PDA

View Full Version : The...

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22

H.
29-11-2012, 23:50
Και αν δεν είναι ακόμα, είναι σίγουρα αφού εκφράζεται έτσι σε ένα μέρος πήχτρα στον κόσμο, τουλάχιστον εν δυνάμει.

Mitsmann
30-11-2012, 00:18
ναι, πιο πολυ το λεω με βαση τη θεωρια του Φαντομ ντακ. ουτε εγω ειμαι απολυτος σιγουρος για το αν πρεπει να του δειξεις του αλλου οτι ειναι μαλακας, η να τον κουτουλησεις.

atom_smasher
30-11-2012, 02:32
χθες εδώ ένας δικός μας χρυσαυγίτης όταν του λέει ο άλλος - ο πάτρικ - μα τις βλάκας είσαι μετανάστης και χρυσαυγήτης; λέει έχει πρόβλημα μόνο με όσους δεν έχουν χαρτιά...τέσπα δεν την άνοιξα την συζήτηση γιατί δεν θα βγαζε πουθενά αφού το παιδί πιο πολύ βλάκας είναι παρά χρυσαυγήτης και η βλακεία είναι ανίκητη..Αν και δείχνει να ακούει.

Pinatero
01-12-2012, 16:56
του λου ντου ρου αλλα..
αντιστοιχο σκηνικο πριν κανα 1,5 μηνα στο λεωφορειο.
ακουγα (δεν θυμαμαι τι, για να μαι και γω στο μουντ, ας πουμε captain crimson να τσεκαρετε οι φανς graveyard ηχου) στ'ακουστικα, κ ξαφνικα ξεκιναει καυγας μιας τυπισσας, με μια γρια ρωσοποντια κ εναν αλλο μπαρμπα ρπ που ηταν απο πισω και τσιτωσε. η τυπισσα (για να καταλαβετε κατι σαν η "σεξυ" βοηθος φαρμακοποιου στα 35, που εχει λιγο σκυλοφατσα, εχει χασει την αιγλη της κ παρακμαζει, με τις πρωτες ρυτιδες να της δηλωνουν καθημερινα, ηρθαμε για να μεινουμε).
τσαμπουκαλου, (εγω εχω συνεχισει να ακουω σε χαμηλοτερη ενταση για να εξισωσω την αγαπη για τη μουσικη και τη λαχταρα για κουτσομπολια) τσαμπουκαλου λοιπον

ΒΦ : Πρωην σεξυ Βοηθός Φαρμακοποιού
Γ : Γιαγιά
Π : Παππούς

ΒΦ - Και ποια εισαι συ μωρη που θα με πεις να προσεχω το στομα μου
Γ - Δεν ντρεπεσαι δε σεβεσαι τα χρονια μου
ΒΦ - Σιγα μην ντραπω τσοκαρο, να πας στη χωρα που θα με πεις πως θα μιλαω
Γ - Και γω ελληνιδα ειμαι αλλα ειμαι πόντια απο τη Ρωσια
ΒΦ - Ναι που σαι συ ελληνιδα εσεις σαν αναποδα Γαμωτο ειστε (σημ συντακτη: Οτωμαγ), εμεις ειμαστε ομορφος λαος, εχουμε κουλτουρα
Π - να χεζ την κουλτουρα σου, εμεις ειμαστε πιο ελληνες απο σας, αλλα που να παρεις χαμπαρι
Γ - Ασε μικρη ειναι θα μαθει
ΒΦ - Μικρο ειναι το ματι σου, αιντε μη σε κατεβασω απο το λεωφορειο ( ;;; )

(o διαλογος ηταν μια συντομη περιληψη 2λεπτου καυγα)
ερχεται η ΒΦ προς τα μενα και μια αλλη νεαρα, που ειχε πολυ ωραιο αρωμα

- Μωρε καλα τα λεει ο μιχαλολιακος
Pinaterror ξεκιναει - τοση ωρα δεν εχω παρει χαμπαρι πως ξεκινησε η κουβεντα και ειπα να μην επεμβω, αλλα οχι να μας πει τωρα για μιχαλολιακους και χρυσες αυγες, που να τους βαλεις στον κωλο σου, και μη σε κατεβασω εγω κατω απο το λεωφορειο, που θες να τους κατεβασεις κατω.
- (η τυπισσα ειπαμε τσαμπουκαλου) δεν ειπα οτι τα λεει ολα σωστα, αλλα με αυτους εχει δικιο
- ποιους αυτους ρε
- Τους ρωσοποντιους, που μας πουν οτι ειναι κ ελληνες, αυτοι μιλανε αλλη γλωσσα
- και γω μισος ποντιος ειμαι, τι μιλαω
- εσενα σε καταλαβαινω μιλας ελληνικα
- εμενα οταν μιλαει ο παππους μου δεν καταλαβαινω χριστο, τι δεν ειναι ελληνες
- αυτοι ειναι ρωσοι, θα μας παρουν τις δουλειες, στα νοσοκομεια, τα πανεπιστημια (σημ: συντακτη ΤΟΝ ΠΑΟΚ)
- αμα αξιζουν γιατι να μην τις παρουν
- γιατι ρε εμεις που παμε γερμανια κ ευρωπη τους παιρνουμε τις δουλειες, στα πανεπιστημια
- ε ναι τι κανουμε, στα πανεπιστημια ποιανων υποτροφια παιρνουμε
- α οχι αυτο δεν γινεται, να ρθουν γερμανοι γαλλοι, ενταξει αλλα οχι οι ρωσοι
- δηλαδη να σε παρουν τις δουλειες αυτοι δεν πειραζει?
- οχι βεβαια, ειναι αλλο επιπεδο
- α βαζεις τους ανθρωπους σε επιπεδα, βαση της καταγωγης τους, αρα δεν τα λεει καλα ο μιχαλολιακος, συμφωνειτε απο παλια
- ε ναι εννοειται
(επειδη εφτανε η ωρα να κατεβει)
- και παντως να ξες αυτο που ειπες οτι ειμαστε ομορφος λαος, κι αν τους θεωρεις ρωσους κι οχι ελληνες, αντικειμενικα οι ρωσιδες ειναι πιο μουναρες απο σενα. (πινατερο ροσσιαν αματεουρ γουιν)

(νταξ μην περιμενατε πολιτικη κουβεντα στο λεωφορειο, ουτε οτι καταφερα κατι, ουτε ειπαμε κατι ουσιαστικοτατο, απλα ηθελα να το μοιραστω)
μετα που κατεβηκε ηρθαν 2 πιτσιρικαδες 18-19, καλα της τα πες της ρατσιστριας και τετοια, τους λεω τιποτα δεν ειπα καλα, αλλα αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να τ'αφηνουμε αναπαντητα)
φυσικα η γιαγια ρωσοποντια, πετουσε κατι μπραβο αγορι μου στα ενδιαμεσα
δεν ενοιωσα καλυτερα, τσαντιστηκα

ελα και captain crimson
HfxMlcp7tww

BURNIN AMBITION
02-12-2012, 02:42
απο που κατεβαζετε ιμπουκς? λινκ με πμ αν ειναι. πιο πολυ με ενδιαφερουν μουσικα βιβλια. υπαρχει κανα σαιτ εξειδικευμενο? θενξ

atom_smasher
04-12-2012, 16:06
πέτυχα εναν λιαρδα κοκκινομάλη ιρλανδό χθες βράδυ σε μία πάμπ και κάτι ελεγε για god is an astronaut. παίζαν προχθές εδω. νομίζω ότι ήταν ένας απο αυτούς. τυχαίως άκουσα πρώτη φορά ένα κομμάτι τους χθες. και με ρωτάει πως σου φαίνονται...

και με ρωτάει καμια κουλ ελληνική μέταλ μπάντα; λέω ξέρω γω άκου ρότινγκ κραιστ... και πετάγεται ο πρώην συγκάτοικος και του λεει firewind! και μετά πρσπαθούσε μέσα στην σούρα του να εξηγήσει στον άλλον σουρωμενο ποιος είναι ο gus G...

tssks
04-12-2012, 20:08
- αυτοι ειναι ρωσοι, θα μας παρουν τις δουλειες, στα νοσοκομεια, τα πανεπιστημια (σημ: συντακτη ΤΟΝ ΠΑΟΚ)
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

my_troubled_Mind
06-12-2012, 14:47
για πείτε μια όσοι ξέρετε.
έχω λογαριασμάρα δ.ε.η. στο σπίτι 382 ευρά. εκ των οποίων τα 112 είναι οι 2 δόσεις του χαρατσιού. ο λογαριασμός έχει λήξει από 8/11.
επειδής κάτι διάβασα ότι μπορείς να πληρώσεις το λογαριασμό στη δεη χωρίς το χαράτσι λόγω αντισυνταγματικότητας ήθελα να ξέρω αν ισχύει και στη δικιά μου περίπτωση.
πήρα στο 11770 να ρωτήσω και ένας ξενυχτησμένος-μάλλον-τύπος, ο οποίος μασούλαγε και μια τυρόπιτα-μάλλον-μου είπε ότι αυτό είναι κάτι που λένε τα κανάλια μόνο και πως δεν έχει ξεκινήσει να γίνεται.
ξέρουμε κάτι?

μιλάω για πληρωμή σε κατάστημα και ουχί ατμ που μπορείς να βάλεις όποιο ποσό γουσταρίζεις.

Pinatero
06-12-2012, 15:13
αυτο ισχυει, αλλα σιγουρα δεν εχει αρχισει να εφαρμοζεται. οποτε σιγουρα ακομα καποιους μπορει να παρει η μπαλα που μπορει να χρωστανε μονο το χαρατσι.
επισης γιατι να πληρωσεις σε καταστημα και να μην πας μεσω εισπρακτικης μηχανης σε τραπεζα??
το κανω απο περσι και πληρωνω το λογαριασμο της δεη χωρις το χαρατσι, κρατας και την αποδειξη που σε δινει κ αυτο.
βεβαια αυτο δεν ειναι εγγυηση οτι δεν θα στο κοψουν το ρευμα αμα θελουν.. αλλα περιμενεις τις εξελιξεις.
περσι εφυγε απο τη δεη το χρωστουμενο και πηγε στην εφορια, η οποια δεν με το εβαλε στο εκκαθαριστικο. οποτε να δω απο που θα σκασει σε μενα
στη δεη και να ρωτησεις κανενας μα κανενας δε θα σε πει τιποτα (εκτος αν εισαι τυχερος και πετυχεις καποιον καλο που θα σε προτεινει τα παραπανω)
επισης αν εχεις καμια επιτροπη κατοικων στη γειτονια σου περιοχη σου πανε

my_troubled_Mind
06-12-2012, 18:25
Έχασα την κάρτα μου προ ολίγου καιρού ο ΠΑΠΑΡΑΣ και βαριόμουν τη αυριανή πρωϊνη διαδικασία στην τράπεζα μέχρι να βγει η καινούρια.
Αλλά αφού δεν παίζει άλλη επιλογή τι να κάμομε, αχαράτσοτο όπως και να'χει.

Agenes Robot
11-12-2012, 08:48
ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΚΑΤΟΠΟΥΤΣΟΚΡΥΟ

Ιάβας
11-12-2012, 10:50
Δε βάλαν πετρέλαιο στο σχολείο ε;

Raven Lord
11-12-2012, 11:32
πρώτο χιόνι εδώ

ion_storm
11-12-2012, 16:56
Για το ρεύμα και το χαράτσι

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231226049

«Το τέλος παραμένει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ», ξεκαθάρισαν σήμερα, Τρίτη, αρμόδιοι παράγοντες της επιχείρησης.

Ήδη, η Διοίκηση της ΔΕΗ έχει δώσει εντολή στην αρμόδια υπηρεσία για συνέχιση της έκδοσης των λογαριασμών στους οποίους συμπεριλαμβάνεται το ειδικό τέλος ακινήτων.

Αλλού είδα ότι δεν μπορούν να σου κόψουν το ρεύμα πλέον, λόγω της απόφασης για την αντισυνταγματικότητα και να ζητάνε το τέλος με την εφορία για όσουν πληρώνουν μόνο το ρεύμα, αλλά δεν είναι και σίγουρο.

steve
12-12-2012, 03:54
τι πουτσοκρυο ρε ζωον 13 βαθμους εχει.

Drumsick
13-12-2012, 12:03
Πεθαίνω.
Της ανιψιάς μου (10 ετών) της βγήκε ένα δόντι χτες, και το βάλανε κάτω από το μαξιλάρι να το βρει η νεράιδα των δοντιών.
Πήγε λοιπον το βράδυ η αδερφή μου να πάρει το δόντι και να της αφήσει μια σοκολάτα, και μαζί με το δόντι βρήκε ένα γράμμα που πήγαινε ως εξής:

"Αγαπημένη μου Νεράιδα των δοντιών.
Ξέρω πως είμαι πια πολύ μεγάλη για να μου φέρνεις δώρα.
Αν θέλεις, μη μου φέρεις τίποτα, απλά κάνε με να μπορώ να κάνω μαγικά.

Υ.Γ. Κι αν μπορείς, άλλαξε μου και τη λάμπα στο γραφείο."

BURNIN AMBITION
13-12-2012, 16:07
owned

Krux
15-12-2012, 18:13
πίστευα οτι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από ένα ζευγάρι παιδικά μάτια που κοιτάνε ένα παιχνίδι που δεν μπορούν να αποκτήσουν αλλά σήμερα συνειδητοποίησα οτι το χειρότερο πράγμα είναι τα μάτια των γονιών που τους ζητάει το παιδί τους ένα παιχνίδι και δεν μπορούν να το αγοράσουν...

ypersyntelikos
15-12-2012, 20:10
Ρε παίδες πείτε μου όποιος ξέρει αν υπάρχει κανένα σοβαρό μαγαζί στον Πύργο Ηλείας.

