Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
ER μου,

Διαβάζω για σως αβοκάντο και για αβοκάντο στο multi. Πρώτη φορά σήμερα δοκίμασα τον καρπό αυτό και διαβεβαιώνω ότι είναι 3-4 φορές πιο σκληρός από ραπ(ariah)ανάκι. Το αβοκάντο θα αλέσει το multi, κι όχι το ανάποδο

Επίσης, πείτε για όσους βαριόνται τα multi κ.λπ., υπάρχει καμιά απλή συνταγή να φαγωθεί ο καρπός; Εγώ τον πέταξα σε μια πελώρια πράσινη σαλάτα, αφού τον έκοψα καλά και έβαλα μπόλικο μπαλσάμικο, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν και τπτ το φοβερό...
αυτό που τρώω εγώ είναι αρκετά μαλακό και για το multi και για σαλάτα. μάλλον πρέπει να το αφήσεις να ωριμάσει λίγο. η γεύση του είναι αρκετά ουδέτερη οπότε δεν είναι για σκέτο αλλά για πρόσθετο σε άλλες σαλάτες. πρόκειται επίσης, για υπερτροφή με μπόλικα ω-3 λιπαρά, κάλιο (δύο φορές πάνω από τη μπανάνα), αντιφλεγμονώδη, ακόμη και πρωτεΐνη έχει αρκετή (για φρούτο), οπότε φάε άφοβα. κόλπο για να ωριμάσει πιο γρήγορα είναι να βάλεις τα αβοκάντο σε μια χάρτινη σακούλα μαζί με μια μπανάνα.