Χειροτερο!
Για κάνα χρόνο τουλάχιστον. Μετά, ρώτα το λογιστή σου αν σε συμφέρει.Mr Desiato is spending a year dead for tax reasons
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
pink e
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Ημουν λεει σε ενα μερος που εμοιαζε με σχολειο, δεν ξερω γιατι πηγα, με αγνωστους τυπους και σκανε μπατσοι ιαπωνεζοι. χεστηκαμε στα βρακια μας και πηγαμε να κρυφτουμε σε κατι κτιρια πισω πισω. κοιτουσαμε απο κατι χαραδρες οσο αυτοι μαζευοντουσαν για να μας βρουν, τελικα με ειδε καποιος και οπως πηγα να κρυφτω καλυτερα με πλησιασε πολυ και του πατησα το κεφαλι και του το ελιωσα μεταξυ ποδιου μου και σκαλοπατιων, με ακουσαν κατι αλλοι γιαπωνες και ερχοντουσαν κατα το μερος μου, οπου παιρνω την αποφαση να πηδηξω απο 3 οροφους κατω. μολις προσγειωθηκα εβγαλα ενα πιστολι απο την τσεπη μου και με πυροβολησα στο κουτελο 3 φορες.
Δευτερολεπτα μετα βρεθηκα στα παρασκηνια μιας θεατρικης παραστασης με πονοκεφαλο. αφου ειδα λιγο θεατρο ξυπνησα.
υπομονή
Ιαπωνες κυνηγουν Κυπριο.
Σουρρεαλ Μαδριτης.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Thread: xtes eida ston ypno mou ....
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<