή ενεργοποίηση κάρτας
Mitsmann
15-06-2011, 01:25
εμενα μου ρθε μονη της η νεα καρτα την ενεργοποιησα στο μπαμ μπαμ/πατ κιουτ/αψε σβησε/μανι μανι και ουτε πορνη ουτε ζημια.
2. Προτείνετε οι ΜΟΥΣΑΤΟΙ καμιά αξιόπιστη κουρευτική για μούσια + μαλλιά γιατί αυτή που είχα τα τίναξε..
Εδώ και 7 χρόνια που είμαι μουσάτος έχω μια panasonic που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.
Πριν κανά μήνα που μου έφαγε ένα ΑΤΜ την πλας, έκανα αίτηση σε τράπεζα και σε μια βδομαδούλα μου ήρθε σπίτι.
Raven Lord
15-06-2011, 09:43
Για το θέμα εθνοcash νιώθω πολύ υπεράνω .... μου ήρθε η καινούρια πριν 2 μήνες χωρίς καν να κάνω αίτηση.
κάτι αντίστοιχο κ εδώ
Εγω μετά από μια 5ετία που είχα μια φιλιπς και πεθανε, πήρα μια φθηνιάρικη izzy (http://www.5050.gr/productdetails.aspx?product=260464a2-1099-4988-bfa8-4a23078c325d) την οποία την έχω 1,5 χρόνο, εχει καλύτερη μπαταρία από την άλλη, αλλά και να χαλάσει, στα αρχίδια μου, 25 ευρώ ήταν αυτά.
Έτσι :dfinger:
Μήπως έχει στουμπώσει η κεφαλή από τρίχες?
Πάρε την ίδια πάλι αν πέθανε τούτη. Θα σε πονέσει πολύ περισσότερο να σου χαλάσει μηχανή των 50-80 ευρώ.
Snorkmaiden
15-06-2011, 21:04
δεν ηξερα που να το βαλω οποτε συνχωρεστε με εκ των προτερων
αυτο το ειδατε?
http://cdn.thebest.gr/media/images/storyImage/wmhbjziuen4df1ee1341aaf.jpg :shock:
καποιος μας κανει πλακα
Εγω μετά από μια 5ετία που είχα μια φιλιπς και πεθανε, πήρα μια φθηνιάρικη izzy (http://www.5050.gr/productdetails.aspx?product=260464a2-1099-4988-bfa8-4a23078c325d) την οποία την έχω 1,5 χρόνο, εχει καλύτερη μπαταρία από την άλλη, αλλά και να χαλάσει, στα αρχίδια μου, 25 ευρώ ήταν αυτά.
Την ίδια έχουμε ρε ναυτάρα.. αλλά γαμήθηκε η κεφαλή που κουμπώνουν οι χτένες για τα μούσια και τα μαλλιά..
Πήρα τα μαλλιά βρεγμένα ένα βράδυ και μετά τα κακάρωσε.. κουνιούνται λίγο οι λεπίδες πέρα δώθε και σταματάνε..
Don't try this at home!
Και γω την ίδια έχω και σκεφτόμουν να κουρευτώ μόνος μου, μάλλον δε θα το δοκιμάσω.
Ναι, δεν πρέπει να είναι για πολλά πολλά, είναι γενικά εύθραυστη, φαίνεται.
Deniz, υπάρχει και μια φιλιπς αντίστοιχη σε αυτά τα λεφτά, κοίταξέ την. Βέβαια αν την θες και για κούρεμα κλπ, τότε πήγαινε σε κάτι καλύτερο, για μάλλον θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα με την ίζυ.
atom_smasher
16-06-2011, 03:49
καλημερα. ξημερωσε και σημερα μεχρι να γυρισω απ την δουλεια...πουτανα ξενιτιά.
enitharmon
16-06-2011, 09:38
πω, φρικη να ξημερωνει απ'τις 3. εδώ τέσσερις παρά και δεν την παλεύω
megalh skatila na ksupnas apto fws kai to roloi sou na leei 4:45.
edit: am, e.
τελεψαμε σημερα και με τα δικαστηρια
εχουμε φακελο πιο λευκο και απο τη μαπα χοντρογκοθους γκομενας στο dark sun
ευχαριστω την ελληνικη δικαιοσυνη και τον δικηγορο μου:touched:
http://4.bp.blogspot.com/_5klqojlXp5A/Spkdq3Qx5TI/AAAAAAAABvA/2H6VzbL0qjU/s400/leotsa.jpg
mourning apocalypse
16-06-2011, 17:12
Πες και γιατί σε τράβαγαν όμως.
εξυβριση-φθορα ξενης ιδιοκτησιας:oops:
atom_smasher
16-06-2011, 17:59
Αμα πεσω στο κρεββατι δεν καταλαβαινω απο φωτα ουτε απο σειρηνες!
ikonoklast
16-06-2011, 19:01
Βάλε άβαταρ τον Οδυσσέα τότε ρε μαλάκα.
atom_smasher
16-06-2011, 19:07
πινκαρα. μ αρεσει το καλο χιουμορ.αν και το ρε μαλακα ειναι λιγο περιττό
Diva Plavalaguna
16-06-2011, 21:11
eimai gay kai m'aresei opws kai h Miliaresi
atom_smasher
17-06-2011, 04:51
ξημερωσε και σημερα μεχρι ν γυρισω , αλλα ρεπο και διημερο μεταλ φεστιβαλ (μαλλον υπο βροχη) judas priest, morbid angel, deicide, kyuss, korn, gwar, anvil και αλλα 10 συγκροτηματακια! θα καει το πελεκουδι!
Shadowking
17-06-2011, 10:24
θα περάσεις ένα 2ημερο.... ΑΨΕΧΑΣΤΟ!
~ladykiller~
19-06-2011, 15:17
κάθε φορά που ξυπνάω σε αυτή τη κατάσταση σκέφτομαι πως είμαι πολύ μεγάλη για τόσο πιώμα και χορούς μέχρι το πρωί. Κ το μόνο που υπάρχει στο σπίτι πιο κοντά σε βιταμίνη C είναι μια γρανίτα φράουλα από τον σκλαβενίτη.
Αλλά από την άλλη έρχεται κ το πάρτι των σερβιτόρων/μαγείρων σε λίγο...
Snorkmaiden
21-06-2011, 02:01
αυτη τη στιγμη στη διπλανη πολυκατοικια τσακωνονται με ουρλιαχτα, μαλιοτραβηγματα και χαμο δυο τυπισσες για εναν γκομενο. Αντι να διαβαζω, μονο ποπ κορν δεν εχω παρει στο μπαλκονι 8)
ναι κυριες και κυριοι καγαρουσταρω κατινιες γιατι ειμαι ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
εντιτ - μολις επεσαν γαμοσταυριδια ΠΩΩΩΩΩΩ σελιδα δε θα σταυρωσω αποψε :touched:
Tyler_Durden
21-06-2011, 02:06
:pink:
Coloubra
21-06-2011, 02:35
αυτη τη στιγμη στη διπλανη πολυκατοικια τσακωνονται με ουρλιαχτα, μαλιοτραβηγματα και χαμο δυο τυπισσες για εναν γκομενο. Αντι να διαβαζω, μονο ποπ κορν δεν εχω παρει στο μπαλκονι 8)
ναι κυριες και κυριοι καγαρουσταρω κατινιες γιατι ειμαι ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
εντιτ - μολις επεσαν γαμοσταυριδια ΠΩΩΩΩΩΩ σελιδα δε θα σταυρωσω αποψε :touched:
an sou einai efkolo na pas kai na tous protineis thn epomeni fora pou 8a maliotravixtoun na pane sto mpalkoni na valoun laspi kai na tis travi3eis video kai afou ta kaneis ola auta na to postareis edw... 8a to ektimisoume :pink:
kai ola auta giati
tetoioi imaste ki emeis
Snorkmaiden
21-06-2011, 02:44
χαχαχα θα στησω καρτερι με τη καμερα λοιπον :D
update - ακουστηκε ενα φαπ και ουρλιαχτα. Θα κλαψω απο τη συγκινηση μαλακες
Mitsmann
21-06-2011, 08:49
ε πες κανα διαλογο ομως.
σε αλλα νεα
ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ 8.
Magellan
21-06-2011, 08:57
καλημερα!!
