αυτό λέω και γω. δεν καταλαβαίνω τι θα μπορούσε να είναι το "άλλο". Να πάρεις το σπαθί του κόναν και να τους κηνυγάς? Να το ρίξεις στο ντιπρέσιβ μπλακ μέταλ και να εγκαταλείψεις το μέσο και την προσπάθεια για επικοινωνία? νομίζω πως πιο λογικό μου φαίνεται να προσπαθείς να κάνεις μια συζήτηση όσον αφορά το τι σε ενοχλεί στην συμπεριφορά των άλλων, και στη χειρότερη πρέπει να κάνεις το σπλιτ, να διαχωρίσεις δηλαδή αυτούς που σε ενοχλούν από αυτούς που είναι σημαντικοί για σένα. Το να τους αγνοείς είναι σίγουρα πιο πρακτικό, αλλά λιγότερο ανθρώπινο.
ότι είναι επίθεση, είναι επίθεση, τι θα λέμε, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε? τα πάντα νομίζω ότι έχουν αντίκτυπο πάνω μας, ακόμη και το μίσος των "εχθρών". Και αυτό γιατί, εφόσον έχεις φτάσεις στο σημείο να το αγνοείς, σε σκληραίνει, σε κάνει numb. εφόσον εσύ μπορείς να το καταφέρεις να κάνεις on/off στη ζωή σου για αυτούς που μετράνε και για αυτούς που όχι, μπράβο σου. Είναι χρήσιμο, το μόνο σίγουρο. Αλλά εγώ δε θα το απαιτήσω από κάποιον. Θα προτιμήσω να νιώσει ο ήδη άνιωθος, από το να γίνουμε όλοι έτσι.
ναι, συμφωνώ, πλάκα έχει ομολογουμένως. Αλλά νομίζω έχω αποφασίσει πως δε θα κάθομαι να καθαρίζω τα σκατά με τις ώρες για να βρω τα διαμαντάκια μέσα.
Γιατί έτσι γουστάρουμε, γιατί έτσι θέλουμε. Για να μαθαίνουμε να αντιτασσόμαστε σε αυτό και στην πραγματική ζωή που έχει πιο μεγάλη σημασία. Για να μη χρειάζεται να το "παίξεις μαλάκας" για να τα βγάλεις πέρα. Για να μη χρειάζεται να κάνεις hide post και ignore user και εκει πέρα. Ξέρω, είμαι ιδεαλιστής. Forgive us.