Θέλω σίγουρα ένα ιντερνετ καφέ (για παπαρισμό στο ιντερνετ αλλά ΚΑΙ κανένα λολάκι) που να μην μοιάζει με κωλόμπαρο και καμιά καφετέρια που να μην ...μοιάζει επίσης με κωλόμπαρο.

Σώστε με από την σκατούπολη

Mitsmann
17-12-2012, 13:23
Ζηταω να μου υποδειξετε καβα με γκαμα απο μπυρες σε τιμες σχετικα φτηνοτερες κι απο σουπερμαρκετς που να δινουν σε απλους καταναλωτες.

πειτε.

Κυρία Μαριάννα
17-12-2012, 13:51
όχι.

rage for order
17-12-2012, 14:00
Ζηταω να μου υποδειξετε καβα με γκαμα απο μπυρες σε τιμες σχετικα φτηνοτερες κι απο σουπερμαρκετς που να δινουν σε απλους καταναλωτες.

πειτε.

δεν ξέρω πόσο μεγάλη γκάμα θες αλλά η κάβα στην μεταξά στα εξάρχεια έχει καλές τιμές και δίνει σε όλους.

ari-m
17-12-2012, 14:02
Ρε παίδες πείτε μου όποιος ξέρει αν υπάρχει κανένα σοβαρό μαγαζί στον Πύργο Ηλείας.

Θέλω σίγουρα ένα ιντερνετ καφέ (για παπαρισμό στο ιντερνετ αλλά ΚΑΙ κανένα λολάκι) που να μην μοιάζει με κωλόμπαρο και καμιά καφετέρια που να μην ...μοιάζει επίσης με κωλόμπαρο.

disclaimer: den eimai apo pyrgo alla metefera to aitima se synadelfo pou kserei liga pramata, opote metaferw dialogo
gia net

- 1 που ξέρω στην κεντρική πλατεία απεναντι από το el greco είναι τύπου κωλομπαρο
- 1 αλλο δεν ξέρω αν έχει λολάκια
- το 2ο που σου λέω είναι πριν την πλατεία δικαστηρίων (28ης οκτωβρίου πριν την Μπιζανίου)

gia kafe

στην πλατεία (κεντρική πλατεία, εκεί που είναι η εκκλησία του αγίου νικολάου στο δημαρχείο μπροστά) αν πάει
θα δει ένα σωρό καφετεριες
obsession
και στην σειρά ειναι 2-3 που δεν τις θυμαμαι

Rwxamhs
17-12-2012, 14:04

Voytsika phges?

Mitsmann
17-12-2012, 14:06

πειτε.

δεν ξέρω πόσο μεγάλη γκάμα θες αλλά η κάβα στην μεταξά στα εξάρχεια έχει καλές τιμές και δίνει σε όλους.

ναι την εχω υποψη μου αυτη....θα δουμε.

Harbinger of Death
17-12-2012, 17:01

πειτε.

Beer Factory, Δουκίσσης Πλακεντίας. Όσες έχει κοινές με τα σουπερμαρκετς, τις έχει λίγο ακριβότερα, πουχου Maisel's που παίρνω εγώ, 2,04 στο Βασιλόπουλο, 2,40 εκεί. Αλλά επίσης έχει μπίρες που δεν έχεις δει ποτέ σε πολύ καλές τιμές. 3,20 ξέρω 'γω για μία που σε μαγαζί την πληρώνεις 8.

Mitsmann
17-12-2012, 17:02
Ντανκε, απλα δυσκολο να τραβιεμαι στην Πλακεντιας. θα δουμε ομως.

ypersyntelikos
17-12-2012, 18:04
thanks σε όλους.

Τη βγάζω σταθερά σε νετ καφέ απέναντι από τον Αγ. Νικόλαο. Alessio στο όνομα, παλεύεται

tsimpouklano
18-12-2012, 18:55
Αυριο λέμε να δούμε ΧΟΜΠΙΤ και να πάμε στο cosmos που λέει κάθε τετάρτη με ένα εισιτήριο μπαίνουν 2. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτή τη προσφορά; Ισχύει για 3d;

asimoulis
18-12-2012, 18:59
2310 499999

tsimpouklano
18-12-2012, 19:19
Πέρνω και αφού περιμένω τουλάχιστον 3 λεπτά το κλείνω, καθώς δεν μου απαντάνε.

tssks
18-12-2012, 19:26
Αυριο λέμε να δούμε ΧΟΜΠΙΤ και να πάμε στο cosmos που λέει κάθε τετάρτη με ένα εισιτήριο μπαίνουν 2. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτή τη προσφορά; Ισχύει για 3d;
check this out (http://www.2forone.gr/)

tsimpouklano
18-12-2012, 19:37
Τελικά μετά από 7 λεπτά. Λέει στέλνεις κενό μήνυμα στο 19019 και ισχύει για τις απλές προβολές μόνο (όχι 3δ δηλαδής).

pixies
18-12-2012, 19:43
το πληρωνεις κατιτις παραπανω το sms αυτο ε!

tsimpouklano
18-12-2012, 19:50
Άι νόου.
Το θέμα που προκύπτει εδώ όμως τώρα είναι: σε 3D αξίζει τόσο, ώστε να πάω να στάξω το δεκάευρω, ή να εποφεληθώ από την προσφορά και να το δω κανονικά;

Λεκές
18-12-2012, 20:07
Εγώ θα σαππορτάρω το γειτονικό κολοσσαιον που έχει την ίδια προσφορά για Παρασκευή, χωρίς 3d και παπαριές, πάνω σε λεκιασμένο σεντόνι

12 stars circle your brow
19-12-2012, 20:09
Λιώστε το.

typeracer.com

average γύρω στο 70κάτι είχα μετά από 6-7 κείμενα, typemaster.

Harbinger of Death
20-12-2012, 01:08
Πρώτοι δύο αγώνες, 69 και 71.

Γράφω με τους δείκτες, θέλω να παρατηρήσω.

EDIT: Χαχα, η απόδοση έπεσε πολύ γρήγορα! Τώρα μέσο όρο 64, έκανα και κάτι 54άρια επειδή έγραψα λέξη λάθος και δεν το κατάλαβα. FML

metamelia1
20-12-2012, 01:43
Trudging slowly over wet sand back to the bench where your clothes were stolen.
This is the coastal town that they forgot to close down,
Armageddon - come Armageddon!

Your speed:
79 wpm

Drumsick
22-12-2012, 02:54
Με τα σημερινά δεδομένα, 1000eu για δίπλωμα αυτοκινήτου+μηχανής είναι καλά?

Mitsmann
22-12-2012, 10:47
Νομιζω λιγο ακριβο.

scarecrow
22-12-2012, 11:44
παίρνει επίδομα αναπηρίας επειδή ακούει χέβι μέταλl (http://news247.gr/eidiseis/paraksena/soyhdos_pairnei_epidoma_anaphrias_epeidh_akouei_xevi_metal.2059717.html)

Κωλαράκι Τορνευτό
22-12-2012, 11:51
Το νέο του αφεντικό συμφώνησε να τον αφήνει να ακούει Slayer όσο δυνατά θέλει ενώ πλένει πιάτα, αρκεί να μην ενοχλεί τους πελάτες.

http://i.imgur.com/CyffK.jpg

Radienergeia
23-12-2012, 02:16
http://i.imgur.com/iNlKP.jpg

:touched:

Beyond Within
23-12-2012, 15:02
χρονια πολλα φιρεστορμ

metamelia1
23-12-2012, 20:01
EFCHARISTO NIKOLA~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!

scarecrow
26-12-2012, 22:46
Σκότωσα 2 μύγες την ώρα που καναν sex
Θέλω να πιστεύω ότι έφυγαν ευτυχισμένες

metamelia3
30-12-2012, 15:58
Αν έχουμε κανέναν Παγκρατιώτη εδώ θέλω να μου λύσει την απορία αν υπάρχει ακόμα ο Πήγασος. Έχω να πάω δέκα χρόνια.

menumission
30-12-2012, 16:14
Αν εννοεις το μπιλιαρδαδικο στη Φρύνης κοντα στην πλατεια Δεληολάνη, νομίζω Πηγάσος λεγόταν, υπάρχει ακόμα αλλά με άλλο όνομα.

menumission
30-12-2012, 17:04
Καλε καλκι γιατι δεν απαντας προσφερθηκα να σε βοηθησω δε σου λεει τιποτα αυτο; Ποιο μπιλιαρδαδικο λες στο παγκρατι, αυτο βεβαια ειναι συνορα βυρωνα το λενε και νεο παγκρατι, γιατι δε μου μιλας και με αποφευγεις δεν καταλαβαινω τη σταση σου

Harbinger of Death
31-12-2012, 15:33
Στο Παγκράτι έχει και Nanou Donut House, 7-9.30 κάθε βράδυ, τα καλύτερα ντόνατΣ, 60 λεπτά το ένα (είναι εργαστήριο). Τιμήστε, έχει γίνει μανία (και δικαίως).

Να περιμένετε ουρά (pun regretfully intended).

KoiliaSamprela
31-12-2012, 16:22
Στο Παγκράτι έχει και Nanou Donut House, 7-9.30 κάθε βράδυ, τα καλύτερα ντόνατΣ, 60 λεπτά το ένα (είναι εργαστήριο). Τιμήστε, έχει γίνει μανία (και δικαίως).

Να περιμένετε ουρά (pun regretfully intended).

ετοιμαζόμουν να σου γκρινιάξω για διεύθυνση αλλά βρήκα αυτό
http://www.nanoudonutshouse.com/en/shop-locations.html
είναι λογικά όλα ίδια ε!

Harbinger of Death
31-12-2012, 16:39
Ναι, είναι (μου λένε).

Ethereal
02-01-2013, 02:01
να δειτε το looper.
βεβαια μετα θα εχετε πονοκεφαλο απο το κλασσικο παραδοξο των time-travel ταινιων,αλλα χαλαλι.

pixies
04-01-2013, 17:51
χτες ο αφεντικος μου μου ζητησε ενα επειγον report .
ε το κανω και εδω κ κανα 2ωρο του λεω , ναρθω να δουμε το report? μπορειτε τωρα? να με φωναξετε οταν ειναι ε?
κ ολο με γειωνει κ μου λεει σε λιγο κ θα σου πω, φαση πολυ busy .

Περναω απο πισω του να παρω κατι απτον εκτυπωτη και τον βλεπω να ειναι στο youtube και να κοιταει ενα trailer μιας ταινιας με τον Τσακ Νορρις.

I love my job!

steve
04-01-2013, 18:54
ρε τι βρισκουν ολοι σε αυτα τα ντονατ δεν καταλαβαινω.. πηγα και γω και πηρα 2 μεγαλα.. το ενα ειχε την μιση γεμιση απτο αλλο και απο γευση ειναι καλουτσικα αλλα τα καλυτερα ντονατς δεν το λες το μονο καλο σαυτα ειναι η τιμη

Atropos
05-01-2013, 23:33
http://i50.tinypic.com/25ewdw1.jpg

Απόδειξη φίλου.
Ζόναρς, η ιστορία της Αθήνας, το θρυλικό καφενείο και κλάιν.

KoiliaSamprela
06-01-2013, 02:29
απέναντι από το ζόναρς έχει όμως και 10 καφε με 1,5 ευρώ τον καπουτσίνο ...
Το κυριλίκι πληρώνεται

enitharmon
06-01-2013, 02:42
ο,τι είπε ο αποπάνως, να μην πήγαινε. σε λίγο θα γκρινιάζουν κάποιοι επειδή το μεγάλη βρετάνια χρεώνει τον καφέ όσο τον χρεώνει

Κυρία Μαριάννα
06-01-2013, 15:26
να ρωτήσω, επειδή(ς) δεν έχω κουζίνα, μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το ρύζι που γίνεται στο μικροκυμάτων;

atom_smasher
06-01-2013, 20:21
http://i50.tinypic.com/25ewdw1.jpg

Απόδειξη φίλου.
Ζόναρς, η ιστορία της Αθήνας, το θρυλικό καφενείο και κλάιν.

αν δεν ειναι αθηναίζος οκ ας το δει σαν τουριστικο αξιοθέατο. Για εμάς είναι σαν την Ακρόπολη. Το βλέπουμε απ έξω και δεν μπαίνουμε ποτέ μεσα.
(που ειναι αυτο το ζοναρς;)

Atropos
06-01-2013, 20:36
Αθηναίος είναι και με κάποια οικονομική άνεση. Πιστεύω όμως πως ούτε αυτός δεν άντεξε τέτοια κοροϊδία. Εντάξει, το θέμα είναι τα λεφτά, τα λυπάσαι, αλλά το χειρότερο είναι πως αισθάνεσαι βλάκας που πληρώνεις τόσα χρήματα για έναν καφέ.

alaiah
06-01-2013, 21:01
εντάξει πολύς κόσμος την έχει πατήσει με το ζόναρς, αλλά δεν βλέπω που είναι η κοροιδία. λίγο ή πολύ, όλοι έχουμε ακούσει τι εστί ζόναρς...

KoiliaSamprela
06-01-2013, 21:05
Αθηναίος είναι και με κάποια οικονομική άνεση. Πιστεύω όμως πως ούτε αυτός δεν άντεξε τέτοια κοροϊδία. Εντάξει, το θέμα είναι τα λεφτά, τα λυπάσαι, αλλά το χειρότερο είναι πως αισθάνεσαι βλάκας που πληρώνεις τόσα χρήματα για έναν καφέ.

