View Full Version : The...
jack the ripper
14-05-2011, 15:21
http://www.tovima.gr/files/1/migratedData/D2007/D0916/1and9a.jpg
:touched:
ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΛΑΤΖ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ
Phantom Duck
14-05-2011, 15:26
ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ALLOU! fun park.
~ladykiller~
14-05-2011, 15:38
http://www.tovima.gr/files/1/migratedData/D2007/D0916/1and9a.jpg
ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΛΑΤΖ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ
Kaserinos
14-05-2011, 17:08
Τι Village και μαλακιες ρε κυριλεδες.
Ακομα να πλησιασω σε τετοιες corporate πιπες.
Αγνο και αμολυντο Απολλων και Λαίς(και θερινο) για Corinth chapter.
Και πολλες προβολες παραλληλα με τις αθηναικες.
Dragonlord θυμισου.
Ενας ηταν ο μοναδικος τρου κινηματογραφος, Απολλων στην τυρουπολη.
Απο κει και μετα το χαος.
~ladykiller~
14-05-2011, 18:09
καλό το village αλλά ένας ήταν ο σινεμάς που μας έκανε ανθρώπους: Τρία Αστέρια. (ηράκλειο )
...καλά και ένας άλλος στο Μαρούσι, απέναντι από τον ηλεκτρικό πρέπει να ήτανε κ ο θερινός στην Λαμπρινή που έκλεισε πριν λίγα χρόνια και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει (αλλά γενικά συμβαίνει συχνά αυτό)
http://www.nypost.com/p/news/local/imf_boss_strauss_kahn_arrested_in_Kbd7uAi594vbej3oORXfcJ
The French political bigshot who heads the International Monetary Fund was arrested for allegedly sodomizing a Manhattan hotel maid today
Strauss-Kahn was in his bathroom, said sources. He emerged from the bathroom naked, said the sources, and grabbed her.
Then, Strauss-Kahn allegedly threw the housekeeper on the room’s bed and forced her to perform oral sex on him, said the sources.
Sodominique Strauss-Khan
Kaserinos
15-05-2011, 03:30
Γνωστος πορνογερος.
πάντως μπερδεμένο το timeline των γεγονότων από αυτή την πυγή τουλάχιστον. Πότε πρόλαβε το ένα και το άλλο μέχρι να το σκάσει η γυναίκα;
KoiliaSamprela
15-05-2011, 07:17
εδώ γαμάει χώρες!
Γελάει ο κόσμος που υπάρχουν ΑΤΟΜΑΚΙΑ που θεωρούν κανονικά βίλλατζ αυτά στου Ρέντη.
qft
word
+1
και οτι αλλη μαλακια. Ασε που στο Ρεντη ανοιξαν καμποσα χρονια μετα, ποτε ανοιξε εκει περα? 2001? Μαρουσι 1997 ρε μουνια.
babality
15-05-2011, 13:43
καλό το village αλλά ένας ήταν ο σινεμάς που μας έκανε ανθρώπους: Τρία Αστέρια. (ηράκλειο )
:dfinger:
KoiliaSamprela
15-05-2011, 16:14
:dfinger:
όλο τουβουπου φλωράκια είναι το μαγαζί?
Έλενα, Ριβιέρα, Φοίβος, και το ιστορικό Σινέ Οπτασία, που αρχές 80'ς έπαιζε τσόντες και σκάγανε πούλμαν από επαρχία
Περιστέρι λέμε
Mitsmann
16-05-2011, 08:24
Κλικα των 8, ενωθειτε.
Mitsmann
16-05-2011, 09:42
\μ/
Amnesiac.
16-05-2011, 09:45
Πολλά φιλιά και από τη μαγευτική Λάρισα, που έχει φορέσει ήδη τα καλοκαιρινά της, ο ήλιος λάμπει, η διάθεση έχει ανέβει στο κατακόρυφο, τα κουνούπια μας υποδέχτηκαν με αγκαλιές και φιλιά, σαν να μη πέρασε μια μέρα, ένα ατελείωτο πάρτυ ξεκινά :!:
So many pinks to Amnesiac.
Ζεστη motherfucker!
Mitsmann
16-05-2011, 09:53
θελω να ανεβω λαρισα μαζι σου την επομενη φορα. και να ζησω την εμπειρια.
Aχαχαχαχα, αρρωστια amnesiac, εισαι το fb status μου, ξεχασα να στο πω.
Μιτς εισαι μονο λογια :P
Κλικα των παντα ξυπνιοι, ενωνομαι.
Amnesiac.
16-05-2011, 10:00
Τι εννοείς είμαι το fb status σου;
Αυτή είναι ακριβώς η εποχή που μισώ, που έχει ζέστη αλλά δεν έχει μπει επίσημα το καλοκαίρι, οπότε στο ξενοδοχείο δεν έχουν ανοίξει τον κλιματισμό (και έχω φέρει και μόνο χειμωνιάτικα ρούχα μαζί).
Mitsmann
16-05-2011, 10:04
Οταν γινει παραπανω ζεστη θα δεις.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΑΣ
Magellan
16-05-2011, 10:06
μεθαυριο θα βρεχει
The Donnn
16-05-2011, 10:07
I like turtles
Τι εννοείς είμαι το fb status σου;
Αυτή είναι ακριβώς η εποχή που μισώ, που έχει ζέστη αλλά δεν έχει μπει επίσημα το καλοκαίρι, οπότε στο ξενοδοχείο δεν έχουν ανοίξει τον κλιματισμό (και έχω φέρει και μόνο χειμωνιάτικα ρούχα μαζί).
H Λαρισα σε χαλαει, μπαχαχαχαχα. Αυτο που εγραψες παιδι μου το εβαλα στο fb status μου για να αρχισει το παρτυ.
Καλα γαμαει η τυροζεστη τα παιδικα σας κωλαρινα :P
Amnesiac.
16-05-2011, 10:11
Οταν γινει παραπανω ζεστη θα δεις.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΑΣ
Μαζί σου. :dfinger:
Ειδικά όταν βλέπω (για δεύτερη φορά) το κουνούπι να ΑΡΑΖΕΙ πάνω στο αντικουνουπικό, με τι όρεξη να βγω στον έξω κόσμο για να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις της καθημερινότητας;
Η ζωή είναι σκληρή.
enitharmon
16-05-2011, 11:32
το weather.com έχει πλακα. χτες εγραφε οτι 29.05 θα έχει 27 βαθμούς και σήμερα λέει θα έχει 16.
Ολα τα site προβλεψης καιρου που τσεκαρω εγω εχουν μεχρι 10 μερες προβλεψης, απο κει και μετα βαζουν μεσες θερμοκρασιες γιατι ουτως ή αλλως η αβεβαιοτητα ειναι τοσο μεγαλη που δεν εχει νοημα. Η ουσια ειναι, γιατι θελεις να ξερεις τι καιρο θα εχει 29 Μαιου, θες να δεις αν θα βρεχει αυτη τη σκοτεινη μερα για την Πολη μας?
Mitsmann
16-05-2011, 11:44
Παντα κλαιει ο Ουρανος την επετειο που πατησαν οι Απιστοι. γαμημενη Κερκοπορτα.
επισης παντα κλαιει και Μεγαλη Παρασκευη.
enitharmon
16-05-2011, 12:27
χαχαχ, έπρεπε να διαβάσω "κερκοπορτα" για να καταλάβω τι λέτε. ήταν τελευταία μέρα στην πρόβλεψη χτες και σήμερα που ξαναμπήκα βλέπω στο γράφημα μια μεγάλη βουτιά (εκεί που χτες είχε μαξ στο τελος του μήνα) και κοίταξα πότε είναι αυτή
Ολα τα site προβλεψης καιρου που τσεκαρω εγω εχουν μεχρι 10 μερες προβλεψης, απο κει και μετα βαζουν μεσες θερμοκρασιες γιατι ουτως ή αλλως η αβεβαιοτητα ειναι τοσο μεγαλη που δεν εχει νοημα. Η ουσια ειναι, γιατι θελεις να ξερεις τι καιρο θα εχει 29 Μαιου, θες να δεις αν θα βρεχει αυτη τη σκοτεινη μερα για την Πολη μας?
Θα απαντησω αλλανταλλων.:p
Εγω θελω να ξερω για να κανονισω να βγαλω γκαζον. Διοτι αν ριχνει βροχα, δεν εχει νοημα με το βαρος της βροχης. Ουτε να στρωσεις καλα γινεται.
