Log in

View Full Version : The...

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22

rat_poison
24-03-2016, 16:30
όμπβιασλι

paddy honey
01-04-2016, 14:24
https://www.youtube.com/watch?v=l2Za1ur7z0o

Art In Haste
19-04-2016, 20:36
Τα μπλουζάκια Ramones/Motorhead σε μαγαζιά τύπου H&M, Zara, κτλ τα είχαμε συνηθίσει. Στη φετινή καλοκαιρινή κολεξιόν μπορούμε να απολαμβάνουμε και την σειρά Slayer....

http://i0.wp.com/rockisdead.gr/wp-content/uploads/2016/04/slayer-t-shirt.jpg?resize=360%2C200

Raven Lord
19-04-2016, 20:38
έτσι ρίχνουν τους νέους στα ναρκωτικά

Skalani Caveman
25-04-2016, 09:58
Γνωρίζει κανείς (Raven Lord?!) τις βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί ένας χώρος ώστε να πάρει άδεια (ένα μικρό εργαστήριο, κοσμηματοπωλείο για παράδειγμα) λειτουργίας, και τι εγκρίσεις θέλει από μηχανικούς;
Αμοιβή μηχανικών; Raven;

Raven Lord
25-04-2016, 10:43
δηλαδή θα είναι κυρίως κατάστημα (εμπορικό), αλλά θα έχεις και κάποιον εξοπλισμό εργαστηρίου? (πόσα watt θα είναι τα μηχανήματα?)

Raven Lord
25-04-2016, 10:54
αν πρόκειται για εμπορικό κατάστημα θα πρέπει να απευθυνθείς στο εμπορικό επιμελητήριο της περιοχής. συνήθως οι απαιτήσεις σε χώρους δεν είναι αυστηρές, αλλά πρέπει να προσέξεις:
- αν επιτρέπεται η λειτουργία που θες να εγκαταστήσεις από τον κανονισμό της οικοδομής και να εξασφαλίσεις την σχετική συναίνεση των ενοίκων.
- τη νομιμότητα του χώρου σε περίπτωση που απαιτείται βεβαίωση του μηχανικού ότι πρόκειται για χώρο κύριας χρήσης καταστήματος.
- θα χρειαστείς σίγουρα πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης για να συντάξεις το μισθωτήριο συμβόλαιο.

αν ο μηχανολογικός εξοπλισμός του εργαστηρίου είναι μεγάλος - το οποίο δε νομίζω για την περίπτωσή σου - έχει άλλα σκηνικά. μάλλον όμως δε θα σε απασχολήσουν.

κατά περίπτωση και ανάλογα με τη χρήση μπορεί να ζητηθούν και άλλα πράγματα, οπότε πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος.

χοντρικά, για το πιστοποιητικό και κάποια αποτύπωση που θα χρειαστεί, ο μηχανικός εδώ θα σε χρέωνε περίπου 200-250 ευρώ, αλλά μπορεί να παίξουν και άλλα ζητήματα.

Fucking Wizard
25-04-2016, 21:41
μπορεις βεβαια να τσεκαρεις τι υπηρχε εκει πριν. Αν υπηρχε καταστημα (και μαλιστα οχι πριν απο πολυ καιρο) θα ειναι πολυ πιο απλη διαδικασια

Art In Haste
04-05-2016, 18:37
Είχαμε κάποιο θρεντ για υπερεκτιμημένους δίσκους; Μόνο για το αντίθετο βρήκα από μπάντες στα γεράματα.

Κυρία Μαριάννα
18-08-2016, 11:34
Αγαπητο φορουμ, η τηλεόραση μου είναι 43 ίντσες, 108 πόντους και 13 κιλά.
Η βάση τοίχου είναι για 40 ίντσες, μέχρι 100 πόντους κ έως 15 κιλά.

Απ ο,τι καταλαβαίνω δεν θα μπορεί να περιστραφεί η οθονη 90 μοίρες, κατά τα άλλα αφού στο βάρος είναι οκ, υπάρχει πρόβλημα να την χρησιμοποιησω;

FIXXXER
18-08-2016, 12:07
Ναι, το προβλημα ειναι οτι δε θα μπορει να περιστραφει

Drumsick
29-08-2016, 21:32
Έχουμε κάναν ηλεκτρολόγο εδώ μέσα?

Φτιάχνω ένα φωτιστικό οροφής, στο οποίο θέλω να βάλω να κρέμονται με καλώδιο 3 λάμπες. Το καλώδιο που θα χρησιμοποιήσω, είναι 3x0,75.
Έχω τρεις απορίες:
Καταρχάς, υπάρχει περίπτωση τα καλώδια που βγαίνουν από το ταβάνι, να μη μπορούν να "υποστηρίξουν" (δεν ξέρω πως να το πω) 3 τέτοια καλώδια?
Δεύτερον, πως στο μπέο τα συνδέω στην κλέμα?
Τρίτον, τα καλώδια της γείωσης τι τα κάνω? Τα καταργώ ή συνδέονται κάπως στην κλέμα κι αυτά?

Sotos_The_Tequiler
29-08-2016, 22:19
Το φωτιστικό αν έχει βάρος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κρέμεται από τα καλώδια αλλά από το μεταλικό γαντζάκι που συνήθως εξέχει από το ταβάνι.
Βάλε πιο χοντρά καλώδια π.χ. 3x1,5, ειδικά αν πρόκειται να βάλεις λάμπες που θα τραβάνε αρκετά watt.
Αν το φωτιστικό σου είναι μεταλλικό τότε η γείωση θα πρέπει να καταλήγει με κάποιο τρόπο στο μεταλλικό στέλεχος του φωτιστικού. Τα σωστά φωτιστικά έχουν
τριπλή κλέμμα πάνω τους (φάση, ουδέτερος, γείωση). Κάποια μπορεί να έχουν αυτό το συμβολάκι (https://i.imgur.com/ULxllvP.jpg) στη θέση που πρέπει να συνδεθεί η γείωση.
Τα χρώματα συνήθως είναι:
Μαύρο > Φάση
Μπλε > Ουδέτερος
Πράσινο ή Κίτρινο ή Κιτρινοπράσινο > Γείωση.

Drumsick
29-08-2016, 22:42
Το φωτιστικό αν έχει βάρος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κρέμεται από τα καλώδια αλλά από το μεταλικό γαντζάκι που συνήθως εξέχει από το ταβάνι.
Βάλε πιο χοντρά καλώδια π.χ. 3x1,5, ειδικά αν πρόκειται να βάλεις λάμπες που θα τραβάνε αρκετά watt.
Αν το φωτιστικό σου είναι μεταλλικό τότε η γείωση θα πρέπει να καταλήγει με κάποιο τρόπο στο μεταλλικό στέλεχος του φωτιστικού. Τα σωστά φωτιστικά έχουν
τριπλή κλέμμα πάνω τους (φάση, ουδέτερος, γείωση). Κάποια μπορεί να έχουν αυτό το συμβολάκι (https://i.imgur.com/ULxllvP.jpg) στη θέση που πρέπει να συνδεθεί η γείωση.
Τα χρώματα συνήθως είναι:
Μαύρο > Φάση
Μπλε > Ουδέτερος
Πράσινο ή Κίτρινο ή Κιτρινοπράσινο > Γείωση.

Ξύλινο θα είναι το φωτιστικό, και δε θα κρέμεται από τα καλώδια του ταβανιού προφανώς.. Στο γαντζάκι θα πέφτει το συνολικό βάρος.
40άρες ή 60άρες απλές λάμπες θα βάλω, και το πάχος του καλωδίου δεν το συζητάμε, γιατί είναι συγκεκριμένο, διακοσμητικό.
Όταν λες τριπλή κλέμα, εννοείς μια απλή κλέμα κομμένη να έχει 3 ζευγάρια θέσεων ή κάποια άλλου τύπου ειδική?
Εν τέλει δε μου λες όμως πως θα συνδεθούν όλα στην κλέμα. Θα βάλω σε μια είσοδο τη φάση του ταβανιού, και στην έξοδο και τις 3 φάσεις από τα καλώδια μαζί πχ? Και το ίδιο στους ουδέτερους?

edit: επειδή μάλλον δεν ήμουν σαφής, μιλάω για 3 καλώδια, το καθένα από τα οποία θα είναι 3x0,75.

Sotos_The_Tequiler
29-08-2016, 23:02
Αν είναι ξύλινο τότε η γείωση δεν έχει που να καταλήξει, άστην να κρέμεται κάπου που δεν κινδυνεύει να αγγίξει κάποιο από τα άλλα καλώδια.
Υποθέτω ότι θες μεμιάς να ανάβουν και οι τρείς λάμπες με έναν διακόπτη.

https://i.imgur.com/46PNC6t.png

όταν λέω τριπλή κλέμα εννοώ κάτι τέτοιο:
https://i.imgur.com/ea2o6fJ.jpg

Drumsick
30-08-2016, 07:03
Oπότε αυτό που είπα κι εγώ. Μια απλή κλέμα με 3 ζευγάρια θέσεων. Στο πρώτο ζευγάρι θα μπουν οι 3 φάσεις από τη μια και η φάση από το ταβάνι από την άλλη και στο δεύτερο οι 3 ουδέτεροι και ο ουδέτερος από το ταβάνι. Σωστά? Στο τρίτο ζευγάρι έχει νόημα να βάλω τις γειώσεις?

Τέλος, δε μου πες, επειδή απ'όσο ξέρω πρέπει τα καλώδια του φωτιστικού να είναι μικρότερης διατομής από του ταβανιού ορ σαμθιν, υπάρχει περίπτωση 3 καλώδια 3x0,75 να μην τα "σηκώνουν" τα καλώδια του ταβανιού?

Sotos_The_Tequiler
30-08-2016, 11:49
Σωστά.
Οι γειώσεις δε θα καταλήγουν πουθενά αφού είναι ξύλινο το φωτιστικό. Αλλά βάλτες εκεί απλά για να μην κρέμονται στον αέρα.
Δε θα έχεις πρόβλημα με τις διατομές. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Βάζεις ό,τι διατομή θέλεις αρκεί να αντέχουν στα ρεύματα που θα περάσουν.

Το μοναδικό που παίζει με τις διατομές είναι το εξής:
όσο περισσότερο ρεύμα περιμένεις να περάσει από το καλώδιό σου τόσο μεγαλύτερης διατομής καλώδιο πρέπει να βάλεις.
Όσο περισσότερα είναι τα watt των λαμπτήρων τόσο μεγαλύτερα ρεύματα θα περνάνε, γι'αυτό σου πρότεινα αρχικά να βάλεις μεγαλύτερης διατομής καλώδια.
Τα 3x0,75 σε κανονική λειτουργία μπορεί να μην έχουν πρόβλημα αλλά μπορεί να ζετσταθούν ή και να λιώσουν σε περίπτωση βραχυκυκλώματος, (πριν πέσει η ασφάλεια του πίνακά σου).
Είναι ακραίο το σενάριο που σου λέω αλλά έχει συμβεί.

Αυτό που σου προτείνω είναι, όταν θα ολοκληρώσεις το φωτιστικό και θα το βάλεις σε λειτουργία, άστο αναμμένο 5-10 λεπτά και μετά ανέβα με μια σκάλα και πιάσε
τα καλώδια που έχεις βάλει ώστε να δεις αν έχουν ζεσταθεί. Αν τα νιώθεις έστω και λίγο ζεστά τότε είναι πάρα πολύ κακό. Εκεί είτε πας σε πολύ λιγότερα watt ή αλλάζεις καλώδια άμεσα.

Parasight
30-08-2016, 11:56
Φτιάξε κάνα πετάλι εσύ και άσε τα φώτα κειπέραρε.

Drumsick
30-08-2016, 12:15
Σωστά.
Οι γειώσεις δε θα καταλήγουν πουθενά αφού είναι ξύλινο το φωτιστικό. Αλλά βάλτες εκεί απλά για να μην κρέμονται στον αέρα.
Δε θα έχεις πρόβλημα με τις διατομές. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Βάζεις ό,τι διατομή θέλεις αρκεί να αντέχουν στα ρεύματα που θα περάσουν.

