Page 85 of 139 FirstFirst ... 3575838485868795135 ... LastLast
Results 1,261 to 1,275 of 2075

Thread: xtes eida ston ypno mou ....

δήθεν asimoulis's Avatar

είδα πως γύρισα σπίτι και είχε μαζευτεί κόσμος πολύς και άρχισα να τσατίζομαι ήξερα πολύ λίγους και μετά σκάγανε κι άλλοι κι άλλοι και το σπίτι γινότανε μουνί, αλκοόλ δεν είχε ο κόσμος ήταν στην τσίτα και απλά περίμενε ξενέρωτος και μετα ανακάλυψα ότι κάποιος είχε βγάλει βρώμα στο πανεπιστήμιο για ανοιχτό πάρτυ στο σπίτι μου. Η πλάκα είναι ότι πήρα χαμπάρι ότι ήταν όνειρο σε κάποια φάση παρόλα αυτά προσπάθησα να αντιμετωπίσω την κατάσταση στο σπίτι αλλά απογοητεύτηκα και τα παράτησα. τέσπα είμαι ξενέρωτος δεν σκέφτηκα από την στιγμή που ψιλοκατάλαβα ότι ήταν όνειρο τουλάχιστον να βάλω μουσικές και τέτοια. καλημέρα.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

ρινς antimusic's Avatar

Quote Originally Posted by Helm View Post
    Ξύπνησα με την χιουμοριστική ιδέα να υπήρχε κάποιο site σαν το wikipedia μόνο που να είναι γραμμένα όλα τα άρθρα σε παιδόγλωσσα ξέρω γω "Γάμος. Τι είναι ο γάμος. Ο Γάμος είναι όταν γίνεται το σεξ και μετά οι άνθρωποι συμφωνούν ότι ήταν λάθος και πρέπει να κάνουν γάμο για να μην θυμώσει κανείς" και τέτοια. Θα υπάρχει στάνταρ, δεν ψάχνω, είναι πρωί.
    Simple English Wikipedia

+
    Quote Originally Posted by The Devil's Dictionary
    MARRIAGE, n.
    The state or condition of a community consisting of a master, a mistress and two slaves, making in all, two.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Πιο απλά ακόμα και πιο αθώα λάθος είχα στο μυαλό μου αϊ γκεςς. Όχι μαγκιές. Αλλά όπως λένε ο,τι φανταστείς υπάρχει ήδη στο δίκτυο. Ε, για τις σεξουαλικές περιπτύξεις και φετίχ το λένε, αλλά δεν φαντάζομαι και πολλά άλλα πράγματα... ('Ο,τι φανταστείς υπάρχει στο ιντερνετ λοιπόν, αλλά δεν είναι αθώο, είναι ψεφτομάγκικο' το amendment).

ρινς antimusic's Avatar

πάμε άλλη μία γιατί δεν κατάλαβα χριστό.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

δισ: αυτό που σκεφτόμουν θα ήταν ωραίο (όχι απλά πλακά) αν ήταν πιο απλό από το simple english wiki. Λες και το γραφούν 10χρονα ένα πράγμα. Με όλη την παραπληροφόρηση της ηλικίας ("άμα ανάψεις σπίρτο και το ρουφήξεις από την άλλη είναι σαν να καπνίζεις τσιγάρο μου είπε ο ξάδερφός μου" κλπ) δες πχ πως εδώ σχολιάζει εξώφυλλα αυτό το πιτσιρίκι. Έτσι αλλά για κάθε λίμα.

και αυτά τα Devil's Dictionary είναι πολύ υποψιασμένα ρε παιδί μου, για μάγκες. Δεν θέλω μαγκιές, θέλω αθωότητα. Και κανέναν φίλο να μου είχε μείνει από το λύκειο, απ'οτι φαίνεται.

ρινς antimusic's Avatar

κάτι βιβλιαράκια από έναν δάσκαλο στην νότια ιταλία με εκθέσεις μαθητών δημοτικού τα έχεις υπόψιν σου φαντάζομαι, όποιος θυμάται ας πει λεπτομέρειες, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο πέραν του οτι είχα καταδιασκεδάσει.

πλάκα θα είχε, ναι.

επίσης τώρα που ξαναδιαβάζω το προηγούμενο ποστ, δεν είπες ούτε έστω ξώφαλτσα "ψεφτομαγκα" τον ambrose bierce έτσι, κάτι λάθος θα κατάλαβα.

το ίντερνετ είναι ψεφτομάγκικο λέω συχνά, ειδικά όσο αφορά το χιούμορ που ενστερνίζεται. Δεν έχω διαβάσει Ambrose Bierce.

τα βιβλία που έχεις στο μυαλό σου νομίζω λέγονται "εγώ νομίζω θα την βολέψω" ή κάτι σχετικό. Και εγώ είχα καταδιασκεδάσει και μπράβο, αυτό το πράγμα, ναι, τέτοιο.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Kάνω αθώο, γλυκό έρωτα στο αβαταρ σου

metaphor fandango's Avatar

χθες είδα ότι ήμασταν στην αυλή του Γυμνασίου, καλοκαίρι, είχαμε πάει απόγευμα κλασικά για μπάλα, και έπιασα κουβέντα με τον έναν από τους 2 φίλους μου (εκείνη την ώρα παίζαμε χρυσό γκολ, γι'αυτό ήμασταν μόνο 3 ) και τον ρωτούσα αν έχει μάθει τι απέγιναν οι άλλοι που παίζαμε μαζί μπάλα όταν ήμασταν γυμνάσιο. χωροχρονικές τρύπες και γουατέβερ.

σήμερα το πρωί βρήκα τον συγκεκριμένο φίλο στο facebook, είχα να του μιλήσω 3-4 χρόνια, εν μέσω στρατού, διορισμών και δικών του τρεξιμάτων χαθήκαμε. Πριν του πω για το δικό μου όνειρο μου είπε ότι αυτός προχθές είχε δει εμένα και τον 3ο της παρέας του χρυσού γκολ, και χαιρόταν και είπε ότι πρέπει να πάει στον Χαρδαβέλα, μέχρι που του είπα για το δικό μου όνειρο και καταλήξαμε στο ότι πρέπει να πάμε μαζί σε ψυχολόγο.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

καλά νέα αυτά. Πάντα υποψιαζόμουν ότι όταν βλέπω ότι κάνω σεξ με διάφορες στον ύπνο μου ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ το βλέπουν και αυτές.

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Βγάζω και τα πέδιλα μου

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

αισθηματίας Κέβιν Σόρμπο's Avatar

...οτι μου πεσανε τα δοντια.

να φοβαμαι η τουθλες κρακχορ?

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

ntaksei prolipseis einai aytes, alla lene oti otan deis na sou peftoun dontia, oti kapoios dikos sou tha ta tinaksei ta petalla...
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Δράκος ikonoklast's Avatar

Εντωμεταξύ, έχω χάσει επεισόδια αλλά τι είναι όλα αυτά τα φεηκ με τα καθυστερημένα nick; Μας κάνει raid το rocking;

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    ntaksei prolipseis einai aytes, alla lene oti otan deis na sou peftoun dontia, oti kapoios dikos sou tha ta tinaksei ta petalla...
    malakies prolipseis more.
    tosa xronia exw 8apsei toso kosmo k mia fora pos mou peftane ta dontia den eixa dei.

...na proetimastw estw!

satan was a lez