Firestorm2
16-05-2011, 18:59
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΣΠΙΤΙ. ΔΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ?
δε χρειαζεται και πολυ μυαλο :!:
Μετα το δυσαναγνωστο κειμενο του καθυστερημενου μανδραβελη στην εκθεση, εχουμε τα δυσκολοτερα θεματα εβερ στα μαθηματικα γενικης και σημερα παλι πουτσα στα κατευθυνσης, ανετα τα δυσκολοτερα εδω και πολλα πολλα χρονια.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
Tispanagias tamatia
16-05-2011, 19:02
Ο ήλιος έξω λάμπει και ζεσταίνει τις ψυχούλες μας όμως.
Firestorm2
16-05-2011, 19:03
Ναι, μπαινω ΕR και βλεπω μια ολοκληρη σελιδα για τον ηλιο στη ΛΑΡΙΣΑ ΓΑΜΩ ΤΗΣΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑΜΑΤΙΑ43@^%$&^*
freak brother
16-05-2011, 19:05
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΣΠΙΤΙ. ΔΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ?
Μετα το δυσαναγνωστο κειμενο του καθυστερημενου μανδραβελη στην εκθεση, εχουμε τα δυσκολοτερα θεματα εβερ στα μαθηματικα γενικης και σημερα παλι πουτσα στα κατευθυνσης, ανετα τα δυσκολοτερα εδω και πολλα πολλα χρονια.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
πες της να μαζεψει το σπιτι και μετα να του παρει μια πιπα μαζι με την καλυτερη της φιλη. εμενα θα με επειθε να τα δωσω ολα.
carheart
16-05-2011, 19:09
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
μαθηματική γενικής συμφωνώ, ήταν ανάπηρα διατυπωμένο το τρίτο θέμα (δεν χρειαζόταν καν πχ να σου δώσει την μέση τιμή στο α ερώτημα), και στο τέταρτο απλά ψάρωσαν όλοι με την παρανοϊκή συνάρτηση. Θα το δεχτώ πως ήταν από τα δυσκολότερα εβερ, αν και ένας καλά διαβασμένος μπορούσε να μοντάρει τις πατέντες στο τέταρτο
μαθηματικά κατεύθυνσης όμως είχε απλά ΠΟΛΛΕΣ πράξεις, δεν είχε κάτι νοηματικά ιδιαίτερα ζόρικο, είσαι λάθος εδώ
Firestorm2
16-05-2011, 19:27
ναι, γενικης εχασα τα γ4 και γ5 επειδη νομιζα πως χρειαζεται η μεση τιμη για τους μισθους που ελεγε ενω ηταν μια σειρα λογια το καθενα. τη παναγια τους.
Στο τεταρτο δεν προλαβα να βγαλω τη παραγωγο...οι πατεντες δεν ηταν τιποτα αλλα δεν ειχα τα γαμημενα ακροτατα
τωρα γενικα για μαθηματικα, πριν 3 μηνες δεν ηξερα καν πως λυνω πρωτοβαθμια και ακομα εχω καποιο ελαττωμα στις πραξεις, ελυσα το Γ που υποτιθεται ηταν το πιο δυσκολο και δεν εβγαλα το Β1 που μου φαγε ολο το θεμα...ηταν να βαλω χ+yi και ψαχνομουν με τα τετραγωνα στα μετρα. καλη φαση!1`
Παντως 3 ωρες ηταν πολυ λιγες, πολυ χρονοβορα θεματα..
τουλαχιστον εμειναν ολα τα ευκολα τωρα και σιγουρα θα πεσουν οι βασεις. ειδομεν
ikonoklast
16-05-2011, 19:39
Να πας στα χωράφια να δουλέψεις, μογγολάκι, που θες και πανελλήνιες.
freak brother
16-05-2011, 19:41
στην ηλικια του πάντως εγω επιανα την πετρα και την έστυβα ..
The Good Son
16-05-2011, 19:42
Σπούδαζες πληροφορική και δεν μπορούσες να λύσεις μια πρωτοβάθμια - υπολογίσεις παράγωγο μαθ/κων γενικής;
Firestorm2
16-05-2011, 19:50
A wild ikonoklast appears!
ikonoklast uses Flaming
firestorm is immune to Flaming.
firestorm uses Sarcasm
It's super effective!
Gained TO MOUNI THS MANAS SOU exp.
Ναι γκουντσαν, ημουν τρομερο τουβλο στα μαθηματικα οπως και στη φυσικη, ειχα κενα απο 2α γυμνασιου, δεν προσπαθησα καθολου στη 3η λυκειου και περασα στο τει τουριστας απο τα αλλα μαθηματα. Αργησα να το μετανιωσω.
carheart
16-05-2011, 20:36
ναι, γενικης εχασα τα γ4 και γ5 επειδη νομιζα πως χρειαζεται η μεση τιμη για τους μισθους που ελεγε ενω ηταν μια σειρα λογια το καθενα. τη παναγια τους.
Στο τεταρτο δεν προλαβα να βγαλω τη παραγωγο...οι πατεντες δεν ηταν τιποτα αλλα δεν ειχα τα γαμημενα ακροτατα
η παράγωγος προσωπικά μου φάνηκε μιας γραμμής δουλειά, αλλά γενικά για να κάνεις πλήρη μελέτη σε αυτό το πράγμα σε λίγο χρόνο, χρειαζόσουν μια στοιχειώδη άνεση σε παραγωγίσεις, πράγμα που ένας θεωρητικός πχ δεν έχει εξ ορισμού
τουλάχιστον βρήκες τα κοινά σημεία με h(x); αυτό ήταν κάπως απλούστερο
Ε παιδια, εγω ειχα γραψει 18.75 στα μαθηματικα τοτε που ειχαμε Δεσμες, οχι αυτες τις παπαριες, και μαλιστα τον 1.25 βαθμο τον εχασα γιατι ενω εκανα διπλα ολοκληρωματα, μιγαδικους, πινακες, παπαριες το να ταλλο κωνικες τομες τα παντα ολα, στο θεμα με τα διανυσματα (!) ξεχασα στο τελικο αποτελεσμα βγαζοντας τη ριζα να παρω και τη θετικη και την αρνητικη τιμη! Μπραβο μου! Α ναι, τα λεω για να πουλησω μουρη ολα αυτα, δεν εχω αλλο λογο.
carheart
16-05-2011, 21:00
μια που ήρθες εσύ...
!
Εχω στειλει mail, και περιμενω. Δεν εχει απαντησει ακομα ο παπαρας. Θα τον ενοχλησω ξανα συντομα.
Firestorm2
16-05-2011, 21:06
ηταν απλουστερο αλλα δε προλαβα, τ'αφησα στη μεση, η ξεκρεμαστη μεση τιμη μ'εφαγε πολυ χρονο και βιαζομουν
γενικα ελυσα τα λογικα προβληματα και δε μπορεσα τις πολλες πραξεις
γυρω στο 11 και τα 2...γαμηθηκα πατοκορφα :(
φιξξξξξερ δε προσπαθησα οσο επρεπε :rsad:
παω στη γωνια μου να κλαψω :cry:
freak brother
16-05-2011, 21:08
δεν καταλαβαινω τπτ απο αυτα που γραφετε . Μου φαινονται πιο δυσκολα παντως απο τα λατινικα που ειχα στην τριτη δεσμη που σε ολους που διναν σοβαρα φαινοντουσαν γελοια :(
Λοιπόν, έχω λάβει refund από δύο διαφορετικά άτομα εδώ και 3-4 μέρες στο paypal και γράφουν complete και τα δύο δίπλα. Τα λεφτά όμως δε φαίνονται ούτε στο balance account ούτε στην κάρτα. Έχει τύχει σε κανέναν;
carheart
16-05-2011, 21:44
παραδόξως έχει σημασία αν σου εκαναν refund ολο το ποσο (σε φαση επιστροφή πληρωμής) ή στα ξαναέβαλαν. Η πρώτη περίπτωση πάει κατευθείαν στην κάρτα, αν έχει κάποιο χρέος το πληρώνει άμεσα, αλλιώς γυρίζει στον λογαριασμό
μέχρι να λογιστικοποιηθεί βεβαια κανει μερικές εργάσιμες
στην δεύτερη περίπτωση φαίνεται στο balance account θαρρώ
DTy3WA0Pq8M
είναι όντως ωραίο αυτό ή έγινα αδερφή;
Harbinger of Death
17-05-2011, 02:43
Και τα δύο.
nothingman
17-05-2011, 09:23
περίμενα τόση ώρα καιγώ να μπει κάποιος και να απευθύνει κάλεσμα στην ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ αλλά αρχίδια. δεν ξανασηκώνομαι πρωί.