Το μοναδικό που παίζει με τις διατομές είναι το εξής:
όσο περισσότερο ρεύμα περιμένεις να περάσει από το καλώδιό σου τόσο μεγαλύτερης διατομής καλώδιο πρέπει να βάλεις.
Όσο περισσότερα είναι τα watt των λαμπτήρων τόσο μεγαλύτερα ρεύματα θα περνάνε, γι'αυτό σου πρότεινα αρχικά να βάλεις μεγαλύτερης διατομής καλώδια.
Τα 3x0,75 σε κανονική λειτουργία μπορεί να μην έχουν πρόβλημα αλλά μπορεί να ζετσταθούν ή και να λιώσουν σε περίπτωση βραχυκυκλώματος, (πριν πέσει η ασφάλεια του πίνακά σου).
Είναι ακραίο το σενάριο που σου λέω αλλά έχει συμβεί.

Αυτό που σου προτείνω είναι, όταν θα ολοκληρώσεις το φωτιστικό και θα το βάλεις σε λειτουργία, άστο αναμμένο 5-10 λεπτά και μετά ανέβα με μια σκάλα και πιάσε
τα καλώδια που έχεις βάλει ώστε να δεις αν έχουν ζεσταθεί. Αν τα νιώθεις έστω και λίγο ζεστά τότε είναι πάρα πολύ κακό. Εκεί είτε πας σε πολύ λιγότερα watt ή αλλάζεις καλώδια άμεσα.

Oκ, θενκς!

Γιατί όμως το 3x0,75 θεωρείται "λίγο"? Καλώδιο από κατάστημα που πουλάει συγκεκριμένα είδη για φωτιστικά είναι.
Τώρα, για θερμοκρασία καλωδίου που λες, δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό να νιώσω οτιδήποτε, γιατί μιλάμε για αυτο εδώ

http://www.creative-cables.gr/jute-cable-color-navy-rope/8048--14mm-3x075-.html

Sotos_The_Tequiler
30-08-2016, 12:22
Δεν είναι λίγο. Απλά σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις πάντα κοιτάς το χειρότερο σενάριο. (π.χ. περίπτωση βραχυκυκλώματος)
Είμαι σίγουρος ότι σε κανονική λειτουργία δε θα έχεις απoλύτως κανένα πρόβλημα.
Αρκεί να είναι όντως το καλώδιο αυτό που λέει και δεν είναι πιο λεπτό.

Με αυτό το σχοινί γύρω του σίγουρα δε θα νιώσεις τίποτα, αλλά δε χάνεις να δοκιμάσεις.
Κατά 99,9% δε θα δεις διαφορά θερμοκρασίας, ακόμα και 200watt να βάλεις στο σύνολο.

ypersyntelikos
03-09-2016, 14:43
Ενδιαφέρεται κάποιος για ένα εισητήριο για Kikagaku Moyo αύριο στο Death Disco?

When Black Roses Bloom
03-09-2016, 17:15
Ρωτάω και επιστρέφω.

00i00
05-09-2016, 15:17
πως σκατα βαζομε φωτοζ? βαζω το λινκ απο imgur και δε βλεπω φως

12 stars circle your brow
05-09-2016, 16:11
θέλει το direct link, κάνε δεξί κλικ άνοιγμα εικόνας και χώσε εκείνο

babality
14-09-2016, 23:51
τελικα η bayer καταφερε την monsanto και τους αγορασε για 66δις. μια νεα εποχη ξεκινα

Keeper Of The Seventh Son
03-10-2016, 10:38
exei kaneis samsung galaxy s6 i kati antistoixo na me voithisei sto eksis: vanw mousiki mesa [kallitexnis]/[almpoum]/tragoudia, k to panilithio music player pou xei to kinito vgazei ta kommatia alfavitika k oxi me ti seira opws einai sto folder. iparxei tropos na to diorthwsw xwris na xreiastei na metonomasw ola ta tragoudia k na valw to track number ston titlo? pls k thx

Parasight
03-10-2016, 10:45
Τι εννοείς "όχι με τη σειρά όπως είναι στο folder"; Με ποια σειρά είναι στο folder; :P

OniBocho
03-10-2016, 10:53
Εννοεί όχι αλφαβητικά, αλλά βάσει του A/A τους στην tracklist. Λογικά, αν φτιάξεις λίγο τα ID tags των αρχείων, θα στρώσει.

KoiliaSamprela
03-10-2016, 11:24
exei kaneis samsung galaxy s6 i kati antistoixo na me voithisei sto eksis: vanw mousiki mesa [kallitexnis]/[almpoum]/tragoudia, k to panilithio music player pou xei to kinito vgazei ta kommatia alfavitika k oxi me ti seira opws einai sto folder. iparxei tropos na to diorthwsw xwris na xreiastei na metonomasw ola ta tragoudia k na valw to track number ston titlo? pls k thx

επειδή είχα αυτό το πρόβλημα και δεν είχα βγάλει άκρη γιατί όπως σωστά λέει ο ονιμπότσο διάβαζε tags και όχι ονόματα τραγουδιών, είχα κατεβάσει και βάλει ΆΛΛΟ player για την μουσική μου.
Μπορεί να είχα βάλει και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=media.audioplayer.musicplayer

Parasight
03-10-2016, 11:32
Ρε παιδιά, εννοείται ότι τα mp3 players δουλεύουν με τα ID tags των mp3 αρχείων, οπότε αν δεν είναι σωστά συμπληρωμένα, τότε το εκάστοτε πρόγραμμα ταξινομεί με βάσει τα ονόματα των αρχείων.

Το ερώτημα μου προς τον Keeper ήταν για να εκμαιεύσω την απάντηση από τον ίδιο, αφού η φράση "σειρά όπως είναι στο folder" δεν έχει κάποιο νόημα. Δεν υπάρχει κάποια στάνταρ σειρά ταξινόμησης, μόνο το κριτήριο ταξινόμησης που θα επιπλέξουμε κάθε φορά. Όνομα τραγουδιού, track number, κλπ κλπ.

03-10-2016, 11:34

επειδή είχα αυτό το πρόβλημα και δεν είχα βγάλει άκρη γιατί όπως σωστά λέει ο ονιμπότσο διάβαζε tags και όχι ονόματα τραγουδιών, είχα κατεβάσει και βάλει ΆΛΛΟ player για την μουσική μου.
Μπορεί να είχα βάλει και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=media.audioplayer.musicplayer

thanks gia tis apantiseis. mou ti spane ligo ta alla player giati exoun diafimiseis k koitaga mipws to apofigw. auto omws pou me enoxlei perissotero einai oti DE FTIAXNETAI I MALAKIA DE GINETAI NA EINAI TOSO KATHISTERIMENO

@ parasight: paizei i malakia oti sto onoma tou arxeiou den simperilamvanetai to track number pixi "01_Battery" alla sketo "Battery", einai omws sta details, sto track number "1" as poume. Ola sxedon ta player to anagnwrizoun k sou vgazoun prwto arxeio analoga me to track number k oxi me ton titlo. Auto sto samsung vazei prwta ena kommati pou ksekinaei apo alfa as poume k as einai epomeno trak.

deutero edit: sto proigoumeno edit ta mperdepsa ligo. To track number einai sto onoma tou arxeiou, alla den einai sta details ston tilo tou kommatiou, me apotelesma to samsung player na pairnei mono tous titlous apo ta details k oxi ta onomata arxeiwn k na ta vazei alfavitika

OniBocho
03-10-2016, 12:24
χα χα, ομολογώ ότι πριν το δεύτερο edit με άγχωσες λίγο! :p αν δε θέλεις άλλο player, κατέβασε ένα πρόγραμμα που να κάνει εύκολο και γρήγορο editing στα tags (τα details που λες κι εσύ) και κάνε ένα κόπο να τα συμπληρώσεις. Αν είναι ολόκληροι δίσκοι, υπάρχουν προγράμματα που τραβούν αυτόματα τα tags πάντως! :)

metamelia1
03-10-2016, 12:25
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrtstudio.AnotherMusicPlayer

rat_poison
03-10-2016, 19:22
υπάρχει vlc για android πάντως και είναι αρκετά feature complete θα έλεγα

τα προβλήματα σταθερότητας που είχε στην αρχή έχουν εξαφανιστεί, το πρόγραμμα έχει να μου κρεμάσει σίγουρα πάνω από χρόνο

metamelia1
07-10-2016, 01:31
 | [ Windows has detected kebab ]                   |
  |  Do you want to remove ?                    | 
 |    ______    ______   _____     |
 |    |Yes     |   |Yes    |     | Yes     |     |
 |     ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄     ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄    ̄ ̄ ̄ ̄ ̄    |
U-EQJA8Ahac

When Black Roses Bloom
07-10-2016, 12:14
Πήρα Christmas jumper :touched:

http://i.imgur.com/ZbBft3J.jpg

Parasight
05-11-2016, 20:29
Αν θέλω να ταχυδρομήσω αφίσα σε ρολό (να μη διπλωθεί δλδ και χαλάσει), ποιον τρόπο χρησιμοποιώ; Αυτοί οι σκληροί χαρτονένιοι κύλινδροι υπάρχουν ως μέσο συσκευασίας; Αν ναι, πού βρίσκω; Και είναι το κόστος τους προσιτό για πολλαπλές αποστολές; Αν όχι, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος-πατέντα; Για ξεράστε ό,τι ξέρετε.

kontan
05-11-2016, 21:52
απο Πλαίσιο είχα πάρει παλιότερα. Είναι ο πλέον ενδεδειγμένος κ ασφαλής τρόπος να στείλεις αφίσα χωρίς να τσακιστεί.
http://www.plaisio.gr/zografiki-diy/sxedio/thikes-metaforas/White-Box-Drawing-roller-paper-%CE%A7%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82-64cm-%CE%A66cm-119-%CE%A1.htm

έχουν κ σε διάφορες διαστάσεις.
στα ελτα περνάει στη κατηγορία των ακανόνιστων.

Parasight
06-11-2016, 13:35
Thanks! Το κόστος είναι ψιλοοκ, ίσως μπορέσει να γίνει δουλειά :)

supermachoman
06-11-2016, 16:49
έστειλα προχθές αυτήνανε που έβαλα αγγελία.
πας σε χαρτοπωλείο και ζητάς κίλυνδρο για σχέδια. κάνα ευρώ.

για αποστολή σε ελλάδα πάει 1.50 ευρώ σαν δέμα εσωτερικού με tracking

Parasight
06-11-2016, 18:00
Ευχαριστώ επίοσης, θα το ψάξω καλύτερα εδώ τοπικά πρώτα πριν παραγγείλω από αλλού.

ypersyntelikos
09-11-2016, 20:32
Μόλις διόρθωσα ένα bug στη δουλειά και έγραψα στο εσωτερικό chat στο συνάδελφο "fixxxed".

ρε μλκ φίξξξερ μας έχεις γαμήσει το μυαλό να πούμε με τα σεντόνια σου

enitharmon
11-11-2016, 23:13
ξέρει κανείς πώς είναι τα shear thinning fluids (https://en.wikipedia.org/wiki/Shear_thinning) και τα dilatant fluids (https://en.wikipedia.org/wiki/Dilatant) στα ελληνικα;

BLiTzER
11-11-2016, 23:19
Θιξότροπα και ρεοπηκτικά ρευστά.

enitharmon
12-11-2016, 13:40
thanx

Parasight
24-11-2016, 15:39
Λοιπόν, desperate measures:

Παρακαλώ άπαντες αν έχουν την καλοσύνη να μπουν στο https://www.facebook.com/serresbrickworkshop και να κάνουν like στην κατασκευή Νο.9(εννέα)! Μας ενδιαφέρει και μετράει το like συνολικά στo αλμπουμάκι των 3 φωτογραφιών (αν θέλετε κάντε και στις φωτογραφίες ξεχωριστά :p ). Όχι τίποτα άλλο, αλλά πολύ μας κουνιέται το νούμερο 6 και δε μας αρέσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά και επιφυλάσσομαι για μπαλόνια και τσιχλόφουσκες για όλους τους συνεισφέροντες! :pink:

tsimpouklano
24-11-2016, 16:32
Σε κανά παιδικό πάρτι να παίξει πρόσκληση και είμαστε καλά ;)

When Black Roses Bloom
24-11-2016, 18:24
Να του πείτε του Νο.6 ότι τα London Houses ούτε κατά διάνοια δεν είναι έτσι.

