δηλαδή είδες τη μονάδα σου στο στρατό, τα σκίτσα του φάνταγκο και ένα ανέκδοτο του καντιρού σε ένα όνειρο. AWESOME
δηλαδή είδες τη μονάδα σου στο στρατό, τα σκίτσα του φάνταγκο και ένα ανέκδοτο του καντιρού σε ένα όνειρο. AWESOME
Last edited by Esteban; 25-07-2010 at 01:45.
Είδα ότι μαγείρευα και ότι πέτυχε η συνταγή.
Αλλά ήταν απλά ένα όνειρο και τίποτα παραπάνω.
Χθες ονειρεύτηκα πως κέρδισα σε λαχείο/τζόκερ/τυχερό παιχνίδι 1,5m euro, είχα την επιταγή στο πορτοφόλι, το πορτοφόλι μέσα στη τσάντα, και γύρισα σπίτι, όπου είχαμε επισκέψεις μία οικογένεια με 2 ζωηρά παιδιά, τα οποία προσπαθούσα να απομακρύνω από τη τσάντα μου. Δεν είχα ανακοινώσει ακόμα, βλέπετε, την "τύχη" μου, την οποία τύχη γράφω σε εισαγωγικά μέσα, γιατί αν και δε θυμάμαι τη λεπτομέρεια αυτή τη στιγμή, το "τυχερό" παιχνίδι το'χα στήσει έτσι ώστε να κερδίσω τα λεφτά αυτά.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
eida to brady oti oi tourkoi mas ekana epi8esh kai mas erixnan bombes apo aeros. xamos milame. genika poly zoumi h istoria. san dramatikh/polemikh tainia ena prama. alla genika poly "klasimo" katastash. afou ksypnhsa kai nomiza oti eixan ginei ola auta.....![]()
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
Στο τελευταίο μονόπλανο του ονείρου ήμουν μες στη θάλασσα πάνω σε ένα βράχο και μιλούσα με ένα τύπο που δε ξέρω ποιος ήταν και ο βράχος είχε αχινούς και προσπαθούσα ώρα να ξεκολήσω έναν, μέσα στη θάλασσα ολα αυτά, και τελικά τον ξεκόλησα και ήταν νεκρός και τα αγκάθια του μαραμένα και τον ξαναπέταξα μέσα και ξύπνησα, πριν δεκα λεπτά όλα αυτά.
a cry for help, a hint of anaesthesia
Λοιπόν στην αρχή είχα πάει να δώσω για δίπλωμα μοτοσυκλέτας , ήμασταν μόνο 3 άτομα , και επειδή είχαν χρόνο οι εξεταστές είχαν σκίσει τους 2 πρώτους , μέχρι γωνία με την μοτοσυκλέτα τους έβαλαν να κάνουν. Όταν ήρθε η σειρά μου και πήγα να ξεκινήσω και με ρωτάνε γιατί κάνω με την μοτοσυκλέτα του δάσκαλου και όχι την δική μου, εκεί κάπου συνειδητοποιώ ότι έχω ήδη δίπλωμα , και αν δεν περάσω τις εξετάσεις θα μου το πάρουν, και αποφασίζω να μην δώσω. Αυτόματα μεταφέρομαι στο "tattoo studio" του Dragonlord... μόλις είχε τελειώσει το χτύπημα στην κυρά μου, και του λέω έχεις χρόνο για μένα? εκεί νομίζω ήταν ο Virus που γυρίζει τον κοιτάει ο Dragonlord και των ρωτάει πως είναι το πρόγραμμα.
Ανοίγει αυτός ένα palmtop και του λέει έχεις 8 ώρες μέχρι το επόμενο ραντεβού, οπότε και ξεκινάμε.
Του εξηγώ τι θέλω, δεν έλεγε να καταλάβει , μου ζωγράφιζε όλο κάτι φοβερά σχεδιάκια αλλά καμιά σχέση με αυτό που του είχα ζητήσει ... Στο τέλος με την βοήθεια ενός σωλήνα για πότισμα τον έκανα να καταλάβει , και πριν αρχίσει να το χτυπάει ξύπνησα ....
Spoiler
... και τι tattoo ήθελες να χτυπήσεις?
satan was a lez
είμαι και καλά με την κοπελιά στο σπίτι των γονιών, η μάνα μου κάνει βεντούζες(!!) στον αδερφό μου που είναι άρρωστος, και μεις πειράζουμε τα άπειρα μπουκαλάκια με τα μπαχαρικά της διαλέγοντας ποια μας αρέσουν περισσότερο για να τα κρατήσουμε...ξαφνικά λέω πρέπει να φύγουμε! χαιρετάμε τη μάνα, βγαίνουμε από το σπίτι και αντί να φύγουμε κανονικά, λέω στην ιωάννα πάμε από δω θα κόψουμε δρόμο.