Mitsmann
17-05-2011, 09:39
sorry φιλος, εισαι παλιος χρηστης αρκετα ωστε να ξερεις οτι η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛΕ κλικα των 8 αποτελειται απ τους χρηστες : Σαηκοτρον, Αμνηζιακ, Βαης και Μιτσμανν.
nothingman
17-05-2011, 09:44
γελάω με το παρεάκι σας, κανένας σας δεν ήταν μέσα στις 8, η δική μου παρέα κερδίζει τη δική σου παρέα και γενικά άσεμασρεφίλε.
Amnesiac.
17-05-2011, 10:02
Εγώ ήμουν 8.15 πάντως, απλά δεν είπα ένα γεια.
Amnesiac.
17-05-2011, 10:46
Ακόμα πιο ΓΑΜΑΤΟ από το να δουλεύεις στη Λάρισα είναι να δουλεύεις στη Λάρισα και να σκάει νηπιαγωγείο για εκπαιδευτική εκδρομή. Ο πανικός ο ίδιος.
DIKASTE ME
DTy3WA0Pq8M
On 30 September 2005, Melua came under criticism in The Guardian from writer and scientist Simon Singh for the lyrics of the track "Nine Million Bicycles". Melua's disputed lyrics were:
We are 12 billion light-years from the edge. That's a guess - no-one can ever say it's true, but I know that I will always be with you.
They were interpreted by Singh as an assault on the accuracy of the work of cosmologists which sparked a series of letters from other Guardian readers, agreeing or disagreeing. On 15 October, Melua and Singh appeared on the BBC's Today programme, and Melua unveiled a re-recording of the song which included Singh's tongue-in-cheek amendments to the lyrics:
We are 13.7 billion light-years from the edge of the observable universe, That's a good estimate with well-defined error bars, And with the available information, I predict that I will always be with you.
http://www.youtube.com/watch?v=21iUUe-W8L4
Ποσο μαλακας!!! Ευτυχως οι αστρονομοι γενικως δεν ειναι ετσι.
Αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι το οτι ξερεις αυτην την πληροφορια απεξω.
scarecrow
17-05-2011, 12:08
http://img821.imageshack.us/img821/9587/17052011141.jpg
Χθεσινή σπλατεριά.
Πήρα πίσω το αίμα μου από μοχθηρό φουσκωμένο κουνούπι.
Harbinger of Death
17-05-2011, 12:11
DTy3WA0Pq8M
On 30 September 2005, Melua came under criticism in The Guardian from writer and scientist Simon Singh for the lyrics of the track "Nine Million Bicycles". Melua's disputed lyrics were:
We are 12 billion light-years from the edge. That's a guess - no-one can ever say it's true, but I know that I will always be with you.
They were interpreted by Singh as an assault on the accuracy of the work of cosmologists which sparked a series of letters from other Guardian readers, agreeing or disagreeing. On 15 October, Melua and Singh appeared on the BBC's Today programme, and Melua unveiled a re-recording of the song which included Singh's tongue-in-cheek amendments to the lyrics:
We are 13.7 billion light-years from the edge of the observable universe, That's a good estimate with well-defined error bars, And with the available information, I predict that I will always be with you.
http://www.youtube.com/watch?v=21iUUe-W8L4
:pink: σε όλους τους εμπλεκόμενους. Είναι όλοι τους λατρείες.
http://i.imgur.com/zZuyb.jpg
ρε τον Strauss...
ikonoklast
17-05-2011, 18:15
Έχω διάφορα παλιά ρούχα που θέλω να διώξω. Να τα δώσω άραγε σε καμιά ενορία; Έχει νόημα να τα δώσω σε κάνα second hand, υπάρχει κάνα χιπστερ site για τέτοια δουλειά για το καλτ;
Για βοηθήστε καλό μου ερ.
Bασικα τα ρουχα τα σνομπαρουν και τα προωθουν απο εκκλησιες.
KoiliaSamprela
17-05-2011, 18:18
Έχω διάφορα παλιά ρούχα που θέλω να διώξω. Να τα δώσω άραγε σε καμιά ενορία; Έχει νόημα να τα δώσω σε κάνα second hand, υπάρχει κάνα χιπστερ site για τέτοια δουλειά για το καλτ;
κάτι είχε πει ο Παυλάρας για τον σκόρο (http://skoros.espiv.net/about), δεν έχω προσωπική άποψη
(μη τα δώσεις σε μετανάστες όμως, έχει αγριέψει το ER με το θέμα)
ikonoklast
17-05-2011, 18:36
ΧΑΒΟΚ, τι εννοείς τα προωθούν; Τα πετάνε; Βασικά όταν λέω ενορία τώρα που το καλοσκέφτομαι εννοώ να τα χαρίσω σε κάτι σαν αυτό που λέει ο κοιλιάς, στέκι μεταναστών, κάνα ραντομ χαριστικό παζάρι κατάληψης κλπ.
Απλά πολλά είναι σε αφόρετη κατάσταση και έλεγα μήπως τα σκοτώσω για κάνα χαρτζιλίκι. Έτσι κι αλλιώς κάτι αστεία μπουφαν και πουκάμισα δε θα ήθελα να τα φοράει κανείς, προτιμώ να πάμε με τον μετανάστη να του ψωνίσω ό,τι γουστάρει!
Εννοω οτι απο εκκλησιες οντως τα δινουν, σνομπαρουν να τα κρατησουν.
freak brother
17-05-2011, 19:51
κάτι είχε πει ο Παυλάρας για τον σκόρο (http://skoros.espiv.net/about), δεν έχω προσωπική άποψη
(μη τα δώσεις σε μετανάστες όμως, έχει αγριέψει το ER με το θέμα)
δωστα στους ξενοι μπας και σταματησουν να μαχαιρωνουν αρειους για ενα κομματι μπερμπερι.
Harbinger of Death
17-05-2011, 22:11
Έχω ξαναπεί πόσο αστείο είναι που άλλαξε κάτι στο BBCode και όταν σε παλιά ποστ έγραφες με μικρά γράμματα, τώρα φαίνονται τεράστια;
πχ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?13183-%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82&p=440761&viewfull=1#post440761).
Σε κάθε περίπτωση, έχει πλάκα.
morphine
17-05-2011, 22:27
είναι καλό να δίνουμε έμφαση στην προφορά αν θέλουμε να μάθουμε σωστά μία γλώσσα.
Mitsmann
18-05-2011, 08:40
ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ 8 ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΑΝ Ο ΝΑΘΙΝΜΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΩΡΙΣ.
Ηταν πριν 40 λεπτα εδω αλλα εφυγε γιατι δε βρηκε κανεναν
Amnesiac.
18-05-2011, 09:36
ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ 8 ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΑΝ Ο ΝΑΘΙΝΜΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΩΡΙΣ.
Είμαι από τις 7.40 εδώ αλλά μόνο εσένα και τον καραγκιόζη από πάνω πέτυχα. Ο νάθινμαν κάνει νανάκια ακόμα το καημενούλι μας :pink:
Πουσταράδες, μας έκοψαν ένα επίδομα 50 ευρώ το μήνα.
nothingman
18-05-2011, 12:21
μπήκα, είδα ότι είναι μόνο ο φιξξξερ μέσα και έφυγα τρέχοντας.
http://hamiltonhodell.files.wordpress.com/2011/03/hugh-laurie-let-them-talk-cd-cover-hugh-laurie-18977609-720-652.jpg
μόλις κυκλοφόρησε.
Αγαπες, παρτυ! Mηχανικος kebab.
http://www.skai.gr/news/greece/article/169799/telos-stis-epafes-mihanikon-kai-idioton-me-tin-poleodomia-/?utm_source=rss_news_greece&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss
Raven Lord
18-05-2011, 12:53
http://www.skai.gr/news/greece/article/169799/telos-stis-epafes-mihanikon-kai-idioton-me-tin-poleodomia-/?utm_source=rss_news_greece&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss
σε καλή κατεύθυνση όλα αυτά, αλλά για να δούμε την εφαρμογή...