Sotos_The_Tequiler
24-11-2016, 19:05
θείο μήπως έπινες;

supermachoman
24-11-2016, 21:42
α, το κλασσικό "ας νικήσει αυτός με τους περισσότερους γνωστούς"!

έτσι δημιουργούνται οι Μπιζάριοι, κρίμα το πιτσιρίκι

Xtikio
25-11-2016, 00:28
tou 14xronou einai gamato

BLiTzER
25-11-2016, 01:18
Γεπ. Το 3 είναι το πιο ωραίο, με διαφορά. Και είναι αυτό με τα λιγότερα likes, μετά το 11. :lol:

KoiliaSamprela
25-11-2016, 10:01
πολύ φυλακή ρε παιδιά :(

Κέβιν Σόρμπο
25-11-2016, 14:11
μπραβο στη διοικηση που εβαλε επιτελους ενα favicon.

When Black Roses Bloom
05-12-2016, 17:23
Δεν μου είπατε όμως, ποιός κατάφερε να διώξει τον Καντίρου? Ή έφυγε μόνος του?

Leech
05-12-2016, 17:34
Η κλιματική αλλαγή.

When Black Roses Bloom
05-12-2016, 17:43
Γιατί, πόσους βαθμούς ανέβηκε το Η-Αρ?

Dr.Gonzo
07-12-2016, 16:12
Το ξεκαρδιστικό γέλιο ενός μωρού... τι χαρούμενος ήχος!
Εκτός κι αν 4 το πρωί και μένεις μόνος σου.

...κι άλλα πολλά τέτοια σπούκι σιτ: http://imgur.com/gallery/Ve1vY

supermachoman
24-12-2016, 14:50
έχει φτιάξει κανείς fake ID για το facebook? μου κλεισε το προφίλ και ζητάει κανονικό όνομα και δεθέλο.

αν δε διαχειριζόμουν το προφίλ της μπάντας μου στ'αρχίδια μου θα το'γραφα και θα το'κλεινα αλλά δε γίνεται :(

tsimpouklano
24-12-2016, 15:06
Γκούγκλαρε μια ταυτοτητούλα (την πίσω της μεριά), άνοιξέ την με κανά photoshop, βρες μία γραμματοσειρά που να μοιάζει μ' αυτά που γράφουνε, γράψε ό,τι πραγματικά θες, έγινες.
Το χουν κάνει, δουλεύει.

supermachoman
24-12-2016, 15:59
Γκούγκλαρε μια ταυτοτητούλα (την πίσω της μεριά), άνοιξέ την με κανά photoshop, βρες μία γραμματοσειρά που να μοιάζει μ' αυτά που γράφουνε, γράψε ό,τι πραγματικά θες, έγινες.
Το χουν κάνει, δουλεύει.

δεν έχω ιδέα από φότοσοπ, ποιό tool χρησιμοποιώ για το "σβήσιμο"?

Avraam Mizan
24-12-2016, 16:33
https://www.youtuberepeater.com/watch?v=BJwHxycroL8

casshern
24-12-2016, 17:07
Το χουν κάνει, δουλεύει.

Βάλε ρε παιδί μου εκεί πέρα ένα φανταστικό ονοματεπώνυμο να κάνεις τη δουλίτσα σου και μη πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό!

supermachoman
24-12-2016, 17:10
Το χουν κάνει, δουλεύει.

Βάλε ρε παιδί μου εκεί πέρα ένα φανταστικό ονοματεπώνυμο να κάνεις τη δουλίτσα σου και μη πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό!

ε?

ψεύτικο ονοματεπώνυμο είχα, μου καναν disable το account γι'αυτό το λόγο και τώρα ζητάνε ID verification, θέλουν επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι αυτό είναι όντως το όνομά μου

Phantom Duck
24-12-2016, 17:13
κοίτα το έχει κάνει ο ιωάννης τσιλιγγίρης οπότε γίνεται, αρκεί να μην είσαι ο darth vader που έξεδωσε το δελτίο ταυτότητας στο Α.Τ. Πολίχνης

rat_poison
24-12-2016, 17:14
clone tool

κλωνοποίησε πάνω στα γράμματα το μπαγκράου σε κάποιο σημείο που δεν έχει γράμματα

casshern
24-12-2016, 17:14
γουάτ?!
Δεν έχω τέτοιο θέμα εγώ! Μήπως έχωσες τη μύτη σου κάπου που δεν έπρεπε?!
Το disable πάει πολύ!

Αν είναι προ των πυλών τέτοιο καυλί, συνεχίστε την κουβέντα για το πως χακάρουμε τη φάση.

rat_poison
24-12-2016, 17:25
σε εσάς που ανησυχείτε μήπως και βάλετε το πραγματικό σας όνομα στα σόσαλ μύδια

το ξέρουν ήδη παιδιά το όνομά σας μη σκάτε. που και να μην το 'ξεραν δηλαδή τι σημασία έχει γι' αυτούς όταν αυτό που τους νοιάζει είναι πόσα κλικ έκανες πού, πόσα δευτερόλεπτα έμεινε ο κέρσορας πάνω από το λάικ του γκομενακίου που έσκασε στο ταϊμλάιν σου και άλλες τέτοιες παρόμοιες μετρικές. ότι δηλαδή έχει σημασία άμα ξέρουν ότι σε λένε Γιάννη Παπαγιάννη κι όχι Τζιμπρίλ Σαλιχάμιτζιτς την ώρα που έχουν καταλάβει το πλήρες δημογραφικό σου προφίλ καλύτερα απ' ό,τι εσύ γνωρίζεις τον εαυτό σου.

αν τώρα αισθάνεστε ευάλωτοι στις μυστικές υπηρεσίες που μας παρακολουθούν, τότε το ψεύτικο όνομά σας στα φέισμπουξ δε θα ξεγελάσει κανέναν. "κοίτα, αυτό το ακκάουντ έχει τους φίλους αυτού που ψάχνουμε, το IP του ανήκει στο σπίτι/τηλέφωνο αυτού που ψάχνουμε, το geolocation είναι στην πόλη που μένει αυτός που ψάχνουμε, αλλά δεν τον λένε όπως λέει ότι τον λένε. χμμμμ άλλος θα είναι..., μαζεύτε τα και ψάχτε αλλού"

μάλλον όχι ε;

ο λόγος που πιέζουν για αληθινά ονόματα είναι η προστασία από phishing και identity theft.

supermachoman
24-12-2016, 17:25
γουάτ?!
Δεν έχω τέτοιο θέμα εγώ! Μήπως έχωσες τη μύτη σου κάπου που δεν έπρεπε?!
Το disable πάει πολύ!

Αν είναι προ των πυλών τέτοιο καυλί, συνεχίστε την κουβέντα για το πως χακάρουμε τη φάση.

Hi,

Your account has been temporarily suspended because it looks like it doesn’t list your authentic name. To get back into your account, log into Facebook and follow the on-screen instructions to update your authentic name.

και πολύ άντεξε, σε φίλους μου το έκανε από πέρσι

ρατ πόιζο, κανείς δεν έχει τέτοιες αυταπάτες

rat_poison
24-12-2016, 17:32
ε τότε ποιο το άγχος; give in to the dark side να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη και αν θες τρολλογαριασμό, κάνε ένα facebook page ως persona - comedian και δε θα καταλάβει κανείς τη διαφορά!

αν θες πάλι να κάνεις φωτοσοπιά, δεν ξέρω αν είδες πιο πάνω, αλλά clone tool

και μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο site όπως αυτό https://www.fontspring.com/matcherator για να αναγνωρίσεις τη γραμματοσειρά.

casshern
24-12-2016, 17:33
Εγώ προσωπικά, δεν έχω καμία όρεξη να αλληλεπιδράσω με παλιούς συμμαθητές και διάφορους παρόμοιους που δεν είμαστε φίλοι στη ζωή.

rat_poison
24-12-2016, 17:37
ίσως υπερεκτιμάς το πόσοι από αυτούς έχουν όρεξη να ασχοληθούν μαζί σου!
με τις σωστές ρυθμίσεις και λίγη προσοχή δε θα σε ενοχλήσει κανείς

και υπάρχει πάντα το decline/delete/block

The Good Son
24-12-2016, 17:40
Supermachoman προσπάθησα να τις σκαπουλάρω όταν έπαθα το ίδιο πράμα και η φωτοσοπαρισμένη ταυτότητα δεν έπιασε.
Κάνε εκ νέου κάποιο προφίλ με όνομα που να είναι περισσότερο πειστικό ότι μπορεί να είναι αληθινό.
Εν ανάγκη, βάλε το κανονικό σου όνομα και κάνε σούπερ μυστικό το προφίλ. Ταυτόχρονα λειτούργησε με ένα καινούριο ψεύτικο. Αυτή η λύση για μένα είναι πολύ κουραστική, οπότε έκαμα το πρώτο.

Δυστυχώς, θαρρώ ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούμε όλοι να βάλουμε τα κανονικά.

Raven Lord
24-12-2016, 17:43
έχω γελοίο νικ που τους βρίζει στη μούρη κ δε με έχει ενοχλήσει κανείς. πιο πολύ το νικ είναι για επαγγελματικούς λόγους. έχω "σοβαρό" προφιλ με το πραγματικό όνομα αν θέλει να με στοκάρει κάποιος πελάτης ή συνάδελφος.

supermachoman
24-12-2016, 17:46
ίσως υπερεκτιμάς το πόσοι από αυτούς έχουν όρεξη να ασχοληθούν μαζί σου!
με τις σωστές ρυθμίσεις και λίγη προσοχή δε θα σε ενοχλήσει κανείς

και υπάρχει πάντα το decline/delete/block

αυτό το "δε θες την τάδε λύση, θες την λύση που θα σου πω ΕΓΩ!", όσοι το κάνετε, γιατί το κάνετε?

είναι πολύ διαδεδομένο στα ίντερνετς

rat_poison
24-12-2016, 17:50
νομίζω ότι έγραψα ό,τι ήτανε δυνατόν να γράψω για το πώς να εφαρμόσει κανείς τη λύση που ζήτησες και αφιέρωσα και δύο ποστ κιόλας. θεωρώ όμως αυτή τη λύση αναποτελεσματική και είπα να προτείνω κάτι που πιστεύω πως είναι πιο αποδοτικό.

θα έλεγα ότι η συμπεριφορά που θίγεις είναι αξίσου διαδεδομένη με την αχαριστία

:teddy:

supermachoman
24-12-2016, 17:54
νομίζω ότι έγραψα ό,τι ήτανε δυνατόν να γράψω για το πώς να εφαρμόσει κανείς τη λύση που ζήτησες και αφιέρωσα και δύο ποστ κιόλας. θεωρώ όμως αυτή τη λύση αναποτελεσματική και είπα να προτείνω κάτι που πιστεύω πως είναι πιο αποδοτικό.

θα έλεγα ότι η συμπεριφορά που θίγεις είναι αξίσου διαδεδομένη με την αχαριστία

:teddy:

δεν είδα ότι εσύ ανέφερες το clone tool, νόμιζα ότι ήταν άλλος :teddy:

Phantom Duck
24-12-2016, 18:35
έχω γελοίο νικ που τους βρίζει στη μούρη κ δε με έχει ενοχλήσει κανείς. πιο πολύ το νικ είναι για επαγγελματικούς λόγους. έχω "σοβαρό" προφιλ με το πραγματικό όνομα αν θέλει να με στοκάρει κάποιος πελάτης ή συνάδελφος.