Παρών και από το γραφείο μου. Κλασσική μουσική στο ραδιόφωνο, φραπεδάκι από το σπίτι και ER στο PC.
ikonoklast
21-06-2011, 09:25
Παρών και από το γραφείο μου. Κλασσική μουσική στο ραδιόφωνο, φραπεδάκι από το σπίτι και ER στο PC.
Και για την ΠΑΤΡΙΔΑ πότε θα δουλέψεις ρε αλήτη;
Και για την ΠΑΤΡΙΔΑ πότε θα δουλέψεις ρε αλήτη;
Πρέπει πρώτα να ανοίξει το μάτι γιατί αν δώσω ελληνική ιθαγένεια σε κάποιον που δεν πρέπει κάηκα.
Amnesiac.
21-06-2011, 19:15
Ο φίλος μου ο Παναγιώτης που λέτε τελείωσε το διδακτορικό του και πήγε για δουλειά στην Ολλανδία. Από μικρό παιδί είχε την τάση να παίρνει ναρκωτικά και φοβόμασταν ότι εκεί θα το κάψει λιγάκι. Απότι φαίνεται τσάμπα ανησυχούσαμε, είναι μια χαρά :
panayiotis
ti ine to brb??
ama eprepena mantepso tha elega trapeza
den mou milas pia
( έχει ίντερνετ και μσν από το 1998 )
ion_storm
22-06-2011, 12:52
Ξέρει κανείς πως μπορώ στο Word να αυξήσω το μέγεθος του κενου μεταξύ των λέξεων σε 1,5 διαστημα?
Comte de Saint-Germain
22-06-2011, 12:54
Κάπου στη μέση του toolbar έχει ένα κουμπάκι που δείχνει σειρές και βελάκια ενδιάμεσα (νομίζω είναι κοντά στη στοίχιση). Αν δεν το βρίσκεις από εκει ψάξε για "διάστιχο".
ion_storm
22-06-2011, 13:02
Χμμ το βρήκα αυτό αλλά αλλάζει την απόσταση μεταξύ των γραμμών και των παραγράφων, όχι μεταξύ των λέξεων εκτός αν κάνω κάτι λάθος.
Comte de Saint-Germain
22-06-2011, 13:17
Αααα σόρυ κατάλαβα λαθος. Αυτό που λες δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται.
Ξέρει κανείς πως μπορώ στο Word να αυξήσω το μέγεθος του κενου μεταξύ των λέξεων σε 1,5 διαστημα?
Format->Font, πας στο tab Advanced και διαλέγεις Spacing: Expanded.
ion_storm
22-06-2011, 14:28
Eίσαι ωραίος.
Ευχαριστω.
Tελικά δεν το ΄χω. το κάνει σε όλο το κείμενο, γιατί δεν βρίσκω το Spacing στο Advanced στα 2007. Είναι και στα ελληνικά.
το expanded που είπε ο deggial, όντως κάνει την αλλαγή σε όλο το κείμενο (και μεταξύ των γραμμάτων, όχι μόνο μεταξύ των λέξεων)
Νομίζω ότι αυτό που ζητάς δεν γίνεται με κάποιο τρόπο.
Εναλλακτικά, με επιλογή "πλήρους στοίχισης" (στοίχιση του κειμένου και αριστερά και δεξιά) αραιώνει κάπως τις προτάσεις, αλλά δεν τηρεί το ίδιο κενό μεταξύ λέξεων. Μπορεί να σε βολεύει όμως....
ερωτηση προς τους ενημερωμενους εκει εξω
ποτε ψηφιζεται τελικα αυτο το μεσοπροθεσμο οεο ;
να δουμε δλδ ποτε ειναι οι απεργιες γσεε κ αδεδυ να κανονισουμε τις δουλειες μας
εχω χασει μπαλα
πειτε αν ξερετε πλζ
μερσι
Mitsmann
22-06-2011, 21:24
αν διαβασεις ψυχραιμα το ποστ σου τωρα που περασε η ωρα θα αναγνωρισεις οτι ειναι λιγο μαλακια.
freak brother
22-06-2011, 21:28
ερωτηση προς τους ενημερωμενους εκει εξω
ποτε ψηφιζεται τελικα αυτο το μεσοπροθεσμο οεο ;
να δουμε δλδ ποτε ειναι οι απεργιες γσεε κ αδεδυ να κανονισουμε τις δουλειες μας
εχω χασει μπαλα
πειτε αν ξερετε πλζ
μερσι
πρωτος !! (μουτζωσα)
12 stars circle your brow
22-06-2011, 21:30
electra ευχομαι να ψηφιστει ενα μεσοπρόθεσμο μόνο για πάρτυ σου.
metamelia3
22-06-2011, 21:31
εκανα λογκιν για να την μουτζωσω.
ε ρε κατι γιδια που κυκλοφορουν.
Έχει κάποια βάση η ερώτησή της νομίζω καθώς σήμερα διάβασα ότι πάνε να το περάσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, χωρίς διαβούλευση.
Edit: τώρα όμως πρόσεξα την τρίτη γραμμή του ποστ της. :moutza:
metamelia3
22-06-2011, 22:19
και φυσικα ο ετερος απαραιτητος μαλακας της ιστοριας.
Χαλάρωσε γατάκι, έκανα edit.
Χαλάρωσε γατάκι.
Ξερνάω με δύναμη.
Πετσετούλα και τσιχλίτσα.
metamelia3
22-06-2011, 22:24
με φτιαχνουν τα εντιτ σου τιγρη!
αν διαβασεις ψυχραιμα το ποστ σου τωρα που περασε η ωρα θα αναγνωρισεις οτι ειναι λιγο μαλακια.
κοιτα που συμφωνουμε
οντως βγαινουν μλκ συμπερασματα
αλλα αναποδα το εννοουσα
σκεψου δλδ να εχεις κατι σοβαρο που δε χωραει αναβολη να προγραμματισεις και να πας και να το βαλεις τις μερες της απεργιας επειδη δενξερεις ακριβως ποτε ειναι αυτη η 48ωρη τελικα με αποτελεσμα να το ακυρωνεις εκ των πραγματων
ναι σειεται ο κοσμος ολοκληρος αλλα υπαρχει και ο μικροκοσμος του καθενος που μπορει να τρεχουν πολυ σοβαρα ζητηματα
η ερωτηση παραμενει λοιπον
Έχεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΙΜΑ εσύ, θα την βρεις την άκρη.
enitharmon
22-06-2011, 23:29
ελάτε, το τελευταίο ποστ Η δεν είναι για μούτζα
ikonoklast
22-06-2011, 23:33
Πάντα είναι γιατί πρέπει να σπάσει το φράγμα των 4000 μουτζών. (βρίσκεται στις 3343).
carheart
23-06-2011, 10:29
μπορεί κάποιο καλό παιδί να με βοηθήσει (εντός δεκαλέπτου) να τυπώσω αρχείο pdf ο δημιουργός του οποίου το έχει κλειδώσει για να μην τυπώνεται;
πραγματικά θα χρωστάω χάρη
Shadowking
23-06-2011, 10:43
Κυκλοφορούνε διάφορα προγραμματάκια που υποτίθεται κάνουν αυτήν την δουλειά, γκούγκλαρε. Τώρα από αποτελέσματα δεν ξέρω. Πόσες σελίδες είναι το αρχείο σου;
carheart
23-06-2011, 10:56
είκοσι και καίνε
Comte de Saint-Germain
23-06-2011, 13:31
μπορεί κάποιο καλό παιδί να με βοηθήσει (εντός δεκαλέπτου) να τυπώσω αρχείο pdf ο δημιουργός του οποίου το έχει κλειδώσει για να μην τυπώνεται;
πραγματικά θα χρωστάω χάρη
http://www.mindspill.org/kiwiThread$msgnum=172
χελιδόνι
23-06-2011, 23:41
http://twitter.com/#!/FiWoProblems
metamelia3
24-06-2011, 00:59
τελειο.
Πόσο καιρό θα με πάρει να αφήσω μούσια σαν του Fallon?
Kaserinos
24-06-2011, 14:30
Ξεκινα να ξυριζεσαι βασικα.
Με σαλιο και υπομονη, σε κανα 5αρι χρονια θα φτασεις.
Δηλαδή για ολο το καλοκαίρι τακτικό ξύρισμα (3 φορές τη βδομάδα, καλα ειναι?) και μετα περιμένω?
KoiliaSamprela
24-06-2011, 15:00
κατ αρχήν πρέπει να έχεις τρίχες
ναι. αυτο δεν το σκεφτηκα. οταν κανεις αποτριχωση τη πλάτη, στειλε πιεμ.
