Γαμημένε είναι η δεύτερη φορά που μου κάνεις προσωπική επίθεση άνευ λόγου και αιτίας. Ειλικρινά δε ξέρω που οφείλεται ο κομπλεξισμός σου. Αηδίασαν όλοι όταν γεννήθηκες, σε έδερνε/γαμούσε ο πατέρας σου, δε σου κάνανε παρέα στο σχολείο, σε δέρνανε μέχρι και οι μικρότεροι, σε κοροϊδεύανε, είσαι τόσο μικροτσουτσούνος που μέχρι και τα τέρατα χοντρές μεθυσμένες που σου κάθονται βάζουν τα γέλια όταν σε βλέπουν γυμνό; Τί; Τί; Ή μάλλον άσε, δε θέλω να μάθω. Στα αρχίδια μου.

Και τί οδήγησε σε αυτή την επίθεση; Ένα άρθρο που πόσταρα χωρίς να εκφέρω κάποια προσωπική άποψη. Και από αυτό και μόνο είμαι στόκος - συγχαρητήρια για τον εμπλουτισμό του λεξιλογίου σου, είχαμε βαρεθεί το καθυστερημένος - και δε γνωρίζω μαθηματικά. Για να δούμε εσύ που ξέρεις....1.7 δις ευρώ διά 700 ευρώ, απορίας άξιο πως έφτασες σε αυτό το νούμερο, μας κάνει περίπου 2.5 εκατομμύρια Ισπανούς εργαζομένους. Ακόμα και με την ανεργία που είχαν και έχουν σίγουρα δουλεύουν πιο πολλοί σε μια χώρα 46 εκατομμυρίων! Και φυσικά το άρθρο μιλάει για πολίτες και όχι απλά εργαζομένους. Επίσης, αν έμπαινες στον κόπο να ψάξεις το άρθρο και να διαβάσεις το αυθεντικό της Daily Maill θα έβλεπες πως αυτό το νούμερο είναι υπολογισμός της Τράπεζας της Ισπανίας, αλλά τί να ξέρουν και αυτοί. Όπως επισής πως εξηγεί τους λόγους για τους οποίους υπάρχουν αρκετές πεσέτες ακόμα στην Ισπανία.

Dra åt helvete din lilla fitta λοιπόν και μη ξανασχοληθείς μαζί μου όπως δεν ασχολούμαι και γω.

ΥΓ. Συγνώμη για τις δύσκολες λέξεις.