επειδή δεν έχεις φάει report για ψεύτικο όνομα, δεν κάθονται να τα κοιτάξουν ένα ένα. αν παίξεις κανά flame και σε αναφέρουν μερικοί το τσεκάρουν όμως.

Parasight
27-12-2016, 14:38
Ο Σώτος μου είχε πει ότι πλαστογράφησε κάρτα βιβλιοθήκης ή κάτι τέτοιο και το fb τη δέχτηκε και όλα καλά. Ρώτα τον μία.

OniBocho
27-12-2016, 19:04
Κι ο Γκιουλ δεν το είχε ποστάρει κάποια στιγμή;

Drumsick
29-12-2016, 14:26
Πείτε αν ξέρετε κανέναν γαμάτο οδοντίατρο Αθήνα κέντρο, που να ασχολείται και με τεχνητές οδοντοστοιχίες κτλ.

supermachoman
11-01-2017, 14:56
και για πείτε, αν ένα δέμα μου βρίσκεται στο τελωνείο, πώς το μαθαίνω? Στέλνουν ειδοποίηση? Με παίρνουν τηλέφωνο? Το μαντεύω?

Περιμένω πράματα από Κίνα εδώ και πολλές βδομάδες, αλλά στο tracking έχει μείνει στο "item sent abroad"

Art In Haste
11-01-2017, 15:12
Θα περιμένεις, συνήθως το τράκιν δουλεύει σωστά αλλά από Κίνα συνήθως περιμένω βδομάδες. Μπορεί να κάνει και 2-3 βδομάδες να σταλεί από κει.

supermachoman
11-01-2017, 15:21
Θα περιμένεις, συνήθως το τράκιν δουλεύει σωστά αλλά από Κίνα συνήθως περιμένω βδομάδες. Μπορεί να κάνει και 2-3 βδομάδες να σταλεί από κει.

2-3 βδομάδες να ΣΤΑΛΕΙ ή να παραλάβω? αφού 10 Δεκέμβρη είναι το "sent abroad", που είναι και το τελευταίο update.

Art In Haste
11-01-2017, 15:31
Να σταλεί, αλλά και μετά από αυτό πάλι παίρνει καιρό. Τσέκαρα τώρα το τελευταίο που μου είχε έρθει από Κίνα, πήρε 'ενα μήνα να έρθει, 2μιση βδομάδες από το sent abroad και μετά.

atom_smasher
11-01-2017, 16:58
εχετε παραγγείλει κανα ρούχο ποτέ από Ασία;

pixies
11-01-2017, 17:51
Ναι, don't.

BlackiE
11-01-2017, 20:01
Και μιας και το θίξατε, έχω παραγγείλει κάτι πράματα από Gearbest και έκανα τη μαλακία να ΜΗΝ επιλέξω συστημένο (όλα τα συστημένα έχουν έρθει κομπλέ απο κει σε ~20 μέρες).
Δεν έχει tracking number αλλά reference number με το οποίο μπορώ να κάνω ένα τρακ της πλάκας μόνο σε ένα σάιτ (http://www.sky56.cn/english/track/index), το οποίο λέει ότι το δέμα μου είναι Ελλάδα από 7 Δεκεμβρίου και δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση.
Γενικά διάβασα τα χειρότερα στο ίντερνετ για τα απλά δέματα από Κίνα, ότι πρέπει να είσαι κωλόφαρδος για να σου ρθει, ότι κάνει 2-3 μήνες και τέτοια.
Είχατε παρόμοια εμπειρία;

necrosaturate
11-01-2017, 22:19
Έχω πάρει σύνολο 25- 30 μικροδέματα από Κίνα τα τελευταία χρόνια. Όλα με απλή αποστολή κάναν γύρω στο 3βδόμαδο να έρθουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνη εξαίρεση κάτι βίδες που είχα παραγγείλει για το pickguard, όπου αφού πέρασαν 4-5 βδομάδες έστειλα μήνυμα στον πωλητή. Tις ξαναέστειλε -συστημένες-, ευγενέστατος κιόλας σε φάση μη νευριάσω και δώσω αρνητικό feedback. Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν οι πρώτες και μετά από λίγο καιρό ήρθαν και οι συστημένες ;p

σουπερμάτσο αν το track number είναι της στάνταρ μορφής xx-αριθμός-xx τσέκαρε και στο site των ελτα

pixies
11-01-2017, 23:20
δεματακια ερχονται ολα αλλα σε μηνα+

supermachoman
12-01-2017, 03:16
γενικά σπαμμάρω αγορές από Κίνα, γνωρίζω ότι καθυστερούν, η ερώτηση αφορούσε καθαρά το τελωνείο και το τι γίνεται σε περίπτωση που κολλήσει το δέμα εκεί - με ειδοποιούν ή όχι ρε παιδίμ?

σας ευχαριστώ όπως και να 'χει, μη με πουν και αχάριστο :teddy:

Art In Haste
12-01-2017, 10:17
Δε μου έχει τύχει ποτέ αλλά δύσκολο να ειδοποιεί το τελωνείο. Και δύσκολο να ασχοληθεί και το τελωνείο αν δεν είναι κάτι μεγάλο που να φαίνεται αξίας. Αν ο κωδικός που έχεις είναι ο κλασσικός που αναφέρθηκε πιο πάνω μπορείς να καλέσεις τα ΕΛΤΑ να ρωτήσεις μήπως έχουν κάτι να σου πούνε. Μπορεί να έφτασε, να μη σκαναρίστηκε στο αεροδρόμιο κτλ κτλ.

enitharmon
29-01-2017, 03:48
ρε δε μπορω... δεν είχα ασχοληθει ποτε με δαυτους και ενας στο φβ ποσταρει ολο τετοια και εχω αρχισει και λυνομαι

http://www.diadrastika.com/2011/11/2012-12.html

Το γονίδιο του Έλληνα Κατ’ αρχάς είναι σημαντικό να τονίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε ότι το DNA του Έλληνα δεν μοιάζει με κανενός άλλου. Τελευταία, Γάλλοι βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στο DNA των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς.Από το πανεπιστήμιο Stanford στις ΗΠΑ και Pavia στην Ιταλία, μαθαίνουμε (https://www.facebook.com/topic.php?uid=104822562690&topic=9032) πως ο σύγχρονος Έλληνας έχει το ίδιο ακριβώς DNA με τον αρχαίο προγονό του, εντελώς καθαρό από κάθε είδους πρόσμιξη, παρά τα τόσα χρόνια σκλαβιάς (κυρίως από τους Τούρκους). Αντίθετα το μετέδωσε σε Ευρώπη, Τουρκία και αλλού.
Εκείνο που κάνει το DNA του Έλληνα ξεχωριστό, είναι ο τόπος καταγωγής του. Πέρα από τις διάφορες θεωρίες που την θέλουν από τα άστρα, τον Σείριο, τους Ανδρομέδιους κλπ, υπάρχει και το αυτονόητο: Όλα αυτά που αποτελούν τον γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, όπως τον αντιλαμβανόμαστε σήμερα, αλλά, κυρίως, μέσα από πληροφορίες που παίρνουμε για την αρχαία Ελλάδα στην οποία γεννήθηκαν οι προγονοί μας και από τους οποίους καταγόμαστε.

[...]

Γιατί θα αφυπνιστεί μόνο το DNA του Έλληνα; Διότι, ακριβώς, ξεχωρίζει.

[...]

Dr.Gonzo
06-02-2017, 15:15
Εμπνεύστηκα κι εγώ (και νυστάζω πολύ για να δουλέψω):

http://i.imgur.com/YqYwFrj.png

When Black Roses Bloom
09-02-2017, 10:50
ρε δε μπορω... δεν είχα ασχοληθει ποτε με δαυτους και ενας στο φβ ποσταρει ολο τετοια και εχω αρχισει και λυνομαι

http://www.diadrastika.com/2011/11/2012-12.html

Το γονίδιο του Έλληνα Κατ’ αρχάς είναι σημαντικό να τονίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε ότι το DNA του Έλληνα δεν μοιάζει με κανενός άλλου. Τελευταία, Γάλλοι βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στο DNA των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς.Από το πανεπιστήμιο Stanford στις ΗΠΑ και Pavia στην Ιταλία, μαθαίνουμε (https://www.facebook.com/topic.php?uid=104822562690&topic=9032) πως ο σύγχρονος Έλληνας έχει το ίδιο ακριβώς DNA με τον αρχαίο προγονό του, εντελώς καθαρό από κάθε είδους πρόσμιξη, παρά τα τόσα χρόνια σκλαβιάς (κυρίως από τους Τούρκους). Αντίθετα το μετέδωσε σε Ευρώπη, Τουρκία και αλλού.
Εκείνο που κάνει το DNA του Έλληνα ξεχωριστό, είναι ο τόπος καταγωγής του. Πέρα από τις διάφορες θεωρίες που την θέλουν από τα άστρα, τον Σείριο, τους Ανδρομέδιους κλπ, υπάρχει και το αυτονόητο: Όλα αυτά που αποτελούν τον γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, όπως τον αντιλαμβανόμαστε σήμερα, αλλά, κυρίως, μέσα από πληροφορίες που παίρνουμε για την αρχαία Ελλάδα στην οποία γεννήθηκαν οι προγονοί μας και από τους οποίους καταγόμαστε.

[...]

Γιατί θα αφυπνιστεί μόνο το DNA του Έλληνα; Διότι, ακριβώς, ξεχωρίζει.

[...]

Είναι η υψηλή συγκέντρωση midichlorians.

paddy honey
19-02-2017, 20:22
Επίκαιρο. (http://www.oneman.gr/pop-code/t/cinema/oscars/oscar-oskar-mayres-selides.4530922.html?utm_source=Oneman&utm_medium=OscarsHP&utm_campaign=24MediaWidget)

antimusic
21-02-2017, 22:47
ένα ελαφρά χτυπημένο/γρατζουνισμένο πίσω φτερό αυτοκινήτου πόσο να πάει για φτιάξιμο; ballpark.

21-02-2017, 22:59
κανα κατοστάρικο υπολόγισε.

antimusic
21-02-2017, 23:05
γιούπι. θενξ.

Pornofunk
22-02-2017, 02:33
exe ypopsin auta

https://www.youtube.com/watch?v=2nYF46P7B2c

https://youtu.be/7zzq5f8x5f4

https://youtu.be/J79uO_H0kzo

KoiliaSamprela
21-03-2017, 14:13
Έχω 2 εισιτήρια για κοντσέρτο σε PDF Και θέλω να τα πουλήσω ξεχωριστά. Καθώς το αρχείο PDF είναι κλειδωμένο και δε μπορώ να το σπάσω, το εισιτήριο είναι έγκυρο αν το κόψω με printscreen + το ξανακάνω PDF;

Τενκς τενκς!

έτσι και αλλιώς το barcode θα σκανάρουν
Αν δεν είναι "διπλό" τικετ, αλλά 2 διαφορετικά δεν θα έχεις θέμα.
επίσης καλό είναι να μην το κόψεις με πριν σκριν, αλλά με κάποιο εργαλείο που κάνει αυτήν την δουλειά

α , και ΣΕ ΚΑΜΙΆ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ σε online tool

Neron
21-03-2017, 14:25
δοκιμασε το PDFTK που είναι ελαφρύ.
Καρδούλες!

Art In Haste
27-03-2017, 14:35
'Ετσι είναι.

Drumsick
21-07-2017, 12:26
Για πείτε ρε παιδιά, έχετε κανέναν φίλο, γκόμενο, θείο, ντήλερ, γνωστό που να ανεβοκατεβαίνει Βόλο-Αθήνα τακτικά? Ψαχνω κάποιον να μου φέρει κάτι απο'κει.