Πουσταράδες, μας έκοψαν ένα επίδομα 50 ευρώ το μήνα.
Πηγαινε στον ιδιωτικο τομεα που δεν κανουν αυξησεις αλλα ουτε και μειωσεις.
σε καλή κατεύθυνση όλα αυτά, αλλά για να δούμε την εφαρμογή...
Yeah, αρχισα να κανω σεναρια "ελληνας εργολαβος" με τα εξης σημεια
1. Διαιτητης πολεοδομια
2. Επιτροπη επιθεωρητων (δεν βγαζουν αδειες, δεν κανουν επιβλεψη, τι σκατα, ποιον θα εκβιασουν?)
3. Σκεψου τωρα ποσες διευθυνσεις και υποτμηματα θα τσεκαρουν με βαση τη λειτουργια/χρηση τις αδειες. Σκεψου οπως εχει τωρα το πραγμα τι γινεται στην αναπτυξης.
4. Καθαρα πρακτικα, δεν εχουμε μηχανογραφηση. Βαλε τωρα τον καθε μπαρμπα να πρεπει να ανοιγει και cad. Γαμως.
Ρε, ενι, Γερμανια πως ειναι το συστημα με τις αδειες?
Πριν ξαναπαραπονεθείτε για το πόσο χάλια είναι η δουλειά σας δείτε αυτό (http://www.break.com/index/climbing-a-1786-tall-tower).
enitharmon
19-05-2011, 00:21
ασδφαφδαφ, ζαλίστηκα
χαβοκ, το οικόπεδο που έχεις αγοράσει έχει άδεια από πριν (αγοράζεις και την άδεια μαζί με το οικόπεδο), οπότε μετά πας στην Πολεοδομία (ο μηχανικός σου), λέει θα χτίσουμε αυτό και καταγράφεται στις λίστες
Tispanagias tamatia
19-05-2011, 02:19
Δε χρειάζεται να ξαναπαραπονεθείτε για το πόσο χάλια είναι η δουλειά σας δείτε αυτό (http://lazybeggers.net23.net/en/).
SpiritCrusher
19-05-2011, 03:20
cmd line:
$ python -c 'print "Χρόνια πολλά Deggial"'
atom_smasher
19-05-2011, 04:18
Πριν ξαναπαραπονεθείτε για το πόσο χάλια είναι η δουλειά σας δείτε αυτό (http://www.break.com/index/climbing-a-1786-tall-tower).
Α εγω δεν παραπονιεμαι. Παιρνω και προαγωγη αυτες τις μερες. Καθαριστης Α΄!
Firestorm2
19-05-2011, 05:22
cmd line:
$ python -c 'print "Έχουν γενέθλια τα μποτ;"'
Mitsmann
19-05-2011, 06:56
Κλικα των επτ....... (πφ, λαθος ακκαουντ)
εξω ειναι ενα επταχρονο που κατι του κανουν και δε θελει (το πανε σχολειο? το σοδομιζουν?) και κλαιει ουρλιαζοντας "ΑΣΕ ΜΕΕΕ. ΑΣΕ ΜΕΕΕ", αλλα το γαμημενο, μιλαμε για εξαιρετο μπλακ μεταλ δειγμα.
KoiliaSamprela
19-05-2011, 07:20
#!/usr/bin/ruby
for ss in 1...100
print ss, "Χρόνια πολλά Deggial\n";
end
Mitsmann
19-05-2011, 07:28
http://2.bp.blogspot.com/_G079CA8MF3k/TP0zIMFaETI/AAAAAAAAAs8/jexO92akVqE/s400/22037.jpg
http://www.deviantart.com/download/82193945/Robot_Birthday_Cake_Candle_and_by_buildersstudio.jpg
http://www.i-r-genius.com/b3ta/robot.jpg
Amnesiac.
19-05-2011, 10:31
Χρόνια πολλά και σιδερένιος!!
rat_poison
19-05-2011, 10:35
#include <stdio.h>
int main(void)
{
printf("χρόνια πολλά, Deggial\n");
return 0;
}
Comte de Saint-Germain
19-05-2011, 10:41
010000100110010100100000011100110111010101110010011001
010010000001110100011011110010000001100100011100100110
100101101110011010110010000001111001011011110111010101
110010001000000100111101110110011000010110110001110100
01101001011011100110010100101110
Kaserinos
19-05-2011, 11:51
010000100110010100100000011100110111010101110010011001
010010000001110100011011110010000001100100011100100110
100101101110011010110010000001111001011011110111010101
110010001000000100111101110110011000010110110001110100
01101001011011100110010100101110
http://www.youtube.com/watch?v=FdYKTek5N1Q
Χρονια πολλα Ντεγκιαλ. Να μην ξεχνιεσαι και να δειχνεις που και που οτι εισαι σαρκινος.
chris_boss
19-05-2011, 12:08
συνειδητοποίησα σήμερα πως όταν είναι συννεφιασμένη η Αθήνα, μόνο τα ταξί και τα τρόλευ δίνουν χρώμα :/
Και μαλιστα το κιτρινο ειναι το χρωμα του μισους :thumbsup:
Harbinger of Death
19-05-2011, 12:22
Αυτό παίζει να βγήκε από τα ταξί.
enitharmon
19-05-2011, 12:23
Χρόνια πολλά και ασκούριαστος!!
carheart
19-05-2011, 13:22
έστω αρχείο acrobat 100 σελίδων, γνωρίζει κάποιος πως να το σπάσω σε δύο αρχεία acrobat 50 και 50 σελίδων; τις ευχαριστίες μου
KoiliaSamprela
19-05-2011, 13:25
έστω αρχείο acrobat 100 σελίδων, γνωρίζει κάποιος πως να το σπάσω σε δύο αρχεία acrobat 50 και 50 σελίδων; τις ευχαριστίες μου
κλειδωμένο ή όχι ?
αν όχι, με το acrobat (όχι το reader) σώζεις όπως θα έσωζες και ένα word κείμενο, αν είναι κλειδωμένο, πρώτα το κάνεις unlock (κάπου παίζουν προγραμματάκια )
http://www.pdfsam.org/
Comte de Saint-Germain
19-05-2011, 14:26
Print to file τις πρώτες 50 σελίδες και μετά το ίδιο για τις υπόλοιπες 50.
Ο Πάγκαλος απαγόρευσε τη διαφήμιση του Σεφερλή με τα πατάκια!
Έχουν χαζέψει εντελώς εκεί στην κυβέρνηση, μάλλον νομίζουν ότι δεν έχουν με κάτι καλύτερο να ασχοληθούν και ασχολούνται με το ποιος τους κριτικάρει και με την σάτιρα που γίνεται απέναντι τους.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος απαγόρευσε την διαφήμιση του Μάρκου Σεφερλή για τα πατατάκια, επειδή μέσα σε αυτή σατιρίζει το "Μαζί τα φάγαμε".
Πληροφορίες λένε ότι ήδη έχουν σταλθεί εξώδικα στα κανάλια για να μην την μεταδίδουν.
Μήπως με αυτή την κίνηση θέλει να μας πει ο κ.Πάγκαλος ότι τα πατατάκια δεν τα φάγαμε μαζί αλλά μόνος του;;;;
http://www.on-news.gr/2011/05/video_19.html?spref=fb
The Donnn
20-05-2011, 13:56
http://judgementday2011.com/may-21-judgement-day/
Aύριο το τέλος του κόσμου, κατά το βραδάκι. Απόψε μπίρες, τεκίλες, όργια, αύριο μετανοούμε με hangover, και τη βγάζουμε καθαρή
http://www.buzzfeed.com/somenorcalguy/9-real-events-that-could-end-life-as-we-know-it-e6x
ποιος ειναι ο καλυτερος ονλαιν μεταφραστης ;
το κειμενο εχει και τεχνικους ορους δυστυχως τεχνολογικης και ιατρικης φυσεως...
πειτε καμια προταση πριτι πλιζ
Amnesiac.
21-05-2011, 19:12
Ο deggial απόσο ξέρω.
rat_poison
21-05-2011, 19:13
για αυτοματη μεταφραση το google translate
για λεξικο ορολογιων
http://iate.europa.eu/iatediff/SearchByQueryLoad.do;jsessionid=9ea7991930d856f404d685114ccaa926a7dcf364c3b6.e38KbN4Mc34Nay0TahqLahiLb3f0?method=load
το κειμενο εχει και τεχνικους ορους δυστυχως τεχνολογικης και ιατρικης φυσεως...