Που να πάει να φάει και στον Διόνυσο απέναντι από την Ακρόπολη δλδ.
Γενικά ρε λατρεία το θέμα είναι πάντα η συνάρτηση του "τι" του "που" και του "πως".
Να μου έλεγες π.χ που σε καντίνες σε νοσοκομεία δίνουν τον εσπρέσσο 2,5 ευρό να πω ναι, την τυρόπιτα 3 και δεν έχουν τοστ ζαμπόν τυρί γιατί είναι σε διατίμηση , αλλά μόνο με γαλοπούλα 3,5 ευρό να πάμε να το σπάσουμε , αλλά έπιασες τοτέμ για την "αριστοκρατική" Αθήνα.

Atropos
06-01-2013, 21:22
Κοίτα και εγώ πιστεύω οτι σε τέτοιες περιπτώσεις κακώς, κάκιστα πάμε και τα σκάμε, εμείς φταίμε που κάνουμε μάγκα τον κάθε ένα που έχει ένα μπαράκι και θέλει να κονομάει της Παναγιάς τα μάτια (άντε μωρή αρειανάρα γιούζερ). Ο φιλαράκος μου εδώ πιάστηκε κώτσος όπως και εγώ που το προηγούμενο σ/κ είπα την παρέα μου "καθίστε όπου να 'ναι μωρέ" και πήγαν στο mojo στη Αριστοτέλους και πλήρωσα 4,5 για έναν νες.
Απλά δεν πίστευα οτι η ξεφτίλα κάποιων θα έφτανε στο σημείο να χρεώνουν 7+ ευρώ για έναν καφέ.

BURNIN AMBITION
07-01-2013, 11:56
xronia polla se moonspelheimides fixxerhdes kai opoious allous gianhdes exei to forum ths kardias mas

my_troubled_Mind
07-01-2013, 13:04
να ρωτήσω, επειδή(ς) δεν έχω κουζίνα, μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το ρύζι που γίνεται στο μικροκυμάτων;

έλα μάνα μου, έχω δοκιμάσει ένα τέτοιο μπασμάτι και άλλο ένα απλό νομίζω. τρωγόσαντε μια χαρά αν και είναι ακριβούτσικα.

Κωλαράκι Τορνευτό
07-01-2013, 13:23
xronia polla se moonspelheimides fixxerhdes kai opoious allous gianhdes exei to forum ths kardias mas

Χρονια πολλα μπερνιν και σε σενα, και στον JnB και σε ολους. :pink:

jack the ripper
07-01-2013, 14:01
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες !!! οτι επιθυμειτε!
Σπεσιαλ χρονια πολλα στους 2 ΕΜΕΤΟΥΣ JnB κ Fixxxer :puke: :puke: :puke: :puke: :touched: :touched: :touched: :touched: :dfinger: :dfinger:

Ra Pariah
07-01-2013, 14:06
Ό,τι καλύτερο για όλους τους Γιάννηδες! Να προσθέσω το πατρινό λόμπι Ghoul avec R'n'R. Κανονίστε τπτ για βράδυ! :D:D

KoiliaSamprela
07-01-2013, 14:36

Σπεσιαλ χρονια πολλα στους 2 ΕΜΕΤΟΥΣ JnB κ Fixxxer :puke: :puke: :puke: :puke: :touched: :touched: :touched: :touched: :dfinger: :dfinger:

Ό,τι καλύτερο για όλους τους Γιάννηδες! Να προσθέσω το πατρινό λόμπι Ghoul avec R'n'R. Κανονίστε τπτ για βράδυ! :D:D

Tispanagias tamatia
07-01-2013, 16:23

++ ανχόληζ και ροζγουελίτο!
Χρόνια σας πολλά και καλά! φιλάκια στα μαγουλάκια!

tsimpouklano
07-01-2013, 16:25
Ό,τι είπανε οι αποπάνωνε.
Με υγεία και χαρά =)

SpiritCrusher
07-01-2013, 16:29

BlackiE
07-01-2013, 17:09
Χρόνια πολλά σε όσους είπατε :pink:

Dragonlord
08-01-2013, 01:03
για τους (πολύ) παλιότερους, γέλασα λίγο
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.546069952079391.130977.100000291744447&type=1

my_troubled_Mind
08-01-2013, 11:52
Εδώ πάντως(Βύρωνα) χιονάει. Καλό χειμώνα ιντιντ!

Ghoul
08-01-2013, 14:20

σημαντικές ελλείψεις οι λόκι και κάλκι, Kingdom Gone (κατά το ήμισυ)

καλή χρονιά με υγεία και το ερ που θέλουμε. Ra Pariah το βράδυ κερνάω στου Λαμόγια

enitharmon
08-01-2013, 14:44
ανοιξε μπουγατσατζιδικο στο βερολινο. Το αβαταρ του τυπου στο φβ ειναι ΠΑΟΚ.

.

KoiliaSamprela
08-01-2013, 14:49

σημαντικές ελλείψεις οι λόκι και κάλκι, Kingdom Gone (κατά το ήμισυ)

καλή χρονιά με υγεία και το ερ που θέλουμε.

totos571
08-01-2013, 15:43
http://www.agioritikovima.gr/diethni/14559-2013-01-08-10-57-54
DAVE MUSTAINE (MEGADETH): ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Κυρία Μαριάννα
08-01-2013, 18:22
χτυπάει το τηλέφωνο, κοιτάω, μια θεία μου.
"έλα θεία" λέω και την ακούω να κλαίει... "κλαίει" αυτό το γνωστό της θείας ή της μάνας που είναι πιο πολύ κλαψούρισμα. τέλος πάντων. λέω κάποιος πέθανε πάλι.
αλλά όχι. αφού ηρέμησε ακολούθησε ο εξής μικρός μονόλογος.
-έλα παιδί μου, δεν ήθελα να σε πάρω. προσπαθώ να σεβαστό τις απόψεις σου (μεγαλύτερο κλαψούρισμα στις απόψεις), αλλά δε θέλω να πιστεύεις πως δε σε σκέφτηκα στη γιορτή σου και δεν σε πήρα (διάλειμμα για δάκρυα). 3 βράδια δε κοιμήθηκα σκεπτόμενη πως δε σε πήρα να σου ευχηθώ (και άλλο διάλειμμα).
προσπαθώντας να είμαι ψύχραιμη και να μην αρχίσω να γελάω:
-μα προχθές ήταν, τι 3 βράδια λες.
-άσε με, από την προηγούμενη το σκέφτομαι. Μα είναι τόσο κακό να σε παίρνουν οι δικοί σου άνθρωποι να σου ευχηθούν; Και το πάσχα είδες σου είπα χρόνια πολλά δε σου είπα χριστός ανέστη, ούτε καλά χριστούγεννα σου είπα. αλλά δε μπορώ να νιώθω πως πιστεύεις πως δεν σε σκέφτομαι στην γιορτή σου (μεγαλύτερο διάλειμμα).

τελικά ηρέμησε και καταλήξαμε του χρόνου να νιώσει άνετα να με πάρει να μου ευχηθεί. :touched::touched:

Sotos_The_Tequiler
08-01-2013, 18:32
ντουμ μεταλ θεία \m/

Tispanagias tamatia
08-01-2013, 21:01
Αλφαβητάρι - Τα κακά (http://www.scribd.com/doc/91368558/%CE%91%CE%BB%CF%86%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%A4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC)

enitharmon
08-01-2013, 21:32
τι τους εχεις κανει και "προσπαθουν να σεβονται τις αποψεις σου"; απο ποτε θειαδες "σεβονται τις αποψεις";

Κυρία Μαριάννα
09-01-2013, 00:36
δύο παίζουν.
ή κατάλαβε πως δεν θα με ξαναδεί ή ελπίζει πως φάση είναι θα περάσει.
εδώ καλέ τις προάλλες μου είχε πιάσει κουβέντα για την βίλλα και με ρωτούσε αν τα παιδιά είναι καλά.

Reject
09-01-2013, 00:55
ανοιξε μπουγατσατζιδικο στο βερολινο. Το αβαταρ του τυπου στο φβ ειναι ΠΑΟΚ.

.

http://i49.tinypic.com/5xlo9k.jpg

8-)

VidnaObmana
11-01-2013, 21:56
http://www.easycomputer.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=71

Κωλαράκι Τορνευτό
12-01-2013, 05:41
Χρονια πολλα Ουρανια ladykiller, να σε Φωτισει ο Θεος γλυκια μου!! :pink:

~ladykiller~
12-01-2013, 12:27
ευχαριστώ Κωλαράκι παιδί μου.

KoiliaSamprela
12-01-2013, 12:44

Λεκές
14-01-2013, 20:47
Ερώτηση προς διάφορους περπατημένους, υποκόσμιους και υποκοσμίτες.
Τελευταία στη διασταύρωση πέντε μέτρα απ'το σπίτι μου, βλέπω συνέχεια έναν τύπο (22-26 χρονών) να παίζει ένα ακορντεόν. Δεν θα μου δημιουργούσε ιδιαίτερη εντύπωση αν :

α) είχε κεσεδάκι, καπελάκι ή κάτι για να μαζεύει λεφτά αντί για απολύτως τπτ που σημαίνει πως αν θέλεις να του δώσεις λεφτά (λέμε τώρα) θα πρέπει να σταματήσει να παίζει, να αφήσει το ακορντεόν, να τα βάλει στη τσέπη του, να πει ευχαριστώ και να συνεχίσει
β) έπαιζε μουσική και όχι αυτό το άμετρο avant-garde πράμα που παίζει
γ) μου φαινόταν τρελός ή ημίτρελος

Τον έχω κόψει να κάνει μια γύρα το τετράγωνο και μετά να επιστρέφει στη θέση του όπου ξεκινά και πάλι τη φασαρία.
Τι είδους σύστημα μπορεί να είναι αυτό και σε τι αποσκοπεί;

Sotos_The_Tequiler
14-01-2013, 21:07
ούτε καν

Κυρία Μαριάννα
14-01-2013, 21:16

ευχαριστεί.
Βαριέται να logαριστεί για να τα πει η ίδια.

my_troubled_Mind
16-01-2013, 17:22
Σήμερα λόγω βροχής ανέβηκα/κατέβηκα Βύρωνα με συγκοινωνίες.
Στη φορμίωνος,από τη Φιλολάου και πάνω, μέχρι τουλάχιστον Καραολή και Δημητρίου μέτρησα γύρω στα 25-30 λουκέτα* σε μαγαζιά.
Κάποια ήταν καινούρια μαγαζιά(άνοιξαν μετά από εμένα>2χρόνια), κάποια ήταν παλιά(αρχαία μικρά μαγαζάκια) και κάποια ήταν εκεί τουλάχιστον 10ετία. Σε κάποια μάλιστα έλεγα συνέχεια ότι θα περάσω να πάρω κατιτίς(βιβλιοπωλεία-ρουχάδικα ξερωγω) αλλά δεν πρόλαβα όπως φαίνεται. Τεράστιο καυλί για τον κόσμο της περιοχής και μόνο θλίψη λέμε.

*Νο σιτ σέρλοκ θα πείτε βέβαια και θα έχετε και δίκιο αφού οι μικρές επιχειρήσεις κλείνουν αβέρτα τα τελευταία χρόνια, αλλά όταν νιώθεις πως και εσύ απειλείσαι, πως και ο δικός σου ο κώλος κινδυνεύει, τα βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Οπότε με κεφαλαία και μπολνταρισμένα κιόλας. ΘΛΙΨΗ.

Κωλαράκι Τορνευτό
16-01-2013, 17:30
Εγω που ερχομαι καθε 6-12 μηνες Ελλαδα, περναω απο τους πεζοδρομους στο Μαρουσι ενιοτε και βλεπω μια εντελως τραγικη εικονα. Πλεον εννοειται πως ειναι περισσοτερα κλειστα παρα ανοιχτα μαγαζια. Γενικα "ειμαστε στη φαση της αναπτυξης" οπως λενε διαφοροι στις ειδησεις :/

Drumsick
16-01-2013, 17:53
Η μεγαλύτερη θλιψη είναι στην Ηλιουπόλεως, από Δάφνη μέχρι πριν το πρώτο νεκροταφείο. Απ'τους πιο εμπορικούς δρόμους άλλοτε, τα περιβόητα επιπλάδικα, ζήτημα να'χει μείνει ανοιχτό το 30% των καταστημάτων.

cynic
16-01-2013, 18:02
Και Νεα Ιωνια τα ιδια ε. Ηρακλειου που παλια δεν επιχειρουσες να περασεις καν καθημερινη σε ωρα καταστηματων , τωρα εχει αδειασει σχεδον εντελως :(

Raven Lord
16-01-2013, 19:47
κ εδώ παίζει η αντίστοιχη φάση, αλλά μου φαίνεται στην αθήνα παίζει μεγαλύτερη κατάθλιψη

kontan
16-01-2013, 21:15
Εγω που ερχομαι καθε 6-12 μηνες Ελλαδα, περναω απο τους πεζοδρομους στο Μαρουσι ενιοτε και βλεπω μια εντελως τραγικη εικονα. Πλεον εννοειται πως ειναι περισσοτερα κλειστα παρα ανοιχτα μαγαζια. Γενικα "ειμαστε στη φαση της αναπτυξης" οπως λενε διαφοροι στις ειδησεις :/

Εκεί αυτό συνέβη από τότε που άνοιξε το Mall. Σίγουρα τώρα θα έχει γίνει ακόμα χειρότερα βέβαια

wom
16-01-2013, 21:56
κ εδώ παίζει η αντίστοιχη φάση, αλλά μου φαίνεται στην αθήνα παίζει μεγαλύτερη κατάθλιψη

Με την καλή έννοια στο λέω, αλλά όσοι ζουν εκτός Αθηνών δεν έχουν πάρει ακόμα πραγματικά γραμμή τι παίζει.

12 stars circle your brow
16-01-2013, 22:13
Μεγάλη αλήθεια ^

Πριν κανα δίμηνο που κατέβηκα (κι είχα γενικά καιρό να κατέβω) κέντρο, πέμπτη απόγευμα, είχε τρομακτική νέκρα, από κόσμο και μαγαζιά συνάμα.