και μπαίνουμε σε ένα κακοτρόχαλο(sic) δρομάκι χωρίς άσφαλτο, με λάσπες, μικρά ρυάκια να τρέχουν ανοίγοντας μικρορωγμές στο δρόμο κλπ. η ιωαννα μου λέει φοβάμαι, και της λέω κράτα γερά το σκύλο(!!!) και μην τον αφήνεις! Μήν απομακρύνεσαι από κοντά μου!
Περπατάμε και το σκοτάδι αποπνικτικό και προκύπτει από το πουθενά ελληνίδα γιαγιά 1,50 ύψος, γλυκύτατο πρόσωπο, άσπρο μαλλί, μαύρα ρούχα, κλασσική μαύρη μαντίλα, περπατάει και βάζει ένα καλαμπόκι στην τεράστια μπροστά τσέπη της φούστας της και μου λέει με άψογη southern προφορά: Shhhiiiiiieeeeeet Boy! You ain't never gonna make it! της απαντάω με άνεση: dixie land ain't but 3 seconds away ma'aaam! γελάει χαρούμενα αλλά ελαφρά σαρκαστικά, και συνεχίζουμε τον δρόμο.
τώρα ξέρουμε ότι πηγαίνουμε προς το εργοστάσιο λαδιού(!!!!) στον δρόμο εμφανίζεται τρέχοντας ο τζεφ Μπρίτζες και μόλις τον βλέπω θυμάμαι ότι τελικά έπαιζα σε ταινία δράσης(!!!!) μας λέει με αγωνία: έχετε μόλις 12 λεπτά μέχρι να ανοίξουν οι δεξαμενές με το λάδι! και αυτός πέρνει φόρα και πηδάει από τον γκρεμό μέσα στο διπλανό ποτάμι με αφρίζοντα ανταριασμένα καφέ νερά. η κάμερα πάει στην επιφάνεια του νερού όπου δείχνει τον τζέφ μπρίτζες να πολεμάει με τα νερά, και να πετάει το κεφάλι του πάνω για να πάρει ανάσα και να τον τραβάει το νερό κάτω κλπ. (τέλεια σκηνοθεσία φυσικά).
εμείς πανικόβλητοι αρχίζουμε να τρέχουμε και περνάμε μια σήραγγα και καταλήγουμε σε μία σπηλιά, όπου συναντάμε μία high tech κοινωνία γαμάτη αλλά φοβερά εχθρική, με πράσινα φωτάκια και τέτοια. τότε χτυπάνε σειρήνες και κόκκινοι alarm φάροι στριφογυρνάνε, και τα μεγάφωνα λένε: 1 minute to tank evacuation! Πάμε να γυρίσουμε στην σήραγγα, αλλά στην έξοδο μας κλείνει το δρόμο....
...o ζαν κλώντ βαντάμ, ντυμένος με στρατιωτικό παντελόνι και κολλητό χακί κασκορσέ....Μόλις τον βλέπω θυμάμαι ότι τελικά έπαιζα σε ταινία ξύλου! πάνω στο λαδωμένο-ιδρωμένο κορμί του αντανακλούν τα κόκκινα φώτα των φάρων και τα μεγάφωνα έχουν αρχίσει το countdown: 4, 3, 2, 1....
ξυπνητήρι.....
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
σ αγαπαω παντοτινα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
psychotron Και mrmaiden ευθυνονται για αυτο που ειδα!
εκαναν συναυλια οι maiden χαλανδρι...συγκεκριμενα η σκηνη ηταν το γκαραζ(εξωτερικο) μιας πολυκατοικιας κοντα στο σπιτι μου αλλα και καλα ο χωρος απο κατω ηταν μεγαλος και ειχε συγκεντρωθει πληθος..το θεμα ειναι ομως οτι εγω θα ημουν η τεταρτη κιθαρα του συγκροτηματος... ερχεται η ωρα για να βγουμε στη σκηνη..τρεχουμε εξω χαμος απο κατω...παμε ο καθενας να παρει την κιθαρα/μπασο του.... και καθως πλησιαζω νομιζω οτι βλεπω την αγαπημενη μου yamaha(καυσοξυλο σκετο)..τελικα ειναι μια αλλη.με το που περναω το λουρι βλεπω οτι ειναι κιθαρα για αριστεροχειρα..επισης δεν εβγαζε καθολου ηχο.σκαλωνω και κανω και καλα οτι παιζω το riff του wicker man..ηταν αλλες 3 κιθαρες καποιος με καλυπτε οποτε no big deal...αυτο θυμαμαι μετα ξυπνησα
![]()
Last edited by jack the ripper; 10-08-2010 at 08:36.
axaxaxaxaxax![]()
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better