εντιτ: άκυρο

tsimpouklano
26-07-2017, 05:01
Μου χετε λειψει ρε

OniBocho
26-07-2017, 07:14
Α, μπα; Το έφτιαξες επιτέλους;

Rhino
26-07-2017, 09:37
Γειά. Ελπίζω να είμαι στο σωστό θρεντ τιποτενιοσύνης για να πω ένα γειά.
Γειά.

Raven Lord
26-07-2017, 10:22
όχι
https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?936-The-Welcome-Thread-ketsi-(Geia-sou-nee-giouzer!)/page246

When Black Roses Bloom
26-07-2017, 10:33
αχχαχαχαχαχαχαχαχα

Rhino
26-07-2017, 10:52
όχι
https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?936-The-Welcome-Thread-ketsi-(Geia-sou-nee-giouzer!)/page246

φοβάμαι να κλικάρω. Μήπως είσαι τίποτα χάκερς;

When Black Roses Bloom
26-07-2017, 11:06
Rhino, αν δεν βάλεις για άβαταρ το χάμστερ ονόματι Rhino απο την ταινία Bolt ή ένα Rhino tank απο το Warhammer 40k, θα φάς μπάν.

atom_smasher
26-07-2017, 11:18
h estw manowar.

Rhino
26-07-2017, 17:06
Γουστάρω μπανιλίκια.

https://i.ytimg.com/vi/V_UL7k7CVqI/hqdefault.jpg

atom_smasher
26-07-2017, 19:19
ti sto mpoutso einai to mpaniliki?

When Black Roses Bloom
26-07-2017, 19:30
Το μπαν. Κατά το πατηλίκι ή παντηλίκι ή αν οδηγείς πλάγια μπαντηλίκι ή αν ακούς Psychotic Waltz Μπαντιλάκι.

atom_smasher
26-07-2017, 20:02
Να κεράσουμε ένα τότε.

Rhino
27-07-2017, 10:52
ή αν ακούς Psychotic Waltz Μπαντιλάκι.

Μου πήρε 2-3 αναγνώσεις για να το πιάσω αλλά με κέρδισε.
I am ov the banhammerz

Parasight
27-07-2017, 14:12
Σιγά μην το'πιασες. Τι ηλικία έχεις;

00i00
29-07-2017, 16:49
η Pentax μου ή τα εφτυσε ή θελει καθαρισμο φακου, δηλαδη το δευτερο
γκουγλαρωντας βρισκω μονο για SLR και τετοια, μπορουμε να κανουμε τιποτα για την μικρη μο κομπαχτ?

When Black Roses Bloom
29-07-2017, 23:03
Έβαλα φάκούς και γώ δεν ξέρω μετά απο πόσα χρόνια και βλέπω λές και είμαι μέσα σε γυάλα

http://nerdist.com/wp-content/uploads/2015/05/thom-yorke-no-surprises-05282015.jpg

Rhino
31-07-2017, 09:37
Σιγά μην το'πιασες. Τι ηλικία έχεις;

28 και δε καταλαβαίνω γιατί να μή το πιάσω, δεν είναι και η πιο underground μπάντα.

η Pentax μου ή τα εφτυσε ή θελει καθαρισμο φακου, δηλαδη το δευτερο
γκουγλαρωντας βρισκω μονο για SLR και τετοια, μπορουμε να κανουμε τιποτα για την μικρη μο κομπαχτ?

Δούλευα κάποτε σε φωτογραφείο και έκανα και ο ίδιος τέτοιους καθαρισμούς, στον αισθητήρα βέβαια και όχι στο φακό.
Κιτάκι για κόμπακτ δεν έτυχε να πιάσω ποτέ και δε ξέρω πόσο καλή ιδέα είναι.
Διαφορά με το αντίστοιχο της SLR δε θα έχει, αλλά για να έχεις πρόσβαση πίσω από το φακό της κόμπακτ χρειάζεται εγχείρηση.
Ανάλογα με το που βρίσκεσαι υπάρχουν τεχνικοί που θα ασχοληθούν, αλλά δε νομίζω ότι το κόστος αξίζει.

BTW τα τελευταία χρόνια έχουν βγεί εξαιρετικές compact μηχανούλες.

00i00
31-07-2017, 10:29
αυτην εχω...
http://www.photographyblog.com/reviews/pentax_optio_rs1000_review/

το θεμα ειναι οτι μερικες φορες ''ξυπναει'' και δουλευει κανονικα

το κοστος επισκευης το ειχα φανταστει οτι θα ηταν δυσαναλογο (150 την ειχα παρει)
γιαυτο ερωταω μπας και το σωσουμε με καμια DIY μοντα

τεσπα, ευχαριστω

Rhino
31-07-2017, 11:11
Το πρόβλημα ακριβώς ποιό είναι; Βγάζει θολές ή δεν ανοίγει; Γιατί το να δουλεύει μια στο τόσο δε θα λυθεί ούτε με κεζάπι.

Art In Haste
02-08-2017, 01:23
Λίγες μέρες άδεια πήγα και το γαμήσατε, χάνω τα καλύτερα και με το που επιστρέψω χάνουμε και το φόρουμ.

When Black Roses Bloom
08-08-2017, 17:24
Ξέρω είμαι χαζός, αλλά σήμερα συνειδητοποίησα ότι είχα το basic editing επιλεγμένο και γι'αυτό δεν έβλεπα τα κουμπάκια και τα εμότικονς :|

supermachoman
09-08-2017, 07:36
ας μου εξηγήσει κάποιος που ξέρει απ'αυτά:
Θέλω να νοικιάσω ένα σπίτι, αλλά λόγω αβέβαιων επαγγελματικών, δε ξέρω αν θα μπορώ να μείνω πάνω από ένα χρόνο.
σε διάφορα σάιτ διαβάζω ότι ο ελάχιστος χρόνος ενικοίασης είναι τρία χρόνια, και αν φύγεις νωρίτερα πρέπει να καταβάλεις τα υπόλοιπα ενοίκια και κάτι τέτοια. Ισκύει?

mourning apocalypse
09-08-2017, 10:01
εξαρτάται φαντάζομαι από τον ιδιοκτήτη και το συμβόλαιο που θα υπογράψεις.δεν έχω ακούσει πάντως να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο από αρκετά άτομα που αλλάζουν συχνά σπίτια.

OniBocho
09-08-2017, 11:20
Μιλήσαμε με το φίλο που σου είπα, ισχύει αυτό που λέγαμε. Μπορείς να κάνεις ότι συμβόλαιο θέλεις (ετήσιο, διετίας κτλ κτλ) και αν τυχόν το σπάσεις, θεωρητικά έχει το δικαίωμα να σε κυνηγήσει για να πάρει τα υπόλοιπα ενοίκια, αλλά κανείς δεν το κάνει γιατί και οικονομικά δεν τον συμφέρει.

supermachoman
09-08-2017, 11:25
έγινε, θενξ κορίτσια

BLiTzER
09-08-2017, 11:27
Μπορεί να σε χρεώσει τα ενοίκια μέχρι να βρει άλλον ενοικιαστή, αν θέλει. Αλλά συνήθως βρίσκουν ενοικιαστή άμεσα ή κάνα μήνα μετά, οπότε δεν ασχολούνται. Βάσει νόμου, πάντως, μπορούν. Και ναι, το ελάχιστο είναι 3 χρόνια ακόμα κι αν έχεις κάνει συμβόλαιο 6 μηνών.

MoRmEnGiL
09-08-2017, 12:00
Alla prepei na peseis se megalo malaka gia na se tre3ei dikastika.

09-08-2017, 21:24
Tha ginei kapoio thrent me countdown i apoxairetistiria post?

MoRmEnGiL
09-08-2017, 21:46
Hm?

09-08-2017, 21:47
Den kleinei to er afou?

Raven Lord
10-08-2017, 01:47
όχι

enitharmon
14-08-2017, 15:47
αφου με εφτιαξε ο ra pariah ( και το σφινοτουβλακι!!!) με τα αρθρα, θελω βοηθεια excel

θελω όταν στη μία καρτέλα επιλέγεται το "Σουλα" από drop down list, στην άλλη καρτέλα να εμφανίζεται ένα x.
Δοκίμασα =IF(Deckblatt!C10="Σούλα","x") και =VLOOKUP(Deckblatt!C10,Sheet1!B2:C2,2,FALSE) αλλα και τα δύο μου βγάζουν ερρορ στην ισοτητα, οποτε πού είναι το λάθος;

Razor
19-08-2017, 19:43
ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ.

και ΒΥΖΑΡΕΣ μορφιν

00i00
19-08-2017, 19:49
ογδοη εθνικη εισαι ρε Μπομπυ (γουελcum μπακ)

Drumsick
19-08-2017, 20:48
Razor :pink:

KoiliaSamprela
21-08-2017, 08:58
ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ.

και ΒΥΖΑΡΕΣ μορφιν

:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

BlackiE
23-08-2017, 21:01
Ξέρει κανείς από ποιο φυτό είναι αυτά;

https://i.imgur.com/JQeSzZA.jpg

FIXXXER
23-08-2017, 21:07
Απο τη μαγικη φασολια του Τζακ

Coloubra
23-08-2017, 21:13
Ξέρει κανείς από ποιο φυτό είναι αυτά;

https://i.imgur.com/JQeSzZA.jpg

νομίζω οτι ειναι χαρούπια

Drumsick
23-08-2017, 21:17
Δεν είναι χαρούπι. Καρπός κάποιας ακακίας είναι, αλλά δεν ξέρω ποιου είδους συγκεκριμένα.

BlackiE
23-08-2017, 21:24
:thumbsup:

When Black Roses Bloom
23-08-2017, 21:27
Γιέπ, ακακία κωνσταντινουπόλεως, είναι και υπέροχο μελισσοκομικό φυτό (που'σαι ρε Βικότνικς?).

Τα χαρούπια, αν και πράσινα (αλλά χοντρά) φρέσκα, είναι καφέ και είναι σαν τον αντίχειρά σου :P

23-08-2017, 21:47
Από ακακία φαίνεται όντως, όχι η Κωνσταντινουπόλεως όμως. Την συγκεκριμένη της φωτογραφίας την βρίσκεις από τους δρόμους πόλεων μέχρι και πάνω στα ψηλά βουνά.

edit: άκυρο, είμαι λάθος, δίκιο έχει ο Μήτσος πιο πάνω.

BlackiE
24-08-2017, 14:45
Η μάνα μου ως συνταξιούχος δασοπόνος λέει ότι η Κων/πόλεως δε βγάζει τόσο μεγάλα φύλλα/καρπούς/τιστοδιαολο είναι αυτά, ίσως είναι άλλο είδος ακακίας.

When Black Roses Bloom
24-08-2017, 15:32
ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ.

ypersyntelikos
24-08-2017, 16:23
Ντωμεταξύ ο Coloubra έχει να μας μιλήσει 100 χρόνια και πρώτο ποστ μετά από τόσο καιρό είναι για αναζήτηση προελεύσεως καρπού, θεός

atom_smasher
24-08-2017, 17:24
htan undercover..

OniBocho
24-08-2017, 18:53
Ήθελα να γράψω το ίδιο και να σχολιάσω ότι έκανε ποστ στα ελληνικά μάλιστα κι όχι greeklish!!!!

Parasight
24-08-2017, 19:41
ΚΟΛΟΥΜΠΡΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΠΙΑ

Coloubra
29-08-2017, 00:06
θα μετρουσε καλυτερα το comeback αν πετυχαινα και το φυτο

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Raven Lord
29-08-2017, 14:53
http://www.huffingtonpost.gr/2017/08/29/story_n_17858168.html

Το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με το νορβηγικό επιστημονικό ίδρυμα Kavli, φιλοδοξεί να εκπονήσει το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα όλων των εποχών, αποκτώντας πρόσβαση σε 4.000 σπίτια συνολικά 10.000 ανθρώπων, ώστε να παρακολουθεί επί 20 χρόνια κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.