Coloubra
16-01-2013, 22:58
nai perimena na dw adia thn protevousa gia na katalavw oti den exw frago sthn tsepi mou

den diafono oti sthn a8hna fenonte xirotera ta pragmata apo kapia eparxiaki poli alla nomizw gia na katalavei kapios ti paizei exei na kanei me to pos zei o idios kai pos thn palevei genika tora pou gami8ike h fasi kai oxi an eklisan ta magazia kai oi kafeteries tou gitona

00i00
17-01-2013, 00:13
καλα...εδω ανοιξαν δυο (2) ενεχυροδανειστηρια λολ τι να λεμε
ουρες κανουν οι Γερακινες να πουλησουν τα φλουρια τους

carheart
17-01-2013, 00:39
http://gr.news.yahoo.com/%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE-%CF%80%CE%B1%CE%BA-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B7-155500587.html

ρε είναι δυνατόν;;

pixies
17-01-2013, 11:50
κανείς με λογαριασμο φορουμ παπει που να μπορεί να κατεβασει αυτο? http://papei.gr/forum/attachment.php?attachmentid=95&d=1269959016

Κωλαράκι Τορνευτό
17-01-2013, 15:42

Εκεί αυτό συνέβη από τότε που άνοιξε το Mall. Σίγουρα τώρα θα έχει γίνει ακόμα χειρότερα βέβαια

Βασικα αυτο ξεκινησε απο το 2003, με την πεζοδρομηση του Αμαρουσιου για τους Ολυμπιακους. Μητροπολεως, Βασιλισσης Σοφιας και ολοι οι δρομοι της γειτονιας απλα πεθαναν απο εμπορικη κινηση. Τα ξερω πολυ καλα γιατι ειχε αμεση επιδραση σε μας... ε μετα ηρθε και το Mall το 2006 ποτε διαολο ηταν, ηρθε και η κριση μετα το 2010, που βασικα σταδιακα καθε χρονο φαινοταν, και τωρα ειναι απλα νεκροταφειο.

ion_storm
17-01-2013, 15:50
Με την πεζοδρόμηση στο Μαρούσι πάντως από ανθρώπους με μαγαζιά γνωστούς έλεγαν ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητική. Οριακά θετική από θέμα κίνησης αν όχι τελείως ουδέτερη. Μαγαζια συμπεριλαμβάνω και καφε-μπαρ, και ρούχα-παπούτσια γουατεβερ. Ε με το Μαλλ γαμήθηκε ο Δίας λέμε. Πάντως πλέον στο Μαρούσι δεν έχει μαγαζί που να θέλω να μπω για ψώνια, αν είχα λεφτα, σε καμία περίπτωση, εκτός ίσως από καμια βερμούδα πίσω από μητρόπολη.

Κωλαράκι Τορνευτό
17-01-2013, 16:22
Τι να σου πω, επειδη εγω το εζησα απο πολυ κοντα, ειδα ποσα μαγαζια εκλειναν το ενα μετα το αλλο εκεινη την εποχη. Δεν ειναι τυχαιο οτι ειχε αποκαλυφθει ολοκληρο σκανδαλο του Δημαρχου, που τα ειχε κανει πλακακια με τους τυπους που προμηθευαν τις πετρες, και οι οποιες τοποθετηθηκαν με τον χειροτερο τροπο και χωρις κανενα σχεδιο φυσικα. Μετα απο αυτο, τα ειχε τσεπωσει ο δημαρχος (μεγαλο αρχιδι, Τζανικος) και τον ειχαν ξυλοκοπησει κιολας. Για τα καφε μπαρ συγκεκριμενα δεν ξερω, γιατι στην Ελλαδα αυτα τα μαγαζια ακομα και τωρα βρισκονται σε πολυ καλυτερο επιπεδο απο οτι τα αλλα. Αλλα αν θυμασαι ποσα ρουχαδικα ειχε για παραδειγμα το 2000, μετα το 2003 εκλεισε ανετα ενα 30%, και τωρα καλα δεν το συζηταμε, εχουν μεινει καμια 20αρια μαγαζια μετρημενα.... και πολλα λεω ισως.

Art In Haste
17-01-2013, 16:48
Για τις πέτρες μου είχαν πει τότε που είχα βρεθεί στην περιοχή πως ο προμηθευτής είναι γαμπρός/κουνιάδος κάτι σκατά του δημάρχου.

ion_storm
17-01-2013, 17:33
Ρε από Μαρούσι είμαι για αυτο μιλάω.
Οι περίφημοι κυβόλιθοι που έστρωσαν έγιναν εισαγωγή από Κίνα (αν δεν κάνω λάθος), από την εταιρία που ανήκει στον αδεφό της γυναίκας του Τζανίκου και στην γυναίκα του Τζανίκου.
Απλά από γνωστούς για τότε είχαν πει ότι κατά την διάρκεια των εργασιών, κανα 2 χρόνια, είχε πέσει η κίνηση λόγω προβλητικής πρόσβασης στα μαγαζιά αλλά ανέβηκε μετά. Δεν έχω ακούσει για μαζικά κλείσιματα τότε. Τωρα αν έκλεισαν μερικά καινούργια που δεν έπιασαν δεν ξέρω. Μην ξεχνας ότι από 2002 - 2004 είχαν ανοίξει στο Μαρούσι τα άπειρα μαγαζιά λόγω Ολυμπιακών, τα οποία στην συνέχεια τα περισσότερα έκλεισαν.
Επίσης ο Τζανίκος αθωώθηκε απο όλα τα σκάνδαλα για τα οποία ήταν κατηγορούμενος, Βωβός και Σια τότε.

attila
17-01-2013, 17:52
οποιος δει τον θεμη γεωργαντα τυχαια στο δρομο να του ριξει μια μπουνια στη μυτη εκ μερους μου.
ευχαριστω

KoiliaSamprela
17-01-2013, 19:21
οποιος δει τον θεμη γεωργαντα τυχαια στο δρομο να του ριξει μια μπουνια στη μυτη εκ μερους μου.
ευχαριστω
για ποιόν από τους 10.000.000 λόγους αν επιτρέπεται ?

Phantom Duck
18-01-2013, 02:30
για να του ανοίξει τα μάτια.

Art In Haste
24-01-2013, 14:29
Το κουλούρι δε σταματάει να με εκπλήσει, χαρά η επίσκεψη στην σελίδα του μια στις τόσες....

Και επίσημα Αθηνέζοι λοιπόν! (http://www.tokoulouri.com/science/athinezos/#axzz2IqxR7rUp)

pixies
25-01-2013, 02:17
καποια ειναι ομιτζι!
http://twistedsifter.com/2013/01/50-life-hacks-to-simplify-your-world/#.UQFl2srWlso.twitter

menumission
29-01-2013, 04:20
Ξέρει κανείς γεωπόνος πόσο καιρό χρειάζεται το δέντρο και το έδαφος για να καθαρίσει από προσθήκη χημικού λιπάσματος;

poweruser
29-01-2013, 04:52
Εξαρταται απο τι λιπασμα ειναι..αν ειναι χηλικα συμπλοκα που το εχεις ψεκασει,η αν ειναι τα κλασσικα που τα ριχνεις επιφανειακα στην περιμετρο του δεντρου..τελος τον σημαντικοτερο ρολο παιζει η συγκεντρωση. πχ το βαριο,σε καμια 25αρια μερες εχει φυγει ολο σε νορμαλ συγκεντρωσεις..το αζωτο,αν ριξεις και μετα βρεξει,εχει εκπλυθει πριν προλαβεις να πεις κυμινο,και εχει φυγει εκτος ριζοστρωματος. βαθους δηλαδη στο οποιο φτανουν μαξιμουμ οι ριζες. δεν ξερω αν σε καλυψα,ειναι και 4,και δεν την παλευω.

BlackiE
31-01-2013, 19:27
Όσοι χρησιμοποιείτε vodafone 3G, σας έρχεται κανα μήνυμα για υπέρβαση ορίου ημερήσιας χρήσης; Δε μιλάω για περίοδο εορτών με προσφορές απεριόριστου mobile internet αλλά για megabytes που έχετε πληρώσει.

Κυρία Μαριάννα
31-01-2013, 19:32
δεν έχει τύχει να το ξεπεράσω αλλά υποτίθεται πως στέλνουν. κατά τα άλλα υπάρχουν οι γνωστές μπάρες που μπορείς να το τσεκάρεις.

BlackiE
31-01-2013, 19:47
Τα Χριστούγεννα που ήταν free το είχα γαμήσει έβλεπα βιντεάκια κλπ και κάθε μέρα μου έστελναν αυτο το μήνυμα. Σήμερα έβαλα 1gb με 10 ευρώ και μόλις κατανάλωσα 20 mb μου μείωσαν την ταχύτητα μέχρι αύριο το πρωί λόγω υπέρβασης του ορίου μπλα μπλα μπλα. Τι μαλακίες είναι αυτές ρε :/

cloud
31-01-2013, 20:25
Τα Χριστούγεννα που ήταν free το είχα γαμήσει έβλεπα βιντεάκια κλπ και κάθε μέρα μου έστελναν αυτο το μήνυμα. Σήμερα έβαλα 1gb με 10 ευρώ και μόλις κατανάλωσα 20 mb μου μείωσαν την ταχύτητα μέχρι αύριο το πρωί λόγω υπέρβασης του ορίου μπλα μπλα μπλα. Τι μαλακίες είναι αυτές ρε :/

Όµως, όπως αναφέρει η εταιρεία, σε αυτά τα προγράµµατα ενεργοποιείται πλέον η υπηρεσία Vodafone Internet Όλη - Μέρα, η οποία προσφέρει απεριόριστο Ιnternet µε €1 ανά ηµέρα χρήσης. Η µέγιστη επιτρεπτή ηµερήσια χρήση είναι 10ΜΒ και στη συνέχεια αναπροσαρµόζεται η ταχύτητα, όπως και στην Cosmote.

Αν πάρεις πακέτο κανονικά αυτό δεν ισχύει. Αν άνοιξες όμως 3g πριν ενεργοποιήσεις το πακέτο όμως αυτό θα παίχτηκε.

Atropos
04-02-2013, 19:40
Μέρος από την επιστολή ενός καθηγητή του Μπουρζούκου που πιάσανε:

"...Ήταν ευαίσθητος, ήταν έξυπνος, ήταν ανήσυχος. Όχι, δεν άκουγε heavy metal. Άκουγε ροκ, άκουγε Χατζιδάκι, άκουγε Μότσαρτ...."

00i00
06-02-2013, 21:52
η ειδησις της ημερας...

μας καταπακτουν (http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6.html)

Mitsmann
06-02-2013, 22:19
ε ναι.
και κατω απ του Ζωγραφου εχουμε μυστικη βαση, γι αυτο δεν παει το μετρό.

KouklakiTouSatana
08-02-2013, 01:34
Η αγωνία με σκοτώνει.

Mitsmann
08-02-2013, 14:08
ποστ-τεστ.

Fireknight
10-02-2013, 18:13
psaxnw ena video pou :

ελα με τον γερο με την εκπομπη που ελεγε κατι οτι 3 τυχεροι θα παρουν δωρο μια κηδεια!

BlackiE
12-02-2013, 18:10
Έκανα λάτζα και είχα το κινητό δίπλα να παίζει μουσική. Έρχεται ένας το βλέπει και λέει:
- Ρε μαλάκα τι την θες την κλούβα μπροστά;
- Είναι το εξώφυλλο του άλμπουμ που παίζει τώρα.
- Α ναι μπράβο, Ελ Σαμίνο, τους ξέρω γαμάνε!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/92/The_Black_Keys_El_Camino_Album_Cover.jpg

00i00
14-02-2013, 15:22
χτυπαει το τηλ και ειναι μια πιπιτσα...
με λεει κατι για εναν λογαριασμο βιβοντι και τετοια, καμια 150 ευρα
εντωμεταξυ ειναι μια μαλακια που ειχα καμνει παλια αλλα κλαιν...
περναω στην αντεπιθεσις και εχω βγει αποπανω...η νεαρα το χει ψιλοκλασει και ειναι με την πλατη στον τοιχο
και σε μια φαση την λεω ''και δε με λες? εσενα πως σε λενε?'' , ''τ...τι πως με λενε?'' , ''πως σε λενε κοπελα μου, με ποια ομιλαω?''
''Κ..Καιτη...'' , ''τι Καιτη? θα δωσω 150 ευρα σε μια Καιτη??? επιθετο θελω''

''εχμ θα σας παρουμε καποια αλλη στιγμ...'' τουυυτ

steve
14-02-2013, 23:35
παρεα με αυτο :touched:

http://www.youtube.com/watch?v=99KHIkENKBM

Ethereal
15-02-2013, 06:55
το harlem shake εχει εξελιχθει σε επιδημια ε

ypersyntelikos
15-02-2013, 09:03
Ρε, πώς και mobile version του er?υπάρχει καιρό? Πάντως ΓΑΜΑΕΙ για τις βαρετές μέρες/ώρες του στρατού.

