1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
KoiliaSamprela

Originally Posted by
commissar
Σιγά το wtf της χρονιάς ρε μλκ
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ κινήθηκαν μέσα από το κέντρο της Αθήνας, ώστε να μεταβούν προς τη Νέα Σμύρνη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, την ώρα που στο σημείο βρισκόταν σε εξέλιξη πορεία διαμαρτυρίας μελών της Πακιστανικής κοινότητας.
Κάποιοι από τους Πακιστανούς οι οποίοι συμμετείχαν στην πορεία παραπλανήθηκαν από τα χρώματα των ρούχων που φορούσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να τους περάσουν για μέλη της Χρυσής Αυγής και να τους επιτεθούν.
Το περιστατικό αυτό προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων φίλων του Δικεφάλου, με αποτέλεσμα τα... αίματα να ανάψουν για λίγη ώρα μεταξύ των δύο πλευρών.
ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΠΈΤΡΕΣ Ε!
με μέτρο το ξέπλυμα
Για να μην σου ρίξω καμία παναγία, και επειδή δικοί μου άνθρωποι ήταν εκεί, τα γράφω μπας και το εμπεδώσουν όλοι:
Μαζεμένοι οι δικοί μου στον σύνδεσμο στην Ομόνοια, κρανάτοι (γιατί υπάρχουν κατά παράδοση ραντεβού με τους κόκκινους), συνέπεσε η πορεία των Πακιστανών να περνάει από εκεί. Τους είδαν οι Πακιστανοί, και άρχισαν να τους πετάνε μπουκάλια (λογικό, μιας και όταν έχεις πορεία και ξαφνικά απέναντι σου βλέπεις κάποιους τύπους με μαύρα και ρόπαλα που δεν είναι δικοί σου θα την κάνεις την κέντα), πήγαν 2-3 πιο ψύχραιμοι να τους εξηγήσουν τι παίζει και πάνω στις εξηγήσεις ακούστηκαν κάποια "θα σας σκοτώσουμε όλους" κτλ, ε ορμηξαν οι δικοί μου και έγινε ότι έγινε.
και γενικά, άντε γαμηθείτε, μυρωδιά δεν έχετε από αυτά.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.