Rhino
29-08-2017, 14:58
Εχουμε και εμεις τον ΕΝΦΙΑ.

tsimpouklano
29-08-2017, 16:59
Εννοείς ότι και ΕΝΦΙΑ καβλί είναι;

Rhino
29-08-2017, 17:07
Και καβλί και μέσα στο σπίτι.

supermachoman
07-09-2017, 22:07
αν έχει κανείς υπόψην διαμέρισμα στην Αθήνα (προς τα Νότια) μέχρι 250 έουρος, να με στείλει μήνυμα

αν γίνει επιτυχές κονέ θα κεράσω μια 50άδα μπύρες (ή ό,τι προτιμάτε)

(όχι υπόγες)

When Black Roses Bloom
07-09-2017, 23:05
Πόσο γρήγορα το θές, Νότια, εννοείς Αττική (π.χ. Πειραιά) και τι διαμέρισμα, δυάρι?

supermachoman
07-09-2017, 23:26
εννοώ ΤαυροΚαλλιθεοΔαφνοΠετράλωνα μωρέ, όχι τίποτα Πειραιάδες.
Δε χρειάζεται δυάρι, και με γκαρσονιέρα είμαι οκ, αρκεί να μην είναι η κλασική τρύπα των 30τμ

KoiliaSamprela
08-09-2017, 08:06
Δε χρειάζεται δυάρι, και με γκαρσονιέρα είμαι οκ, αρκεί να μην είναι η κλασική τρύπα των 30τμ

πάνε δες αυτό https://www.spitogatos.gr/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7_Studio_%CE%93%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1_%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85__%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CE%B1_-l709864

When Black Roses Bloom
08-09-2017, 19:35

Κυριακή είμαι κάτω, αν περιμένεις λίγο, όλο και κάτι θα βρούμε/μάθουμε. Έχω αρκετό λαό να μένει Μοσχάτο/Καλλιθέα/Ταύρο.

supermachoman
08-09-2017, 20:18

Κυριακή είμαι κάτω, αν περιμένεις λίγο, όλο και κάτι θα βρούμε/μάθουμε. Έχω αρκετό λαό να μένει Μοσχάτο/Καλλιθέα/Ταύρο.

φτιάξε με

Phantom Duck
10-09-2017, 15:57
θα προσπαθήσω εγώ

φοράω μαύρα εσώρουχα

Drumsick
10-09-2017, 18:37
Ρε σεις, πρωην χρήστης του φόρουμ δυσκολεύεται πολύ να βρει δωμάτιο να μείνει στο Βερολίνο. Στείλτε κάνα μήνυμα αν έχετε οποιοδήποτε κονέ που ίσως μπορεί να βοηθήσει.

tsimpouklano
11-09-2017, 14:44
Ρε, μόνο σε μένα το YouTube παίζει συνεχώς διαφημίσεις σήμερα;

BLiTzER
11-09-2017, 14:48
Ναι, αφού όλοι οι υπόλοιποι χρησιμοποιούμε adblock.

tsimpouklano
11-09-2017, 15:05
:pink: γιατί νομίζω πραγματικά χαίρεσαι με ποστσ σαν και τ' αποπάνω <3

EXΩ ΑΤΠΛΟΚ

Λασπόνερα
11-09-2017, 15:09
Άντε καλή σχολική χρονιά σε εμάς που έχουμε παιδιά.
Είστε και άλλοι;

BLiTzER
11-09-2017, 15:10
Τελευταία φορά που είδα διαφήμιση youtube, νομίζω ήταν 2009.

Σε Linux είσαι; :lol:

tsimpouklano
11-09-2017, 15:12
Εμπαθής τουλάχιστον.

Το ξαναεγκατέστησα μπας και.

Phantom Duck
11-09-2017, 15:17
ublock origin άμα συνεχίσει να σου κάνει νερά.

tsimpouklano
11-09-2017, 15:23
Firefox.

Και μετά το reinstall συνεχίζει. Πάω για ό,τι είπε ο φάντομντακ.

BLiTzER
11-09-2017, 15:25
Ή πήγαινε για κάποιον σοβαρό browser. Με ένα σμπάρο...

tsimpouklano
11-09-2017, 15:33
Για πες.

BLiTzER
11-09-2017, 15:39
Μπορείς να βάλεις τον καλύτερο, δηλαδή Chrome.

Αν είσαι alternative τύπος, θα δοκίμαζα Opera.

tsimpouklano
11-09-2017, 15:42
Ο chrome δε μ' αρέσει.
Opera είχα χρόνια, αλλά όταν τον είχα αφήσει - πολύ χάλια.
Γενικά θα έλεγα ότι ειμαι ευχαριστημενος από τον firefox.

BLiTzER
11-09-2017, 15:46
O Firefox είναι σκουπίδι και ο μόνος λόγος που απέκτησε κοινό (πριν 10 χρόνια) ήταν οι "σκατά στην MS" τύποι. Χωρίς να έχουν λόγο, φυσικά, αφού η χρήση που έκαναν ήταν να παίζουν φάρμες στο fb και να στριμάρουν youporn, αλλά τι, "αφού έχουν αθηναϊκές πινακίδες". Επίσης τότε δεν υπήρχε σοβαρός ανταγωνισμός, αλλά σήμερα, ο FF είναι σκουπίδι. Χρόνια τώρα.

Ο Opera έχει αλλάξει. Χέρια και νοοτροπία.

Κράτα τον, αφού σου αρέσει, απλά σου παραθέτω τα γεγονότα. :p

OniBocho
11-09-2017, 17:18
ο FireFox ειναι σκουπίδι, ενώ το RAM hog που ακούει στο όνομα Google Chrome είναι γαμάτο.

Τάδε έφη Πλιτσι Πλιτσι. :touched:

BLiTzER
11-09-2017, 17:22
A ναι, ξέχασα να το αναφέρω αυτό, δεν είναι για 486.

Λασπόνερα
12-09-2017, 15:09
Πλήρωσε κανείς αυτά τα καινούργια τέλη, πώς τα λένε, από δέματα εξωτερικού;
Μου ήρθε ειδοποίηση από το ταχυδρομείο για δύο δεματάκια 2 και 5 ευρώ από aliexpress, θα φάω κεφαλιά;

Έντιτ

Αργά το κατάλαβα μαν.

KoiliaSamprela
12-09-2017, 15:11
Πλήρωσε κανείς αυτά τα καινούργια τέλη, πώς τα λένε, από δέματα εξωτερικού;
Μου ήρθε ειδοποίηση από το ταχυδρομείο για δύο δεματάκια 2 και 5 ευρώ από aliexpress, θα φάω κεφαλιά;

Έντιτ

Αργά το κατάλαβα μαν.

πλέον είναι άστα να πάνε με τελωνεία , δύσκολα γλυτώνεις , εκτός από το gearbest που στέλνουν με έναν μικρό γύρο της ευρώπης

animae
12-09-2017, 15:12
Μην αλλάζεις θέμα τώρα που καταλαβες τι μαλακία σου :rofl:

Λασπόνερα
12-09-2017, 15:13
Που πληρώνεις όπως κάτι παραπάνω, οπότε για ψιλοπράγματα δεν αξίζει.
Καμμιά ιδιωτικοποίηση ετοιμάζουν μου φαίνεται και θέλουν να δώσουν και προίκα.

BLiTzER
12-09-2017, 15:14
Μην αλλάζεις θέμα τώρα που καταλαβες τι μαλακία σου :rofl:

:touched:

Μέχρι και πριν κάνα μήνα, δεν πλήρωσα τίποτα.

KoiliaSamprela
13-09-2017, 08:28
Που πληρώνεις όπως κάτι παραπάνω, οπότε για ψιλοπράγματα δεν αξίζει.
Καμμιά ιδιωτικοποίηση ετοιμάζουν μου φαίνεται και θέλουν να δώσουν και προίκα.

όχι για μικροπράγματα δεν αξίζει, και ένας συνάδελφος εδώ τα ίδια έπαθε, 2€ εμπόρευμα, 3€ τέλη

μπλιτσερ είναι πολύ φρέσκια η φάση

Λασπόνερα
13-09-2017, 10:44
Πήγα τα πήρα πριν λίγο, δεν πλήρωσα τίποτα τελικά.

supermachoman
13-09-2017, 13:14
το 3ευρω ήταν παράνομο, για κάνα δίμηνο το έκαναν, τώρα καταργείται.

H.
21-09-2017, 22:24
Δεν ήταν παράνομο και καταργήθηκε ήδη πριν πάνω από μήνα. Καλύτερα όμως που ήταν αυτό γιατί πλέον παίρνουν ΦΠΑ ελληνικό πάνω σε μία εκτιμώμενη αξία (με άγνωστο αλγόριθμο) + ένα σταθερό τέλος.

Sotos_The_Tequiler
21-09-2017, 22:42
εσείς που λέτε για τελωνεία δείτε κι αυτό που έγραψα πριν λίγο καιρό εδώ: https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?26504-%CE%95%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82&p=1307372&viewfull=1#post1307372

ξέρουμε αν έχει αλλάξει κάτι από τότε;;

Parasight
28-09-2017, 09:43
^Σε συνέχεια:

Οδηγός για τα τέλη εκτελωνισμού για δέματα, παραγγελίες, από χώρες εκτός ΕΕ (http://www.iefimerida.gr/news/365461/odigos-gia-ta-teli-ektelonismoy-gia-demata-paraggelies-apo-hores-ektos-ee)

Dr.Gonzo
29-09-2017, 09:11
Αύγουστος 2017. Δέμα 4 κιλά από Τουρκία, πραγματική αξία 170€. Ο καλός πωλητής το δήλωσε "δώρο" με αξία κάτω από 50€. Όταν έσκασε τελωνείο είχα τηλέφωνο από dhl: "Στείλε μας μέηλ την απόδειξη να το εκτελωνίσουμε μαν"
Αποτέλεσμα: Συν x24% για ΦΠΑ (στην πραγματική αξία), συν 50€ και βάλε για τον εκτελωνισμό.
Ήταν γλυκό το πέος και το έφαγα στοργικά. Την επόμενη φορά πιο προσεκτικός.

Neuroscar
29-09-2017, 11:03
Η ιδια ιστορια με τον απο πανω.
Πρωτη φορα εβερ την παθαινω ενω ειμαι γενικα υποψιασμενος. Την επαθα βασικα επειδη το σαιτ απο το οποιο εγινε η παραγγελια ηταν co.uk και ειναι στην Αμερικη (...).
Ενω εβαλα κανονικο shipping λοιπον, αυτοι αποφασισαν να τα στειλουν με DHL. Οποτε σε παραγγελια 4-5 βινυλιων και συνολου 85€, η DHL χρεωνει 39€ εξοδα εκτελωνισμου και μαζι με ΦΠΑ, φορους και δε τα παιρνουμε ολα εμεις κυριε, βγαινει γυρω στα +65€.
Ουτε σεντ στην πουτανα τη DHL, τους ειπα να τα γυρισουν πισω και ακομα περιμενω τι θα γινει με το φινο αυτο site πωλησης δισκων.