Neron
15-02-2013, 11:04
Υπάρχει κάμποσο καιρό. Φήμες λένε ότι ο Σαμπρελ θα βγάλει και application για Ubuntu mobile.

scarecrow
15-02-2013, 20:47
Μετεωρίτες πέφτουν στη Ρωσία,
ο Ολυμπιακός αδικείται στο ποδόσφαιρο
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ

00i00
15-02-2013, 21:01
Μετεωρίτες πέφτουν στη Ρωσία,

αλλη μια αποτυχημενη αποπειρα συντελειας
ζουμε στο συμπαν με τον πιο γκαφατζη θεο

χεσε μεσα

Art In Haste
19-02-2013, 13:33
Παράδειγμα αγγελίας για όποιον θέλει να πουλήσει κάτι σωστά. (http://smart.noiz.gr/details.php?id=50989)

steve
20-02-2013, 06:09

http://www.facebook.com/events/561065620585428/ .....

ypersyntelikos
20-02-2013, 15:56

http://www.youtube.com/watch?v=4vqnSwTXAAc

tssks
20-02-2013, 18:53

http://www.youtube.com/watch?v=A4UxZO08y_o

ion_storm
20-02-2013, 22:13
Οποιος ξέρει ας πει μια μέση τιμή για μετάφραση σελίδας για κείμενο απο ελληνικά σε αγγλικά.
Plz k thanx.

KoiliaSamprela
21-02-2013, 09:38
Οποιος ξέρει ας πει μια μέση τιμή για μετάφραση σελίδας για κείμενο απο ελληνικά σε αγγλικά.
Plz k thanx.

επίσημη μετάφραση ρωτάς? με επικύρωση και τέτοια ? αν ναι, έπαιζαν κάποια στιγμή στα 10 γιούρο
Αλλά επειδή είμαι αλάνη μάγκας και καραμπουζουκλής σου βάζω λίνκ με τιμοκατάλογο από το πιο επίσημο όργανο :)
http://www.mfa.gr/images/docs/ypiresies/analytiko_timologio_eggrafon.pdf

ion_storm
21-02-2013, 12:29
Θέλω να μεταφράσω διπλωματική, ή έστω μια περιληψλη της, μάλλον θα έχω ποσότητα. Για αυτό ρωτάω τη σελίδα αν είναι να τα μεταφράσω μόνος μου και να ζητήσω έναν έλεγχο μετά ή την επικύρωση κάτι, ώστε να στέκει. με 10 γιουρα η σελίδα μέ βλέπω να τα κάνω μόνος μου.
Εκτός και αν κατάλαβα λάθος από τον τιμοκατάλογο και δεν αναφέρεται σε σελίδα.
Θενκ γιου πάντως.
Εκεί λες που αλάνι μάγκας και καραμπουζουκλης διάβαζα αυτόματα τσίφτης.

pixies
21-02-2013, 12:46
αν την παλευεις με το θεμα να το μεταφράσεις και εχεις κανα φιλο δικηγορο που σε εμπιστεύεται οτι δε θα κανεις λάθος μπορεις να κανεις τη μεταφραση εσυ και να του την πας να στην επικυρώσει και να του πληρωσεις μονο τα επικυρώσιμα.
Εγω το ειχα κανει με μεταφραση αναλυτικής βαθμολογιας και εγινε δεκτη μια χαρα με επικυρωση δικηγορου.
Εξαρταται για που τη θες κιολας, αν χρειαζεται μια μαλακια που λεγεται apostille θελει λιγο περισσοτερο τρεξιμο.

Yanqui
22-02-2013, 20:04
http://www.youtube.com/watch?v=1hY6VhaBRWM

μπορεί κάποιος να βρει την διαφήμιση αυτήν του λαικού λαχείου;

Clockwork Orange
28-02-2013, 10:30
Τωρα που θα μετακομισω σκεφτομαι να ξεφορτωθω τα μεταλ χαμμερς και τα σινεμα και κατι ρουχα απο τοτε που ημουν (πιο) χοντρος
Πειτε τροπους (ο μπλε καδος προταθηκε ηδη απο τον εγκεφαλο μου,αν υπαρχει τπτ καλυτερο ρωταω)

Drumsick
28-02-2013, 11:00
Χαμμερς και σινεμα αγγελία εδώ, στη χρυσή ευκαιρία και όπου αλλού μήπως τα θέλει κανείς.
Ρούχα στην εκκλησία ή ψάξου αν συγκεντρώνει κάποιος άλλος φορέας. Γίνονται συνεχώς εκκλήσεις για ρούχα για τους άστεγους κτλ.

tamagothi
28-02-2013, 11:21
Πού μένεις;

Τα ρούχα αυτόν τον καιρό τα χρειάζεται κόσμος, μαζεύουν σε πολλά μέρη.
Στην Αθήνα πχ η Ανοιχτή Πόλη (http://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%91%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B7/146940575454308) συγκεντρώνει συνεχώς ρούχα για τα στρατόπεδα μεταναστών.

Τελευταίο κάλεσμα πριν κάνα μήνα:

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ύστερα από αίτημα προς την Ανοιχτή Πόλη για συγκέντρωση ρουχισμού και ειδών υγιεινής που θα δοθούν στους μετανάστες έγκλειστους στα στρατόπεδα της Αμυγδαλέζας και του Αιγάλεω, συγκεντρώνουμε ανδρικά ρούχα και παπούτσια, σαπούνι, χαρτί υγείας, οδοντόκρεμες/οδοντόβουρτσες.

Τα παραπάνω είδη μπορούν να δίδονται καθημερινά στον Πολυχώρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού (Πανεπιστημίου 56 και Μπενάκη, 1ος όροφος) , από τις 10.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ.

Παρακαλούμε για την ανταπόκρισή σας.

αλλά σίγουρα θα μαζεύουν ακόμα και μπορεί (όπως λέει και παραπάνω) όποιος θέλει να περάσει ν' αφήσει όλη μέρα.

rat_poison
28-02-2013, 13:49
ποια εκκλησία γαμωτοχριστοσας
σαλλλλονικιός δεν είσαι συ;
βάζεις όλα τα ρούχα σε μια όμορφη κούτα ή σκουπιδοσακούλα
πας στέκι μεταναστών, ερμού - βενιζέλου περίπου είναι θα τό'βρεις
τα αφήνεις
φεύγεις

όσο για τα χάμμερς
Αφαιρείς τα εξώφυλλα και τη ράχη, μένοντας μόνο με σελίδες
κόβεις τις σελίδες σε λωρίδες πλάτους 10 cm
κολλάς τις λωρίδες σε ταινίες αυθαίρετου μήκους, εδώ κρίνεις εσύ.
παίρνεις ένα χαρτόνι διαστάσεων 4.5*π Χ 10 cm και κολλάς μεταξύ τους τις πλευρές των 10cm
Παίρνεις την ταινία που έχεις φτιάξει και κολλάς τη μία της πλευρά των 10cm στο χαρτόνι
Τυλίγεις σφιχτά την ταινία να τσιτώσει (αρκεί να μην έχει ζάρες)

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ για τις δύσκολες ώρες στην τουαλέτα

Πάσχετε από δυσκοιλιότητα;
Ξοδεύετε πολλές ώρες στην τουαλέτα και βαριέστε;
Έχετε διαβάσει ένα προς ένα τα σαμπουάν και τα 'χετε μάθει απ' έξω;
Δίνετε ένα σκασμό λεφτά σε σταυρόλεξα, σουντόκου, προβλήματα λογικής και κουτσομπολίστικα περιοδικά, αλλά δε φτουράνε;

τώρα, μπορείτε κι εσείς να εκμεταλλευτείτε τα παλιά σας χάμμερ κατασκευάζοντας
ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ

Pinatero
28-02-2013, 13:57
να παει τα μεταλ χαμμερ στην εκκλησια.

παντως εχει καλαμπουρι να παει στην εκκλησια κανα μεταλλομπλουζακι.
ειχα παει τοτε που μουν κουμπαρος για μαρτυρας σε μια ενορια δυτικων συνοικιων θεσσαλονικης
και ειναι το παπαδοπαιδι (σιγουρα φτωχος ο πιτσιρικας, φαινοταν και λιγο χαζουλης) αυτα δεν εχουν σημασια, αλλα φορουσε ενα hoodie KISS ΝΑ, κι γεμιζε κερια τα παγκαρια.

freak brother
28-02-2013, 19:00
αν εχεις τπτ παλιες Βαβελ παντως.. τα μαζευω εγω

Atropos
28-02-2013, 19:33
ποια εκκλησία γαμωτοχριστοσας
σαλλλλονικιός δεν είσαι συ;

Εσύ μη γαμάς πολύ.
Έχει σχέση ποιος μοιράζει τα ρούχα; Αποκλείεται και η εκκλησία να κάνει και κάτι καλό που και που;
ΚαΙ επειδή είμαι και εγώ σαλονικιός ρωτα να σου πούνε για τη ΧΑΝΘ και τί κάνει η εκκλησία όταν θέλει.

Phantom Duck
28-02-2013, 19:58
...δεν χρησιμοποιεί ούτε και ένα απειροελάχιστο κομμάτι της περιουσίας της;

Atropos
28-02-2013, 20:07
Συμφωνώ 100% μαζί σου, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό. Όταν όμως βλεπεις οτι κάνει κάπου καλό, δε βλέπω το λόγο να πεις γαμω το χριστό σας δώστε τα αλλού.

Phantom Duck
28-02-2013, 20:10
πάντα υπάρχει λόγος να πεις γαμώ το χριστό και πάντα είναι καλύτερα να τα δίνεις κάπου αλλού που κάνουν συνολικά σοβαρό έργο (αλλιώς τα δίνεις και στη ΧΑ).

προφανώς είναι καλύτερο από το να τα πετάς στα σκουπίδια ε, δεν είναι καν αυτό το βασικό μου πρόβλημα με την εκκλησία.

freak brother
28-02-2013, 20:25
εγω πιστευω στην Παναγια γαμω τον Πλατανια

rat_poison
28-02-2013, 22:01
@Atropos
γιατί να δώσω τα ρούχα μου σε κάποιους που έχουν πολλά ρούχα και ακίνητα και χρυσάφια και την εθνική τράπεζα και μετοχές και επιχειρήσεις και αφορολόγητα κι απόλα για να τα δώσουν αυτοί στους απόρους της επιλογής τους και να μην τα δώσω εγώ κατευθείαν σε απόρους

τι διαφέρει από το να περιμένω να αναδιανείμει τα αγαθά το κράτος ή ο καλός καπιταλιστής ή η λειτουργία της αγοράς

εν τέλει για να γίνει ένα μικρό παροδικό καλό αναπαράγω και βασίζομαι σε ένα θεσμό που ενέχεται απ' τη φύση του και ενισχύει με τη δομή, τη δράση, την ηθική και την ιδεολογία του χίλια δυο μεγάλα κακά: την πίστη σε παράλογες οντότητες, την ανωτερότητα του δόγματος απέναντι στη λογική, την εκμετάλλευση ανθρώπων αγράμματων, τη χειραγώγηση σε φασιστικά και μισαλλόδοξα ιδεολογήματα, την υποταγή στην εξουσία του καίσαρος, την υποκρισία σε επίπεδο βαθιά κοινωνικό και άλλα πράγματα χωρίς τέλος
το χειρότερο είναι όμως ότι για πολύ κόσμο που θέλει να κάνει το καλό και όντως τη κάνει, η εκκλησία είναι ένας πολύ καλός τρόπος οι άνθρωποι να προσφέρουν και να καθησυχάζουν τη συνείδησή του χωρίς ποτέ να μπορούν να πετύχουν κάτι περισσότερο από μια ελεημοσύνη ή ένα φιλόπτωχο ταμείο.
η εκκλησία και η κάθε θρησκεία μόνο μ' αυτό τον τρόπο προσπαθεί να αλλάξει τη ζωή μας και το κάτι παραπάνω όχι μόνο δεν το θέλει, αλλά το πολεμά δραστικά από τη γέννησή της

γαμωτοχριστό της

ενώ το ίδιο μικρό παροδικό καλό μπορώ να το πετύχω μόνος μου, χωρίς να αναπαράγω και να χρησιμοποιώ αυτούς τους σάπιους οπισθοδρομικούς κουτοπόνηρους σεξιστές φασίστες του κερατά

00i00
28-02-2013, 23:04
βασικα ολο το ζουμι ειναι εδω...

για να τα δώσουν αυτοί στους απόρους της επιλογής τους

enitharmon
01-03-2013, 02:08
λιακοπουλος τωρα. αξιαγαπητος

"ειναι ανωμαλια της φυσης το φεγγαρι να δειχνει μονο τη μια μερια του"
"ιπταμενες μηχανες το 10.000 πΧ"
δεν τα προλαβαινω :touched:

wraithgr
03-03-2013, 16:35
Αν κανείς ξέρει τι παίζει για το παρακάτω ας στείλει ένα πιέμ πληζ:
Μόνιμος κάτοικος εξωτερικού με αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από άλλους (πχ γονείς) στην Ελλάδα αλλά είναι στο ΑΦΜ του πρώτου, πρέπει να κάνει κάτι για εφορία και αν ναι, τι;

Fucking Wizard
04-03-2013, 12:26
Μόνιμος κάτοικος εξωτερικού με αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από άλλους (πχ γονείς) στην Ελλάδα αλλά είναι στο ΑΦΜ του πρώτου, πρέπει να κάνει κάτι για εφορία και αν ναι, τι;

Μαλακία που δεν ειπα τοσο καιρο τιποτα,γιατι εχει αρκετους εδω που ζουνε εξωτερικο.
Λοιπον, φιξερ,αρτ,ατομ σμασερ και λοιποι ενδιαφερομενοι, μεχρι 28/3/2013 θα πρεπει να δηλωσετε στην εφορια οτι ειστε μονιμοι κατοικοι εξωτερικου.Πως γινεται αυτο? Θα πρέπει να ζητησετε βεβαιωση ή πιστοποιητικο φορολογικης κατοικιας απο την εφορια της χωρας που ζητε.Το στελνετε στην Ελλάδα με μια εξουσιοδοτηση (κανονικα θελει ειδικο πληρεξουσιο και προτοιμιστε να εξουσιοδοτησετε το φορολογικο σας αντιπροσωπο) και πρεπει να κατατεθουν στην εφορια που ανηκατε οσο εισασταν Ελλαδα.
Δεν εχει σημασια εαν το δηλωσατε οταν φυγατε απο την Ελλαδα οτι θα ειστε κατοικος εξωτερικού.Ολο αυτό γινεται για να μην σας διπλοφορολογισουν και αφορα το 2011.Δηλαδη, απο οτι λενε, μολις περασει η ημερομηνια θα αρχισουν να κανουν διασταυρωσεις και στην περιπτωση που παραληψατε την διαδικασια θα σας φορολογησουν για τα εισοδηματα που ειχατε στο εξωτερικο (για το 2011).
Ακομα και αν δεν εχετε εισοδηματα στο εξωτερικο ή δεν κανατε ποτε δηλωση στην Ελλαδα ή μετακομησατε στο εξωτερικο μεσα στο 2012, να το κανετε ετσι και αλλιως, γιατι α) απο του χρονου, φορολογικη δηλωση θα κανουν ολοι οσοι ειναι 18 και ανω, ασχετα αν δεν εχουν να δηλωσουν τιποτα και β) γιατι ειμαστε σε ενα ανοργτανοτο κρατος και ποτε δεν ξερεις τι θα σου ξεφουρνησουν.
Το ιδιο ισχυει και για αυτους που δεν εχουν ελληνικη ιθαγενεια,ζουν στο εξωτερικο και εχουν περιουσια ή εισοδημα στην Ελλαδα.

