Page 91 of 139 FirstFirst ... 41818990919293101 ... LastLast
Results 1,351 to 1,365 of 2075

Thread: xtes eida ston ypno mou ....

THRASHER Razor's Avatar

περαστικα
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by pixies451 View Post
    ..ekopsa to daxtulo mou (ton parameso) peripou 3cm, alla akrwtiriasmos pliris. mazepsa to kommati apto patwma xwris na klapsw katholou kai to krataga me to allo xeri sti thesi tou gia na sunexistei i kukloforia tou aimatos

piga nosokomeio k o giatros eipe oti mporei na ginei egxeirisi na enwthei pali sa daxtulo alla gia na kollisei to kokkalo k oxi mono to kreas k nanai opws prin tha prepei na min exw kanei krak tis teleutaies 72 wres (krak ta daxtula e), k gw imoun fml gt ta kanw krak 10 fores ti mera.

θα εχεις αναπαντεχες συναντησεις.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

I like turtles pixies's Avatar

to leei k o kazamias?
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

φωτογραφια το κομμενο δακτυλο εβγαλες?
    υπομονή

Senior Member freak brother's Avatar

εγω θα του λεγα οτι ειμαι σαυρα.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

314222 Mitsmann's Avatar

Ηταν λεει, δυομιση το πρωι, και γω ειμουν στο Μιτσμομπιλ, με το χρηστι Ναθινμαν συνοδηγο και πηγαιναμε να τον αφησω στο πουπουλενιο κρεββατακι του.
    Εκει που ειμασταν στην Ιερα Οδο και ακουγαμε 2002GR, ξαφνικα μετα απο ενα φαναρι το διαζωμα πλατυνε, και πεφτοντας με 60-70 πανω στο διαζωμα, το Μιτσμομπιλ ανασηκωθηκε σαν καταδιωξη απο Ντιουκς (οφ Χαζζαρντ) προκαλωντας τουλαχιστον την εκπληξη μας και πιθανοτατα τον πανικο στα διπλα και πισω αυτοκινητα.
    Ενω ολα κρατησαν και καταλαγιασαν μετα απο 3 δευτερα, στη συνεχεια το Μιτσμομπιλ εμεινε απ το λαστιχο που βρηκε στο διαζωμα. Εμπειρος οδηγος εγω και εμπειρος συνοδηγος ο Ναθινμανος, καταλαβαμε οτι θα μεινουμε πριν μεινει εντελως απο αερα και καταληξαμε σε παρακειμενο βενζιναδικο οπου και προσπαθησαμε να αλλαξουμε το λαστιχο με την αγαστη συνεργασια του υπαλληλου του πρατηριου ο οποιος δε μιλουσε αγγλικα. το κραταμε αυτο.
    Δυο λεπτα μετα εσκασε μυτη Ρουμανος οδηγος βυτιοφορου απο τη Γαλλια ο οποιος ηθελε να παει Σχηματαρι και ο τεχνικα καταρτισμενος Ναθινμαν εγινε λεει, μεταφραστης, οσο ο υπαλληλος αλλαζε λαστιχο με την πολυτιμη βοηθεια μου σε καθοδηγηση-εμψυχωση.
    Σε μια αποθεωτικη λαμψη του ειναι του, ο Ναθινμιτς (και οι 2 δηλαδη για να μη το λεω συνεχεια) ρωτησαν τον Ρουμανο τι ομαδα ειναι, με σκοπο να γινει εποικοδομητικη συζητηση πανω στο Ρουμανικο ποδοσφαιρο, αλλα εκεινος απαντησε οτι δεν ασχολειται καθολου και εν τελει μιλησαμε για τον Γκεοργκε Μουρεσαν ενω ο γρυλος του λαστιχου δεν εφτανε για καποιο μυστηριο λογο για να μπει η νεα ροδα οποτε ο Ναθινμιτς σηκωσαν σαν Ηρακλης, Μασιστας και Χουλκ το Μιτσομπιλ περιπου 7-10 εκατοστα ψηλοτερα για να κοτσαρει (σικ) τη ροδα ο υπαλληλος, ο οποιος ολη την ωρα συνεννοουταν με τον Ρουμανο με την χορηγια της Ναθινμιτς Μουλτιλινγκουα, με βραβειο της βραδιας να πηγαινει στη φραση για το αν ο Ρουμανος θα κοιμηθει στο βενζιναδικο η στο φορτηγο και ο μεταφραστης Ναθινμαν να ρωταει αγερωχα

"do you want to sleep with him?"

