Κόμμισσαρ, νομίζω ότι ξεκίνησε από φασισταριά μέσα στην πορεία η φάση και μέσα στην όλη ψυχολογία "χτυπάνε τα αδέφια μας" μπήκε όλος ο όχλος στο πατιρντί, όπως πολύ σωστά λες, εντελώς χουλιγκάνικα. Αυτό μου έχουν μεταφέρει άνθρωποι που ζουν στην Αθήνα και συνδέονται με την κατάσταση. Περιμένω γενικότερα αντιδράσεις αντιφασιστικού χώρου, αλλά και συνδέσμων, οι οποίοι σίγουρα βρίσκονται στην πιο "δύσκολη" θέση όταν πρόκειται για τη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, αφού θεωρητικά δεν πρέπει να πάρουν πολιτική θέση από τη μια, από την άλλη όμως πρέπει να φροντίσουν να μη δώσουν κανένα βήμα στα φασισταριά, που έχουν αποδείξει ότι επιζητούν/μπορούν να εκματαλλευτούν το παραμικρό.

Δεν ξέρω αν θυμάστε τη φάση με το πέσιμο στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Αυτοί δεν ήταν κάτι φασιστάκια τα οποία είχαν σχέσεις με τους συνδέσμους στα δυτικά κι έπειτα "αυτονομήθηκαν" κι άρχισαν τις μαλακίες και την πιο ανοιχτή στήριξη στη ΧΑ, ρατσιστικές πρακτικές κτλ; Σίγουρα ο Reject ή κι ο 00i00 θα ξέρουν περισσότερες λεπτομέρειες, οπότε αν θέλουν, ας μοιραστούν.