Free online μόνο το google translate αξίζει + μη περιμένεις κάποιο εργαλείο όπως το Systran να κάνει σημαντικά καλύτερη δουλειά. Θα γλυτώσεις κάποιο κόπο, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί ένα πέρασμα κι από σένα όλο το κείμενο.
Art In Haste
21-05-2011, 20:33
Free online μόνο το google translate αξίζει + μη περιμένεις κάποιο εργαλείο όπως το Systran να κάνει σημαντικά καλύτερη δουλειά. Θα γλυτώσεις κάποιο κόπο, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί ένα πέρασμα κι από σένα όλο το κείμενο.
Σε μένα πάντως όταν γράφω στα ελληνικά 'Ταξίδεψα από Αθήνα για Γιβραλτάρ' μου βγάζει στα αγγλικά 'I traveled from London to Gibraltar' ...........
SpiritCrusher
21-05-2011, 20:38
να τον χαίρεσαι,
επίσης χρόνια πολλά στον θηλυκό τσακ νόρις , στην "μαντάμ που δεν έλεγε γεια"
την μία και μοναδική
IMPURE
Kaserinos
21-05-2011, 20:46
να τον χαίρεσαι,
την μία και μοναδική
IMPURE
KoiliaSamprela
21-05-2011, 22:05
να τον χαίρεσαι,
την μία και μοναδική
IMPURE
:oops:
Viral ευχη. Ευχαριστω κι απο δω. Και παλι Χρονια Πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν σημερα. Το κερασμα δεν το γλυτωνετε rapture πουλακια μΟ!:P
Mitsmann
23-05-2011, 08:11
ΤΩΝ ΟΧΤΩ!!!!
Amnesiac.
23-05-2011, 08:43
.
my_troubled_Mind
23-05-2011, 09:20
!
να τον χαίρεσαι,
την μία και μοναδική
IMPURE
Ευχαριστω πολυ :DD kai kaserino k spirit kai koilia polla pinks:D
http://www.lulu.com/product/paperback/natural-harvest---a-collection-of-semen-based-recipes/5198959
Dragonlord
23-05-2011, 23:17
Άμα κάνεις όντως πάρτυ εγώ θα έρθω χορτάτος πάντως.
Amnesiac.
23-05-2011, 23:30
Έχυσα μόνο που το διάβαζα.
κλικα των 8, παρτε πουλο και δουλεψτε, πεφτω για υπνο χωρις πρωινο ξυπνημα :wave:
εγώ σήμερα ήμουν κλίκα των 7 πάντως, κατάφερα και σηκώθηκα και πήγα για πρωϊνό κολύμπι 8)
εντιτ: κατά τις 3 που θα κοιμάμαι πάνω στο πληκτρολόγιο μάλλον δε θα νιώθω τόσο κουλ.
Amnesiac.
24-05-2011, 10:57
Εγώ ξύπνησα άγρια χαράματα γιατί έπρεπε να είμαι στις 10 σε μια εταιρεία, ενώ πριν είχα να πάω στο ταχυδρομείο να δώσω τη δήλωση μου, μετά στη ΔΕΗ και στη συνέχεια στην τροχαία να πάρω τις πινακίδες του τουτού μου. Πιο πριν θα πεταγόμουν και από το γραφείο να αφήσω ένα φάκελο.
Τελικά πήγα νωρίς νωρίς στο γραφείο, άφησα το φάκελο και συνειδητοποίησα ότι πάνω στη βιασύνη μου είχα ξεχάσει σπίτι την άδεια κυκλοφορίας, ένα αντίγραφο της δήλωσης και το λογαριασμό της ΔΕΗ.
Τουλάχιστον έρχεται ο τερμινέιτορ στην Ελλάδα :!:
Εγώ καθημερινά σηκώνομαι στις 7.30. Ακολουθεί η διαδικασία τουαλέτα, καφέ, ντύσιμο όλα με πολύ απαλές κινήσεις για να μην ξυπνήσει ο μικρός.
Σήμερα, την στιγμή που ήμουν στην τουαλέτα, ανοίγει η πόρτα, είναι η σύζυγος και λέει "Χάρη, είσαι οκ?". Λέω "ναι, γιατί?". "Είναι 6.30?".
Ξαναγυρίζω στο κρεβάτι να συνεχίσω τον ύπνο μου και μόλις πάνε να κλείσουν τα μάτια μου ακούγεται "Μπαμπάααααααααα...?"
Καλημέρα.
Raven Lord
24-05-2011, 11:32
8.30 - φραπεδιά - έλενα παπαβασιλείου - γραφείο - 9.00
http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/USA/324638.html
http://www.facebook.com/event.php?eid=210511035655092
Συλληψη και ιδεα : Dragonlord
ikonoklast
24-05-2011, 23:29
Ρε, οι ΦΛΩΡΟΙ δεν έχουν έρθει να με απογράψουνε. Να ανησυχώ για πρόστιμα ή να τους γράψω στο ΜΟΥΝΙ μου; Απαντήστε σοβαρά.
Firestorm2
24-05-2011, 23:32
Ανήκεις σε άλλο κόζμο, αν μια μέρα σου έρθει email με τίτλο "ΑΠΟΓΡΑΦΗ" μην απορήσεις :!:
Ανήκεις σε άλλο κόζμο, αν μια μέρα σου έρθει ιπτάμενος δίσκος με πινακίδες "ΥΒΧ-ΑΠΟΓΡΑΦΗ" μην απορήσεις :!:
Ρε, οι ΦΛΩΡΟΙ δεν έχουν έρθει να με απογράψουνε. Να ανησυχώ για πρόστιμα ή να τους γράψω στο ΜΟΥΝΙ μου; Απαντήστε σοβαρά.
Ούτε μένα.
Δουλεύω απογραφάρες. Στο μουνί σου.
Που μένεις; Μπορείς να πας να απογραφείς στη δημοτική αρχή για μια-δυο μέρες ακόμη.
Επίσης στο 6ο Δημ. Διαμέρισμα Αθηνών δώσανε 2 μέρες άτυπη παράταση της απογραφής. αν ισχύει γενικά αυτό (και όχι μόνο στο 6ο δ.δ) μπορεί να σούρθουν αύριο ή μεθαύριο.
Επίσης ούτε οι ίδιοι ξέρουν αν θα ελέγξουν ποτέ για να ρίξουν πρόστιμα.
my_troubled_Mind
25-05-2011, 01:06
κλίκα των ''πίνω από τις 9 και αύριο δουλεύω'' ενωθείτε.
my_troubled_Mind
25-05-2011, 01:14
παίζει φίλος μπαρμάνος που ετοίμαζε κοκτεϊλ με gin και μαρμελάδα. breakfast martini ή κάτι τέτοιο. και μπύρες.
Μοχιτος σπιτικα απο δω.
Τι ειναι αυτο το πραγμα που εκανε ο μπαρμανος? Δωσε συνταγη!
Edit: ΑΥΤΟ? http://www.drinksmixer.com/drink7283.html
my_troubled_Mind
25-05-2011, 01:26
τζιν-κουαντρό-χυμός λεμόνι-μια κουταλιά μαρμελάδα πορτοκάλι. γαμεί,κάντε το.
δοσολογίες και τέτοια δεν ξέρω,είχα άλλη δουλίτσα εκείνη την ώρα μεχ.
Καλη φαση. Θα τιμησουμε. Εβαλα παραπανω λινκ.
Αλλα και μπυρες ρε συ.....μπλιαχ.
my_troubled_Mind
25-05-2011, 01:30
ναι ναι ναι,αυτό!
οι μπύρες πάντα κολλάνε.
Παρτε μια ομορφια.
http://larissa-antinews.blogspot.com/
Kaserinos
25-05-2011, 14:06
Θα κατεβεις δηλαδη?
Amnesiac.
25-05-2011, 14:22
Η κωλοφαρδία της ημέρας.