Στη συνεχεια λεει, το λαστιχο μπηκε, το Μιτσμομπιλ μουγκρισε με τα 426 αλογα του στο ασφαλτοστρωτο μονοπατι της ζωης, καναμε τα τελευταια χιλιομετρακια για Κορυδαλλο αναρωτωμενοι, αν Ρουμανος, εχει παιξει ποτε στον Ολυμπιακο.

και μετα κοιμηθηκα.
    "Τι χτυπαω??"

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

πάνε από Ιερά Οδό το βράδυ και ψάξε για το βενζινάδικο, μπορεί να χεις κανα dejavu και που ξέρεις ίσως τσιμπήσεις κανα Ρουμάνο κοψοχρονιά για μεταγραφή
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Ηταν λεει, δυομιση το πρωι, και γω ειμουν στο Μιτσμομπιλ, με το χρηστι Ναθινμαν συνοδηγο και πηγαιναμε να τον αφησω στο πουπουλενιο κρεββατακι του.
    Εκει που ειμασταν στην Ιερα Οδο και ακουγαμε 2002GR, ξαφνικα μετα απο ενα φαναρι το διαζωμα πλατυνε, και πεφτοντας με 60-70 πανω στο διαζωμα, το Μιτσμομπιλ ανασηκωθηκε σαν καταδιωξη απο Ντιουκς (οφ Χαζζαρντ) προκαλωντας τουλαχιστον την εκπληξη μας και πιθανοτατα τον πανικο στα διπλα και πισω αυτοκινητα.
    Ενω ολα κρατησαν και καταλαγιασαν μετα απο 3 δευτερα, στη συνεχεια το Μιτσμομπιλ εμεινε απ το λαστιχο που βρηκε στο διαζωμα. Εμπειρος οδηγος εγω και εμπειρος συνοδηγος ο Ναθινμανος, καταλαβαμε οτι θα μεινουμε πριν μεινει εντελως απο αερα και καταληξαμε σε παρακειμενο βενζιναδικο οπου και προσπαθησαμε να αλλαξουμε το λαστιχο με την αγαστη συνεργασια του υπαλληλου του πρατηριου ο οποιος δε μιλουσε αγγλικα. το κραταμε αυτο.
    Δυο λεπτα μετα εσκασε μυτη Ρουμανος οδηγος βυτιοφορου απο τη Γαλλια ο οποιος ηθελε να παει Σχηματαρι και ο τεχνικα καταρτισμενος Ναθινμαν εγινε λεει, μεταφραστης, οσο ο υπαλληλος αλλαζε λαστιχο με την πολυτιμη βοηθεια μου σε καθοδηγηση-εμψυχωση.
    Σε μια αποθεωτικη λαμψη του ειναι του, ο Ναθινμιτς (και οι 2 δηλαδη για να μη το λεω συνεχεια) ρωτησαν τον Ρουμανο τι ομαδα ειναι, με σκοπο να γινει εποικοδομητικη συζητηση πανω στο Ρουμανικο ποδοσφαιρο, αλλα εκεινος απαντησε οτι δεν ασχολειται καθολου και εν τελει μιλησαμε για τον Γκεοργκε Μουρεσαν ενω ο γρυλος του λαστιχου δεν εφτανε για καποιο μυστηριο λογο για να μπει η νεα ροδα οποτε ο Ναθινμιτς σηκωσαν σαν Ηρακλης, Μασιστας και Χουλκ το Μιτσομπιλ περιπου 7-10 εκατοστα ψηλοτερα για να κοτσαρει (σικ) τη ροδα ο υπαλληλος, ο οποιος ολη την ωρα συνεννοουταν με τον Ρουμανο με την χορηγια της Ναθινμιτς Μουλτιλινγκουα, με βραβειο της βραδιας να πηγαινει στη φραση για το αν ο Ρουμανος θα κοιμηθει στο βενζιναδικο η στο φορτηγο και ο μεταφραστης Ναθινμαν να ρωταει αγερωχα

