Xαχαχαχα...
Κάψιμο. Ωραία πράγματα. Να το κάνεις κόμικ =]
Εγώ πάλι είδα πως ήμουν 3 φορές (3 μέρες στη σειρά) στην ίδια συναυλία (του ίδιου συγκροτήματος, αλλά σε άλλο μέρο κάθε φορα.. δε θυμάμαι όμως το συγκρότημα.. κάτι νιουμεταλλό/ατμοσφαιρικό/γκει απροσδιόρισρο, το οποίο όμως γούσταρα πολύ. . . ). Και τις 3 φορές αναζητούσα στο κοινό έναν τύπο που γούσταρα και τελικά τον έβρισκα και τον κοίταζα και χαιρόμουν. Τελικά μετά την τρίτη, κάπως κάθεται και μιλάμε και φεύγουμε με παρέα και γίνονται κάτι τρελά και ξεφεύγει η κατάσταση, δε θυμάμαι κι εγώ πως, και καταλήγω να με δένει με χειροπέδες αυτός σε κάτι κάγκελα στο δρόμο. Καταφέρνω όμως και γλιστράω το χέρι μου έξω και αρχίζω και τρέχω, τρέχω, τρέχω μέσα στα σκοτεινά δρομάκια μιας περιοχής που έμοιαζε με την άνω γλυφάδα. Και τρέχω, τρέχω, τρέχω κι αυτός έχει κι άλλους που με κυνηγούν.. Βγάζω και τα πέδιλα μου σε κάποια φάση να μην ακούγεται το φλαπ φλαπ να αντηχεί στα στενά και συνεχίζω να τρέχω, τρέχω, τρέχω ωσπου προσπερνώ ένα αστυνομικό τμήμα, αλλά δε μπαίνω μέσα γιατί λέει κοντεύω να φτάσω σπίτι μου. Ε κάτι μέτρα πιο κάτω βλέπω να τρέχουν κάποιοι προς το μέρος μου και κάνω αναστροφή και τρέχω προς το τμήμα, το οποίο μόλις έχει κλείσει (..). Εκείνη τη στιγμή σκάνε τύποι και τυπισσες κακές που έχουν έρθει να με πιάσουν και με κοροιδεύουν που δε μπήκα νωρίτερα στο τμήμα και "αχ τι κρίμα κλείνει στις 7 χαχαχ" ε και έχω χεστεί πάνω μου και ξυπνάω για λίγο.
Όταν ξανακοιμάμαι, βρίσκομαι μέσα σένα αμάξι με δυο φίλους/γνωστούς και πηγαίνουμε σε μια συναυλία. Εκεί που σταματάμε σε ένα φανάρι, μας ανοίγει ένας χοντρός μαυρος το πορτ μπαγκάζ και υπο την απειλή όπλου και τη βοήθεια ενός άλλου, βάζουν μέσα το πτώμα ενός άλλου μαυρου (....). Εγώ έχω πάνω μου ένα τρυπάνι και αρχίζω να του τρυπάω τα χέρια, αλλά ο τύπος είναι χοντρόπετσος και δεν καταλαβαίνει (....). Να τον βαράω, να τον τρυπάω, να ουρλιάζω.. σταρχιδια του. Κι έτσι καταλήγουμε να πηγαίνουμε στη συναυλία με ένα πτώμα μέσα στο αμαξί. Οι άλλοι λεγανε να το τακτοποιήσουμε μετα τη συναυλια (καταραμένοι χασικλήδες..), εγώ έχω φρικάρει και τους κράζω οτι ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ Π-Τ-Ω-Μ-Α στο αμαξι!!!! Τεσπα με τα πολλά καταλήγουμε στο αστυνομικό τμήμα του προηγούμενου ονείρου, οπού προσπαθώ να πείσω έναν μπάτσο για το πως γίνανε τα πράγματα και τον ικετεύω να μας αφήσει να πάμε στη συναυλία ε και κάπως πείθεται μαλλον, αλλά εκει ξύπνησα κ δε θυμάμαι τη συνέχεια.