Πήγα το πρωί στο ταχυδρομείο, στις 8:20, πήρα χαρτάκι και ήταν 110 άτομα πριν από μένα (...). Έκατσα εκεί κοντά για καφέ, πήγα μετά από κανά μισάωρο και είχαν ξεμπερδέψει οι 25. Απογοητεύτηκα και αποφάσισα να το αφήσω και να πάω δουλειά. Κατά τις 12 παρά φεύγω από δουλειά, ξαναπάω ταχυδρομείο, παίρνω χαρτάκι, έχω τον αριθμό 549 και εκείνη την ώρα εξυπηρετούν τον πελάτη 307. Φεύγω, γυρνάω σπίτι, αλλάζω ρούχα, κατεβαίνω κέντρο, πάω στη δημοτική αστυνομία, περιμένω (μικρή) ουρά, παίρνω τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου, επιστροφή Αιγάλeω, πάλι σπίτι γιατί έχω ξεχάσει εκεί το χαρτάκι του ταχυδρομείου, ξανά ταχυδρομείο, μπαίνω και εξυπηρετείται ο αριθμός 546 \m/
Για το ακόμα πιο κωλόφαρδο της υπόθεσης, οι 547 και 548 είχαν φύγει οπότε πήγα κατευθείαν στο ταμείο.
Harbinger of Death
25-05-2011, 16:09
Ποστ για My Life rocks.
Firestorm2
25-05-2011, 18:31
ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ"
http://en.wikipedia.org/wiki/Geek_Pride_Day
:wave:
http://moms.today.com/_news/2011/05/25/6715267-he-she-or-it-family-keeps-babys-gender-a-secret?GT1=43001
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
rat_poison
26-05-2011, 10:19
Χαρούμενη Towel Day, συνταξιδιώτες! (http://www.towelday.org/)
Phantom Duck
26-05-2011, 14:11
ανοίγουμε http://www.pinklab.com/
ταυτόχρονα ανοίγουμε http://youtu.be/MK6TXMsvgQg
Firestorm2
26-05-2011, 19:47
ανοίγουμε http://www.pinklab.com/
ταυτόχρονα ανοίγουμε http://www.youtube.com/watch?v=jLJLyneZGKc
ωραίο αυτό το πραματάκι ρε
http://www.zefrank.com/scribbler/scribblertoo/
http://locustleaves.com/Scribbler_1.png
http://locustleaves.com/Scribbler_2.png
Ωραιο πραγματακι indeed. Και τα σχεδιακια σας σουπερ.
A, εμενα μου βγηκε κατι σε
http://img801.imageshack.us/img801/3585/plig.jpg (http://img801.imageshack.us/i/plig.jpg/)
:D
http://locustleaves.com/Scribbler_3.png
http://img31.imageshack.us/img31/986/scrqku.png
ένας λοστός;; πάντα κοντά στην τέχνη της ζωγραφικής.
Harbinger of Death
27-05-2011, 00:18
Άνοιξε κανα θρεντ ρε Χέλμ, αφού το 'χεις.
Coloubra
27-05-2011, 00:23
Nai re ani3e etimazw aristourgima !!!!!!!
Δεν ανοίγω θρεντζ στο ER. Αν κάνει κανείς άλλος πάντως συμμετέχω άμα συμμετέχουν κι άλλοι, να ποστάρω μαλακίτσες μόνος μου το κάνω και στο μπλογκ μου.
Ή άπλα θα απαντάω μόνο με εικόνες από εδώ και πέρα.
Coloubra
27-05-2011, 00:29
http://img542.imageshack.us/img542/4199/scribbler1.png
tora den eisai o monos pou anevazei malakioules
ωραίος. συνεργασία σουπερ από το πουθενά
http://locustleaves.com/Scribbler_666.png
Eχει ανοιξει thread o ikonoklast, βαλτε τα εκει βρε!
12 stars circle your brow
27-05-2011, 10:26
ωραίο αυτό το πραματάκι ρε
http://www.zefrank.com/scribbler/scribblertoo/
http://locustleaves.com/Scribbler_1.png
yus!!! :pink::pink::pink::pink:
Coloubra
27-05-2011, 10:38
ωραίος. συνεργασία σουπερ από το πουθενά
tora eida ton xesoula pou eftia3es sto kalitexnima mou, foveros !!!!
na sinergastoume oposdipote 8a "xestoume" sta fraga
LokiTricksterGod
27-05-2011, 15:56
http://www.amazon.co.uk/Converse-All-Star-Hi-Slim/dp/B004VS8ZKO/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1306500885&sr=8-8
ψήνω να πάρω σαυτά σε κάποια φάση, με τη σκέψη ότι θαναι πιο ανθεκτικά και δε θα μουλιάζουν όπως τα πάνινα. γενικά τα πάνινα τα γαμάω πολύ σύντομα λόγω ΒΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ, αυτά είναι όντως πιο ανθεκτικά, έχετε ιδέα;
Τον δικομ παντως δεν τον βολεψαν. Αν και πιο ανθεκτικα, δεν ηταν ανετα ειπε.
Amnesiac.
27-05-2011, 16:07
Τα all star 2 που ήταν της μόδας πριν καμιά 10αριά χρόνια βγαίνουν ακόμα; Βρίσκονται εύκολα;
http://www.solomarkas.com/catalog/images/Converse_All%20Star%202K4_blancas.jpg
morphine
27-05-2011, 16:11
αν έχεις συνηθίσει το πανί, αυτά σου φαίνονται πιο βαριά, αλλά σιγά, σου καταστρέφουν τα πόδια με τον ίδιο γλυκό τρόπο. Πιο ανθεκτικά είναι σίγουρα. Εγώ βέβαια έχω τα πιο-ψηλά δερμάτινα που νομίζω είναι και πιο χοντρά από αυτά τα αντρικά, τα οποία παρ' όλα αυτά μετά από αρκετά χρόνια κακομεταχείρισης είναι ακόμα σαν καινούρια.
Το κακο με ολα αυτα ειναι η τοση φλαταδουρα. Εμενα παντα με κουραζαν σταρακια/τυπου σταρακια/φλατ εντελως μπαλαρινες.
http://www.myconverseallstar.com/wp-content/uploads/2009/10/converse-high-heel.jpg
Ο,τι πιο σιχαμενο εχει κυκλοφορησει σε πατουμενο.
http://www.amazon.co.uk/Converse-All-Star-Hi-Slim/dp/B004VS8ZKO/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1306500885&sr=8-8
ψήνω να πάρω σαυτά σε κάποια φάση, με τη σκέψη ότι θαναι πιο ανθεκτικά και δε θα μουλιάζουν όπως τα πάνινα. γενικά τα πάνινα τα γαμάω πολύ σύντομα λόγω ΒΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ, αυτά είναι όντως πιο ανθεκτικά, έχετε ιδέα;
Δεν τα συνιστω για αντρικο ποδι, πηγαινε να δοκιμασεις σε κανα μαγαζι να δεις πως σου καθεται το παπουτσι, εγω πηρα φετο φλατ γυναικεια και τα χω φορεσει 4 φορες, προτιμω τη χοντρη σολα και δερματινα σιγουρα γιατι πανινα χαλανε σε 3 μηνες.
To νέο ελληνικό meme μετά το Riot Dog (http://knowyourmeme.com/memes/riot-dog) είναι γεγονός.
credits to trompaktiko.
http://memegenerator.net/Papadakis
The Donnn
27-05-2011, 17:21
Αμα περπατήσω περισσότερο από 5 μέτρα με τα allstars, νιώθω πως μου χώσανε λάμα από τη φτέρνα μέχρι το γόνατο. Είναι που είναι και ακριβά. Αν δεν σε χαλά να δώσεις κάτι τις παραπάνω, πάρε αυτά: http://www.shoes.com/productimages/Shoes_iAEC1095457.jpg
ή κάτι παρόμοιο από diesel.
Είναι μεν λίγο πιό ακριβά, αλλά ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με τα μισητά allstars.
1) Είναι αιώνες πιό ανθεκτικά
2) Είναι χιλιετίες, έτη φωτός κλπ πιό άνετα.
Τα φορώ συχνά στη δουλειά (δεν κάθομαι λεπτό) και κάθε φορά στη σκηνή (4 ώρες κάθε Παρασκευή/Σάββατο) εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, και ποτέ δεν με έχουν πονέσει τα πόδια μου. Τα βάζω και καμιά φορά όταν οδηγώ μηχανή, και ούτε που τα ενόχλησε ο συμπλέκτης. Το μόνο που έπαθαν είναι να ξεκολλήσει λίγο η μαύρη γραμμή που έχουν στη σόλα.
