Μόλις ξύπνησα από ένα ενδιαφέρον όνειρο (όχι, σοβαρά, μια στιγμή) όπου έδινα εξετάσεις στο λύκειο - πάλι - και κάπως κατάφερα να γράψω το ίδιο διαγώνισμα 2 φορές σε μια εβδομάδα (και τις δυο έπαιξε αυτό το ονειροεφφεκτ που δεν μπορείς να γράψεις αρκετά γρήγορα, με συνέπεια, όλες τις απαντήσεις, ενώ τις ξέρεις?) και με παίρνει η - γυμνάστρια - επιτηρήτρια μέσα σε μια μικρή ντουλάπα ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΣΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Γ όχι. Λέει ψιθυριστά 'Τηλέμαχε, είμαι πεπεισμένη ότι το δέρμα των ανθρώπων είναι ψεύτικο' κλπ ξεκάθαρες παράνοιες. Ο λόγος που μπήκα στην ντουλάπα μαζί της όμως ήταν για να της πω όταν βαθμολογήσει (κάπως στο όνειρο αυτή την υπεύθυνη) να μην μου ακυρώσει και τα δυο γραπτά, δεν θέλω να μείνω στο λύκειο για πάντα, δώσει ξέρωγω, έναν βαθμό μέσου όρου μεταξύ των δυο. Και να μου σφίγγει το χέρι και να με κοιτάει με ορθάνοιχτα μάτια και μου λέει αυτή 'είμαι σίγουρη ότι ακούω τα κόκαλα των γύρω μου να τρίζουν όταν περπατάνε' και να της λέω. "ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Χρειάζεσαι την βοήθεια ενός ειδικού. Έχεις παραισθήσεις. Με κατανοείς? Οκ. Τώρα περί του διαγωνίσματος που έγραψα δυο φορές...' ονειροπροτεραιότητες.
Γυρνάγαμε μετά από το σχολειό με τον κολλητό μου προς τα σπίτια μας, έρημος ο τόπος, συννεφιά και κάποια στιγμή περνάει ένα αμάξι δίπλα μας, και γυρνάω και δεν ήταν πια εκεί ο κολλητός μου. Οπότε έκανα έναν μορφασμό, κοίταξα γύρω να μην κουνιέται φύλλο, και γύρισα σπίτι μόνος.
Καλά στάνταρ αυτό είναι περί του πως νιώθω άσχημο ότι δεν μου έμεινε ούτε ένας φίλος ή έστω άνθρωπος που βλέπω ακόμα από το λύκειο
Ξύπνησα με την χιουμοριστική ιδέα να υπήρχε κάποιο site σαν το wikipedia μόνο που να είναι γραμμένα όλα τα άρθρα σε παιδόγλωσσα ξέρω γω "Γάμος. Τι είναι ο γάμος. Ο Γάμος είναι όταν γίνεται το σεξ και μετά οι άνθρωποι συμφωνούν ότι ήταν λάθος και πρέπει να κάνουν γάμο για να μην θυμώσει κανείς" και τέτοια. Θα υπάρχει στάνταρ, δεν ψάχνω, είναι πρωί.