Στην περιπτωση σου ραθ, εκτος απο τα παραπανω,θα πρεπει να καταθετεις φορολογικη δηλωση δηλωνοντας το αυτοκινητο.

atom_smasher
04-03-2013, 16:27

Μαλακία που δεν ειπα τοσο καιρο τιποτα,γιατι εχει αρκετους εδω που ζουνε εξωτερικο.
Λοιπον, φιξερ,αρτ,ατομ σμασερ και λοιποι ενδιαφερομενοι, μεχρι 28/3/2013 θα πρεπει να δηλωσετε στην εφορια οτι ειστε μονιμοι κατοικοι εξωτερικου.Πως γινεται αυτο? Θα πρέπει να ζητησετε βεβαιωση ή πιστοποιητικο φορολογικης κατοικιας απο την εφορια της χωρας που ζητε.Το στελνετε στην Ελλάδα με μια εξουσιοδοτηση (κανονικα θελει ειδικο πληρεξουσιο και προτοιμιστε να εξουσιοδοτησετε το φορολογικο σας αντιπροσωπο) και πρεπει να κατατεθουν στην εφορια που ανηκατε οσο εισασταν Ελλαδα.
Δεν εχει σημασια εαν το δηλωσατε οταν φυγατε απο την Ελλαδα οτι θα ειστε κατοικος εξωτερικού.Ολο αυτό γινεται για να μην σας διπλοφορολογισουν και αφορα το 2011.Δηλαδη, απο οτι λενε, μολις περασει η ημερομηνια θα αρχισουν να κανουν διασταυρωσεις και στην περιπτωση που παραληψατε την διαδικασια θα σας φορολογησουν για τα εισοδηματα που ειχατε στο εξωτερικο (για το 2011).
Ακομα και αν δεν εχετε εισοδηματα στο εξωτερικο ή δεν κανατε ποτε δηλωση στην Ελλαδα ή μετακομησατε στο εξωτερικο μεσα στο 2012, να το κανετε ετσι και αλλιως, γιατι α) απο του χρονου, φορολογικη δηλωση θα κανουν ολοι οσοι ειναι 18 και ανω, ασχετα αν δεν εχουν να δηλωσουν τιποτα και β) γιατι ειμαστε σε ενα ανοργτανοτο κρατος και ποτε δεν ξερεις τι θα σου ξεφουρνησουν.
Το ιδιο ισχυει και για αυτους που δεν εχουν ελληνικη ιθαγενεια,ζουν στο εξωτερικο και εχουν περιουσια ή εισοδημα στην Ελλαδα.

Στην περιπτωση σου ραθ, εκτος απο τα παραπανω,θα πρεπει να καταθετεις φορολογικη δηλωση δηλωνοντας το αυτοκινητο.

Ωπα, Ωπα! εγώ κάθε χρόνο κάνω μηδενική φορολογική δήλωση στην Ελλάδα! πρεέπει να κάνω όλη αυτή την μανούρα; -καλά ξέρω την απάντηση. πρέπει.

Art In Haste
04-03-2013, 16:58
Χμμμμ, για μένα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Σε άλλη χώρα ζω, σε άλλη δουλεύω και πληρώνω φόρους. Και γω μηδενική δήλωση κάνω στην Ελλάδα. Τεσπά, σε 2 μέρες θαμαι στο μπουρδέλο, θα κοιτάξω να μάθω.

wraithgr
04-03-2013, 17:43
Χμου, βασικά από αλλού μου λένε οτι επειδή το Ηνωμένο Βασίλειο έχει κάποια φορολογική συνθήκη με την Ελλάδα, αν δεν έχω τεκμήριο στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να δηλώσω το ξένο εισόδημα που φορολογείται στην Αγγλία. Για να δούμε...

atom_smasher
05-03-2013, 01:06
εγώ έχω ένα αγροτεμάχιο 150τμ στο ονομά μου νομίζω...θα ρωτησω και γυρω και εδω πανω τι παίζει και αν ξερει κανεις.

enitharmon
05-03-2013, 03:41
τι ειναι ενας φορολογικος αντιπροσωπος και που τον βρισκω να τον εξουσιοδοτησω

KoiliaSamprela
05-03-2013, 09:20

υποθέτω αυτό
http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/11837

Radienergeia
05-03-2013, 16:12
http://www.causes.com/actions/1735312-ozzy-osbourne-for-a-knighthood

αυτά.

Fucking Wizard
05-03-2013, 21:57

Με 2 λογια αυτος που σε εκπροσωπει οταν εσυ εισαι εξω (πρεπει να ειναι δηλωμενος στο μητρωο της ΔΟΥ).Αν δεν δηλωσες οτι φευγεις στο εξωτερικο τοτε δεν εχεις φ.α. Συνηθως διαλεγουμε κατι σε μπαμπα,μαμα, αδερφο/η, Λογιστη:dfinger:,δικηγορο:puke:

Βγαζεις το πιστοποιητικο και το στελνεις σε αυτον που εχεις κανει καποια εξουσιοδοτηση (αν εχεις εξουσιοδοτησει καποιον για καθε νομιμη ή φορολ χρηση). Οπου εχω ρωτησει θελει πληρεξουσιο για να κατατεθει, (αλλα οπου ρωτησα ηταν μαλακες).Νομιζω οτι αυτο ειναι θεμα του εκαστοτε υπαλληλου/τμηματος/προισταμενου/εφορα.Δοκιμαστε πρωτα με απλη εξουσιοδοτηση.Αρτ αν προλαβαινεις να το βγαλεις πριν κατεβεις κατεθεσε το ο ιδιος.

Ραθ αυτο που λες δεν το γνωριζω ακριβως,κατι παιζει με τις συνθηκες.Επισης δεν ξερω πως σκατα θα καταφερουν να διασταρωσουν στοιχεια (οτι δλδ ζεις και εργαζεσαι στο εξωτερικο,φορολογεισαι εκει κλπ).Το αυτοκινητο που λες εχει παντως τεκμηριο.Επισης, εστω και προαιρετικα καντο. Αν μετα απο 4,5,6,..10 χρονια σε καλεσουν να αποδειξεις τα εισοδηματα 2011 και εχεις γυρισει πισω πατριδα,πως θα τους αποδειξεις οτι εισαι ελεφαντας?

Μπουρδελο

carheart
06-03-2013, 01:10
Τσάβες

freak brother
06-03-2013, 01:13
Μπανερ

Radienergeia
06-03-2013, 16:05
Tώρα.

Atropos
06-03-2013, 22:38
Alvin Lee καλύτερα.

Fireknight
07-03-2013, 01:44
http://wwitv.com/tv_channels/7300.htm

Tyler_Durden
07-03-2013, 12:12
χάσιμο (http://new.weavesilk.com/)

atom_smasher
07-03-2013, 16:12
Πήγε η αδερφή μου σήμερα εφορία. της είπαν πως να ξεκινήσουμε την διαδικασία: Υπάρχει η ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού στο κέντρο στην Αθήνα η οποία μπορεί να μας ενημερώσει...Επειδή ήταν μεγαλόκαρδοι της είπαν ότι θα πρέπει να ορίσω έναν αντικλητό για να λειτουργεί στην θέση μου. ο φορολογικός αντιπρόσωπος που λεγαμε φανάζομαι. και πρέπει και να συπληρωθούν κάποια χαρτιά για να υπάρχει στο σύστημα της εφορίας. επίσης απο fb γκρουπ ο λογιστής μέλους πήγε και έμαθε ότι πήρε ήδη παράταση για Σεπτεμβρη.
Πάει και ο Τσάβες γαμώ την πουτάνα. Και αυτός ο Κούγιας μολύνει ακόμα την Γη.

GraveMiasma
07-03-2013, 16:28
Υπάρχει η ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού στο κέντρο στην Αθήνα η οποία μπορεί να μας ενημερώσει...Επειδή ήταν μεγαλόκαρδοι της είπαν ότι θα πρέπει να ορίσω έναν αντικλητό για να λειτουργεί στην θέση μου. ο φορολογικός αντιπρόσωπος που λεγαμε φανάζομαι. και πρέπει και να συπληρωθούν κάποια χαρτιά για να υπάρχει στο σύστημα της εφορίας.

ws katoikos exwterikou kiegw na rwthsw ayto einai gia kanoume forologikes dilwseis ?

atom_smasher
07-03-2013, 16:35
οχι είναι για να είσαι καλυμμένος αν τυχόν αποφασίσουν να σε κυνηγήσουν να πληρώσεις εφορία για εισοδήματα που απέκτησες από την απασχόλησή σου στο εξωτερικό.

GraveMiasma
07-03-2013, 16:43
what ? pws ginetai na to kanoun ayto ?

paizei kana explanatory link ?

atom_smasher
07-03-2013, 16:54
κοίτα πιο πάνω την συζήτηση. έχουν αναφερθεί κάποια πράγματα. υπήρχε ενα ντεντλαιν για 28.3 να δηλώσουμε ότι είμαστε εξωτερικό κλπ. ε κάλυψε ταοπίσθιά σου και άσε τα αν γίνεται.

Fireknight
07-03-2013, 18:25
atom_smasher ti dikaiologitiko perneis sti Dania ?

atom_smasher
08-03-2013, 01:33
atom_smasher ti dikaiologitiko perneis sti Dania ?

τηλ SKAT αν βγαλεις ακρη και μιλησεις με καποιον ζητας πιστοποιητικό φορολογικής κατοικίας ή κάτι τέτοιο και στα δανέζικα απλούστατα bopæls og skatteforhold. και γω αυριο λεω να δοκιμάσω να τους πετύχω. αν δυσκολεύεσαι καλύτερα πήγαινε απο εκεί, αν και μου είπαν ότι αλλοι βγάλαν άκρη και τους το στέλνουν την ίδια μέρα.

Fireknight
08-03-2013, 01:50
kala egw den paizei na vgalw akri etsi ki alliws, de 8a eimai sti Dania mexri to kalokairi. An parei paratasi tote vlepoume pali. Prepei na exw kanei dilwsi gia na parw afto to pistopoihtiko ?

atom_smasher
08-03-2013, 01:57
εργάζεσαι εδώ; φορολογείσαι; δήλωση δεν κάνεις στην Δανία. δεν ήρθες για πολύ; ερασμους; τι;

Fireknight
08-03-2013, 01:58
spoudazw sti Dania (full programma oxi Erasmus). ela sto chat an de variese na mi spammaroume edw.

Fucking Wizard
08-03-2013, 22:08
Εδω ειναι το αρθρο του νομου που σας ενδιαφερει http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/7

Επισης αντι για πληρεξουσιο μπορειτε να εξουσιοδοτησετε τον αντικλητο μεσω προξενιου

alaiah
10-03-2013, 02:26
χάσιμο (http://new.weavesilk.com/)

αυτό ήταν ότι πρέπει για τέτοιες ώρες....

δοκίμαζα τα διάφορα χρώματα:
http://new.weavesilk.com/?116mx

pixies
10-03-2013, 02:31
οτι και να φτιαξεις το αποτελεσμα ειναι παντα vagina

00i00
10-03-2013, 02:50
λαθος

δεν ξερεις...εισαι μικρη κλπ

00i00
10-03-2013, 04:10
γενικα που ειναι το Ωνασειο? βολευει? εχει γυραδικα κει διπλα?

Drumsick
10-03-2013, 10:16

Αν βγάλεις το vertical symmetry, δεν είναι ;-)

00i00
10-03-2013, 10:30
symmetry off και ασιντ τσακεντελικ (http://new.weavesilk.com/?117tr)...

φοβερη φαντασια

KoiliaSamprela
10-03-2013, 12:02
γενικα που ειναι το Ωνασειο? βολευει? εχει γυραδικα κει διπλα?

τι το θες? όλα δίπλα είναι στην Αθήνα (για τους Αθηναίους).
Θα σε στείλω στο FB info

wraithgr
10-03-2013, 19:08

E βγάλε το vertical symmetry ντε!

