Κατά κύριο λόγο προς Αλεξ (δεν με νοιάζει και να μου ρίξεις παναγία είμαι σκληρός δεν μασάω)
Ξέρεις πολύ καλά ότι έκοψα τα αθλητικά μαχαίρι για πολιτικούς λόγους, γιατί δεν ανέχομαι να συσχετίζομαι με κανέναν μελισσανίδη κλπ.
Εσύ έχεις έναν που στα είπε, εγώ πάνω από 10 που είναι σε τέτοιες πορείες περιφρούρηση για συγκεκριμένους λόγους. Οι πακιστανοί φοβόντουσαν να πλησιάσουν όπου έβλεπαν μαύρα, είναι γεγονός, ακόμα και σε αντιφασίστες, οπότε με τα χρόνια έμαθαν ότι το μαύρο δεν είναι ντε και καλά χρυσή αυγή γιαυτό και μιλάω για ξέπλυμα.
Αν και στην δική μου λογική κάθε οπαδός είναι εν δυνάμει φασίστας , σε καμιά περίπτωση δεν θα τσουβαλιάσω τόσους χιλιάδες οπαδούς γιατί 10-20 είναι ναζίδια. Δεν θα έλεγα σε καμιά περίπτωση ότι όλοι είναι τέτοιοι αλλά με ενοχλεί ότι επειδή αυτοί οι 10-20 είναι ναζί και κάτι άλλο, κρατάμε το κάτι άλλο και ξεχνάμε το ναζί. Όπως βλέπεις δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ αυτό που περιγράφω, αφορά τους πάντες.
Πετώντας λοιπόν τα οπαδικά γυαλιά θα δεις ότι έχω δίκιο. Δεν θα το παραδεχτείς και γούστο σου, αλλά κατά βάθος ξέρεις ότι λέω αλήθειες , μεγάλες αλήθειες, γιατί η αλήθεια βρίσκεται στους SEX PISTOLS