Quote Originally Posted by phthoggon View Post
μπράβο στον καντίρου τότε, έλεγε πράγματα τα οποία τότε δε μπορούσαμε να καταλάβουμε. (προφανώς έχει να κάνει και με ότι αυτός τα λέει σκατά και εμείς είμασταν εικοσάχρονα μαλακισμένα). Ρίξε και μία ματιά πάντως στα δέκα είκοσι τελευταία χρόνια της ανθρώπινης σκέψης, λέγεται και μεταμοντερνισμός, δε θα σε δαγκώσει.
Εγώ νιώθω ότι πάντα καταλάβαινα τι λέει ο καντιρού και ότι λέει τσουβαλάτες μπούρδες. Νιώθω επίσης ότι γνωρίζω σε βάθος τι λέει το μεταμοντέρνο και το απορρίπτω σύσσωμο. Εσύ υπερασπίζεσαι το σεβασμό στην διαφορετικότητα εδώ και κάμποσα ποστς αλλά μου αφαιρείς το δικαίωμα να γνωρίζω και να ΕΠΙΛΕΓΩ συνειδητά να διαφωνώ και με τα δύο. Αισθάνεσαι ότι πρέπει να με μειώσεις, να είμαι άσχετος, να μην έχω εικόνα. Για σκέψου.

Στις υπόλοιπες μαλακίες: Ο μόνος τροπος που μπορώ να φανταστώ ώστε να "επηρεάσεω τον κόσμο γύρω μου, και ιδιαίτερα με τρόπους που δεν αφήνουν επιλογή σε αυτούς που επηρεάζω" είναι να του βάλω κάποια λάμα στο λαιμό. Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Νομίζω συνηθίζεται σε χουντοσκοταδιστικά καθεστώτα όπως το ιραν ή η σαουδική αραβία (προτεκτοράτο των ευαγγελιστών νεοσυντηρητικών ΗΠΑ - για να μη μπερδεύεσαι). Εν ολίγοις, αν απέναντι μου είχα μια ανήμπορη φοβισμένη 70χρονη ετοιμοθάνατη γριά που έχει βαθιά ανάγκη να πιστέψει σε κάτι ανορθολογικό και μεγάλο, θα την άφηνα να το πιστέψει. Σε σέβομαι σαν συνομιλητή και προσπαθώ να σου μιλάω σα να μην είσαι κάτι τέτοιο, προσπάθησε και εσύ να διαφωνήσεις κόσμια χωρίς να νομίζεις ότι περιτριγυρίζεσαι απο ΦΑΣΙΣΤΕΣ πολέμιους της "διαφορετικότητας".