1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
Reject
Έγινε μαλακία, σε καμία περίπτωση δεν είχε πολιτική χροιά.
Η άποψή μου είναι ότι όταν κάποιος επιτίθεται σε πακιστανούς που είναι συγκεντρωμένοι ως τέτοιοι, έχει διαπράξει ρατσιστική επίθεση ακόμα και από παρεξήγηση, κατά λάθος, πώς το λένε. Ας φεύγανε οι ΠΑΟΚτζήδες ό,τι και να έγινε, στο βίντεο δεν αποκρούουν κάποια δολοφονική επίθεση, είναι 2017 και ξέρουμε ποιες είναι οι συνθήκες και οι πιθανές πλευρές στο σκάκι.
Περισσότερο στενοχωριέμαι που δεν έχω δει ούτε τους φίλους (και συντρόφους) μου ΠΑΟΚτζήδες να το καταδικάζουν αλλά πρώτο τους μέλημα είναι να υπερασπιστούν την τιμή της ομάδας τους. Προσωπικά μετά την τελευταία ανακοίνωση της 7 που υπερασπίζεται τον χοντρό δε θέλω ούτε για χαβαλέ να βλέπω την ομάδα μου να κερδίζει, το ίδιο θα έκανα αν έβλεπα να μου την πέφτουν ΑΕΚτζήδες επειδή δε θέλω το πάρκο να γίνει γήπεδο μιας ΑΕ. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε οι πολιτικοποιημένοι άνθρωποι (οι καμμένοι είναι καμμένοι, αν δεν παίζαν ξύλο για την ομάδα θα έβρισκαν άλλη αφορμή) ότι το να καθορίζεσαι από την ομάδα που διάλεξες στην κούνια και στην τελική είναι εταιρεία και καλώς ή κακώς πηγή εσόδων, ξεπλύματος και πολιτικής επιρροής πλέον, είναι πολύ κακό στην εποχή που ζούμε και οριακά επικίνδυνο και επιλογή πλευράς.