KoiliaSamprela
24-06-2011, 15:19
σε τι θα σε βοηθήσει στην δική σου τριχοφυΐα
Βαριεμαι να βρισκω λινκς και τετοια γιατι δε με ενδιαφερει το θεμα τοσο, αλλα εχω διαβασει καποτε πως ειτε ξυριζεσαι ειτε οχι ο ρυθμος με τον οποιο μεγαλωνει η τριχα δεν αλλαζει. Μπορει να ηταν και μουφα φυσικα.
Nαι ο ρυθμός που μεγαλώνει δεν αλλάζει, αλλά δυναμώνει η τρίχα και γίνεται πιο χοντρή.
Kaserinos
24-06-2011, 15:40
Φυσικα και δεν ισχυει το παραπανω.
σου φαινεται οτι γινεται πιο σκληρη, χοντρη και στιλπνη επειδη εχει κοπει η κορυφη της με το ξυραφι.
οτι μουσια ειναι να βγαλεις θα τα βγαλεις.
αλλιως οι καραφλες που τα περνουνε 2-3 φορες την βδομαδα θα χαν μαλλουρα και οι clean-cut τυποι μουσια μεχρι το πατωμα.
Το ξύρισμα δεν ανανεώνει τους θυλάκους των τριχών, δεν αυξάνει την ποσότητά τους, ούτε επιταχύνει τον ρυθμό ανάπτυξης των τριχών. Το χρώμα, η δύναμη, η θέση και το μήκος των τριχών εξαρτάται πρωτίστως από γενετικούς και ορμονικούς παράγοντες και όχι από το ξύρισμα. Γιατί όμως αισθάνεται κανείς πιο σκληρές τις τρίχες του όταν τις ξυρίζει; Διότι στα πρώτα στάδια αναπτύσσονται ομοιόμορφα και όταν τις αγγίζει όλες μαζί, τις νιώθει σκληρές.
menumission
24-06-2011, 15:50
http://twitter.com/#!/FiWoProblems
But what, at least in modern times, I think one most recurrently hears about the curiously-productive-though-ailing poet or painter is that he is invariably a kind of super-size but unmistakably 'classical' neurotic, an aberrant who only occasionally, and never deeply, wishes to surrender his aberration; or, in English, a Sick Man who not at all seldom, though lie's reported to childishly deny it, gives out terrible cries of pain, as if he would wholeheartedly let go both his art and his soul to experience what passes in other people for wellness, and yet (the rumor continues) when his unsalutary-looking little room is broken into and someone - not infrequently, at that, someone who actually loves him - passionately asks him where the pain is, he either declines or seems unable to discuss it at any constructive clinical length, and in the morning, when even great poets and painters presumably feel a bit more chipper than usual, he looks more perversely determined than ever to see his sickness run its course, as though by the light of another, presumably working day he had remembered that all men, the healthy ones included, eventually die, and usually with a certain amount of bad grace, but that he, lucky man, is at least being done in by the most stimulating companion, disease or no, he has ever known.
[...]
With such wretched hearing equipment, the best, I think, that can be detected, and perhaps verified, is a few stray, thin overtones - hardly even counterpoint-coming from a troubled childhood or a disordered libido.
http://www.ae-lib.org.ua/salinger/Texts/SeymourAnIntroduction-en.htm
freak brother
24-06-2011, 16:12
τριχες
Ra Pariah
25-06-2011, 19:47
Αντιγράφω από το ειδοποιητήριο αντικαταβολής
Το δέμα παραμένει 15 ημέρες στο Ταχ. Κατάστημα Επίδοσης
Γνωρίζουμε εάν είναι εργάσιμες αυτές οι ημέρες; Επίσης από την προσωπική σας εμπειρία τηρείται απόλυτα αυτή η προθεσμία;
KoiliaSamprela
25-06-2011, 19:54
Αντιγράφω από το ειδοποιητήριο αντικαταβολής
Το δέμα παραμένει 15 ημέρες στο Ταχ. Κατάστημα Επίδοσης
Γνωρίζουμε εάν είναι εργάσιμες αυτές οι ημέρες; Επίσης από την προσωπική σας εμπειρία τηρείται απόλυτα αυτή η προθεσμία;
ημερολογιακές , και είναι θέμα του ταχυδρομείου κατά πόσο το τηρούν.
Πάρε ένα τηλέφωνο και πες ότι υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν μπορείς να πας και αν είναι εύκολο να στο κρατήσουν παραπάνω.
Ra Pariah
25-06-2011, 19:58
Τώρα που είναι σ/κ νομίζω ότι δεν έχει και πολύ νόημα να πάρω.. :oops: Θα προσπαθήσω να πάω τη Δευτέρα το νωρίτερο δυνατό.
jack the ripper
25-06-2011, 20:20
πηγα για μπανιο προς βουλα μερια και ενω ημουν μεσα στη θαλασσα εσκασε απο το πουθενα Σωτηρης Κυριακος με μια παρεα καγκουρες με jet ski
σήμερα, κάπου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου γνώρισα απο κοντά (με καπελάκι και παντόφλα) τον παρακάτω πολύ ενδιαφέροντα καθηγητή ιστορίας, ειδικό στην ιστορικότητα των ευαγγελίων και του Ιησού Bart Ehrman. Το πάσχα είχα λιώσει να βλέπω τις ομιλίες του, αν σας ενδιαφέρει το θέμα ρίξτε μια ματιά.
kUfSuninCn0
Kaserinos
26-06-2011, 21:19
Ρε...χρονια πολλα στον Coroner ρε..
KoiliaSamprela
26-06-2011, 23:51
~ladykiller~
27-06-2011, 00:01
BURNIN AMBITION
27-06-2011, 10:48
de thumamai tipota
mono aki paulo kai tis 2 mounares. eidika th mia me mplouza ravemcult
exasa kai to bluetooth mou
kai ponaei kai to daxtulo tou podiou mou. stadar kati klwtsisa
Amnesiac.
27-06-2011, 10:53
Να θυμάσαι ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν.
BURNIN AMBITION
27-06-2011, 11:07
eisai kakos
Snorkmaiden
27-06-2011, 22:46
τελικα αυριο εχει απεργια το μετρο ή δεν εχει? Εδω http://www.apergia.gr/index.php λεει οτι δεν εχει ενω ολα τα παντα λενε οτι εχει. Βοηθεια αγαπητοι μου βεροι αθηνεζοι.
leitourgei kanonika Snork
Snorkmaiden
27-06-2011, 22:50
ευχαριστω :)
metamelia3
28-06-2011, 02:41
ουφ.
μελαγχολω.
1 h wra to vradi o allos hthele 80 lepta gia tyropita. Ti na leme twra......
Firestorm2
28-06-2011, 02:51
http://www.electricrequiem.com/forum/image.php?u=5262&dateline=1309102915
trexw.....trexw.........trexw na ksefygw............alla de proxwraw.............de mporw na kounh8w...............menw stasimos.........anhmporos.......egklwvismenos......GIA PANTA..............Ti na leme twra......
Dr.Gonzo
28-06-2011, 02:51
Που να σε συναντήσω ρε, μονομαχία θα δώσουμε ρε; Που είσαι ρε, που βρίσκεσαι να πούμε; Σύνελθε , είσαι καλά ρε, ή να βάλω τις φωνές;
http://www.electricrequiem.com/forum/image.php?u=5262&dateline=1309102915
trexw.....trexw.........trexw na ksefygw............alla de proxwraw.............de mporw na kounh8w...............menw stasimos.........anhmporos.......egklwvismenos......GIA PANTA..............Ti na leme twra......
To evlepa oneiro mikros auto e , ti na leme twra.
Οι δηθεν δηλωσεις της ημερας, απο τον Mario Andrade (1893 - 1945)
Καλα τα λεει σε ολα μωρε, εκτος απο εκει για το θριαμβο... να βαλεις γκολαρα και να μην πεις "πω γαμησα παλι"?
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής απ'ό,τι έχω ζήσει μέχρι τώρα...
Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι που κέρδισε μια σακούλα καραμέλες: τις πρώτες τις καταβρόχθισε με λαιμαργία αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν λίγες, άρχισε να τις γεύεται με βαθιά απόλαυση.
Δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου συζητούνται, καταστατικά, νόρμες, διαδικασίες και εσωτερικοί κανονισμοί, γνωρίζοντας ότι δε θα καταλήξει κανείς πουθενά.