29-09-2017, 12:22
Ρε παιδιά τα έχουμε πει χίλιες φορές, όχι από χώρες εκτός ΕΕ με κούριερ, αυτό ίσχυε και πριν τις πρόσφατες τελεωνειακές αλλαγές... :(

H.
08-10-2017, 19:40
Ναι ενώ με το απλό ταχυδρομείο έχεις την εντύπωση ότι είσαι οκ 100% πλέον..

Λασπόνερα
08-10-2017, 22:00
Σπέρα...
Έχω έναν γνωστό (πολύ καλό παιδί) που πλήρωνε επί χρόνια ΟΤΕ τιβι αλλά είπε φτάνει. Ψάχνει κάτι πιο οικονομικό που να έχει και νόβα και όλα μαζί....καταλάβατε ε; Οι φίλοι του γνωστού δίνουν 100 το εξάμηνο αλλά είχε δει και στο φεισμπουκ και αλλού στο διαδίκτυο ότι υπάρχει αυτή η υπηρεσία και με 50.
Γνωρίζετε κάτι; Γνωστός είναι να τον βοηθήσω.

tsonos
09-10-2017, 02:23
https://www.vice.com/gr/article/pg53wy/to-mysthriwdes-koyti-ths-thleorashs-gia-to-opoio-miloyn-oloi-sthn-ellada 8-)

OniBocho
23-10-2017, 07:10
Σταματώ στο μπιτζινάδικο να κάνω τον ανεφοδιασμό της εβδομάδος στο μοτόρι κι ακουω τον προηγουμενο, μπαρδμπαδάκι κάπου στα 60, να λέει "επειδη δεν έπαιρνε μπροστά πιο πριν, δε θα το σβησω, γέμισέ το εσυ". :touched:

Εν συνεχεία, ηθελε να πληρώσει με κάρτα, αλλά χωρίς να "θυμάται" το σωστό ΡΙΝ και γενικά ο υπάλληλος στο πρατηρειο πρέπει να έριχνε ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΝΑΓΙΕΣ από μέσα του.

tsimpouklano
04-12-2017, 04:30
Πριν κάμποσο καιρό μου είχε πέσει το καπάκι της οδοντόβουρτσας στο νεροχύτη του μπάνιου με αποτέλεσμα μετά από μικρής διάρκειας ροή να αρχίζει να λιμνάζει το νερό. Μετά από κάποιες προσπάθειες να το βγάλω, ξεβιδώνοντας τον σωληνα από κάτω, δεν τα κατάφερα οπότε είπα να το σμπρώξω όσο γίνεται πιο μέσα, πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα φύγει. Μέχρι πρότινος αυτό φάνηκε να δουλεύει, αλλά ξεκίνησε πάλι να μαζεύει νερό. Είχα σκεφτεί και την πρώτη φορά να ρίξω ποτάσα, αλλά δεν έχω ιδέα τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στις σωληνώσεις (ακριβώς κάτω απ' το νεροχύτη έχει τον κλασσικό πλαστικό σωλήνα). Τώρα που όμως το να πάρω το καπάκι φαντάζει εξωπραγματικό, το σκέφτομαι. Τι λες να κάνω, ER;

The Good Son
04-12-2017, 04:53
format c:

Drumsick
04-12-2017, 07:37
Δοκίμασε με κάνα δυο tuboflo με καυτό νερό, μπας και το λιώσουν λίγο, για να ξεκολλήσει. Αλλιώς, υδραυλικός.

OniBocho
04-12-2017, 08:44
Θεωρείς ότι έχει φύγει δηλαδή από τον πλαστικό σωλήνα; Γενικά δεν είναι δύσκολο να κλείσεις την παροχή νερού, να βγάλεις το σωλήνα και να τον καθαρίσεις. Απλά στην επαναφορά θέλει προσοχή κι ενδεχομένως λίγη σιλικόνη για στεγανοποίηση (aka στεγνώνεις καλά και τα δυο μέρη που θα έρθουν σε επαφή, γιατί αλλιώς είναι σαν να μην έβαλες ποτέ τη σιλικόνη).

Κατά τα άλλα, δοκίμασε το tuboflo κι αν δε δουλέψει, έχω ένα αρκετά ισχυρό αποσυμφωρητικό (έχει όξινη βάση) για αυτές τις δουλειές, στείλε μήνυμα να σου δώκω το μπουκαλάκι με το ποσιόν μαζίκ.

When Black Roses Bloom
06-12-2017, 05:48
Eimaste ena bhma pio konta (elpizw), sto telos mas :touched:

Google AI creates its own "child" AI that's more advanced than systems built by humans:

http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/google-child-ai-bot-nasnet-automl-machine-learning-artificial-intelligence-a8093201.html

Ra Pariah
07-12-2017, 16:14
Πείτε λίγο: Με ενεργή κάρτα ανεργείας και εκτυπωθείσα βεβαίωση ανεργίας δικαιούσαι δωρεάν (δημόσια) μετακίνηση στην πρωτεύουσα, ή πρέπει την τυπωθείσα βεβαίωση να την σφραγίσει κάποιο ΚΕΠ ή κάτι σχετικό;

Raven Lord
07-12-2017, 16:19
από όσο ξέρω δικαιούσαι, αλλά νομίζω έχει ξεκινήσει κ η έκδοση κάρτας για ανέργους, γιατί σε κάποιους σταθμούς κλείνουν οι πόρτες πια.

Art In Haste
07-12-2017, 16:38
Με την ευκαιρία, για πείτε λίγο τί παίζει με το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο μετρό. Αν έρθει κάποιος για μία μέρα πχ.

Phantom Duck
07-12-2017, 17:00
Πείτε λίγο: Με ενεργή κάρτα ανεργείας και εκτυπωθείσα βεβαίωση ανεργίας δικαιούσαι δωρεάν (δημόσια) μετακίνηση στην πρωτεύουσα, ή πρέπει την τυπωθείσα βεβαίωση να την σφραγίσει κάποιο ΚΕΠ ή κάτι σχετικό;

κανονικά με την κάρτα σου χαλαρός. είχα μια απορία τι γίνεται τώρα με τις μπάρες και βρήκα αυτό:

Οι δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης (άνεργοι, ΑΜΕΑ κ.λπ.) θα συνεχίσουν να μετακινούνται όπως και σήμερα, μέχρις ότου αποφασιστεί πότε και πώς θα εκδώσουν προσωποποιημένες κάρτες.
Στους σταθμούς του Μετρό θα υπάρχει ανοικτή πύλη ώστε να μπορούν να διέρχονται ελεύθερα.

Ra Pariah
07-12-2017, 17:04
Thanks! :pink:

Raven Lord
07-12-2017, 18:21
Με την ευκαιρία, για πείτε λίγο τί παίζει με το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο μετρό. Αν έρθει κάποιος για μία μέρα πχ.

βγάζεις κανονικά από τα νέα μηχανήματα
αν δικαιούσαι μειωμένο πρέπει να βγάλεις από το γκισέ με τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Art In Haste
07-12-2017, 18:27
Βγάζω κάρτα φάση; Για μια διαδρομή ή αναγκαστικά για κάποιον αριθμό;

Raven Lord
07-12-2017, 18:35
βγάζεις και για μία. όσες θες.

Art In Haste
07-12-2017, 18:43
Ωραία, ευχαριστώ!

MoRmEnGiL
07-12-2017, 21:21
Γειά πείτε, για Αθήνα τι προτείνετε, οτέ η βόδαφον για καρτα, όχι σύνδεση. Η Wind να πανα γαμηθεί, μου το κατάργησε τελείως γιατί λέει είχα να βάλω κάρτα 3 μήνες.

KoiliaSamprela
08-12-2017, 08:58

κανονικά με την κάρτα σου χαλαρός. είχα μια απορία τι γίνεται τώρα με τις μπάρες και βρήκα αυτό:

Οι δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης (άνεργοι, ΑΜΕΑ κ.λπ.) θα συνεχίσουν να μετακινούνται όπως και σήμερα, μέχρις ότου αποφασιστεί πότε και πώς θα εκδώσουν προσωποποιημένες κάρτες.
Στους σταθμούς του Μετρό θα υπάρχει ανοικτή πύλη ώστε να μπορούν να διέρχονται ελεύθερα.

πχ οι κάτοχοι ετησίων καρτών έχουν ακόμα τις παλιές, οπότε και μπαινοβγαίνουν από την ανοιχτή

When Black Roses Bloom
01-01-2018, 03:17
Καλή χρονιά ρε μανίτσες, σε όλους.

MoRmEnGiL
01-01-2018, 17:43
Καλή χρονιά σε όλα τα απομινάρια! :pink:

OniBocho
02-01-2018, 07:50
Καλή χρονιά παιδιά. Ας είναι έστω λίγο καλύτερη από αυτή που έφυγε! :pink:

Drumsick
02-01-2018, 23:14
Aν έχει κανείς τίποτα ηχεία υπολογιστή που λυπάται να πετάξει, pm me.

00i00
03-01-2018, 01:10
κατι Teac αλλα αστο καλυτερα, ειναι του χιλιαεννιακοσια99

(παιζουν παραδοξεως)

B.S.O.D.
03-01-2018, 02:01
Aν έχει κανείς τίποτα ηχεία υπολογιστή που λυπάται να πετάξει, pm me.https://www.logitech.com/el-gr/product/stereo-speakers-z120 αυτά , παίζουν ακόμα .........

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Drumsick
03-01-2018, 08:27
Μιχάλη, πες για τα Teac. Θενκιου B.S.O.D., αλλά τα θέλω για σύνδεση με ραδιόφωνο στη δουλειά, οπότε θα εξυπηρετούσε κάτι μεγαλύτερο.

When Black Roses Bloom
03-01-2018, 21:17
Έχω κάτι 2.1 Creative, νομίζω του κουτιού (χρησιμοποιημένα ξέρω γώ 6 μήνες, με sub και τέτοια), αλλά είναι Θήβα και σαπίζουν. Αν πάει κανείς απο τους δικούς μου, θα του πώ να τσεκάρει, να τα πάρει μαζί του και αν ακόμα τα χρειάζεσαι περνάς και τα παίρνεις (αν θές) απο Νέο Φάληρο, απο το πατρικό μου.

Έδιτ: Νομίζω αυτά ή παραπλήσια:

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71B558HgE%2BL._SX355_.jpg

OniBocho
03-01-2018, 23:36
BSOD, αυτά που πόσταρες φαντάζουν ιδανικά για τον περιορισμενο χώρο του περιπτέρου. Αν όντως δεν τα χρειάζεσαι και τα έχεις για πέταμα, στείλε μου ένα ΠΜ :) Σε μερσώ από καρδιάς!

B.S.O.D.
05-01-2018, 02:48
BSOD, αυτά που πόσταρες φαντάζουν ιδανικά για τον περιορισμενο χώρο του περιπτέρου. Αν όντως δεν τα χρειάζεσαι και τα έχεις για πέταμα, στείλε μου ένα ΠΜ :) Σε μερσώ από καρδιάς!πμ οκ!

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Drumsick
08-01-2018, 19:39
Wbrb, θενκς! Αν κατέβουν Αθήνα, ενημέρωσε.

00i00
09-01-2018, 00:30
Μιχάλη, πες για τα Teac. Θενκιου B.S.O.D., αλλά τα θέλω για σύνδεση με ραδιόφωνο στη δουλειά, οπότε θα εξυπηρετούσε κάτι μεγαλύτερο.

σορρυ που δεν απαντηξα...
τα δικα μου μοιαζουν σαν Sanyo πικαπ μπροστα σε Linn Sondek (των αλλονων)

Parasight
10-01-2018, 19:20
RE: Αγαπητέ φίλε,
A
Ana Cristina Saltos Granizo <asaltosg@estud.usfq.edu.ec>

Reply|
Today, 3:57 PM
Ana Cristina Saltos Granizo (asaltosg@estud.usfq.edu.ec)

Αγαπητέ φίλε,

Είμαι η κα Dionisia Dennis Berman της Ισλανδίας, παντρεμένος με έναν αργά μηχανικό

Dennis Berman {f} που συνεργάστηκε με την πετρελαϊκή εταιρεία Exxon SA

Γεώτρηση Reg Soppler στο Κουβέιτ για 19 χρόνια πριν από το θάνατό του

22 Αυγούστου 2009. Είμαστε παντρεμένοι για είκοσι τέσσερα χρόνια χωρίς

Παιδί. Πέθανε μετά από μια σύντομη ασθένεια διήρκεσε μόνο τέσσερις ημέρες.