"do you want to sleep with him?"

Στη συνεχεια λεει, το λαστιχο μπηκε, το Μιτσμομπιλ μουγκρισε με τα 426 αλογα του στο ασφαλτοστρωτο μονοπατι της ζωης, καναμε τα τελευταια χιλιομετρακια για Κορυδαλλο αναρωτωμενοι, αν Ρουμανος, εχει παιξει ποτε στον Ολυμπιακο.

και μετα κοιμηθηκα.

χαχαχαχαχ, χειρότερη εμπειρία από την δικιά μου πάντως δεν ήταν!
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

χάλια Swollen's Avatar

...ότι μου χτύπαγαν το κουδούνι.
    ξυπνάω, κ μετά από 1 λεπτό μου χτύπαγαν το κουδούνι.

καλημέρα.
    I must have some booze. I demand to have some booze

σου χτυπησε το κουδουνι, το ακουσες στον υπνο σου, σε ξυπνησε, εκανε παυση 1 λεπτο, σου χτυπησε το κουδουνι, νομισες οτι ειναι συνωμοσια, το ποσταρες στο ER.
    υπομονή

χάλια Swollen's Avatar

κ γω έτσι νόμιζα
    μέχρι που μου είπε ότι χτύπησε μόνο μια φορά και του άνοιξα..
    αλήθεια

314222 Mitsmann's Avatar

δεν ηταν ταχυδρομος λοιπον.
    "Τι χτυπαω??"

χάλια Swollen's Avatar

λες?

μπααα.. ο πατέρας με τον αδερφό ήτανε

εγω ειδα ονειρο οτι περνουσα απο μια γειτονια και ξαφνικα κατεβηκαν καμια 200αρια μαυροι και ξεκινησαν καυγα με τους τυπους που εμεναν σαυτη τη γειτονια γιατι ειχαν βεντετα, και με πηρε το πραμα και κατεληξαν να μου πετανε νομισματα για να με σκοτωσουν (?) και τελικα ετρεξα και πηρα ταξι το οποιο τελικα δεν ηταν ταξιτζης αλλα ενας τυπος που απλα ηθελε να με βοηθησει και ξαφνικα με αφησε σε μια γειτονια καποιου πιο παλιου μου ονειρου και ανεβηκα προς μια ανηφορα και κατεληξα να πινω τσαι με κατι γριες.
    υπομονή

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    δεν ηταν ταχυδρομος λοιπον.
    λολ.

Πριν 2-3 μέρες είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε πλοίο το οποίο βούλιαξε (τιτανικός φάση) αλλά είχα προλάβει να ανέβω σε μια σωστική βάρκα και γύρω από τη βάρκα ερχόταν κόσμος που ήταν μέσα στη θάλασσα και προσπαθούσαμε να τον βοηθήσουμε να ανέβει στις βάρκες και κάπου εκεί ήταν ο Οντονιάν (...) ο οποίος περιέργως είχε στεγνά γυαλιά και μου άπλωσε το χέρι για να τον βοηθήσω να ανέβει και εγώ έκανα την κίνηση αλλά είχα το χέρι μου σε σημείο που δε φτάνει (για λίγο) και του έλεγα "πες ότι δεν είσαι αντικειμενικός στο αθλέτικς" ή κάτι τέτοιο. Δεν είδα τη συνέχεια για να σας πω τι απάντησε, ας μας πει εκείνος.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.