Drumsick
12-03-2013, 13:57
Aν ξέρετε κανέναν καλό κι όχι πανάκριβο χειρούργο στην Αθήνα, στείλτε μου ένα πιεμ πληζ.

atom_smasher
15-03-2013, 17:48
Σαν σήμερα πριν 4 χρόνια εγκατέλειψα το κλεινόν άστυ και κατευθύνθηκα προς τον Βορρά. Για να το γιορτάσω αγόρασα μερικά ελληνικά κρασιά και θα ετοιμάσω μπεκρή μεζέ, μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο και ελληνική σαλάτα. Μου πιάσαν τον κωλο και δεν έχω πληρώσει ποτέ τόσα πολλά για 4 κρασιά! Άσε που δεν έβρισκα με τίποτα. τέσπα. πάει και στο μαι λαιφ ρουλς και στο τι πίνετε τώρα και τι τρώτε τώρα - περιπου!(πάει και λιγο στο μαι λαιφ σακς, αλλά τις τελευταίες 10 μέρες που το αφεντικό μου δεν μου μιλάει νιώθω λίγο καλύτερα..Αν δεν ξανά χιονίσει θα ταν ακόμα καλύτερα!)

steve
15-03-2013, 21:33
μενω απεναντι απο εκκλησια, σκηνικο εξω απτο σπιτι μου: φισκα στον κοσμο γιαγιαδες μουνια παιδια κλπ κολλητα αναμεταξυ τους ο κοσμος. τυπος με κουστουμι εχει στο ενα χερι mp5 και το αδειαζει στον αερα και οι διπλα του σταρχιδια τους κοιτανε χαρουμενα την νυφη. γουατ?

steve
15-03-2013, 21:35
μενω απεναντι απο εκκλησια, σκηνικο εξω απτο σπιτι μου: φισκα στον κοσμο γιαγιαδες μουνια παιδια κλπ κολλητα αναμεταξυ τους ο κοσμος. τυπος με κουστουμι εχει στο ενα χερι mp5 και το αδειαζει στον αερα και οι διπλα του σταρχιδια τους κοιτανε χαρουμενα την νυφη. γουατ?

http://www.electricrequiem.com/forum/image.php?u=5559&dateline=1361322238 λολ

Κυρία Μαριάννα
15-03-2013, 21:44
*ΚΟστούμι

KoiliaSamprela
15-03-2013, 21:59

http://www.electricrequiem.com/forum/image.php?u=5559&dateline=1361322238 λολ

με πρόλαβες, επίσης να πω <αγνος>ότι έψαχνα να βρω τι είναι αυτός ο mp5 player </αγνος>

LokiTricksterGod
16-03-2013, 00:55
αυτή (https://docs.google.com/presentation/d/17eSHBHDm2FruADr7hUuM2CiGdcFqOAMenBhQqeXPo1Y/present#slide=id.gb270baa0_0170) είναι η έρευνα που κάνει μια φίλη μου για τη σχολή της, 15 λεπτάκια θέλει, κάντε μια καλή =)

tsimpouklano
20-03-2013, 19:25
Πιθανότατα το καλύτερο από άποψη
ποσότηταςμυρωδιάςυγρασίαςχρόνου ενασχόλησης μετάχέσιμο της ζωής μου.
Έχω φάει τον κόσμο να βρω τη μπαταρια της φωτογραφικής να απαθανατίσω το μεγαλείο Της.

(σόρυ για τη θεματολογία του post αλλά ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον)

ypersyntelikos
20-03-2013, 20:00
παίζει τίποτα με er στο soulseek? δε φτιάχνουμε κανα γκρουπ? αφού πολλές φορές ζητάει ο ένας από τον άλλον ας το δουλέψουμε έτσι

BURNIN AMBITION
20-03-2013, 20:09
Πιθανότατα το καλύτερο από άποψη
ποσότηταςμυρωδιάςυγρασίαςχρόνου ενασχόλησης μετάχέσιμο της ζωής μου.
Έχω φάει τον κόσμο να βρω τη μπαταρια της φωτογραφικής να απαθανατίσω το μεγαλείο Της.

(σόρυ για τη θεματολογία του post αλλά ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον)αμα λεω εγω οτι εινα ιαδερφος μου!!! ευγε νεε μου

metamelia1
22-03-2013, 08:52
clicK M e !

http://24.media.tumblr.com/7c8b711e7f1b1e1e5b5845b93bdf77aa/tumblr_mk0mx4gA9D1rfbmz3o1_500.png (http://chrome.com/maze/)

Κωλαράκι Τορνευτό
22-03-2013, 09:42
φισκα στον κοσμο γιαγιαδες μουνια παιδια

atom_smasher
22-03-2013, 13:10
ευχηθήτε μου καλή τύχη. Κάνω αίτηση για μεταπτυχιακό στην Κίνα...Πεκίνο συγκεκριμένα.

freak brother
22-03-2013, 13:11
good luck μαν

Art In Haste
22-03-2013, 13:11
好运

KoiliaSamprela
22-03-2013, 14:22
ευχηθήτε μου καλή τύχη. Κάνω αίτηση για μεταπτυχιακό στην Κίνα...Πεκίνο συγκεκριμένα.

Hǎo yùn
από τα βάθη της καρδιάς μας (και μαντάμ μαζί)

Κωλαράκι Τορνευτό
22-03-2013, 21:05
Καλη τυχη αν σε δεχθουν

Sotos_The_Tequiler
22-03-2013, 21:09

με το καλό!

Τι μεταπτυχιακό;

atom_smasher
22-03-2013, 21:54

με το καλό!

Τι μεταπτυχιακό;

ευχαριστώ.
public management and social development

enitharmon
23-03-2013, 13:16
τι ειναι το public management? επισης εχεις ηδη μεταπτυχιακο, γιατι δεν πας για διδακτορικο;

atom_smasher
23-03-2013, 13:37
δημόσια διοίκηση. Το προσπαθώ και αυτό. Είναι δύσκολο και δεν έχω μεταπτυχιακό από Δανία συν οτι είναι ελάχιστα στις κοινωνικές επιστήμες. αλλά επειδή δικαιούμαι πλέον επίδομα φοιτητή - 800 ευρώ το μήνα - το ψάχνω και έτσι. Ασε που με στέλνουν στην Κίνα οπότε κάνω ένα άνοιγμα και στην Ασία...Να δούμε και λίγο Ασία ρε παιδί μου. γιατί η Ευρώπη δεν πάει καλά..μπορεί να μην πηγαίνω και γω καλά...αλλά το μεταπτυχιακό έχει γαμώ τα θέματα πάνω στο αντικείμενό μου κλπ κλπ. και βλέπουμε. Κάτσε να με δεχτούνε πρώτα...Είμαι μαζόχας ε; Κοιτάζω και άλλες επαγγελματικές επιλογές αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Για σοβαρή δουλειά. Και όταν το 65% των θέσεων εργασίας που ανακοινώνονται στην Δανία είναι ήδη μιλημένες και από τις υπόλοιπες στο 32% προτιμάνε Δανούς ε κάπου λιγοστεύουν οι πιθανότητες για έναν φτωχοδιάβολο απ την Μεσόγειο και δη την Ελλάδα..

ypersyntelikos
23-03-2013, 14:16
Αυτή τη στιγμή έχει κάτσει ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ στο μπαλκόνι μου
μάλλον έχει φύγει από κάποιο σπίτι
τον ταίζουμε φυστίκια και νερό

θέλω να τον πιάσω και δεν ξέρω πώς !! Πείτε ιδέες καιγόμαστε

θα ποστάρω πικς αργότερα

Atropos
23-03-2013, 14:41
Πές του έλα μέσα, μπορεί να μιλάει.

supermachoman
23-03-2013, 14:47
ξέρει κανείς αν στο ψωμί σικάλεως/βρώμης που φτιάχνουν στους φούρνους, χώνουν μέσα και υλικά από σιτάρι? :oops:

ypersyntelikos
23-03-2013, 14:55

Μιλάει, λέει μαμά, μπαμπά και σ'αγαπάω

Phantom Duck
23-03-2013, 15:33
ξέρει κανείς αν στο ψωμί σικάλεως/βρώμης που φτιάχνουν στους φούρνους, χώνουν μέσα και υλικά από σιτάρι? :oops:

κοιλιοκάκη;

supermachoman
23-03-2013, 16:51

κοιλιοκάκη;

κόπηκες, μια χαρά γλουτένη έχουν η σίκαλη και η βρώμη

Phantom Duck
23-03-2013, 17:10
η βρώμη δεν έχει, καλές διάρροιες :!:

supermachoman
23-03-2013, 17:26
η βρώμη δεν έχει, καλές διάρροιες :!:

θα το μεταφέρω!

ό,τι googlara λέει ότι η βρώμη δεν είναι ασφαλής για όσους έχουν κοιλιοκάκη, αλλά τι να μας πει το google, εδώ έχουμε να κάνουμε με

~*ΦΟΙΤΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ!!!*~

Phantom Duck
23-03-2013, 17:30
γεράσαμε, δεν είμαστε φοιτητές και τις πληροφορίες μας τις παίρνουμε από το wiki (http://en.wikipedia.org/wiki/Oat#Coeliac_disease)...

δε φταίω εγώ άμα μαζεύει χρέπια από τις αποθήκες που έχουν και στάρι...

Atropos
23-03-2013, 17:31
Γιατί βάζουν σίκαλη; Μη νομίζεις οτι όταν λέμε ψωμί σικάλεως, το φτιάχνουν από 100% σίκαλη. Είναι σιτάρι με ολίγον από σίκαλη και διάφορα άλλα για να πάρει το σκούρο χρώμα. Ομοίως όταν πας στο γυράδικο και λες βάλτο μου σε καλαμποκόπιτα, είναι η ίδια πίτα με λίγο κίτρινο χρωματάκι (μου το έχει πει πιτάς 100% γκαραντί)

Κωλαράκι Τορνευτό
24-03-2013, 02:58
τι ειναι το public management? επισης εχεις ηδη μεταπτυχιακο, γιατι δεν πας για διδακτορικο;
Απο οσα βλεπω εγω παντως γυρω μου, ισως ειναι καλυτερα να μαζευεις ενα σωρο μαστερς, παρα διδακτορικο. Οικονομικα μιλωντας.

Γελασα.

croissant429
24-03-2013, 04:07
με τον παπαγάλο του υπερσυντέλικου τι έγινε ρε μαλάκες?

KoiliaSamprela
24-03-2013, 09:06
με τον παπαγάλο του υπερσυντέλικου τι έγινε ρε μαλάκες?

τα λένε εδώ και ώρες!

wraithgr
24-03-2013, 12:09
Απο οσα βλεπω εγω παντως γυρω μου, ισως ειναι καλυτερα να μαζευεις ενα σωρο μαστερς, παρα διδακτορικο. Οικονομικα μιλωντας.

Γελασα.

Αυτό. Τα διδακτορικά είναι για ακαδημαϊκή καριέρα και για ερευνητικές θέσεις κυρίως. Οπουδήποτε αλλού αν αρχίσεις δουλειά με ένα ή δύο μάστερ θα έχεις προχωρήσει σημαντικά περισσότερο από εκεί που θα ξεκινούσες μετά το διδακτορικό, και από εκείνο το σημείο θα προχωρήσεις παράλληλα...

Atropos
24-03-2013, 15:31
Ξέρει κανείς αν ένας δημόσιος υπάλληλος μπορεί να κολλήσει ένσημα ταυτόχρονα και σε μια δουλειά ιδιωτική; Όχι άλλα 25 το μήνα, άλλα αν βρεθεί κάτι ένα ΣΚ να μπορούν να του κολλήσουν ένσημα.

KoiliaSamprela
24-03-2013, 16:51
αυτό που πρέπει να δεις είναι αν ένας δημόσιος υπάλληλος έχει δικαίωμα για δεύτερη απασχόληση.
ήξερα πάντως ότι μέχρι πρόσφατα δεν επιτρέπεται η δεύτερη απασχόληση, αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι με ειδική άδεια μπορεί.

Στα ένσημα τώρα, ξέρω ότι δεν μπορείς να κολλάς ένσημα από 2 διαφορετικές δουλειές , τουλάχιστον δεν μπορείς να έχεις πάνω από 25 τον μήνα ή κάτι σχετικό.
Είναι όμως υποχρεωμένος να πληρώνει τις εισφορές ολόκληρες. Που σημαίνει πληρώνεις μεν, στον αέρα πάνε τα λεφτά δε.
(Γι' αυτό και οι 9/10 δεύτερες εργασίες είναι μαύρες)

atom_smasher
24-03-2013, 17:19

Γελασα.

Αυτό. Τα διδακτορικά είναι για ακαδημαϊκή καριέρα και για ερευνητικές θέσεις κυρίως. Οπουδήποτε αλλού αν αρχίσεις δουλειά με ένα ή δύο μάστερ θα έχεις προχωρήσει σημαντικά περισσότερο από εκεί που θα ξεκινούσες μετά το διδακτορικό, και από εκείνο το σημείο θα προχωρήσεις παράλληλα...

εντάξει αλλά εμένα με ενδιαφέρει να κάνω ακαδημαική καρίερα. να πίνω το τσάι μου στις 5 και μετα να διαβαζω και να διορθώνω γραπτά! τώρα τι επαγγελματική αποκατάσταση έχετε στο μυαλό σας δεν ξέρω αλλα όντας κοινωνικός επιστήμονας το μπούλο γενικώς. δεν ειναι απολυτο αυτό για το διδακτορικό πάντως μιάς και φροντίζουν να αξιοποιούν τα αποτελεσματα εδω πάνω τουλαχιστον, αλλά είπαμε κοινωνικές επιστήμες και ξένος....τουλάχιστον στην Κίνα θα πατήσω Ασία και 2 χρόνια εκεί όλο και κάτι θα μάθω..και μετά θα γυρίσω να ξεκινήσουμε την Αλλαγή στον Δυτικό κόσμο!

Atropos
24-03-2013, 18:13
αυτό που πρέπει να δεις είναι αν ένας δημόσιος υπάλληλος έχει δικαίωμα για δεύτερη απασχόληση.
ήξερα πάντως ότι μέχρι πρόσφατα δεν επιτρέπεται η δεύτερη απασχόληση, αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι με ειδική άδεια μπορεί.