Δεν έχω πια χρόνο για να ανέχομαι παράλογους ανθρώπους που παρά τη χρονολογική τους ηλικία, δεν έχουν μεγαλώσει.
Δεν έχω πια χρόνο για να λογομαχώ με μετριότητες.
Δεν θέλω να βρίσκομαι σε συγκεντρώσεις όπου παρελαύνουν παραφουσκωμένοι εγωϊσμοί.
Δεν ανέχομαι τους χειριστικούς και τους καιροσκόπους.
Με ενοχλεί η ζήλια και όσοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τους ικανότερους για να οικειοποιηθούν τη θέση τους, το ταλέντο τους και τα επιτεύγματα τους.
Μισώ, να είμαι μάρτυρας τών ελαττωμάτων που γεννά η μάχη για ένα μεγαλοπρεπές αξίωμα. Οι άνθρωποι, μετά βίας, συζητούν για το περιεχόμενο και περισσότερο για την... επικεφαλίδα.
Ο χρόνος μου είναι λίγος για να συζητώ για τους τίτλους ή τις επικεφαλίδες. Θέλω την ουσία, η ψυχή μου βιάζεται... Μου μένουν λίγες καραμέλες στη σακούλα...
Θέλω να ζήσω δίπλα σε πρόσωπα με ανθρώπινη υπόσταση.
Που να μπορούν να γελούν με τα λάθη τους.
Που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους.
Που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, πριν από την ώρα τους.
Που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους.
Που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια την ειλικρίνεια και το ουσιώδες γιατί αυτό είναι που αξίζει τον κόπο στη ζωή.
Θέλω να περιτριγυρίζομαι από πρόσωπα που ξέρουν να αγγίζουν την καρδιά τών ανθρώπων... Άνθρωποι τους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους δίδαξαν πως μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή.
ikonoklast
28-06-2011, 20:57
Μια ξανθιά με ωραία μπούτια πήρε τηλέφωνο τα κεντρικά και μου είπε ότι την είχαν στείλει από τις 15 του Μάη ( ! ), της λέω δεν πήρα ποτέ τίποτα καρδιά μου, μήπως μας δουλεύετε, δεν έχετε λεφτά να τυπώσετε κάρτες - θα σας τσοντάρουμε, μου λέει όχι-όχι οι τράπεζες είναι το προπύργιο μιας υγιούς οικονομίας - την ακυρώνω και σας στέλνω μια άλλη, θα είναι εκεί σε λιγότερο απο 7 μέρες. Αυτό συνέβη πριν από δέκα μέρες και δεν έχω λάβει τίποτα, οι παλιές θα σταματήσουν να λειτουργούν την Πέμπτη υποτίθεται.
carheart
28-06-2011, 22:19
εμένα μετά από ΠΟΛΛΑ τηλεφωνήματα ήρθε τελικά η νέα κάρτα, αφού είχα κάνει έξι (6) αιτήσεις παραπόνων, και παίρνω τηλέφωνο να την ενεργοποιήσουν και μου λένε "δεν μπορούμε να σας την ενεργοποιήσουμε γιατί είναι ληγμένη". Της είπα πως δέκα λεπτά πριν την πάρω τηλέφωνο, είχε καταφθάσει μέσω ταχυδρομείου. Μου επανέλαβε πως ναι, αλλά είναι ληγμένη και πως η αναβάθμιση συνέπεσε με την ανανέωση και πωπω τι συμπτωση! Και της λεω "δηλαδή μου στείλατε μια ληγμένη κάρτα; Θέλω μια νέα κάρτα λοιπόν δεσποινίς!", για να απαντήσει πως την έχουν στείλει ήδη και αυτήν. Μετά την ρώτησα τον συντελεστή γελοιότητας που μπορεί να έχει η τράπεζα αυτή, για να πάρω την απάντηση "αυτά δεν τα ορίζει η τράπεζα κύριε, τα κομπιούτερ τα φτιάχνουν". Την ευχαρίστησα και έκλεισα το τηλέφωνο. Τι να έκανα; Η νέα κάρτα -εκπλήσσοντας τους πάντες- δεν έχει καταφθάσει ούτε κατά διάνοια
metamelia3
28-06-2011, 22:22
Μετά την ρώτησα τον συντελεστή γελοιότητας που μπορεί να έχει η τράπεζα αυτή, για να πάρω την απάντηση "αυτά δεν τα ορίζει η τράπεζα κύριε, τα κομπιούτερ τα φτιάχνουν".
κοπανιεμαι στο γραφειο.
Amnesiac.
28-06-2011, 22:24
Γελάω. Θα σκάνε με trollface οι κάρτες σε λίγο.
Έχει αναλογιστεί κανείς ποιο το νόημα του τραγουδιού των Κατσιμιχαίων εν ονόματι "Καλό ταξίδι";
KoiliaSamprela
29-06-2011, 14:18
Έχει αναλογιστεί κανείς ποιο το νόημα του τραγουδιού των Κατσιμιχαίων εν ονόματι "Καλό ταξίδι";
φεύγεις ?
φεύγεις ?
Οχι απλά νομίζω πως η Σούζι δεν είχε άλλη σερβιέτα μαζί της εκείνο το βράδυ.
Dr.Gonzo
29-06-2011, 14:35
Τζαβα κανε "α"
http://i568.photobucket.com/albums/ss124/ralphge/Troll-1.jpg
Πρώτον, ευχαριστώ για την υποδοχή.
Δέυτερον,"...from message boards..."
metamelia3
30-06-2011, 02:58
κοιμηθηκα 5 το απογευμα και ξυπνησα 1μιση το βραδυ. =/
στην αθηνα θα πηγαινα για ουισκια, εδω δεν ξερω τι να κανω.
Μετά την ρώτησα τον συντελεστή γελοιότητας που μπορεί να έχει η τράπεζα αυτή, για να πάρω την απάντηση "αυτά δεν τα ορίζει η τράπεζα κύριε, τα κομπιούτερ τα φτιάχνουν"
Ρε κρατιέμαι να μη γελάσω τέσσερες το πρωί και νομίζω ότι θα σπάσω κανά άντερο.
comma.divine
30-06-2011, 11:41
καλημέρες. ξέρει κανείς πόσο κοστίζει η μεταβίβαση αυτοκινήτου και ποιός είθισται να την πληρώνει (πωλητής ή αγοραστής)?
καλημέρες. ξέρει κανείς πόσο κοστίζει η μεταβίβαση αυτοκινήτου και ποιός είθισται να την πληρώνει (πωλητής ή αγοραστής)?
http://kep.pblogs.gr/2010/12/metabibash-aytokinhtoy.html
ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
2
17 Νοε 2010
Απαραίτητα Δικαιολογητικά
1. Ισχύον Δελτίο ΚΤΕΟ (για αυτοκίνητα άνω της 4ετίας)
2. Άδεια Κυκλοφορίας
3. ΑΦΜ Αγοραστή - Πωλητή
4. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο Αγοραστή - Πωλητή (Σε περίπτωση που πρόκειται για αλλοδαπό απαιτείται άδεια διαμονής)
5. Παράβολο Τραπέζης ανάλογα με τον κυβισμό του αυτοκινήτου.
(Η αγορά του βαρύνει τον αγοραστή και αναγράφεται σε αυτό το Ονοματεπώνυμό του. Μπορεί να αγοραστεί από συνεργαζόμενες τράπεζες με την επίδειξη σχετικού σημειώματος καταβολής που έχετε προμηθευτεί πριν από το ΚΕΠ)
6. Εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή ή την αστυνομία, όταν δεν προσέρχεται στο ΚΕΠ ο πωλητής ή ο αγοραστής αλλά εκπρόσωπος αυτού.
Σημείωση: Αν το επιβατικό έχει παρακράτηση κυριότητας, πρέπει πρώτα να γίνει η διαδικασία άρσης παρακράτησης και στη συνέχεια η μεταβίβαση.
comma.divine
30-06-2011, 11:49
ευχαριστώ πολύ :D
Shadowking
30-06-2011, 11:53
Τα παράβολα της μεταβίβασης συνήθως τα πληρώνει ο αγοραστής εκτός αν κάνεις συμφωνία με αυτόν που την πουλάει, επίσης γενικά το κάνουν σχολές οδηγών αλλά χρεώνουν αρκετά παραπάνω, αν μαζέψεις όλα τα δικαιολογητικά είναι ένα τέταρτο δουλειά στο ΚΤΕΟ.
