Quote Originally Posted by Midnight View Post
Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
Τα λατρεύω τα "σταρχίδια μας ο μέσος πολίτης" σχόλια, κάνουν το όλο πράγμα πολύ επαναστατικό/αγωνιστικό βρε αδερφέ, κρίμα που δεν κατεβαίνετε στις εκλογές λόγω ιδεολογίας, εγώ προσωπικά θα σας ψήφιζα.

Υ.Γ. Τελικά γίνεται όντως πορεία στον Αγ. Παντελεήμονα; Νόμιζα ότι συνέχιζες το αστειακί με τον Αυτιά και τους νεοέλληνες, σε φάση "κουτσοί στραβοί στον Αγ. Παντελεήμονα" γιαυτό δήλωσα συμμετοχή
Καταρχάς, η έκφραση "μέσος πολίτης" είναι άκυρη.
Όλοι μέσοι πολίτες είμαστε, και οι αναρχικοί πολίτες είναι και οι αριστεροί το ίδιο και οι φασίστες επίσης. Γιατί πρέπει ως μέσο πολίτη να ορίζουμε τον απολίτικο που ή δεν ασχολείται ή ψηφίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από οικογενιακή παράδοση, αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Και η λογική του Μεσσιανισμού "παλεύω για τους πολίτες" για μένα δεν είναι αποδεχτή. Παλεύω για τον εαυτό μου και την ελευθερία μου και έχω συντρόφους μου όσους επιθυμούν την ελευθερία τους και παλεύουν για κείνη. Μέσοι πολίτες στην Πάτρα το Δεκέμβρη βγήκαν (όχι πολλοί, ευτυχώς) μαζί με ασφαλίτες και φασίστες και κυνηγούσαν τους εξεγερμένους, εννοείται πως δεν έχω κανένα σεβασμό για κείνους. Εκτός και αν οι καταστηματάρχες της Αγ.Νικολάου δεν είναι μέσοι πολίτες...
Τα έχουμε ξανασυζητήσει με τους υπόλοιπους παλιότερα αλλά όχι με σένα, οπότε πες μου, ειλικρινά, αυτό για το οποίο παλεύετε, εφόσον είναι για τους εαυτούς και τους συντρόφους σας, πώς περιμένετε να έρθει μέσα στην κοινωνία του Αυτιά και του φραπέ και του πασόκ;

Δηλαδή, για να εξηγηθώ, πώς φαντάζεσαι την "τελική νίκη", τη μέρα που θα γίνουν αυτά για τα οποία αγωνίζεσαι πραγματικότητα, γιατί για να αγωνίζεσαι για κάτι φαντάζομαι πιστεύεις σαυτό, ξαναρωτώ λοιπόν, αν η κοινή γνώμη (όπως θες πες τη) δεν έρθει κοντά σας, μέσα σε ποια πλαίσια θα δικαιωθεί ο αγώνας σας; Ξεχωριστό αναρχικό "κράτος" (το ξέρω ότι δε συμβαδίζουν αυτά τα δύο εξ ου και τα εισαγωγικά), μια μικρή έκταση γης στην οποία δε θα υπάρχει Κράτος και τα πάντα θα λειτουργούν αναρχικά;