Στα ένσημα τώρα, ξέρω ότι δεν μπορείς να κολλάς ένσημα από 2 διαφορετικές δουλειές , τουλάχιστον δεν μπορείς να έχεις πάνω από 25 τον μήνα ή κάτι σχετικό.
Είναι όμως υποχρεωμένος να πληρώνει τις εισφορές ολόκληρες. Που σημαίνει πληρώνεις μεν, στον αέρα πάνε τα λεφτά δε.
(Γι' αυτό και οι 9/10 δεύτερες εργασίες είναι μαύρες)

1. Μετά από άδεια ο υπάλληλος μπορεί να ασκεί ιδι−
ωτικό έργο ή εργασία με αμοιβή, εφόσον συμβιβάζεται
με τα καθήκοντα της θέσης του και δεν παρεμποδίζει
την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας του.

Αυτό λέει ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας. Τώρα εγώ που θα κάνω ένα μεροκάματο όποτε βρεθεί δε νομίζω να θέλει και άδεια. Σε μεγάλο ξενοδοχείο μάλλον βρήκα κάτι που αυτοί κολλάνε σε όλους.

wraithgr
24-03-2013, 18:24

Γελασα.

εντάξει αλλά εμένα με ενδιαφέρει να κάνω ακαδημαική καρίερα. να πίνω το τσάι μου στις 5 και μετα να διαβαζω και να διορθώνω γραπτά! τώρα τι επαγγελματική αποκατάσταση έχετε στο μυαλό σας δεν ξέρω αλλα όντας κοινωνικός επιστήμονας το μπούλο γενικώς. δεν ειναι απολυτο αυτό για το διδακτορικό πάντως μιάς και φροντίζουν να αξιοποιούν τα αποτελεσματα εδω πάνω τουλαχιστον, αλλά είπαμε κοινωνικές επιστήμες και ξένος....τουλάχιστον στην Κίνα θα πατήσω Ασία και 2 χρόνια εκεί όλο και κάτι θα μάθω..και μετά θα γυρίσω να ξεκινήσουμε την Αλλαγή στον Δυτικό κόσμο!

Αν θες ακαδημαϊκή καριέρα το phd είναι ψιλομονόδρομος...

atom_smasher
24-03-2013, 19:07
ναι...οντως ψιλομονοδρομος. Αλλά δεν είναι ο μόνος δρόμος που κοιτάζω. Δηλαδή οκ. Δεν θα περιμένω με σταυρωμενα χερια. Αλλά Το μεταπτυχιακό στο Δρόμο του Μεταξιού μου δίνει κάποιες προοπτικές και γι αυτό πέρα από επαγγελματικές προοπτικές.

atom_smasher
25-03-2013, 01:00
ναι...οντως ψιλομονοδρομος. Αλλά δεν είναι ο μόνος δρόμος που κοιτάζω. Δηλαδή οκ. Δεν θα περιμένω με σταυρωμενα χερια. Αλλά Το μεταπτυχιακό στο Δρόμο του Μεταξιού μου δίνει κάποιες προοπτικές και γι αυτό πέρα από επαγγελματικές προοπτικές.

Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι όταν θα ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος επίσημα, σε καμιά 10 χρόνια, ελπίζω να μην είμαι κοντά σε εχθρικό περιβάλλον...ούτε να με κρεμάσουν σαν λιποτακτη!

Atropos
25-03-2013, 01:17
Πηαίνεις στο Θιβέτ και είσαι άρχοντας, δε σε κυνηγάει κανείς εκεί.

atom_smasher
25-03-2013, 01:38
θα προτιμήσω κανά νησί της Καραιβικής...

my_troubled_Mind
26-03-2013, 12:08
εψές βράδυ ανέβαινα την πειραιώς με τη μηχανάρα μου. κάπου μετά την κουμουντούρου και πριν την κλινική του τρόμου, ακούω τύπισσα να ουρλιάζει ''βοήθεια''..γυρνάω το κεφάλι και βλέπω στο αυτοκίνητο που ήταν δίπλα μου μια κοπέλα μέσ'τα αίματα να ουρλιάζει ''βοήθεια, κάλεσε την αστυνομία''. ακολουθώ το αυτοκίνητο μέχρι να σταματήσει και όταν σταματάει καλώ τους τσος να έρθουν. κατεβαίνω, ''γιατί βαράς την κοπέλα ρε άνθρωπα?'' εγώ, ''δεν τη βαράω ρε φίλε'' αυτός, ''θα με τρελάνεις, μέσα στα αίματα είναι'' πάλι εγώ, ''όχι δεν φταίει αυτός, δεν φταίει'' πετάγεται η ματωμένη...
Κάπου εκεί σκάνε και εντυπωσιακά αρκετοί μπάτσοι(4 δικάβαλα και 2 περιπολικά) και ξεκινάει η τύπισσα ''όχι δεν με βάρεσε αυτός, αυτός είναι φίλος μου, άλλοι με βάρεσαν'' και ''αν θες να βοηθήσεις φίλε, να πιάσεις αυτούς που με βάρεσαν στο στενάκι''. ''μα μανδάμ, έχει αίματα και στο παρμπριζ και στο αυτοκίνητο πάνω, μας δουλεύεις?''...και ''όχι μην τον πειράξετε, δεν φταίει'' η τύπισσα κλπ...ε βλέποντας τους μπάτσους να φεύγουν ένας ένας και λαμβάνοντας υπόψιν και το ότι ο τυπάς ήτο διαμετρήματος τύπου που δεν θα ήθελα να μείνω μόνος μαζί του, μάζεψα τα τρεμάμενα πόδια μου και το λεκιασμένο μου σώβρακο και πήρα πούλους. δεν έχω αποφασίσει αν την λυπάμαι τη μανταμ ή όχι..το πιο φρικιαστικό πάντως είναι το όταν βγήκε από το αυτοκίνητο και μου λέει ''κάλεσες την αστυνομία ε? πάλι τίποτα δεν θα γίνει''..:-?

Ra Pariah
27-03-2013, 23:13
Αν στείλω αύριο γράμμα με ACS με προορισμό τις ΗΠΑ (sic), σε πόσες μέρες λέτε να φτάσει; Ας πει κάνα τσακάλι.

ypersyntelikos
28-03-2013, 00:40
As promised, υλικό και φώτος από τον παπαγάλο intruder στο σπίτι. Δεν το έκανα νωρίτερα λόγω μιας μικροεμπλοκής με τα τιμημένα ελληνικά στρατά.

http://i.imgur.com/zoh5FuB.jpg

Η ιστορία έχει ως εξής.

Ο ξάδερφος μου μένει στον όροφο από πάνω μας. Με το που μπαίνω σπίτι μου με παίρνει τηλέφωνο σε φάση ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. Ανεβαίνω και βλέπω το σκηνικό της φωτογραφίας.

Κλασική φάση αμηχανίας, ωραία τώρα τι κάνουμε? Έχουμε ένα ζώο στο μπαλκόνι αξίας τουλάχιστον 2000 ευρώ...

και έρχεται ο μάγκας πατέρας (προσκυνάω) μετά από μεσημεριάτικα ούζα σε φάση "τα ξέρω όλα τους ξέρω εγώ τους παπαγάλους" και αρχίζει να τον ταϊζει φυστίκια αιγίνης νερό μπανάνες κλπ.

http://i.imgur.com/weNbEIK.jpg
Εν τω μεταξύ έχει παίξει σήμα στην πολυκατοικία και έχει μαζευτεί όλη η οικογένεια για το έκθεμα.

Με τα πολλά έρχεται και ένας φίλος φίλου φίλου φίλου που είχε παλιότερα παπαγάλους, και τον πιάνουμε με ένα πάπλωμα, δεν μπορούμε να τον ξεκολλήσουμε από το δέντρο, φέρνουμε πριόνι κόβουμε και το κλαδί (λολ) και τελικά τον βάζουμε με τα πολλά στην τουαλέτα.

Όλα αυτά σε διάστημα τριών ωρών. Κάποια στιγμή μέσα σε αυτές τις τρεις ώρες, με παίρνει φίλος σε φάση "είμαι νέα σμύρνη, κατεβαίνεις για κάνα καφέ?" και του απαντάω ότι έχω μπλέξει με έναν παπαγάλο στο μπαλκόνι κλπ κλπ και δεν ξέρω σε πόση ώρα θα λήξει η ιστορία. Την ώρα λοιπόν που είναι ο παπαγάλος στην τουαλέτα κι εμείς ψαχνόμαστε, καταλήγουμε στο να πάμε να πάρουμε κλουβί. Σκάει λοιπόν τηλέφωνο από αυτόν, και μου λέει -μην ξέροντας και την περιοχή καλά- ότι γυρνώντας με το ταξί κάπου κόζαρε αφίσα που λέει χάθηκε παπαγάλος κλπ κλπ. Παίρνουμε λοιπόν σβάρνα όλη τη διαδρομή που υπολογίσαμε ότι διέσχησε το ταξί του, με τα πολλά τη βρίσκουμε (πεσμένη στο δρόμο, την είχε πάρει ο αέρας), και τηλεφωνάμε στον τύπο.

Ο τύπος όχι απλά τρέχει, διακτινίζεται μέχρι το σπίτι μας, ο παπαγάλος με το που τον βλέπει ανεβαίνει στον ώμο του και όλα καλά. Γενικά ο τύπος μας περιέγραψε ότι τον έχει ελεύθερο παντού, πάει βόλτες με το ποδήλατο και ο παπαγάλος πετάει από δίπλα και τέτοια. Ο παπαγάλος είναι 12 ετών, και πρόκειται να ζήσει άλλα 100 το λιγότερο. Μας ευχαριστεί πολύ, σε φάση τι θέλετε από μένα και ντάξει δεν κάναμε τη γυφτιά να ζητήσουμε αμοιβή προφανώς και λέει στον ξάδερφο ο οποίος ήταν ο πρώτος που τον βρήκε ότι έχει water park στις κολυμπήθρες της Πάρου (μπανάνες, κουλούρες και λοιπά) και φάση έλα με την παρέα σου ένα τριήμερο όλα πληρωμένα. Από το τίποτα μια χαρά κι αυτό.

Αυτή ήταν λοιπόν η μικρή ιστορία με τον παπαγάλο.
Εγώ όσο περνούσε η ώρα, όσο άρχισε να ψιλοηρεμεί ο παπαγάλος, να μιλάει (είπε μπαμπά μαμά σ'αγαπάω και κάτι άλλα που δεν τα πιάσαμε) να τρώει κλπ άρχισα να ψήνομαι για νέο κατοικίδιο, και έμεινα με την ξενέρα που στο τέλος α) τον πήρανε, και Β) και βασικότερο δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να μοιραστεί μαζί μου την ατάκα "η συμμορία μου είναι 16 σκυλιά τρεις παπαγάλοι κι εγώ".

Στο επόμενο ιγκουάνα ή κροκόδειλο στην τουαλέτα θα ενημερώσω.

Raven Lord
28-03-2013, 11:24
ο πατέρας σου είναι ο αλέξανδρος μυλωνάς?

http://media.megatv.com/filesystem/images/20090929/engine/mega_LARGE_t_95761_67260_type11773.jpg

:P

Κωλαράκι Τορνευτό
28-03-2013, 11:54
Απτις καλυτερες ιστοριες που εχουν γραφτει στο ΕΡ :touched:

Mitsmann
28-03-2013, 11:55
Υπερσυντελικε, επικ στορυ ις επικ.

metamelia1
28-03-2013, 17:50
>elliniko dimosio

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/559337_506384586065438_1074932458_n.jpg

Κυρία Μαριάννα
29-03-2013, 01:15
αγαπητό φόρουμ, θυμάται κανείς το "άρρωστος-βαριά άρρωστος-νεκρός" το παίζαμε στα μήλα ή ήταν ένα παρόμοιο παιχνίδι με μπάλα;

pixies
29-03-2013, 01:20
ψειρες
αρρωστος-βαρια αρρωστος-νοσοκομειο-ταφος.
παιζαν διαφορες παραλλαγες, αλλαζες κατηγορια οποτε λεγαν το ονομα σου κ εχανες μπαλια, μετα τον ταφο σου βγαζαν παρατσουκλι κ ξαναρχιζες

Κυρία Μαριάννα
29-03-2013, 01:23
"ψείρες" αποκλείεται να το λέγαμε.
αλλά παρ'ολα αυτά :frik:

KoiliaSamprela
29-03-2013, 09:16
αγαπητό φόρουμ, θυμάται κανείς το "άρρωστος-βαριά άρρωστος-νεκρός" το παίζαμε στα μήλα ή ήταν ένα παρόμοιο παιχνίδι με μπάλα;

παρόμοιο παιχνίδι με μπάλα.
Στηνόμασταν κυκλικά και πέταγες την μπάλα ράντομ σε κάποιον άλλο.
Φυσικά υπήρχαν κανόνες που πετάς την μπάλα ε!
Ανάλογα τον κόσμο και διάθεση Άρρωστος-->Βαριά Άρρωστος --> Εντατική --> Ενταντική με ορό -->κλπ.
Νομίζω κάθε φορά που έπιανε την μπάλα ο "Ασθενης" (φάση μήλα) έπεφτε ένα ρανκ.

Fucking Wizard
29-03-2013, 13:08
Αυτο που λεγαμε τις προαλλες για τους κατοικους εξωτερικου που πρεπει να δηλωσουν στις εφοριες οτι κατοικουν σε αλλη χωρα κ.λ.π. πηρε παραταση μεχρι τις 28/6/2013.
εδω το λινκ:http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/12914
εδω παλι ολο ο νομος: http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/7 πατε στο αρθρο 61, παραγραφος 7 και 8.

Μιτσ ρωτα