α επίσης επειδή κάνει γύρω στις 20 μέρες να εκδοθεί η νέα άδεια κυκλοφορίας, να ζητήσεις αντίγραφο φωτοτυπίας επικυρωμένο από το ΚΤΕΟ της μεταβίβασης ώστε να είσαι νόμιμος να το κυκλοφορείς μέχρι την έκδοση της άδειας.
Amnesiac.
30-06-2011, 12:13
Χμ την άδεια κυκλοφορίας του τουτού μου την έβγαλαν αυθημερόν πάντως.
Εστω μη κερδοσκοπικος οργανισμος που υποψιαζεσαι οτι δεν ειναι κ τοσο μη κερδοσκοπικος.
Μπορεις να ζητησεις να ελεγξεις τα βιβλια ετσι απλα ή χρειαζεται τπτ ψιψιψονια εισαγελεα δικηγορο κλπ?
KoiliaSamprela
30-06-2011, 13:53
Εστω μη κερδοσκοπικος οργανισμος που υποψιαζεσαι οτι δεν ειναι κ τοσο μη κερδοσκοπικος.
Μπορεις να ζητησεις να ελεγξεις τα βιβλια ετσι απλα ή χρειαζεται τπτ ψιψιψονια εισαγελεα δικηγορο κλπ?
θα το έχουν μια χαρά μπαλωμένο ώστε να μην βγάλεις άκρη.
Σου φέρνω παράδειγμα, έχω τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ομορφιάς και δέους. Πουλάω βιβλία για να μου μοιάσει ο κόσμος, αυτά μου στοιχίζουν 100 και τα πουλάω 1.000.
Τα 900 τα βάζω αμοιβή διευθύνον συμβούλου -που είμαι εγώ. Ο Οργανισμός παραμένει χωρίς κέρδος (δηλαδή η εταιρία)
εστω οτι ξερω αν θα ειναι μπαλωμενο ή οχι και δε με ενδιαφερει αυτο σε πρωτη φαση, το θεμα ειναι τι χρειαζομαι για να το ζητησω?
freak brother
30-06-2011, 14:12
δικηγορο
εστω οτι ξερω αν θα ειναι μπαλωμενο ή οχι και δε με ενδιαφερει αυτο σε πρωτη φαση, το θεμα ειναι τι χρειαζομαι για να το ζητησω?
Δεν είμαι νομικός, αλλά από όσο ξέρω έλεγχο των βιβλίων μπορεί να κάνει μόνο η φορολογική αρχή και, υπό κάποιες προϋποθέσεις, μπορούν οι μέτοχοι να ζητήσουν διαχειριστικό έλεγχο. Για κάποιους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που υπάγονται σε Υπουργεία, διαχειριστικό έλεγχο μπορεί να ζητήσει και ο αρμόδιος Υπουργός.
Από εκεί και πέρα, κάποιοι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, όπως η Unicef, έχουν ανοικτά τα λογιστικά βιβλία τους για κάθε ενδιαφερόμενο. Αλλά αυτό είναι πολιτική των συγκεκριμένων οργανισμών.
KoiliaSamprela
30-06-2011, 14:28
στο καταστατικό λογικά θα έχουν κάτι σχετικό
πες τον οργανισμό αν είναι να πάμε τους παίξουμε 2-3 στα μάτια να χάσουν το φως τους
χουλιγκα 21
τοξερα οτι μπορω να βασιζομαι πανω σας
Ψιτ, Candiru
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231115786
Druggernaut
01-07-2011, 01:54
http://huntme4sport.com/
I seek hearty gents who fancy themselves sportsmen and bored of the usual game. I am a new breed of prey with thick pelt and smooth hide. I’m faster than a wild turkey, smart as any GODDAMN wild boar and willing to make the ultimate sacrifice for the monetary health of my family.
If I am trapped and killed you stand to earn the RESPECT of your fellow hunters, a PRIZE HUMAN MOUNT for your wall and ALL INCOME from any organ harvest. For this I ask the reasonable sum of $10,000 US DOLLARS per hunter/per round.
I will be armed only with my wits and the clothes on my back (naked is + $2,000 US/ per hunter per round).
A round is a days (24 hrs) hunt. Now, IF a hunter falls in one of his OWN booby traps or fires at another hunter they are IMMEDIATELY DISQUALIFIED and I WIN the $$.
I will not attempt self-defense. I will only seek to evade capture. In the event of my demise ALL payment will default to my family.
Drumsick
01-07-2011, 11:44
Για πείτε μου κάτι ρε παιδιά.
Κοιτάω ένα μεταπτυχιακό το οποίο δίνει τίτλο Master of Science στους αποφοίτους, αλλά χαρακτηρίζεται ως graduate study κι όχι post graduate. Αν εγώ, έχοντας bachelor, το παρακολουθήσω, θα έχω μαστερ τελικά ή οχι? Τι διαφορά έχει ένα Master of Science από ένα Specializing Master? Είναι κάτι κατώτερο ασούμε?
Mitsmann
01-07-2011, 11:48
Κοιτάω ένα μεταπτυχιακό το οποίο δίνει τίτλο Master of Science στους αποφοίτους, αλλά χαρακτηρίζεται ως graduate study κι όχι post graduate. Αν εγώ, έχοντας bachelor, το παρακολουθήσω, θα έχω μαστερ τελικά ή οχι? Τι διαφορά έχει ένα Master of Science από ένα Specializing Master? Είναι κάτι κατώτερο ασούμε?
Δεν εχω ιδεα.
Graduate = Post Graduate, απλά ο πρώτος όρος συνήθως χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον αναφέρει ότι είναι MSc, απαιτείται να έχεις κάποιο bachelor ή πρώτο πτυχίο γενικότερα. Ναι, θα έχεις master τελικά.
Specializing master είναι επίσης μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, αλλά απαιτείται να έχεις ήδη αποκτήσει κάποιον μεταπτυχιακό τίτλο. Ο σκοπός είναι να προσφέρει εξειδίκευση πάνω σε πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο.
Drumsick
01-07-2011, 12:32
Θενκς!
scarecrow
01-07-2011, 13:37
Αντίο μακριά μαλλιά :-|
Mitsmann
01-07-2011, 13:52
Καλως ηλθατε μακρια μαλλια!!!
nothingman
01-07-2011, 13:56
κάνε κόπυ το παραπάνω ποστ τώρα και πέιστ όταν όντως θα είναι μακριά.
Dr.Gonzo
01-07-2011, 13:57
Χεσε μας τωρα ρε scarecrow μεσημεριατικα, πως τα πετας ετσι, ρωτα πρωτα αν ειναι κανας ανθρωπος σε ευαισθητη ψυχικη κατασταση.
Καλυτερα να ακουσω οτι επιασες τον ερωτα της ζωης σου στο κρεβατι με καμπουρη πρεζακια, παρα να ακουσω για κομμενο μαλλι μεταλλά. :-(
Τα δικα μου τα ειχα κοψει σε δοσεις, εποχη που περναγα "επαναξεταση του ειναι" :moutza: και δεν μου ειχε βαρεσει πολυ. (φυσικα 7-8 χρονια πλεον μετα, τα ξαναμακραινω)
Αλλα οταν ειδα στην σκαλα του σπιτιου τον ξαδερφο που μεγαλωσαμε μαζι, να ανεβαινει με 1 μετρο κοντυτερο μαλλι... πραγματικα, θυμαμαι την στιγμη σαν μια απο τις πιο στεναχωρες της εφηβικης ζωης μου...
Μονο <80% καραφλα δικαιολογει τετοια αδικη πραξη... τιποτε αλλο.
Mitsmann
01-07-2011, 14:00
κάνε κόπυ το παραπάνω ποστ τώρα και πέιστ όταν όντως θα είναι μακριά.
αρλεκινε, μακρυναν. οκ, δεν παιζω και στους παλιους Σκιντ Ροου, αλλα....
morphine
01-07-2011, 14:34
το μαλλί είναι επισήμως μακρύ εφόσον ακουμπάει πλάτη, ειδάλλως απλώς μακραίνει
το ποστ του Dr.Gonzo από πάνω με συγκίνησε βαθιά, κανένας άνθρωπος με κοντά μαλλιά, δικαίωμα στην τρίχα, επανάσταση τώρα.
Τι λε μαρι, εμένα μ' αρεσουν τα κοντά κι εσένα επίσης οταν θα στα παρω με την ψιλή.