Πριν από το θάνατό του, είχε $ 10.142.728,00

Με μια εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ινδία αυτό το ταμείο είναι τώρα με τσάντα αναμονής μου

Ως δικαιούχος και οι πλησιέστεροι συγγενείς στα ταμεία. Πρόσφατα, μου

Ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα έμενα για τους επόμενους οκτώ μήνες λόγω

Το πρόβλημα του καρκίνου. Αφού ήξερα την περίπτωσή μου, αποφάσισα να δώσω κεφάλαια

για εκκλησία, οργάνωση ή καλό άτομο που θα το χρησιμοποιήσει

Χρήματα με καλή πίστη.

Έκανα αυτή την απόφαση επειδή δεν έχω κανένα παιδί θα κληρονομήσει

αυτά τα λεφτά. Διατήρησα αυτό το απόθεμα μυστικό μέχρι στιγμής. Γι 'αυτό είμαι

Λαμβάνοντας αυτή την απόφαση. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ κανένα τηλέφωνο

Η σχετική ανακοίνωση οφείλεται στη μυστικότητα αυτού

Συναλλαγή. Με την απάντησή σας θα σας δώσω την επαφή του courier. Εγώ

θα εκδώσει επίσης μια εξουσιοδότηση στην τσάντα που θα αποδείξετε

Είστε ο σημερινός δικαιούχος αυτών των χρημάτων. Έτσι, μου στέλνετε τη διεύθυνση, το όνομα, τη χώρα και το κινητό σας. Επαναλάβετε το ιδιωτικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω: permanbelieve@outlook.com

Περιμένετε την απάντησή σας και ο Θεός να σας ευλογεί.

Κα Dionisia Dennis Berman

Απάντηση στο ιδιωτικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω: permanbelieve@outlook.comΜόλις μου ήρθε στο e-mail. Σοβαρά τώρα, εν έτει 2018; :p

OniBocho
11-01-2018, 08:59
Που να δεις εσύ chat bot να σκάει την ατάκα "oh, cool" μεταφρασμένη σε "ω, δροσερό!" και να σε πιάνει ΝΕΥΡΙΚΟ

KoiliaSamprela
11-01-2018, 09:17
RE: Αγαπητέ φίλε,
A
Ana Cristina Saltos Granizo <asaltosg@estud.usfq.edu.ec>

Reply|
Today, 3:57 PM
Ana Cristina Saltos Granizo (asaltosg@estud.usfq.edu.ec)

Αγαπητέ φίλε,

Είμαι η κα Dionisia Dennis Berman της Ισλανδίας, παντρεμένος με έναν αργά μηχανικό

Dennis Berman {f} που συνεργάστηκε με την πετρελαϊκή εταιρεία Exxon SA

Γεώτρηση Reg Soppler στο Κουβέιτ για 19 χρόνια πριν από το θάνατό του

22 Αυγούστου 2009. Είμαστε παντρεμένοι για είκοσι τέσσερα χρόνια χωρίς

Παιδί. Πέθανε μετά από μια σύντομη ασθένεια διήρκεσε μόνο τέσσερις ημέρες.

Πριν από το θάνατό του, είχε $ 10.142.728,00

Με μια εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ινδία αυτό το ταμείο είναι τώρα με τσάντα αναμονής μου

Ως δικαιούχος και οι πλησιέστεροι συγγενείς στα ταμεία. Πρόσφατα, μου

Ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα έμενα για τους επόμενους οκτώ μήνες λόγω

Το πρόβλημα του καρκίνου. Αφού ήξερα την περίπτωσή μου, αποφάσισα να δώσω κεφάλαια

για εκκλησία, οργάνωση ή καλό άτομο που θα το χρησιμοποιήσει

Χρήματα με καλή πίστη.

Έκανα αυτή την απόφαση επειδή δεν έχω κανένα παιδί θα κληρονομήσει

αυτά τα λεφτά. Διατήρησα αυτό το απόθεμα μυστικό μέχρι στιγμής. Γι 'αυτό είμαι

Λαμβάνοντας αυτή την απόφαση. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ κανένα τηλέφωνο

Η σχετική ανακοίνωση οφείλεται στη μυστικότητα αυτού

Συναλλαγή. Με την απάντησή σας θα σας δώσω την επαφή του courier. Εγώ

θα εκδώσει επίσης μια εξουσιοδότηση στην τσάντα που θα αποδείξετε

Είστε ο σημερινός δικαιούχος αυτών των χρημάτων. Έτσι, μου στέλνετε τη διεύθυνση, το όνομα, τη χώρα και το κινητό σας. Επαναλάβετε το ιδιωτικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω: permanbelieve@outlook.com

Περιμένετε την απάντησή σας και ο Θεός να σας ευλογεί.

Κα Dionisia Dennis Berman

Απάντηση στο ιδιωτικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω: permanbelieve@outlook.comΜόλις μου ήρθε στο e-mail. Σοβαρά τώρα, εν έτει 2018; :p

υπάρχει ολόκληρη έρευνα (δεν έχει βγει στα ιντερνετς) που είναι εσκεμμένα τόσο ηλίθια και κακογραμμένα τα σκαμ/φισινκ μέιλς.
Το άτομο που θα τσιμπήσει από αυτό θα το πάει μέχρι τέρμα, και μην ξεχνάς, μόνο έναν θέλουν

Λασπόνερα
11-01-2018, 12:17
Γίνεται και πιο επαγγελματικά βεβαίως για λιγότερα χρήματα.
Πριν έχα χρόνο περίπου αδελφή φίλου έβαλε σε αγγελία εξοπλισμό γραφείου.
Της έστειλαν μειλ από εξωτερικό οτι τα θέλουν αυτοί και οτι θα τα πάρουν με μεταφορική, δώσε τον αριθμό τραπέζης να σου βάλουμε τα λεφτά να την πληρώσεις εσύ και κάπως έτσι.
Ενα δύο μειλ ανταλλάξανε και πιθανόν να την πατούσε.

MoRmEnGiL
12-01-2018, 05:13
https://www.facebook.com/groups/ivtime/permalink/812040845657657/

¯\_(ツ)_/¯

atom_smasher
12-01-2018, 11:39
Πως αντιδράς αμα ξεκινήσει τα κλάμματα το αφεντικό σου;...

KoiliaSamprela
12-01-2018, 11:47
Πως αντιδράς αμα ξεκινήσει τα κλάμματα το αφεντικό σου;...

κλωτσά στην μούρη αν είσαι πασιφιστής, αλλιώς ενθύμιο καρωτίδα.
Σε περίπτωση που τα κλάματα δεν είναι για οικονομικούς λόγους, τον πιάνεις από το χεράκι και κάθεσαι να τον ακούσεις.

atom_smasher
12-01-2018, 12:02
Πως αντιδράς αμα ξεκινήσει τα κλάμματα η αφεντικίνα σου;...

κλωτσά στην μούρη αν είσαι πασιφιστής, αλλιώς ενθύμιο καρωτίδα.
Σε περίπτωση που τα κλάματα δεν είναι για οικονομικούς λόγους, τον πιάνεις από το χεράκι και κάθεσαι να τον ακούσεις.

δεν ειναι. κάτι συνέβει κατα πάσα πιθανότητα στην άλλη ακρη του κόσμου...

Leech
19-01-2018, 13:55
Βγάζω τον επίτιμο αντμίν στη σέντρα. Ξέρνα τα όλα.
TI MAS KRYVOUN

https://pbs.twimg.com/media/DT19E4jXcAAU00Q.jpg:large

00i00
19-01-2018, 14:58
εγω βλεπω αριστερα εναν καραφλα και δεξια μια βυζιασαμπρελα-κοιλιασαμπρελα-κωλοςσαμπρελα

When Black Roses Bloom
20-01-2018, 01:43
Βγάζω τον επίτιμο αντμίν στη σέντρα. Ξέρνα τα όλα.
TI MAS KRYVOUN

https://pbs.twimg.com/media/DT19E4jXcAAU00Q.jpg:large

χαχαχαχαχαχαχα

tsimpouklano
20-01-2018, 19:04
Δηλαδή είσαι τύπος εν δυνάμει δολοφόνος και έχεις επιτρέψει να καθιερωθεί να σε φωνάζουν Νταίζη.

KoiliaSamprela
21-01-2018, 12:29
http://m.memegen.com/1e679m.jpg

Drumsick
21-01-2018, 12:49
Για πείτε κάνας ηλεκτρολόγος. Έχω πάρει μια συσκευή από Αμερική που απαιτεί τάση ρεύματος 120V και συχνότητα 50HZ. Εδώ έχουμε 230V και 60Hz αν έχω καταλάβει καλά. Βρήκα στο νετ κάποιους μετατροπείς 220 σε 110 (πουθενά 230 σε 120). Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με κάτι τέτοιο? Με τη συχνότητα τι γίνεται? Υπάρχουν κάποιοι που την μεταρέπουν κι αυτήν ή θα έχω πρόβλημα? Η συσκευή καταναλώνει 108 Watt. Επίσης, κόστισε 200ευ, οπότε δεν θα ήθελα να χαλάσει.

FANTASMA
21-01-2018, 12:53
Το ρευμα γενικα στην Ευρωπη θεωρειται τασεως 220~230 βολτς, αρα ενας μετασχηματιστης απο 220 σε 110 θα κανει τη δουλεια του ακριβως οπως πρεπει, εχει κατασκευαστει συγκεκριμενα για αυτην ακριβως τη διαφορα τασεως (Αμερικανικες συσκευες σε Ευρωπαικο ρευμα). Η συχνοτητα δε σε ενδιαφερει, ειναι απλα η συχνοτητα του εναλλασσομενου ρευματος. Τι συσκευη ειναι ακριβως? Πλεον σχεδον ολες οι συσκευες τρεχουν σε ευρος απο 100 εως 240 βολτς, απο περιεργεια ρωταω.

Drumsick
21-01-2018, 13:09
Μια εξειδικευμένη λάμπα είναι, η οποία είναι σημαντικό να λειτουργεί όπως πρέπει.

MoRmEnGiL
21-01-2018, 14:02
Busted :P Kalopxiwta :P

Drumsick
21-01-2018, 14:06
Καμία σχέση όμως..

FANTASMA
23-01-2018, 02:20
Μια εξειδικευμένη λάμπα είναι, η οποία είναι σημαντικό να λειτουργεί όπως πρέπει.
Με τον μετασχηματιστη θα λειτουργει ακριβως οπως πρεπει κανονικα. Αν θελεις να σιγουρευτεις 100%, να επικοινωνησεις με τον κατασκευαστη/προμηθευτη.

Art In Haste
02-02-2018, 18:26
Agrotica στην Θεσσαλονίκη και αφού αποχώρησαν τα τρακτέρ αποκτήσαμε και ένα νέο πάρκιν στα πεζοδρόμια αριστερά και δεξιά σε όλο το μήκος της λεωφόρου στρατού. Όλες οι πινακίδες της χώρας μαζεμένες σε ένα σύνολο αυτοκινήτων που μοιάζει πιο πολύ με παζάρι Mercedes/BMW.

lady_of_winter
02-02-2018, 19:13
μας γαμ@@σαν χθες με τους αγρότες, ευζώνων - σταθμός με τα πόδια

Λασπόνερα
02-02-2018, 19:36
Έδιωξαν όλους όσοι μένουν ανατολικά στις 12:30 χθες για να μπορέσουν να πάνε σπίτια τους. Εμείς στο Φαρ ουεστ θα φύγουμε λέει άλλη φορά νωρίς. Δεν κατάλαβα γιατί, λες και δικαιουμασταν να φύγουμε.

Λασπόνερα
11-02-2018, 02:37
Κάτι να γίνει με αυτά τα άτιμα κουτάκια μπύρας, που πιάνονται τα μουστάκια μας στο σιδεράκι χωρίς να το καταλάβουμε και όταν κατεβάσουμε το τενεκεδάκι...... αη μανούλα μου.
Την (ξανα)έπαθα σήμερα.