Άσχετο: άλλο παπούτσι που του έβγαλα τον κόλο Rocco style:
http://images.izideal.com/img/product/6234484/l/uk/ripcurl-rip-curl-mission3-shoes.jpeg
Γενικά, ΚΑΤΩ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΙΠΠΙΚΑ ALLSTARS!!!
atom_smasher
28-05-2011, 04:04
Καλου κακου στην μηχανη να φορας τιποτα πιο σοβαρο, απο αποψη προστασιας.
jack the ripper
29-05-2011, 11:26
απο τις 19 του μηνα χωρις ιντερνετ και τηλεφωνο σχεδον...στο τηλεφωνο επικα σκηνικα του στυλ να παιρνουμε ενα τηλ να εχουν μπλεχτει οι γραμμες και να απανταει και η γειτονισσα....πουτανα ολα δλδ...
ερχεται συνεργειο οτε στις 21 λεει ειναι μεγαλη η βλαβη και θα ξαναερθουμε να τη δουμε...
λενε θα ερθουν στις 27 @@ ηρθαν..παιρνουμε τηλεφωνο χθες και ακολουθει ο εξης διαλογος:
-καλησπερα σας εδω και 10 μερες υπαρχει μια βλαβη και δεν εχουμε τηλεφωνο και νετ μπλα μπλα μπλα
- πειτε μου το τηλεφωνο σας
-(το δινω)
- ναι ναι απο οτι βλεπω το συνεργειο ειναι προγραμματισμενο να ερθει στις 27.
-ναι 27 του μηνα ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ
-ααα ναι ναι εχετε δικιο..ε παρτε μας τηλεφωνο απο δευτερα να σας πουμε ποτε θα ερθει..
- οχι δωστε μου τηλεφωνο υπευθυνου για τις βλαβες να του μιλησω..
-(δινει 2 τηλεφωνα)
προφανως παιρναμε μετα τα 2 τηλεφωνα και δεν το σηκωνε κανενας
ΟΤΕ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Magellan
29-05-2011, 15:16
χεχ
ημουν στη φαση βριζω οτε πριν 10 μερες( δεν εχουμε γραμμες για τηλεφωνο και τετοια, αν θυμασαι που σου ελεγα)
τελικα μονο με μεσο γινεται δουλεια
jack the ripper
29-05-2011, 15:46
ναι θυμαμαι που τα λεγες! παμε να τους γαμησουμε λεω εγω
Raven Lord
29-05-2011, 19:02
558 χρόνια από την άλωση της Κωνσταντινούπολης σήμερα.
χρόνια πολλά!
freak brother
29-05-2011, 19:09
Το κακο με ολα αυτα ειναι η τοση φλαταδουρα. Εμενα παντα με κουραζαν σταρακια/τυπου σταρακια/φλατ εντελως μπαλαρινες.
εμενα μου την σπαν αυτοι που λενε "τα σταρακια μου" εμεις ολ σταρ τα λεγαμε στα παιδιατα μου οταν τα φοραγανε λιγος κοσμος γιατι ημασταν μεταλζ.
atom_smasher
29-05-2011, 21:44
εμενα μου την σπαν αυτοι που λενε "τα σταρακια μου" εμεις ολ σταρ τα λεγαμε στα παιδιατα μου οταν τα φοραγανε λιγος κοσμος γιατι ημασταν μεταλζ.
Ποσα πουστρακια μεταλαδες ηξερες ρε;ακου φοραγαν ολ σταρ οι μεταλαδες...
Ra Pariah
29-05-2011, 22:20
Είμαστε κοντά στη διοργάνωση του πρώτου τουρνουά γρήγορου σκακιού του forum. :dfinger: Πηγαίντε στο "Chess MastERs" thread και δηλώστε συμμετοχές.
Harbinger of Death
30-05-2011, 02:20
Όσοι έχετε τελείως αντίθετα γούστα (αργό παιχνίδι, μπλα μπλα αντί για λογική), περάστε στο άλλο thread, online diplomacy, και δώστε το παρών γιατί όπου να 'ναι τελειώνει το πρώτο που παίξαμε (neverdie κι εγώ, οι άλλοι άσχετοι), να λάβετε κι εσείς μέρος στο φεστιβάλ πισώπλατου μαχαιρώματος.
χαρμπρινγκερ, ίσως. Ψυχωμένο σκάκι δεν αντέχω να παίζω. Θα δοκιμάσω ντιπλομαση δεύτερη φορά στη ζωή μου in real life και άμα το αντέξω (είμαι ευαίσθητος), θα δω και για on line
atom_smasher
30-05-2011, 14:15
Ελα ρε χελμ, δεν ειμαστε για πρωταθλητισμο. χαλαρα θα παιξουμε με το αναλογω καφριλικι! Που πας τη φοραδα ξεβρακωτη στα αγγουρια κλπ σχολια για να γινει πιο πικαντικο το παιχνιδι!
Firestorm2
30-05-2011, 15:13
http://www.sirina.tv/sirina-chat/94/live-chat-me-ten-voula-vavatse
ΛΑΙΒ
Firestorm2
30-05-2011, 17:45
καποιος ΑΛΗΤΗΣ εγραψε με τονομα μου
http://i.imgur.com/B8HPm.jpg
μπονους
http://i.imgur.com/wV1x9.jpg
http://i.imgur.com/Dz1Fd.jpg
http://www.lifo.gr/blogs/bitsandpieces/25148
ἔσσεται ἦμαρ
Ra Pariah
30-05-2011, 19:15
Helm, έλα όντως για σκάκι ρε! Θα 'χει θέαμα και τζάμπα μπίρες (?).
metamelia3
31-05-2011, 05:31
φαξ σεηκ.
Mitsmann
31-05-2011, 11:33
ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΧΤΩ.
...πηγε εντεκαμιση
Σε κάμπινγκ στο 2ο πόδι χρεώνουν 2 ευρώ τη μέρα τα σκυλιά ( την υψηλή περίοδο 2,70 )
KoiliaSamprela
31-05-2011, 18:28
Σε κάμπινγκ στο 2ο πόδι χρεώνουν 2 ευρώ τη μέρα τα σκυλιά ( την υψηλή περίοδο 2,70 )
αν δεν βάλεις τον σκύλο να κατουρήσει όπου έχει κοινόχρηστο χώρο είσαι fail!
Σωστά, άλλο όμως το να πληρώνεις το κατοικίδιο στο κάμπινγκ.
KoiliaSamprela
31-05-2011, 19:37
Σωστά, άλλο όμως το να πληρώνεις το κατοικίδιο στο κάμπινγκ.
γιαυτό σε είπα ότι πρέπει να κατουρήσει παντού ;)
carheart
31-05-2011, 22:28
χρόνια πολλά μινμιν!
Amnesiac.
31-05-2011, 22:30
Και Μάγια!
σήμερα
Τρι 31 Μαι 11
Ερμείας, Ερμεία, Ερμειάς, Μάγος, Μάγια :!:
mourning apocalypse
31-05-2011, 22:48
χρόνια πολλά μινμιν!
Drumsick
31-05-2011, 22:51
Και Μάγια!
Δε γιορτάζουμε τέτοια, αλλά πάρε =*
Roswell47
31-05-2011, 23:01
αυτην Βαρβαρα δεν την λεγαν;
χρονια πολλα κι απο μενα μινμιν...να ζησεις να προωθεις την τετρακινησις...χιλια χρονια ΠΑΟΚτσης γηπεδο στην νιγριτα
rat_poison
01-06-2011, 00:25
1:14 - 1:28
Χρόνια καλά και μια ζωή παοξίδικη στο μεγαλύτερο παοξή παντού πάντα και σύμπαντα
http://www.youtube.com/watch?v=IzfT5m0nKUI
KoiliaSamprela
01-06-2011, 07:35
χρονια πολλα κι απο μενα μινμιν...να ζησεις να προωθεις την τετρακινησις...χιλια χρονια ΠΑΟΚτσης γηπεδο στην νιγριτα
Και Μάγια!