Tyler_Durden
01-07-2011, 14:50
κι εδώ ένας ακόμη που τα (ξανα)μακραίνει. σε όλα αυτά να προσθέσουμε οτι χρειάζονται ΑΜΕΣΑ βασανιστήρια στις κομμώτριες και τους μπαρμπέριδες που κόβουν με χαρά τα μακριά μαλλιά συμπληρώνοντας γελοίες φράσεις "επιτέλους έγινες άνθρωπος" και "άνοιξε το προσωπό σου, έτσι να τα κρατήσεις σου πάει"...
Dr.Gonzo
01-07-2011, 14:56
Ειμαστε ολοι Razor...
:touched:
ΘΡΑΣ ΑΤΑΚ από μαλλούρα ως τη μέση για να νιώσετε :headbang:
τα κοριτσούδια του φόρο πείτε έναν αρκετά γκέη τρόπο να τα μαζέψω για το επερχόμενο μπασκετάκι :oops:
Ethereal
01-07-2011, 15:20
εχω ξεχασει τι παει να πει κουρεμα και ξυρισμα
Raven Lord
01-07-2011, 19:03
ΑΜΕΣΑ βασανιστήρια στις κομμώτριες και τους μπαρμπέριδες που κόβουν με χαρά τα μακριά μαλλιά συμπληρώνοντας γελοίες φράσεις "επιτέλους έγινες άνθρωπος" και "άνοιξε το προσωπό σου, έτσι να τα κρατήσεις σου πάει"...
όχι μόνο αυτοί, αλλά κ όλο το σόι και οι ξεπλυμένες γκόμενες που γνωρίζεις
το 93% των μεταλλαδων εντωμεταξυ τζαμπα το'χει μακρυ το μαλλι...καλυτερα να αγορασετε καμια αποκριατικη κοτσιδα
scarecrow
01-07-2011, 21:45
Χεσε μας τωρα ρε scarecrow μεσημεριατικα, πως τα πετας ετσι, ρωτα πρωτα αν ειναι κανας ανθρωπος σε ευαισθητη ψυχικη κατασταση.
Καλυτερα να ακουσω οτι επιασες τον ερωτα της ζωης σου στο κρεβατι με καμπουρη πρεζακια, παρα να ακουσω για κομμενο μαλλι μεταλλά. :-(
Τα δικα μου τα ειχα κοψει σε δοσεις, εποχη που περναγα "επαναξεταση του ειναι" :moutza: και δεν μου ειχε βαρεσει πολυ. (φυσικα 7-8 χρονια πλεον μετα, τα ξαναμακραινω)
Αλλα οταν ειδα στην σκαλα του σπιτιου τον ξαδερφο που μεγαλωσαμε μαζι, να ανεβαινει με 1 μετρο κοντυτερο μαλλι... πραγματικα, θυμαμαι την στιγμη σαν μια απο τις πιο στεναχωρες της εφηβικης ζωης μου...
Μονο <80% καραφλα δικαιολογει τετοια αδικη πραξη... τιποτε αλλο.
Λόγο καράφλας τα έκοψα :-(
ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΩΝ ΣΠΑΘΟΠΤΕΡΩΝ ΑΛΩΠΕΚΗΜΕΝΩΝ
KoiliaSamprela
01-07-2011, 22:00
pP_h-hgpV0A
KoiliaSamprela
01-07-2011, 22:01
τα κοριτσούδια του φόρο πείτε έναν αρκετά γκέη τρόπο να τα μαζέψω για το επερχόμενο μπασκετάκι :oops:
κοτσίδες !
Comte de Saint-Germain
02-07-2011, 16:07
pP_h-hgpV0A
Δε μπορώ να έχω μπούκλες μια ζωή. :(
enitharmon
02-07-2011, 16:07
η απο κάτω έχει πάλι επίσκεψη τη μάνα της και μυρίζει ολη η πολυκατοικία!!!
enitharmon
02-07-2011, 16:33
επισης καποιοι εχουν βαλθει να σπασουν τα σεξουαλικα ρεκορ τους απο χτες το βραδυ, ωρα για καμια βολτα μου φαινεται
πεσαμε και απο το ψυχολογικο οριο των 65 κιλων:-?
enitharmon
02-07-2011, 23:26
12 βαθμοι κελσιου, ιουλιος
Firestorm2
02-07-2011, 23:27
γερμανιαρα <3
atom_smasher
03-07-2011, 01:59
Στη φαση μαλλιου που μακραινει και βοηθαει την επερχομενη καραφλα και εδω.
KoiliaSamprela
03-07-2011, 08:31
12 βαθμοι κελσιου, ιουλιος
γερμανιαρα <3
στους βλάχους πάντως είχε καύσωνα πριν 2-3 μέρες ...
http://funpresident.com/2009/03/acid-trip/
Πάει ο πρώτος γάμος, απομένουν άλλοι 2.
Mitsmann
04-07-2011, 09:20
Κλικα των 8, ενωθειτε.
ακομα και αυτοι που ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ.
tsimpouklano
04-07-2011, 16:13
Γύρισα σήμερα από ποσείδι μεριά. Γάμησε η όλη φάση, σκηνή, αραλίκι με μπύρες, φίσκα σε γυναίκες, μπάνιο και παραλία με τις ώρες, τι άλλο να ζητήσεις από τη ζωή;
Να γαμούσες καμια απο τις γυναίκες ίσως;
Snorkmaiden
04-07-2011, 16:48
θα τα πιασεις ολα και οσο τα εχεις στο χερι σου θα τα "στριψεις". Αφου το κανεις αυτο τα στερεωνεις σαν κοτσο με ενα λαστιχακι οσο πιο γερα παει. Αν το κανεις σωστα δε θα σου φυγει τριχα σε ολο το μπασκετακι :)
tsimpouklano
04-07-2011, 17:10
Να γαμούσες καμια απο τις γυναίκες ίσως;
Χαχαχα ίσως, αλλά προσπαθώ να είμαι πιστός στο στεφάνι μου ;)
Αναμένουμε ποστ σου στο FML
Harbinger of Death
04-07-2011, 17:36
Τότε τι κάνεις στην παραλία με τις ξετσίτσιδες, σάτυρε;!
Γύρισα σήμερα από ποσείδι μεριά. Γάμησε η όλη φάση, σκηνή, αραλίκι με μπύρες, φίσκα σε γυναίκες, μπάνιο και παραλία με τις ώρες, τι άλλο να ζητήσεις από τη ζωή;
Κάτσε καλά το Ποσείδι. Ξεκίνησα να πηγαίνω όταν η γυναίκα μου ήταν φοιτήτρια όπου πήγαμε 2 χρονιές στο κάμπινγκ του ΑΠΘ. Και μετά κάθε χρόνο είτε σε ενοικιαζόμενο είτε σε ξενοδοχείο με ατελέιωτες ώρες αράγματος στα αιγαιοπελαγίτικα.
atom_smasher
05-07-2011, 14:49
προηγουμενες 2 μερες 22 ωρες δουλεια! βγηκαν τα λεφτα για το εισητηριο στην λεβεντογεννα οπου θα σαπισω 10 μερες.
Δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο από το Μετρό και τον ΟΣΕ λεει
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231116393
κουντ ιτ μπι τρου?
nikolasfluxus
05-07-2011, 17:10
πείτε εσείς τα μοντέρνα κορίτσια,από που στο internet αγοράζουμε ΤΣΑΝΤΕΣ?
ikonoklast
05-07-2011, 17:19
Εγώ ψωνίζω τις δικές μου απο εδώ! http://www.etsy.com/search/handmade/bags_and_purses?search_submit=&q=bags&noautofacet=1
εγω ζεσταινω το μητρογλικο κωλοφτιαχμενο παπι μου και βγαινω για ψωνια
http://trashmania.files.wordpress.com/2010/12/o-kamikazi-tsantakias.jpg
Σήμερα καταλάθος βίδωσα το χέρι μου...
Dr.Gonzo
06-07-2011, 16:22
Απίστευτη συνεργασία του Tony Iommy με τον Γιώργο Μαργαρίτη! (http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231115786)
Comte de Saint-Germain
06-07-2011, 17:09
Εμένα το Νοέμβριο δεν χωρούσε ολόκληρο το ονοματεπώνυμο και πέταξα με το κομμένο χωρίς πρόβλημα, δεν ξέρω αν σε καθησυχάζει.
Εγώ πέρσι είχα κάνει χοντρό typo στο επώνυμό μου αλλά πέταξα κανονικά.
Στο Ελ.Βεν δε θα'χεις πρόβλημα με τίποτα, κατά 99% ούτε στο άλλο αεροδρόμιο.
Comte de Saint-Germain
06-07-2011, 17:15
valoimeetiss?
εκλεισα με ολυμπιακη και εβαλα αναποδα ονομα κι επιθετο, με πηραν τηλεφωνο να μου το πουν και με 'καθησυχασαν' λεγοντας μου πως κατα 99% δε θα εχω προβλημα. το χει παθει κανεις/ξερει τιποτα;
εχει συμβει σε πτηση με ανταποκριση απο εξωτερικο και δεν επαιξε κανενα απολυτως προβλημα
jack the ripper
07-07-2011, 21:27
Χρονια πολλα Wino!!!!!!!!!!
Mitsmann
07-07-2011, 22:46
θα σε κερασουμε το σαββατο.
amoxil απο αυτα που διαλυοντε σε νερο...εγω τα πηρα σαν χαπια
θα παθω τιποτα?
Ra Pariah
07-07-2011, 23:37
Θα αρχίσεις να αγαπάς τους Μάνογουωρς.
προσπαθω να βρω μια εξυπνη απαντησις...αλλα τι να την κανεις,αφου ειναι για manowar,αστο καλυτερα
supermachoman
08-07-2011, 00:28
αυτή η ίσωση που κυκλοφορεί με τα δέκατα και τους εμετούς, ξέρει κανείς πόσο κρατάει?
την έχω.
Εσυ ibutin k primperan. Μοιραζω αβερτα πρεζα σημερα:P
2 μερες τια-τια-τια εχω μια ναυτια και μετα σαν να σε πατησε νταλικα για κανα 2ημερο ακομη.
Το ζουμι απο κομποστα γαμει:)
τι ζαντακ ρε...απο το στομαχι του μινμιν εχει περασει ολοκληρη πετρελαιοπηγη και δεν επαθε τιποτα
Eνταξει εισαι τοτε που εφαγες το αμοξιλ σου. Ζουπερ:P
redeemer
08-07-2011, 01:47
αυτή η ίσωση που κυκλοφορεί με τα δέκατα και τους εμετούς, ξέρει κανείς πόσο κρατάει?
την έχω.
9 μήνες.
euxaristw jack kai jnb. Na ste kala!
neil_perry
08-07-2011, 03:51
Καποιος εχει βαλει τερμα αντιδραση στην γειτονια και εχουν βγει κανα 2 στα μπαλκονια και τον κραζουν .Απτοητος ομως !!
εδιτ : Τωρα βαραει τρελο κατσαπανκ playlist :') .Ειναι ο ντιτζει της γειτονιας για σημερα.
Drumsick
08-07-2011, 09:12
It's a brave new world.
http://www.youtube.com/watch?v=fGaVFRzTTP4
~ladykiller~
08-07-2011, 09:21
Καποιος εχει βαλει τερμα αντιδραση στην γειτονια και εχουν βγει κανα 2 στα μπαλκονια και τον κραζουν .Απτοητος ομως !!
εδιτ : Τωρα βαραει τρελο κατσαπανκ playlist :') .Ειναι ο ντιτζει της γειτονιας για σημερα.
εδώ έχουμε τον dj του σαββατοκύριακου σε ελαφρολαικό όμως =(, που καμιά φορά τον κοντράρει και ένας άλλος σε πιο ποπ κ παίζουν όλα μαζι.
βέβαια υπάρχει κ η χειρότερη περίπτωση όταν βάζει την πράσινη χλαπάτσα για τα παιδιά του... αυτά τα παιδιά που ουρλιάζουν σε απίστευτες συχνότητες κάθε απόγευμα μετά τις 17,00 (η ώρα που τα βγάζει ή τα βάζει στο κελάρι).
τεσπά επειδή είναι μέσα στο απέναντι στενό, ψήνω το ενδεχόμενο να αγοράσω μια ντουντούκα κ κάθε που τελειώνει ένα κομμάτι μέχρι το επόμενο να του ρίχνω χριστοπαναγίες.
metamelia3
08-07-2011, 12:11
πριν καμια ωρα σκεφτηκα "χμ, μηπως να βγω καμια βολτα;" (δεν ξερω απο ποτε εχω να βγω απ'το σπιτι). μια που το ειπα, το γονατο μου ξαναρχισε να φερνει σβουρες και με εχει ψοφησει στον πονο. το κερατο μου.
~ladykiller~
08-07-2011, 16:02
έλεος με την παραπληροφόρηση!
το θα πλέξω τούλι για τον χριστούλη (http://twitpic.com/5bmmh5) το έλεγε η Καιτούλα.
Σε κανα δεκαλεπτο η τελευταια εκτοξευση του Atlantis.
Λαιβ στριμιν εδω: http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/
εδώ έχουμε τον dj του σαββατοκύριακου σε ελαφρολαικό όμως =(, που καμιά φορά τον κοντράρει και ένας άλλος σε πιο ποπ κ παίζουν όλα μαζι.
βέβαια υπάρχει κ η χειρότερη περίπτωση όταν βάζει την πράσινη χλαπάτσα για τα παιδιά του... αυτά τα παιδιά που ουρλιάζουν σε απίστευτες συχνότητες κάθε απόγευμα μετά τις 17,00 (η ώρα που τα βγάζει ή τα βάζει στο κελάρι).
τεσπά επειδή είναι μέσα στο απέναντι στενό, ψήνω το ενδεχόμενο να αγοράσω μια ντουντούκα κ κάθε που τελειώνει ένα κομμάτι μέχρι το επόμενο να του ρίχνω χριστοπαναγίες.
Aυτο λεει τρελα. Και παραδοξως συνηθως πιανει.
Δοκιμη 1. Κατα φαντασια μιλφς εχουν αφησει το οφσπρινγκ να τρελαινει κοσμο σε καφετερια. Σε φαση το πιο ξεπεταγμενο να κανει τον Ταρζαν απο τα μαλλια μας. Γω τωρα, τα παιδακια τα γουσταρω κ συνηθως ανταποκρινονται και αυτα. Το σετινγκ ομως δεν βοηθουσε και η κατασταση ειχε χτυπησει επιπεδα εξορκιστη. Ε, καπου εκει, ανεβασαμε τονους και καφριλικι που σε καθε προταση το μπινελικι επεφτε βροχη. Τα μαζεψανε και φυγανε σε ντετε.
Δοκιμη 2. Μπαμπαδες σε πρακτορειο-παμε στοιχημα, μαμαδες στα γυρω μαγαζια, αγελη απο παραμελημενα δαιμονακια σε δραση. Να βγαινει κοσμος και να τους ζηταει ευγενικα να τα μαζεψουν και μονο για την ασφαλεια τους (χυμαδιο σε πεζοδρομο κ δρομο), αυτοι τιποτα. Ε, στο τελος, βαζουμε με γειτονα τερμα Γκουσγκουνη. Το ζουζουνοπαρτυ ειχε αδοξο τελος.
Ford Prefect
08-07-2011, 20:22
"Δες κατάσταση κυρ Νίκο μου, παρατημένα να χαλάνε τον κόσμο"
"Αναίσθητοι Χάβοκ μου, δεν σέβονται τίποτα"
"Κάτι πρέπει να κάνουμε, στο τέλος θα τα πατήσει κανένα αυτοκίνητο και θα έχουμε άλλα"
"Είμαι μέχρις εδώ (δείχνει). Ε, ρε και να 'χαμε λίγο Γκουσγκούνη τώρα, να βάλουμε μια τάξη" :? (wat) :lsd:
"Καταπληκτική ιδέα! Ήχοι από ελληνικό σεξ! Say no more κυρ Νίκο μου, βάλε τα ηχεία, βάζω τον Γκουσγκούνη, πατάμε μαζί το play"
Τι τον Γκουσγκούνη; Πώς μαζί με τον γείτονα; Και δεν μπορώ να φανταστώ ένα δρόμο να δονείται από τις ατάκες του Γκουσγκούνη και γονείς έντρομους, δηλαδή πόση ώρα αντηχούσαν βογγητά, τι συμβαίνει;
Εγώ αυτό που έχω ζήσει είναι Σάββατο 9 η ώρα (αξημέρωτα για Σάββατο) να με ξυπνήσει η σκυλού από κάτω, οπότε έβαλα και εγώ στη διαΣπασών το Arise. Τρίζανε τζάμια, κινδύνεψε το σπίτι, μόλις τέλειωσε μεγάλη ησυχία και πήγα να κοιμηθώ αλλά είχα ξυπνήσει πια και γαμήθηκε το κούλνες της ιστορίας.