σήμερα
Τρι 31 Μαι 11
Ερμείας, Ερμεία, Ερμειάς, Μάγος, Μάγια :!:
Kaserinos
01-06-2011, 12:00
Ναι μωρε, χρονια πολλα στα παιδια.
my_troubled_Mind
01-06-2011, 12:12
καυλό καλοκαίρι σε όλους!
enitharmon
01-06-2011, 14:05
rat με κατεστρεψες παλι
rat_poison
01-06-2011, 17:41
α ναι;
πάρε κι άλο ένα
:teddy:
http://www.youtube.com/watch?v=00awEDZa5Bg
enitharmon
01-06-2011, 18:36
δεν υπαρχουν ολοκληρα επεισοδια ονλαιν, οποτε καλα ειμαστε
χελιδόνι
02-06-2011, 02:21
tulisa contostavlos λεει
κανας αλλος απο απογραφη να πει αν 3ερει τπτ για το αν 8α παρουμε τελικα κανα φραγγο η τζαμπα ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ για το ΚΡΑΤΟΣ? εΕ?;
Kaserinos
03-06-2011, 05:58
στην προηγουμενη τα ειχανε παρει σε μια βδομαδα.
περασε κιολας μια βδομαδα?
ποια προηγουμενη, τη μονοημερη του 2001? :Ρ εδω μιλαμε σχεδον διβδομαδη παπαρια, και μας ειπαν να ελπιζουμε απο τελη αυγουστου. τωρα παιζει και "να μην 3ερουν" αν 8α τα παρουμε.. τεσπα ιδωμεν.
Δεν προκειται να παρετε τιποτα. (Οχι δε χαιρομαι γι'αυτο). Αλλα εχετε καταλαβει σε τι κατασταση βρισκομαστε?
Firestorm2
04-06-2011, 09:48
Today's Birthdays
Candiru (6)
Snorkmaiden
08-06-2011, 01:17
http://americanmustacheinstitute.org/
The Donnn
08-06-2011, 09:55
http://americanmustacheinstitute.org/
ΈΝΑ είναι το ΤΡΟΥ μουστάκι:
http://www.youtube.com/watch?v=qNd_itDaaK0
Art In Haste
08-06-2011, 12:09
http://www.cosmo.gr/Internet/Hellas/327270.html
Μ' αρέσει που γράφουν πάντα σε τέτοια άρθρα πόσους υπολογιστές και σκληρούς δίσκους είχαν, λες και είναι οπλοστάσιο ή κάτι. Είχε και δρομολογητή ο αλήτης!
Harbinger of Death
08-06-2011, 12:46
Επίσης κατασκεύαζε και κατέβαζε TOOLBARS! Ο ΑΧΡΕΙΟΣ!
jHjFxJVeCQs
commissar
08-06-2011, 15:39
http://www.iefimerida.gr/news/8888/black-metal-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD
Mitsmann
08-06-2011, 20:17
Μ' αρέσει που γράφουν πάντα σε τέτοια άρθρα πόσους υπολογιστές και σκληρούς δίσκους είχαν, λες και είναι οπλοστάσιο ή κάτι. Είχε και δρομολογητή ο αλήτης!
εχουμε δει την ταινια, σε λιγο καιρο θα ρθει ο γραβατακιας και θα τον ρωτησει αν θελει μια ζωη στα καγκελα, η να βοηθαει το ΚΡΑΤΟΣ και θα γινει αντι-χακερ ουαου.
KoiliaSamprela
08-06-2011, 20:24
εχουμε δει την ταινια, σε λιγο καιρο θα ρθει ο γραβατακιας και θα τον ρωτησει αν θελει μια ζωη στα καγκελα, η να βοηθαει το ΚΡΑΤΟΣ και θα γινει αντι-χακερ ουαου.
και μετά θα τον περιλάβουν οι λαλζσεκ! :)
Shadowking
08-06-2011, 20:41
μπαχαλάκι χάκερ ο μικρός.
atom_smasher
09-06-2011, 03:48
καλημερα απο τη νυχτερινη βαρδια! μολις γυρισα πτωμα.
KoiliaSamprela
09-06-2011, 07:55
δεν δουλεύεις αρκετά κωλοέλληνα , ο Γερμανός όλο κέφι θα έλεγε μες την τρελή χαρά
"καλημερα απο τη νυχτερινη βαρδια! μολις γυρισα και πάω για τέννις"
Mitsmann
09-06-2011, 08:17
Κλικα των 8 ενωθειτε να δουλεψουμε.
enitharmon
09-06-2011, 11:12
δεν δουλεύεις αρκετά κωλοέλληνα , ο Γερμανός όλο κέφι θα έλεγε μες την τρελή χαρά
για καμια μπυρα μέχρις τελικης πτωσεως θα πήγαινε, όχι τεννις (αυτα ειναι για τους γαλλους)
atom_smasher
09-06-2011, 11:16
Και γω θα του απανταγα παω για υπνο! τεννις παιζω πριν την δουλεια!
KoiliaSamprela
09-06-2011, 11:32
για καμια μπυρα μέχρις τελικης πτωσεως θα πήγαινε, όχι τεννις (αυτα ειναι για τους γαλλους)
πες το στους σφάμπους αυτό για το τέννις :P
enitharmon
09-06-2011, 12:53
πω, οι πιο σιχαμένη ράτσα μετά τους βαυαρούς
enitharmon
09-06-2011, 13:08
τα επετειακά του γοογλε είναι φοβερά ε (καλύτερο το σημερινό, μαζί με εκείνο της χορεύτριας πριν μεικές βδομάδες)
www.google.com
KoiliaSamprela
09-06-2011, 13:18
φαντάσου έναν βαυαρό να μας λέει για Σφάμπους , και κλάψε (τρου στορι δο)
enitharmon
09-06-2011, 13:25
σε άπταιστα χαι μπαβαριαν;
KoiliaSamprela
09-06-2011, 13:30
σε άπταιστα χαι μπαβαριαν;
Σε Εγινικά μας μιγούσε ο βαυαγός, και μας έλεγε και ανέκδοτα για το πόσο τσιφούτηδες είναι οι σφάμποι
Phantom Duck
09-06-2011, 14:02
μέχρι να καταλάβω τι είναι οι σφάμποι νόμιζα ότι ήταν κάποια αργκό τύπου φοσμπά κι έλεγα τι λένε τα πρεζάκια πρωί πρωί.
morphine
09-06-2011, 16:13
να ψοφήσουν αυτοί και οι κωλοφάρα τους *
Harbinger of Death
09-06-2011, 19:49
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιοι είναι οι Σφάμποι. Θα συνεχίσω να πιστεύω αυτό που είπε ο Φάντομ.
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/327588.html
Ο Πειραιας ηταν νησι.
KoiliaSamprela
09-06-2011, 20:39
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιοι είναι οι Σφάμποι. Θα συνεχίσω να πιστεύω αυτό που είπε ο Φάντομ.
Stuttgart is nicknamed the Schwabenmetropole (Swabian metropolis), a reference to the Swabian dialect spoken by the locals. In that dialect, the city's name is pronounced Schturget or Schtuagerd.
Roswell47
09-06-2011, 20:41
*θυμαμαι πως οπως εφευγα απο κτελ, περασαμε απο ενα μνημειο, μοντερνο φαση
*βασικα σαν αγαλμα ηταν
*ενας εκπτωτος αγγελος
*με το κεφαλι στο εδαφος
*μαυρος σε χρωμα νομιζω
*ποιο ειναι;
Βοηθείστε λίγο Αθηναίοι συνάνθρωποι τον τσομπάνη. Χωρίς να είμαι πολύ σίγουρος, ήταν στη διαδρομή Μεταξουργείου-Κτελ Κηφισού.
freak brother
09-06-2011, 20:44
ελα ρε ο ικαρος ειναι . η για τους γκοθαδες ενας φολεν ειντζελ.
Roswell47
09-06-2011, 20:46
Ε πού να καταλάβω ότι είναι ο Ίκαρος; Πες που κοντά είναι να το γκουγκλάρω
freak brother
09-06-2011, 20:51
δεν σου πα να το καταλαβεις ρε γαβ γαβ :p δεν ξερω πως την λενε την πλατεια εχω κολλησει .
ελα το βρηκα
http://3.bp.blogspot.com/_9ZfUcEat88c/TLySYFz_6vI/AAAAAAAAElA/YqtJP3nMvC0/s640/01.jpg
πλατεια Καραισκακη λεγεται.
Roswell47
09-06-2011, 21:09
Harbinger of Death
09-06-2011, 21:19
Γαμάει (ψυχολογίες) ο Ίκαρος. Τον λατρεύω.