Eτσι, βεντουζα, ρουφα το τρομπονι πουτανακι. Για αρχη:P
Mε heavy μιξαριΖμα ακομη καλυτερο ακουγεται. Μου δινεις ιδεες. Cheerz
p.s. Εdit: Αντιστροφη ψυχολογια. Εγκεφαλικα προκαλουν επισης οπερα και μπαχ. Αγαπαμε να ποναμε
Φαντάζομαι τη γειτόνισσά μου τώρα να γράφει σε αντίστοιχο φόρουμ για το μαλακισμένο από κάτω που ακούει στη διαπασών όλη μέρα μπλιμπλίκια.
Μόλις έβαλα ακουστικά :fear:
Drumsick
08-07-2011, 20:44
Το ηαρ χτίζει συνειδήσεις.
Η πιο αστεια παντως ηχορυπανση που ειχαμε εβερ ηταν σεξοζευγαρο.
Αυτος σε φαση παντα ουγκ-γκρκξφλσκδξφλκγξλσκξσ και αυτη η ρουφιανα στο ριπιτ αγαπη μου, αγαπη μου, αγαπη μου (ασταματητη).
Το τελετουργικο με ανατριχιαστικη ακριβεια το ιδιο, μονο με τις ωρες εκαναν παραλλαγη.
Στο τελος, ειχαμε μαθει τη στιχομυθια απ'εξω οι περισσοτεροι, μονο ποπ κορν που δεν ειχαν βγει.
Μετα απο καποιους μηνες, πετυχε ο πιο μετσολ της παρεας τον ουγκ-σλκφξσλκξοιξοιξ και του ειπε καλημερα, αγαπη μου, αγαπη μου, αγαπη μου και εγινε ο κακος χαμος. Ναι, θιχτηκε και μετα ακουγαμε δυο να φωναζουν ουγκ-σλκξφλσδκφξλσκφξλσκξφλσκξ χωρις το αγαπη μου, αγαπη μου, αγαπη μου για κορυφωση. Σκατα. Φυγανε τελικα. Γιάυτους στεναχωρεθηκα.
Harbinger of Death
08-07-2011, 21:00
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Από τις μούτζες δεν έχετε μάθει όμως τίποτα, που'χουν πονέσει τα δαχτυλάκια μας.
Ώρες ώρες νομίζω πως τις μοιράζω τσάμπα.
Να σαι σιγουρος οτι τζαμπα τις μοιραζεις, παρε μια να χεις να δινεις
Firestorm2
08-07-2011, 21:40
Το ηαρ είναι μια Αρρώστεια.
Drumsick
09-07-2011, 11:28
Από τις μούτζες δεν έχετε μάθει όμως τίποτα, που'χουν πονέσει τα δαχτυλάκια μας.
Ώρες ώρες νομίζω πως τις μοιράζω τσάμπα.
Ενώ νόμιζες πως με τις μούτζες θα... έχτιζες συνειδήσεις?
scarecrow
09-07-2011, 19:40
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1360081/Bogdan-The-seven-year-old-Serbian-boy-appears-magnetic.html
Harbinger of Death
10-07-2011, 02:43
Τι ντέηλημέηλ ρε.
Τι ντέηλημέηλ ρε.
Τουλάχιστον έβαλαν το 'claims to be' στον τίτλο, το οποίο είναι σημαντικό θετικό βήμα για την Daily Mail. :P
Πλάκα με την Daily Mail είχε το όλο θέμα με το εμβόλιο για τον τραχήλο της μήτρας, όπου η αγγλική έκδοση είχε ολόκληρη καμπάνια ενάντια στο εμβόλιο (scare stories για το πόσο επικίνδυνο είναι) και η ιρλανδική έκδοση έγραφε τα ακριβώς αντίθετα (γιατί το ιρλανδικό κράτος αρνείται την χρηματοδότηση του σωτήριου εμβολίου, κλπ.), lol.
atom_smasher
10-07-2011, 13:07
Η πιο αστεια παντως ηχορυπανση που ειχαμε εβερ ηταν σεξοζευγαρο.
Αυτος σε φαση παντα ουγκ-γκρκξφλσκδξφλκγξλσκξσ και αυτη η ρουφιανα στο ριπιτ αγαπη μου, αγαπη μου, αγαπη μου (ασταματητη).
Το τελετουργικο με ανατριχιαστικη ακριβεια το ιδιο, μονο με τις ωρες εκαναν παραλλαγη.
Στο τελος, ειχαμε μαθει τη στιχομυθια απ'εξω οι περισσοτεροι, μονο ποπ κορν που δεν ειχαν βγει.
Μετα απο καποιους μηνες, πετυχε ο πιο μετσολ της παρεας τον ουγκ-σλκφξσλκξοιξοιξ και του ειπε καλημερα, αγαπη μου, αγαπη μου, αγαπη μου και εγινε ο κακος χαμος. Ναι, θιχτηκε και μετα ακουγαμε δυο να φωναζουν ουγκ-σλκξφλσδκφξλσκφξλσκξφλσκξ χωρις το αγαπη μου, αγαπη μου, αγαπη μου για κορυφωση. Σκατα. Φυγανε τελικα. Γιάυτους στεναχωρεθηκα.
και εμεις ειχαμε ενα τετοιο ζευγαρι, αλλα εφυγε οταν εσκασε η συζυγος του 50αρη και εψαχνε το τσουλι που πηδιεται με τον αντρα της!
Μια φορα ειχα βαλει λιγο δυνατα μουσικουλα και βγηκε να μου την πει..χαλαρα πραγματα επαιζα. μαλλον του χαλαγα το σεξ...φυσικα σκεφτηκα τον καημενο και βρηκα μια συλλογη μπλακ, ντεθ που δεν ειχα ακουσει ποτε ως τοτε! καλοκαιρακι και κλεισαν και τα τζαμια μετα!
metamelia3
10-07-2011, 13:19
νομιζω οτι εχω χανγκοβερ στο αμεσως αποκατω επιπεδο πριν το νοσοκομειο.
Amnesiac.
10-07-2011, 13:21
Στο πάρκινγκ;
.
metamelia3
10-07-2011, 13:23
ενδεχεται να ειμαι κι εκει αυτη την στιγμη.
Drumsick
10-07-2011, 18:53
Αν ψωνίζει καμία εδώ μέσα από Τσακίρη Μαλλά, να μου στείλει πιεμ.
Μία φορά ξέρασα στην βιτρίνα απο Τσακίρη Μαλλά. Ψάχτε στο ιντερνετ για το ne romeo zon.com
ikonoklast
10-07-2011, 21:21
Διαβάζω το εξής και έχω πεθάνει:
http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/25756
Phantom Duck
10-07-2011, 23:23
AXAXAXAX ARE PSEUTES TOURKOI KEMAL FAPATOURK
τέλος.
Amnesiac.
10-07-2011, 23:58
Αν ψωνίζει καμία εδώ μέσα από Τσακίρη Μαλλά, να μου στείλει πιεμ.
Ξέρεις τον Tsakiris????
Ο Κρουξ έγινε 40 κι έβαλε ψεύτικη ημερομηνία γέννησης στο ER :rofl: :rofl: :rofl:
Amnesiac.
11-07-2011, 00:12
Δεν κατάλαβα το αστείο, καλού κακού μούτζωσα πάντως.
Ήταν πολύ δύσκολο και ψαγμένο, γι' αυτό μάλλον. Χρόνια πολλά Κρουκς!
rat_poison
11-07-2011, 01:40
Απ' τα χαμένα κείμενα του Κορανίου
Να μουτζώνεις τα ποστ του Η. κάθε μέρα. Αν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει αυτός.
ikonoklast
11-07-2011, 02:30
Έχουμε πει, μουτζώνουμε Η. σταθερά με σκοπό να χτυπήσει το 4000 - περί τεντιμποισμού. (3649 and counting (http://www.electricrequiem.com/forum/member.php?1568-H.))
KoiliaSamprela
11-07-2011, 08:29
Χρόνια πολλά Κρουκς!
Firestorm2
11-07-2011, 10:12
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΘΧ